Не може да се свърже със сайта на Google, когато се изпълнява expressVPN

Изглежда, че ако включа ExpressVPN, не мога да се свържа. Ако изключа ExpressVPN, връзката преминава през. Опитах филтъра в ExpressVPN, за да пусна връзки кога се опитва Librewolf, но това също не работи да работи.

[FAQ] ExpressVPN не може да открие интернет връзка

Express VPN не се свързва е един от онези проблеми, които наистина тестват търпение. Бях доста жалко да бъда ударен от това бедствие по време на използването на Express VPN за Windows. И така, аз си обещах да не позволя това да се случи на някой друг, който някога се сблъска с експресна, не може да открие интернет връзка.

Защо интернет не работи с expressVPN?

Ето защо сте свързани с ExpressVPN, но не можете да разглеждате интернет:

  • Лоша свързаност на избраното местоположение на VPN сървър
  • Намеса от доставчици на интернет услуги за определени VPN протоколи
  • Намеса от изходящото предаване на пакетите на вашия антивирус или онлайн захранване

(Експрес VPN не се свързва) – Как да поправя експресвпн не може да открие интернет връзка?

Ако се чудите „защо моят wifi казва, че няма интернет, когато е свързан с VPN“, тогава може да има основателна причина за това, както е изброено по -горе. Ето как можете да разрешите проблеми с сърфирането в интернет, когато сте свързани с приложението ExpressVPN:

  • На първо място, изтеглете най -новата версия на приложението Express VPN
  • Свържете се с различно местоположение на VPN сървър, за да оправите експрес VPN, който не се свързва или все още се опитва да се свърже
  • Променете своя VPN протокол, за да поправите неспособността да се свържете с ExpressVPN. Опитайте да използвате IKEV2, Lightway или OpenVPN
  • Добавете Express VPN приложението като изключение от вашето антивирусно или онлайн приложение за сигурност, за да разрешите ExpressVPN, който не работи
  • Промийте DNS. Ето как да го направите, за да поправите съобщението за грешка „не може да се свърже“.
Натиснете клавиша Windows, потърсете „командния ред“ и натиснете Enter. Сега въведете „ipconfig /flushdns“ -> enter. Въведете „ipconfig /registerdns“ -> enter. Въведете „IPConfig /Release“ -> Enter. Въведете „ipconfig /подновяване“ -> Enter. Въведете „Netsh WinSock Reset“ -> Enter. И накрая, рестартирайте компютъра си -> Свържете се с ExpressVPN> Проверете дали можете да получите достъп до Интернет.
  • Намалете едновременното използване на expressVPN за поправяне на експрес VPN не работи проблем
  • В най -лошия случай, свържете се

Надявам се, че това решава вашия expressVPN не може да открие проблем с интернет връзка ��

Не може да се свърже със сайта на Google, когато се изпълнява expressVPN

Опитах да търся решение, но не намерих нищо. Използване на версия 111.0-3, опитвам се да се свържа със сайтовете на Google (Документи, търсене, Drive) и LW казва, че сайтът не е защитен. Опитах временно да диатирам HTTPS само и той все още не работи.

Изглежда, че ако включа ExpressVPN, не мога да се свържа. Ако изключа ExpressVPN, връзката преминава през. Опитах филтъра в ExpressVPN, за да пусна връзки кога се опитва Librewolf, но това също не работи да работи.

Някой да е преживял това някога? Ако е така, какво беше вашето решение да го поправите? Аз съм на Windows 10.