Как да платите за VPN анонимно

Contents

VPN е инструмент, който криптира вашата интернет връзка и я насочва през сървър на друго място. Това има някои предимства:

Най -сигурните начини за анонимно закупуване на VPN

Анонимно плащане

Повечето хора са щастливи да използват кредитна карта или своята сметка в PayPal, за да плащат за своя VPN. Има обаче някои потребители, които се нуждаят от максимална анонимност. Плащането на тези видове услуги с вашите лични акаунти оставя хартиена пътека. Дори VPN доставчици без log за съхраняване на данни, включително номера на акаунти и адреси за фактуриране.

Трябва ли да купя VPN анонимно?

За повечето хора този допълнителен слой анонимност не се изисква. Използването на VPN услуга без логдин. Ако обаче твърдо вярвате, че ще бъдете по -безопасни и по -сигурни, ако сте закупили VPN чрез анонимен източник, има няколко начина, по които можете да го направите безопасно.

Използване на биткойн

Bitcoin е един от най -популярните начини да платите за VPN анонимно, но Bitcoin не е толкова анонимен, колкото може да мислите. Едно от най -големите предимства на този начин на плащане е, че валутните курсове са близки, така че има много малко разходи. Когато купувате VPN услуги, използвайки карти за подаръци, често има надценка от около 25 процента, заредена за вас.

Има три основни стъпки, които да се плащат с Bitcoin:

 • Създайте портфейл – Повечето VPN доставчици изискват да имате съвместимо с BitPay удължаване на портфейла, така че имайте това предвид, когато търсите софтуер за портфейл
 • Купете биткойни в нужната сума
 • Прехвърлете ги от портфейла си на доставчика на VPN, като изберете опцията за плащане на биткойн

Някои портфейли също действат като борси, което може да направи закупуването на биткойн много лесно, особено за първокласниците. В други случаи може да се наложи да отидете да търсите размяна. Coinbase и Changelly са два борси, които са лесни за начинаещи, като същевременно предлагат достъп до други видове криптовалута.

Използване на други алткойни

Докато Bitcoin все още е най -популярният анонимен начин на плащане, някои VPN доставчици вече приемат други алткойни, като Ripple. Ако притежавате криптовалута или участвате в крипто-пазара, може да си струва да проучите кои монети са приети, за да получите най-добрата сделка за вашия абонамент.

Използване на карти за подаръци

Някои VPN също приемат карти за подаръци като начин на плащане. Ако искате да извършите анонимни плащания, но се изнервяте от навлизането в света на криптовалутата, картите за подаръци са чудесен вариант. Не всички доставчици приемат този тип плащане, така че не забравяйте да проверите двойно, преди да закупите вашата карта. Ако го направят, извършването на плащане е сравнително лесно:

 • Отворете частта „Купете VPN“ на сайта
 • Изберете марка за подаръчни карти, за да проверите валутния курс. Повечето хора установяват, че получавате най -добрата стойност, ако закупите карта за подарък от голяма компания като Walmart за $ 50.
 • След като изберете картата, можете да проверите баланса. Ако не ви харесва цената, можете да се върнете в предишното меню, за да проверите друга карта
 • Когато намерите тарифа, която харесвате, просто натиснете „Платете“ и сте готови

За анонимни плащания

Много VPN не ви позволяват да се абонирате за неговите услуги, докато сте свързани с друг VPN. Ако искате максимална анонимност, когато извършвате плащането си, помислете за това от библиотека или друга публична WiFi гореща точка.

Не забравяйте, че когато платите за вашия VPN или каквато и да е услуга, анонимно, не можете да настроите повтарящи се плащания. Това означава, че трябва ръчно да извършвате плащане всеки път, когато се дължи човек. За да избегнат прекъсване на услугата, повечето хора избират да отидат с възможно най -дългата дължина на абонамента. Ако нямате средствата отпред, направете бележка за датите на подновяване, за да не забравяте. Някои VPN изпращат напомняния, като ви подтикват да влезете и да се подновите, така че се консултирайте с вашия доставчик, за да видите дали това е опция, достъпна за вас.

Въпреки че не всеки трябва да закупи своя VPN анонимно, да можете да го направите, ви дава допълнителна сигурност и комфорт.

