25 най -добри сайтове за стрийминг на аниме, за да гледате безплатно аниме онлайн

Contents

Мал също е уебсайт за аниме социални мрежи с форуми и над половин милион потребители на ден. Можете да четете отзиви от други хора, преди да започнете нова аниме серия. Също така, можете да намерите хора със същите интереси като вас и да формирате фен клуб.

Топ 10 най -добри сайтове за аниме стрийминг през 2023 г. (безплатно)

За да гледате най-новите филми за аниме и аниме безплатно, изборът на висококачествен сайт за аниме стрийминг е много важен. След сравнения се открояват някои сайтове за аниме стрийминг. Тук изброяват топ 10 най -добри сайтове за стрийминг на аниме за справка.

Японското аниме вече не се ограничава до японската аудитория. Тези аниме имат огромни фенове по целия свят, особено в Съединените щати и европейските страни. Но повечето серии са достъпни само онлайн.

Следователно, тази статия тества редица декларирани най -добри сайтове за аниме стрийминг и най -накрая излезе с 10 най -добри сайта за аниме стрийминг. Те си струва да опитате PC, Android и iOS мобилни устройства. Ако искате да направите свои собствени карикатури или аниме, опитайте Minitool Moviemaker.

1. Kissanime

Kissanime е един от най -добрите уебсайтове за аниме. Той осигурява много готини анимации в миниатюрен изглед и подрежда най -новото аниме на началната страница. В горната част на началната страница потребителите могат да избират любимата си аниме категория.

Отворете списъка с аниме на сайта и ще видите видеоклипове, организирани по категория. Щракването върху името на анимето в менюто ще ви отведе до страницата с видео. Въпреки това, не можете да промените разделителната способност на видео на прозореца за възпроизвеждане и рекламите могат да се появят по всяко време.

Най -добрите алтернативи на Kissanime през 2023 г. [все още работят]

Най -добрите алтернативи на Kissanime през 2023 г. [все още работят]

Колко алтернативи на Kissanime познавате? Ето 9 най -добри алтернативи на Kissanime, в случай че уебсайтът Kissanime изведнъж не работи за вас.

2. Фунамация

Funimation е анимационен уебсайт за стрийминг, който е специализиран в дублирана аниме серия, за да се погрижи за англоезични региони. Сайтът предлага най -новите актуализации на аниме серията, излъчваща се в определен сезон, и е известно, че произвежда английски версии на Hit Anime Movies.

В допълнение, библиотеката на фунмацията съдържа различни аниме серии, включително текуща и завършена серия. Потребителите могат да го гледат безплатно на Funimation с реклами или да се абонират за него за премахване на реклами.

3. Gogoanime

Gogoanime предоставя много топ аниме, за да гледате онлайн безплатно. Този аниме уебсайт ви показва актуализирания сюжет на най -новото аниме от сезона. Той предоставя висококачествени аниме видеоклипове и филми и е посветен само на стрийминг на японското аниме. В допълнение, можете да гледате английската анимационна поредица, което означава, че не е нужно да разчитате на субтитри, за да го разберете.

В допълнение, сайтът има раздел, в който можете да гледате анимационни филми по всяко време и да ги гледате с високо качество. Ако обичате да гледате аниме, Gogoanime е един от най -добрите сайтове за стрийминг на аниме, които трябва да опитате.

4. 9anime

Следващият сайт за стрийминг на аниме е 9anime. Сайтът твърди, че играе аниме сериал и филми с ултра-високо определяне на качеството. В него се отличава с най-високо оценената аниме серия. Сайтът е уникален в тази част от него показва графика за издаване на предстоящи аниме епизоди.

Той също има функция, която позволява на потребителите да поискат аниме да добавят от съществуващ списък от серии, които те вече притежават. И накрая, всички аниме сериали и епизоди са подходящо класифицирани въз основа на съответните им жанрове, за да ускорят достъпа.

The Ultimate Guide - Как да изтеглите от 9anime безплатно

The Ultimate Guide – Как да изтеглите от 9anime безплатно

9anime е добро място за гледане на аниме онлайн с английски субтитри. Трябва да изтеглите от 9anime? Как да изтеглите аниме от 9anime? Проверете тази публикация сега!

5. Нетфликс

Netflix е американски абонамент за видео при поискване. Той предоставя библиотека за филмови и телевизионни сериали (включително анимирани видеоклипове) чрез дистрибуторски сделки и собствени продукции, които са добре известни като Netflix Originals.

Особено, Netflix предлага дъщерно анимационно студио, наречено Netflix Animation, което произвежда предимно и разработва анимирани програми и игрални филми.

6. Хулу

Hulu е един от най -добрите аниме сайтове, които предлагат онлайн аниме видеоклипове за стрийминг. Hulu съдържа голям брой аниме филми, телевизионни предавания и оригинални предавания на Hulu.

Сайтът не е напълно безплатен и трябва да платите няколко долара за достъп до някои платени предавания. Но сайтът предлага 30-дневен безплатен пробен период. Следователно, можете да се консултирате с услуги, преди да закупите план.

