Дали Avira S VPN е добър начин да не се хванат незаконно

Contents

Когато попитах поддръжката на клиентите дали ми е разрешено да торент на сървърите на VPN, представителът заяви, че не го препоръчват поради законодателството на различни страни.

Avira Phantom VPN Review 2023 – Прочетете това преди да купите

Avira е популярно име в киберсигурността, известен със своята самопровъзгласена немска ефективност. Исках да проверя дали неговият Phantom VPN живее до свръх на другите си продукти и има конкурентните функции и способности, които бих очаквал от премиум VPN.

Бях впечатлен от способността на Avira Phantom VPN да деблокира стрийминг платформи, скоростта му на местните сървъри и неговите функции за сигурност. Но той не достигна области като обслужване на клиенти, местоположения на сървърната мрежа и леко тревожната му политика за поверителност.

Въпреки че ми хареса колко лесно беше да се инсталира и полезният му интерфейс, подходящ за потребителя, препоръчвам да изберете VPN, който е съвместим с повече устройства, тъй като съвместимостта на Avira Phantom VPN е ограничена.

Кратко време? Ето моите ключови констатации

 • Добро предаване на стрийминг. Трябваше да ловувам за правилните сървъри, все пак. Разберете кои уебсайтове са деблокирани тук.
 • Бързи скорости на повечето сървъри. Получих страхотни скорости на местни и някои далечни сървъри, но някои места наистина ме забавиха. Вижте дали е добре за игри.
 • Малка сървърна мрежа. Мрежата на сървъра е изключително малка. Научете повече за това как това може да повлияе на вашия онлайн опит.
 • Добри функции за сигурност на професионалните му планове. Той има 256-битово криптиране и превключвател за убиване, който можете да активирате в настройките. Открийте повече за това как ви държи в безопасност.
 • По отношение на политиката за поверителност. Въпреки че Avira Phantom VPN има политика без logs, той споделя потребителски данни със САЩ. Разберете защо това нарушава вашата поверителност.
 • Позволява порой.Това ви позволява да се позовавате на сървърите му, но тъй като е базиран в Германия, трябва да сте предпазливи към файловете, които изтегляте и споделяте.
 • Лесен за настройка и инсталиране. Изключително лесен е за настройка и приложенията му са удобни за потребителя. Вижте какво още може да предложи.
 • 60-дневна гаранция за връщане на пари. Можете да поискате възстановяване, ако не ви харесва, но процесът е малко сложен.

Авира Phantom VPN функции – 2023 Актуализация

8.4

&#x1f4b8 Цена 5 USD/месец
&#x1f4c6 Гарантирано връщане на парите 60 дни
&#x1f4dd Съхранява ли VPN дневници? Не
&#x1f5a5 Брой сървъри 1400+
&#x1f6e1 Kill Switch Да
&#x1f5fa Базирани в страната Германия
&#x1f6e0 поддържа Чат на живо
&#x1f4e5 Поддържа торента Да

Стрийминг – страхотно представяне

Aviravpn деблокира шепа стрийминг услуги, Но имах някои проблеми. Въпреки че някои платформи бяха достъпни с помощта само на конкретни сървъри, Netflix беше доста последователен, когато го тествах с помощта на приложението му Windows.

Въпреки това имах добри скорости на повечето му сървъри, така че не трябваше да се справям с буфериране или дълги времена на чакане преди моето шоу.

Unblocks: Netflix, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, ESPN, Peacock TV и Dazn

Първият ми тест беше с неговия New York Server, който ми даде незабавен достъп до Netflix. Имаше солидна скорост и гледах Хипнотичен с нула буфериране или изоставане.

За да съм сигурен, че това не беше просто късмет първи тест, след това се опитах да гледам Netflix, използвайки местоположенията на сървъра по целия свят, включително Канада и Австралия. Бих могъл да вляза направо в Netflix без никакви проблеми на всички сървъри, които опитах.

Тъй. Общите резултати бяха впечатляващи, но Трябваше да сменя сървърите в различни градове, преди да успея да намеря такъв, който да деблокира hulu и amazon prime видео.

И все пак това беше добро представяне и ми отне само няколко опита да намеря сървър, който да работи и за двамата.

Amazon Prime Video беше същият като Hulu – някои сървъри работеха за деблокирането му, докато други не. След като намерих правилния сървър за деблокиране на платформата, можех да наваксам любимите си нови предавания без никакви прекъсвания.

На всички американски сървъри, които тествах, HBO Max беше деблокиран веднага. Гледах няколко предавания и с удоволствие открих, че няма буфериране или изоставане, а качеството на картината беше постоянно добро.

