Търсачка за торент

Облак торент е дистанционно самостоятелно домакин торент Клиент, написан в GO (Golang). Започвате Torrents дистанционно, които се изтеглят като набори файлове на локалния диск на сървъра, които след това се извличат или стриймират чрез HTTP. Go е необходим за инсталиране от източник. Предоставеният набор от основни характеристики изисква големи структурни промени и следователно изисква цялостно пренаписване на Най -добре резултати. Това пренаписване е в ход в 0.9 клон, въпреки че ще отнеме доста време. Ще може да бъде способен.

Резултати от търсенето за “най -добрата търсачка за торент”

Показване на 40 проекта с отворен код за „Най -добра търсачка за торент“

Платформата за производителност на презентацията за корпоративни екипи за корпоративни екипи и компании, които търсят решение за създаване на презентации и подобряване на производителността на комуникацията

Нашата AI захранвана платформа Supercharges презентация Производителност чрез комбиниране на съпричастност на аудиторията, бизнес разбиране и привличащ вниманието дизайн. Членовете са намалили 60% от разходите си и са получили 70% от времето си, като изграждат по -добри слайдове с Prezent.

Peergfs Peer Software – споделяне на файлове и сътрудничество едно решение за опростяване на управлението на файловете и оркестрацията през ръба, центъра за данни и облачното съхранение

Peergfs е само софтуерно решение, разработено за решаване на предизвикателства за управление на файлове/репликация на файлове в многопластови, многоплатформени и хибридни мулти-облачни среди.

Система за препоръка за гори Двигател

Услуга с отворен код за препоръчване на системата, написана в GO

Услуга на системата за препоръки с отворен код, написана в GO. Препоръчайте артикули от популярно, най-новото, базирано на потребители, базирани на артикули и съвместно филтриране. Търсене The Най -добре Моделът за препоръки автоматично на заден план. Подкрепете хоризонтално мащабиране в етапа на препоръката след тренировка с един възел. Поддръжка REDIS, MySQL, Postgres, MongoDB и Clickhouse като негов резерв за съхранение. Изложете RESTFUL API за сурови и препоръки за препоръки. Анализирайте изпълнението на онлайн препоръки от наскоро.

Изтегляния: 0 тази седмица
Последна актуализация: 2023-06-04

NextCloud сървър

Безопасен дом за всички ваши данни

NextCloud Server е безплатен и софтуер за сървър с отворен код, който ви позволява да съхранявате всичките си данни в сървър по ваш избор. С NextCloud можете лесно да получите достъп и да съхранявате данни в центъра за данни, на който имате доверие, да синхронизирате данни между различни устройства и да споделяте вашите данни за целите на сътрудничеството. Той предлага Най -добре Сигурност в самостоятелния файл Синхронизиране и споделяне на света и е разширяема със стотици приложения.

Изтегляния: 39 тази седмица
Последна актуализация: Преди 1 ден

Веспа

Отвореното обслужване на големи данни двигател

Вземете AI-управлявани решения, като използвате вашите данни, в реално време. Във всеки мащаб, с неповторимо изпълнение. Vespa е пълнофункционален текст Търсене двигател и поддържа както редовен текст Търсене и бърз приблизителен вектор Търсене (Ан). Това улеснява създаването на високоефективен Търсене приложения във всеки мащаб, независимо дали искате да използвате традиционните техники или съвременен векторният подход. Можете дори да комбинирате ефективно и двата подхода в една и съща заявка, нещо, което няма друг двигател мога да направя.

Изтегляния: 8 тази седмица
Последна актуализация: Преди 8 часа

Тема на Антарктида

Стилна и богата на функции тема за Jekyll
Целта на Антарктида се развива до елегантна и богата на функции тема в рамките на платформите.
Изтегляния: 3 тази седмица
Последна актуализация: преди 3 дни

Автоматизирайте изискванията, дайте възможност за повтарящ.

qbittorrent

Безплатен и надежден P2P Bittorrent клиент

Разширен и мултиплатформен клиент Bittorrent с хубав QT потребителски интерфейс, както и уеб потребителски интерфейс за дистанционно управление и интегриран Търсене двигател. Qbittorrent има за цел да отговори на нуждите на повечето потребители, докато използва възможно най -малко процесори и памет.

Изтегляния: 178 694 тази седмица
Последна актуализация: 2023-08-29

Тема на PURELOG за Jekyll

Тема на отзивчивата странична лента Джекил, създадена с чистия.CSS рамка

Отзивчив, добре проектиран шаблон, който да ви помогне да започнете в следващия си блог или уебсайт. Purelog е отзивчива тема за странична лента за популярния генератор на Jamstack Jekyll, който използва само минималния чист.CSS рамка (оттук и името!), докато все още следвате Най -добре Възможни практики за достъпност и Търсене двигател оптимизация. Този проект е насочен към тези, които търсят интересна тема за Jekyll, която има функции, които не се срещат обикновено другаде, по -специално има отделни.

