Wiki League of Legends

09 ноември 2009 г

Как да проследя нечий IP адрес чрез LOL

Колко често играете League of Legends (LOL)? Бихте ли искали да проследявате IP адреса на опонента си, за да знаете тяхното конкретно местоположение? Как да намеря нечий IP адрес на хаха. Ето някои методи, които можете да използвате

LOL е кратката форма за Игровата лига на легендите. Това е видео игра за онлайн битка арена за множество играчи. Това е безплатна игра, но трябва да закупите персонализиране на героя. Той е силно съвместим с Windows и MacOS, достъпни, има страхотни дизайни на характера и производствена стойност. Освен това има вълнуващ геймплей и истории за персонажи. Ето някои методи, които можете да използвате, за да намерите нечий IP адрес на LOL.

Топ 4 трика, за да получите нечий IP адрес на LOL

Навигация на съдържанието

1) NetStat Comand

Етап 1: Първо, трябва да добавите човека, когото искате да проследите като свой приятел на играта. Поканете го или нея да се присъедини към играта.

LOL покани

Стъпка 2: Когато сте в играта, бързо стартирайте „командния ред“. Щракнете върху Win + R и въведете CMD в диалоговия прозорец на командния ред.

Windows 10 Run CMD

Стъпка 3: В диалоговия прозорец на командния ред въведете „NetStat-An“. Това е команда за изглед на мрежова връзка, която открива IP на други устройства, които в момента са свързани към вашия компютър.

NetStat-An Command

Стъпка 4: Можете да проверите PID (идентификационен номер на човек) на LOL в мениджъра на задачите. Проверете IP адресите, свързани към него.

Pid

Стъпка 5: Ще се показват много IP адреси и ще трябва да ги проверите един по един, тъй като идентификационният номер на играча обикновено не се показва директно. Върнете се към вашата активна игра.

NetStat-An IP подробности

2) Cain и Abel View

Етап 1: Изтеглете и инсталирайте софтуера Cain и Abel View; Ще отнеме няколко минути. Ще трябва да деактивирате защитната стена и други ограничения, които могат да попречат на неговата инсталация.

Инсталация на Cain и Abel View

Стъпка 2: Отворете софтуера, щракнете върху раздела Sniffer. Ще видите частта от IP адреса, MAC адрес, OUI пръстов отпечатък и име на хост.

Софтуер Cain и Abel View

Стъпка 3: Кликнете върху иконата „Старт или Спрете Sniffer“ и оставете всички полета без проверка на диалоговия прозорец, който се появява и щракнете върху OK. Той ще сканира за всичко и ще видите всички устройства, свързани към вашата мрежа. Това включва всички устройства, които активно използвате във вашата мрежа.

Стартирайте или спрете Sniffer

Стъпка 4: Кликнете върху APR и щракнете върху иконата на Синия кръст в горната лента на менюто. Кликнете върху конкретното устройство, на което е вашата игра LOL. В диалоговия прозорец ще покаже всички свързани устройства. Щракнете върху него и потвърдете, като използвате OK. Кликнете върху жълтата икона на лентата с менюта по -горе, за да видите всички сървъри за игри.

APR и щракнете върху иконата на Синия кръст

Стъпка 5: Ще можете да видите всички хора в лобито на вашата игра. Те са играчите във вашата игра и това винаги показва пълно маршрутиране или половин маршрут. Лицето с най -много пакети е домакин на лобито на играта.

Пълно маршрутизиране или половин маршрут

Стъпка 6: Можете да изберете всеки IP адрес и да се опитате да го проследите.

Каин и Авел разглеждат подробности за IP

3) Wireshark

Wireshark е софтуер, който можете да използвате, за да намерите IP адреса на вашия целеви играч в League of Legends. Той анализира трафика между хостовете в мрежа лесно. Можете да го използвате, за да изтеглите IP адреси на LOL, за да знаете с кого играете.

Етап 1: Изтеглете и инсталирайте софтуера Wireshark. Изберете подходящия според вашата система. Процесът на инсталиране ще отнеме няколко минути. За да го използвате, уверете се, че Wireshark работи на друг прозорец.

Инсталирайте Wireshark

Стъпка 2: Следващият екран ще предостави връзка за IP регистратор за събиране и преглед на статистиката. Щракнете и копирайте връзката „Преглед на статистиката“.

Статистика за гледане на Wireshark

Стъпка 3: Отворете играта LOL и изчакайте вашия целеви играч да се присъедини към играта. След това ще покаже IP адреса и местоположението на другия играч.

LOL покани

Стъпка 4: Отворете уебсайта на Wireshark. В лентата за търсене в горната част, въведете IP адреса и натиснете Enter, за да получите резултатите.

