Топ 10 най -добри сайтове за торент за игри през 2023 г

Contents

Прочетете повече за всеки от тези торентни сайтове по -долу.

11 най -добри сайтове за торент за игра през 2023 г. (безопасно, работещо)

Както подсказва заглавието, в тази статия сме споделили някои от Най -добрите сайтове за торент за игри за игри. Използвайки тези уебсайтове, можете да изтеглите игри от Utorrent и да ги играете на предпочитаните от вас устройства.

През последните няколко години игровата индустрия се развива с бързи темпове. Разработчиците публикуват игри с реалистична графика, придружена от страхотни сюжетни линии.

Десетки заглавия на AAA се пускат всеки месец и геймърите се чудят кои торенти сайтове могат да използват за изтегляне на игрални торенти.

Причината за използването на сайтове за игра на торент вместо нормален сайт за изтегляне на игри е, че сайтовете на торент използват технология за споделяне на P2P файлове и са удобни за изтегляне на по -големи файлове, използвайки сайтове за торент.

И така, какви са сайтовете за игра Torrent, работещи през 2023 г?

Така че без допълнително обожание нека разгледаме списъка на Най -добрите уебсайтове за торент за игри. Тези торентни сайтове се предлагат с чист потребителски интерфейс и осигуряват голям брой семена, връстници и пиявици, като по този начин осигуряват по -добра скорост на изтегляне.

Тествахме ги и за вируси и установихме, че са в безопасност с най -малко реклами.

Тук можете лесно да намерите напукани компютърни игри, конзолни игри и игри с Android/iPhone.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ: Моля, обърнете внимание, че тази статия е само за образователни цели и не трябва да се използва, тъй като е незаконна и забранена в много страни. Техният червей не носи отговорност за никакви последствия.

Съдържание

 • Най -добрите сайтове за торента на играта
  • 1. Fitgirl Repacks (компресирани игри за бързо изтегляне)
  • 2. Gazellagames (надежден сайт за изтегляне на торенти)
  • 3. Игрови торенти (най -подходящи за испански изтеглящи)
  • 4. The Pirate Bay (огромна колекция от торенти за игри)
  • 5. Crotorrents (посвещение на компютър за торент за игри)
  • 6. Skidrowcodex (Greate Game Torrent Resource)
  • 7. 1337x (сайт за игра на торент за игра)
  • 8. RARBG (Стара игра на торент)
  • 9. Limetorrents (проверени торенти на играта)
  • 10. Kickass Torrents (добре утвърден сайт за торен за игра)
  • 11. TorrentDownloads (Ultimate Game Torrent Resource)
  • Кой е най -сигурният сайт за торент?
  • Дали играта е незаконна?
  • Как да играя торни игри?
  • Кой сайт за торент е най -подходящ за мобилни игри?

  Най -добрите сайтове за торента на играта

  1. Fitgirl Repacks (компресирани игри за бързо изтегляне)

  Първо, в списъка за най -добри игри за изтегляне на торент, ние имаме изпитаните и надеждни Fitgirl Repacks. Както подсказва името, можете без усилие да изтегляте преизчистени игри от Fitgirl Repacks, дори ако имате бавни скорости на изтегляне.

  Fitgirl Requacks

  Ще се изненадате да разберете, че Fitgirl Repacks има хуморна библиотека от игри, обхващаща над 60 страници, на стойност преопаковани игри. В допълнение към PC игри, можете също да изтеглите игри на PS, Xbox и Emulator от Fitgirl.

  За съжаление, тъй като игрите са преопаковани, отнема значително време, за да ги инсталирате. Като цяло Fitgirl е надежден уебсайт за висококачествени торенти за игра.

  2. Gazellagames (надежден сайт за изтегляне на торенти)

  Gazellagames е друг уебсайт на Torrent, натъпкана от игрални игра.

  За да изтеглите/качвате игри на Gazellagames, трябва да сте проверен потребител. Процесът на проверка може да отнеме значително време, но гарантира безопасността. За щастие можете да избегнете процеса на проверка, като получите покана от съществуващ член.

  Gazelle Games

  Библиотеката на съдържанието на Gazellagames се състои от над 60 000+ проверени торенти за игра. Gazellagames разполага с чист и лесен за възнаграждение потребителски интерфейс, който прави процеса на търсене и изтегляне на игри доста лесен.

  Тъй като Gazellagames е уебсайт само за член, той никога няма да се изправи срещу репресия и.

  3. Игрови торенти (най -подходящи за испански изтеглящи)

  След това в списъка имаме игри с торенти и както заглавието подсказва, че този сайт за торент за игри е идеален за испанските геймъри там.

  Gametorrents

  Преди да изтеглите игра от Games Torrents, можете да придобиете подробна информация като размера на играта, поддържана платформа, формат на играта и много други. Уебсайтът твърди, че игрите са 100% тествани от техните качващи.