Как да платите за VPN анонимно?

Как да платя за VPN анонимно?

Използването на VPN услуги стана разпространено през последните години. Можете да получите достъп до блокирано съдържание, стрийминг платформи, онлайн игри, забранени във вашата страна и по -добри цени в онлайн магазините с помощта на услугата.

Но си заслужава VPN, ако един ден някой ще може да разбере всичките ви действия в мрежата заради вашата VPN услуга? Днес има много случаи на изтичане на данни в мрежата поради хакнати VPN или изтичане на данни от властите.

Има ли нещо, което може да помогне за отстраняване на този проблем? Разбира се, има! За да разрешите този проблем, трябва да закупите VPN анонимно. В нашата статия ще ви кажем как да купите VPN без следа. Ще разгледаме и темата за недостатъците и предимствата на анонимните покупки и малко за безплатни VPN.

Защо да купувате VPN анонимно?

VPN е инструмент, който криптира вашата интернет връзка и я насочва през сървър на друго място. Това има някои предимства:

 1. Затруднява вашия интернет доставчик да проследява вашата онлайн дейност.
 2. Може да ви позволи да получите достъп до гео-блокирано съдържание.
 3. Това може да ви направи по -анонимни онлайн.

Но защо бихте искали да закупите VPN анонимно? В крайна сметка, не е цялата точка на VPN, за да поддържате вашите данни частни?

Да, това е смисълът на VPN. Но има няколко причини, поради които може да искате да купите такава без следа.

Първата причина е, че някои страни се нуждаят от VPN доставчици, за да запазят дневниците на дейностите на своите потребители. Ако правителството иска да види какво сте били, те могат да поискат тези дневници от доставчика на VPN.

Доставчикът на VPN няма да има начин да свърже вашия акаунт с вас, ако купите VPN Incognito. Това означава, че дори и да искат да дадат на правителството вашите трупи, те няма да могат.

Още една причина е, че някои компании следят кой купува VPN. Те правят това, защото искат да продават тази информация на рекламодатели. Като анонимно купувате VPN, можете да гарантирате, че вашето име не е добавено към списъци с VPN потребители.

Недостатъци при закупуване на анонимен VPN

Недостатъци при закупуване на анонимен VPN

Ако претегляте плюсовете и минусите на анонимно купуване на бъдеща VPN услуга, ние ще ви помогнем. Закупуването на VPN услуга напълно анонимно има няколко недостатъци. Няколко минуси, върху които можем да се съсредоточим, са следните:

 • Подготовката за анонимна покупка на VPN е отнемаща време и сложна. За да купите анонимно VPN услуга, трябва да използвате биткойн портфейл. За да направите това, трябва да:
  • Правилно регистрирайте акаунт и портфейл.
  • Помнете всички клавиши за проверка.
  • Уверете се, че сте анонимни по време на транзакцията.

  Ето всички недостатъци от закупуването на VPN анонимно. В следващия параграф ще разгледаме ползите.

  Плюсовете за закупуване на VPN анонимно

  Що се отнася до ползите от закупуването на VPN анонимно, всичко е просто. Ето какво получавате, когато купувате VPN услуга анонимно.

  Поверителност Като закупите анонимно VPN услуга, можете да запазите самоличността си. По този начин услугата няма да може да запази вашата транзакция, карта и други данни за банкова операция.
  Поддръжка на услугата Много страни не предоставят данъци върху криптовалутата. По този начин можете да се абонирате за VPN с криптовалута и доставчикът ще похарчи всички пари в разработка. Те не могат да получат такова предимство, когато VPN се плаща с кредитна/дебитна карта, защото разработчикът трябва да плаща данъците. И част от парите ще отидат в държавата.
  Няма изтичане на данни Като купувате анонимно, можете да осигурите защитата на вашето:
  Банкови транзакции.
  – Електронна поща.
  – IP адрес.
  – Име.
  – Закупуване на данни.
  По този начин можете да избегнете хака за услуга и цялото ви изтичане на данни в мрежата. Нападателите или правителствените служители могат да разберат кой, по кое време и откъде сте купили VPN услугата. Те могат да свържат вашите данни с VPN потребителски данни и да видят какво правите в мрежата.
  Без онлайн тормоз Анонимен покупка елиминира наблюдението в мрежата. Това се случва, защото никой от нападателите не може да разбере кой е притежавал портфейла, от който човекът е закупил VPN.