7. Мианимелист

MyanimeList е друг най -добър уебсайт за безплатен аниме без реклами. Сайтът е много популярен сред потребителите заради потребителския си интерфейс. Той предлага различни раздели, за да помогне на потребителите лесно да търсят любимите си аниме серии.

Той също така предоставя кратко описание на шоуто. Това ще ви покаже класирането, популярността, отзивите, героите и т.н. от поредицата. В допълнение, можете да се насладите и на любимия си HD видео английски аниме серия.

8. Animeheaven

Animeheaven е напълно безплатен в този списък с най -добри сайтове за стрийминг на аниме. Ще получите всички популярни аниме сериали, актуални серии, карикатури и филми.

Тя позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове с различно качество на видео. Така че, ако търсите уебсайт, който не само може да изтегли видеоклипове, но и да ги предава, тогава аниме небето е идеалният избор за вас.

7 най -добри безплатни уебсайтове за изтегляне на сурови аниме видеоклипове

7 най -добри безплатни уебсайтове за изтегляне на сурови аниме видеоклипове

Къде мога да гледам и изтегля сурови аниме епизоди? Ето 7 -те най -добри безплатни уебсайта, достъпни за изтегляне Изтегляне на неспособно аниме.

9. Аниме-планет

Anime-Planet е един от най-популярните и интересни сайтове за стрийминг на аниме. Подобно на други уебсайтове за стрийминг на аниме, той ви позволява да предавате любимите си аниме предавания и сериали онлайн. Той също така предоставя основна информация за програмата, която искате да предавате.

Най -добрата част от този уебсайт е, че можете също да се сприятелявате чрез този уебсайт. Anime Planet ви дава възможност да се присъедините към общността и да следвате други потребители, които имат същия интерес.

10. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video е американски абонаментен видеоклип при поискване, като сервиз за стрийминг и отдаване под наем на Amazon, предоставяна като самостоятелна услуга или като част от абонамента за Prime на Amazon. Главно разпространява филми и телевизионни предавания, продуцирани от Amazon Studios и MGM Holdings или лицензирани на Amazon.

През януари 2017 г. Amazon обяви Anime Strip.

Някои от гореспоменатите сайтове за стрийминг на аниме не само ви позволяват да гледате аниме онлайн, но и ви позволяват да изтеглите любимото си аниме. Ако искате да направите Anime GIF или Anime смесени разфасовки с помощта на изтегленото аниме, се препоръчва да използвате Minitool Moviemaker тук.

Долен ред

Топ 10 най -добри сайтове за аниме стрийминг са въведени подробно. Кое предпочиташ? Ако имате други отлични сайтове за стрийминг на аниме, които да препоръчате, моля, уведомете ни чрез [имейл защитен] или ги споделете в секцията за коментари по -долу.

Прочетете също:

  • Топ 10 най -добри сайтове за аниме стрийминг (безплатно)
  • Най -добрите алтернативи на Kissanime [все още работят]
  • 5 най -добри метода за гледане на аниме заедно онлайн безплатно
  • Най -добрите 8 места за гледане на аниме онлайн безплатно
  • Топ 6 най -добри сайта за изтегляне на аниме музика
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit

За автора

Специализирайки бизнес английски език в университета, Дорийн е редактор на Minitool в момента, като пише главно технологични статии. Според нея технологията променя живота и всичко, което иска, е да сподели най -последните технологични мисли и знания с хората. Тя се радва да чете книги, да гледа филми и да се изкачва на планини с приятели в свободното си време.

25 най -добри сайтове за стрийминг на аниме, за да гледате безплатно аниме онлайн

Аниме наблюдателите могат да избират от много онлайн сайтове за цифрово стрийминг, за да предават любимите си аниме предавания и филми, когато пожелаят. Ето защо съставихме списък от 25 от най-добрите безплатни и платени (с безплатни пробни) уебсайтове, на които можете да отидете за висококачествено стрийминг.

Жълто предупредителен триъгълник

Преди да започнем, нека извадим законните неща от пътя: Nanowerk няма да носи отговорност за нарушения на данните, заразени/хакнати устройства или регистриране на ISP, причинени чрез използване на непроверени приложения на трети страни или стрийминг уебсайтове. Ние от Nanowerk не одобряваме или насърчаваме пиратството на всяко ниво или под каквато и да е форма. Докато търсите уебсайтове за стрийминг, цялата отговорност пада върху вас, за да проверите авторските права и законния статус на съдържанието (ите), до които имате достъп.

И макар че сме проверили сайтовете в нашия безплатен списък за аниме стрийминг по -долу, не можем да гарантираме, че всички са в безопасност в момента, в който четете това. Ето защо не можем да подчертаем достатъчно, че да се защитите с VPN (виртуална частна мрежа) Преди да посетите тези сайтове. Това ще скрие вашите стрийминг дейности и ще се предпази от оператори на уебсайтове, хакери и вашия интернет доставчик.

