Специален IP адрес

За съжаление, това може и се появи. Местоположението на всеки IP се управлява и определя от базите данни, над които нямаме контрол.

Linux – Как да определя дали съм свързан или не

По -добро обяснение: Със стария клиент (v74 или нещо подобно) открих, че е създаден PID файл, когато VPN е включен и свързан. Сега не мога да намеря този файл и се опитвам да намеря информация, която работи с помощта на командния ред. Кой е най -добрият начин да направите това?

Нещо толкова просто като

Бонус въпрос: без да се запитва WhatsMyip.org или подобни сайтове, как да получа IP адреса, към който съм свързан? Вероятно някъде има файл, но отново не съм достатъчно добър, за да го намеря. Няма значение дали трябва да използвам Grep или каквото и да е за извличане на IP, стига да е донякъде последователен и да не се променя отново в друга актуализация.

Специален IP адрес

Вероятно има нещо, което съм пропуснал в TOS някъде за наличността и какво ли още не, но моят специален IP адрес се показва свързан с моя град по избор и когато търся публично лице, изправено пред IP, показва, че е присвоен на центъра за данни в моя избран град, но Когато се свържа с услуга, която използва моя IP, за да определи местоположението ми, сега показва услуги или в Лондон, или в Прага.. Работи безупречно около 3 или 4 дни, когато за първи път получих специалния IP адрес и днес току -що започна да действа нагоре. . Когато попитах за Пиа за това, това е отговорът, който получих.

„Благодаря ви, че се свързахте с PIA поддръжка!

Виждам, че имате проблеми с PIA VPN, който не показва точното ви местоположение, докато е свързан.

За съжаление, това може и се появи. Местоположението на всеки IP се управлява и определя от базите данни, над които нямаме контрол.

Тъй като няма нови интернет адреси (IPv4 адреси), които да добавят повече честотна лента към един от нашите шлюзове, трябва или да добавим „използвани“ IP адреси, или да преместим съществуващите си IPS между местоположенията. Когато видите този проблем, това е така, защото тези бази данни Geo-IP не са актуализирани с най-новата информация. IP адресът е в областта, в която го изброяваме, но уебсайтът, с който разговаряте, няма достатъчно нова база данни, за да знаете за промяната. Тъй като различни бази данни се контролират и актуализират от множество независими организации, информацията за местоположението може да е валидна в някои, но не всички места онлайн.

Частният достъп до интернет полага всички усилия, за да гарантира, че нашите IP са разположени правилно, но ние не можем да контролираме, за съжаление, скоростта, с която те се актуализират. Извиняваме се за неудобството, което това може да причини.”

Ако не работи от 1 ден, бих могъл да купя това, но с това, че работи дори за малко, аз съм изключително скептично.