Избухване на местоположение

Това разширение обаче не ви защитава по същия начин. VPN криптира интернет трафика на вашето устройство, докато разширението само осигурява трафика на браузъра ви (трафик между вас и уебсайта, който въвеждате).

Как да промените местоположението в Google Chrome

Промяната на вашето виртуално местоположение в Google Chrome може да има много предимства – от повече поверителност до разширяване на резултатите от вашето търсене. Можете да промените местоположението на хрома си ръчно или с помощта на VPN. Тази статия ще предостави стъпка по стъпка инструкции за промяна на местоположението на вашето хромиране на множество устройства.

22 декември 2022 г
Врьом -атения: 8 мин.

 • Как да промените настройките на местоположението в Google Chrome
 • Избор на персонализирани местоположения в Google Chrome
 • Как да изключите проследяването на местоположението в Google Chrome
 • Промяна на местоположението ви с разширението на Nordvpn на Chrome
 • Променете местоположението си с приложението NORDVPN
 • Променете местоположението на Chrome на вашия Android телефон
 • Променете местоположението на Chrome на вашия iPhone

Как да промените настройките на местоположението в Google Chrome

Промяната на местоположението ви в Google Chrome е проста. Следвайте тези стъпки, за да зададете ръчно местоположението си, като използвате инструментите за разработчици на Google Chrome:

 1. Щракнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл на вашия браузър.
 2. Отидете на „Още инструменти“> „Инструменти за разработчици.”Промяна на местоположението на Chrome 1
 3. Изберете раздела „Сензори“.Промяна на местоположението на Chrome 2
 4. Ако не можете.”Променете местоположението на Chrome 3
 5. Щракнете върху падащото меню до „Местоположение“ и изберете една от наличните опции.
 6. За да добавите ново местоположение, изберете „Управление“> „Добавяне на местоположение.”Промяна на местоположението на Chrome 4

След като сте променили местоположението си, можете да го тествате, като въведете нещо в адреса или лентата за търсене. Превъртете надолу до долната част на страницата и ще видите какво местоположение използва Google за вас.

Избор на персонализирани местоположения в Google Chrome

Можете да изберете персонализирани места на Chrome, като използвате предварително зададени местоположение – или да добавите свои собствени места, като въвеждате ширини и надлъжности. Следвайте същите стъпки като по -горе, за да стигнете до настройките на местоположението:

 1. Щракнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл на вашия браузър.
 2. Отидете на „Още инструменти“> „Инструменти за разработчици.”
 3. Изберете раздела „Сензори“.
 4. Щракнете върху падащото меню до „Местоположение“ и изберете „Други.”
 5. Въведете всякаква ширина и дължина, която искате.

Как да изключите проследяването на местоположението в Google Chrome

Следните инструкции трябва да работят както на настолни компютри, така и на умни устройства като телефони и таблети. Ето как да изключите проследяването на местоположението (известно също като споделяне на местоположение) в Google Chrome, като използвате настройките на местоположението:

 1. В горната част на вашия браузър щракнете върху иконата с три точки и изберете „Настройки.”
 2. Изберете „Поверителност и сигурност“ в горната десница.
 3. Отидете на „Настройки на сайта“, след това изберете „Местоположение.”
 4. Под „поведение по подразбиране“, изберете „Не позволявайте на сайтовете да виждат вашето местоположение.”

Струва си да се отбележи, че след като промените тази настройка, функциите, които се нуждаят от вашето местоположение, няма да работят.

Промяна на местоположението ви с разширението на Nordvpn на Chrome

Най -лесният начин да избухнете местоположението си е използването на прокси браузъра на NordVPN за Chrome. Следвайте тези лесни стъпки, за да го настроите и започнете да го използвате днес:

 1. Добавете разширението NORDVPN Chrome към вашия браузър.
 2. Щракнете върху иконата „разширения“ в горния десен ъгъл.
 3. Изберете разширението NORDVPN.
 4. Влезте с вашия NORDVPN акаунт.
 5. Изберете „Quick Connect“ или изберете Country Server, към който да се свържете.

Това разширение обаче не ви защитава по същия начин. VPN криптира интернет трафика на вашето устройство, докато разширението само осигурява трафика на браузъра ви (трафик между вас и уебсайта, който въвеждате).

Можете да промените местоположението на хрома си с помощта на VPN приложение и разширението. Както бе споменато по -горе, можете да използвате nordvpn, за да маскирате или промените местоположението си.

Избухването, базирано на браузъра, крие местоположението ви само на нивото на браузъра, но някои инструменти все още могат да открият вашето истинско местонахождение. Ако искате да защитите целия си интернет трафик и да избухнете местоположението си, използвайте NORDVPN заедно с инструментите за промяна на местоположението на Chrome.

NORDVPN крие местоположението ви, като променя вашия IP адрес. Това прави чрез маршрутизиране на трафика през VPN сървър. Например, представете си, че се свързвате със сървър в Юта. Сега всички ваши данни преминават през този сървър, така че уебсайтовете, които посещавате.

Със сървъри в [59] страни по света, можете да промените местоположението си на почти навсякъде.

Предимства на разширението на хром VPN: Лек, бърз и лесен за използване.

Избухване на местоположение

Ей всичко, аз съм нов и дори не съм изтеглил за първи път. Само тук за съвет. Хипотетично, ако щях да получа nordvpn, щях ли да мога да променя местоположението си на определено място? Всички видеоклипове, които гледам, показват хора, които използват сървъри, които изглежда са в обща област. На сайт, който проследява местоположението ми-какво, ако искам да бъда видян само в Тампа, FL, например? Ще се промени ли това местоположение в зависимост от това какъв сървър е наличен? Не съм сигурен, че искам да е очевидно, че използвам VPN, тъй като местоположението ми би се виждало за връстници. Благодаря ви за помощ 🙂