  Анонимната покупка има много положителни аспекти. Той помага на потребителите да запазят своите данни непокътнати и безопасни, което може да помогне в случай на хакване на VPN услуга.

  Как да купя VPN анонимно

  Как да купя VPN анонимно

  Когато купувате нещо онлайн, винаги оставяте пътека, която може да проследи вашето име, имейл, местоположение и други основни данни за хакер. Решението на този проблем е съвсем очевидно – анонимно купуване.

  След като претегляте плюсовете и минусите на закупуването на анонимно, помислете за наличните опции и изберете най -достъпните. В следващите блокове ще ви разкажем за наличните анонимни методи за плащане и какви съществени фактори трябва да вземете предвид при закупуване на VPN услуга.

  Трябва да вземете предвид, че анонимен VPN абонамент може да се нуждае от допълнителни инструменти като:

  • Предплатена карта.
  • SIM карта за телефон.
  • VPN услуга за анонимна покупка предварително.

  Така че, бъдете готови да похарчите допълнителни пари, за да получите инкогнито.

  Криптовалута

  Закупуването на VPN услуга с помощта на криптовалута е най -надеждният и анонимен начин за закупуване на абонамент за услуга. Но трябва да изпълните необходимите стъпки, за да осигурите правилната процедура и да завършите анонимността в мрежата.

  За да закупите абонамент за VPN услуга с помощта на биткойн, трябва: трябва:

  1. Имайте анонимна поща.
  2. Защитете самоличността си по време на регистрацията на биткойн портфейл.
  3. Регистрирайте необходимия биткойн портфейл.

  Ще ви преведем през всяка стъпка подробно и ще ви помогнем да останете напълно анонимни онлайн по всяко време.

  Анонимна поща

  За да може вашата покупка на VPN да бъде напълно анонимна, не е достатъчно да си купите VPN с Bitcoin. Регистрацията на биткойн трябва да е напълно анонимна, така че никой хакери да ви проследи в мрежата. За да регистрирате биткойн портфейл, имате нужда от имейла. За да направите това, използвайте ProtonMail като основен имейл за вашия биткойн портфейл. Стандарт Gmail проследява вашата дейност, а Google дава данни на властите при поискване.

  Защита при създаване на биткойн портфейл

  Като се има предвид, че искате да сте анонимни онлайн, имате нужда от VPN услуга. Но как да бъдете анонимни, ако искате да купите VPN услуга, предназначена за анонимност? Всичко е просто. Всичко благодарение на други предпазни мерки в мрежата. Имате две възможности за избор от:

  1. Безплатна VPN услуга.
  2. Tor Browser.

  Не препоръчваме да използвате безплатен VPN, тъй като собствениците на такива услуги често изтичат потребителски данни в Интернет. Това от своя страна може да доведе до счупване на вашата анонимност и хакерът може да разгадае вашите тайни. Ако обаче можете да сте сигурни в определен безплатен VPN, можете да инсталирате това приложение и да го използвате, за да регистрирате биткойн портфейл и да купите платен VPN.

  Но ако сте недоволни от безплатния VPN, можете да използвате браузъра Tor. Това е безплатна програма, която се е доказала като средство за придобиване на анонимност. Браузърът TOR използва метод за тройно криптиране, което прави невъзможно да бъдете открити.

  Можете да използвате някой от тези два метода, за да закупите VPN услуга анонимно. Не забравяйте обаче, че използването на една от двете услуги е задължително, ако искате пълна анонимност.

  Как да си купя VPN с биткойн

  Така че, вие сте готови за анонимната си поща и безплатен VPN/TOR! Сега можете да започнете да използвате един от най -добрите начини за плащане на VPN услуга с биткойн или друг портфейл за криптовалута. Ще ви покажем пример с помощта на биткойн. Трябва да направите следното:

  1. Създайте биткойн портфейл, който ще работи с BitPay, тъй като много доставчици на VPN приемат само тази опция за плащане.
  2. Закупете необходимото количество биткойн монети.
  3. Отидете на уебсайта на вашия VPN доставчик и намерете адреса на портфейла на доставчика.
  4. Копирайте адреса на вашия биткойн портфейл и платете за абонамента.

