Дона Харауей: разказване на история за земно оцеляване

Storyteller ви позволява да изграждате истории, използвайки визуален език. Целта на всяко ниво е да се направи история, която да отговаря на даденото заглавие, като поставя настройки и герои, които реагират един на друг, създавайки разказ чрез техните взаимоотношения.

Безплатно изтегляне на истории (V20230328)

Безплатно изтегляне на PC игра в директна връзка и торент. Storyteller е наградена пъзелна игра за изграждането на истории. Започнете със заглавие, настройки и герои и създайте история, която отговаря на описанието на историята. Играете с…

Безплатно изтегляне на истории

Cracked – Безплатно изтегляне – Torrent

Преглед на играта

Разработчик: Даниел Бенмергуи

Издател: Annapurna Interactive

Дата на издаване: 23 март, 2023 г

Жанр: Приключение, пъзел, точка и щракване, ежедневен, визуален роман

Storyteller ви позволява да изграждате истории, използвайки визуален език. Целта на всяко ниво е да се направи история, която да отговаря на даденото заглавие, като поставя настройки и герои, които реагират един на друг, създавайки разказ чрез техните взаимоотношения.

Дизайнът на комичния панел и очарователните анимации на разказвача позволяват експериментиране в рамките на многото му истории: просто плъзнете и пускайте герои, за да видите как се играе историята!

Изтегляне на разказвач на разказвач

Играйте с библиотека, пълна с герои и теми, герои и злодеи, дракони и вампири, изневяра и отмъщение, любов, лъжи, лудост и други! Използвайте празното платно, за да манипулирате тайни и желания, убийства чудовища или тероризирайте хората с тях, предайте любители или ги съберете заедно. Знаеш как вървят историите – но този път вие сте авторът.

Storyteller PC Crack

Изтеглете връзки

Всички връзки са взаимозаменяеми, можете да изтеглите различни части на различни хостове
Поискайте игра или заявете отново, посетете заявката за игра
Ако имате нужда от помощ проблем, посетете f.A.Q

Внимание! Изтеглете само с VPN.

Зареждане

Зареждане

Изтеглянето на торенти е рисковано за вас: Вашият IP и изтекват лични данни, които активно се проследяват от вашия интернет доставчик и Правителствени агенции. Предпазвайте се от скъпи съдебни дела и глоби сега! Трябва да използвате VPN. Това е единственият начин да изтеглите торентите напълно анонимни, като криптирате целия трафик с нулеви дневници.

Лични данни, разкриващи истинската ви идентичност: вашият IP адрес, е изложен, който сочи директно на вашето местоположение в . Преглеждате с (), монитор Res. , 0 – CORE CPU .

″ Не рискувайте! Защитете се в момента, като изтеглите VPN – William

Внимание!

Ако вече не използвате VPN: Достъпът и възпроизвеждането на торенти на смартфон е рисков и опасен. Може да сте вътре и да използвате: () . Вашият IP е .Горещо препоръчваме на всички потребители да защитават устройството си с VPN.

Зареждане

Зареждане

Зареждане

Синопсис

Включва Харауей в игриво и ангажиращо изследване на нейния живот, влияния и идеи. Най-известна с своята новаторска работа по пол, киборги, животни и постколониализъм, Харауей е страстен и дискурсивен разказвач с любопитен и пъргав ум. Историята, която разказва за земното оцеляване, е умен и проницателен поглед върху мислите на основна съвременна фигура.

Изтеглено 3939 пъти
9 октомври, 2022 г. в 03:31