Имах и страхотни резултати, когато тествах Peacock TV, ESPN, Dazn и други популярни платформи. Avira Phantom VPN ме впечатли със своите деблокиращи възможности. Някои от американските платформи се нуждаеха от мен, за да сменя сървъри, преди.

Блокиран от: BBC Iplayer и Disney+

Единствените платформи Avira Phantom VPN не можаха да деблокират по време на моите тестове бяха BBC Iplayer и Disney+.

Имах само два варианта на Обединеното кралство – Манчестър и Лондон и нито един от тях не работи за заобикаляне на BBC Iplayer’s Geoblocks.

Аз също се опитах да деблокирам Disney+, но никое от местата, които тествах, не можеше.

Общите резултати от тестовете на Avira Phantom VPN бяха отлични и горещо го препоръчвам Ако имате нужда от VPN за стрийминг. Той деблокира повечето от платформите, които опитах, ми даде страхотна скорост и без забавяне или буфериране, дори на далечни сървъри.

Ако също искате да деблокирате Disney+, тогава погледнете тези VPN.

Скорости – Страхотни на местните сървъри

Този VPN ми даде доста впечатляващи скорости в моите местни сървърни тестове. Започнах с изходно четене (без VPN) от 38.78 Mbps Скорост на изтегляне, 9.27 mbps скорост на качване и четене на пинг на 12.

Тестването започна с 3 места в Европа. Сървърите в Германия и Полша бяха особено бързи, с капки съответно само 8% и 14%. Всеки път, когато свържете VPN, можете да очаквате намаление с 10-20% от основната ви скорост, така че бях доволен от тези резултати. Сървърите във Великобритания ми дадоха спад от 23%, но все пак беше силен със скорост на изтегляне от 29.63 Mbps. Можете да предавате в Ultra HD с тази скорост, така че тя все още беше повече от достатъчно.

Бях взривен, когато тествах канадския сървър. Тъй. Не съм получил нито едно и бях зашеметен, за да имам капка от само 6%, и четене на пинг от 99 ms. Това все още е достатъчно за удобно игра онлайн в повечето ситуации и изтегляне на големи файлове. За сървър, който е толкова далеч от мен, тези резултати са сериозно впечатляващи.

Резултатът от скоростта на изтегляне на сървъра в Австралия също беше изненадващ. Австралия е на над 9 000 мили от моето местоположение и затова бих очаквал значителни спадове в изпълнението. Вместо това имах четене на скорост на изтегляне от 18.43 Mbps, което все още ще ми даде добри скорости за стрийминг. Тествах го, когато гледах Netflix, използвайки този сървър и нямах проблеми с изоставането или буферирането.

Продължавайки тестовете си на по -отдалечени сървъри, опитах места в Сингапур, Индия, Япония и Чили. Чили ми даде най -лошите общи скорости, с спад от 82%. Японският сървър не се представи твърде добре или, давайки ми спад на скоростта от 77%и пинг от 258 ms. Четенето на пинг над 100 е отрицателен резултат, И наличието на такъв висок пинг би направило игрите с приятели в Япония невъзможни.

Накрая тествах няколко от американските сървъра. Бях ги използвал в тестовете си за стрийминг и знаех, че мога да получа добра HD снимка с тях, но открих това Скоростта ми спадна с около 50%, когато се свързах с американските места на Avira Phantom VPN. Действителните показания за изтегляне, качване и пинг не бяха твърде лоши като цяло, обаче. За сървъри, които са от другата страна на света от мен, неговите места в САЩ не се представиха твърде зле.

Въпреки че резултатите му бяха смесени, с лоши резултати в някои от местата, които бяха най -отдалечени от мен, все още бях впечатлен от много от сървърните изпълнения на Avira Phantom. Канаданият му сървър беше отличен и редица от европейските му места ми дадоха фантастични скорости. Можете да видите пълни сравнения с моите основни скорости в таблицата по -долу:

Местоположение Скорост на сваляне Скорост на качване Ping
Базова скорост 38.78 Mbps 9.27 Mbps 12 ms
Обединеното Кралство 29.63 Mbps (23% намаление) 8.68 Mbps (6% намаление) 14 ms
Германия 35.65 Mbps (8% намаление) 8.65 Mbps (6% намаление) 24 ms
Полша 33.03 Mbps (14% намаление) 7.58 Mbps (18% намаление) 48 ms
Канада 36.14 Mbps (6% намаление 8.09 Mbps (12% намаление) 99 ms
Австралия 18.43 Mbps (52% намаление) 5.94 Mbps (35% намаление) 277 ms
Сингапур 15.80 Mbps (60% намаление) 8.48 Mbps (8% намаление) 173 ms
Япония 8.57 Mbps (77% намаление) 6.15 Mbps (33% намаление) 258 ms
Чили 6.65 Mbps (82% намаление) 4.13 Mbps (55% намаление) 219 ms
Индия 10.20 Mbps (73% намаление) 8.04 Mbps (13% намаление) 152 ms
САЩ (Ню Йорк) 19.23 Mbps (50% намаление) 8.70 Mbps (6% намаление) 88 ms
САЩ (Нюарк) 16.57 Mbps (57% намаление) 8.77 Mbps (6% намаление) 82 ms

