Мнения за Avast VPN от Reddit

Avast Secureline Sports a чист, прост потребителски интерфейс, който е бърз и лесен за движение. Намирането на опциите и настройките, които търсите, не е проблем. Всичко, от което се нуждаете, винаги е най -много от кликване или две. Докато някои VPN програми могат да бъдат малко на очи или да изглеждат като малко повече от командния ред, Avast даде на своя интерфейс хубав слой боя, който го кара да се чувства елегантен и полиран.

Avast VPN Review (Besed on Two Year Performance)

Използвам avast през последните 2 години, така че аз съм поверителност, че Avast Secure Line VPN напълно си заслужава.

Най -добрите функции в Avast Secure Line, които лично харесвам и това е причината да използвам VPN на Avast Secure VPN, а не други

  1. Скорост на мрежата: Avast VPN ви осигурява висока скорост на мрежата. Имам проверка на толкова много скорост на мрежата на VPNS, че също са добри, но понякога са гадни, но в avast не осигуряват добра скорост на мрежата

2) Лесен за използване: Avast VPN е удобен и лесен за използване, дори ако използвате Avast VPN за първи път, че е глупаво просто.

3) Добре криптиран и защитен: Avast Secure Line VPN предлага два протокола IPSEC или отворете VPN на UDP с AES 256 -BITs. (И това е криптиране на военно ниво) До този момент всички румри за браузъра Avast Secure) са просто по-малко точки по-малко.

4) Вход: Avast VPN не съхранява нашите данни (уебсайтът, който посещавате, приложения, които използвате, или съдържанието, което консумирате.

5) Avast VPN ни предоставя достъп до популярна платформа за стрийминг.

6) Поддръжка на Avast VPN в почти всяко устройство

Можете да изберете какво устройство искате да използвате за Avast VPN и също да отидете с безплатна пробна версия от този PDF

Avast VPN PDF за безплатна пробна версия

Най -добрият начин да стигнете е да отидете със 7 дни безплатна пробна версия, така че може да получите достъп до Avast Secure Line VPN и да го тествате за вашето себе си

Мнения за Avast VPN от Reddit

Повечето от най -добрите VPN на пазара са от доставчици, които са специализирани в това; Vpns. Всеки толкова често ще намерите такъв, който е направен с познато име. Avast, същите производители на популярния софтуер за антивирусна сигурност, предлага VPN услуга, известна като Avast Secureline VPN. Това е опитът на Аваст за благородната цел на Осигуряване на сигурност и поверителност онлайн за своите потребители, като същевременно поддържа скорост и стабилност по време на употреба. Но доставя ли това?

С тази статия бихме искали да се задълбочим в това, което се предлага от Avast Secureline и да видим дали си струва вашето време и пари, особено ако сте на пазара за нова или дори първата си VPN услуга. Ще вземем Погледнете неговите характеристики и ценови план в поредица от тестове, за да видите колко добре Avast успя да изпълни с тази услуга. Ще използваме и истински потребителски мнения, за да сравним с нашите тестове от малък уебсайт, известен като Reddit.

Ако питате защо бихме избрали да разгледаме Reddit, отговорът е прост. На Reddit цялото съдържание е организирано в различни подреди, притежаващи своя собствена тема. Ако погледнете в един посочен на VPN, сами по себе си, можете да намерите голяма база данни от VPN потребители. Тези Reddit нишки ще бъдат изключително полезни за събиране на гледни точки на много клиенти, които всъщност са използвали този продукт редовно.

Не всеки коментар за Reddit е проверен факти и не всяко мнение трябва да бъде придобито присърце (да, вековната „интернет трол“ все още много съществува), но има системи като „най-добри коментари“ и възглавници, които Помогнете за разграничаването на безсмисленото от полезното. Поради тази причина ще разгледаме Reddit за нашите мнения на клиентите. Голям център от потребители, които имат опит да използват тази програма, вероятно повече от всеки от нас, ще могат дори при обширни тестове.

Сега е време да зададете въпроса; Колко добър е Avast Secureline VPN?

Съдържание

  1. Какво е Avast Secureline VPN?
  2. Първото изпитание: скорост
  3. Второто изпитание: Сигурност
  4. Третото изпитание: Цена
  5. Окончателното изпитание: софтуер
  6. Окончателната присъда

Какво е-абаст-секурлин-VPN

Какво е Avast Secureline VPN?

Avast Secureline VPN

Предполагаме, че ако сте намерили тази статия, вероятно вече имате добра представа какво е VPN и дори може да се стремите да го получите. Но само в случай, че се нуждаете от опресняване, VPN услуга по същество е Набор от независими сървъри И IPS, с които можете да се свържете като средна точка, за да предпазите всички онлайн сайтове и услуги от възможността да проследявате истинския си IP адрес. Този аспект позволява допълнителен слой от допълнителна безопасност при разглеждане онлайн и може да ви позволи да правите неща като байпас географски ограничения и други функции.

