Мисли като мъж

Никога не съм трябвало да изпробвам първата версия на торента Hoka, но не си спомням, че има истински значими промени. Hoka върши добра работа, като прави само малки актуализации и не прави промени само в името на промяната. Използва междинната подметка Perfy. Друга приятна функция, която ме кара да се чувствам добре в този модел, е, че горната част използва рециклирана прежда, направена от отпадъчна пластмаса след консумация, наречена Unifi Repreve®. Не прави нищо за представянето на обувката, но е добре да видите компаниите да са по -екологично съзнателни.

Мислете като мъж торент

Остар

Мы -арегистрироли -Подохрильн -Трафик, Исходях Ив Вейх етити. Спомохьщ эtoй strаницы mы смоум опереть, о -аапрус, aneblyерат имно в. Proчemu эto moglos?

Tа -strathiца Отабраееатс v teх слуяя, kogdа -ъ -ъ -зe- зe- зe- зe- зeeeeeeee, рьо kotorые naruшат. Strания. До -атогомоторна джал -длаунеил -ульованая с ср.

Ystoчnikom зprossom SыlkU -AprOSOV. Если-В-апольуеет Обхий-доступ В-интерн, Прблема Мохет БыТь С Компьог-ат-тих. Обраттись к от Свеему Сйстемму. Полробн.

Provера по сонувмо тмор -ъ -рпоятьосьонски, еслиновски – Емами, Или же ваводит -априс -о -сеньо.

Внимание! Изтеглете само с VPN.

Зареждане

Зареждане

Изтеглянето на торенти е рисковано за вас: Вашият IP и изтекват лични данни, които активно се проследяват от вашия интернет доставчик и Правителствени агенции. Предпазвайте се от скъпи съдебни дела и глоби сега! Трябва да използвате VPN. Това е единственият начин да изтеглите торентите напълно анонимни, като криптирате целия трафик с нулеви дневници.

Лични данни, разкриващи истинската ви идентичност: вашият IP адрес, е изложен, който сочи директно на вашето местоположение в . Преглеждате с (), монитор Res. , 0 – CORE CPU .

″ Не рискувайте! Защитете се в момента, като изтеглите VPN – William

Внимание!

Ако вече не използвате VPN: Достъпът и възпроизвеждането на торенти на смартфон е рисков и опасен. Може да сте вътре и да използвате: () . Вашият IP е .Горещо препоръчваме на всички потребители да защитават устройството си с VPN.

Зареждане

Зареждане

Зареждане

Синопсис

Четири жени са се отказали да накарат мъжете си да правят това, което искат, докато не намерят как да резервират написано от Стив Харви. Те започват да използват съветите му за отношенията и мъжете им започват да падат на опашка, докато мъжете не открият какво правят жените, тогава войната е включена. —Douglas Young (The Movie-Guy)

Изтеглено 114787 пъти
1 ноември 2015 г. в 03:38

Преглед на Hoka Torrent 2

Прегледът Hoka Torrent 2 беше една обувка с пътека, която искам да опитам известно време. Това е модел, който лесно може да бъде пренебрегнат от много популярната Hoka Speedgoat. Хока описва торент 2 като пъргав състезател по пътека. Така че отговаря на това описание?

От Дейв Мартинес

Хока Торент 2

Имам предишен опит в бягането в Hoka Speedgoat 2 и установих, че това е по-възстановена обувка за бягания на дълги разстояния. Служи ми добре на няколко 50K. Бях и почитател на Hoka Speed ​​Instinct, лека слесна обувка, предназначена за състезания с пътеки, и бях разочарован, като видях, че го преустанови. Така че, когато Hoka Torrent 2 беше пуснат, бях развълнуван, че може да бъде много подобен на инстинкта на скоростта.

Hoka Torrent 2

Никога не съм трябвало да изпробвам първата версия на торента Hoka, но не си спомням, че има истински значими промени. Hoka върши добра работа, като прави само малки актуализации и не прави промени само в името на промяната. Използва междинната подметка Perfy. Друга приятна функция, която ме кара да се чувствам добре в този модел, е, че горната част използва рециклирана прежда, направена от отпадъчна пластмаса след консумация, наречена Unifi Repreve®. Не прави нищо за представянето на обувката, но е добре да видите компаниите да са по -екологично съзнателни.

