Получаване на грешка в прокси, когато няма прокси/vpn при нас, използвайте ни

Contents

В Съединените щати, да, законно е да се използва VPN. Всяка държава има различни разпоредби относно законността на VPN. Вашият VPN е инструмент за поверителност и вие сте напълно свободни да го използвате като един. Докато използването на VPN е напълно законно, никога не трябва да се занимавате с незаконна дейност, докато използвате VPN.

Защо Netflix казва, че използвам прокси, когато не съм?

Тази грешка означава Вашето устройство или мрежа се свързва с Netflix чрез приложение или услуга или услуга на VPN, прокси или “Unblocker”. Гледането на Netflix по време на използването на VPN не се поддържа, ако имате подкрепен от AD Netflix план. Събитията на живо в Netflix не могат да бъдат гледани по време на използване на VPN.

Защо моят Netflix казва, че използвам VPN?

Защо Netflix казва, че използвам VPN? Това означава, че Netflix е свързан с вашия IP адрес към VPN мрежа или прокси услуга. Ако не използвате VPN, свържете се с Netflix или вашия ISP за повече разяснения. Ако използвате VPN, шансовете са вашите VPN да нямат възможности за стрийминг или да не поддържат Netflix.

Как да преодолея проксито на Netflix?

Най -добрият начин за заобикаляне на прокси грешката е чрез регистрация за един от най -добрите VPN за Netflix. ExpressVPN е най -добрият VPN за достъп до Netflix, следван отблизо от NORDVPN. И двата VPN се предлагат с 30-дневна гаранция за връщане на пари, така че няма какво да губите.

Как да спра Netflix да проследява vpn?

Ето как да заобиколите VPN блокове в Netflix и всичките ви любими стрийминг услуги: Първо, регистрирайте се за VPN, който може да деблокира широк спектър от стрийминг услуги. Особено препоръчваме nordvpn, но Surfshark и ExpressVPN са и двете силни алтернативи за заобикаляне на VPN блокове.

Защо Netflix иска да изключа VPN?

Как се забранява Netflix VPN? Netflix Закупува Списъци на известни IP диапазони, които принадлежат към VPN и той блокира тези IP адреси. Това означава, че дори свързването с VPN сървър във вашата собствена страна може да доведе до неспособност да се свържете с Netflix. Ако случаят е такъв, изключете VPN и опитайте отново!

Грешка в Netflix казва: „Изглежда, че използвате VPN от Unblocker или Proxy“

Как да деактивирам прокси или деблокиране?

За да деактивирате използването на прокси:

 1. Отворете приложението Настройки.
 2. Докоснете Network & Internet и след това Wi-Fi.
 3. Докоснете и задръжте името на Wi-Fi мрежата.
 4. Докоснете Modify Network.
 5. До “Advanced Options”, Докоснете стрелката надолу.
 6. Под „Proxy“, докоснете стрелката надолу.
 7. Докоснете None.
 8. Докоснете Запазване.

Как да изключа VPN или прокси?

Деактивирайте прокси за Chrome на Windows

 1. Щракнете върху менюто Chrome в лентата с инструменти на браузъра.
 2. Изберете Настройки.
 3. Щракнете върху Advanced.
 4. В секцията на системата щракнете върху Отворете прокси настройките на вашия компютър. .
 5. При автоматична настройка на прокси, изключете настройките за автоматично откриване на размери.
 6. При ръчна прокси настройка Toggle Използвайте прокси сървър изключен.
 7. Щракнете върху Запазване.

Как да заобиколите Netflix Country без VPN?

Най -добрият вариант досега е да използвате Smart DNS услуга, но можете също да използвате прокси сървър, софтуер за отдалечен работен плот, браузъра TOR или да опитате да настроите домашен VPN сървър. Най -добрият начин да промените региона на Netflix без VPN е да използвате интелигентен DNS прокси. Той надеждно деблокира Netflix на повечето устройства при HD/4K скорости.

Ще ме забрани ли Netflix за използване на VPN?

Известно е обаче, че Netflix блокира VPN и прокси услуги, така че дори и да имате достъп до услугата с VPN, тя може да не работи дълго. Препоръчва се да използвате Netflix само в региона, където имате валиден абонамент. Не, Netflix не би забранил акаунта ви за използване на VPN.

Защо Netflix смята, че съм в друга държава?

Проверете вашия IP адрес

Ако показаната страна съвпада със страната, в която се намирате и все още имате проблеми, свържете се с нас. Ако показаната държава не съвпада с страната, в която се намирате, това може да означава, че VPN се използва на вашето устройство или мрежа. Ще трябва да го изключите, за да получите телевизионни предавания и филми във вашия регион.

Използвам ли VPN или прокси?

За да видите дали използвате прокси/VPN онлайн, отидете на www.Whatismyproxy.com. Ще се каже дали сте свързани с прокси или не. PC: Проверете под вашите настройки на WiFi, за да видите дали има показване на VPN/прокси. MAC: Проверете най -горната си лента за състояние.

Как да променя IP в Netflix?

Най -простият начин за промяна на региона на Netflix е чрез използване на виртуална частна мрежа (VPN). VPN тунели вашия интернет трафик чрез посреднически сървър, разположен в страна по ваш избор. Той може да маскира истинския ви IP адрес и да го замени с такъв от избраната от вас държава, като по този начин подправя текущото ви местоположение.

Са VPNS законни?