  В допълнение към PC игри, можете да изтеглите Xbox360, PS2, PS3, PS4, Wii, PSP, NDS и Mac Games от Games Torrents. И накрая, Games Torrents съществува от 2004 г., така че е доста надежден.

  4. The Pirate Bay (огромна колекция от торенти за игри)

  Ако от известно време сте били активна част от общността Torrent, тогава определено сте чували за краля на торентите.E. TPB.

  TPB

  Можете без усилие да намерите всяка игра, за която се сещате в пиратския залив. Всичко, което трябва да направите, е да въведете името на играта, която търсите, и натиснете бутона за търсене на пират. Винаги изтеглете играта със съотношение на добри сеялки към Leechers.

  Освен игри, можете дори да изтеглите филми, електронни книги, музика, софтуер и много повече от TPB. Що се отнася до недостатъците, интерфейсът на TPB е доста стар и никога не е актуализиран. Следователно става малко трудно да се ориентирате в сайта.

  5. Crotorrents (посвещение на компютър за торент за игри)

  За разлика от други уебсайтове в списъка, Crotorrents е специален сайт за компютърни игри, който предлага само компютърни игри. Надеждният уебсайт има огромна библиотека от компютърни игри и има много развит потребителски интерфейс с големи миниатюри.

  Crotorrents

  Всички торенти на PC Gaming на Crotorrents се предлагат с кратко ръководство за инсталиране, преглед на играта, препоръчителни PC спецификации, скрийншоти и още полезна информация.

  Когато натискате бутона за изтегляне, може да получите пренасочване към някакъв случаен уебсайт и са необходими две или три кликвания, за да реално инициирате изтеглянето. С две думи, Crotorrents е ясен уебсайт за компютърни игри, който просто свършва работата.

  6. Skidrowcodex (Greate Game Torrent ресурс)

  Skidrowcodex е следващият най -добър сайт за торент на играта в списъка. С помощта на Skidrowcodex можете да изтеглите както PC игри, така и DLCS.

  Skidrowcodex

  Skidrowcodex може да се похвали с библиотека на Humungous Games, обхващаща над 2100 страници. В резултат на това определено ще намерите играта, която търсите. Популярни игри се показват на началната страница на уебсайта, което ги прави по -лесни за достъп.

  Разделът за специални уроци на уебсайта може да ви помогне да научите неща като, как да изтеглите торент? Как да изтеглите играта? Как да изтеглите актуализацията?

  7. 1337x (сайт за игра на торент за игра)

  За разлика от някои от уебсайтовете в списъка, 1337x не е специализиран сайт за торент за игри, по-скоро е торентна платформа за торент с отделна секция за игри.

  1337x

  Тъй като 1337x е сайт, управляван от общността, можете да качвате и изтегляте компютърни игри. Преди да изтеглите игра, можете да придобиете информация като съотношение Seeeders to Leechers, размер на играта и име на качващия.

  1337x осигурява магнитни връзки на игри, така че трябва да използвате опакована функция Торент клиент За изтегляне на игри. Някои друго съдържание, което можете да намерите на 1337x, включва софтуер, музика, филми и телевизионни предавания.

  8. RARBG (Стара игра на торент)

  RARBG е един от най -старите сайтове за торента на игри, които все още вървят силни. Можете лесно да намерите игрални файлове и връзки с магнит на RARBG, за да активирате споделянето на файлове за партньорски файл с помощта на протокола BitTorrent.

  Rarbg

  В сравнение със съвременните уебсайтове, интерфейсът на RARBG може да изглежда малко остарял, но след като го закачите, ще бъдете добре да отидете. Освен това, RARBG е перфектна алтернатива на пиратския залив.

  RARBG има една от най -активните общности за засяване и качване, така че няма да се сблъскате с проблеми с намирането на игри, които искате да играете.

  9. Limetorrents (проверени торенти на играта)

  Както подсказва заглавието, ще намерите само проверени връзки за магнит на играта на LimetOrrents. Уебсайтът има просто и добре организирано оформление.

  Limetorrents

  Още веднъж, LimetOrrents е торентна платформа, но ще намерите специална секция за игри на началната страница. Освен това можете дори просто да потърсите играта, която искате да изтеглите.

  За съжаление, липсва сеялки и пиявици, ако заглавието, което изтегляте, не е толкова популярно. Като цяло, LimetOrrents е надежден уебсайт за торент за видеоигри.

  10. Kickass Torrents (добре утвърден сайт за торен за игра)

  Следващ в списъка на уебсайта за торент игрите е Kickass Torrents. За да изтеглите торенти на играта от торентите на Kickass, трябва да знаете каква игра търсите и да я потърсите.

  Kickass торенти

  Въпреки че Kickass Torrents е общ уличен уебсайт, той все още има специализиран раздел за игри. За щастие няма да намерите реклами или фишинг връзки на торентите на Kickass.

  Струва си да се отбележи, че уебсайтът променя редовно домейна си, така че проверете Сайтове за прокси Kickass.

