Тихо изключва своята торент търсачка

Този сайт, като Torrentz2, не се нуждае от въведение. Пиратският залив е сред първите и най -големите торентни сайтове в интернет. В него се намира най -големият торент индекс, който се впуска във навсякъде между 10 и 12 милиона. Ще намерите както магнитни връзки, така и торентни файлове за всяко изтегляне тук. До резултат има червени икони, изобразяващи, че проверен сътрудник го е качил.

Torrentz2 прокси/ алтернативи: Unblock Torrentz2eu през 2023 г

Е Torrentz2.ЕС Не се отваря за теб? Не си сам. Най-високо оценените торент мета-търсене на двигателя .Домейнът на ЕС е спрял да работи за потребители в интернет.

Torrentz2.ЕС, който беше популярен клон на известния Търсачка Torrentz Уебсайтът беше дестинацията за игри, филми, телевизионни предавания, уеб сериали, книги, софтуер и изтегляне на музика за милиони потребители на интернет.

Беше Мета-търсещ двигател за торенти които показват резултати от известни торентни сайтове като Pirates Bay, Limetorrents, Rarbg и Kickass Torrents, сред няколко други.

Той обаче беше затворен поради правни проблеми. По -долу сме изброили едни от най -добрите Torrentz2.ЕС като сайтове, прокси, огледала и алтернативи, които можете да използвате Изтеглете торент файлове.

Съдържание

 • Torrentz2.Сайтове за прокси и огледало в ЕС през 2023 г
 • TORT TORRENTZ2.Алтернативи на ЕС
  • #1 Торенц.ЕС.com
  • #2 снежител
  • #3 Torrends
  • #4 VEEBLE
  • #5 Пиратският залив
  • #6 Idope
  • #7 торенти на Kickass
  • Дали Torrentz2 е безопасен сайт?
  • Как да използвам Torrentz2 Eu?

  Torrentz2.Сайтове за прокси и огледало в ЕС през 2023 г

  Ето всички работещи прокси и огледални сайтове Unblock Torrentz2 търсачка за торент, в случай че не се отваря или е блокирана за вас.

  • https: // torrentz2.NZ/
  • https: // thetorrentz.com
  • https: // torrentz2.io
  • https: // www.Торенц.ЕС.com
  • https: // 2torrentz2eu.в
  • Torrentz2 прокси 1
  • Torrentz2 прокси 2

  TORT TORRENTZ2.Алтернативи на ЕС

  #1 Торенц.ЕС.com

  Torrentz2.is

  Торенц.ЕС.com е популярен клон на популярния уебсайт за филми Torrentz2. Torrentz EU има над 26 торент сайта в индекса, което означава, че можете да търсите торенти от всички най -добри торентни сайтове в интернет.

  Потребителският интерфейс е от по -засегнатата страна. Можете да търсите торенти, които са в тенденция в различни жанрове, като филми, телевизионни предавания и други.

  #2 снежител

  Torrentz2.eu алтернативи

  Следващ в списъка на най -добрия Torrentz2.Алтернативата на ЕС е снежител. Той има най-лесния и лесен за използване интерфейс за торент агрегатор. Снежител показва торенти главно от 1337x, YTS, Rockbox и Pirates Bay . Потребителите трябва да поставят името на торента в ключова дума кутия и натиснете Въведете или щракнете върху Търсене бутон. Той ще покаже резултатите незабавно без допълнителна трика.

  Показва между 120-170 резултата на една страница с опцията за преглед на повече. Има тъмен режим Това успокоява очите за потребители, които предпочитат тъмния дисплей.

  Резултатите от торент имат подробности като семена, пиявица, размер, торент сайт, жанр и торент възраст.

  Цялата информация е в ванилов текст, появяващ се на екрана. Търсачката Meta-Torrent също има .лук връзка, която може да бъде достъпна от потребителите на TOR.

  Не се нуждаете от прокси или огледало за достъп до снежител, тъй като той не е блокиран никъде според нашето тестване.

