Най -модерният сайт за прокси

Ако не се притеснявате от личните си данни и просто искате да заобиколите блокове на сайта, без да се налага да плащате нищо, помислете за една от безплатните опции.

5 -те най -добри безплатни хромирани VPN за деблокиране на всеки уебсайт

Рекламодатели, правителства, училища и компании гледат къде отивате онлайн. Докато рекламодателите просто искат да ви следват и да ви продават неща, вашето училище или компания може да блокира определени уебсайтове, така че нямате достъп до тях.

Това често се прави по тежък, безмислен начин. Или чрез използване на алгоритми за блокиране на цели теми или чрез черни списък от отделни сайтове. Китайското правителство например блокира всеки домейн на Google. Това включва gmail. Ако пътувате до Китай и използвате Gmail, е почти невъзможно да си вършите работата, докато пътувате.

Можете също така да откриете, че сте забранени от уебсайтове и съдържание въз основа на вашето местоположение. Netflix, например, служи на съвсем различно съдържание въз основа на вашето местоположение. Може да сте на половината път през невероятна поредица и след това да загубите достъп, като пътувате до друга държава. Обратното е по -лошо. Попаднах на невероятни предавания, докато пътувах, преминах наполовина и след това загубих достъп, след като се прибрах, когато дори не осъзнавах, че достъпът на страната е различен.

И така, как да заобиколим тези ограничения?

Използвайте VPN (виртуална частна мрежа).

Строго погледнато, няма такова нещо като „Chrome VPN“, но много VPN имат хромирано разширение, което ви позволява да контролирате VPN чрез вашия браузър. Мнозина също са напълно безплатни. Ако искате лесен достъп до сайтовете, които искате, където и да сте, те са страхотен избор.

Първо, дума за предпазливост ..

Безплатни срещу платени vpns

Платените VPN са абонаментни услуги. Те притежават сървъри, имат служители и имат други разходи, за да предоставят VPN услуга. Безплатните VPN получават приходите си другаде. Някои продават вашите данни, някои ви показват реклами, други са Freemium версии на платени vpns.

Като цяло, ако се притеснявате от поверителност и сигурност, вземете платен VPN. Горещо препоръчвам да отидете с ExpressVpn.

Ако не се притеснявате от личните си данни и просто искате да заобиколите блокове на сайта, без да се налага да плащате нищо, помислете за една от безплатните опции.

5 -те най -добри безплатни хромирани VPN

1: Cyberghost – Най -доброто за редовно деблокиране

Кибергхост

 • Безплатни местоположения на сървъра: Германия, Холандия, Румъния и САЩ
 • Платени локации на сървъра: 4 800 сървъра в 58 държави
 • Стандарти за криптиране: 256-битови AES
 • Поверителност: Регистрационни файлове се опитват, но ги анонимизират. Не регистрира трафик или IP адреси
 • Скорост на връзка: Няма да забави значително скоростта на връзката на повечето потребители.
 • Ценообразуване: Разширението на Chrome е безплатно. Абонаментите започват от $ 12.99 на месец или 5 долара.99 на месец, таксувани годишно.

Как работи

Инсталирайте от магазина на Chrome и го стреляйте от удължителната лента. Изберете местоположението на вашия сървър, като кликнете върху този, който в момента е активен.

Под капака, хромното разширение на Cyberghost е изградено на блокчейн Ethereum, което означава, че това е една от най -частните опции там.

Те ви предупреждават предварително, че „този плъгин за браузър не е сигурен при достъп до флаш съдържание и не ви предпазва от течове на webrtc.„Не е добре и в деблокирането на стрийминг сайтове.

2: Browsec – най -удобно

Браузк

Browsec е по -бърз от повечето безплатни VPN, сигурни и лесни за използване.

 • Безплатни местоположения на сървъра: Холандия, Сингапур, Обединеното кралство и САЩ
 • Платени локации на сървъра: 12 места
 • Стандарти за криптиране: 256-битови AES
 • Поверителност: Не събира лично идентифициране на информация, но събира мета-данни. Това е място в Русия, така че бъдете предупредени.
 • Скорост на връзка: До 100Mb/s, но е по-вероятно да получите скорост от 10-15MB/s
 • Ценообразуване: Има план за свобода. Премиум абонаментите започват от $ 4.99 на месец или $ 3.33 на месец се таксуват годишно

Как работи

Инсталирайте разширението и след това щракнете върху него. Не е нужно да сте влезли или да имате акаунт, за да използвате разширението Chrome. Местоположението е надеждно между уебсайтовете, има много сървъри, от които да избирате, а интерфейсът е прост и интуитивен.

