Най -добрият бърз VPN 2023: Кой доставчик е най -бърз

По отношение на употребата, това е обикновеното плаване. Приложенията са здрави и надеждни, но все пак са супер лесни за използване. Nifty функции като автоматичен подбор на най-добрия сървър, разцепено тунелиране и превключвател за убийство го правят прост избор за запазване онлайн-и неговата неограничена политика за едновременни връзки означава, че ще можете да го инсталирате на всяко устройство, което притежавате.

Най -бързите VPNs през 2023 г .: Нашите топ 5 избора

VPN SHIELD ICON, който кара бърза кола

VPN могат да бъдат много полезни в много сценарии. Те ви помагат да предавате филми и сериали, да изтегляте файлове, да получите сделки от международни търговци на дребно и много повече. Но Какво можете да направите, за да сте сигурни, че VPN е достатъчно бърз за интензивни дейности, като онлайн игри?

Тествахме тествахме скоростта на десетки VPN, така че не е нужно, и ето нашите Пет най -добри избора за най -бързия VPN обслужване:

 1. Nordvpn: Най -бързият VPN, който се предлага в момента
 2. Кибергхост: VPN услуга със специализирани високоскоростни сървъри за различни цели
 3. Surfshark: Бърз и достъпен VPN доставчик
 4. Пиа: VPN с военна сигурност и натоварвания от сървъри по целия свят
 5. ExpressVpn: Удобно за потребителя VPN с пламващи бързи скорости

Nordvpn излязъл от нашите тестове като Услугата с най -бързите VPN сървъри. Ако имате нужда от скорост и анонимност, няма по -добър избор.

Nordvpn

Превъртете надолу за по -подробна информация за нашите тестове на най -бързите VPN за локални и далечни сървъри.

Скоростта е ключова За всяка онлайн дейност ще използвате VPN за. Игри? Трябва ти Високоскоростен VPN, за да се избегнат FPS капки. Деблокиране на стрийминг услуги? Без бърз VPN ще бъдете Заседнал с ниско качество на видеоклипа и буфериране. Изтегляне на големи файлове? Ако не искате да чакате с дни, бърз VPN е от решаващо значение.

Но как да разберете кой vpn да изберете? Как дори да проверите скоростта на VPN? За щастие, Няма да се налага да правите тестове. Проучихме десетки VPN, за да намерим най -бързия VPN доставчик и нашите резултати бяха ясни. NORDVPN има най -високи скорости в сравнение с всички други услуги.

Прочетете нашата статия по -долу, за да научите повече за нашите тестове за скорост и как да изберете перфектния VPN за вас.

Топ 5 най -бързи VPN в момента

Петте VPN в таблицата по-долу са най-добрите по отношение на бързите скорости на свързване. Благодарение на своите добре оптимизирани сървъри и ефективни VPN протоколи, те ще се уверят, че поддържате добра VPN връзка при стрийминг, изтегляне или просто разглеждане на мрежата. Ако страдате заради дроселинг на ISP, тези VPN могат дори Подобрете скоростта на интернет!

Особеност #1 nordvpn #2 Cyberghost #3 Surfshark #4 PIA #5 ExpressVPN
Брой сървъри 5,400+ 9 000+ 3200+ 33 000+ 3000+
Брой държави 60 90 100 84 94
% от нормалната скорост на изтегляне 96% 95% 95% 94% 94%
% от нормалната скорост на качване 96% 95% 95% 95% 94%
Пинг на близките сървъри (Госпожица) 5 4 4 6 7
Оптимизирани сървъри за стрийминг
Протоколи OpenVPN, IKEV2, NORDLYNX (Wireguard) OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, Wireguard OpenVPN, IKEV2, L2TP/IPSEC, Lightway
Цена $ 3.19/месец $ 2.19/месец $ 2.30/месец $ 2.19/месец $ 6.67/месец
Покупка Вземете nordvpn Вземете Cyberghost Вземете Surfshark Вземете PIA Вземете ExpressVPN

По -долу се гмуркаме дълбоко в доставчиците с най -бързите VPN сървъри, сред другите основни характеристики, които предлагат.

