PS5 Paradox: Автоматичните актуализации не работят, но деактивирането на автоматичните актуализации също не работи

Contents

Когато автоматичните актуализации са активирани, все още редовно виждам играта да започне голяма актуализация точно, когато я стартирам. И все пак, когато деактивирам автоматичните актуализации (e.g. За да играя God of War в 4K 60fps), игрите все още се актуализират на случаен принцип автоматично, принуждавайки ме да изтрия играта, за да я запазя във версия 1.0. Не мога да разбера по -лош сценарий.

Преглед на Shotspot Shield

Hotspot Shield е една от водещите услуги в индустрията на VPN. Успехът на VPN може да бъде проследен до неговите изключителни функции, пламващи бързи скорости, сигурност в класа и цялостна надеждност. Характеристиките на Hotspot Shield включват специални сървъри, супер бързи скорости, неограничен достъп до интернет, криптиране на военни клас, приложения за първокласно усещане и до 5 поддържани устройства.

професионалисти

 • Пламващи бързи скорости
 • Оптимизиран за стрийминг
 • Сравнително достъпни планове

Минуси

 • Няма Linux клиент
 • Единичният месец е скъп

Гарантирано връщане на парите
Разрешени едновременни връзки
Поддържани услуги за стрийминг
Netflix, BBC Iplayer, Hulu, HBO
Няма политика на дневници
P2P е разрешен
Smartdns
Не е наличен
Криптиране
Военен клас
Удостоверяване
Vpn Протоколи
Catapult Hydra протокол
Специални функции
Kill Switch, защита на течовете на IP, разделяне на тунели, неограничена честотна лента
Поддръжка на клиенти
24/7 услуга
Местоположения на сървъра
70+ държави
Брой сървъри
3200+ сървъри
Поддържани устройства
Windows, MacOS, iOS, Android, Chrome OS
VPN юридическа юрисдикция
Калифорния, САЩ

Hotspot Shield е основана през 2008 г. от базирана в Калифорния компания – Anchorfree GmbH. В експлоатация в продължение на повече от десетилетие, Hotspot Shield се превърна в популярен VPN и успехът му може да се види в голямата му база от потребители. Понастоящем над 650 милиона потребители предпочитат Hotspot Shield и активно използват услугата си.

Anchorfree GmbH наскоро се пренасочи към ново име, наречено Pango. За щастие, тази новина идва в точно идеално време, като се има предвид скорошното възход на нарушения на сигурността в VPN индустрията. Pango е реномирана фирма за киберсигурност, която също е известна с това, че работи с някои от най -надеждните марки, включително 1Password, Robo Shield и Guard Identity. Компанията също се закле да инвестира повече за своите стандарти за поверителност и сигурност, с цел подобряване на вашата онлайн поверителност. Това обаче не променя базата на експлоатация на Hotspot Shield, тъй като VPN все още е базиран в Калифорния.

Ценообразуване и планове

Hotspot Shield ви дава 2 типа пакети:

 • Без горещ щит
 • Елит на щит за гореща точка

Безплатната версия на VPN ще ви даде безплатен абонамент за цял живот, но идва с много ограничения. Например, ще бъдете изложени на няколко реклами. Hotspot Shield също ще ограничи вашата честотна лента до около 500MB на ден – което няма да е достатъчно, ако сте тежък интернет потребител.

Hotspot Shield, използван за осигуряване на скъпи планове, но това наскоро се промени – в момента VPN дава достъпни цени в 3 различни нива. Всички 3 пакета осигуряват същите функции, но варират по отношение на техните цикли на фактуриране.

Ето подробен преглед на плановете за ценообразуване:

 • The Месечен план отива за $ 12.99, таксуван всеки месец, И това е най -скъпият пакет.
 • 1-годишният план струва $ 7.99 на месец, и се таксува в $ 95.88 на всеки 12 месеца.
 • И накрая, има 3-годишен план които струват $ 2.99 на месец, Значение $ 107.64 се таксува на всеки 36 месеца. По -специално, това е най -популярният план на 3 -те и ще ви спести до 77% от парите ви.