В зависимост от това до коя държава трябва да получите достъп, Avira Phantom VPN може да е отличен VPN за вас. Постоянно имах достатъчно скорости за стрийминг без изоставане или буфериране, Щеше да може да играта онлайн във всички, освен 4 от моите тестови места, и получи силни резултати на американските си сървъри.

Следователно, Определено мога да препоръчам неговите локални сървъри за скорост. Ако имате нужда от сървъри, които са далеч от вас, може да се нуждаете от по -надеждна мрежа. Опитайте един от тези най -добри VPN, които работят в страни по целия свят.

Сървърна мрежа – малка, но ефективна

Avira Phantom VPN има само 1400 сървъра в 37 държави. Това е изключително малка мрежа.

Нейните местоположения на сървъра са:

Европа Австрия, Белгия, България, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Исландия, остров Ман, Ирландия, Италия, Молдова, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Русия, Словен, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното Кралство
Южна Америка Бразилия, Чили, Мексико
Северна Америка Канада, САЩ
Азия Хонконг, Япония, Сингапур
Океания Австралия

Уебсайтът се посочва, че в бъдеще ще бъдат добавени още места.

Обикновено, когато тествам много малки сървърни мрежи, имам много лоши резултати в моите тестове. Това е така, защото Наличието на малък набор от сървъри означава, че повечето абонати се опитват да използват едни и същи места наведнъж, водещи до задръствания и забавяне. Нямах проблеми с европейските места на Avira Phantom VPN и дори неговите сървъри далеч от мен се свързват веднага. Нито един от тях не е изключил частичен път чрез използването им, което е добър знак.

Това каза, че за много потребители на VPN голяма мрежа от сървъри в множество страни е от съществено значение. За да гарантирате множество надеждни сървъри по целия свят, използвайте един от любимите ми доставчици с огромна сървърна мрежа.

Сигурност – пази ви в безопасност онлайн

Като цяло, Avira Phantom VPN има стандартни функции за индустрията за Поддържане на вашите данни и устройства в безопасност.

Шифроване и протоколи

Avira Phantom VPN използва 256-битово криптиране Което е най -силното на пазара. Това означава, че той използва много усъвършенстван ключ за разтърсване на вашите данни, а ключът за отключването му е практически неразшиваем. В случай,.

Отне ми много време, за да намеря необходимата информация за това кои протоколи за връзка използва Avira в своите приложения. Windows, Mac Desktop и Android приложения използват OpenVPN с TCP. Неговите iOS и macOS версии използват ipsec с UDP.

Има няколко разлики между TCP и UDP протоколите, базирани главно около надеждността и скоростта. TCP предлага гарантирана доставка на пакети с данни, но може да забави всичко, докато се предава и потвърждава, че данните са достигнали дестинацията си. UDP ще получава пакети с данни без никакви тестове или повторни преглеждания, което го прави по -бърз, но по -малко надежден.

OpenVPN и IPSEC са и двата надеждни протоколи. Неговото приложение Android също има Wireguard, което е един от водещите протоколи в индустрията за бързите му скорости и сигурност. Би било чудесно да видите Avira Phantom VPN да прилага Wireguard и за другите му приложения.

IP, DNS, WebRTC и IPv6 течове

Проведох програма за тест за теч и установих това VPN сървърите на Avira Phantom, които опитах, не изтича моята IP или DNS информация. Това означава, че сървърите, към които се свързах, бяха напълно защитени и самоличността ми беше защитена, докато ги използвах.

Блокиране на злонамерени сайтове

Няма функция за блокиране на реклама с Avira Phantom VPN. Можете обаче да го настроите да блокира всички злонамерени сайтове в настройките. Исках да тествам дали това има някакво въздействие, когато отидох на рекламни сайтове като Daily Mail и Buzzfeed, но това не направи никакви промени или блокира някоя от изскачащите реклами. Това означава, че Технологията на Avira ще спре само сайтове, за които е известно, че носят инвазивни кибер заплахи като злонамерен софтуер, Подобно на антивирус.