1. NORDVPN: Най -бързата VPN услуга на пазара

Начална страница на уебсайт на Nordvpn, юли 2023 г

Какво харесваме

 • Запази 96% от нормалната ни скорост
 • Здрави протоколи за осигуряване на високи скорости и сигурно сърфиране
 • Нисък пинг, дори когато игри или изтегляне на далечни сървъри
 • Поддържа споделяне на P2P файлове
 • Не поддържа трупи
 • Подобрено криптиране на AES 256

Това, което не харесваме

 • Ограничена поддръжка на много езици

Nordvpn е най -бързият VPN на пазара в момента. Тествахме широко скоростните скорости на NORDVPN на десетки сървъри. Никога не успява да се доживее до най -високия стандарт на изпълнение. Ето защо успешно го използвахме за много от нашите онлайн дейности.

Гледахме някои от най -добрите предавания на Netflix, като The Walking Dead, без изоставане, използвайки Nordvpn сървъри от различни континенти.

Приложението NORDVPN, свързано със сървър в САЩ с работещ поток на Netflix на The Walking Dead на заден план

Ние също Играе игри на далечни сървъри без прекъсвания и изтеглено съдържание при пламващи бързи скорости.

Успехът на NORDVPN се дължи главно на качествените му сървъри и Ефективни протоколи за сигурност. OpenVPN, един от основните протоколи, които NORDVPN използва, е известен със своите страхотни скорости на връзка. Но nordvpn не е само най -бързият VPN. То не поддържа никакви дневници на вашата дейност и може да ви помогне да останете анонимни онлайн с подобреното му AES 256-битово криптиране.

Можете да използвате неговите 30-дневна гаранция за връщане на пари да го опитате безплатно.

Нашият избор
Сделка Спестете големи с 68% отстъпка от двугодишен абонамент + три месеца безплатно!

2. Cyberghost: Най-бързият VPN със специализирани високоскоростни сървъри

Екранна снимка на домашната страница на Cyberghost, юни 2023 г

Какво харесваме

 • Максималната скорост води до нашите тестове за връзка
 • Специализирани сървъри за стрийминг и игри, които предлагат по -високи скорости
 • 45-дневна гаранция за връщане на пари, най-щедрото оферта от всички премиум VPN
 • Политика без логи и завършете анонимност, докато разглеждате мрежата

Това, което не харесваме

 • Може да изпита по -бавни скорости на далечни сървъри

Cyberghost беше почти обвързан с Surfshark за второто място в нашия най -бърз VPN списък. Но дори и да не е най-бързият VPN, който сме тествали, с ръце, той все още е много добър (и пламтящ най-голям) избор. Когато прегледахме скоростта на връзката на Cyberghost на близките сървъри, Поддържахме до 95% от основната ни връзка.

Това е Достатъчно бързо за поток любимите си спортове, изтеглете големи игри или гледайте всеки филм в HD. Например, използвахме Cyberghost за достъп до някои от любимите ни предавания на Paramount+. Дори на далечни сървъри поддържахме до 94% от нашата връзка, която е изумителна.

Екранна снимка на Paramount плюс деблокиран с Cyberghost VPN

И така, как Cyberghost прави това? Освен това Топ протоколи като OpenVPN, Cyberghost оптимизира своите сървъри за конкретни нужди. Например, ако искахме да играем игри като Overwatch на сървър в Корея, те имаха посветена инфраструктура за тази конкретна употреба.

Ако сте в Европа и искате Гледайте филми в US Netflix, Отново, специални сървъри за тази конкретна цел. Тази персонализирана инфраструктура поддържа високи скорости на връзка, независимо какво искате да направите.

Този VPN доставчик го прави не пазете нито една от вашата лична информация На неговите сървъри и гарантира, че оставате напълно анонимни онлайн, като използвате криптиране на военни клас за вашите данни, за да ги държите далеч от любопитните очи на вашия ISP и други трети страни.

Да не говорим, че Cyberghost е един от Най -евтините VPN на пазара. Той също предлага a 45-дневна гаранция за връщане на пари, най -дългото такова предложение от всички VPN. Това означава, че имате почти два месеца след покупката, за да решите дали Cyberghost е достатъчно бърз за вашите нужди.

Щракнете върху бутона по -долу, за да го опитате.

Най -добрият бърз VPN 2023: Кой доставчик е най -бърз?