Wireshark Bar за търсене

Стъпка 5: След като получите IP адреса, можете да използвате други инструменти, за да проверите конкретното местоположение на другия играч на LOL.

Wireshark IP Tracker

4) Използвайте кратка връзка

Можете да използвате връзки, за да заснемете IP адреса на другата страна. Следователно, можете да направите кратка връзка и да я изпратите през чатбокса на другия играч в LOL. Когато връзката бъде щракната, можете да идентифицирате IP адреса и местоположението на другия човек чрез щракнатата връзка. Ако обаче някой използва VPN, може да е трудно да се намери истинското си местоположение.

Етап 1: Създайте обработваема връзка като Google Drive или Dropbox. Въпреки това, не използвайте официалния си акаунт, вместо това създайте нов за тази цел. Качете всеки нечувствителен файл и създайте споделена връзка чрез това. Можете също да използвате видео връзка или друга медийна връзка.

Създайте ображаема връзка

Стъпка 2: Отворете уебсайта на IP Logger и поставете споделящата се връзка в „полето за съкращаване на URL и изображения“. След това вземете кода на IP Logger.

Начална страница на Iplogger

Iplogger за създаване на кратки връзки

Iplogger къса връзка за връзка

Стъпка 3: Следващият прозорец ще предостави връзка за IP регистратор, която да се използва за събиране на статистически данни и статистика за гледане. Копирайте връзката за статистически данни за гледане, която ще използвате за проследяване на IP адреса и местоположението.

Стъпка 4: Използвайте услуга за скъсяване, за да промените URL адреса. Можете да използвате Bitly, за да създадете URL адрес. Първо трябва да създадете акаунт, да поставите връзката там и той ще се промени автоматично.

Малко

Стъпка 5: Отворете играта си, изчакайте другият играч да влезе и поставете връзката в чатбокса. Когато противникът кликне, ще получите достъп до техния IP адрес.

Iplogger IP проследяване

Местоположение само по IP адрес

След като получите конкретния IP адрес, използвайки горните методи, можете да използвате онлайн инструмента Open Tracker, за да получите повече подробности. Той предоставя специфичния IP адрес, град, име на държава, продължителност на живота, среден доход, часова зона, субконтинент, окръжен код, гео-насочване, доставчик на интернет услуги и много други. Следователно, можете да получите повече информация за конкретното местоположение на лицето.

Онлайн инструмент за откриване на тракер

Без незаконна операция

Без незаконна операция

Всички тези методи са добри, за да се гарантира, че проследявате IP адресите. Въпреки това, бъдете предпазливи и не ги използвайте за незаконни операции. IP адрес ви позволява да получите местоположението на човек и следователно лесно можете да използвате това за незаконни цели. Когато проследявате нечия IP в играта, не го правете с незаконно намерение. Проследявайте IP адреса на опонента си само ако сте подозрителни към нещо. Това обаче не е толкова голяма практика.

Wiki League of Legends

Искам да допринеса за тази уики?
Регистрирайте се за акаунт и започнете!
Можете дори да изключите рекламите във вашите предпочитания.

Елате да се присъедините към сървъра на LOL Wiki Community Discord!

Нямате акаунт?
Реклама

Wiki League of Legends

Сървъри

Pvp

Riot Games осигурява сървъри Да бъде домакин на различни аспекти на League of Legends . Те включват, но не се ограничават до вход, игри, чат, RP магазин, магазин в играта и т.н.

Съдържание

 • 1 сървъри за безредици
 • 2 Гарена Югоизточна Азия
 • 3 Tencent China Server
 • 4 Прехвърляне на друг сървър
 • 5 Вижте също
 • 6 Референции

Сървъри за безредици []

За да помогне за решаването на проблемите на високата латентност, причинени от дълги разстояния и да се избегнат проблеми с езиковата бариера, Riot Games е домакин на множество сървъри по целия свят.

Има нито един сървър, който не се управлява от Riot. Китайските сървъри се управляват от Tencent, компанията майка на Riot.

GameSpot експертни отзиви

10 октомври 2013 г

09 ноември 2009 г

Гарена Югоизточна Азия []

Основна статия: Гарена

Гарена е доставчик на потребителска интернет платформа със седалище в Азия, който се занимаваше с League of Legends (Ergo Teamfight Tactics PC), публикувайки в региона.

Всеки сървър имаше собствена централа и собствени цени за шампиони, кожи, пакети и т.н. Преди това прехвърлянето на сървър не беше достъпен за и от този регион.