Kill Switch

Получавате достъп до превключвател за убийство с платения абонамент. Превключвателят за убийство на Avira Phantom VPN не е автоматичен. Можете да го намерите в областта на настройките и да превключвате, за да „блокирате целия интернет трафик, ако VPN връзка падне.”Тествах това, като изключих VPN, тъй като уебсайт се зарежда. Моят интернет веднага се изряза, което означава, че превключвателят за убийство е работил. Тази функция предотвратява виждането на истинския ви IP адрес, предпазвайки ви от хакери и гарантиране, че вашият интернет доставчик не може да види вашата интернет дейност.

Нямаше нищо, което да ме загрижи за Avira Phantom VPN, докато провеждах тестовете си за сигурност. Той използва съвременни протоколи, които, макар и не непременно най -бързите, ще ви държат защитени, докато сте онлайн. Можете да зададете допълнителни функции за сигурност в настройките си и въпреки че някои потребители като функции като превключвател за убийство, за да бъдат зададени автоматично, е хубаво да имате допълнително ниво на контрол върху вашия VPN и как работи. Ако обаче искате по -адаптивни функции за сигурност, разгледайте тези VPN.

Поверителност – изпраща вашите данни в САЩ

Avira Phantom VPN има строга политика без регистрации. Тя не пази информация за това, което се осъществява на неговите сървъри.

Едно от притесненията, които имам, е, че офисите му са базирани в Германия, което е в рамките на алианса с 5 очи. Това означава, че ако VPN е имал някоя от вашите данни, ще бъде задължен да го предаде, ако правителството го поиска. Политиката за поверителност гласи, че услугата не записва вашата история на сърфиране, но не мога да намеря нищо, което да потвърди, че тя не поддържа вашия IP адрес. Той също изпраща данни в САЩ, Което без никакъв контекст е доста тревожно.

Без да се знае повече за трансфера на данни, е трудно да се каже как това може да се отрази на вашата поверителност. Но използвам VPN, за да гарантирам, че данните ми са защитени и за да избегна извличането на данни от всякакъв вид. Ако VPN активно споделя данни с друга държава, като местоположение на потребителя, ISP или тип абонамент, Считам това за ненужно нарушение на моята лична информация.

Ако използвате VPN с надеждата да имате абсолютна поверителност, може да искате да избегнете Avira Phantom VPN. Вместо това, защо да не опитате един от тези водещи VPN, които имат въздушни политики за поверителност.

Торент – разрешено, но не се препоръчва

Уебсайтът на Avira Phantom VPN казва, че ви позволява да торент Използване на сървърите му и осигурява неограничена честотна лента на платените потребители. Той също има протоколи за сигурност, които ще запазят вашите устройства и данни, докато изпращате файлове. Имайте предвид, че неговият превключвател за убийство е достъпен само на платените абонаменти. Ако използвате безплатния план, не ви препоръчвам Torrent, особено след като Avira Phantom VPN признава, че споделя неуточнени данни със САЩ.

Когато попитах поддръжката на клиентите дали ми е разрешено да торент на сървърите на VPN, представителът заяви, че не го препоръчват поради законодателството на различни страни.

Това е притеснително противоречиво, тъй като уебсайтът му казва, че торентът е напълно добре.

Не подкрепям изтеглянето на материали, защитени с авторски права чрез торент, така че винаги се уверете, че разглеждате всеки файл, преди да започнете изтегляне. Освен това законите за споделяне на файлове P2P се различават между страните, така че е от съществено значение да спазвате правителствените разпоредби и да се освободите от всякакви правни въпроси.

Работи ли Avira Phantom VPN в Китай? – Едва ли

Малко вероятно е Avira Phantom VPN да работи в Китай. Не можах да намеря информация дали VPN може да заобиколи голямата защитна стена на Китай и когато се свързах с поддръжката на клиенти, отговорът беше изключително неясен и безполезен.

В търсене на допълнителни насоки се обърнах към екипа за поддръжка на имейл. След три дни получих отговор, който спомена, че няма гаранция, че Avira Phantom VPN ще работи в Китай.

Едновременни връзки на устройството – неограничени

Под всичките си опции за абонамент, включително безплатната версия, Avira Phantom VPN позволява неограничен брой устройства да бъде свързан.

Инсталиране и приложения

8.6

Съвместимост на устройството – ограничено до Windows, Android, MacOS и iOS

Avira Phantom VPN е съвместим само с Mac и Windows Desktops, iOS устройства и Android.

Няма възможност да го конфигурирате на вашия рутер, така че нямате възможност да го настроите да работи на вашия смарт телевизор (дори Android и Apple TV) или стрийминг устройства като Amazon Fire Stick.