Изтегляния: 2 тази седмица
Последна актуализация: преди 3 дни

Ph7 социални запознанства CMS (Ph7Builder) ❤

�� Професионален строител на уеб приложения за социални запознанства (преди PH7CMS)

. перфектните съставки за създаване на Най -добре Уеб приложение за запознанства или сайт за социални мрежи в световната мрежа! — Включете се! — Ако искате да работите върху иновативен софтуер за социален/запознанства с отворен код с красив PHP код, използвайки най -новите PHP функции, докато си сътрудничите с хубави хора и накрая, ако обичате „социалните“ и „запознанства“ услуги, . Трябва да го направиш! – Fork the repo http: // github.COM/PH7Software/PH7-SOCIAL-Дата-CMS

Изтегляния: 85 тази седмица
Последна актуализация: 2023-04-13

Maxbox

Maxbox: Предварително компилиран инструмент за скриптове, базиран на обекти

Maxbox: Предварително компилиран инструмент за скриптове на базата на обекти Maxbox е безплатен инструмент за скриптове с вграден обект Pascal Delphi двигател В един exe! Той е предназначен за преподаване, разработване, тестване и анализ на приложения и алгоритми и работи под Win, Mac и Linux (CLX), за да зададе код в поле без инсталация и без администриране. Инструментът се основава на образователна програма с примери и упражнения (от Biorhythm, услуги за почивка, изграждане на форми за това как работи математиката). Чист код за скриптове на обекти. Lib единици.

Изтегляния: 30 тази седмица
Последна актуализация: Преди 7 дни

Roguekiller

Убиецът на вируса от следващото поколение. Извадете неизвестния зловреден софтуер

Убиецът на вируса от следващото поколение. Извадете неизвестния зловреден софтуер, останете защитени. Безплатен почистващ вирус за всички. Благодарение на неговия мощен двигател RogueKiller е в състояние да намери известен и неизвестен зловреден софтуер, от всякакъв вид. Търсене и чисти вируси, откуп, троянци и други злонамерен софтуер. Захранвани с иновативен изкуствен интелект и облачни подписи двигател, RogueKiller е Най -добре Инструмент за отстраняване на вируси. Опитайте нашия безплатен почистващ вирус сега безплатно ! Софтуерът за антималуер на RogueKiller се доставя със състояние.

Изтегляния: 28 тази седмица
Последна актуализация: 2023-09-13

Крайната програма за разпознаване и награди на служителите, мотивираща служителите да растат, да процъфтяват и да бъдат по -продуктивни.

Платформата BucketList прави лесно и забавно служителите и мениджърите да разпознават и възнаграждават един друг за основни етапи, постижения и добре свършена работа. Толкова е лесно, тъй като се интегрира с програмите, които вече използвате всеки ден. За разлика от всяка друга програма за разпознаване, Bucketlist дава възможност на компаниите да възнаграждават служителите точно по начина, по който искат, което води до 97% резултат от удовлетвореност от продукта. Има хиляди награди, от които да избирате, плюс можете да добавите персонализирани награди, които да отговарят на вашата компания.

Джиба

Заекваща китайска сегментация на думи

Китайска сегментация на „Джаба“, направете Най -добре Python Китайски компонент за сегментиране на думи. Поддържат се четири режима на сегментиране на думи. Прецизен режим, който се опитва да намали изречението най -точно, подходящ за анализ на текст. Пълен режим, сканира всички думи, които могат да се формират в думи в изречението, скоростта е много бърза, но неяснотата не може да бъде разрешена. The Търсене двигател Режим, въз основа на точния режим, отново разделя дългите думи, за да подобри степента на изтегляне, което е подходящо.

Изтегляния: 0 тази седмица
Последна актуализация: 2022-02-18

Спектър

Платформата на общността за бъдещето

Интернет е пълен с общности, които зависят от софтуера на общността, за да процъфтяват и растат. Голяма част от наличния софтуер в общността обаче остава непроменен от създаването им, доказвайки се недостатъчни за нуждите на повечето съвременни общности. Въведете Spectrum: Обществена платформа, която комбинира Най -добре на форуми и приложения за чат в реално време. Spectrum е платформа, която помага за стартиране и растеж на здрави и продуктивни общности, с функции като Най -добре-Инструменти за умереност в класа.

Изтегляния: 4 тази седмица
Последна актуализация: 2023-09-07

Облак Торент

Облак Торент, самостоятелно хоствано дистанционно торент клиент

Облак торент е дистанционно самостоятелно домакин торент Клиент, написан в GO (Golang). Започвате Torrents дистанционно, които се изтеглят като набори файлове на локалния диск на сървъра, които след това се извличат или стриймират чрез HTTP. Go е необходим за инсталиране от източник. Предоставеният набор от основни характеристики изисква големи структурни промени и следователно изисква цялостно пренаписване на Най -добре резултати. Това пренаписване е в ход в 0.9 клон, въпреки че ще отнеме доста време. Ще може да бъде способен.

Изтегляния: 4 тази седмица
Последна актуализация: 2021-10-25

Vishesh Auto Index

Vishesh Auto Index 5 е Най -добре WAP автоматичен индекс за MP3 сайтове.