  11. TorrentDownloads (Ultimate Game Torrent Resource)

  Последно в списъка на най -добрите сайтове за торент на играта имаме TorrentDownloads. Както подсказва името, TorrrentDownloads може да се използва за изтегляне на нови торенти за игри.

  TorrentDownloads

  Тъй като TorrentDownloads съществува повече от десетилетие и половина, можете да разчитате на този уебсайт за изтегляне както на нови, така и класически PC игри.

  TorrentDownloads има специална секция за игри и гарантира, че изтегляте само Game Torrent Magnet Link от уебсайта.

  Преди да изтеглите игри от TorrentDownloads, можете да проверите броя на поредицата, пиявиците и пълния размер на играта.

  Някои от сайтовете за торент в играта могат да бъдат блокирани в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Индия от органите на реда или ISPS.

  В случая по -горе споменатите сайтове за торент за изтегляне на игра не работят, можете да използвате сайт за прокси, за да ги деблокирате. Потребителите също се съветват да използват VPN за торент, за да запазят анонимната си идентичност и да облекчат деблокиращи торентни сайтове.

  Игра торент сайтове за често задавани въпроси

  Кой е най -сигурният сайт за торент?

  TPB, 1337X, Kickass Torrents, Limetorrents и RARBG са едни от най -сигурните сайтове за торента там, които могат да се използват за изтегляне на торерани игри.

  Дали играта е незаконна?

  Практиката на торента сама по себе си е напълно законна. Съдържанието на защитено с авторски права обаче (като игри), на което нямате права чрез торент, е напълно незаконна дейност и трябва да се избягва на всяка цена.

  Как да играя торни игри?

  Да играете на първокласни игри първо изтеглете играта Torrent с помощта на торент клиент. След като това направи, извлечете играта, ако е в ISO или ZIP формат. След това намерете и стартирайте файла за настройка на играта, за да инсталирате играта на вашия компютър.

  След като това приключи, намерете файла EXE, за да стартирате играта. Като цяло, оцветените игри са придружени от ръководство за инсталиране.

  Кой сайт за торент е най -подходящ за мобилни игри?

  SeedPeer е един от най -добрите торентни сайтове за изтегляне на мобилни игри.

  Заключение

  Така че това бяха някои от Най -добрите торентни сайтове за изтегляне на игри които си струва да проверите.

  Топ 10 най -добри сайтове за торент за игри през 2023 г

  Ако търсите уебсайтове за торент за игри, за да изтегляте игри сигурно и бързо, вие сте попаднали на правилното място. В тази статия сме съставили списък на най -добрите сайтове за торент за игри. Просто изберете една от тях, за да изтеглите любимите си игри за вашия компютър.

  Скрийте вашия IP адрес с VPN Surfshark

  Едва $ 2.49/месец. 100% гаранция за връщане на пари за първите си 30 дни.

  10 най -добри торентни сайта за игри

  Защо тези сайтове са най -добрите торентни сайтове за игри? Всъщност не сме сигурни дали тези сайтове са най -добрите за вас. Ние ги избираме като най-добрите сайтове за торент, тъй като те имат висок ранг в Алекса, те предоставят висококачествени торенти на играта, те са свободни за използване и имат удобен за потребителите потребителски интерфейс. Препоръчваме ви да опитате всички, тогава ще намерите кое е най -доброто за вас.

  Какво е Алекса? Alexa е глобална система за класиране на сайта. Той актуализира ежедневно въз основа на това колко уникални посетители и прегледи на страници има сайт. Колкото по -висок ранг е сайтът на Алекса, толкова повече посетители има сайт. Така че използвате Alexa, за да прецените дали даден сайт е популярен и надежден.

  Забележка: Някои от сайтовете по -долу могат да бъдат блокирани във вашата страна. Ако нямате достъп до някои сайтове, можете да опитате да използвате VPN, който може да скрие вашия IP адрес и да ви позволи да получите достъп до всички сайтове на торент. Вижте най -добрите VPN за торент.

  Това изображение има празен атрибут ALT; Името на файла му е surfshark-icon.jpg

  Скриване на вашия IP адрес и Спирането на дросела на ISP е на едно щракване далеч

  Преди да продължите напред, трябва да знаете това:

  Някои торентни сайтове могат да предоставят пиратско съдържание на своя уебсайт. Обърнете внимание, че ние обезкуражаваме пиратското съдържание. Когато се опитате да изтеглите торенти за игра, уверете се, че знаете какво правите. Уверете се, че изтегляте съдържанието, което е законно във вашата страна.

  1. Пиратският залив

  Alexa Global Rank: 171

  Основана през 2003 г., „Пиратският залив“ е един от най -посещаваните и популярни сайтове за торент по света. С разширеното поле за търсене ви позволява да търсите игрите лесно и бързо. Можете да го използвате за изтегляне на висококачествени торенти за игра.

  Pirate Bay трябва да ви е достатъчен, за да изтеглите торентите на играта. Но преди това беше надолу (може би поради своята популярност). Ако се случи да не е налично сега, можете да продължите и да опитате други торентни сайтове.

