Най -добрият VPN за Xbox

Contents

Лек крак с purevpn е фактът, че може да се използва с рутери, само ако използвате PPTP или OpenVPN протокол. Тъй като връзките на рутера са един от най -често срещаните методи, които хората използват, за да свържат своя VPN към своя Xbox, разбираемо е, че това ще бъде разочароващо за някои читатели.

Най -добрият VPN за Xbox One и Xbox Series X 2023

Ако искате да получите VPN за вашия Xbox, имаме шепа препоръки за вас, от Nordvpn до Surfshark и се надяваме, че ще улеснят решаването на решаването.

Най -добрият VPN за Xbox: Halo Xbox Series X пред зелен кодиран екран

Публикувано: 8 септември 2023 г

Докато VPN се използват предимно за защита на поверителността на хората в интернет сфери, ако използвате a VPN за Xbox One или Xbox Series x, Ще се окажете, че ще получите достъп до богатство от ползи. От игрите, изключени от региона, до бонусите и дори разширените опции за стрийминг, VPN отварят много врати за потребители на Xbox.

Така че кой е най -добрият VPN за Xbox One и Xbox Series x? Е, това наистина зависи от това, за което искате да го използвате, но ако ви е трудно да решите кой трябва да използвате, се надяваме, че това ръководство ще ви помогне да стесните вашите възможности, защото ние имаме избра пет от най -големите претенденти.

За да използвате VPN с вашия Xbox, ще трябва или да стартирате VPN през вашия рутер (като по този начин ще направите всяко устройство в къщата да се свърже през VPN), или ще трябва да свържете конзолата си с вашия компютър чрез Ethernet кабел. След това, ако имате VPN на компютъра, ще можете да свържете вашия Xbox и през него. Но преди да направите това, ще трябва да решите дали ще отидете за най -бързия VPN, безплатен VPN или някой от другите ни избори по -долу.

Няма време да прочетете всички наши препоръки? Ето нашите три най -добри снимки от един поглед:

The Най -добрите VPN за Xbox One и Xbox Series x са:

Най -добър VPN за Xbox - ExpressVPN. Изображението показва компанията

1. ExpressVpn

ExpressVPN преглед:

Общи суми 3 000+ сървъра в 94 държави
Съвместими услуги/игри Fortnite, Call of Duty: Warzone, FIFA, Minecraft, Netflix, Prime Video, BBC Iplayer, Hulu и други
Безплатен пробен период Без безплатна пробна версия
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки 5
Поддръжка на рутера Да

Професионалисти

 • Протоколът на светлината осигурява бързо изпълнение
 • Системата TrustedServer дава допълнителен слой от поверителност
 • Обхваща 94 държави

Минуси

 • Малко по -скъпо от други избори
 • По -малък общ брой на сървъра
 • Без безплатна пробна версия

Тези, които търсят Xbox VPN, не могат да направят не по -добре от това да използват expressvpn. Този доставчик винаги се е стремял да осигури поверителност на геймърите, независимо дали е да ги предпази от DDOS атаки, извършени от възпалени губещи, или просто да им помогне по -лесно да намерят игра с международни сървъри. ExpressVPN дори има опции, които са оптимизирани за потребители на Xbox.

Този доставчик има 3000 сървъра, което е по -малко от някои други доставчици, но те са разпространени в впечатляващ диапазон от над 90 страни. С това можете да се съпоставите с приятели в сървърите за игри по целия свят и да получите достъп до изключителни промоции, които може да не са достъпни във вашия регион. Разбира се, освен това, той работи добре с всички платформи на Microsoft, така че можете да го използвате като Windows 10 VPN и да го включите и за ежедневните си интернет дейности.

Разбира се, ще забележите, че ExpressVPN има по-голяма цена от много от останалите, което може да се прехвърли за някои потребители. Това каза, че в замяна на това, което плащате, получавате фантастична услуга и с нейната система на TrustedServer, пречи на сървърите му да пишат каквото и да било за вашите дейности онлайн, тя ви дава допълнителен слой от поверителност.

Прочетете ревюто на ExpressVPN на нашия сестрински сайт, PCGamesn, за да научите повече за този доставчик.

Най -добър VPN за Xbox - Nordvpn. Изображението показва бизнеса

2. Nordvpn

Nordvpn е най -бързият VPN за Xbox.

NORDVPN Преглед:

Общи суми 5 300+ сървъра в 60+ страни
Съвместими услуги/игри Dota 2, World of Warcraft, Call of Duty: Warzone, GTA Online, Netflix, BBC Iplayer, Hulu, Prime Video и други
Безплатен пробен период Без безплатна пробна версия
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки 6
Поддръжка на рутера Да

Професионалисти

 • Най -бързо VPN услуга
 • Използва Speedy Wireguard протокол
 • Работи с повечето стрийминг платформи

Минуси

 • Без безплатна пробна версия
 • Малко по -скъпо от другите
 • По -малък избор и обхват на сървърите

Ако сте разделили пазара и търсите VPN, има голям шанс да сте чували за NordVPN, тъй като това е може би най -големият VPN доставчик на арената. Това също не е станало толкова популярно без основателна причина. Огромна част от успеха му се свежда до факта, че е наистина най -бързият VPN, със скорости на изтегляне, които могат да надминат други услуги в този списък.

Той може да се похвали с повече от 5000 сървъра в 60 държави, което ви дава огромен брой точки на свързване. Тя ви позволява да се свържете чрез рутер, ако това е маршрут, който искате да слезете, за да свържете вашия Xbox. С този VPN можете да имате шест едновременни връзки, които може да не са толкова, колкото другите, но ако това е само за вас или просто за вашия Xbox, това трябва да е повече от достатъчно.