Най -добър бърз VPN

Когато избираме нашите доставчици на интернет услуги, скоростта на връзка е в горната част на нашите списъци с желания – така че когато избираме най -добрите VPN услуги, трябва да обмисляме същото. Ето защо ние тестеме ръчно скоростта на всеки доставчик, който преглеждаме, и ги взимаме в резултатите, които им даваме.

Всички изброени тук услуги са сериозно бързи VPN, но си струва да се отбележи, че ако нямате достъп до 1Gbps+ връзка, е малко вероятно да почувствате разликата между някой от тях.

В този случай си струва да отидете за VPN, който предлага най -добрата обща поверителност или определени нишови функции, които ще използвате. Ако обаче скоростта е основната ви грижа, ние закръглихме петте най -бързи VPN наоколо.

Какво прави страхотен бърз VPN?

В това ръководство ние приоритизираме скоростта пред всичко останало. Въпреки това, всяка бърза VPN услуга, представена тук, също ще осигури и най-висококачествената поверителност и сигурност, така че няма да се налага да жертвате използваемост за скорост на водеща класа в клас.

Ако се интересувате от това, което е под капака, ще забележите, че всички най-бързи VPN услуги използват протоколи, различни от OpenVPN-независимо дали става въпрос за обикновен Wireguard или вътрешен протокол като Lightway на ExpressVPN или NordVPN Nordlynx.

И ако сте супер загрижени за скоростта на връзката, вероятно търсите да играете и да предавате съдържание в HD или 4K. Струва си да се уверите в това

NB: Редът на тази статия се основава на максимална скорост на връзка. Въпреки това, ние приоритизира VPN, които считаме за по -добри продукти, когато скоростите са подобни.

1. Surfshark-най-добрата VPN на пазара на пазара
Ако търсите най -бързия VPN на планетата, регистрирайте се в Surfshark. С почти без забавяне, дори и при нашата ултра бърза връзка, това е просто непобедимо. Плюс това, той е лесен за използване, супер сигурен и абсолютна сделка в По -малко от $ 2.50 на месец.

2. NORDVPN – Голямото име предлага сериозна сигурност
Със скорости, много близки до Surfshark, Nordvpn доставя малко по -премиум пакет, но поддържа своята простота на употреба. Това е един от най -частните доставчици наоколо и също е забележително достъпен.

3. Крия.Аз – невероятно бързо във всяка ситуация
С пламтящи бързи връзки при използване както на Wireguard, така и OpenVPN, скрийте.Аз съм мечта на скоростта на изрод. Неговите супер конфигурируеми приложения са много мощни и ако можете да се справите с скривалището.Сложността на мен, това е отличен избор.

Най -добрите бързи VPN, налични днес

1. Surfshark

Невероятни скорости и непобедима стойност

Брой сървъри: 3200+ | Местоположение на сървъра: 100 | Поддържани максимални устройства: Неограничен | Сайтове за стрийминг деблокирани: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu | Wireguard или алтернативен модерен протокол?: Да | Максимална тествана скорост на 1Gbps линия: 950Mbps

+3 месеца безплатно
Surfshark 24 месеца
Surfshark 12 месеца
Surfshark 1 месец
Най -бързият VPN, който някога сме тествали
Деблокира почти всичко
Отлична стойност
OpenVPN скоростите са посредствени

През четирите или повече години това е на сцената, Surfshark прави някои сериозни вълни. Започвайки от нещо като мин и постепенно прераства в съименника си, сега това е добре закръглено VPN, който е частен, приятен за използване и-най-важното-наистина уплаши бързо бързо!

В последния ни преглед на Surfshark, това беше най -бързият VPN, който тествахме бар няма. Видяхме подобрения в скоростите през последната година или така, но този път ни издуха водата с върхове до 950Mbps на нашата 1Gbps връзка. Това е почти невъзможно да се отгоре.

Това не е просто бърз плувец, все пак. Един от малкото доставчици на Surfshark, които могат да отблокират почти всяка услуга за стрийминг, от Netflix, BBC Iplayer и Amazon Prime до по -малки услуги като All4 и 10Play.

