Ръководство за настройка на Android

Откажете маркировката „Използвайте маршрута по подразбиране“ за IPv4 и IP6 секции.

Ръчна настройка

На мобилното си устройство изтеглете конфигурацията, изберете местоположението, което искате да използвате заедно с протокола и порта (използвайте UDP & 443, ако не сте сигурни).

Трябва да видите такъв екран. Кликнете върху „Отворете в OpenVPN“.

Стъпка 3

Натиснете зелената икона “+” и ще бъдете помолени да дадете разрешения на приложението VPN. Докоснете Allow и използвайте пръстовия си отпечатък, за да потвърдите с Touch ID, ако бъдете подканени.

Стъпка 4

Въведете потребителското име и паролата, която сте получили на страницата в стъпка 2.

Това потребителско име и парола няма да са същите като вашето вход за апитка.

Превключете превключвателя “Запазване”.

Стъпка 5

Превключете превключвателя по -долу “изключен”, за да стартирате връзката. Докоснете Да, за да „разреши OpenVPN да активира VPN“ и сте готови! Трябва да видите екран като този, ако той се свързва успешно.

Ръчна настройка

Вземете идентификационни данни, които да използвате за удостоверяване в приложението Strongswan (изисква PRO акаунт).

Стъпка 3

Щракнете върху “Добавяне на VPN профил”

Стъпка 4

Въведете адреса на сървъра, потребителското име и паролата, както е предоставено на страницата на генератора на профила.

Това потребителско име и парола няма да са същите като вашето вход за апитка.

Видът на VPN трябва да бъде “IKEV2 EAP (потребителско име/парола)”.

Стъпка 5

Кликнете върху „Показване на разширени настройки“

Отметка на марката “Блок IPv4 трафик не е предназначен за VPN.”

ОТКРИВАЙТЕ Марката “Блок IPv6 трафик, който не е предназначен за VPN.”

Стъпка 6

Кликнете върху току -що създадения от вас профил, за да се свържете.

OpenVPN чрез OpenVPN за приложение Android

Етап 1

Изтеглете OpenVPN за Android от Google Play

Стъпка 2

На мобилното си устройство изтеглете конфигурациите (изисква Pro акаунт).

Отворете изтегления конфигурационен файл

Стъпка 3

Приложението ще се опита да импортира конфигурационния файл. Преименувайте го на всичко, което желаете, и натиснете бутона за отметка вдясно вдясно.

Стъпка 4

Редактиране на създадения профил.

Откажете маркировката „Използвайте маршрута по подразбиране“ за IPv4 и IP6 секции.

Върнете се на главния екран.

Стъпка 5

Кликнете върху създадения профил, за да се свържете. Ще ви поиска потребителско име + парола.

Това потребителско име и парола няма да са същите като вашето вход за апитка.

Вземете паролата за потребителско име + от тази страница (в долната част)

Откажете марка “Запазване на парола” и натиснете OK

Стъпка 6

Ако пише „Последователност на инициализация, завършена“ в долната част на дневника, вече сте свързани.

Как да се абонирате: начинаещо издание

Как да се абонирате: начинаещо издание

Ако вашите изследвания за осигуряване на вашата онлайн поверителност ви доведоха до прага ни и вие сте нови в света на VPN, това ръководство ще ви помогне да настроите всичко за настройка. Разговаряхме с членове на екипа за поддръжка на Windscribe и поставихме това въз основа на най -често срещаните въпроси и коментари, които получаваме. Голяма част от тази информация се съдържа и в нашата база за често задавани въпроси и знания.

Основи на ветровете

 • Windscribe изисква съществуваща интернет връзка за работа. Ние не ви предоставяме интернет връзка, ние просто криптираме и пренасочваме съществуващата си връзка чрез нашите защитени VPN сървъри. Това означава, че честотната лента на VPN, която ви даваме, се използва едновременно заедно с вашата честотна лента на ISP. Няма начин да използвате VPN честотна лента, без да използвате честотната лента на вашия ISP, тъй като VPN изисква интернет свързаност, за да функционира.
 • Антивирусни приложения на трети страни, рекламни блокери, VPN, анти-зловреден софтуер, мрежови смъркащи, защитни стени и подобен софтуер за сигурност могат да се сблъскат с Windscribe и да създадат проблеми. Можете да активирате местния софтуер за сигурност (като Windows Defender) за защита на вашата система. Windscribe също има защита на злонамерен софтуер на ниво DNS, която можете да активирате, докато използвате настолния и мобилните приложения или разширението на браузъра. Ние блокираме милиони зловреден домейни, стига да сте свързани с VPN.
 • Не можете да създадете няколко безплатни акаунти, дори ако изтриете стария си акаунт. Това е на мястото си, за да се предотврати злоупотребата с нашата безплатна услуга.
 • Използване на Windscribe за търговски цели или по какъвто и да е начин, който да злоупотребява, услугата не е разрешена. Windscribe е a личен VPN и един и същ акаунт могат да се използват за всички ваши личен устройства. Никой няма 30 лични компютъра, които всички се нуждаят от VPN активиран едновременно. Можете да използвате Windscribe по време на работа, стига работата ви да не включва работа с 5000+ пълзичи. Не се опитвайте да огъвате правилата, нашето откриване на злоупотреби работи много добре. Ние сме тук, за да предоставим начин за осигуряване и анонимизиране на вашия личен трафик – не ви дават неограничени безплатни IP адреси!

