Най -популярните сайтове за торент на учебника от 2023 г

Contents

Pirates Bay е един от най -старите сайтове за торент предлагайки проверени торенти от десетилетия и има най -добрата общност на най -добрата активна. Въпреки че не е специализиран сайт за торент на учебника, Струва си да се спомене, тъй като има масивна библиотека с торент във всяка категория.

Най -добрите сайтове за електронни книги [Топ 10 нови] 2023 за изтегляне на електронни книги безплатно

Потребители на внимание!
Изтеглянето на торентни файлове е като игра с огън. Вашият ISP наблюдава вашата дейност за сърфиране!! Ще получите имейл за нарушаване на авторски права и по -лошо може да се наложи да уредите делото в съда!! Използвайте VPN софтуер, преди да изтеглите всяка електронна книга от тези сайтове на торент! VPN софтуер може да деблокира всеки блокиран сайт и също да криптира историята на сърфирането ви!!

Чували сме го всичко преди да не сме имали – ако не обичате да четете, просто не сте намерили правилната книга. Книгите са съкровищница от знания, независимо дали четете за свободното време или като академично преследване. Единственият проблем е, че понякога искате да прочетете книга и да не се налага да се занимавате с неприятностите да я поискате от местната библиотека или трябва да харчите зверски суми пари в магазин за книги. Тук влизат в игра електронни книги. Чрез Електронни сайтове за торент Можете да изтеглите цял домакин от книги и имайте информация под една ръка разстояние за няколко секунди.

Torrent-Ebook-сайтове

С Ivacy VPN можете да направите това, без да се притеснявате, че вашата лична информация е открадната. Нещо повече е, че можете да изтеглите материали за четене, без вашия ISP (доставчици на интернет услуги), които проследяват вашите онлайн дейности.

Ето къде трябва да направим скучния легален бит и да вложим много сериозен отказ от отговорност (той леко намалява светлинния тон, но уви, трябва да се направи). Ivacy не оправдава никакъв вид нелегално споделяне на данни.
Въпреки че процесът на връзка с партньорска връзка е напълно легален, файловете, които се споделят чрез него, могат да нарушават законите за авторското право по някакъв начин. Винаги препоръчваме да използвате сайтове за торент отговорно по ваша преценка и сигурно чрез торент VPN.

Повече за това как да изтеглите Ivacy VPN по-долу, но засега нека да продължим и да разгледаме някои от най-добрите торентни сайтове за електронни книги. Повярвайте ни, ще искате да следите за този.

Кой е най -добрият сайт за торент за учебници?

Като студент няма вероятност да имате купчини пари, които да харчите за закупуване на отделни учебници, тъй като те често могат да бъдат много скъпи за закупуване. Много по -рентабилно е да изтеглите Ivacy VPN и да го използвате, за да ги изтеглите сигурно от уебсайт за торент!

Ето нашите любими:

#1 Пиратският залив

Електронни сайтове за електронни книги Пиратският залив

Ако искате да влезете в огромната библиотека с електронни книги, тогава трябва да преминете към пиратския залив – като най -популярните сайтове за торент в момента, той има огромната колекция от електронни книги и трябва да изберете този от достойни сайтове, за да намерите вашите Желана електронна книга за нула време.

The Pirate Bay е участвал по -рано за това, че е един от нашите най -добри списъци за търсачки Torrent. Това също не ни проваля по този брой, предлагайки редица учебници за студенти от университета. Можете да потърсите, като използвате заглавието на книгата или да отидете до секцията за електронни книги, за да намерите популярните торентни файлове на електронни книги. Аз лично препоръчвам пиратския залив като един от подходящите сайтове за електронни книги.

#2 Limetorrents

Ebook-torrent-inite-limetorrents

Limetorrents също е невероятно добър вариант, ако търсите учебници на широк спектър от академични предмети. Има повече от 0.3 милиона електронни книги в момента са индексирани. Сайтът е лесен за навигиране и намиране на топ 100 електронни книги на сайта. Търсенето на любимия ви сайт за торент също е с едно щракване далеч. LimetOrrent е де-факто торент сайтове за електронни книги и онлайн списания.