Моля обърнете внимание: Стриймингът на авторски права съдържание със безплатен сайт за стрийминг на филми е престъпление и може да се сблъскате с правни санкции, когато сте хванати. Въпреки че препоръчваме да използвате VPN за предаване на филми онлайн, това трябва да е за онези филми, които попадат в публичната област, тъй като ние никога не насърчаваме използването на пиратско съдържание.

Ако сте Buff Movie, не забравяйте да разгледате нашия списък от 25 най -добри стрийминг сайта, за да гледате безплатни филми и телевизионни предавания. Ако сте фен на спорта, може да искате да разгледате нашите 25 най -добри сайта за безплатни спортове. За феновете на музиката сме съставили 20 -те най -добри безплатни сайта, които да изтегляме музика законно. А за запалените читатели сме съставили 25 -те най -добри сайта за изтегляне на книги безплатно. За да поддържате връзка с приятели и семейство, вижте нашите 15 най -добри сайта и приложения, за да извършите безплатни телефонни обаждания. Като потребител на Windows може да се интересувате от нашите 12 най -добри инструменти за актуализиране на драйвери. Вие сте геймър? Вижте 8 -те най -добри сайта за стрийминг за гледане на видео игри. За безплатни и легални сайтове за стрийминг на музика Вижте 15 -те най -големи безплатни услуги за стрийминг на музика.

Моля, обърнете внимание, че някои от връзките в тази публикация са партньорски връзки. Това означава, че ако щракнете върху връзката и закупите артикула, ние ще получим партньорска комисия без допълнителни разходи за вас. Като сътрудник на Amazon Nanowerk печели от квалифицирани покупки.

Ето преглед (подробни описания са под таблицата; сортирани по азбучен ред):

Списък на най -добрите уебсайтове за стрийминг на аниме, които да гледате онлайн

Отзиви на 25 -те най -добри сайта за гледане на безплатно аниме онлайн

9anime преглед

9anime

Ако харесвате чист и лесен за използване интерфейс на уебсайта и голяма колекция от аниме предавания, от които да избирате, тогава популярният сайт за аниме 9anime ще бъде чудесно място за вас да гледате някои от любимите си аниме предавания.

9anime предлага повече от 40 жанра от действие до вампир. По-голямата част от съдържанието може да се предава във висококачествен 1080p. Предлагат се версии за подземно и дублиране. Някои от най-гледаните аниме са едно парче, Наруто, Черна детелина и Джуджутсу Кайзен.

Много полезен инструмент за навигация ви позволява да филтрирате видеоклиповете си по сезон, година, качество, тип и език.

Честите реклами между страниците са много досадни, но това е цената, която трябва да платите, за да можете да гледате огромна аниме колекция безплатно.

Amazon Prime Anime Review

Amazon Prime

Amazon Prime е съперник на поточния гигант Netflix и предлага хиляди предавания, филми и аниме опции, които можете да предавате навсякъде по всяко време по всяко време.

Търсене в категорията на аниме показва повече от 230 заглавия, достъпни безплатно за членове на Amazon Prime с допълнителни 700+ заглавия, достъпни за наемане или закупуване.

Много полезен инструмент за навигация ви позволява да филтрирате видеоклиповете си по сезон, година, качество, тип и език.

Основното видео членство струва $ 8.99 на месец и отговарящи на условията лица могат да получат намалено членство от 5 долара.99/месец. Дори и да решите, че това не е за вас, можете да се насладите на 30-дневния си безплатен пробен период.

Animedao Review

Animedao

Animedao е висококачествена аниме стрийминг платформа, където ще намерите всички най-нови аниме предавания и филми само няколко дни след излизането. Има опции за подземно и дублиране, от които можете да избирате, което е страхотно.

Това е един от най-високо оценените безплатни уебсайтове за аниме, като предлага лесен достъп до безплатно и скорошно аниме съдържание с време за бързо натоварване и скорост.

Филтрирайте вашите видеоклипове по азбучен ред, по жанр, година и рейтинг. Можете също да отбележите видеоклипове и да получите известия за Upcomin версии. Търсене на английски или японски.

Преглед на Animefreak

animefreak

Animefreak е същия сайт като Animefrenzy; Той има основно оформление без функция за филтър, но можете да разглеждате по жанр и популярни.

За регистрираните потребители сайтът предлага прозорец за чат на началната си страница за феновете на анимето, за да обсъдят нещо, свързано с аниме.

Animefreak е за зрители, които са доволни от основна платформа за гледане на безплатно аниме онлайн. Тя служи много добре на тази цел.

Animeland Review

animeheaven

Animeland Предлага страхотна колекция от аниме от 480p до висока разделителна способност 1080p. Сайтът има много основно оформление без функция на филтъра

Много реклами, но можете да изтеглите клипове и филми.

Anime Planet Review

аниме-планет

Поток над 45 000 легални, подкрепени от индустрията аниме епизоди в Аниме-планет – безплатно! Сайтът също има голяма база данни с манга, която можете да четете онлайн.