Освен това, Hotspot Shield ви дава a 7-дневна пробна версия– но ще трябва да попълните информацията си за плащане, за да бъдете одобрени. Те също ви дават a 45-дневна гаранция за връщане на пари, Което е напълно достатъчно, за да тества тяхната услуга.

начини за плащане

Hotspot Shield приема само 2 начина на плащане, включително Кредитни/дебитни карти и paypal. За съжаление, Hotspot Shield не приема никаква форма на криптовалута, тъй като в момента те са най -добрите опции за анонимни плащания – нещо, което предпочитат частните потребители.

Сървъри

Hotspot Shield направи огромни подобрения по отношение на своето мрежово покритие и предлага над 3200 сървъра в 70+ страни по света. Благодарение на това вече можете да се свържете с всяка подкрепена държава и да разгледате интернет като местен.

Характеристики и предимства

Kill Switch

Hotspot Shield VPN предлага функция за превключване на убийства, която е достъпна на настолния си и мобилните приложения. Функцията подобрява вашата онлайн поверителност, като изключите устройството ви от Интернет, когато връзката на Hotspot Shield отпадне. Имайте предвид, че по време на сървъра за превключване на вашата VPN връзка вероятно ще отпадне и това е, когато превключвателят за убийство ще ви помогне.

Неограничена честотна лента

Hotspot Shield дава неограничена честотна лента, което означава, че няма да се притеснявате колко данни ще използвате. Благодарение на това можете да предавате любимото си съдържание и торент безкрайно. Наличието на неограничена честотна лента също означава, че можете да получите достъп до блокирано съдържание през целия ден, без да гледате през рамото си.

Разделяне на тунели

Hotspot Shield позволява полезност за разделяне на тунели. Функцията ви позволява да изберете до кои приложения искате да получите достъп чрез VPN и кои от тях искате да получите директно чрез редовната си интернет връзка. Добър пример е, когато искате да деблокирате Netflix през VPN, докато имате достъп до местната банка във вашата нормална мрежа.

P2P поддръжка

Hotspot Shield поддържа споделянето на P2P файлове, което го прави отличен избор за любителите на торента. Поддръжката на P2P също означава, че Hotspot Shield също е чудесна опция за бизнес настройка, която желае да споделя офис файлове насаме и сигурно.

Лук над VPN

Лукът над VPN е помощна програма, която ви позволява да получите достъп до Tor – рутер лук – чрез VPN сървъри. Функцията е много полезна, като се има предвид, че можете лесно да се свържете с TOR мрежата, без да се налага да изтегляте браузъра лук. За съжаление обаче, Hotspot Shield не предлага тази функция. Мисля, че това е така, защото тази функция намалява значително скоростта на връзката. Следователно, знаейки, че Hotspot Shield има за бързи скорости, мисля, че не биха искали да компрометират славната си репутация. Освен това, лукът над VPN е полезен само когато трябва да преодолеете силно цензурираното съдържание и блокирани уебсайтове.

Catapult Hydra протокол

Hotspot широко използва персонализиран протокол, който наричат ​​Catapult Hydra. Това е патентован протокол, проектиран от Anchorfree – сега Pango – и се смята, че има превъзходна производителност и непобедима надеждност. Hotspot Shield също така твърди, че този протокол е най -сигурен:

Много превозвачи като Telefonica и KDDI също използват Catapult Hydra за предоставяне на VPN услуги и WiFi сигурност на своите клиенти, поради превъзходната ефективност и надеждността на Hydra. Важно е да се отбележи, че нашият патентован протокол е фокусиран само върху работата на VPN транспорта на данни, докато използваме стандартно криптиране с перфектна секретност напред.

