Purevpn прокси

PureVPN Proxy Extension използва криптиран прокси, който е непобедимо комбинация от сигурност и бързи скорости. С нашето VPN прокси разширение за Firefox можете да запазите информацията си скрита от любопитни очи, докато сърфирате, да получите достъп до съдържание от всяка точка на света и да предавате филми и предавания на Blazing Speeds, всичко това само с 1 щракване.

Purevpn Proxy – Най -добрият VPN за Firefox от PureVPN

Преглед на PureVPN Proxy - Най -добрият VPN за Firefox

VPN разширение, което ви помага да скриете информацията си, да получите достъп до ограничено съдържание и да разгледате интернет с бързи скорости. Добавете го сега към вашия браузър Firefox и вземете своя 7-дневен безплатен VPN пробен период днес!

Ще ви трябва Firefox, за да използвате това разширение

Метаданни за разширение

Използван от

14,482 Потребители 863 отзиви
Оценка 4.3 от 5
Екранни снимки

За това разширение

PureVPN е виртуална частна мрежа (VPN), която има набор от VPN приложения за настолни, мобилни, телевизионни, както и прокси разширения за всички видове браузъри.

PureVPN Proxy Extension използва криптиран прокси, който е непобедимо комбинация от сигурност и бързи скорости. С нашето VPN прокси разширение за Firefox можете да запазите информацията си скрита от любопитни очи, докато сърфирате, да получите достъп до съдържание от всяка точка на света и да предавате филми и предавания на Blazing Speeds, всичко това само с 1 щракване.

Защо се нуждаете от VPN прокси разширение на PureVPN за Firefox?
* Достъп до гео-ограничено съдържание
Ако сте някой, който винаги намира „това съдържание не е достъпно във вашата страна“ за тотален бум, тогава определено се нуждаете.

* Разгледайте анонимно в интернет
Разочароващо е да знаете, че доставчиците на интернет услуги, правителствата, собствениците на уебсайтове и много различни предприятия следят вашите данни, когато разглеждате интернет. Ако сте някой, който иска да разгледа интернет с пълна анонимност, тогава VPN Firefox разширението на PureVPN е точно това, от което се нуждаете.

* Деблокирайте уебсайтове и социални медии
Ако сте някой, който често среща ограничения от властите, докато имате достъп до социални медии или новинарски сайтове, VPN Firefox на PureVPN просто ще ви помогне да заобиколите тези ограничения.

* Шифровате интернет трафик
Достъпът до интернет с пълна свобода и анонимност е забавен, но ако сте някой, който иска да бъде сигурен на всичкото отгоре, тогава VPN Firefox на PureVPN е само правилният избор за вас.

Какви функции правят предлагането на VPN PureVPN VPN Proxy Extension?
* 40+ популярни уебсайтове
Нашата ексклузивна функция „Популярни уебсайтове“ ни прави най -доброто разширение на VPN Firefox там. С нашата популярна функция на уебсайтове сме назначили специализирани прокси сървъри на стрийминг уебсайтове като Netflix, BBC Iplayer, Hulu, Amazon Prime, HBO Max, Disney+, Hotstar и много други. Това означава, че ако искате да ни предавате Netflix, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с него от нашия популярен списък с уебсайтове и ние ще го направим достъпно за вас само с 1 щракване, и това също с пламващи бързи скорости.

* 52+ места по целия свят
VPN VPN Firefox разширението на PureVPN има повече от 50 места, от които да се свържете. Имаме VPN за САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Сингапур, Германия, Индия и почти всички други страни Firefox. Просто се свържете с желаната от вас страна от разширението PureVPN Proxy само с щракване.

* 3500 оптимизирани VPN сървъри
Имаме 3500 сървърна мрежа, оптимизирана за бързи VPN скорости във всички региони. Просто изберете желаното от вас местоположение и ни оставете да ви присвоим най -добрия сървър. Можете също да изберете да изберете сървър за желаното от вас място.