Има голяма фенска общност (трябва да се регистрирате, за да участвате) с дискусионни форуми, отзиви и списъци с персонализирани.

Много полезни опции за филтриране ви позволяват да търсите аниме предавания и филми по име, рейтинг, студио, тип, етикети, епизоди, година/сезон и персонал.

Animetake Review

Animetake

Animetake е голяма онлайн колекция от безплатни аниме предавания и филми.
Можете да търсите техния каталог по азбучен ред, по година, жанр и рейтинг.
Доста малко реклама.

Aniplus преглед

Animetake

Aniplus е платформа за любителите на аниме с онлайн колекция от безплатни аниме шоута и филми плюс магазин за аниме стоки

Опциите за филтриране са много основни и можете да търсите в каталога им само по азбучен ред, по година и жанр.

Можете да се регистрирате, за да участвате в общността на любителите на анимето на Aniplus.

Доста уникална характеристика е неговата Animeinmylife кампания за фенове на аниме от феновете на аниме. Тук можете да покажете любовта си към анимето, като изпратите вашия аниме, свързан с аниме под формата на произведение на изкуството, снимка или кратко видео и имате шанс да спечелите страхотни награди.

Азиатски преглед на Crush

Азиатска смачка

Ако сте умрял фен на азиатските филми и предавания, Азиатска смачка е вашият сайт. Освен филми, сайтът има доста добър избор от аниме. Той има и блог, който предлага най -новите актуализации на новините на азиатската филмова индустрия.

Опциите за филтриране са много основни и можете да търсите в каталога им само чрез филми или предавания, по държава и жанр. Можете да сортирате по най -новите, най -популярните и азбучно.

Можете да се регистрирате за опцията Premium на $ 4.99 на месец, който ви позволява да гледате без реклами (те имат много реклами. ) и получавате достъп до ексклузивни заглавия и стрийми.

Chia Anime Review

Чиа аниме

Чиа аниме Предлага повече от 1000 висококачествени аниме клипове за онлайн стрийминг. Сайтът има модерен и ефективен потребителски интерфейс.

Опциите за филтриране са по жанр, студио, тип, сезон, най -новите, популати и можете да търсите по азбучен ред.

The Чиа аниме Сайтът не съхранява никакви файлове на собствения си сървър и цялото съдържание се предоставя от трети страни. Това може да направи времето за натоварване на видеото бавно.

Преглед на Crunchyroll

Crunchyroll

Crunchyroll е най -голямата услуга за стрийминг за всички видове аниме предавания с над 30 000 епизода. Най -хубавото в него е, че той качва епизод само час след японското си издание. Освен това има голям избор от манга.

Сайтът ви позволява да добавяте отзиви и да споделяте видеоклипове във Facebook и Twitter. Поддържаните езици са английски, холандски, Франция, италиански и други.

Въпреки че стандартната версия е безплатна, тя ви дава достъп само до ограничен брой предавания и манга. Можете да се абонирате за плана на вентилатора за $ 7.99, Планът на фен на Мега за 9 долара.99 на месец, или крайният фен план за $ 14.99/месец. И трите плана предлагат безплатен 14-дневен пробен пробен период.

Crunchyroll Също така осигурява опит за задълбочаване на ангажираността и общността на феновете чрез социални, събития, игри, потребителски продукти, разпространение на съдържание, създаване на съдържание и публикуване на манга.

Озаглавен Anime Review

озаглавено аниме

Озаглавено аниме Има голяма онлайн колекция от предавания и филми, които можете да филтрирате по жанр, език, година и сезон.

Трябва да се регистрирате (безплатно), за да участвате в техния съвет за онлайн общността. Има и опция за VIP членство в размер на 5 долара на месец, което ви позволява да разглеждате сайта без реклами без реклами.

Преглед на фунмацията

Фунамация

Фунамация Известен е със своя страхотен интерфейс, невероятни аниме заглавия, опции за подземно и дублиране. Собственост на Sony, това е страхотен уебсайт за аниме, който е известен с пускането на наречено чуждо съдържание като аниме и телевизионни предавания.

Безплатната опция показва много реклами и не ви дава достъп до дублирано съдържание. С някоя от двете им премиум опции ($ 5.99/$ 7.99 на месец) Можете да гледате над 15 000 часа аниме навсякъде, без реклами.

Страхотни опции за филтриране ви позволяват да филтрирате по жанр, език, версия и оценка. Можете също да търсите по азбучен ред и по дата добавени.

Преглед на Gogoanime

Gogoanime

Gogoanime е известна с страхотна библиотека с класически по -стари заглавия и много нови. Той е напълно безплатен и чудесно място за гледане на аниме, без да плащате нищо.

Gogoanime предлага жанрове като екшън, коли, ужас, драма, игра, деца и други. Можете да гледате скорошни издания, наречени и китайска анимационна серия.

Ако не намерите любимото си шоу, можете също да поискате клиповете, от които се интересувате.

Скривателен преглед

Оспорвано

Оспорвано е независима компания за аниме стрийминг, която придобива правата върху над 500 серии, филми и OVAs.