Това е малко разочароващо, особено след като Avira Phantom VPN дава възможност на всички потребители да свързват неограничени устройства. Изглежда като малко отпадъци да го използвате само на няколко устройства. Обикновено, Предпочитам да избера VPN, който мога да използвам, когато съм на семейни игрални конзоли като Xbox, PlayStation и Nintendo Switch. VPN добавя допълнителен слой защита за себе си и членовете на вашето домакинство, които играят онлайн.

Тъй.

Настройка и инсталация-изключително лесна

Бях впечатлен от процеса на настройка и инсталиране на Avira Phantom. На всички устройства, които опитах, инсталацията беше бърза и интерфейсът даде полезни указатели и графики, за да се използва VPN лесно, преди дори да приключите с инсталирането му.

Windows

Благодарение на полезния интерфейс на Avira Phantom VPN, Почти би било невъзможно да се объркате, когато го инсталирате. Дори пълните технофоби ще оценят полезните графики и образователни известия, които се появяват по време на всяка стъпка от процеса на инсталиране.

По време на инсталирането се предоставя полезна информация, когато щракнете върху екраните, като посочвате къде ще намерите сървъри, настройки и обща информация за VPN. Оценявах това докосване като След като инсталацията приключи, знаех точно къде да намеря всичко, и имах чувството, че не съм губил време, докато беше инсталиран.

Avira Phantom VPN ви предоставя допълнителни контроли, като например опцията за избор на тъмна или лека тема. Виждах само шепа други доставчици на VPN да предлагат това – очевидно не е съществена функция, но ми харесва, защото можете да го направите да се впише в избраните от вас настройки на приложението за социални медии.

След като приложението работи, можете да направите всички промени, които харесвате в настройките. Това включва активиране на превключвателя за убиване и деактивиране на автоматично свързване, ако желаете да го направите.

Намирането на правилния сървър е изключително лесно. Просто влезте в зоната на сървъра и или превъртете, докато не намерите подходящата държава, или започнете да пишете името на страната, която искате, и тя ще изведе наличните сървъри.

Всичко в приложението е ясно и лесно за използване и нямах забавяне на моя работен плот. Това приложение OpenVPN е отличен избор за потребителите на Windows.

MacOS

Настолното приложение на Avira Phantom VPN е същото на Mac, както и за Windows. Имате същите настройки и функции, включително темата Dark to Light.

Беше лесно да се инсталира и аз го бях работил само с няколко кликвания.

Android

Avira Phantom VPN казва, че това е „най -добрият безплатен VPN за Android.” Въпреки че тествахме главно премиум версията, виждам, че безплатната му версия също има много да предложи, въпреки че нямате функция за превключване на Kill, поддръжка на клиенти и ограничени данни.

Като всички останали приложения, Характеристиките му са чисти и удобни за потребителя, И има премиум функции за сигурност, за да запази вашите устройства и данни в безопасност. Лесно е да се изтегли от Google Play Store и изобщо не отне време за инсталиране.

iOS

Приложението iOS е също толкова лесно да се намери и инсталира, колкото и другите налични приложения. Можете да го вземете безплатно в магазина за приложения и да го стартирате и да работите на телефона си само за няколко минути.

Характеристики, той има всички същи достъп и достъпност на сигурността и сървъра като другите платформи, включително сигурни международни сървъри, които са подходящи за геймърите.

Благодарение на висококачествените функции за сигурност на Avira и IPSEC протокол, Можете да прехвърляте файлове от вашия iPhone и iPad без никакви проблеми, дори и в обществен wifi.

Винаги ми е малко разочароващо, когато VPN доставчик дава на своите потребители неограничени съвместимост на устройството, но след това няма широк спектър от устройства, на които можете да го използвате. Това е за съжаление случаят с Avira Phantom VPN.

Въпреки че можете да го използвате на вашите настолни компютри и iPhone, iPad и устройства с Android, Разочароващо е, че VPN няма настройка на рутера. Когато VPN ви даде възможност да настроите VPN през вашия рутер, можете да го стартирате през вашите смарт телевизори, повечето игрални конзоли и стрийминг устройства. Avira Phantom VPN все още не е разработил това за своя продукт и затова донякъде ограничава.

Ако искате да опитате VPN с по -универсална съвместимост на устройството, опитайте един от тези VPN, които можете да използвате на повечето джаджи.

Авира VPN е безопасно

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

Са наистина безопасни VPN?

Разгледайте защо VPN е препоръчителният избор за по -голяма онлайн сигурност и свобода.

Вашата поверителност и данни са застрашени, особено когато използвате публичен wifi. Защитавайте се с надеждни, безплатни Avira Phantom Vpn.

Avira Free Phantom VPN Boxshot

Заслужават ли ви VPN?

Това означава „виртуална частна мрежа.”Но какво точно е това – и е безопасно?