Това също е добра услуга за всеки, който използва своя Xbox много за стрийминг по харесване на Netflix и Disney Plus. Докато много VPN имат проблеми със съвместимостта с стрийминг платформите, NordVPN е доста добър с повечето от основните. Всъщност той дори беше представен в най -добрия VPN за стрийминг Ръководство на нашия сестрински сайт, The Digital Fix.

Можете да научите повече за този доставчик в ревюто на NORDVPN на PCGAMESN (Нашият друг сестрински сайт).

Най -добър VPN за Xbox: Ivacy VPN. Изображението показва логото на компанията

3. Ivacy vpn

Преглед на IVACY VPN:

Общи суми 5 700+ сървъра в 100+ страни
Съвместими услуги/игри Dota 2, Call of Duty: Warzone, Minecraft, Overwatch, BBC Iplayer, Disney Plus, Hulu, Netflix и други
Безплатен пробен период $ 0.99 седмично платен пробен период
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки 10
Поддръжка на рутера Да

Професионалисти

 • Евтини цени в изключителна сделка за нашите читатели
 • 256-битово криптиране на военна степен
 • Сървъри в много страни

Минуси

 • Без безплатна пробна версия
 • По -бавно, когато става въпрос за изтегляния

Не всеки е в позиция, в която лесно могат да си позволят високи разходи за VPN – освен които, вероятно ще искате да спестите пари за нови игри или абонамент за Game Pass. Ако търсите евтин Xbox VPN, тогава Ivacy VPN е пътят.

Имаме изключителна сделка за нашите читатели, което по същество означава, че получавате пет години VPN защита за това, което работи като само 1 долар на месец – това е почти толкова добро, колкото три години игра за игра за $ 1. Така че това е 60 долара за един ход, а след това не е нужно да се притеснявате отново за VPN разходите за половин десетилетие.

Ако се притеснявате, че може да получите услуга за под-номинална цена заради тази по-ниска цена, бъдете сигурни, че Ivacy VPN е впечатляващ пакет. Тя обхваща повече държави от повечето други VPN в тази статия и използва 256-битово криптиране на военна степен, за да ви даде още по-силно ниво на поверителност.

Най -добър VPN за Xbox - Surfshark. Изображението показва компанията

3. Surfshark

Surfshark е най -добрият VPN за множество устройства.

Общ преглед на Surfshark:

Общи суми 3200+ сървъра в 65+ страни
Съвместими услуги/игри Fortnite, League of Legends, Counter Strike: Go, Overwatch, YouTube, Hulu, Prime Video, Netflix и други
Безплатен пробен период Една седмица
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки Неограничен
Поддръжка на рутера Да

Професионалисти

 • Неограничени едновременни връзки
 • Безплатна пробна версия

Минуси

 • Като цяло по -малко сечове
 • По -малък обхват от други

За разлика от Nordvpn и ExpressVPN, една от най -големите точки за продажба на Surfshark е фактът, че той позволява неограничен брой едновременни връзки. Така че, ако искате да го използвате за вашия Xbox, лаптопа на чичо ви, работния плот на леля ви, смартфонът на брат ви, умен хладилник на сестра ви, таблет на жена ви и смарт часовник на съпруга ви, това може да бъде чудесен начин да запазите цялото семейство в безопасност и частен онлайн – както и да им предоставяте достъп до много повече, отколкото обикновено биха могли да видят/играят.

С малко над 3200 сървъра в 65 страни, той няма толкова много, колкото други доставчици, а неговият обхват от държави също е от по -малката страна. Като каза това, той все още далеч надхвърля много от малките VPN услуги навън като Atlasvpn и Privado VPN.

Освен това ви позволява да имате безплатна пробна версия без задължение, което означава, че няма какво да ви попречи да го вземете за въртене, преди да решите да извършите ангажиране. Това е особено забележимо, тъй като повечето големи VPN не ви позволяват да имате безплатна пробна версия, вместо.

Вижте ревюто на Surfshark от PCGamesn.

Най -добър VPN за Xbox - PureVpn. Изображението показва компанията

4. Purevpn

Purevpn е най -частният VPN за Xbox.

Purevpn преглед:

Общи суми 6 500+ сървъра в 78+ държави
Съвместими игри/услуги League of Legends, Fortnite, Call of Duty: Warzone, New World, Netflix, Hulu, YouTube, Disney Plus и други
Безплатен пробен период $ 0.99 7-дневен платен пробен процес
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки 10
Поддръжка на рутера Да (само PPTP и OpenVPN)

Професионалисти

 • Редовни одити на трети страни
 • Прилична надбавка при едновременни връзки

Минуси

 • Ограничена поддръжка на рутер
 • Без безплатна пробна версия

Ако поверителността е вашата основна грижа, тогава не можете да се справите много по -добре от PureVPN (въпреки че доколкото сме загрижени, не е нужно да се смущавате да играете 500 часа на гаджето Dungeon). За да убеди клиентите, че това не натрупва техните данни по същия начин, по който правят доставчиците на интернет услуги, PureVPN има одит на трети страни на годишна база, доказвайки, че това е надеждно.

На всичкото отгоре той има огромни 6 500+ сървъра в над 140 страни, така че ако получаването на международно съдържание на вашия Xbox е важно за вас, не търсете повече. Разрешени сте до десет едновременни връзки, така че лесно можете да защитите различни други устройства в къщата си в допълнение към вашия Xbox.

Лек крак с purevpn е фактът, че може да се използва с рутери, само ако използвате PPTP или OpenVPN протокол. Тъй като връзките на рутера са един от най -често срещаните методи, които хората използват, за да свържат своя VPN към своя Xbox, разбираемо е, че това ще бъде разочароващо за някои читатели.

Най -добри VPN за Xbox - Atlasvpn. Изображението показва компанията

5. Atlasvpn

Atlasvpn е най -добрият безплатен VPN за Xbox.