Освен симулти, дублици, ексклузиви и дори заглавия на живо, Hidive ви дава повече опции за стрийминг на аниме: Превключете между цензурираната и нецензурирана аниме; Променете цвета на вашите аниме субтитри; Разговаряйте с вашите колеги фенове, докато законно стриймирате аниме в HD.

Ако не намерите любимото си шоу, можете също да поискате клиповете, от които се интересувате.
Абонаментите струват $ 4.99 на месец, но има безплатен 7-дневен пробен период

Hulu Review

Хулу

Хулу е онлайн услуга за стрийминг, собственост на компанията Walt Disney и Comcast.Той притежава лицензи за страхотни заглавия, идващи от някои най -известни аниме студия в Япония. Сайтът е дом на една от най -големите поточни галерии на съдържание сред премиум онлайн платформите за съдържание. Достатъчно е да се каже, че също е дом на едни от най -добрите аниме заглавия.

С Hulu можете да заредите заглавия и да възпроизвеждате аниме на всяко устройство, което притежавате, iPhone, таблет или лаптоп.

Masterani Review

Masterani

Masterani Позволява ви да гледате аниме в HD безплатно при 1080p/720p/480p качество с английски субтитри, подземни, дублирани и на китайски.

Сайтът не съхранява никакъв тип видео файлове, той публикува само връзки или iframes, които са достъпни в интернет. Съответно понякога забавя скоростта си.

Аниме клипове са достъпни във всички категории и има функция за търсене, но няма филтри. Има функция за чат.

Повторна прегледа на пулпата

Среднощна пулпа

Среднощна пулпа се превърна в един от най -големите дистрибутори на американските филми на ужасите, култовете и трилърите. Той също така разполага с масивна колекция от редки и трудни за намиране на аниме в качеството на HD.

Можете да гледате любимото си онлайн аниме безплатно, но премиум абонамент на $ 4.99 на месец ви позволява да се отървете от тези досадни реклами.

Само много основно филтриране чрез шоу/филм и държава – можете да сортирате от най -новите, най -популярните и азбучно.

MyanimeList Review

Мианимелист

Мианимелист, a.k.Мал, твърди, че има най -голямата база данни и общност на аниме и манга.

Мал също е уебсайт за аниме социални мрежи с форуми и над половин милион потребители на ден. Можете да четете отзиви от други хора, преди да започнете нова аниме серия. Също така, можете да намерите хора със същите интереси като вас и да формирате фен клуб.

Както подсказва името на сайта, можете да създадете списъци с аниме серии, които ще гледате. Мал също е домакин на конкурси, за да предизвика потребителите да попълнят списъците си пред други.

Можете да гледате любимото си онлайн аниме безплатно, но премиум абонамент на $ 2.99 на месец ви позволяват да се отървете от рекламите и има някои екстри за това как можете да се намесите в общността.

Обширните опции за филтриране ви позволяват да търсите по жанр, теми, демографски данни, студиа, класиране и сезони.

Преглед на Narutoget

Нарутогет

На Нарутогет Можете да гледате всички епизоди на Naruto & Naruto Shippuden (Shippuuden) безплатно в HD 720p и 1080p.

Narutoget има много основен интерфейс и също работи на iPhone и Android устройства

Преглед на Netflix

Нетфликс

Нито един списък на премиум онлайн аниме не би бил пълен без Нетфликс разбира се. Гледайте Netflix Anime на вашия смартфон, таблет, смарт телевизор, лаптоп или стрийминг устройство, всички за една фиксирана месечна такса. Плановете варират от 8 долара.99 до $ 17.99 на месец. И има безплатен 30-дневен пробен период.

Netflix има обширна библиотека с аниме предавания и според съобщенията е инвестирала много пари в този сегмент от своето програмиране, създавайки оригинални серии и филми, както и прави придобивания за лицензиране с големи билети за световноизвестни франчайзи като Neon Genesis Evangelion, Cardcaptor Sakura , Сен Сейя и други.

Повечето аниме се предлагат в английски дуб аудио, а останалите са достъпни с японски аудио с английски и други езикови субтитри.

Niconico Review

Никоника

Какво натоварва Никоника Освен други онлайн уебсайтове за аниме е неговата функция за видео коментар. Коментарите са покрити директно върху видеото, синхронизирани с конкретни времена на възпроизвеждане. Това осигурява на потребителите споделено преживяване за гледане.

Потребителите също могат да качват, преглеждат и споделят видеоклипове и да използват „Nicoscript“ – като използват специални команди в коментарите на качването, качващият може да добави специални ефекти към видеото, включително гласуване, автоматичен трансфер към друго видео, оценка на викторина и други Характеристика. Те също могат да създадат „милисти“, функция, подобна на отметките на браузъра.

В допълнение към масивна колекция от безплатни аниме клипове има голям раздел на общността на Никоника, Поддържа се от допълнителни функции като Commons Section и Niconico Pedia.