По отношение на употребата, това е обикновеното плаване. Приложенията са здрави и надеждни, но все пак са супер лесни за използване. Nifty функции като автоматичен подбор на най-добрия сървър, разцепено тунелиране и превключвател за убийство го правят прост избор за запазване онлайн-и неговата неограничена политика за едновременни връзки означава, че ще можете да го инсталирате на всяко устройство, което притежавате.

Ако планирате да използвате OpenVPN много, струва си да проверите доставчиците по -долу като скриване.аз или mullvad. По -голямата част от потребителите обаче ще използват протокола Wireguard по подразбиране, така че това няма да е проблем.

Като цяло това е пълен пакет и за всичко това е абсолютна сделка. Ако търсите да сърфирате в мрежата с реална скорост на възела, най -добрият вариант на Surfshark е.

Surfshark е най -бързият VPN на пазара
Независимо дали просто търсите да осигурите сърфирането си или искате да деблокирате в чужбина стрийминг или торент в безопасност, Surfshark е изключително изкушаващо предложение. At По -малко от $ 2.50 на месец Това е много евтино в сравнение с конкуренцията, но той удря доста над теглото си.

2. Nordvpn

Скорост на подписване от гиганта за поверителност

Брой сървъри: 5,500+ | Местоположение на сървъра: 60 държави | Поддържани максимални устройства: 6 | Сайтове за стрийминг деблокирани: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu | Wireguard или алтернативен модерен протокол?: Да, Nordlynx (Wireguard) | Максимална тествана скорост на 1Gbps линия: 820Mbps

NORDVPN 2 година
Nordvpn 1 година
NORDVPN 1 месец
Страхотни скорости във всяка ситуация
Добро предаване на стрийминг
Тонове сървъри по целия свят
Опит, фокусиран върху поверителността
UP UI не е перфектен

Ако сте чували само за един VPN, това ще бъде nordvpn. Старият фаворит е изключително добре познат и с маркетингови залог, вариращи от щепсели в YouTube до спонсорства на спортен екип и телевизионни реклами, Nord със сигурност не се страхува да не вика за себе си.

И с основателна причина. Класиране като нашият втори любим VPN като цяло след най-новия ни преглед на NORDVPN, когато става въпрос за скорост на връзка, това е впечатляващо. В нашата линия Superfast 1Gbps постоянно достигахме скорости до 820Mbps, когато използваме Nordlynx протокола (активен по подразбиране в почти всички приложения).

Казано в перспектива, средният дом в САЩ има връзка, способна от около 100Mbps, а на практика nordvpn ще бъде напълно неоткриваем по отношение на забавянето на интернет по среден ред.

Освен отличните му връзки, може да бъдете привлечени към Nord заради неговата услуга, насочена към сигурността. Със своите мощни и допълнителни функции като лук над VPN и Double VPN това е кошмар на хакер и е почти гарантирано, че ще ви държи анонимни онлайн.

Лек проблем, който имаме, е с оформлението на иначе полираните и изключително използваеми мобилни приложения-интерфейсът се взема директно от колегата си на работния плот и макар да работи добре на по-голям екран, дизайнът, базиран на картата, е малко неудобен на екраните на телефона – Съперниците като ExpressVPN са само малко по -използваеми. Това обаче е малко вероятно наистина да отложи някого, тъй като ще бъдете само в приложението за минута или две, за да изберете сървър или да коригирате настройките.

Като цяло, ако сте след комбинация от лекота на използване, отлична скорост и мощна способност за стрийминг, NORDVPN може да бъде ваш избор.

Nordvpn е един от най -бързите VPN, които сме тествали
Със супер бързи и надеждни връзки, NORDVPN е чудесен избор за скорост. Не само е бърз, но е сигурен, мощен и има приложения за почти всяко устройство. Плюс това, неговата 30-дневна гаранция за връщане на пари означава, че можете да му дадете тестово шофиране безрисково.

3. Крия.аз

Невероятно бърз и супер конфигурируем

Брой сървъри: 2 000 | Местоположение на сървъра: 75 | Поддържани максимални устройства: 10 | Сайтове за стрийминг деблокирани: Netflix, Amazon Prime, BBC Iplayer, Disney+ | Wireguard или алтернативен модерен протокол?: Да | Максимална тествана скорост на 1Gbps линия: 880Mbps