 • Без VPN
 • С VPN
 • Онлайн рискове, които избягвате

Това поставя вашата система в заключване

Ето какво се случва, когато имате достъп до уебсайт, без да използвате VPN:

Първо се свързвате с вашия доставчик на интернет услуги (ISP) и те ви пренасочват към избрания от вас уебсайт. Всичко, което правите онлайн, минава през сървърите на вашия ISP, така че те знаят всичко за вас. Те също могат да регистрират всичко, което правите – и да предадете това на трети страни като рекламодатели или дори правителствени агенции.

Ключова безопасност на браузъра Avira за браузър за браузър

И ето какво се случва, когато използвате VPN:

Вашият интернет трафик се пренасочва чрез отдалечен сървър, който крие вашия IP адрес (уникален идентификатор на вашето устройство) и криптира целия ви интернет трафик. VPN по същество е защитен, частен тунел, през който се изпълняват всичките ви комуникации.

Никой не може да се справи с вашата лична информация и благодарение на криптирането на високо ниво, те не могат да я прочетат, дори ако го намерят! С VPN вие сте онлайн фантом. Ти си невидим, така че нито една от дейностите ви не може да бъде проследена до вас, вашето устройство или вашето местоположение. Това е лоша новина за хакери, рекламодатели и snoops, но чудесно за вашата онлайн безопасност и поверителност.

Онлайн рискове, които избягвате

Интернет е пълен с измами и по -специално използването на публичен wifi без VPN ви прави уязвими. Ето 4 популярни метода, използвани за получаване на достъп до вашите данни, включително пароли и банкови данни.

Атаки за човек в средата (MITM) възникнете, когато злонамерена трета страна прехваща вашата комуникация.

Използвайки Пакетно смъркане Софтуерът, хакерите могат да прихващат и регистрират данни, пътуващи през безплатна WiFi мрежа. Тези потоци данни или пакети могат да бъдат изтеглени и запазени.

Отвличане на сесия експлоатира уязвимост с бисквитки, които са малки файлове с данни, запазени от вашия браузър на вашето устройство. Отвличайки сесията на браузъра си през публична WiFi мрежа, хакерите могат лесно да уловят тези данни и да влязат в уебсайт, докато вие.

Злонамерени горещи точки бързо да бъдат настроени и могат да изглеждат като законни WiFi мрежи. Те лесно могат да ви подведат в влизане и с вашето устройство, свързано с техните мрежи, хакерите могат да откраднат вашата лична информация.

Трябва ли да използвам VPN?

Ако се отнасяте сериозно към вашата сигурност и поверителност, тогава, да! Дори и да нямате какво да криете, харесвате ли идеята да бъдете гледани и проследени?

VPN е за всички, но най -силно се препоръчва, ако:

Вие редовно използвате обществен wifi

Те не са сигурни и хакерите използват много методи за прихващане на вашия интернет трафик. След това те могат да откраднат вашите пароли и други поверителни данни, да имат достъп до вашите лични снимки и дори да откраднат вашата самоличност.

Използвате услуги за споделяне на файлове

Много интернет доставчици се опитват да ограничат услугите за споделяне на файлове, като P2P (Peer-to-Peer). Те ограничават избора ви и дори могат да забавят скоростта ви в интернет. Използването на VPN затруднява ISP да открие изтеглянията на вашите файлове и да се качва.

Вие сте журналист или някой, който споделя чувствителна информация

Ако сте в ред на работа, която включва изпращане на чувствителна информация, тогава защитата на вашите данни, идентичност и източници на информация е от съществено значение.

Кои са другите предимства на VPN?

Прави много повече от скриване или промяна на вашия IP адрес.

Безопасно използвайте публичния wifi

Публичен wifi (в ресторанти, кафенета и т.н.) е опасен, тъй като другите в тази мрежа могат да имат достъп до вашите данни. Сърфирането с активна VPN връзка криптира всички получени данни и изпратени, така че вие ​​сте в безопасност от хакери.

Деблокирани уебсайтове

Скривайки вашия IP адрес, можете да заобиколите регионалната цензура. Така че, ако сте в чужбина, изберете VPN сървър от дома, за да гледате любимото си шоу и да победите гео блокиране! И геймърите могат да играят със света!

Избягване на проследяване

Рекламодателите проследяват вашия IP адрес, за да ви изпратят насочени реклами. Не с Phantom VPN! Присвоява ви различни IP адреси с всяка връзка и никой от тях не може да бъде проследен до вас.

Бъдете сигурни на всичките си устройства с нашия безплатен VPN

Използвайте Phantom VPN едновременно на всички ваши устройства, включително лаптопи и смартфони. Нашият безплатен VPN работи с Windows, Android, iOS и Mac. Има и плъгин за браузър за наличност изключително с Chrome.