Много реклами в безплатната версия, но можете да се регистрирате за първокласно членство в 550 йени (∼ 5) на месец.

Simkl Review

Simkl

Simkl TV Tracker е услуга, която проследява телевизионни предавания и филми, които гледате и предоставя персонализирани препоръки въз основа на вашата история на гледане. Това не е конкретен продукт или устройство, а по -скоро услуга, до която можете да получите достъп чрез уебсайт или мобилно приложение. Целта на SIMKL TV Tracker е да помогне на потребителите да открият ново съдържание и да следят това, което са гледали..

Simkl TV Tracker предоставя информация и препоръки за различни форми на забавление, включително аниме. Потребителите могат да проследяват напредъка си и да открият нови аниме предавания въз основа на техните предпочитания.

Можете да сортирате аниме от повечето гласувани, най -гледани (месец/година/всички времена) и по жанр. Можете също да филтрирате по сериал, филми, OVAs, Onas и музика.

Tubi Review

Туби

Туби е най -голямата безплатна услуга за стрийминг на филми и телевизия в САЩ, подкрепена от реклами. Платформата работи зрелищно във всички устройства и осигурява качествено съдържание с висока разделителна способност.

Той също така разполага с голям избор от безплатно онлайн аниме. Въпреки че каталогът му не е толкова изчерпателен, колкото другите платформи в нашия списък, той все още предлага страхотен избор на едни от най -добрите аниме, които излизат от Япония.

Можете да предавате филми, телевизионни предавания, както и аниме с високо качество, с рекламен блок, показан на всеки 15 минути.

За съжаление няма добър начин за филтриране на аниме шоута.

Какво е аниме?

Анимето е стил на японско анимационно забавление, включващо цветни герои, въображаеми истории и фантастични теми. Обикновено се произвежда под формата на телевизионни сериали, филми и OVA (оригинални видео анимации) и се характеризира с отличителния си визуален стил и сложни разкази. Жанрът обхваща широк спектър от теми, включително екшън, романтика, научна фантастика и фантазия, и се наслаждава на публиката от всички възрасти по света.

Каква е разликата между аниме и манга?

Анимето и манга са две различни форми на японската популярна култура, но те често са тясно свързани помежду си. Основната разлика между аниме и манга е средата, в която те се произвеждат и консумират. Анимето е анимирана форма на забавление, докато манга е отпечатан или дигитален комикс. Въпреки това, много аниме предавания и филми са базирани на манга поредици, а аниме адаптациите често са много популярни в Япония и по целия свят. И анимето, и манга са важни части от популярната култура на японската и имат голяма и посветена след това.

Аниме Японската анимация на истории, които често се основават на манга, така че има тенденция да има подобни стилистични аспекти на манга – макар и в пълен цвят и включва страхотни гласови актьори.

Анимето се отнася до анимационни произведения, които обикновено се произвеждат под формата на телевизионни сериали, филми и оригинални видео анимации. Характеризира се с отличителния си визуален стил и сложни разкази и обикновено е насочен към широк спектър от аудитории, включително деца и възрастни.

Манга се отнася до японски комикси и графични романи. Докато манга има прилики с американските комикси, има някои стилистични аспекти, които ги отличават, като по-големи очи върху герои и повече скоростни линии в екшън сцени и те обикновено се правят в черно-бели, с много готини визуални звукови ефекти.

Манга обикновено се произвежда в сериализирана форма и се чете във формат отдясно до ляво. Манга обхваща широк спектър от теми и жанрове, включително екшън, романтика, научна фантастика и фантазия и се радва от читатели от всички възрасти.

Какви са сайтовете за аниме стрийминг?

Аниме уебсайтове са онлайн колекции от различни анимационни филми, карикатури и телевизионни предавания. Можете да разгледате тези уебсайтове, за да намерите аниме във всички категории като екшън, комедия/отрязване на живота, драма/трагедия, психологическа, история, военни, свръхестествени/магии, романтика и много други. Много такива сайтове ви позволяват да филтрирате аниме по сезон, година, качество и език.

Подобно на сайтове за стрийминг на филми и телевизионни шоута, сайтовете за стрийминг на аниме са основно предназначени за гледане на аниме предавания, филми и сериали онлайн. Въпреки това, няколко сайта включват също манга за четене онлайн и различни форми на взаимодействия в общността, като качване на клипове, форуми и фенски табла. Някои аниме уебсайтове съдържат свои собствени магазини за аниме стоки.

Ако изберете безплатен сайт за аниме, той винаги ще се предлага с реклами и потребителският интерфейс може да не е много лесен за използване. Ако отидете за премиум аниме съдържание, ще трябва да плащате месечна такса за абонамент. И така, има компромиси както за опциите, така и в крайна сметка това зависи от вашите изисквания, какво можете да си позволите, както и дали сте редовен аниме наблюдател.

Знаеше ли?

На японски, аниме (Термин, произтичащ от английската дума анимация) описва всички видове анимационни произведения, независимо от стила или произхода. Извън Япония анимето е разговорно за японската анимация и се отнася специално за анимация, произведена в Япония.