Какво е-абаст-секурлин-VPN

Avast, създателите на Avast Antivirus, предлага собствен VPN, наречен Secureline. Това е предназначено да бъде Премиум VPN услуга Да се ​​бори с харесванията на Nordvpn, ExpressVPN. Въпреки че не е толкова добре известен като по -големите имена, това не е просто конкурс за популярност. Ще използваме поредица от тестове, за да разгледаме предлаганите функции и да видим дали това наистина има какво е необходимо да се играе в същия съд като тези VPN гиганти.

Първата скорост

Първото изпитание: скорост

VPN почти винаги ще намали скоростта на интернет до известна степен. Не е лесно вашият интернет да се свърже с спиране по пътя към където и да се опитвате да посетите, а не директна връзка. Помислете за това като да направите пит стоп. Някои са по -бързи от други, но винаги ще отнеме известно време. И така, къде се крие Secureline в този мащаб?

Е, има два фактора, които трябва да се разгледа. Първият е места и Брой сървъри че Avast има за своите VPN. Колкото повече сървъри предлага услуга, толкова по -широк период могат да покрият и толкова по -голяма е вероятността да има един близо до вас.

Avast Secureline VPN има 700 сървъра обхващащи общо 34 различни страни. Тези числа със сигурност няма какво да се присмиват. Въпреки това, когато сравнявате тези числа с харесванията на ExpressVPN на 3000 сървъра над 94 държави, той започва да изглежда малко по -малко в полза на Avast. Дори услуга като ProtonVPN в долния край на Premium VPNS има около 1300 сървъра в 55 различни страни. За щастие скоростта на Avast Secureline не идва от броя на сървъра му.

Е, какъв е вторият фактор? Това би било a Протокол на VPN. Протоколът за криптиране е по същество процесът, използван за криптиране на вашите данни, когато се свържете с VPN. Тази област е мястото, където влиза тази „частна“ част от виртуалната частна мрежа. За да поддържате информацията си стегната и сигурна, добрият VPN трябва да има солиден начин за криптиране и разтърсване на вашите данни, така че никой да не може да ги прочете, освен системите, които искате да можете да я четете.

Протоколите обаче са изправени пред общ проблем. Приоритизирате ли скоростта или сигурността? Наведе се твърде далеч към едното или другото, може да направи VPN неизползваем. И така, как се строи Аваст? Намира a Хубава средна земя, като отидете за изпитан и истински протокол OpenVPN, Един от най-популярните протоколи сред VPN доставчиците, със същия 256-битов софтуер за криптиране на AES, който стана стандартен в VPN индустрията.

Тази функция дава на Avast Secureline VPN някои Прилични скорости, без притеснения относно целостта на вашата поверителност и анонимност, когато го използвате.

Първата скорост

Мнения за Avast VPN от Reddit

Една от най -впечатляващите части за Avast Secureline е, че много потребители, като Daggaroth тук, всъщност изглежда Използвайте го за игри. Струва си да се спомене, защото високите пинг и бавните скорости, които VPN обикновено се знае, че причиняват, могат абсолютно да убият опита на повечето игри. Да можеш да използваш удобно повечето VPN услуги, докато игрите са доста рядко.

От собственото ни тестване открихме, че скоростта на интернет е малко непоследователно, варирайки доста силно между сървърите. Въпреки това, при няколко от най -близките ни въздействието на скоростта на изтегляне не беше толкова лошо, а скоростта на качване почти не се удряше. На скорост от 100 Mbps скоростта на изтегляне падна до около 60 Mbps, като скоростта на качване остана при доста стабилни 20 Mbps, доста близо до оригиналната скорост. За VPN връзка това изобщо не е лошо.

Вторият опит за проверка

Второто изпитание: Сигурност

След това ще разгледаме Avast Secureline Сигурност и поверителност. В изпитанието за скорост вече се докоснахме до неговия протокол. С помощ.

Avast Secureline VPN поверителност

Въпреки че това е добре и добре, един от другите основни компоненти, които трябва да разгледате, е регистриране. Този аспект е направа или почивка за голяма част от потребителите на VPN. Регистрирането по същество се отнася до това дали доставчикът съхранява или не записи за нещо за своите потребители. Варира от тежки сеч, като водене на запис на всичко,. VPN на Avast, поради липса на по -добър срок, лек бит за регистриране. Ето поглед върху неговата политика за поверителност на VPN:

Вторият опит за проверка

Avast Secureline VPN поверителност

Avast не поддържа никаква информация, свързана с IP адресите на потребителите си. Не съхранява никакви записи за това къде се свързвате или кой прави какво. Той обаче проследява използването на VPN и трафика на сървърите. Компанията твърди, че тази функция е само за подобряване на скоростта и надеждността на услугата и за намаляване на забавянето и сриването. Въпреки че мнозина ще бъдат обезпокоени от всичко, което е по-малко от „строга политика за безбогом“, потребителят XEQTR_INC прави добър аргумент в полза на Avast:

Мнения за Avast VPN от Reddit актуализирани

Повечето други VPN услуги, доколкото могат да твърдят, че пазят абсолютно никакви дневници или записи на активността на потребителите, всъщност не могат да докажат това.