  2. Rarbg

  Alexa Global Rank: 385

  RARBG има чисто оформление, което ви позволява да търсите по категория. Можете да търсите играта с ключовите думи на играта или можете да намерите играта с категорията „игри“. RARBG предоставя тонове популярни игри. Вероятно можете да намерите играта, която искате. Но ако не можете да намерите играта, която искате, опитайте други торентни сайтове.

  3. Fitgirl Requacks

  Alexa Global Rank: 1695

  Fitgirl Repacks е сайт, който е достъпен само за изтегляне на игрални торенти. Той е популярен сред любителите на игрите. Можете да очаквате тонове торенти за игри да изтеглят от Fitgirl Repacks. С Fitgirl Repacks можете да се насладите на висококачествени торенти на играта.

  4. Zooqle

  Alexa Global Rank: 3,009

  Zooqle не само ви позволява да изтегляте игри, но и ви позволява да изтегляте телевизионни предавания и филми. Можете да намерите торента на играта с търсенето на ключови думи или от категорията „игра“. Zooqle не е много голям торент уебсайтове, но може да намерите торентите, които не можете да намерите в други торентни сайтове.

  5. TorrentDownloads

  Alexa Global Rank: 3,266

  TorrentDownloads не беше в списъка на първите 10 сайтове за торент миналата година. Но изведнъж има много посещения тази година. Ако никой от другите торентни сайтове не удовлетвори вашите изисквания за изтегляне на торенти за игра, можете да опитате TorrentDownloads.

  6. Kickass торенти

  Alexa Global Rank: 3,557

  Kickass Torrents предоставя тонове игри, музика, филми или сериали. Можете да го използвате за лесно търсене на игри. За да използвате торентите на Kickass за изтегляне на торенти за игри, трябва да знаете каква игра искате да изтеглите, тъй като ви позволява само да търсите с ключови думи на играта.

  7. Torrentz2

  Alexa Global Rank: 10 628

  Torrentz2 е сайт за търсачка Torrent, който комбинира резултати от десетки търсачки. Това означава, че можете да търсите торенти за игри от различни торентни сайтове като Pirate Bay, Zooqle и 1337x. С Torrentz2, вие също трябва да знаете какви игри искате да изтеглите.

  8. 1337x

  Alexa Global Rank: 292

  1337x има просто и добре организирано оформление. Тя ви позволява лесно да изтегляте торенти по категория. Можете да го използвате, за да изтегляте торенти за игри лесно и бързо.

  9. Торлок

  Alexa Global Rank: 71,391

  Torlock твърди, че „няма Fakes Torrent сайт“. Можете да очаквате всички торенти на играта, които предоставят, са верни и имат високо качество.

  10. Limetorrents

  Alexa Global Rank: 1,432

  Limetorrents има просто добре организирано оформление. Можете лесно да изтеглите торентите, дори не знаете твърде много за изтеглянията на торент. Така че можете също да го използвате, за да изтегляте торенти за игри лесно и бързо.

  Бакшиш: За да изтеглите торентите на играта, трябва да използвате торент клиенти. След това препоръчваме Utorrent. Utorrent е един от най -популярните торентни клиенти по света. Той предлага уеб версията и версията на приложението. Можете да използвате уеб версията или версията на приложението, за да изтеглите игрални торенти.

  Важно: Първо защитете поверителността си!

  Изтеглянето на торенти е напълно законно, стига файловете, които изтегляте, не са защитени под авторско право.

  Изтеглянето на защитени с авторски права предавания, филмите и музиката са незаконни, и може да привлече значителни наказания. Всички основни студиа активно проследяват IP адресите на компютрите, които незаконно изтеглят своите произведения. След това се свързват с асоциираните доставчици на интернет услуги (ISP) и ги накарат да проследят този IP адрес обратно към вас. В много страни интернет доставчиците са законно задължени да кажат на студията кои сте. И дори в страни, където са не Законно задължени, много интернет доставчици така или иначе ще споделят вашите данни, просто защото е по -лесно.

  Ако планирате да изтеглите материали с авторски права, Определено трябва да използвате VPN (който означава „виртуален частен сървър“), така че да не можете да бъдете проследени и преследвани. VPN крие вашия IP адрес от любопитни очи. Любимият ни VPN е Nordvpn. Той е бърз и евтин и – най -важното – ще запази вашия IP адрес скрит.

  Дано да намерите тази статия за полезна. Ако имате някакви въпроси, идеи или предложения, свободен свободен да оставите коментар по -долу.

  Топ 9 най -добри сайтове за торент на играта от 2023 г. (проверен и работещ!)