Знаете ли, че повече от половината от световните анимационни телевизионни предавания са японски аниме? Аниме индустрията се състои от над 430 продуцентски компании, включително големи студия като Studio Ghibli, Sunrise, Gainax, Madhouse, Gonzo и Toei Animation. От 80 -те години на миналия век, носителят също се наблюдава международен успех с възхода на чуждестранните и субтитрирани програми за програмиране.

10 най -добри аниме уебсайта за гледане на аниме законно (безплатно и платени)

10 най-добрите аниме-стрийминг-websites-anime-правни и платени

Животът на среден аниме наблюдател никога не е бил лесен. Тъй като не са на разположение много правни услуги за гледане на аниме онлайн, много от тях прибягват до пиратски уебсайтове за аниме, за да бъдат в крак с любимото си аниме като Attack on Titan, Steins Gate и други. Това обаче е 2021 г. и нещата се промениха доста. За да ви помогнем да гледате анимето, което обичате (законно), ние подбрахме най -добрите уебсайтове за аниме стрийминг там.

Най -добрите аниме уебсайтове за гледане на аниме законно (2021)

Забележка : Някои от споменатите тук уебсайтове са ограничени до конкретни региони. Споменахме наличността в раздела „Поддържани региони“. Ако не сте в официално поддържан регион, можете да използвате VPN за достъп до него. Този подход обаче може да наруши T&C на някои услуги и ще трябва да го използвате на свой риск. Вижте най -добрите VPN за Windows, най -добрите безплатни VPN услуги, Android & iOS и Android TV. Вземете един, който отговаря на вашия бюджет и случай на използване.

И така, без допълнително обожание, вземете малко пуканки и се пригответе да гледате някакво аниме. Можете да използвате таблицата по -долу, за да придвижите до уебсайта, за който искате да прочетете подробно.

Съдържание

1. Crunchyroll – най -добрият уебсайт за аниме като цяло

Crunchyroll е най -популярният уебсайт за гледане на аниме законно. Ще намерите и двете основни аниме заглавия като Наруто Шиппуден, така и тенденциозни заглавия като Attack on Titan on Crunchyroll. Услугата има огромна библиотека на аниме с общо над 30 000 епизода да избирате от, но точната наличност на заглавия зависи от вашия регион.

Crunchyroll - най -добрият уебсайт за аниме стрийминг като цяло

Crunchyroll има Поддържано от реклама ниво за гледане на аниме безплатно. Платеният абонамент обаче ви дава неограничен достъп до библиотеката на Crunchyroll и новите епизоди стават достъпни за гледане на един час след ефирното време на Япония. Можете също да изтеглите аниме за офлайн гледане в платеното ниво.

Поддържани региони: Библиотеката на Crunchyroll е ограничена дори от поддържани региони поради проблеми с лицензирането. Можете да разгледате библиотеката във вашата страна тук. Тази публикация Reddit от 2017 г. също трябва да ви даде груба оценка на каталога във вашия регион.

Разходи: Безплатно ниво; Премиум планът започва от $ 7.99 на месец

2. Фунамация – най -добрият английски аниме уебсайт

Фунамацията е друг уебсайт, който можете да използвате, за да настигнете всичките си любими аниме. Този уебсайт за аниме стрийминг е Дом на над 10 000 епизода на различни аниме предавания. Функцията също се фокусира върху дублирането на аниме към английския. Докато пуристите могат да твърдят, че трябва да гледате аниме на оригиналния език със субтитри, Funimation ви е покрила, ако предпочитате да гледате аниме на английски език.

Фунамация - най -добрият английски аниме уебсайт

Можете да гледате аниме безплатно чрез поддръжка на реклама или да получите абонамент за Funimation Premium Plus. Планът на премията започва от $ 5.99 на месец и достига до 99 долара.99 годишно за непрекъснат опит.

Поддържани региони: САЩ, Канада, Обединеното кралство, Ирландия, Австралия и Нова Зеландия

Разходи: Безплатно ниво; Премиум планът започва от $ 5.99 на месец

3. Нетфликс

Въпреки че Netflix се фокусира предимно върху редовни филми и телевизионни предавания, стрийминг платформата има непрекъснато разширяваща се аниме колекция. Можете да предавате всичко от Критично признати бележка за смъртта (Не, не говоря за адаптацията на Netflix. Никога не го гледайте) за Demon Slayer, My Hero Academia, Fullmetal Alchemist, всички филми на Studio Ghibli и други в Netflix.

Netflix Anime - един от най -добрите уебсайтове за стрийминг на аниме

Кодът на анимето на категорията на Netflix е 7424, И можете да посетите връзката по -долу, за да разгледате цялото аниме съдържание, достъпно на уебсайта. Ако търсите препоръки, не забравяйте да разгледате нашата статия за най -доброто аниме в Netflix.

Поддържани региони: Над 190 държави, с изключение на Китай, Крим, Северна Корея, Сирия.