Използване на Windscribe без акаунт

Можете да използвате Windscribe безплатно, без дори да се регистрирате за акаунт. Ако инсталирате нашето мобилно приложение или разширението на нашия браузър, можете да започнете да използвате Windscribe веднага и да регистрирате/да поискате акаунта си по -късно.

1. Мобилно приложение

 • Инсталирайте мобилното приложение от App Store на вашето устройство.
 • Изберете Първи стъпки За да тестваме нашето приложение безплатно с 2 GB данни на месец.
 • Ако искате повече от 2 GB на месец, Можете да заявите акаунта, като използвате интерфейса в приложението и получавате до 10 GB на месец безплатно.

2. Разширение на браузъра

 • Инсталирайте разширението на браузъра Windscribe от уеб магазина на вашия браузър.
 • След като бъде инсталиран, щракнете върху Първи стъпки За да изпробвате разширението на браузъра безплатно с 2 GB данни на месец.Ако искате повече от 2 GB на месец, Създайте акаунт и получавате до 10 GB на месец безплатно.

Създаване на безплатен акаунт

Да, легендите са верни – Windscribe предлага безплатен VPN! Имаме и най -доброто безплатно ниво на пазара, където потребителите могат да се качат 10GB на месец честотна лента, без да плащате за нещо. И за разлика от 99% от безплатните услуги, ние не събираме или продаваме вашите данни. Има няколко начина, по които можете да създадете безплатен акаунт в Windscribe:

1. Регистрирайте се през началната страница

Можете да създадете акаунт в Windscribe директно от началната страница на Windscribe. Завъртете задръжката над бутона за вход, за да намерите Регистрирай се опция и създайте безплатен акаунт с 2 GB данни месечно. Добавянето и проверката на вашия имейл адрес ви надгражда до 10GB/месец.

2. Регистрирайте се през настолното/мобилното приложение или разширението на браузъра

Щракване върху Бутон за изтегляне На нашата начална страница ви отвежда на страницата за изтегляне. Ще видите устройството и браузъра си като първите опции за изтегляне. Можете да превъртите надолу по страницата, за да намерите други поддържани платформи.

i. Настолно приложение (Windows, Mac)

 • Инсталирайте приложението за настолни компютри на Windscribe
 • Изберете Първи стъпки За да отворите страницата за създаване на акаунта.

II. Мобилно приложение (Android, iOS)

 • Инсталирайте мобилното приложение от App Store на вашето устройство (Google Play Store за Android и App Store в iOS)
 • Изберете Първи стъпки За да тестваме нашето приложение безплатно с 2GB честотна лента. За да се регистрирате за акаунт, отворете менюто Preferences в горния ляв и докоснете Настройка на акаунта. Помня, Добавянето и проверката на вашия имейл адрес ви надгражда до 10 GB безплатна честотна лента на месец.

iii. Разширение на браузъра за апиниране (Chrome, Firefox, MS Edge, Opera)

На страницата за изтегляне щракнете върху опцията за изтегляне на браузъра в горната част на страницата или превъртете надолу, за да проверите поддържаните браузъри. Това отваря уеб магазина на вашия браузър, за да инсталира разширението на браузъра Windscribe. След като бъде инсталиран, можете да щракнете върху започнете да изпробвате разширението на браузъра безплатно с 2 GB данни. Ако искате да се регистрирате:

 • Кликнете върху разширението и изберете Влизам вместо Първи стъпки, И ще намерите a Регистрирай се опция.
  или
 • Щракнете Първи стъпки И в долната част щракнете върху Вземете повече данни. Изберете безплатния план и се регистрирайте на страницата, който се отваря. Помня, Добавянето и проверката на вашия имейл адрес ви надгражда до 10 GB безплатна честотна лента на месец.

Установяване на VPN връзка

i. Настолен и мобилен приложение (+ R.O.Б.E.R.T)

След като създадете акаунт и инсталирате настолното приложение или мобилното приложение:

 • Влезте с вашия акаунт (влизане в тях не е задължително в мобилното приложение)
 • Изберете местоположението, към което искате да се свържете

След като се свържете с местоположение, на вашето устройство е назначено нов IP адрес и вашият онлайн трафик вече е защитен и криптиран. Освен това, ако използвате нашето работно или мобилно приложение, r.O.Б.E.R.T (който блокира различни злонамерен, рекламен и проследяващ домейни на ниво DNS, на нашите сървъри) ще бъде активиран. За да конфигурирате какво бихте искали, блокирано, влезте в акаунта си на нашия уебсайт и ще намерите R.O.Б.E.R.T раздела.

II. Разширение на браузъра

След като инсталирате разширението на браузъра и по желание създадете акаунт:

 • Влезте (ако сте създали акаунт)
 • Изберете местоположение от Меню за местоположения (Икона на глобуса)