Най -добрият VPN за Fire TV

2. Докато използвам своя Fire TV VPN, мога ли да се свържа с ipvanish на други устройства?

Най -добрият VPN за Firestick

Излезте повече от вашия Amazon Fire TV Stick ™ с IPVanish VPN:

Бързи скорости на VPN. Безопасни VPN връзки. Нулеви дневници за трафик

С ipvanish, най -добрият VPN VPN Fire TV, можете да осигурите връзката си с онлайн услугите.

Какво е Firestick?

Amazon Fire TV Stick, известен още като Firestick или Fire Stick, е устройство за стрийминг на спортове, филми и предавания. Включва се в HDMI порта на вашия телевизор и изисква Wi-Fi да функционира.

Firestick може да бъде персонализиран с изтеглени приложения от Amazon Appstore, като IPVanish VPN. Това го прави едно от по -адаптивните стрийминг устройства на пазара.

Какво е ipvanish vpn?

Ipvanish е VPN доставчик. VPN е кратък за виртуална частна мрежа; Това е технология, която ви позволява да установявате криптирани връзки към отдалечени сървъри по интернет. Тези криптирани връзки правят вашите уеб данни нечетливи и променят видимото ви онлайн местоположение.

Без VPN зрителите могат да проследяват вашата онлайн активност, като например вашата история на търсенето. Някои могат дори да продадат тези данни на трети страни. Тези данни са изключително ценни – рекламодателите често ги използват, за да ви обслужват насочени реклами, например.

Когато инсталирате VPN като Ipvanish, обаче, можете да сложите край на това проследяване, като изпратите интернет трафика си чрез криптиран тунел. Няма трети страни – включително интернет доставчици – няма да могат да преглеждат или достъпят до вашите онлайн данни. Използвайте ipvanish, за да поточвате върху вашия Firestick насаме и сигурно, без да компрометирате скоростта си.

Най -добрият VPN за Fire TV

Най -бързите VPN скорости. Най -сигурните VPN връзки. Проверени не регистрират.

VPN за Fire TV устройства: Ръководство за инсталиране

Как да настроите ipvanish vpn за Fire TV

 1. Регистрирайте се за IPVanish акаунт
 2. Изтеглете приложението ipvanish Amazon на вашата Fire TV
 3. Отворете ipvanish на вашия огън телевизор
 4. Влезте във вашия ipvanish акаунт
 5. Насладете се на стрийминг на Fire TV с тотална защита

Как да настроите ipvanish VPN за Fire Stick (2 -ри ген)

 1. Регистрирайте се за IPVanish акаунт
 2. Изтеглете VPN за Fire Stick
 3. Отворете новото си приложение VPN Fire Stick
 4. Влезте във вашия ipvanish акаунт
 5. Гледайте криптирани потоци с вашата огън пръчка

Как да настроите приложението VPN на Ipvanish Fire Cubn

 1. Регистрирайте се за IPVanish акаунт
 2. Изтеглете VPN за Fire Cube
 3. Отворете новото си приложение VPN Fire Cube VPN
 4. Влезте във вашия ipvanish акаунт
 5. Насладете се на безопасни и частни потоци на вашия Fire TV Cube

Какво е огнена телевизия?

Amazon Fire TV ™ е поредица от дигитални поточни медийни плейъри. “Fire TV”Позовава се оригиналното устройство за задаване на кутията на същия мениджър. Въпреки това, възможностите на Fire TV също са достъпни като Amazon Fire TV Stick™ или просто „огнената пръчка“ и Amazon Fire TV Cube ™, известен още като „Fire Cube“.

Всички устройства за Fire TV се включват в HDMI порта на вашия телевизор и изискват Wi-Fi да функционира. Amazon Fire TV може да бъде персонализиран с изтеглени приложения, като IPVanish VPN.

Какво е ipvanish vpn?

VPN е кратък за виртуална частна мрежа. VPN ви позволяват да установите криптирани връзки към отдалечени сървъри по интернет. Тези криптирани връзки правят вашите уеб данни нечетливи и променят видимото ви онлайн местоположение.

Ipvanish е единственият истински доставчик на VPN от най -високо ниво. Тъй като ние притежаваме и управляваме цялата си мрежа, връзките ни са по -бързи и по -безопасни от всеки друг доставчик на VPN в света.

VPN за Fire TV устройства: Често задавани въпроси

1. Ще ipvanish Throttle връзката ми, когато използвам моя огън или пожарен куб VPN?

Не, абсолютно не! Ipvanish предлага никога не прехвърля вашите VPN връзки, без значение какво устройство използвате. Безгранично достъп до любимите си уебсайтове и стрийминг услуги, без буфер, благодарение на нашите скорости на връзка с светкавици.

2. Докато използвам своя Fire TV VPN, мога ли да се свържа с ipvanish на други устройства?

Да. Всеки IPVanish план позволява безконтролни VPN връзки. Това означава, че можете да се свържете с вашия Fire Stick VPN, заедно с всяко друго устройство, което притежавате едновременно!

3. Ще ме наблюдава ли ipvanish, докато използвам VPN за огън куб, пожарна телевизия или огън?

Не никога. IPVANISH поддържа строга и независимо одитирана политика за безбогом. Тъй.

4. Как ipvanish защитава моите данни?

Нашият уебсайт използва SSL криптиране, като гарантира, че цялата информация, въведена на сайта, остава частна и сигурна. В допълнение, нашата мрежа използва 256-битово криптиране на AES и осигурява достъп до 40 000+ анонимни споделени IP адреси. Тези ips са динамични и споделени между потребителите, така че специфичната активност не може да бъде проследена до дадено лице.

5. Мога ли да използвам Kodi с Ipvanish VPN за Fire Stick или Fire TV?

Да! Ако търсите и най -добрия VPN за Kodi, не търсете повече. Можете да използвате Kodi с Ipvanish VPN за Fire Stick/Fire TV, стига да имате както IPVanish, така и Kodi на вашето устройство Amazon.