  Ако искате да платите за абонамент с други криптовалути, уверете се, че вашият VPN доставчик ги приема.

  Единственият недостатък при закупуването на абонамент за криптовалута е нестабилността на криптовалутите на пазара. Те могат да се повишат значително за долар, когато доставчикът на VPN изисква същата цена в биткойните. Услугите обаче редовно актуализират политиката за ценообразуване в криптовалутите, за да се адаптират към пазара.

  Ето пример за популярни VPN услуги, които приемат криптовалута:

  • Сърф акула.
  • Nordvpn.
  • Ivacyvpn.
  • Частен VPN.
  • Кибергхост.

  Как да си купя VPN с подаръчни картички

  Един от най -добрите начини да платите за VPN анонимно са карти за подаръци от различни магазини. Този метод е напълно анонимен, тъй като можете да платите за картата в брой, което прави проследяването на вашата транзакция невъзможно.

  Въпреки това, струва си.

  • Изберете VPN услуга, която приема карта за подарък.
  • Отворете официалния уебсайт на доставчика и изберете опцията за закупуване на абонамент с помощта на подаръчна карта.
  • Купете карта за подарък от големи магазини като Target/Walmart.
  • Използвайте карта за подарък.

  Списък на VPN, които все още приемат карти за подаръци:

  • Torguard.
  • Описване на ветрове.
  • Перфектна поверителност.
  • Частен достъп до интернет.
  • ibvpn.

  Предплатена кредитна карта за VPN

  Този метод не е най -добрият начин да платите за VPN, но хората все още го използват. И така, в някои хипермаркети можете да закупите специални предплатени дебитни карти с определена сума, която да похарчите за VPN. Уверете се, че купувате карта, която не можете да попълните, тъй като тези карти не изискват удостоверяване.

  Такива карти работят като обикновени дебитни карти, но мястото на транзакцията и лицето не могат да бъдат идентифицирани. И можете да закупите самата карта за пари. Можете да платите за абонамент от всяка точка на света, дори офлайн.

  Виртуални и маскирани карти

  Виртуалните карти също са сред най -добрите начини за плащане за VPN услуги анонимно. За да направите това, просто отворете виртуална карта в банката, платете за покупката с нея и я затворете. Недостатъкът на този метод е, че такива карти най -често имат ограничение за сумата, която можете да похарчите. Най -честата сума е 500 долара. Това обаче е напълно достатъчно за няколко годишни абонамента на Услугата. И в случай на ограничения винаги можете да затворите картата и да отворите нов виртуален.

  Помолете някого за помощ

  Също така, един от най -анонимните методи е да помолите някой да плати за VPN абонамент вместо вас. С помощта на онлайн обменник изпратете пари на човек. След това този човек трябва да харчи тези пари за абонамент за VPN услуга. Единственият недостатък на този метод са хората. Този метод е изключително опасен, тъй като човекът от другата страна може да ви заблуди и просто да открадне парите, които изпращате за абониране на VPN.

  Можете да използвате този метод само ако можете да се доверите на човека и да ги познавате лично. Само в този случай ще получите анонимно чисто новото си VPN приложение и няма да бъдете измамени.

  Трябва ли човек да плати за VPN или е по -добре да използвате безплатен VPN?

  Много потребители на интернет могат да зададат напълно логичен въпрос: „Заслужава ли си да плащате за VPN услуга, ако в интернет има много безплатни частни мрежи?”. Този въпрос звучи разумно. Това е така, защото в интернет има много безплатни VPN, които могат да спестят парите ви. Изтеглянето на безплатен VPN премахва трудностите и настройките на анонимна покупка като тази се случва в случай на платени приложения. Но има някои нюанси, на които трябва да обърнете внимание.

  Спойлер! В никакъв случай не трябва да използвате безплатен VPN. По -добре е да платите за VPN абонамент за качествена услуга.