  Изтегляне на торент на компютърен екран с две подложки за игри пред него

  Търсите няколко свежи игри, но не сте сигурни на кои торентни сайтове да се доверите? Събрахме топ 9 от най -добрите сайтове за торент за игра само за вас:

  1. Fitgirl Requacks: Най -добрите компресирани репаки за потребители с по -бавни скорости
  2. The Pirate Bay: най -популярният и най -добър торентен сайт за Популярни игри
  3. 1337x: Най -доброто проверен Игрови торенти
  4. Gazellegames: The най -доверените торенти
  5. Crotorrents: най -добрият Компютърни игри торенти
  6. Gamestorrents: най -добрата платформа за торент за Испански изтеглящи
  7. Limetorrents: най -добрият сайт за нови издания
  8. Torlock: най -сигурният сайт с Без фалшиви торенти
  9. Skidrow Codex игри: The най – известен Торент сайт сред геймърите

  Да останеш в безопасност и анонимно по време на вашите P2P сесии е по -важно от всякога. Трябва да използвате добър антивирус и солиден VPN Всеки път, когато изстреляте любимия си клиент на Bittorrent.

  Що се отнася до анонимен торент, нашият VPN доставчик на избор е NORDVPN. Това е бърз, Сигурно, и идва с Сървъри, оптимизирани за споделяне на P2P файл.

  Nordvpn

  Винаги имайте предвид местното законодателство, когато изтегляте торенти и Не се занимавайте с незаконно поведение. Прочетете пълната ни статия по -долу за повече информация за нашия избор за този списък на най -добрите торентни сайтове за игри и вземете няколко полезни съвети за сигурност, докато сте в нея.

  Торентен е един от най-широко използваните методи за изтегляне на игри. То е също най -бързият начин За да изтеглите съвременни 30+ GB заглавия.

  Въпреки това, торент сайтове за игри в днешно време са нестабилно в най -добрия случай. Някои са напълно затворени, докато други висят от нишка. Пиратският залив, Например, продължава да скача от едно огледало към следващото.

  Всичко прави Добри торенти за игри, много предизвикателни за намиране – Освен ако не знаете къде да погледнете. В тази статия съставихме списък на всички Най -добрите сайтове за торента на играта и провери всеки за да се гарантира, че работят.

  Как да останете в безопасност, докато се замислите

  VPN SHIELD Икона над иконата на рутера

  Shady Torrents може да ви изложи на зловреден софтуер, хакове, законови глоби и много други. Вашият ISP може Дръснете скоростта си в земята, ако ви хване торентен. Много страни също имат декларира торент за незаконно и блокирани популярни P2P сайтове.

  И така, можете ли все още да се наслаждавате на порой през 2023 г., без да се излагате на тези опасности? Да, можеш! Важно е обаче да се отбележи, че Изтегляне на съдържание с авторски права и интелектуална собственост, включително видеоигрите, без плащане, е незаконна в много страни и Не го препоръчваме.

  Докогато ти Придържайте се към законите относно изтеглянето на торентни файлове във вашата страна, Можете да останете в безопасност онлайн. Всичко, от което се нуждаете, са Добри инструменти за сигурност Като VPN и антивирус. Не препоръчваме да изтегляте торенти за игра без тях. Ето списък на Нашите любими VPN за торент:

  Nordvpn

  • Сървъри, оптимизирани за P2P
  • Блокиране на зловреден софтуер/реклама
  • Двойно криптиране
  • Отлични възможности за гео безвъзмездно
  • Скорости скорости
  • Строга политика за невменяне
  • Затъмнени сървъри
  • Инфраструктура само за RAM
  • Оптимизирани P2P сървъри
  • Приложения за начинаещи
  • Отлични скорости
  • Солидна сигурност
  • Анти-зловреден апартамент за Windows
  • Сървъри само за RAM
  • Неограничени едновременни връзки
  • Затъмнение
  • Блокиране на зловреден софтуер/реклама/проследяване
  • Отлични скорости
  • Страхотни възможности за гео-неразбиращо се
  • Строга политика за невменяне

  И ако имате нужда от надежден антивирусен софтуер, Bitdefender ще Борба с всеки зловреден софтуер без да преодолява вашата система.

  Сега, когато всички сте готови за безопасно торент, нека да разгледаме нашия преглед на 9 най -добри торентни сайта за геймъри, които все още работят през 2023 г.

  9 -те най -добри сайта за торент за игра през 2023 г

  Игрален контролер

  Не всички сайтове за торенция са безопасни. Популярни опции като Kickass Torrents и други сайтове за торент са изчезнали, оставяйки тези, които търсят добър сайт за торент на играта на загуба. Висококачествените торенти за игра могат да бъдат трудни за намиране.

  Това са нашите най -добри сайтове за торент за игра, всеки със своите различни предимства и недостатъци.

  1. Fitgirl Requacks: Най -добър Торент сайт за игри
  2. The Pirate Bay: Най -доброто за Популярни игри
  3. 1337x: Проверен Игрови торенти
  4. Gazellegames: The най -доверените торенти
  5. Crotorrents: най -добрият Компютърни игри торенти
  6. Gamestorrents: Най -доброто за Испански изтеглящи
  7. Limetorrents: най -добрият сайт за торент за нови издания
  8. Torlock: най -безопасният сайт с Без фалшиви торенти
  9. Skidrow Codex игри: Популярен сайт за торент сред геймърите

  Прочетете повече за всеки от тези торентни сайтове по -долу.