Горещо препоръчвам да не използвате тази услуга за нещо чувствително. Тъй като се намира в Русия, бих предположил, че всичко, което правите, се проследява.

3: Tunnelbear – най -доброто за рядко използване

Тунела

Tunnelbear е истински VPN с хромирано разширение. За разлика от повечето премиум VPN услуги, Tunnelbear има безплатен акаунт с лимит на данни вместо срок. Ако искате истинска мощност и контрол на VPN, но само от време на време, тунела ще работи за вас.

 • Безплатни местоположения на сървъра: Достъп до всички платени сървъри
 • Платени локации на сървъра: Сървъри в 20 държави
 • Стандарти за криптиране: 256 битово симетрично криптиране
 • Поверителност: Регистрационни връзки, но не и трафик или IP адреси.
 • Скорост на връзка: Бързо, връзки като 50Mb/s дори на безплатни планове
 • Ценообразуване: Безплатните акаунти са безплатни завинаги, платените сметки започват от $ 9.99 на месец или $ 4.99 на месец се таксуват годишно

Как работи

Инсталирайте разширението, щракнете върху него и ще бъдете помолени да създадете акаунт. Всичко, от което се нуждаете, е вашият имейл адрес и когато потвърдите безплатния си акаунт, ще получите достъп до 500MB на месец, който се предлага с безплатен акаунт.

Бъдете предупредени, не играе толкова добре с някои други хромирани разширения – когато го тествахме, Ghostery и Onetab се разбиха.

4: Hotspot Shield – най -лесният и надежден деблокиране

Hotspot Shield

Hotspot Shield е Freemium инструмент, изграден около нейното разширение на Chrome, без данни или капачка за време.

 • Безплатни местоположения на сървъра: Германия, Русия, Канада и Холандия
 • Платени локации на сървъра: Индия, Сингапур, Великобритания, Франция и САЩ са достъпни
 • Стандарти за криптиране: 256 бит AES криптиране
 • Поверителност: Събира агрегирани дневници за активност, но не и трафик или IP адреси
 • Скорост на връзка: Обикновено достатъчно бързо, но ще забави забележимо за по -далечни сървъри
 • Ценообразуване: Има постоянни безплатни акаунти, платените абонаменти започват от $ 12.99 на месец или 9 долара.99 на месец се таксуват годишно

Как работи

Инсталирайте разширението и сте насочени през петик екрана на бордовия поток в самото разширение, преди да се свържете. Можете да изберете вашия сървър, като кликнете върху този, към който сте свързани.

Ще видите и опции за блокер на бисквитки, блокер за злонамерен софтуер, защита на RTC и инструмент, наречен Sword, който създава Spoof Traffic, докато разглеждате, за да объркате проследяващите, които се опитват да ви идентифицират.

5: Windscribe – най -гъвкавите местоположения на сървъра

Описване на ветрове

 • Безплатни местоположения на сървъра: САЩ, Канада, Франция, Германия, Холандия, Норвегия, Румъния, Швейцария, Хонконг и Великобритания
 • Платени локации на сървъра: По -широк спектър от глобални сървъри, както и специализирани сървъри „Windflix“, специално проектирани да деблокират Netflix
 • Стандарти за криптиране: 256-битово криптиране на AES
 • Поверителност: Събира дневници за връзка, но не и трафик или IP адреси
 • Скорост на връзка: Борбите с напредналите и отдалечените сървъри показват забележимо изоставане.
 • Ценообразуване: Freemium планове, платените абонаменти започват от $ 9 на месец или $ 4.08 на месец, таксувани годишно

Как работи

Инсталирайте и сте подканени да се регистрирате. След като създадете своя безплатен акаунт, вие автоматично сте свързани.

Получавате 2 GB безплатни данни с Windscribe, но те правят всичко възможно, за да ви помогнат да се възползвате максимално от тях. Настройката по подразбиране е „круиз контрол“, която не използва нито една от вашите надбавки за данни, докато не срещнете блокиран уебсайт. Когато това се случи, Windscribe се насочва автоматично, за да ви получи достъп, избирайки съответното местоположение на сървъра, за да получите достъп.

Сървърите по поръчка за Netflix също са страхотни. Ако основната ви цел е да получите достъп до различни региони на Netflix, определено помислете за този VPN, това прави този процес супер лесен.

Ами ако уебсайтът, който искате да видите?

