Изтегляне на SaferVPN

Тя не позволява на компаниите да обобщават метаданни относно вашите интернет навици и да ги продават на трети страни.

По -безопасен VPN

По -безопасен VPN Позволява ви да разглеждате интернет без ограничение и можете да видите, че този е прост за използване VPN за всички ваши нужди. Първо, трябва да знаете, че той ви позволява бързо да получите достъп до съдържание отвсякъде в световен мащаб, защото VPN (по -точно, сървърите, чрез които е пренасочен трафик) ви помага да преодолеете всички ограничения за сърфиране.

Можете да изберете IP адрес от световни сървъри и по този начин заблуждавате всяко правителство или уебсайт да мислите, че сте на друго място. Отключването на сайтове и достъп до онлайн потоци е лесно, ако решите да използвате този инструмент.

Можете да предавате любимите си филми и предавания, докато пътувате в чужбина. Стрийминг на музика и гледане на спортни събития също е нещо, което може да се направи с това По -безопасен VPN.

Приложенията за деблокиране са възможни чрез конфигуриране на вашите цифрови медийни плейъри на вашия Chromecast. Геймърите също могат да се възползват от този VPN, тъй като могат лесно да имат достъп до съдържание, използвайки Steam, Xbox Live или PlayStation Network.

Деблокирането на интелигентни телевизори и използването на VoIP приложения също са някои неща, които бързо могат да бъдат направени с помощта на този инструмент.

Прикриване на вашата онлайн самоличност е важно, защото поверителността на Интернет е застрашена от всички видове правителства, сножици и рекламодатели. Можете да скриете самоличността си онлайн благодарение на анонимната връзка на VPN. Никой не може да идентифицира вашите данни и няма да оставите никакъв отпечатък върху вашата онлайн дейност. Без VPN, вашата поверителност е изложена на риск.

Проследяването на метаданни няма да е проблем, защото никой не може да каже откъде сте. Предотвратяването на трети страни да ви проследят е от съществено значение и затова може да намерите този по -безопасен VPN полезен.

Тя не позволява на компаниите да обобщават метаданни относно вашите интернет навици и да ги продават на трети страни.

Safervpn 4.2

Екранни снимки

Safervpn

Софтуер за информатор

Софтуер за информатор

Изтеглете лесно популярни програми, драйвери и най -новите актуализации

Незабавно се насладете на елегантни и безпроблемни VPN приложения за Windows, Mac, iOS, Android, Chrome и Firefox. Разгледайте скоростта на връзката на светкавицата-където и да сте. Свържете се с глобалните, високоскоростни сървъри на SaferVPN и сърфирайте в мрежата без дросели, изтегляне на капачки или ограничения на честотната лента.

Осигурете личните си и частни данни за всяка връзка. С 256-битовото криптиране на банково ниво, автоматична Wi-Fi сигурност и проактивен превключвател на VPN Kill, можете да сте сигурни, че вашите данни винаги преминават през сигурен и частен канал-безопасно от схващането на Snoopers и хакери.