#3 TorrentDownloads.аз

Електронна книга Torrent Site TorrentDownloads

Torrent Downloads има безплатни отзиви, тъй като предлага учебници, които можете да прочетете от корица до корица – нито един от този нахален бизнес, където някои сайтове на торент предлагат ограничени страници. Нещо повече е, че Torrent Downloads предлага и редица аудиокниги. Перфектен за вас, ако трябва да прочетете книга за задание, дължимо в понеделник и всъщност не сте започнали да я четете … в петък вечер. Ами сега.

Сайтът TorrentDownloads има повече от 147K книги, 23K аудио книги, които вече са индексирани като Torrent Tracker. Списъкът става по -голям ден за ден, така че ако искате да търсите електронни книги на този сайт, има вероятност вече да го намерите тук.

Електронни сайтове за торен за електронна книга 2023

И така, сега, когато проучихме няколко варианта, които от вас, които са академично задвижвани, какво ще кажете за някои варианти за тези от вас, които обичат да четат като част от рутината на вниманието ви? Докато списъкът, който предоставихме по -горе, е идеален, ако имате нужда от учебници, има много други торентни сайтове за общи електронни книги, ако не търсите само PDF формат. Нека да тръгваме. Толкова много списъци, такова малко време!

#4 101 Торенти

Ebook-Torrent-Site-101Torrents

101 Торент може би сте чували за този торент двигател, тъй като има богат избор от филми, но момче имаме ли новини за вас. Този сайт също има тонове и тонове книги! Ако не сте почитател на тежкото тромаво четене и предпочитайте да четете нехудожествена литература, някога можете да торент списания. Кой казва, че трябва да отидете при вашите новинарски агенти, за да настигнете най -новите клюки в света на шоубизнеса? 101 Torrents е чудесен източник като сайт за торент за електронна книга.В този сайт са индексирани минимум 156K електронни книги.

#5 Torrentoff

Ebook-Torrent-Site-Torrentoff

Докато останалите сайтове за торент имат книги като свой вторичен приоритет, трябва да кажем, че торентът е раздал разпространението на книги като доста основна грижа. Със сигурност ще бъдете разглезени за избор на този сайт за торен за електронни книги. Torrentoff има 156k+ книги в момента Торент сайт за електронна книга.

#6 Torrentz2

Ebook-Torrent-Site-Torrentz2

Torrentz2 също може да се третира като един от най -добрите сайтове за торент за електронна книга, въпреки че много от вас го знаят като торент търсачка, което не е напълно невярно!

Без съмнение ще чуете за този торент гигант: Torrentz2. Това, което ни прави супер развълнувани от това допълнение към списъка, е, че има капацитет за филтриране, който ви позволява да търсите съдържание, което е изключително електронна книга. Какъв блестящ инструмент за вас любители на книгите там!

#7 FreeBookspot

Ebook-torrent-freebookcatalog

Знаеш как казвахме, че е прекрасно, когато уебсайтът на торент е проектиран специално за споделяне на електронни книги със света? Името на този уебсайт ни кара да се спукаме положително от вълнение. Този сайт има категории като ‘Книга на седмицата‘. Едва ли можем!

Повече от милиони електронни книги – всички са в категории, ръцете надолу това е най -добрите торентни сайтове за електронна книга. В момента сертификатът си за SSL има проблем, но не се притеснявайте за това, просто игнорирайте предупреждението и продължете към страницата, ако видите някакъв предупредителен знак в браузъра си.

#8 торент фънк

Ebook-Torrent-Site-TorrentFunk

Torrentfunk е лесен за навигация, пускане на търсачката на мелницата торент. Признавам, че няма нищо толкова зрелищно в това, но винаги е добре да имате алтернативни сайтове за торент за електронни книги. Понякога, поради нарушаване на авторски права, тези уебсайтове се премахват временно или дори се вземат офлайн. Torrentfunk също има категории като “Наскоро добави книги“,”Проверени електронни книги торент“, и “Торен торент за електронна книга“.