Vishesh Auto Index е прераждане на AutoIndex. Мобилен фокусиран скрипт за автоматично индекс, който позволява на потребителите да създават сайт за изтегляне на мобилни устройства. Нивото на сигурността е твърде високо. Vishesh Auto Index 5, специално направен за уебсайтове за изтегляне на MP3/MP4. Vishesh Auto Index 5 Моят официален блог:- https: // visheshgrewal.блог.Com Vishesh Auto Index:-https: // vishesh-auto-index.блог.com readme.txt за повече информация

Изтегляния: 2 тази седмица
Последна актуализация: 2020-04-23

OpenSearchServer Търсене Двигател

Отворен код Търсене двигател с RESTFUL API и CRAWLERS

OpenSearchServer е мощен, корпоративен клас, Търсене двигател програма. Използвайки уеб потребителския интерфейс, Crawlers (Web, File, Database и т.н.) и клиентските библиотеки (REST/API, Ruby, Rails, възел.JS, PHP, PERL) Ще можете да се интегрирате бързо и лесно усъвършенствани пълен текст Търсене Възможности във вашето приложение: Пълен текст с основни семантични, присъединени заявки, булеви заявки, фасета и филтър, документ (PDF, офис и т.н.) Индексация, бракуване в мрежата и т.н. OpenSearchServer работи на Windows.

Изтегляния: 46 Тази седмица
Последна актуализация: 2018-08-26

Sounddogs

Абонамент SFX библиотека и безплатно приложение за база данни

Sounddogs.com представя собствено настолно приложение, за да донесе Най -добре звучи висококачествени звукови ефекти директно към вашия работен процес. Лицензираната система, базирана на абонамент, избягва да се занимава с браузъри, плащания и връзки за изтегляне. Приложението работи в две версии: безплатна и абонаментна версия: ще работи като a Търсене двигател и инструмент за управление на вашите местни библиотеки за звукови ефекти. Все още ще можете да изследвате и визуализирате нашите облачни библиотеки. Версия за абонамент: Онлайн достъп.

Изтегляния: 1 тази седмица
Последна актуализация: 2018-07-16

Възкресение Ремикс-Кминилте

(Само за G800F/M/Y устройства) REMIX ROM в крайна сметка е пълен, стабилен и комбиниран с Най -добре Характеристики на ROM с отворен код .Ние също така предоставяме много страхотни оригинални REMIX ROM ADD-ON SMIX ROM. включва Най -добре на производителност, персонализиране, мощност и най -новите функции на вашето устройство! Това е един от най-адаптивните роми извън кутията!

Търсачка за торент

Вече подадох тази оценка. Не можете да търсите. Реклами изскача първо нещо. Не можете да щракнете върху тях. Започвам да мисля, че Uptodown също е Google Play Rumbish.

Подобно на търсачката Torrent

Икона на магазина за приложения Uptodown

Всички приложения, които искате на вашето Android устройство

Google Play Icon

Най -доброто място за закупуване на филми, книги и приложения за Android

Xender - Споделете иконата за трансфер на музика

Прехвърляне на файлове и споделяне на приложения

Икона на Google Play Services

Незаменим приложение за поддържане на приложенията ви актуализирани

Сигурна VPN икона

Разгледайте интернет с необезпокоявана поверителност и анонимност

Икона на Shareit - Connect & Transfer

Изпращайте вашите файлове бързо и лесно

Икона на микрог на микрог

Приложение, което да използвате YouTube Vanced

Икона на APK Editor

Редактирайте приложения и ги персонализирайте, колкото искате

Открийте приложенията за инструменти

Икона за използване на приложението

Мощен мениджър на приложения

Govee Home Icon

Икона на PDF App

Лесно работи с вашите PDF файлове

DTAC икона

Официално приложение на DTAC, Телефонна компания на Тайланд

Икона на мрежов IP скенер

Икона на Gov.Br

Официалното приложение на бразилското правителство

Чисто икона за тематична тематика Go Go

Вашият смартфон: чист и подреден

Търсачка за торент за Android

Търсачка Torrent: The Ultimate Torrent Search Tool

Търсачката Torrent е приложение за Android, което ви позволява да търсите торенти от множество доставчици, да ги изтеглите с помощта на клиент на Torrent и да ги филтрирате по категория. Това е безплатно приложение за полезни и инструменти в категорията Utilities & Tools, което го прави основен инструмент за тези, които искат да изтеглят съдържание.

Приложението има удобен за потребителя интерфейс, който е лесен за навигация. Можете да персонализирате цвета на темата и да активирате превключването на тъмния режим. Приложението има и функция за гласово търсене, която прави търсенето на торенти още по -удобно. Освен това можете да управлявате и сортирате приоритета на доставчиците на търсене от страницата Настройки. Приложението има и история на търсенето, което улеснява проследяването на предишните ви търсения.

С различните си функции това е задължително за всеки, който иска да изтегли съдържание чрез торенти.