  #3 Torrends

  Torrends

  Torrends, бивш торент.аз, удря у дома като Torrentz2.ЕС алтернатива Можете да получите за изтегляне на торенти. Тя позволява търсене от всички основни сайтове за торент, мета-търсене на двигатели. Можете да търсите торенти от отделен сайт за торент, освен търсенето от колекция от тях заедно. Потребителите могат да активират прокси с бутон, разположен в горната лента на уебсайта.

  Когато превъртите надолу по уебсайта, ще намерите различни секции от торенти, показващи различни жанрове. Тенденционният раздел показва скорошни търсения в тенденция.

  Захранва се от TorrentSeeker за показване на резултатите от търсенето.

  #4 VEEBLE

  VEEBLE TORRENTZ2.EU Алтернативи

  Следващият Torrentz2.ЕС алтернатива за днес е тази тъмна тематична, Veoble. Той също така използва Google Custom Search, за да показва резултати от любимите ви сайтове за торент. Резултатите от торент за този са сравнително по-добри от другите базирани на Google Torrent мета-търсене на двигатели.

  Можете директно да търсите торенти на до осем различни езика, като приложите филтъра. Той поддържа търсене на торенти на езици като френски, испански и арабски, наред с други.

  Мета-търсенето двигател също позволява търсене на торенти от сайтовете на лидера торент, като щракнете върху името им, показано в горната лента в бяло.

  Щракването върху някой от торент сайтовете ще покаже резултати за вече търсената ключова дума за конкретния уебсайт.

  #5 Пиратският залив

  TPB - Torrentz2 Алтернатива

  Този сайт, като Torrentz2, не се нуждае от въведение. Пиратският залив е сред първите и най -големите торентни сайтове в интернет. В него се намира най -големият торент индекс, който се впуска във навсякъде между 10 и 12 милиона. Ще намерите както магнитни връзки, така и торентни файлове за всяко изтегляне тук. До резултат има червени икони, изобразяващи, че проверен сътрудник го е качил.

  По същия начин сините икони са за качване от надеждни сътрудници. Те са събрали Карма за принос за качество и да помогнат на общността като цяло.

  Търсенето на торент има бързи филтри – 480p, 720p, 1080p, 2160p, x264, H264, H265, HDR и EVEC.

  Можете също да търсите торенти в аудио, книги, комикси, видео и дори ретро конзолни игри. Тъй като сайтът е блокиран в няколко региона, можете да използвате списъка с прокси Pirate Bay за достъп до него.

  #6 Idope

  Idope торенти

  Повторно вдъхновение от торентите на Kickass, Idope предлага кокетно изживяване на торента. Алтернативата на Torrentz2eu действа като търсачка с гигантска кутия за търсене на началната страница. Тук са достъпни само магнитни връзки, за да изтеглите любимите си файлове. Резултатите от търсенето имат URL адреси на магнит, които могат да бъдат използвани за стартиране и изтегляне директно на Torrent Client.

  Нещо, което се откроява на този сайт, е секцията MyDope, в която се помещават торент колекции от различни категории. Резултатите от търсенето могат да бъдат разгледани в различни категории чрез раздели.

  Междувременно филтрите за търсене не са достъпни като такива. Тези резултати сортират семената, размера и възрастта при низходящ и възходящ ред.

  #7 торенти на Kickass

  Kickass Torrents - Torrentz2eu

  Тази дълготрайна алтернатива на Torrentz2eu вдъхнови множество торентни платформи. Имаше време, когато торентите на Kickass бяха единствената дестинация за качествени торенти. Точно като пиратския залив, ще намерите множество категории и жанрове торенти на Kat Torrents. Намерете всички най -нови и тенденциозни торенти от различни категории на началната страница.

  Няма филтри за търсене или оператори, които да усъвършенстват вашето търсене. Разчитайте на Google, за да търсите сайта с помощта на търсачката.