Третата цена

Третото изпитание: Цена

Цената на VPN може да царува върховно над всичко, което може да предложи. Няма значение дали доставчик се опитва да предложи на света. Ако никой не може да си позволи ценовия план, тогава на кого му пука? И така, как Avast цени техния продукт?

Avast Secureline има едногодишен план за 59 долара.88 ($ 4.99 на месец), двугодишен план за 95 долара.76 ($ 3.99 на месец) и тригодишен план за 143 долара.64 ($ 3.99 на месец, странно няма отстъпка от двугодишния план).

След изтичане на първия ви план, ще се очаква да платите доста по -високи лихви (около 40% повече). Както за плановете за първи път, така и за следните цени, VPN на Avast всъщност е една от по -скъпите опции на пазара.

Третата цена

Това все още е по -евтина алтернатива на услуги като NORDVPN, особено що се отнася до цените след първия ви план, но това не е точно най -евтиният вариант, особено с услуги като Surfshark там.

Казано по -просто, Той е евтин за VPN от висок клас, но доста скъп в сравнение с по-достъпните имена.

Финансовият софтуер

Окончателното изпитание: софтуер

Запазвайки най -доброто за последно, ние стигнахме до техния софтуер. Въпреки че може да не изглежда толкова важно, колкото това, което вече сме обхванали. Независимо дали е нестабилен софтуер или просто откровен непривлекателен потребителски интерфейс, лошият софтуер може да убие страхотни VPNs. За щастие, Avast има опит в проектирането на софтуер за другите им продукти за киберсигурност и показва.

Avast Secureline VPN потребителски интерфейс

Avast Secureline Sports a чист, прост потребителски интерфейс, който е бърз и лесен за движение. Намирането на опциите и настройките, които търсите, не е проблем. Всичко, от което се нуждаете, винаги е най -много от кликване или две. Докато някои VPN програми могат да бъдат малко на очи или да изглеждат като малко повече от командния ред, Avast даде на своя интерфейс хубав слой боя, който го кара да се чувства елегантен и полиран.

Финансовият софтуер

Може би по -критичният фактор обаче е стабилност на програмата. Някои VPN софтуер могат да страдат от тенденции за забавяне или срив, особено при свързване и прекъсване между сървърите. Нямахме абсолютно никакви проблеми с това при тестване.

Свързването със сървъри, дори и тези, които бяха по -далеч, всъщност беше по -бързо от повечето премиум услуги, които сме опитали. Дори nordvpn страда от малко заекване и време за забавяне, за да ви свърже с допълнителни сървъри. Avast Vpn имаше едва двусекундно време за връзка по време на нашето тестване. Програмата беше светкавична бързо и страдаше от заекване или сриване от всякакъв вид.

За нас софтуерът на Avast за техния VPN беше абсолютна печалба.

Окончателната присъда

Така че сега, когато проведохме нашите изпитания, сигурни сме, че искате последната дума. Тази статия беше направена с цел да ви покаже всичко, което Avast наистина може да предложи с тази услуга. Да се ​​надяваме, че сме свършили достатъчна работа, за да ви позволим сами да вземете решението; Това ли е правилният VPN за вас?

Налични са хиляди различни VPN услуги. Една от най-добрите услуги може да осигури по-малко от адекватно изживяване за един клиент, докато една от най-ниските рейтинг услуги може да бъде перфектният VPN за друг клиент. Тези неща варират и е важно да направите изследването.

Ако Avast Secureline VPN ви звучи интересно, можем от все сърце да го опитате да опитате. Той има безплатна пробна версия и ще ви позволи да усетите функциите и да видите как работи услугата за вас лично. Това е Висококачествена услуга и VPN, с който можете да се чувствате сигурни с онлайн.

Avast VPN Reddit Review

Avast VPN е популярен доставчик на VPN, който предлага разнообразни функции, включително криптиране на „банков клас“, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Освен това има 700 сървъра в 34 държави, което е много по -малко от конкурентните VPN.

По отношение на сигурността, Avast VPN е сигурен. Използва криптиране на AES-256, което се е превърнало в стандартно в VPN пространството. Те също така заявяват, че не регистрират вашата онлайн дейност, но тази политика не е одитирана според мен.

По отношение на производителността, Avast VPN обикновено е надежден. Въпреки това, може да бъде сравнително бавен на моменти, тъй като няма много сървъри, налични в пиковите моменти. Това е особено вярно, ако се свързвате със сървъри в далечни страни.

Avast VPN предлага и безплатна пробна версия, така че можете да го изпробвате, преди да го купите. Те не изискват кредитна карта за това, така че това е добра пробна версия. Те също предлагат 10 едновременни връзки, което също е доста добро.

Лично аз бих дал рейтинг на Avast VPN от 3 от 5 звезди. Това е приличен VPN, но не е най -добрият. Това е малко от по-ценовата страна и липсват функции, които бихте очаквали от VPN в ценовия диапазон (като Multi-Hop поддръжка). Ако търсите защитен VPN, който да изпробвате, тогава безплатният опит е добър старт, но аз лично не бих го препоръчал.

Редактиране: Погрешно казано, че не са предложили Wireguard. Те правят.