Разходи: Започва от $ 8.99

4. VRV

VRV Свързва колекция от аниме канали в един пакет. Към този текст VRV включва махмурлук от карикатури, Crunchyroll, Hidive, Mondo, Rooster Seets и VRV Select. Въпреки че преди това VRV също пакет Boomerang и Nicksplat, те вече не са достъпни в платформата.

VRV Home - колекция от уебсайтове за стрийминг на аниме

Един разочароващ факт за VRV е, че той е ограничен до САЩ поради някои ограничения за лицензиране. Ако сте някой, който вече плаща за Crunchyroll, трябва да отидете да проверите VRV, за да получите достъп до повече съдържание на малко по -висока цена.

Поддържани региони: Съединени щати

Разходи: $ 9.99 на месец

5. Хулу

Друг уебсайт за стрийминг в САЩ, който можете да използвате за гледане на аниме, е Hulu. В случай, че не сте намерили анимето, което търсите в Netflix или Crunchyroll, вероятно ще го намерите на Hulu, тъй. Ако сте някой, който вече използва Hulu за гледане на филми и телевизионни предавания, не трябва да пропускате тяхната аниме колекция.

Хулу аниме

Трябва да ви предупредим за преживяването, тъй като може да не е добре поради Реклами в базата $ 5.99 План за абонамент. Да се ​​отървете от рекламите ще ви струва 11 долара.99 на месец.

Поддържани региони: Съединени щати

Разходи: Започва от $ 5.99 на месец

6. Retrocrush – уебсайт за винтидж аниме

Както казва името, Retrocrush е a Услуга за тези, които се интересуват от гледане на винтидж аниме. Призивът на Retrocrush зависи от вида на зрителя на аниме, който сте. Ако наблюдавате аниме от години, откриването на ретрокра вероятно ще бъде приятна изненада. Има поддръжка на реклама, което ви позволява да гледате колекцията безплатно, но можете да помислите да получите премиум абонамент, ако искате изживяване без реклами.

ретрокра

Поддържани региони: САЩ и Канада

Разходи: Безплатно ниво; Планът за премиум без реклами започва от $ 4.99 на месец

7. Animelab

Animelab е друг отличен уебсайт за аниме стрийминг за отсядане в цикъла с любимото си аниме. Това, което най -много ми харесва в Animelab, е дизайнът и потребителското изживяване. The Уебсайтът е гладък и отзивчив, И има специални приложения за почти всяка платформа там.

Animelab

В момента Animelab е ограничен до Австралия и Нова Зеландия. Но се надявам да се разшири до повече държави в бъдеще, защото UI/UX на тази платформа е отличен, а аниме колекцията също е прилична.

Поддържани региони: Австралия и Нова Зеландия

Разходи: Безплатно ниво; Премиум планът започва от $ 7.95 AUD (~ $ 6.10)

8. Оспорвано

Hidive не е уебсайт за среден аниме зрител, тъй като не включва аниме предавания, които са популярни и добре познати. На обратната страна, скрита Ограниченото събиране може да изглежда привлекателно за тези, които искат да разширят навиците си за гледане и разгледайте нови заглавия.

Уебсайт за стрийминг на аниме за аниме в Инди

При $ 4.99 на месец, Hidive не е най -скъпият уебсайт за аниме стрийминг. Компанията също предлага едномесечно изпитание Ако искате да го изпробвате, за да знаете дали намирате колекцията привлекателна.

Поддържани региони: Северна Америка, Латинска Америка, Централна Америка, Южна Америка, Обединеното кралство, Ирландия, Южна Африка, Австралия и Нова Зеландия.

Разходи: Започва от $ 4.99 на месец

9. Amazon Prime Video

Amazon Prime Video обикновено не е първият избор на аниме фенове, но има нарастваща колекция от аниме, която трябва да проверите. Въпреки че няма да препоръчам да получите първостепенно членство само за гледане на аниме на този уебсайт, това е бонус, ако имате активен абонамент за първи.

Основно видео аниме

Поддържани региони: Над 200 страни

Разходи: Основният абонамент започва от $ 8.99 на месец

10. Contv

Докато библиотеката на ContV не е толкова огромна, колкото другите уебсайтове за стрийминг на аниме в този списък, Има вероятност да намерите някакво аниме, които обикновено не са достъпни друго, коетоE. ContV ви позволява да гледате аниме безплатно чрез нейното подкрепено от рекламата ниво, но стриймингът на популярни аниме заглавия изисква премиум абонамент, който струва 6 долара.99 на месец.

Противно аниме

Поддържани региони: Съединени щати

Разходи: Безплатно; започва в $ 6.99 на месец

Най -добрите уебсайтове за гледане на аниме законно

И така, това са нашите снимки от най -добрите аниме уебсайтове там. Като се има предвид нарастващата популярност на анимето, се радваме, че има такива стрийминг услуги, които да помогнат на феновете да гледат аниме без добавено триене. Гледате ли аниме законно на всеки друг уебсайт за стрийминг, който не е представен тук? Не забравяйте да ни уведомите в коментарите и ние ще го проверим.