  1. Fitgirl Repacks: Най -добрият общ сайт за торент за игри

  Екранна снимка на FATGIRL REPACKS Начална страница на уебсайта

  Характеристика:

  • Компресирани заглавия за лесно изтегляне на торенти
  • 200+ страници торенти
  • Може да отнеме известно време, за да инсталирате заглавия

  Както подсказва името, Fitgirl Repacks е Впечатляваща колекция от препакове. Всички заглавия са силно компресиран, Осигуряване на по -бързи и по -лесни изтегляния. Компресията обаче прави Процес на инсталиране много по -дълго: Някои заглавия могат да отнемат часове за инсталиране.

  Fitgirl Repacks обикновено не приема заявки за преопаковане. Вместо това ще трябва да се надявате, че любимите ви заглавия са сред 200+ страници на наличните торенти. Той има така нареченото “ден на заявки,”Но те са изключително трудни за улов.

  Репаки обикновено включват Всички пластири и DLCs, Но това не винаги е така. Ти трябва Винаги проверявайте съдържанието на репак, преди да го изтеглите.

  Името на Fitgirl има Бързо нараснала популярност, Хайде на безброй копия. Сайтът, към който се свързахме тук, е Само официален адрес за Fitgirl Repacks. В миналото този домейн е бил чест жертва на DDOS атаки, което води до значителен престой.

  2. The Pirate Bay: Най -добър за популярни игри

  Уебсайт за работно огледало: Пиратският залив

  Екранна снимка на началната страница на уебсайта на Thepiratebay

  Характеристика:

  • Крал на торентни уебсайтове
  • Удобна за потребителя система за търсене
  • Надеждни канали, маркирани със зелен череп

  С почти 20 години под колана му, Пиратският залив е един от най -издръжливи торентни сайтове там, които предлагат не само игри, но и всякакви съдържание. Неговият разпознаваем потребителски интерфейс остава почти непроменен и до днес и се счита за непоколебим в торентния свят.

  Пиратският залив е a Платформа, базирана на търсене, Но вие също можете Разгледайте заглавия по категория. Въпреки че не е специфичен за играта, неговият Портфолиото на торентите на играта е отвъд впечатляващо. всичко Основни качващи имат своите торенти в пиратския залив.

  Тази платформа приключи 5 милиона регистрирани потребители, Така че за съжаление също има своя дял от злонамерени качващи. Следователно трябва да Изтегляне само на игри от надеждни доставчици (със зелен череп). Можете да очаквате 5-6 Mbps Торент изтегляния благодарение на приключи 120 милиона сеялки.

  От 2006 г, Властите постоянно се опитват да затворят пиратския залив. Ето защо сайтът Torrent в момента мигрира от едно огледало към следващото. Той все още е блокиран в много страни, така че може да искате да използвате добър VPN, ако живеете на някое от тези места.

  3. 1337x: Проверени торенти за игри

  Уебсайт: 1337x

  Екранна снимка на началната страница на уебсайта 1337x

  Характеристика:

  • Силно модерирано съдържание
  • Много скорошни торенти за игри
  • Не е най -доброто за по -старите компютърни игри

  Преди няколко години, 1337x получи цялостно преобразяване. Премина от тромав уебсайт с проблеми със сигурността до a Безопасен и безпроблемен торент хъб. Той също се превърна в един от най -силно модериран торентни сайтове там.

  1337x се използва предимно Изтеглете най -новите заглавия за игри. Някои от най -известните качващи, включително Fitgirl, имат техните торентни файлове там. Ако обаче търсите по -стари игри, Pirate Bay може да бъде по -добър вариант.

  Този сайт за торент предлага добри скорости за изтегляне (3-4 Mbps) и служи нулеви реклами на своите потребители. Не е чудно наоколо 53 милиона души използваи го всеки месец.

  Процесът на регистрация за нови качващи е изключително строг. Сайтът се отличава между пробни, редовни и VIP качващи. За най -доброто съдържание препоръчваме придържайки се само към VIP торенти.

  Екипът зад 1337x е Постоянно наблюдение на поведението на потребителя и бързо премахване на злонамерени качващи. Ето защо терминът “проверен торент”Всъщност означава нещо на този торент сайт.

  4. Gazellegames: най -надеждните торенти

  Екранна снимка на началната страница на уебсайта на Gazellegames

  Характеристика:

  • Платформа, базирана на членство
  • Над 60.000 проверени торенти за игри
  • Активна общност

  Gazellegames е отлична платформа сред уебсайтовете за торент за игри, тъй като е посветена на Доказани торенти на играта. За съжаление, поради правителствени репресии, Сайтът е избрал a Подход за членство. Това означава Не можете да въведете сайта Torrent, освен ако член не ви покани.