Кои са най -добрите сайтове за изтегляне на безплатни PDF книги?

PDF е невероятно универсален формат, тъй като повечето платформи могат да поддържат типа на файла доста лесно- обикновено не е нужно да изтегляте каквито и да било програми, за да видите вашата електронна книга.

#9 Smashwords

Ebook-torrent-site-smash

Ще намерите легиони от книги, които чакат да бъдат изтеглени на този уебсайт в PDF формат. Не само ще намерите съществуващи заглавия, които са продали милиони физически копия в целия свят, но и оригинални произведения, които амбициозните автори изпращат, използвайки сайта Torrent като платформа, за да се изведат себе си. Потребителският интерфейс е прост и не трябва да създава никакви проблеми, като трите категории „художествена литература“, „нехудожествена литература“ и „други“, предоставящи път в своята огромна колекция.

#10 Free-Ebooks.нета

Ebook-torrent-site-ebooks.net

Подобно на сайта за торент по -горе, този сайт е изключително за електронни книги. Има опция за изтегляне в PDF формат и дори опцията за преглед на уебсайта на испански и португалски, което означава, че той се грижи за повече от глобален демографски демографски. Той полезно показва представени електронни книги на началната страница, така че ще имате масив от препоръки, ако сте объркани какво да четете.

Има ли добри сайтове за торент за книга, с изключение на Kickass?

Това е въпрос, който често се появява във вселената на любителя на книгата. Трябва да кажем, смятаме, че вече сме отговорили на този по -горе. Само за да го изрича с големи главни букви, разбира се има. Дадохме ви списък от 5!
kickass ebooks
Това обаче не отговаря на всички въпроси, които имате относно популярността на самия уебсайт. Нека обясним: Kickass Torrents или Kat е един от най -старите сайтове за торент за електронни книги там. Поради възрастта си той също е придобил известност. Просто. Все още смятаме, че това е прекрасен вариант, но искахме да ви изложим на други сайтове за торент за електронни книги, които често се засенчват от голямата репутация на kickass eBooks.

Изтегляне на електронни книги за Kickass

За щастие, потребителският интерфейс на началната страница.
И така, споменахме аудиокниги (макар и накратко) по -горе, но всъщност не ви казахме къде можете да намерите някои, ако те бяха конкретно това, което търсите.

Сайтове за аудиокниги за торент 2021

Електронна книга Torrent Site Audiobooksworld

1) Сестният сайт на PDFBookSworld е добро място за започване на вашето търсене, аудиокнигите свят.

Електронна книга Torrent Site Audiobooks.cloud

2) Аудиокниги.Cloud Слушайте всички аудиокниги, за които евентуално бихте могли да копнеете на този мощен сайт за аудиокнига, който изтръгва резултати, когато въведете ключова дума.

Електронна аудиокнига на сайта за торент

3) Audiobook Bay Този сайт за торент позволява да изберете жанра на книгата, както и кога е публикувана – много полезна, ако имате предвид конкретна книга! Ако тази връзка не се отвори за вас, това означава, че вашият интернет доставчик е блокирал този сайт. За да деблокирате това и всеки от сайта в тази статия, използвайте VPN като Ivacy VPN.
4) Допълнително торент толкова добър, колкото и останалите, които сме изброили, този сайт за търсене на торент е добавил и преди да има различни видове медии, за да изпълни всички ваши нужди.

Като цяло има много различни торентни сайтове, от които можете да получите достъп до цял нов свят, който автор е работил усилено, за да създаде за вас. Преди да тръгнете да се загубите в свят на безкрайни думи, внимавайте – изтеглянето на Ivacy VPN е наложително. Вашият изходящ трафик и входящ трафик (в този случай торентните файлове на електронната книга, които ще изтегляте) са криптирани, така че никой да не знае какви файлове споделяте. Това означава, че няма да се налага да се притеснявате за правни последствия.