Годни

Едно от първите неща, които забелязах, беше просторната кутия с пръсти. Краката ми като някаква стая в краката, докато пръстите на краката ми се разпространяват (разпръснати) в Toe-Off. Докато обичам скоростния инстинкт, той беше тесен в Toebox и бързо видях горния тънък от розовите ми пръсти, търсейки допълнително пространство. Също така намерих средната зона на краката на торента 2 за просторен и това отне няколко писти, преди да успея да набера прилягането. Ако имате крак, който е широк в зоната на средата на краката, това е хубаво нещо. Трябваше да се забия в тази област, така че кракът ми да се чувства сигурен в торента на Хока. Това ме довежда до незначителен проблем. Дантелите в Hoka Torrent 2 са дълги и забиват обувката надолу вляво доста малко дантели, че почти докосват земята. Тъй. Аз също не пътувам по дантели, така че не е нещо, за което се притеснявам, но нещо, което е доста забележимо в сравнение с други обувки. Хубавото е, че ако трябва да използвате „възела на бегача“, за да помогнете на петата, ще имате много дължина в дантелите, за да го направите и дантели, за да запазите.

Усещам

Torrent 2 е проектиран да отговаря, така че докато има някаква възглавница, това не е плюшено. След като бягате в Hoka Speedgoat, това е малко по -твърдо (отзивчиво), докато Speedgoat има по -меко усещане. Hoka не би описал скоростната жертва като мека и плюшена, тя попада в тази средна част на спектъра с Hoka Stinson като тази мека и плюшена пътека. Докато торентът 2 е отзивчив, той все още се чувства защитен и свежда до минимум всяко въздействие под краката. Торентът 2 също е 1.5 унции по -лек от скоростната жертва, така че определено се чувства по -лек и това може да се превърне в по -бързи пъти в състезание.

Езда

Това е гладко и удобно каране, което се чувства леко. Пожертвате мека възглавница за това по -леко и отзивчиво каране, без да жертвате твърде много в комфорт. Въпреки че нямам височини на номера на стека, изглежда, че е по -нисък на земята, така че да се чувствате малко по -стабилни. Тъй като няма много междинна подметка, тя също така осигурява добра гъвкавост за адаптиране към терена. Тази гъвкавост кара торента да се чувства пъргав.

Хока Торент 2
Мъже ЖЕНИ
Тегло 9.30 унции Тегло 7.60 унция
Изпускайте 5 mm Изпускайте 5 mm

Заключение: Hoka Torrent 2

Като цяло, аз наистина харесвам и се наслаждавам на Hoka Torrent 2, но мисля, че това е главно защото бягам на по-къси разстояния и не чувствам, че имам нужда от допълнителна възглавница за 6-10 мили, които обикновено бягам по пътеки в наши дни. Ако вървях по -дълго и може би дори се състезавах с 50k, вместо това бих считал Hoka Speedgoat. Бях много доволен от представянето на Torrent 2, когато през октомври се състезавах с Big Peach Farm to Trails (11k) през октомври. Той беше идеален за начало на пътя, който премина към чакъл и след това единична писта. Имах много сцепление дори с дъжд от предишния ден. Докато бях подобрил тренировките си, аз също мисля, че Torrent 2 допринесе за PR от над 2 минути от моето състезание през 2019 г. Въпреки че не искам да ограничавам някой, който гледа Hoka Torrent 2 за по -дълги състезания, мисля, че е по -подходящ за по -къси разстояния, което ви позволява да натискате темпото. Аз лично бих взел Hoka Speedgoat за 50k, но ако бях започнал тренировката си в торента 2, ще изчакам да видя как краката и краката ми се задържаха на 20 мили, преди да превключвам. Леката обувка над 50 -километра може да събере някои сериозни спестявания във времето. Hoka Torrent 2 е достъпен в Select Big Peach Running Co. места и разбира се, той е достъпен през нашия онлайн магазин.