  Подобно на популярния уебсайт за торент Демоноид В миналото, Gazellegames Отваря безплатни регистрации От време на време. Безплатни регистрации обаче са станали доста рядко в днешно време.

  Ако успеете да кандидатствате, ще трябва да преминете през процес на одобрение. След това ще получите достъп до 60 000+ проверени торенти за игра. Gazellegames е a силно желана общност Това определено си заслужава, ако успеете да се присъедините.

  5. Crotorrents: Най -добрите торенти за компютърни игри

  Екранна снимка на уебсайта на CRO Torrents Начална страница

  Характеристика:

  • Опция за заявяване на игри
  • Висококачествени, работещи торенти
  • Множество изскачащи прозорци

  Този сайт е a истинско лакомство за PC геймърите. Той разполага с някои кокетни опции като филтриране на игри по жанр или дори искане на игра. Crotorrents предлага a Прилична библиотека на компютърни игри, обслужвани на чисто, Лесен за използване уебсайт.

  Ние обаче не харесахме техните Многобройни изскачащи прозорци След като щракнете върхуИзтеглете торент”Бутон. Понякога можете да се качите три произволни страници Преди всъщност да стигнете до торента си. Да не говорим, че има a Липса на скорошни игри. Не успяхме да намерим нещо, което излезе след 2021 г.

  Като каза, че ако нямате нищо против някакъв досаден пух, Торентите винаги работят И самият сайт е 100% без зловреден софтуер, Въпреки че ние не може да гарантира същото За всички торенти, намерени там.

  6. Gamestorrents: Най -доброто за испанските изтеглящи

  Екранна снимка на уебсайта на Gamestorrents Начална страница

  Характеристика:

  • Посветени на торентите за игри
  • Платформа на испански
  • Codex освобождава

  Сайтът на едноименния Gamestorrents предлага a Доста добро резюме за това, за което става въпрос: това е специален сайт за торент за игри, който предлага a Прилична библиотека на торентите на играта.

  The Целият уебсайт е на испански, но ти можеш Авто-транслат Това е в секунди, ако не говорите езика. Ако сте на устройство, което не предлага автоматично превод, просто изберете торента си и кликнете върху големия бял бутон, който казва “Descargar Torrent.”

  Самият сайт е като минно поле, с Много кликвания Това може да ви отведе някъде другаде. Ето защо е най -добре да се придържате към основния бутон за изтегляне, за да изтеглите файл на торента на играта.

  Gamestorrents предлага предимно Codex освобождава. Ако това е вашето Любима група Warez, вие сте на правилното място.

  7. Limetorrents: Най -доброто за нови издания

  Екранна снимка на уебсайта на LimetOrrents Начална страница

  Характеристика:

  • Страхотно за по -ново съдържание
  • Познат, удобен за потребителя интерфейс
  • Досадни изскачащи прозорци

  Limetorrents е a Достойно място за намиране на нови издания И абсолютно заслужава място в нашия списък с уебсайтове на торент за игри. Неговият удобен за потребителя интерфейс и Добро съотношение на семена-лих За нови компютърни игри го правят Идеална платформа за намиране на свежи заглавия. Едва ли ще намерите всякакви сеялки за по -стари торенти, все пак.

  Всички огледала за лиморати привличат наоколо 20 милиона потребители на месец. Средната скорост на изтегляне е между 3-4 Mbps, в зависимост от торента. За съжаление сайтът се поддържа с Много досадни изскачащи прозорци. Всъщност е трудно да се ориентираш понякога.

  8. Torlock: Най -безопасният сайт без фалшиви торенти

  Уебсайт: Torlock

  Екранна снимка на уебсайта на Torlock начална страница

  Характеристика:

  • Без фалшиви торенти
  • Съсредоточете се върху онлайн безопасността
  • Както популярни компютърни игри, така и уникално съдържание

  Torlock е един от Безопасни сайтове за торент за игра Това става силно от 2010 г. В момента е забранено само във Великобритания, Австралия и Индия, което не е толкова лошо за популярен P2P сайт.

  Torlock има a Политика за поведение без прах на място. Това означава, че всички торенти са проверени и можете да ги изтеглите без страх от злонамерен софтуер. Екипът предизвиква потребителите да намерят фалшиви торенти и плащат $ 1 на точен отчет. Това наистина показва фокуса на екипа върху безопасността на потребителите.

  Сайтът разполага с много препакове и популярни заглавия но и някои трудно намиращи се скъпоценни камъни Това ще има нулеви сеялки навсякъде другаде. На Torlock, вие Изтеглете действителните торентни файлове Без да отваряте магнитни връзки. Това е предпочитаният метод за много изтеглящи P2P там.