* 15 различни езика
Нашето VPN Firefox разширение е достъпно на 15 различни езика, от които да избирате. Тези езици включват английски, руски, френски, немски, китайски, турски, японски, испански и корейски. Изберете езика си и персонализирайте опита си точно така, както ви харесва.

* Байпасен прокси
С байпас прокси можете да разглеждате собственото си удобство. Байпасният прокси ви позволява да сърфирате сигурно с VPN Firefox Extension на PureVPN, като същевременно деактивирате конкретни уебсайтове по ваш избор и се наслаждавайте на сърфиране в локалната си мрежа.

* Защита на течовете на WebRTC
WebRTC е технологията за комуникация в реално време между браузърите. Когато човек се опита да установи видео или аудио комуникация чрез браузър, WebRTC изтича IP адреса на крайния потребител. Нашата функция за защита на течовете на WebRTC.Спира течовете на нежелани IP адреси и предотвратява използването на вашите данни, докато сте свързани към нашето VPN Firefox Extension.

* Spoof GPS местоположение
Ако сърфирате в интернет без VPN, тогава се излагате на огромен риск. Нашата функция за локация на GPS ви позволява да манипулирате местоположението си на GPS от доставчици на интернет услуги, правителства, собственици на уебсайтове и много различни предприятия. Тази функция ви предпазва от любопитни очи, помага ви да слезете от радара и гарантира вашата онлайн сигурност.

* Прокси мрежа
Нашето Firefox Extension използва прокси сървър, който служи като шлюз между потребителя и интернет. С нашето VPN прокси разширение консумацията на честотна лента е ниска, осигурявайки ви бързи скорости за достъп до съдържание и криптиране на вашите дейности едновременно.

Защо трябва да получите разширение PureVPN Firefox?
Ние предлагаме 7-дневен безплатен VPN Firefox Trial, който първо да опитате и след това да се ангажирате с нашата услуга. Нашето 7-дневно безплатно VPN прокси изпитване включва;
* Изключителни характеристики на Premium VPN Proxy
* VPN прокси разширение за хром, ръб и смел
* VPN приложения за Windows, Chromebook, MacOS, iPhone, Android, Android TV и Amazon Firestick TV
* Мулти-лог на до 10 устройства
* 24/7 човешка подкрепа

Как да активирам разширението VPN в Firefox?
Настройването на PureVPN VPN Proxy Extension е просто толкова лесно. Изисква само 4 бързи стъпки.
1. Добавете разширението PureVPN към вашия браузър Firefox, като щракнете върху бутона „Добавяне към Firefox“.
2. Вземете абонамент PureVPN.
3. Влезте в вашия PureVPN акаунт.
4. Изберете вашата страна и сте свързани с VPN.

—Гарантирана защита—
Ние се ангажираме да защитим поверителността на посетителите на нашия уебсайт и потребителите на услуги. Така че, ние не поддържаме дневници, които могат да ни помогнат да разберем кой е потребител или как се държи.
Научете повече за политиката за поверителност на PureVPN тук: https: // www.purevpn.com/поверителност-политика.php

—Поддръжка на клиенти—
Намерете полезни ресурси, ръководства за настройка и уроци на https: // поддръжка.purevpn.com/и ако имате въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на https: // поддръжка.purevpn.com/directchatsupport.html. Екипът ни е достъпен денонощно, за да ви помогне.

© 2007 – 2022 PureVPN Всички права запазени
Purevpn, марка на GZ Systems Limited
Intershore Chambers стр.O Каре 4342, Road Town, Tortola, Британски Вирджински острови
Регистрация на компанията №: 2039934

Purevpn прокси

PureVPN Proxy Extension

PureVPN Proxy Extension безплатно изтегляне за Chrome. PureVPN е виртуална частна мрежа (VPN), която има набор от VPN приложения за настолни, мобилни, телевизионни, както и прокси разширения за всички видове браузъри.