Atlasvpn спецификации:

Общи суми 750 сървъра в 37 държави (платени)
3 сървъра в 2 държави (безплатно)
Съвместими услуги/игри FIFA, Overwatch, Dota 2, Halo Infinite, Netflix, BBC Iplayer, Disney Plus, Hulu и други
Безплатен пробен период Безплатен план с ограничени сървъри и на разположение 5GB месечна надбавка
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки Неограничен (платен)
Две (безплатно)
Поддръжка на рутера Не

Професионалисти

 • Безплатен план на разположение за неопределена употреба
 • Политиката без логи остава налична по безплатен план
 • Позволява две едновременни връзки на безплатния план

Минуси

 • Ограничен до 10 GB на месец по безплатен план
 • Избор и обхват на малък сървър, дори ако плащате
 • Без поддръжка на рутер

Търсите най -добрия безплатен VPN? Е, сложете тази карта и погледнете този атлас VPN. Въпреки че със сигурност не е единственият безплатен VPN, това определено е един от най -привлекателните. Той също така прави платен пакет, но това, което отличава безплатната версия от другата, е фактът, че ви ограничава до селекция от само три сървъра, което може да е проблем, ако желаете да получите ръцете си върху изключително съдържание от конкретни региони.

Вие също сте ограничени до 10 GB онлайн данни на месец за този безплатен план. Това може да не е достатъчно за запалените геймъри, но ако има само определени дейности на вашия Xbox, които искате да запазите частни, тогава това ще бъде това, което да използвате. Въпреки че имайте предвид, че ако искате да се свържете с интернет с Atlas VPN, няма да можете да го направите с вашия рутер.

Ако вземете потапянето и инвестирате малко пари в него, Atlasvpn ще ви даде подбор от 750 сървъра в 37 държави, което е разумен брой региони, които да избирате от. Освен това ще ви позволи да имате неограничен брой едновременни връзки, което го прави идеален за големи домакинства.

Най -добър VPN за Xbox - Privadovpn. Изображението показва компанията

6. Privadovpn

Privadovpn е най -добрият нов VPN.

Преглед на privadovpn:

Общи суми Стотици сървъри в 46 държави (платени)
12 сървъра в 8 държави (безплатно)
Съвместими услуги/игри GTA Online, Minecraft, Call of Duty: Warzone, Overwatch, Netflix, Hulu, Prime Video, BBC Iplayer и други (платени)
Безплатен пробен период Безплатен план с ограничени сървъри и 10 GB месечна надбавка
Гарантирано връщане на парите 30 дни
Едновременни връзки 10 (Платено)
1 (безплатно)
Поддръжка на рутера Не

Професионалисти

 • Безплатна версия на разположение за неопределено време
 • Политиката без логи непокътната по безплатен план
 • Прилична надбавка при едновременни връзки

Минуси

 • Без поддръжка на рутер
 • Безплатен план, ограничен до 10 GB на месец
 • Малък избор на сървъри, дори ако плащате

Privadovpn е сравнително ново дете на сцената, но това не означава, че това е по -малко привлекателен избор за вашия Xbox VPN доставчик. За няколко кратки години, откакто е основана, той вече се циментира като солиден избор за всеки, който иска да поддържа своята поверителност в интернет.

В допълнение към ограничаването на вашия брой сървъри, това ви ограничава до 10 GB данни на месец. Ако не смятате, че ще надхвърлите това, това може да бъде перфектно VPN решение, но е вероятно да свикнете за нула време – освен ако не го използвате само за чувствителни дейности.

Подобно на Atlas, privadovpn е услуга, която не предлага поддръжка на рутер, така че ще трябва да използвате друг метод, за да го използвате на вашия Xbox. Прочетете нашата статия за това как да използвате VPN на Xbox за информация по другите начини, по които можете да го направите.

Надяваме се, че това ви помага да вземете решение кой ще бъде най -добрият VPN за вашия Xbox One или Xbox Series X. След като го настроите, достъпът до международните сървъри ще бъде ваш, ще ви даде възможност да играете и изтегляте нови игри, докато гледате филми и телевизионни предавания, които обикновено не са ви достъпни-и всичко това с добавен слой на поверителност.

Как избрахме най -добрия Xbox VPN

Ние сглобим този списък, като внимателно анализираме функциите и предимствата на няколко ключови VPN доставчици и ги контрастираме с нуждите на потребителите на Xbox. Разгледахме няколко ключови области:

 • Ценообразуване: Разходите за VPN варират значително, като някои от по -изчерпателните услуги по -специално струват доста повече. Включихме опции, които могат да настанят читателите на всеки бюджет.
 • Сървъри: Колкото повече сървъри има VPN, толкова по -ниска е вероятността да срещнете задръствания на сървъра, което забавя скоростта на изтегляне. Всички доставчици в този списък имат доста приличен избор от сървъри. Всичко с около 3000 или нагоре е доста добро.
 • Поддръжка на рутера: Един от най -лесните начини да използвате VPN чрез вашия Xbox е да преминете през вашия рутер (тъй като няма местни приложения). Въпреки че има и други опции, ние включихме редица VPN, за които се знае, че предоставят поддръжка на рутер. Без това ще трябва да свържете лаптопа или компютъра си към вашия Xbox с Ethernet кабел.
 • Скорости за изтегляне: Ако търсите VPN за игри, ще ви трябва нещо с добри скорости за изтегляне, в противен случай вашите игри ще работят лошо. Всички VPN в този списък са сред най -бързите в света на VPN и няма да ви създадат проблеми в този отдел.

Искам повече информация за това как ние сглобяваме тези списъци заедно? Прочетете нашата страница как тестваме. Ако имате допълнителни въпроси, прочетете често задаваните въпроси:

Можете ли да използвате VPN на Xbox?