Поверителност и сигурност

поверителност

От известно време има противоречиви спекулации за нивата на поверителност на Hotspot Shield. Освен това, основните разсъждения за този проблем могат да бъдат причислени към базата на операции на VPN в САЩ. Имайки предвид досадните закони за задържане на данни, налични на американската почва, можем да разберем безсилието. За щастие, Hotspot Shield не съхранява вашите данни и те наблюдават строга политика за нулеви дневници – нещо, което вярваме, че е от решаващо значение.

Тъй. По същия начин, по време на този преглед на Shotspot Shield, ние прегледахме тяхната политика за поверителност и бяхме възхитени от нея. Hotspot Shield направи огромни подобрения в своята политика за поверителност. Новата политика се посочва:

„Ние не приписваме конкретни посещения на уебсайт или използване на приложения на всеки конкретен потребител. Ние не поддържаме дневници на вашите онлайн дейности и никога не свързваме никакви домейни или приложения, които използвате с вас, вашето устройство или имейл.”

Според нейната компания майка – Pango – Hotspot Shield ви дава услуга, която защитава вашето онлайн присъствие, така че можете да се занимавате с бизнеса си, без да гледате през рамото си.

Сигурност

Hotspot Shield също не прави компромиси със сигурността. В момента VPN осигурява вашия интернет трафик, използвайки модерните TLS 1.2, съчетано с перфектна секретност напред (ecdhe), 256-битово криптиране на AES и техниката за удостоверяване на HMAC Hash-Message. Освен това, в съответствие с индустриалните стандарти, Hotspot Shield използва стандарти за сигурност на военния клас.

производителност

Speedtest

Имаме удоволствието да класираме Hotspot Shield като най -бързия VPN в бранша. Hotspot Shield по някакъв начин успява да поддържа минимални ефекти върху скоростта и предлага почти същите скорости, които получавате без VPN връзка. Извършихме серия от тестове за скорост, за да проверим скоростта на VPN.

Използвахме онлайн инструмент за скорост, за да стартираме нашите тестове. За да установим основен запис за нашите тестове, първо изпълнихме тестове за скорост без VPN свързан.

Резултати от скоростния тест без връзка с гореща точка:

Резултати от скоростния тест след свързване с близкия сървър за екраниране на гореща точка:

Можете да наблюдавате как скоростта на изтегляне във втория тест варира леко от нашия тест за сравнение, докато скоростта на пинг и качване на тях отне малък удар. Несъмнено това са страхотни резултати и те помагат да направите VPN отличен избор, ако търсите бързи скорости, висока сигурност и възможност за стриймиране на съдържание в HD.

Speedtest резултати след свързване към далечен сървър:

Пингът се понижи, а скоростта на качване отиде изключително високи.

Според нашите тестове, Hotspot Shield предлага страхотен баланс на превъзходни скорости във всички свои сървъри, независимо от вашето физическо местоположение.

Настройка и потребителски интерфейс

Първи стъпки с Hotspot Shield не може да бъде по -лесно. Простотата и лекотата на използване са изобразени в техния минималистичен уебсайт. Началната страница на сайта има проста, ясна информация, която ще намерите полезна, докато се запознаете с Hotspot Shield VPN.

Можете да изпробвате техния безплатен пакет, като кликнете върху Вземете основен бутон. За съжаление, безплатната версия има ограничени функции и липсва поддръжка на клиенти. Затова съветваме да изберете Опция за премиум. След като щракнете върху него, автоматично ще изтеглите клиентското приложение, в зависимост от устройството, което използвате за достъп до него.

Първи стъпки с Hotspot Shield

Регистрирането в Hotspot Shield е просто. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху “Впиши се” Връзка в горната част на страницата. Целият процес на регистрация отнема по -малко от 5 минути, за да приключи.