Всичко, което трябва да направите, за да изтеглите Ivacy, е да отидете на уебсайта https: // www.Иваси.com/изтегляне-vpn/

Тук ще видите редица различни опции за изтегляне на Ivacy VPN на различни платформи:
· IOS
· Mac
· Windows
· Като хромирано разширение
· Като разширение на Mozilla Firefox

Лесният за използване Ръководство ще ви помогне да изтеглите електронни книги чрез сайтове за торен за електронни книги със сигурността на Ivacy VPN за нула време. Уверете се, че сте прочели правилно инструкциите … но като червеи от книги, които искат да изтеглят електронни книги, ние сме сигурни, че ще го направите! Борбата да се изтегля сигурно електронни книги, сега е нещо от миналото благодарение на Ivacy VPN.

Най -популярните сайтове за торент на учебника от 2023 г

Учебниците са ключът към знанията за студентите и учени. Но е трудно да намерите учебници безплатно, чувствали ли сте се някога същото, след като сте губили времето си за търсене на сайтове на Torrent Torrent Online? Не се притеснявайте, вие сте на правилното място, за да получите учебника си с няколко кликвания.

Най -добрият сайт за торент учебник

Учебните сайтове за торент ви предлагат книги безплатно и всички в „Дигиталната ера вярва, че знанията трябва да се споделят“. Торент сайтове са изградени за споделяне на съдържание безплатно i.e не е нужно да плащате нищо. Без да губим допълнително време, нека започнем ..

Отказ от отговорност: Много от Торент сайтове осигуряват пиратско съдържание. Ние не насърчаваме изтеглянето на такова съдържание. Трябва да изтегляте само съдържание, което е законно във вашата страна.

Списък на сайтовете на Torrent Tort Torrent през 2023 г

Най -добрите сайтове за торент учебник през 2023 г

1. Библиотека Генезис

Библиотеката Genesis е ��one spot за учебници, има масивна база данни с книги в различни категории. Това е интуитивен и минималистичен дизайн с повече Разширени опции за търсене и филтър, които ви позволяват бързо да намерите книгата.

Докато сайтът е без реклами, е приятно, че резултатите от търсенето описват всичко (автор, издател, година, заглавие, страници, размер и т.н.) за книгата. Всички книги за библиотеката Genesis са безплатни И можете директно да изтеглите книгите в различни формати.

Не само учебници, но можете да намерите и списания, статии и друго съдържание. Също така, той предлага приложения за Android & Windows.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Учебници, списания, статии, художествена литература В световен мащаб Без реклами 30м+

2. FreeBookspot

FreeBookSpot е друг най -добър учебник торент сайтове Предлагайки книги заедно с видео курсове, ще намерите книги във всяка категория. Сайтът има много функции като разширени филтри и опции за търсене и дори можете да промените изгледа (компактен/пълен изглед). FreeBookSpot поддържа ��Активна общност на ежедневните качващи, за да поддържат библиотеката актуална.

Въпреки че не се нуждаете от акаунт за качване или изтегляне на книги от сайта, по екрана има много рекламни изскачания. Най -хубавото е, че дори можете да докладвате за връзката на книгата към администратора, ако изглежда рибен и можете да изтеглите учебниците директно.

Докато сайтът е блокиран във вашия регион поради съдържание на авторски права, можете да получите достъп до него, като използвате VPN.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Технологии, учебници, романи, художествена литература, научна фантастика, видеоклипове и т.н Ограничен достъп Среден 10м+

3. Wikibooks

WikiBooks е версия на библиотеката с отворен код на Wikipedia, фокусирана върху статии и учебници, стартирани през 2003 г., въпреки че има ограничена библиотека с книги, но е достъпна на няколко езика като английски, Deutsch, Portugues, Italiano, Hindi и 5+ езици. Докато потребителският му интерфейс е много чист и минимален с централно място в центъра.

WikiBooks не предоставя опцията за директно изтегляне, но работи като торент учебници за индексиране на търсачки от други сайтове. Но няма реклами или пренасочвания, дори ако вие Не се нуждаете от акаунт за изтегляне на учебници.