Apple Store Link

Снимки:

PureVPN прокси разширение за хром

PureVPN Proxy Extension 4.30.1 Безплатно изтегляне за Google Chrome. Purevpn proxy е разширение на Google Chrome, създадено от www.purevpn.com. Техният авторитет е пуснат PureVPN Proxy Extension, който ви помага да скриете информацията си, да получите достъп до ограничено съдържание и да разглеждате интернет с бързи скорости. Можете да получите директна официална връзка за PureVPN Proxy Chrome с най -новото разширение. PureVPN Proxy е виртуална частна мрежа (VPN), която има набор от VPN приложения за настолни, мобилни, телевизионни, както и прокси разширения за всички видове браузъри.

Purevpn proxy разширение изтегляне

Ако искате също да получите изтегляне на този purevpn proxy, запазете вижте изображението и четенето по -долу Забележете тази кратка информация. Търсите ли purevpn прокси адрес? Ще ви опишем как да маскирате позицията си, използвайки разширението PureVPN Proxy във вашия браузър на Google Chrome в тази статия. Всеки потребител през цялото време не може да посещава всеки уебсайт, в този момент се нуждае от разширение за смяна на IP.

Който е най -добрият безплатен purevpn прокси?

Всички знаят, че purevpn proxy е страхотен плъгин работи перфектно спестява много време. Purevpn proxy е най -добрият за хром. Следваща стъпка ще ви предоставя как да инсталирате PureVPN прокси файл, използван на този уебсайт.

Как да инсталирате или изтеглите PureVPN прокси за Chrome?

Освен това, ако искате да инсталирате това разширение, трябва да се свържете с интернет връзка и да използвате браузъра на Google Chrome. Също така браузърът Opera Mini, в противен случай не можете да използвате PureVPN Proxy CRX файла във вашия браузър. Сега следвайте стъпка по стъпка Ръководство.

PureVPN Proxy Extension

Как да активирате чист прокси за хром?

Това е най -доброто разширение на Chrome, така че следвайте тази инструкция и изтеглете purevpn proxy crx на техния уебсайт. Това е много добро разширение в сравнение с всеки друг PureVPN прокси, наличен в уеб магазин Chrome. Purevpn proxy Едно от най -добрите разширения, които съм виждал, помага ви да свържете много сървър по целия свят.

Как да инсталирате purevpn прокси за хром?

Отворете браузъра си в Google Chrome
След това отидете на www.Google.com.
Търсете хромостори.com
Сега този уебсайт търси „purevpn proxy“
Отворете на това разширение
Щракнете върху бутона за изтегляне и автоматично инсталирайте вашия браузър Chrome

PureVPN Proxy Описание:

VPN разширение, което ви помага да скриете информацията си, да получите достъп до ограничено съдържание и да разгледате интернет с бързи скорости.

PureVPN е виртуална частна мрежа (VPN), която има набор от VPN приложения за настолни, мобилни, телевизионни, както и прокси разширения за всички видове браузъри.

PureVPN Proxy Extension използва криптиран прокси, който е непобедимо комбинация от сигурност и бързи скорости. С нашето VPN Proxy Extension за Chrome можете да запазите информацията си скрита от любопитни очи, докато сърфирате, да получите достъп до съдържание от всяка точка на света и да предавате филми и предавания на Blazing Speeds, всичко това само с 1 щракване с 1 щракване.

Защо се нуждаете от VPN прокси на PureVPN за Chrome?

Ако сте някой, който винаги намира „това съдържание не е достъпно във вашата страна“, тотален бум, тогава определено се нуждаете.

Разочароващо е да знаете, че доставчиците на интернет услуги, властите, собствениците на уебсайтове и много различни предприятия следят вашите данни, когато разглеждате интернет. Ако сте някой, който иска да разгледа интернет с пълна анонимност, тогава VPN Chrome Extension на PureVPN е точно това, от което се нуждаете.

Изтегляте ли този purevpn proxy?

В заключение можете да пълна информация как да изтеглите purevpn proxy и как да използвате purevpn proxy за вашия браузър на Google Chrome. Ако искате повече информация за purevpn proxy, се чувства свободен да коментира по -долу. Така че следващото повторение ще предоставя ясна информация за тази публикация. За следващата актуализация за новото разширение на Chrome и т.н. Останете с нас.