 • iPhone & iPads (iOS)
 • MacBooks & iMacs (MacOS)
 • Устройства Windows
 • Хром
 • Андроид телефони и таблети

Изберете Avira за защитен VPN

Свържете се безопасно с горещи точки и защитете вашата поверителност с нашите Бързо, безплатен фантом VPN! Ето списък на това, което го прави надежден избор:

✔ Използва 256 стандарта за усъвършенствано криптиране (AES-256), който е световната норма за криптиране на данни. AES-256 предлага толкова много комбинации за криптиране, че ще са необходими милиарди компютри повече от 13 милиарда години, за да ги пробие!

✔ ви дава достъп до 38 локации на сървъра по целия свят – само с 2 кликвания – така че никой не знае къде всъщност сте.

✔ работи на всяко устройство за Windows, Android, iOS и Mac – има и безплатен приставка за браузър за Chrome!

✔ Част от многократно награден софтуерно портфолио от надежден немски лидер по сигурността, с 30-годишен опит.

Плюс това, това е безплатно!

Avira има повече от 35 години опит в областта на сигурността

От най -добрите ни коментари

За повече безопасност онлайн – Изтеглете сега.

Преодолейте рисковете от обществения wifi и се свързвайте безопасно навсякъде.

Phantom VPN за Windows

Phantom VPN за Mac

Phantom VPN за Android

Phantom VPN за iOS

Търсите премиум VPN с неограничени данни?

Avira Phantom VPN Windows Geräte

Може да харесате също и

Всичко, което сте искали да знаете за VPN

IP адрес. Гео-блокиране. Това са всички термини, които може да сте срещнали в контекста на четене за виртуална частна мрежа. Това кратко въведение в VPNS обяснява как те могат да подобрят живота ви по -добър.

Snowden препоръчва използването на VPN

Сърфирането в мрежата е забавно, информативно и полезно. Но вие оставяте следи, които се събират и продават от рекламодатели, търсачки и интернет доставчици, обикновено без ваше знание. Именно там е полезен VPN.

VPN за достъп до световно съдържание

Сърфирането в мрежата е забавно, информативно и полезно. Но вие оставяте следи, които се събират и продават от рекламодатели, търсачки и интернет доставчици, обикновено без ваше знание. Именно там е полезен VPN.

Какви са опасностите от обществения wifi?

Хакерите обичат публичния wifi – това е така, защото 75% от тях са уязвими. Но има лесен начин да останете в безопасност – и това е VPN. Разберете как ви помага да избягвате хакерски атаки, когато сърфирате върху публичен wifi.

Цените за подновяване на определени годишни планове ще се увеличат в сила от 28 август 2023 г. Прегледайте новите цени тук: Зареждане. За Avira Prime – 5 устройства

*Важен абонамент, цени и подробности за офертата

 • Вид договор: Договор за месечен или годишен абонамент, започвайки, когато транзакцията приключи. Щракнете тук за нашите условия за продажба.
 • Настройвам: За да започнете защитата/услугата, трябва да изтеглите и инсталирате на всяко устройство и/или пълна настройка.
 • Безплатен пробен период: Изисква се начин на плащане, ако се регистрирате за безплатна пробна версия (само кредитна/дебитна карта или PayPal). Когато процесът приключи, платеният абонамент започва и първият срок се начислява, освен ако не е отменен преди. Специалната оферта (и) може да изтече.
 • Цикъл на подновяване: Автоматично се подновява всеки месец или всяка година след първоначалния срок, освен ако подновяването на абонамента не бъде отменено преди деня, в който трябва да бъде таксуван във вашия акаунт или като се свържете с нас. Щракнете тук, за да научите как.
 • Цени за подновяване: може да е по -висока от цената за първоначалния срок и подлежат на промяна. Те се таксуват до 35 дни, преди годишният абонамент да се поднови, а ние ви изпращаме имейл за уведомяване с цената за подновяване преди това. Те се таксуват до 5 дни, преди месечният абонамент да се поднови.
 • Анулиране и възстановяване: Можете да анулирате договора си и да поискате пълно възстановяване в рамките на 60 дни от покупката за годишни абонаменти и в рамките на 14 дни след покупката за месечни абонаменти. За всяко годишно подновяване или безплатна пробна версия с платен годишен абонамент можете да поискате пълно възстановяване в рамките на 60 дни от таксуването и след 60-те дни, про-рейтинг възстановяване на дните, останали в обновения ви срок за абонамент, започвайки от месец след това Вие поискате възстановяването . За безплатна пробна версия с платен месечен абонамент можете да поискате пълно възстановяване в рамките на 14 дни след таксуването. За подробности посетете нашата политика за анулиране и възстановяване на суми. За да анулирате договора си или да поискате възстановяване, щракнете върху Hereclick тук.
 • Актуализации: Вашият абонамент може да включва актуализации на продукти, услуги и/или защита и функции, които могат да бъдат добавени, модифицирани или премахнати, при спазване на споразумението за лиценз и услуги.
 • Употреба: Само за нетърговска употреба на домакинствата. Ако имате проблеми с добавянето на устройство, моля, свържете се с нас.
 • Извикай помощ
 • Изтегляния
 • Блог на Avira
 • Общност на Авира
 • Вирусна лаборатория
 • Wordbook на сигурността
 • Жизнен цикъл на продукта
 • Актуализация на Avira VDF
 • Доброволно споразумение
 • Облак за защита на Avira
 • За Авира
 • Награди и сертификати
 • Кариера
 • Препратки
 • Контакт
 • Натиснете
 • Пейзаж на заплаха
 • Инфографика за мобилна банкиране на злонамерен софтуер
 • Бета тест