Wikibooks предлагат не само академични учебници, но и спорт, документални филми, пътеводители и т.н. Също така, можете да прочетете учебника онлайн, без да ги изтегляте.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Учебници на различни езици, пътеводители, документални филми,
Новини спорт, цитати
В световен мащаб Без реклами 20м+

4. Пиратският залив

Пиратският залив

Pirates Bay е един от най -старите сайтове за торент предлагайки проверени торенти от десетилетия и има най -добрата общност на най -добрата активна. Въпреки че не е специализиран сайт за торент на учебника, Струва си да се спомене, тъй като има масивна библиотека с торент във всяка категория.

Pirate Bay има елегантен потребителски интерфейс с всичко на място и можете да търсите за всеки торент от нейното глобално търсене. Почти всеки торент е добре сестра за бързи изтегляния, пазете се от рекламите на сайта, които ви пренасочват към някъде.

Тъй като сайтът се преследва от много правителства и се блокира в много региони. И така, сайтът често ще променя своя домейн.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Учебници, музика, игри
Софтуер, електронни книги, филми,
Регионални блокове Малко 25м+

5. Безплатни електронни книги.нета

Безплатните електронни книги са още един най -добър оферта на сайта на торента от учебник Електронни книги в 115+ категории, Но това е услуга за регистрация и ви позволява да четете/изтегляте 5 електронни книги безплатно всеки месец. Безплатният интерфейс за електронни книги е приятен за очите и има първокласно изживяване.

Докато всяка електронна книга е налична във формат PDF, Kindle, TXT и EPUB. Ще ви е необходим акаунт, за да изтеглите електронни книги и да получите такъв, използвайки тяхната програма за регистрация (присъединете се безплатно). Също така, има a Lifetime VIP абонамент Предлага се за $ 49.

Също така, сайтът има аудиокниги и много други ��benefits, ако сте издател. Изтеглянето на книги от сайта е наистина бързо и не се нуждаете от торент клиенти.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
115+ Електронни книги за категория В световен мащаб Реклама безплатно 10м+

6. 1337x

1377x-

1337x е Най -добрият сайт за торент, предлагащ учебници Торенти във всяка категория, заедно с други торенти от 2007 г. Докато интерфейсът му е акустичен и торент приятелски с само проверени сайтове за торент. Ще бъдете впечатлени от тяхната добре организирана структура на каталога.

Докато тяхната активна общност се преобразува и семена всеки торент. 1337x е напълно без реклама и не изисква акаунт за изтегляне на торенти. Въпреки че няма специален раздел за учебници, можете да търсите торента.

Всеки торент на 1337x има описания и подробности за торентите. Но сайтът е блокиран в повечето региони поради съдържание на авторски права.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Академични учебници, романи,
документални филми и т.н
Ограничени региони Реклама безплатно 15м+

7. PDF устройство

PDF Drive е PDF търсачка, която има ��Масивен учебник колекция от 82.5m+ електронни книги в 16 категории, лесно достъпни в PDF формат. Въпреки че не се нуждаете от акаунт за изтегляне на книги от сайта, няма никакви прекъсвания на рекламата.

Началната страница на PDF Drive има най -добрите книги на седмица С опция за търсене отгоре и категории учебници в долната част. Можете да визуализирате или изтеглите учебника директно и той има приложение PDF Drive за мобилни устройства.

Също така, можете да се регистрирате за по -персонализирано изживяване или да поставите заявка за качване на учебници и тяхната общност ще изпълни вашата заявка.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Учебници, статии, списания и т.н В световен мащаб Без реклами 5м+

8. Много книги.нета

Много книги е безплатно Учебник торент сайт с 1M+ неясни торенти Във всеки жанр, стартиран през 2004 г. Докато интерфейсът му е класически с корици на книги като миниатюри и има глобално търсене на върха за бързо търсене. Можеш Изтеглете или прочетете електронната книга онлайн.

Много книги не изискват регистрация или акаунт и няма ограничение за изтеглянията ви. Началната му страница има популярни книги на седмицата, предоставени с различни жанрове. Също така, той има приложение за iOS и Android.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Безплатни учебници в 50+ жанра В световен мащаб Не 5м+

9. Букмейтър

Bookyard е най -добрият сайт за торент на учебника която има обширна колекция за електронни книги в 34 жанра и качва нови книги всеки ден. Това Дизайнът е много минимален С търсене на страницата и някои статистически данни. Не се нуждаете от акаунт за изтегляне на торенти за електронни книги.