Да, но не можете да го направите чрез родно приложение, тъй като в магазина на Xbox няма такива. Вместо това, или трябва да приложите VPN към вашия рутер, така че всяко устройство в къщата ви да се свърже през него или да свърже вашия Xbox към интернет, като включите Ethernet кабел във вашия лаптоп или компютър, и след това го превключвате там.

Дали Xbox блокира VPNS?

Не. Въпреки че използването на такъв не е толкова просто, поради липсата на местни приложения, но това не го прави невъзможно.

Мога ли да използвам VPN, докато игра на Xbox?

Със сигурност можете. Всъщност може да откриете, че преживяването е дори по -гладко, отколкото сте имали преди, защото няма да е необходимо да се притеснявате за вашия ISP, забавяйки скоростта на връзката си, когато използвате много честотна лента.

Могат ли хората да проследяват вашия IP чрез Xbox?

Да те могат. Ако играете онлайн, е възможно други играчи да използват определени инструменти, за да получат вашия IP адрес. С това те могат след това да инициират DDOS атака срещу вас, която ще задуши достъпа ви до интернет. Ако обаче използвате VPN, това е невъзможно и ще бъдете защитени от тези злонамерени играчи.

Вижте нашите ръководства за всяка игра на Game Pass и най -добрите волани за Xbox Series X | S за повече идеи за това как можете да подобрите своя Xbox Experience. Ако сте някой с множество конзоли, нашето ръководство за най -добрите PS5 и PS4 VPN услуги също може да бъде полезно.

Още от зареждането

Адам Рандал Адам е старши писател на електронната търговия в The Loadout и пише професионално през последното десетилетие, а игри за отдих за почти трима. Някой, който се радва на Nintendo, Xbox и PlayStation (плюс почти всичко друго, на което можете да играете игри), Адам се грижи за нашите ръководства за покупка, като се увери, любимите ви игри колкото е възможно повече. Що се отнася до любимите игри на Адам – ​​е, списъкът е масивен, но включва море от крадци, легендата за Зелда: Сълзи на кралството и Final Fantasy IX.

Network N Media печели комисионна от квалификационни покупки чрез Amazon Associates и други програми. Включваме партньорски връзки в статии. Преглед на термините. Цените са правилни по време на публикуването.

Още от товарието ни следвайте за ежедневни новини за видеоигра във Facebook, Twitter, Steam и Google News. Или се регистрирайте в нашия безплатен бюлетин.

Най -добрият VPN за Xbox

Изборът на VPN за вашия Xbox може да бъде сложен. На първо място, не всички VPN работят с Xboxes, и второ, не искате вашият VPN да причини изоставане и да съсипе играта ви. Но открихме съвместими с Xbox VPN с бързи скорости, които да ви помогнат. Без допълнително обожание, ние ви даваме най -добрите VPN за Xbox.

Статистика за тестване

Общо тествани VPN 35+
Месечен ценови диапазон $ 0 -$ 12.99
Брой сървъри 31-5,246
Брой държави 22-190

Тъй. От тестове за скорост и сигурност до поддръжка на клиенти и поверителност, нашата методология е строга. На всичкото от всичко това тестваме приложенията за iOS и Android на всеки VPN, за да сме сигурни, че сме защитени в движение. По същество ви спестяваме един тон гугъл и щракване, така че има повече време през деня да ударите книгите.

Обобщение на най -добрите VPN за Xbox

 1. Nordvpn – най -добрият VPN за Xbox като цяло
 2. ExpressVPN – Най -добрият VPN за гледане на Netflix на Xbox
 3. Частен интернет достъп VPN – най -добрият Xbox VPN с Smart DNS
 4. Surfshark – най -добрият Xbox VPN с безплатна пробна версия
 5. Cyberghost – най -добрият VPN за Xbox One
 6. Ivacy – Най -добрият Xbox VPN със сплит тунелиране
 7. Доверие.Zone VPN – най -добрият VPN за Xbox 360

Сравнение на най -добрите VPN за Xbox

Изображение на продукта NORDVPN

ExpressVpn

Изображение на продукта ExpressVPN

Частен VPN за достъп до интернет

Изображение на продукта за частен интернет достъп до интернет

Изображение на продукта Surfshark

Кибергхост

Изображение на продукта Cyberghost

IVACY Изображение на продукта

Доверие.Зона VPN

Trust.zone VPN Logo Product

Trust.zone VPN изображение на продукта

Най -добрият VPN за Xbox като цяло
Най -добрият VPN за гледане на Netflix на Xbox
Най -добрият Xbox VPN с Smart DNS
Най -добрият Xbox VPN с безплатна пробна версия
Най -добрият VPN за Xbox One
Най -добрият Xbox VPN с разделен тунел
Най -добрият VPN за Xbox 360

Подробен списък на най -добрите VPN за Xbox

1. Nordvpn – най -добрият VPN за Xbox като цяло

Рейтинг на редакторите:
9.7 /10

Лого на продукта за nordvpn

Добър баланс между скоростта и сигурността е това, което търсим главно в VPN за Xbox, и точно това видяхме в Nordvpn. Въпреки че трябва да настроите nordvpn на вашия рутер, за да свържете своя Xbox към него, преживяването е безпроблемно и няма много неща, необходими за да започнете да играете. Просто работи, поради което е нашият най-добър VPN за потребители на Xbox.

Какво харесваме
 • 2-годишният план е много достъпен
 • Лесна настройка чрез рутер
 • 5 200+ сървъра, достъпни в световен мащаб
 • Бързи скорости, нисък пинг
 • Анти-DDOS защита
Това, което не харесваме
 • Няма поддръжка на телефон
 • Малко изоставане на Windows
 • Ограничени до шест едновременни връзки

Защитете се от DDOS

Една от причините, поради които геймърите използват VPN на своя Xbox, е да се предпазят от DDOS (разпределени атаки за отказ от услуга). DDOS атака е, когато някой използва множество компютри, за да наводнява вашата мрежа с празен трафик. Особено ако играете конкурентно, DDOS атака може да забави мрежата ви или дори да ви изгони от вашата игра. Nordvpn изгради своите сървъри по начин, който може да абсорбира DDOS атаки. Сървърите му могат да издържат на наводнението на данни, така че дори по време на атака, вашият геймплей ще остане до голяма степен същият.