 • Индонезийският (ID) сървър беше изключен на 16 май 2019 г., 12:01 ч. WIB (GMT +7) [7], като базата на играча ще бъде прехвърлена на сървъра на Сингапур и Малайзия (SG). След затварянето на сървъра играчите все още могат да прехвърлят своите акаунти. Въпреки това, само тези, които са прехвърлили акаунти преди затварянето на сървъра, ще получат награди.
 • През януари 2023 г. Riot Games приключи договора си с Garena. Правата за издаване както за League of Legends, така и за Teamfight Tactics в региона, бяха прехвърлени обратно на бившия. Riot Games си партнираха с VNG и Taiwan Mobile за виетнамските и Тайван/Хонконг/Макао региони съответно поради определени закони [8] .

Tencent China Server []

Китайската народна република (CN) създава сървъри от 2011 г. от Tencent Game; Общо 29 сървъра, с 19 хоствани от China Telecom и 7, домакин на China Unicom. Играчите могат да се присъединят към сървъри, хоствани от друг доставчик на интернет услуги, но ще срещнат повече мрежови проблеми като по -високо изоставане. Всеки от тези сървъри съдържа до 650 000 играчи, но някои са посветени на различни нива на умения. Езиците включват мандарински китайски и опростен мандарински китайски.

Пълна мрежова зона (без мрежово ограничение)

1. 男爵 领域 (зона на барон)
2. 教育网专区 (Cernet сървър)

Този сървър е предназначен за играчи, които използват Cernet, който се използва от някои университети в Китай. Играч (предимно студенти) ще има по -ниска латентност от другия сървър, докато използва CERNET

3. 峡谷 之 巅 巅 (Супер зона) [буквално преведен като “срещата на върха на долината/разрива”]

Този сървър има за цел да разузнава потенциални играчи за LDL и LPL. [9] Входът изисква соло/дуо Diamond I и по -горе в друг сървър, акаунти се повдигат до ниво 30, наградени със синя същност за необходимия шампион за класиране. Датата на сетълмент е последният ден от календарния месец, новите играчи ще започнат да броят през следващия месец. На датата на сетълмент играч се отстранява, ако записаните им месечни игри не са най -малко 24 (18 мача през юли), ако те са най -ниско класираният играч или никой играч не е поне Diamond I.

Китай Телеком (电信)

 1. 艾欧尼亚 (Йония)
 2. 祖安 (Zaun)
 3. 诺克萨斯 (Noxus 1)
 4. 班德尔城 (Bandle City)
 5. 皮尔特沃夫 (piltover)
 6. 战争 学院 (Институтът на войната)
 7. 巨 神峰 (Mount Targon)
 8. 雷瑟 守备 (Noxus 2)
 9. 裁决 之 地 (основанията за доказване)
 10. 黑色 玫瑰 (Черната роза)
 11. 暗影岛 (Shadow Isles)
 12. 钢铁 烈阳 (Железните солари)
 13. 水晶 之 痕 (кристален белег)
 14. 均衡 教派 (поръчката на Kinkou)
 15. 影流 (Поръчката на сянка)
 16. 守望 之 海 (морето на пазителя)
 17. 征服 之 海 (морето на завоевателя)
 18. 卡拉曼达 (Каламанда)
 19. 皮城 警备 (Палдъри на Piltover)

Китай Netcom (网通)

 1. 比尔吉沃特 (Билгетера)
 2. 德玛西亚 (Демация)
 3. 弗雷尔卓德 (Freljord)
 4. 无畏 先锋 (Къща Crownguard)
 5. 恕瑞玛 (Шурима)
 6. 扭曲 丛林 (усукана тревна)
 7. 巨龙 之 巢 (Драконовият лагер)

Прехвърляне на друг сървър []

Когато създава игрален акаунт, играчът трябва да избере сървър, който да използва, което обикновено е сървърът, към който принадлежи тяхната държава. Веднъж създаден, акаунтът принадлежи единствено на сървъра, в който е създаден, като идентификационните данни за вход са невалидни за други сървъри.

За да се играе със същия акаунт в друг сървър, в магазина на Riot може да се закупи трансфер.

Като цяло трансферите на други сървъри, хоствани от Riot, ще струват 2600 . Ru, Tr, Br, LAN и LAS сървърите нямат трансфери към някои други сървъри. Някои сървъри нямат преносимост: акаунтите на KR Game изискват национални идентификационни данни за самоличност, докато CN се хоства от трета страна компания.

До 1 март 2023 г. прехвърля към новите сървъри на Югоизточна Азия (SEA) – PH2, SG2, TW2, TH2 и VN2 – ще струва само 1 . След което цената на трансфера ще се върне към първоначалната си цена. Трансферите обаче от споменатите сървъри са временно деактивирани, за да дадат време на населението на новите сървъри да се стабилизират. [10]

Към 21 септември 2023 г. трансферите от морските сървъри вече са активирани. Наличността на трансфера в определени региони обаче може да варира.