  Безплатните VPN могат да представляват голяма опасност както за вашето устройство, така и за вас лично (вашите данни):

  • Проблеми с телефон. Безплатните VPN често са слабо оптимизирани за устройства, което прави използването им предизвикателство за потребителите. Телефон с безплатен VPN често се източва бързо, забавя се много и може да се изключи без причина. В допълнение, хакерът може да изпраща злонамерени кодове чрез безплатен VPN. Злоуличните приложения могат да нарушат телефона ви поради извличане на криптовалути с тези кодове.
  • Изтичане на данни. Тъй като безплатните VPN не осигуряват защита, вашите данни могат да бъдат изложени на мрежата след хака на безплатен VPN. В допълнение, разработчиците на безплатни VPN услуги често продават потребителски данни за реклама, което е малко вероятно да ви направи щастливи.
  • Реклама. Безплатните VPN приложения често имат много реклами, които не можете да пропуснете. Някои случаи могат да бъдат просто досадни. Но понякога рекламите ще ви попречат да активирате превключвателя за превключване на VPN през настройките, без да въвеждате приложението. Това може да бъде много по -неудобно за потребителя да използва приложението.
  • Прехвърляне на данни на неизвестно лице. Дори ако истинските разработчици на платени VPN рядко са известни на обществеността, не би било много разумно да се говори за собствениците на безплатни услуги. Вие давате ресурсите на телефона си на гадни хора. В допълнение, вие също дори няма да имате представа какво правят с вашите данни и кой плаща за това.
  • Лоша сигурност на данните. Най -голямата причина да не използвате безплатен VPN, колкото и странно да звучи, е самият VPN. Често разработчиците на безплатни услуги нямат инвестиции. Тяхното криптиране и протоколи често са остарели, което пряко противоречи на основната задача на VPN услугата – да служи като защита.

  В резултат на това няма да платите и стотинка за изтегляне на безплатен VPN, но как можете да сте сигурни, че вашите данни няма да бъдат използвани срещу вас по -късно като парична изнудване?

  Заключение

  В резултат на това плащането на VPN анонимно не е толкова трудно, колкото може да изглежда първоначално. Следвайки най -добрите начини за плащане на VPN, посочени по -горе, можете да направите вашата самоличност поверителна при купуване и използване на VPN услуга.

  Често задавани въпроси

  Мога ли да използвам дебитната си карта, за да си купя VPN?

  Да, можете да използвате вашата дебитна карта, за да платите за VPN анонимно. Но уверете се, че доставчикът на VPN, който използвате, приема дебитни карти като плащане. Също така, използвайте предплатена дебитна карта, ако е възможно. Това ще помогне да се гарантира, че вашата лична информация остава безопасна и сигурна.

  Безопасно ли е да използвате VPN платен анонимно?

  Несъмнено! Това е точно ефектът, който трябва да постигнете, когато купувате VPN услуга. Ако можете да купите анонимно VPN услуга, имате още повече шансове да останете напълно незабелязани в мрежата и никой няма да забележи вашите действия.

  Мога ли да използвам моя paypal акаунт, за да купя VPN?

  Можете да използвате много различни местни и международни методи за плащане, за да платите за VPN. Много VPN услуги приемат плащания, извършени с кредитни карти, дебитни карти, онлайн парични преводи, PayPal, Bitcoin и други криптовалути.

  Безопасно ли е да използвам биткойн, за да платя за моя VPN?

  Закупуването на VPN услуга с помощта на биткойн портфейл е най -сигурният начин да платите за абонамент за анонимна услуга. Ако направите всичко правилно, можете да получите максимална сигурност от VPN.

  Трябва ли да платя за създаване на биткойн портфейл?

  За разнообразие от вашите нужди безплатни биткойн портфейли са достъпни за всички популярни устройства и операционни системи. Например, можете да имате портфейл на вашия компютър, който се използва само за онлайн плащания или можете да инсталирате приложение за ежедневно използване на вашето мобилно устройство.

  Каква е средната обща цена на VPN?

  VPN абонаментите обикновено струват 10 долара на месец. Ако обаче се ангажирате с по -дългосрочен договор, те са по -евтини; Средно годишните договори струват 8 долара.41 на месец, докато двугодишните договори струват $ 3.40 на месец.