Играйте на по -конкурентни сървъри

Уморени да се срещат със същите хора на местния сървър на вашата игра? NORDVPN има над 5200 VPN сървъра в 60 страни, така че ако искате, можете да го направите, сякаш сте на друго място и играете на друг сървър. Чуваме, че европейските и югоизточните азиатски сървъри на Fortnite са особено конкурентни, така че защо не изскачате там и не тествайте уменията си?

Не жертвайте скоростта си

Тествахме сами Nordvpn и сме впечатлени от неговите скорости. На нашия Mac забелязахме само 10-процентово увеличение на времето за пинг (латентност), когато сте свързани с NORDVPN, така че изоставането няма да е проблем. Що се отнася до скоростта на качване и изтегляне, които също са важни, когато играете, видяхме намаляване на не повече от 25 процента. (Подровихме резултатите от нашите тестове за скорост в нашия преглед на Nordvpn, така че поп там, за да научите повече.) С тези скорости нападението на шефове и убийството на зомбита няма да е проблем.

2. ExpressVPN – Най -добрият VPN за гледане на Netflix на Xbox

Рейтинг на редакторите:
9.1 /10

Лого на продукта за expressvpn

Освен че работи с всякакъв тип Xbox, ExpressVPN е един от най -добрите ни избори за VPN като цяло. Надежден със солидна политика за регистриране, висококачествено криптиране и бързи скорости на нашите устройства, няма какво да не харесваш тази VPN компания, базирана в Британски Вирджиния. И с над 2000 сървъра на 148 места по света, той ще работи добре за тонове хора извън U.S, където сме базирани.

Какво харесваме
 • Съвместим с всички видове Xboxes
 • Не член до пет очи
 • Над 2000 сървъра на почти 150 места
 • Строга политика за регистриране
Това, което не харесваме
 • Сравнително скъпо
 • Ограничени до пет едновременни връзки
 • Без мулти-хоп
 • Няма поддръжка на телефон

Поддръжка за множество устройства

Четирите конзоли на Xbox настрана, ExpressVPN е чудесен избор за използване на Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, BlackBerry, Apple TV, PlayStation 3, PlayStation 4 или Kindle устройства. Той също така работи на рутери, така че ако не искате да го използвате директно на вашия Xbox, можете просто да криптирате вашия рутер и след това да свържете своя Xbox към неговата мрежа. И с рейтинги над четири звезди за своето iOS и Android устройство, той ще бъде лесен за използване и на вашия телефон.

Въртящи се IP адреси

Всеки път, когато се свързваме с ExpressVPN, ни беше даден нов IP адрес за нашите конзоли Xbox, който е идеален за изпреварване на хакери или държавна цензура. С въртящи се IP адреси, ние по принцип облагаме нова маскировка всеки път, когато се свързваме, идеални за заобикаляне на защитни стени като Голямата защитна стена на Китай. 1

Тест за изтичане на webrtc

Добри опции за забавление

Болен от игра на вашия xbox? След като се попълвахме, преминахме към гледане на филми и телевизионни предавания в Netflix и когато това не беше достатъчно, чрез Utorrent. Беше хубаво да мога да останем както на нашия Xbox, така и на нашия VPN, докато се наслаждавате на някакво съдържание, а бързите скорости означаваха, че никога не сме имали онези, които са разочароващи моменти на „въртящо се колело“.

Знаеше ли: Netflix работи с Xbox 360, Xbox One, Xbox One S и Xbox One X. 2 За да го свържем, трябваше да конфигурираме настройките в нашите акаунти на Xbox Live.

3. Частен интернет достъп VPN – най -добрият Xbox VPN с Smart DNS

Рейтинг на редакторите:
9.4 /10

Лого на продукта за частен интернет достъп до VPN

Открихме частен достъп до интернет за лесен за използване VPN със страхотни функции и последователни скорости. Достъпно също е, което знаем, че много геймъри ще оценят с вече високата цена на заглавията на играта AAA. Ако обаче изберете частен достъп до Интернет, имайте предвид, че това не е най -бързият VPN, който сме тествали, но по отношение на латентността, той успя да поддържа ниското ни ниво и изостава, докато играете на Xbox.

Какво харесваме
 • Ниската латентност означава по -малко изоставане
 • Наличен е интелигентен DNS
 • Сървъри в 84 държави
 • Предлага специални IP адреси
Това, което не харесваме
 • По -трудно да се настрои на рутер от другите VPN, които сме тествали
 • Няма родно приложение Xbox
 • Базирайки се в U.С.
 • Смесен опит за поддръжка на клиенти

Умен DNS

Типичната VPN настройка криптира вашата уеб активност и крие вашия IP адрес. Това е чудесно за вашата поверителност, но ако играете и искате да установите прокси връзка, за да можете да се присъедините към онлайн сървър за игри в друга държава, вероятно нямате нужда от криптиране. Решението за частен интернет е Smart DNS, което можете да конфигурирате на вашия Xbox, без да изтегляте нищо. Просто променете настройките на DNS на Xbox на предоставените във вашето табло за управление на PIA, и вие сте добре да отидете. Имайте предвид, че Smart DNS няма да криптира вашия уеб трафик, но това ще ви позволи да промените вашето виртуално местоположение. И тъй като не криптира данни, той е по -бърз от типичния ви VPN – огромен плюс за конкурентните геймъри.