След като приключите с регистрацията, можете да пристъпите към страницата за ценообразуване, за да закупите предпочитания от вас план. Ще се изисква да въведете информацията си за плащане – независимо дали е вашата кредитна карта или вашето вход PayPal – да продължите. Освен това, ако трябва да изпробвате 7-дневния безплатен план, ще се изисква да изтеглите приложение за VPN клиент, преди да продължите. Приложението на клиента ще даде ясна връзка, която ще използвате, за да се регистрирате за елитна безплатна пробна версия – нещо, което не е лесно да се постигне на уебсайта.

Имайки предвид, че безплатната пробна версия продължава само 7 дни, акаунтът ви ще бъде начислен автоматичен месечен план, освен ако не актуализирате избора си на плана си навреме. Ето защо Shield Hotspot диктува, че попълвате информацията за вашата кредитна карта, когато избирате техния 7-дневен безплатен пробен пробен период. Също така е важно да се отбележи, че ако започнете с безплатна пробна версия, няма да имате право на тяхната 45-дневна гаранция за връщане на пари.

Приложения за клиентски приложения на Hotspot Shield

Настолен клиент

Когато срещнете новата версия на Hotspot Shield Desktop Client за първи път, това ще ви създаде желано и просто впечатление. След като влезете в приложението, то автоматично ще се свърже с най -добрия и най -бърз наличен сървър – в зависимост от действителното ви местоположение.

Вие също сте свободни да изберете страната, към която искате да се свържете – като щракнете върху падащо меню до Име на текущото местоположение на сървъра.

Hotspot Shield предлага Основни функции като a Kill Switch, и IP протектор за изтичане.

Не сме имали проблеми с функциите и комуналните услуги на VPN. Приложението работи безпроблемно, както се очакваше през всеки етап от нашия тест, включително при стартиране, вход, свързване и превключване на сървъра. Отнема по -малко от 5 секунди, за да се свържете с всеки сървър по целия свят.

Разширяване на браузъра за гореща точка на екрана

Разширението на браузъра на Hotspot Shield VPN е много подобно на това на настолните и мобилните версии. Въпреки това, разширението на приложението спортни допълнителни функции, които са по поръчка, предназначени за сърфиране. За съжаление, на удължаването все още няма превключвател за убийство, както и защита на IP течове.

Разширението на браузъра на VPN има някои блокиращи функции, които са в своите „бета“ етапи – но те показват изключителна ефективност. Някои от тези функции включват Меч, блокер за проследяване, adblocker, блокер за бисквитки, и блокер за злонамерен софтуер също.

Списъкът на сървъра може да бъде намерен директно под тези обещаващи функции и можете да получите достъп до тях, като превъртате надолу. Въпреки това открихме, че не всички места на сървъра са изброени – само избрани няколко, които се считат за решаващи.

Приложение за мобилен клиент

В този преглед на мобилни клиенти тествахме Shotspot Shield с помощта на iPhone устройство. Приложението е лесно достъпно в App Store или Google Play Store на Android.

Мобилният клиент също ви дава 7-дневна безплатна пробна версия, ако вече не сте закупили такава. Приложението iOS не включва информация за гаранция за връщане на пари. Независимо от това, когато взаимодействахме с приложението Android, открихме, че те позволяват 30-дневна гаранция за връщане на пари, а не официалните 45 дни. Освен това имате възможност да използвате приложението безплатно, но ще трябва да издържите безкрайните реклами, които ще се показват, и можете да се свържете само с американски сървър.

Мобилното приложение предлага само една функция, която е “Автоматична защита на приложението.”Функцията ви дава разрешение да добавяте приложения на вашия телефон, които ще се възползват от автоматична защита. Това означава, че когато приложението се добави към списъка за автоматична защита, Hotspot Shield автоматично ще го закрепи, като се свърже към най -добрия VPN сървър.

Въпреки това, неговата версия на Android има някои вълнуващи функции, които искаме да включат във версията на iOS. Приложението Android включва функции като:

 • Удължаване на живота на батерията – който от време на време затваря всички неизползвани приложения.
 • Скенер за злонамерен софтуер – Той сканира всички приложения за зловреден софтуер и ги премахва.
 • Дълбоко почистване – Премахва нежелани файлове от вашия телефон
 • Консумация на данни – Забелязахме, че функцията все още е в етапите на развитието му.