В Съединените щати, да, законно е да се използва VPN. Всяка държава има различни разпоредби относно законността на VPN. Вашият VPN е инструмент за поверителност и вие сте напълно свободни да го използвате като един. Докато използването на VPN е напълно законно, никога не трябва да се занимавате с незаконна дейност, докато използвате VPN.

Можете ли да промените страната си Netflix?

Netflix е достъпен в над 190 страни по света. Всяка държава има собствен каталог от оригинални и лицензирани телевизионни предавания и филми. Страната във вашия акаунт не може да бъде променена, освен ако не се преместите на нов.

Коя държава VPN е най -подходяща за Netflix?

Въз основа на нашите тестове, ExpressVPN е най -добрият VPN за деблокиране на следните региони на Netflix: Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Италия, Холандия, САЩ и Великобритания. ExpressVPN работи с нас Netflix във всички наши тестове. ExpressVPN работи по -надеждно от всички останали услуги, които тествахме.

Има ли безплатен VPN за Netflix?

За щастие, премиум VPN доставчиците на услуги имат множество опции за това как можете да промените безплатно региона на Netflix. Например, NORDVPN предлага безплатна пробна версия за потребители на Android. Така че, можете лесно да инсталирате този VPN, за да гледате безплатно Netflix предавания на вашия смартфон.

Какъв VPN не е блокиран Netflix?

ExpressVPN е отличен избор за Netflix, въпреки че е по -скъп от Nordvpn и Surfshark. Той има специална страница на Netflix и няколко местоположения на VPN сървър могат надеждно да имат достъп до Netflix.

Как да изключите прокси?

Деактивирайте настройките за автоматичен прокси в Windows 10

 1. Отидете в менюто за стартиране или Cortana.
 2. Потърсете настройки и го отворете.
 3. Изберете мрежа и интернет.
 4. От левия прозорец щракнете върху прокси.
 5. При автоматична настройка на прокси, изключете автоматично откриване на опцията за настройки.
 6. Под ръчна прокси настройка деактивирайте опцията за прокси сървър.

Означава ли прокси vpn?

Дефинирани прокси и VPN. VPN и прокси са онлайн услуги, които крият вашия IP адрес, като пренасочват вашия интернет трафик чрез отдалечен сървър. Но прокси работи само с едно приложение или услуга, докато VPN осигурява целия ви интернет трафик и го криптира за допълнителна сигурност и поверителност.

Какво е прокси на Netflix?

Прокси услуга действа като посредник между вашето устройство и Netflix. Вместо да комуникира директно с Netflix, интернет данните първо се пренасочват чрез прокси сървъра. Към Netflix и други уебсайтове и приложения изглежда, че потребителят се свързва от местоположението на прокси сървъра вместо собственото си.

Деактивира прокси безопасно?

Безопасно е да деактивирате проксито на устройството, освен ако не искате да скриете вашия IP адрес от сайтовете, които посещавате.

Е VPN легален в Турция?

Са законни VPNS в Турция? Да, използването на VPN е законно в Турция. Докато Турция започна да предприема стъпки за блокиране на достъпа до TOR и VPN услуги в края на миналата година, не е незаконно да се използва такъв.

Харам ли е да използвам VPN?

VPN само по себе си не е харам. VPN е инструмент за законна поверителност в епоха на наблюдение.

Може ли полицията да проследява VPN?

Полицията не може да проследи на живо, криптиран VPN трафик, но ако имат съдебна заповед, те могат да отидат при вашия ISP (доставчик на интернет услуги) и да изискват връзки или дневници за използване. Тъй като вашият ISP знае, че използвате VPN, те могат да насочат полицията към тях.

Проверява ли IP Netflix?

Netflix казва на своя уебсайт, че компанията използва “IP адреси, идентификационни номера на устройството и активност на акаунта от устройства, подписани в акаунта в Netflix”, за да определи кои устройства са в едно и също домакинство. „Хората, които не живеят във вашето домакинство, ще трябва да използват собствения си акаунт, за да гледат Netflix“, казва сайтът.

Получаване на грешка в прокси, когато няма прокси/vpn в употреба [нас]

Здравей. Имам проблеми с гледането на Netflix. Цял ден го работех, докато работех на моя компютър и го изключих, когато напуснах вкъщи. Когато се върнах у дома, гледах приблизително. 30 минути и след това спряха. Сега, 3 часа по -късно, се опитвам да гледам Netflix и това ми казва, че не мога, защото използвам прокси/VPN, но не използвам нито една от тези услуги. Опитах се да изтегля Netflix на 3 различни устройства, всички с едно и също съобщение. Обадих се на линията за поддръжка и ми беше казано да направя DNS Flush. Извърших това действие чрез CMD и това също не реши проблема.

Рестартирах телефона си и моя компютър, деактивирах всички разширения на Chrome (имам само Google Docs, Res и Ublock), опитах се с помощ Нулирайте моя рутер.

След това отворих чат за поддръжка и след като обясних цялата ситуация, човекът „Дейвид“ от Netflix ми каза, че кодът за грешка, който виждах, е в съответствие с използването или използването на прокси/vpn/деблокер/каквото и да е. Казах му, че никога не съм използвал една от тези услуги (и не лъжа) и той каза, че ще погледне в проблема и след това ще се върне с мен в “гореща минута.„След това той отмени сесията за чат и вече нямам възможност да избера услугата за чат от тяхната страница за поддръжка. Сега се казва, че моят браузър не поддържа функцията за чат.