Партньори и за бизнес

 • OEM
 • Партньори
 • Avira Prime – Бизнес
 • Антивир
 • Премахване на рекламен софтуер
 • Антивирус за Samsung
 • Антивирус за Windows 8
 • Антивирус за Windows 10
 • Антивирус за Windows 11
 • Сравнете продукти и услуги
 • Avira Prime
 • Интернет сигурност на Avira
 • Безплатна сигурност на Avira
 • Avira Prime Mobile за iOS
 • Avira Prime Mobile за Android
 • Отстъпка за студент
 • Отстъпка за студент
 • Старши отстъпка (+55 години)
 • Старши отстъпка (+55 години)

Сигурност на устройството

 • Антивирус
  • Антивирус на Windows
  • Mac антивирус
  • Android антивирус
  • iOS антивирус
  • Antivirus pro

  Онлайн поверителност

  • Phantom Vpn
   • Windows VPN
   • Mac Vpn
   • Android VPN
   • iOS vpn
   • Vpn Pro

   Оптимизация

   • Скорост на системата
    • Скорост на системата на Windows
    • System Speedup Pro

    © 2023 Avira Operations GmbH, част от Gen Digital Inc. Всички права запазени.

    • Всичко за VPN
    • Трябва ли да използвам VPN?
    • Какви са ползите?
    • Бъдете сигурни на всички устройства
    • Защо Авира?
    • Изтегляния

    Автоматично се подновява, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Автоматично се подновява, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта за първия #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #off 1st #cma_period #цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #от първата 2 -годишна цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #off 1st #cma_period #цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #off 1st #cma_period #цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #от първата 2 -годишна цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #off 1st #cma_period #цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Подробности за абонамента по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / първи #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / first #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the first 2 year price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта за първия #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / първи #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта до #cma_promo_end_date #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта до #cma_promo_end_date #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / first #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the first 2 year price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта до #cma_promo_end_date #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с цената на подновяване. Подробности за абонамента по -долу.*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с 2 x годишна цена на подновяване на # cma_promo_renewal_price # / година. Подробности за абонамента по -долу.*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с цената на подновяване. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта за първия #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #off 1st #cma_period #цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с цената на подновяване. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #от първата 2 -годишна цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с 2 x годишна цена на подновяване на # cma_promo_renewal_price # / година. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта до #cma_promo_end_date #: #cma_promo_price # – #cma_promo_saved_price #off 1st #cma_period #цена на #cma_promo_standard_price #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с цената на подновяване. Подробности за абонамента по -долу.*

    Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Спестявания в сравнение с цената на подновяване. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта за първия #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Подробности за абонамента по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / първи #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / първи #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта за първия #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / първи #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта за 1 -ви #cma_period #до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / първи #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Специална оферта до #cma_promo_end_date #. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва от #cma_promo_price # / 1st #cma_period #и автоматично се подновява на #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #, освен ако подновяването не бъде отменено. Предложете подробности по -долу.*

    Изисква се начин на плащане. Когато изпитанието приключи: Платеният абонамент започва и автоматично се подновява, освен ако подновяването не бъде отменено. Цената предмет на промяна.
    Предложете подробности по -долу .*

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#От 1 -ви#cma_period#цена на#cma_promo_standard_price#. Тогава #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#ОТ ПЪРВАТА 2 ГОДИНА ЦЕНА НА#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Тогава #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#От 1 -ви#cma_period#цена на#cma_promo_standard_price#. Тогава #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    Останалата стойност, оставена на текущия ви абонамент, се преобразува в допълнителни дни в новия ви абонамент.