Съвместимост с стрийминг услуги

Нетфликс

Бяхме облекчени да научим, че Hotspot Shield VPN работи добре с огромната библиотека на Netflix Us и Netflix като цяло.

BBC iplayer

Hotspot Shield също е отличен избор за BBC Iplayer. Независимо от това, базираният в Калифорния VPN не работи ефективно в силно цензурирани страни като Китай и Русия. Те обаче компенсират това, като ви дават неограничена честотна лента, което е отлично за любителите на торента.

Други стрийминг услуги

Hotspot Shield също може да отключи популярни стрийминг услуги като Hulu, Sky Go, HBO, YouTube Originals, YouTube Music и много други.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиентите на Hotspot Shield се наблюдава огромни подобрения във времето и сега е впечатляваща денонощна услуга. Те имат добре документирана база от знания в своя раздел за поддръжка, която има полезна информация за области като плащания, съвместни проблеми, управление на потребителски акаунти и общата помощ на Shotspot Shield.

VPN предлага и персонализирана поддръжка, специфична за платформата, която използвате.

VPN също наскоро включи 24/7 услуга за чат на живо, която се управлява от човешки агенти, а не от ботове. Това, което преди беше поддръжка на живо, вече е 365-дневна кръгла услуга. За съжаление забелязахме, че един от агентите е доста нетърпелив да прекрати чата, без да ми даде шанс да попитам повече. С удоволствие тяхната услуга за чат на живо не изчиства разговора, така че можете просто да запалите чата със съобщение и нов агент ще се присъедини към чата, за да ви помогне.

Иначе отговорът им на въпросите ми беше страхотен и много информативен. Ще получите и подробен отчет за вашия чат на имейла си, в случай че искате да преразгледате разговора.

Тяхната система за електронна поща също е страхотна и те имат средно време за реакция от 4 минути.

Долен ред

Въпреки базата на операциите на SHETSPOT Shield – което е САЩ – тя стои отделно като надежден и бърз VPN. VPN предлага страхотен баланс на скоростта, ефективността и анонимността. Уверени сме, че Hotspot Shield е отлична услуга за стрийминг на видеоклипове в HD и работи изключително добре с торенти.

За щастие, Hotspot Shield наскоро актуализира ценовите си темпове и сега предлагат сравнително достъпни планове – нещо, което смятаме, че е страхотна маркетингова стратегия. Следователно, ако търсите VPN, който може да отключи всички основни поточни търговски обекти и може да изтегля торенти под висока скорост, тогава Hotspot Shield е вашето решение.

Последно актуализирано: 14 август 2023 г

Стив Онгаро е експерт по киберсигурност и VPN, с повече от 7 години опит в областта. В момента пише за Top10.com и също така служи като VPN специалист в различни организации. Стив е умел в създаването на технически съчинения, които правят сложни идеи за киберсигурност достъпни за широка аудитория. Той е непрекъснато очарован от постоянно променящите се тенденции в сигурността. Когато не пише, той изпробва най -новите джаджи за себе си.

PS5 Paradox: Автоматичните актуализации не работят, но деактивирането на автоматичните актуализации също не работи.

Когато автоматичните актуализации са активирани, все още редовно виждам играта да започне голяма актуализация точно, когато я стартирам. И все пак, когато деактивирам автоматичните актуализации (e.g. За да играя God of War в 4K 60fps), игрите все още се актуализират на случаен принцип автоматично, принуждавайки ме да изтрия играта, за да я запазя във версия 1.0. Не мога да разбера по -лош сценарий.

Някой има ли подобен опит или поправка?

Редактиране: Изключването от интернет не е почти толкова болка, колкото изглежда. Само еднократно превключване и след това отново, когато сте готови. Не трябва да е по този начин, но има по -лоши решения.