Специален IP адрес

Сега, ако предпочитате да използвате частен достъп до интернет като VPN (за разлика от прокси мрежа или интелигентни DNS), разбира се, можете да настроите VPN на вашия рутер и да свържете своя Xbox към него. В допълнение, PIA продава специални IP адреси. Обикновено с VPN получавате IP адреси, които се споделят между вас и други VPN потребители, свързани към един и същ сървър. Това понякога води до това, че е забранено от стаите за мултиплейър, тъй като вашата онлайн игра може да смята, че сте бот. Със специален IP адрес плащате за IP адреса, така че само вие можете да го използвате. Това свежда до минимум риска да бъде забранен.

Добра латентност

И накрая, и това идва от нашия собствен опит, частният достъп до интернет е чудесен за игри, защото има ниска латентност, особено ако се свържете с близкия сървър. Ниската латентност означава по -малко изоставания и по -плавно изживяване и не са тези, които искаме да видим като геймъри? В допълнение, скоростта на частния интернет достъп беше постоянно добра. Това не е най -бързо, но не ни пусна по отношение на скоростта на връзката. Като цяло, частният достъп до интернет е солиден VPN за Xbox.

4. Surfshark – най -добрият Xbox VPN с безплатна пробна версия

Рейтинг на редакторите:
9.5 /10

Лого на продукта за сърфхарк

За някои хора гаранцията за връщане на пари няма да бъде достатъчно добра и те ще искат да изпробват VPN, без да полагат кредитна карта. Въведете Surfshark, един от най -добрите безплатни VPN. Той има 30-дневен пробен период, така че можете да играете Xbox с VPN свързан и да видите как работи за себе си. И най -хубавото е, че за разлика от някои други безплатни VPN, които ще останат безименни, Surfshark не е поставил никакви ограничения за броя на сървърите, към които сме свързани, нашите скорости на сърфиране или количеството данни, които сме използвали. По принцип услугата, която получихме в 30-дневния пробен период, беше равна на услугата, която ще получим, когато изпитанието приключи, което го направи наистина справедлив опит.

Какво харесваме
 • Ниски цени
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари
 • Бързо на Macs
 • Netflix и Torrenting Access
Това, което не харесваме
 • Статични IP адреси
 • Сървъри само на 63 места
 • Няма поддръжка на клиенти по телефона
 • Не работи върху Xbox 360, Xbox Series X или Xbox Series S

Kill Switch

Бяхме дълбоко в игра на Fortnite на нашия Xbox One, когато нашето ново кученце стъпи на HDMI кабела на нашия рутер, изключвайки сърфита на Surfshark. На ф. Много VPN нямат превключватели за убийство, така че ако се прекъснат, щеше да се направи поверителност. Имаме късмет, че Surfshark има предвид план Б.

Неограничени едновременни връзки

Повечето потребители на Xbox не използват само своя Xbox и няма други устройства наведнъж, а с членовете на Xbox Live, които харчат средно по пет часа на ден на своя Xbox One, 3 можете да се обзаложите, че използват тон други устройства В този период от време. За разлика от много други VPNs, Surfshark не ограничи броя на устройствата, които бихме могли да свържем едновременно, всички ги проведохме; Играхме Minecraft на нашия Xbox One, разговаряхме с приятели на нашите iPhone и използвахме ехо високоговорител, за да изключим светлините за максимално гледане на телевизия. Разбира се, колкото повече устройства добавихме, толкова по -бавно беше нашият интернет, но поне имахме опцията.

Surfshark Kill Switch

Multi-Hop

Използвайки AES-256, Surfshark криптира нашите Xbox игри не веднъж, а многократно през няколко различни сървъра. Това е идеално за поверителност, въпреки че леко ни забави. Отново обичаме да имаме опции, така че сме доволни, че Surfshark ни ​​дава тази допълнителна поверителност.

5. Cyberghost – най -добрият VPN за Xbox One

Рейтинг на редакторите:
8.9 /10

Лого на продукта за Cyberghost

С 3,157 сървъра в 60 страни няма да имате проблем да играете Xbox с Cyberghost, свързан по целия свят. От добрия оле u.С.А до Е.U и Азия, Cyberghost е идеален за пътуващи геймъри, но където и да сте по света, те няма да регистрират къде отивате онлайн (въпреки че за съжаление ще регистрират вашия IP адрес). И все пак, за тези, които не са толкова загрижени за поверителността, Cyberghost е солиден вариант за Xbox.

Какво харесваме
 • Базиран в Румъния
 • 256-битово криптиране
 • Споделени IP адреси
 • Бързи скорости
Това, което не харесваме
 • Няма динамични IP адреси
 • Може да свърже само седем устройства общо
 • Регистрации IP адрес
 • Регистрационни файлове, когато използвахме VPN и където го използвахме

Разделяне на тунели

Един огромен проблем, в който геймърите се сблъскват, е изоставането, иначе известен като пинг или латентност. Умение настрана, изоставането наистина може да навреди на вашата статистика, но с Cyberghost насочихме нашия не важен уеб трафик, като нашите iMessages, директно към обществената Wi-Fi мрежа, докато бяхме, така че ние само криптирахме нашия Xbox Traffic Traffic. Това понижи честотната лента и направи по -бързи скорости, които, ако сте толкова конкурентни, колкото сме ние, това е от съществено значение да спечелите. И нека бъдем честни: става въпрос за победа, а не само игра на играта.

Cyberghost App

Бърза поддръжка през чат на живо

Когато имахме проблеми с конфигурирането на Cyberghost на нашия Xbox One, решихме да помолим някого за помощ в чат на живо. За наша изненада, не ни отговориха от робот, а от действителен човек и в рамките на няколко секунди да стартираме! С няколко съобщения получихме отговорите си и успяхме да свържем Cyberghost към нашия Xbox One и да започнем да играем.