  9. Skidrow Codex игри: Популярен сайт за торент сред геймърите

  Екранна снимка на началната страница на уебсайта на Skidrodcodex

  Характеристика:

  • Повторно зареждане на Skidrow и Codex
  • Опция за подаване на заявки за игра
  • Огледалата могат да съдържат зловреден софтуер

  Известни групи сцени като Skidrow и Codex нямат уебсайтове. Вместо това тези торентни сайтове имат Някой друг отново задейства своите игри. Технически погледнато, използването на име на група от сцени на вашия сайт не е най -готиното нещо, а запалените последователи на „The Warez Scene“ не изглеждат твърде любезно на „фалшиви“ сайтове за сцени. Въпреки това, много геймъри получават любимите си заглавия от тези сайтове и Техните преустройства обикновено са безопасни.

  При условие че сайтът е легитимен, можете Изтеглете игри без страх на нюансиране на вашето устройство. Това ни довежда до основния ни проблем тук: много Злоуличните сайтове ще използват надеждни групи от сцени да ви обслужва с всякакви злонамерен софтуер.

  Сайтът Skidrow Codex, който свързахме тук, е безопасен. То има Много заглавия от много популярни групи сцени сдвоени с уроци и често задавани въпроси за начинаещи. Можете дори да изпратите заявки за игра, въпреки че не сме сигурни колко е ефективно от това Сайтът няма нищо общо с гореспоменатите групи. И накрая, той също има приличен брой репаки.

  Въпреки това, ние все още го препоръчваме само на хора, които знаят точно какво правят. Обикновено е по -безопасно да Получете издания от надеждни качващи На сайтове за торент като пиратския залив.

  RARBG: Вече не е най -добрият сайт за торен за игра

  RARBG беше един от най -добрите ни избори за най -добрите сайтове за торенти с игри с неговите Богат каталог с висококачествени торенти И много Активна общност на сеялки. Наскоро собствениците наскоро обявиха сайта по -близо до нейното приблизително 40 милиона потребители месечно. Бяхме натъжени да видим неговото напускане от нашия списък с най -добри сайтове за тори на играта, но ние сме посветени на намирането на достоен наследник. Проверете отново скоро за алтернатива на RARBG за всичките ви нужди за торент за игри.

  Как да изберете най -добрия сайт за торенти за игра

  Ето основните фактори за класиране, които използвахме за съставяне на топ 10 списък на най -добрите сайтове за торент за игри:

  • Колекция от заглавия: Добрите сайтове за торент за игри трябва да имат голямо разнообразие от заглавия. Новите версии са лесни за намиране, но какво ще стане, ако търсите неясна игра от преди повече от десетилетие? Ние не търсихме нови игри, но и по-стари, трудно намиращи се скъпоценни камъни.
  • Clickjacking и сайтове без зловреден софтуер: Clickjackers ви подмамват да щракнете върху елемент на уеб страница, който е или невидим, или прикрит като нещо друго. Например, тези изскачащи прозорци „току-що спечелихте лотарията“, които виждате навсякъде, са само опит да откраднете парите и личната си информация. Торент сайтове са скандални за тази атака, базирана на интерфейс. Те също са домакини на различни опасни злонамерен софтуер. Всички уебсайтове, които изброихме, са безопасни, при условие че изберете проверени торенти за игра.
  • Игри без вируси: Дори и да няма зловреден софтуер на самия сайт, вирусът все още може да се крие във файловете на торента на играта. Всяка игра Torrent сайт има своя дял от злонамерени качващи. Избрахме само торент сайтове, които имат някакъв вид контрол на качеството.
  • Торенти с добри скорости: Скоростта на всеки торент зависи от броя на сеящите. Търсим уебсайтове с големи, активни общности. Това гарантира работещи торенти и безпроблемни изтегляния.
  • Удобство за потребителя: Торент библиотеки са станали почти безкрайни в днешно време. Един прост и интуитивен потребителски интерфейс прави всичко много по -лесно за намиране и спестява много време и усилия.

  Как да изтеглите Game Torrents безопасно

  Торентни игри могат да бъдат изключително опасни, ако влезете в незащитени. Грешната връзка или торент файл може да ви доведе до много проблеми. За щастие, има някои прости стъпки, които можете да предприемете, за да останете в безопасност, докато торент.

  1. Използвайте добър VPN

  Реномирана икона на VPN Shield

  Солидният VPN ще скрие истинския ви IP адрес, като направи вашите изтегляния Напълно анонимен. Вашите интернет доставчици, хакери и правителствени организации няма да могат да проследят торента ви обратно към вас като личност.

  На всичкото отгоре силното криптиране на VPN ще Разбъркайте трафика си Така че никой не може да дешифрира какво правите онлайн. Освен да ви пази в безопасност и анонимно, това също Предотвратява вашия интернет доставчик да прехвърля връзката ви.

  Ако търсите добър VPN, който ще ви пази по всяко време, Nordvpn е фантастичен избор. Това е невероятно лесно да се работи, тъй като ви свързва с бърз сървър само с едно щракване на бутон. Той също има Един от най -добрите доказаниБез дневникполитики В бизнеса и дори оферти Полезни допълнителни функции За да направите вашето торентно изживяване по -плавно, като разделен тунел и превключвател за убийство. Можете да прочетете всички подробности в пълния ни преглед на NORDVPN.