Уебсайтове като YouTube и Netflix се занимават с някаква надпревара с оръжия с VPN потребители, много VPN са блокирани от тези сайтове. Ако правите много деблокиране или искате да деблокирате сайтове, които са особено VPN-устойчиви, отидете с платен VPN.

ExpressVPN – най -добре платен VPN

ExpressVpn

Живеейки до своето таксуване, това е най-бързото пълнофункционално VPN там. Той има ефективен режим на стелт, така че наблюдателите дори не знаят, че използвате VPN, солидно криптиране и надеждно отблокира всичко в интернет.

Има разширение за хромиране, но се нуждаете от абонамент, за да го използвате. Настолните и мобилните приложения също са лесни за използване. Цената е на $ 12.99 на месец или 9 долара.99 на месец за шестмесечен абонамент.

Ако ще използвате VPN силно, горещо препоръчвам да отидете с ExpressVPN.

Най -добрите публикации

 • Какво е Нира?
 • Защитете документите на компанията от неоторизиран достъп
 • Над 45% от служителите признават, че приемат документи от бивши работодатели

Киберсигурност и ИТ бюлетин

Най -модерният сайт за прокси

Blockaway е безплатен прокси сайт, който позволява да се деблокират всеки уебсайт и да запазят анонимната си информация за личната ви информация. Той разрешава всички видове мрежови ограничения, например можете да гледате видеоклипове в YouTube, които не са достъпни във вашия регион. Нашата мисия е да направим малко по -лесна за достъп и споделяне на информация за всички.

Защо се нуждаете от прокси сървър

Proxy Server е посредник между вашето устройство и интернет и е много лесен за използване: Всичко, от което се нуждаете, е да въведете уеб адрес, където искате да отидете. Вашата заявка преминава през прокси сървър към уебсайт, след което уеб съдържанието се връща обратно към вас чрез същия прокси сървър. Това е много полезно, ако искате:

 • Скриване на IP адрес.
 • Скрийте историята на посещението си от вашия интернет доставчик или мрежов администратор.
 • Разглеждайте уебсайтове, блокирани във вашата страна или организация.

Но струва ли си да изберете първата проксикатна услуга, която можете да намерите? Многобройните уеб прокси в интернет имат съмнителен характер. Повечето от тях са лошо реализирани, разбиват уебсайтове, не поддържат поточно видео и са изключително бавни.

Blockaway премахва тези ограничения. Това е безплатно и най -модерното проксиситно решение, което може да бъде перфектно заместване на всеки друг уеб прокси или VPN услуга.

Какво е добър прокси браузър?

Има няколко критерия, които трябва да вземете предвид при избора на най -добрия браузър на прокси:

 • Прехвърляне на данни с висока скорост между компютъра на потребителя и мрежовите ресурси, поискани от него. Много безплатни прокси сайтове работят бавно в работно време.
 • Анонимност и възможност за посещение на блокирани уебсайтове. Например някои прокси сайтове не използват SSL криптиране, така че вашите лични данни да могат лесно да бъдат наблюдавани.
 • Поддръжка за уебсайтове от различни видове. Добрият уеб прокси не нарушава или променя съдържанието на уебсайтове.
 • Допълнителни предимства са: Възможността за блокиране на рекламите в браузъра и ускоряване на обработката поради правилното кеширане и компресиране на данни.

Това е основен списък на най -важните характеристики, но ще бъде полезно да направите правилния избор на браузър на прокси.

Разбира се, можете да изберете VPN услуга като алтернатива на прокси сайта. Например някаква услуга като Скрий ме, скрий IP, деблокирайте ни, скрийте моя IP безплатно. Но това са платени услуги, които са предназначени за процесорно използване. В сравнение с всички тях, включително деблокиране, Blockaway е безплатен и не изисква никаква конфигурация.

Скрий ме прокси!

Blockaway осигурява всичко необходимо за безопасно и сигурно присъствие в интернет. Той решава повечето от съществуващите прокси сайт типични проблеми, за да ви скрие перфектно. Основният списък на функциите на браузъра на прокси:

 • Усъвършенстваната технология “скрий ме” осигурява съвместимост с популярни уебсайтове.
 • Скрийте IP функционалността.
 • Неограничен достъп до видео в YouTube и други видео уебсайтове и социални мрежи.
 • Няколко опции на EU Proxy Server за свързване.
 • Не се изисква конфигурация на браузър или операционна система.
 • Възможност за споделяне на прокси връзка с приятели.
 • Основната версия е безплатна.

Просто въведете адреса, който искате да деблокирате, за да получите достъп до интернет без ограничения. Скрий ме сега блокиране!