Ниски цени

Освен бързите му скорости и поддръжка, едно от най -големите предимства на преминаването с Cyberghost е ценообразуването му, което започва от $ 2.25 на месец с тригодишния план и включва три месеца безплатно. Това е най-рентабилният вариант, но ако не ви се струва, че поемате толкова дълъг ангажимент, има и две години, една година и един месец опции. Лично ние платихме 12 долара.99 за плана за месец до месец, въпреки че просто трябваше да ухапнем куршума и да купим тригодишния пакет; В края на краищата, Cyberghost има 45-дневна гаранция за връщане на пари, така че финансовият риск беше почти нулев.

6. Ivacy – Най -добрият Xbox VPN със сплит тунелиране

Рейтинг на редакторите:
9.2 /10

Лого на продукта за Ivacy

Както казахме, разделеното тунелиране наистина ни помогна, когато бяхме свързани с Ivacy VPN. Беше особено полезно, когато работихме от вкъщи един ден и се нуждаеше от достъп до офис мрежа. Сега, не предполагаме, че играхме Grand Theft Auto през работния ден, но нека просто кажем, че имахме хубава почивка за обяд, насочвайки нашия трафик на Xbox към VPN и поддържаме офисната си мрежа в нашата Wi-Fi директно. Това наистина намали изоставането ни, за да можем да откраднем виртуални автомобили и да допринесем за среща ефективно (просто се шегувам, но всъщност не).

Какво харесваме
 • Със седалище в Сингапур
 • Съвместим с четири различни типа Xboxes
 • Разделяне на тунели
 • Специални IP адреси
Това, което не харесваме
 • Използване на приложения за приложения и използване на честотната лента
 • Убийте превключвателя само на андроиди и прозорци
 • Ограничено до пет устройства общо
 • Без безплатна пробна версия

Страхотно за игри и забавления

Освен че работи с четирите типа Xboxes, всички от които тествахме, Ivacy VPN също работи върху:

 • Windows
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Коди
 • Linux
 • Raspberry Pi
 • Умни телевизори
 • Рутери
 • Року
 • BlackBerry
 • Плейстейшън 4.

За нас това означаваше, че след като приключихме да играем на нашите Xboxes, имахме много опции за повече забавление, всички от които се свързахме с Ivacy. Всъщност решихме да го свържем директно с нашия рутер, за да може да покрие петте устройства, които имахме в мрежата. Въпреки че желаем да са позволили повече от пет едновременни връзки, определено оценяваме колко съвместима е Ivacy във всички най -популярни устройства.

Иваси VPN екранна снимка на Windows

Специални IP адреси

Ако се намирате в Китай, тогава използването на VPN, в който има хиляди потребители, споделящи един IP адрес, може да не го реже, но Ivacy VPN има решение. За допълнителни $ 1.99 на месец купихме специален IP адрес, което означава, че ние сме единствените, които го използваме. Това работи, за да стартира VPN и да работи на нашия Xbox 360, а той е достъпен и в страни като U.К, Сингапур, Австралия, Германия, Канада и Хонконг. Предполагам, че страхотната защитна стена вече не е толкова страхотна!

Без дневници за трафик

Не че правим нещо особено сенчесто на нашия Xbox, но не ни харесва идеята на нашия доставчик на интернет услуги (ISP) да проследява всеки наш ход. Ние също не оценяваме целевите реклами, които ни следват от игра на игра, от сайт до сайт, докато използваме интернет. И ако VPN също ни проследява, тогава познайте какво? Не искаме да го използваме. Е, ние прочетохме тяхната политика за поверителност от началото до края и твърдо можем да кажем, че политиката за регистриране на Ivacy е доста минимална, а не проследяване на нашите имена на домейни или IP адреси. Ето какво направиха дневник:

 • Име
 • Имейл адрес
 • Начин на плащане
 • Доклади за събития на сривове и данни за ефективността
 • Неуспешни опити за връзка
 • Използване на приложението
 • Използване на честотната лента (агрегирано).

Разбира се, това не е най -минималната политика за регистрация, която някога сме виждали, но със сигурност е от дясната страна на поверителността.

7. Доверие.Zone VPN – най -добрият VPN за Xbox 360

Рейтинг на редакторите:
7.9 /10

Лого на продукта за trust.zone vpn Лого на продукта за trust.zone vpn

Последно в нашия списък е доверие.Zone, VPN компания със седалище на островите Сейшелите. Никога не съм чувал за тях? Просто знайте, че те не са членове на пет очи, което прави доверие.Зона идеална за някой, който иска да играе насаме на своя Xbox 360. Плюс това, единствената наша информация, която пазиха, беше нашия имейл адрес, така че дори и правителството да чука, те нямаше да имат нещо полезно да им дадат, особено ако бяхме създали фалшив имейл.

Какво харесваме
 • Торента
 • Kill Switch
 • Строга политика за регистриране
 • Налични динамични или статични, лични IP адреси
Това, което не харесваме
 • Работи само с Xbox 360
 • Безплатната пробна версия продължава само три дни
 • Разочароващо приложение за Android
 • Netflix работи само на някои сървъри

Отстъпка с биткойн и криптовалути

Ако вече използвате криптовалути като биткойн на вашия Xbox 360, значи имате късмет, защото доверете.Зоната дава 10 процента отстъпки за тези методи на плащане. Докато плащахме с типична стара кредитна карта, това е фантастичен вариант за някой, който предпочита да плаща в криптовалута, и оферта, която не сме виждали от друга VPN компания.

Приложение Trust.zone

Събира само имейл адрес

Освен че е базиран на нечленните острови Сейшелс, доверие.Зоната не запази голяма част от нашите данни и нито един от нашия трафик на нашия Xbox или неговия IP адрес. По -скоро те запазиха само имейл адреса си и ако сте особено загрижени за поверителността, поставянето на фалшив имейл адрес винаги е опция. Комбинирайте това с анонимни методи за плащане и можете да останете наистина невидими, когато играете Xbox или изобщо да използвате интернет, с доверие.Зона.