  Всички качествени сайтове за торент предоставят своите торенти тук, вариращи от Yify, The Pirates Bay, до ETTV. Дори аниме торентите са достъпни на уебсайта.

  Кратка история на Torrentz2.ЕС

  Какво се случи с Torrentz2?

  Torrentz2.ЕС възникна като подмяна на известната търсачка за торент Торенц които се изключват поради правни проблеми.

  Въпреки това наскоро той превключва домейни поради окачване. Има няколко пълномощници на Torrentz2eu, както беше споменато по -горе, които замениха Torrentz2 в резултатите от търсенето в търсачките.

  Дали Torrentz2 е безопасен сайт?

  Torrentz2 е безопасен сайт, но ако използвате неофициални прокси и огледала, тогава може да свършите инсталирането на злонамерен софтуер. Потребителите също трябва да имат предвид, че повечето торентни сайтове са пълни с рекламни и изскачащи реклами. Те трябва да бъдат предпазливи към тях.

  Също така след изтегляне на торент файл, винаги го сканирайте с антивирус, за да останете в безопасност.

  Как да използвам Torrentz2 Eu?

  Посетете един от сайтовете Torretz2. Потърсете торент файл, който търсите.

  Изтеглете торентния файл с помощта на всеки торент клиент като BitTorrent или Utorrent.

  Можете също да използвате търсене на магнит, за да изтеглите торент файлове от Torrentz2.

  Заключение

  Това бяха едни от най -добрите Torrentz2.Алтернативи на ЕС да търси торенти в интернет.

  Първият в списъка е официалният Torrentz2.ЕС алтернатива, която е от един и същи екип, с различен домейн, за да се избегнат проблеми с достъпа за потребителите.

  ОПРОВЕРЖЕНИЕ – Techworm и/или авторът не се оправдава или насърчава използването на торентни сайтове за незаконни дейности. Изброихме уебсайта само за образователни цели.

  Торенц.ЕС тихо изключва своята торент търсачка

  Правителствата продължават да се разпадат на незаконни сайтове, докато торентирането е в упадък.

  Редактор за принос
  Актуализиран сряда, 17 юли 2019, 23:01 · 1 мин. Прочетете

  Популярен сайт за мета-търсене, базиран на Полша.ЕС премахна основната си функционалност, ефективно изключи основен портал за намиране на пиратски материали в мрежата. Според съобщение на сайта, което се отнася до себе си в миналото време: „Torrentz беше безплатен, бърз и мощен мета-търсещ двигател, комбиниращ резултати от десетки търсачки. Торенц винаги ще те обича. Сбогом.„Кликнете върху полето за търсене в момента се насочва към изскачаща реклама от Alibaba.

  Краят на Torrentz идва след като най -големият в света торент сайт Kickasstorrents беше затворен от федералите през юли. Собственикът на Kickasstorrents, 30-годишният украински Артем Валин е арестуван в Полша и обвинен в престъпно авторско право и пране на пари. Валин е обвинен в незаконно възпроизвеждане и разпространение на повече от 1 милиард долара пиратски медии. През 2014 г. и основателите на популярния сайт на Pirate Bay Torrent също бяха закръглени и сайтът се бори да остане онлайн, тъй като беше нападнат няколко пъти.

  Що се отнася до Торенц.ЕС, сайтът успя да остане в играта малко по -дълго, защото не беше домакин на торент връзки директно – само улесни намирането им на друго място. Като Разнообразие бележки, сайтът е преместен в .ЕС домейн от най-високо ниво след него .com беше иззет от Министерството на вътрешната сигурност на САЩ. Домейнът също е блокиран в няколко страни, включително Великобритания.

  Торента като средство за пиратски материали обикновено може да бъде в упадък, обаче. Проучване на базирана в Обединеното кралство фирма за антипирати установи, че повечето онлайн пиратски дейности се е преместила към сайтове за стрийминг. И самият Bittorrent вече е законно.