Изтеглянето на учебници или електронни книги е просто без пренасочване и всеки учебник е достъпен в PDF формат, но няма усъвършенствани филтри, с изключение на това търсене.

Бусингът поддържа добре организирана структура (азбучен ред) в категории в категории.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Учебници, електронни книги, аудио книги и т.н Ограничени региони По -малко реклами 2м+

10. Проект Гутенбург

Project Gutenburg е най -старият безплатен сайт за торент за учебник, стартиран през 1971 г. И най -добрата част е, че можете да прочетете или изтеглите книгата във всички различни налични формати. Project Gutenberg организира нещата по различен начин, наречен рафт за книги (различни жанрове в азбучен ред).

Също така, има малка опция за търсене в горната част, която получава вашата електронна книга, не се нуждаете от акаунт, за да разглеждате или изтегляте съдържание. Няма да има реклами, тъй като сайтът чисто работи на дарения.

Той има усъвършенствани функции за търсене под „Търсене и разглеждане”Раздел, споменаващ най -новите издания и популярни книги, заедно с случайни.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Безплатни учебници, електронни книги, романи и т.н В световен мащаб Без реклами 10м+

11. Интернет архив

Интернет архив комбинира библиотеки от учебници по целия свят, известни с колекцията си от 20M+ учебници. Ще намерите всяка библиотека на страната или можете да вземете назаем книгата от други, за съжаление можете да прочетете само книгата (без опция за изтегляне).

Той има усъвършенствано търсене, за да получи електронната книга, която искате, Internet Archive предлага видеоклипове, изображения, аудио и софтуер заедно с книги. Също така, ще намерите една и съща книга на различни езици.

Не се нуждаете от акаунт, за да разглеждате всички книги, за персонализирани и проследяване на вашето четене можете да направите такъв.

Тип съдържание Наличност Ad intrusion Трафик
Учебници, статии, електронни книги и т.н В световен мащаб Не 2м+

Други сайтове за торент учебник

  • Електронни книги на планетата
  • Zooqle
  • Ebookshare
  • Isohunt
  • Ebookee
  • TorrentDownload
  • Torrends
  • Zlibrary

��Увийте

С казаното, горните са най -добрите Учебник торент сайтове във всеки жанр. Надявам се, че ще намерите учебника, който търсите, не забравяйте да се защитите с торент VPN, преди да получите достъп до торент сайтове, за да защитите самоличността си или да избегнете правни проблеми.

Направете ��share с нас другите най -добри сайтове за торент на учебника, ако са налични в коментарите и започнете да се оправяте ..

Често задавани въпроси, свързани със сайта на Torrent Torrent

Кои са най -добрите сайтове за торент учебник?

Споменахме всички най -добри сайтове за торент на учебника по -горе, потърсете учебника си в сайтовете, които ще ги намерите истински бързо. Всички сайтове са напълно безплатни и не изискват акаунт, но се уверете, че посещавате само официални домейни.

Безопасно ли е да изтеглите Torrents Torrents?

Да, напълно е безопасно да изтегляте учебници от сайтове на Torrent. Но уверете се, че използвате VPN, преди да продължите, за да избегнете някой, който проследява вашите действия.

Мога ли да използвам безплатен VPN?

Не!, Безплатните VPN не са безопасни и не могат да деблокират гео-блокирани сайтове i.E не прави никаква разлика, ако ги използвате или не. Вместо това те ви излагат на риск, като продават вашите данни на трети страни. Така че, не препоръчваме да използвате безплатен VPN, освен ако не сте намерили надежден.

За Нандам Сренивасулу

Nandam Sreenivasulu е страстен за киберсигурността, а любителят на технологиите вярва в свободата на интернет за всички. Обича да гледа аниме в свободното си време и да изследва повече за най -новите анимета.