Професионален съвет: Особено загрижени за поверителността трябва да съставят фалшиви имена и имейл адреси, за да се регистрират за VPN абонаменти.

Бързи скорости

Игра настрана, доверие.Зоната работи много добре на нашия MacBook Pro и Windows Vivobook, увеличавайки съответно латентността си само с 33 и 54 процента. Също така видяхме, че скоростта ни за качване и изтегляне намалява само с 44 и 34 процента на нашия Mac и 14 и 13 процента на Windows. Тези забавяния бяха до голяма степен незабележими, което доведе до доверие.Зона една от най -бързите VPN, независимо дали играете на вашия Xbox или просто в уеб сърфиране на вашия работен плот.

Методология

Тествахме всички горепосочени VPN, както и много други Xbox-съвместими VPN, на Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X и Xbox 360, възпроизвеждайки Fornite, Minecraft и други игри с и без VPNS свързани. Тъй като LAG е толкова важно съображение, когато става въпрос за Gaming VPN, ние извършихме тестове за скорост, използвайки уебсайта OOKLA, който измерва скоростта на качване и изтегляне заедно с латентността в MBP и MS, съответно. Освен скоростта, ние също взехме предвид броя на конзолите, с които всеки VPN беше съвместим и колко лесно беше да конфигурирате VPN на конзолите. Това бяха основните съображения, които взехме, но разбира се, ние също приложихме същата методология, която сме приложили към всички останали VPN, които сме тествали. Това включва разглеждане на функции като:

 • Местоположение на централата: Много хора, които използват VPN, го правят поради причини за поверителност, така че ние се уверяваме, че компанията зад VPN не е със седалище в страна, която е част от пет очи, девет очи и 14 очи.
 • Номер и местоположение на сървърите: Обичаме да виждаме широк глобален обхват на всички континенти.
 • Политика за регистриране: Като се има предвид загрижеността за поверителност, ние прочетохме политиката за поверителност на всеки VPN, за да гарантираме, че те не регистрират нашите IP адреси на устройствата си или съдържанието на нашите уеб сесии. Предпочитаме също VPN, които не регистрират нашите времеви марки за връзка, количеството данни, които сме използвали, или друга несъществена информация; Най -добрите политики за поверителност регистрират само основна информация за акаунта като нашите имена, имейл адреси и информация за плащане.
 • Kill Switch: Всеки VPN трябва да има превключвател за убийство, за да убие всички интернет браузъри или приложения, в случай че VPN не успее. Понякога превключвателите за убиване са активирани по подразбиране, но понякога трябва да ги включим ръчно.
 • Торент и достъп до Netflix: За тези, които искат да използват своите VPN на устройства, освен Xboxes, особено за развлекателни цели, ние се уверяваме, че IP адресите на VPN не са блокирани на сайтове за торент или Netflix, заедно с други най -добри услуги за стрийминг.
 • Разделяне на тунели: Един от начините за подобряване на скоростта е използването на разделен тунел, тунелиране на малко трафик през VPN, а други директно към обществената Wi-Fi мрежа. Не всички VPN имат разделяне на тунели, но ние приоритизираме тези.
 • Методи за криптиране: Днес най-надеждният метод за криптиране е AES-256, което означава усъвършенстван стандарт за криптиране 256-битов. Повечето VPN използват AES-256, за да криптират нашите IP адреси и уеб трафик, а ние даваме по-малко влияние на тези, които все още са заседнали на 128-битов, остарял метод.
 • IP адреси: Има няколко различни начина, по които VPN могат да се справят с IP адресите, които ни дават, когато се свържат. С динамични IP адреси получаваме нов всеки път, когато се свържем, докато статичните означава, че те остават същите. Въпреки това, статичните IP адреси обикновено се споделят между хиляди потребители, което ги прави непроследими; За съжаление, някои доставчици на електронна поща блокират тези споделени IP адреси. В този случай потребителите може да предпочетат да получат специален IP адрес или дори цял специален VPN сървър; Зависи от вашите нужди и нуждите на вашата организация, ако има такава.
 • Приложение: Проверяваме приложенията на iOS и Android, за да сме сигурни, че те са лесни за използване, като предпочитаме приложения с рейтинг от поне три от пет звезди в магазините на Apple или Google Play.
 • Ценообразуване: И накрая, ценообразуването също е съображение; Предпочитаме VPN с месечни и годишни опции, които варират от около 5 до 10 долара на месец или по -малко.

Често задавани въпроси

VPN са сравнително сложна тема като цяло, но когато става въпрос за използването им на вашия Xbox, може да имате повече въпроси от всякога. Ние сме тук, за да помогнем!

Най -добрите VPN за Xbox One са NORDVPN, ExpressVPN, частен достъп до интернет, Cyberghost, Surfshark и Ivacy VPN.

За да настроите VPN за Xbox One, обикновено ще конфигурирате VPN на вашия рутер, след което свържете Xbox към мрежата на рутера, криптирайки IP адрес и уеб трафик.

VPN Surfshark работи с Xbox One и има 30-дневна безплатна пробна версия. За да го поръчате, изтеглете приложението на вашето устройство, създайте акаунт и след това конфигурирайте Surfshark на вашия рутер; Оттам поставете Xbox One в мрежата на рутера и той ще бъде криптиран.

Можете да използвате nordvpn на вашия Xbox One, като го настроите на вашия рутер. Друга опция е да споделяте връзка чрез компютър с Windows или чрез Ethernet кабел, свързан към вашия компютър с Windows. Обаче, Nordvpn не работи директно върху Xbox One.