Приложението NORDVPN не се отваря

Contents

Винаги се уверете. Можете също така да опитате да нулирате или да преинсталирате вашия софтуер, ако проблемът продължи. Помислете за затваряне на някои фонови програми и почистване на вашето дисково пространство.

VPN не се свързва: най -големите проблеми и как да ги отстраните

Важно и поверително обаждане. Онлайн обмен на чувствителни данни. В тези напрегнати и стресиращи ситуации искате всичко да е безопасно и сигурно, така че използвате VPN услуга. И тогава грешка „VPN не работи“ ви удря. Звучи ужасно? Може да е още по -лошо, ако се свързвате от държава с интернет ограничения и нисък индекс за свобода на интернет. Прочетете, за да разберете как да отстраните проблемите си с VPN връзка.

17 май 2023 г
Врьом чtения: 15 мин.

Блокирани портове, остарял VPN софтуер или неизправност на маршрутизатора може да причини проблеми с VPN връзка. Научете как да коригирате различни проблеми с „VPN не свързва“ по -долу.

 • Как да поправите VPN, който не работи?
 • Защо моят VPN не се свързва?
 • Защо моят VPN не работи на телефона ми?
 • Защо моето разширение на VPN Broswer не работи?
 • Защо моята VPN връзка е толкова бавна?
 • Защо моят VPN продължава да се прекъсва и как мога да го поправя?

Как да поправите VPN, който не работи?

Ако вашият VPN софтуер не работи правилно, можете да предприемете следните действия:

 • Проверете вашата интернет връзка.
 • Опитайте друго местоположение на сървъра.
 • Рестартирайте устройството си.
 • Проверете вашите VPN настройки и отворете портовете.
 • Деактивирайте защитната стена или антивируса.
 • Преинсталирайте вашия VPN софтуер.

Ако нито един от горните методи не помогна за отстраняването на вашите VPN проблеми, е време да се свържете с вашия VPN доставчик.

Нека се потопим в детайлите и да обсъдим как можете да отстраните вашите VPN проблеми. Тези съвети за отстраняване на неизправности на VPN също се прилагат, ако използвате устройства с Android или iPhone.

Защо моят VPN не се свързва?

Ако вашият VPN не се свързва, можете да опитате няколко начина да отстраните проблема:

1. Проверете вашата интернет връзка

Ако връзката ви продължава да изпуска и излиза, вашият VPN няма да се свърже правилно. Ето четири неща, които можете да направите, за да помогнете да възстановите вашата интернет връзка:

 • Изключете и се свържете отново с вашата Wi-Fi мрежа.
 • Рестартирайте вашия рутер.
 • Проверете Ethernet кабела на вашия рутер, за да видите дали е свързан или повреден.
 • Свържете се с вашия доставчик на интернет услуги (ISP), ако все още се нуждаете от помощ за възстановяване на вашата връзка.

Ако nordvpn продължава да се прекъсва, защото имате нестабилна интернет връзка, не се притеснявайте. Вградената функция за превключване на убийства на NORDVPN незабавно ще отнеме всичките ви устройства офлайн, за да защитите вашата поверителност.

Ако смятате, че вашият интернет е твърде бавен, ние също имаме съвети как да увеличите вашата Wi-Fi честотна лента.

2. Проверете вашите идентификационни данни

Второто нещо, което можете да направите, когато отстранявате проблем с VPN връзка, е да проверите вашите идентификационни данни за вход. Двойна проверка, че сте въвели правилно вашите идентификационни данни за вход, защото проста грешка или печатна грешка може да ви попречи да се свържете с VPN. Ако използвате NORDVPN, можете лесно да ги проверите чрез потребителския контролен панел, до който можете да получите достъп до вашия NORDVPN акаунт. Изберете NORDVPN под „табло за управление“ вляво. След това превъртете надолу към „Разширена конфигурация“ и вижте вашето потребителско име и парола в секцията „Услуги за идентификационни данни“ (Ръчна настройка). И се уверете, че акаунтът ви не е изтекъл.

Ако сте забравили вашите идентификационни данни, опитайте да нулирате паролата си или да се свържете с екипа за поддръжка на клиентите на вашия доставчик на VPN за помощ. Потребителите на NORDVPN могат да следват тези лесни инструкции как да нулират вашата NORDVPN парола. Уверете се, че използвате сложни пароли за вашия VPN акаунт и ги променяйте често, за да останете в безопасност. Можете да използвате нашия защитен инструмент Nordpass, за да ги съхранявате.

Ако стартирате VPN софтуер на вашия рутер, уверете се, че сте въведени правилните идентификационни данни за услугата – те са отделни от вашия VPN акаунт. Ако те са неправилни, няма да можете да се свържете с VPN сървър.

Когато изтегляте VPN, уверете се, че сте избрали надежден, тъй като има множество VPN измами там, от фалшиви VPN до незаконно препродадени напукани VPN акаунти. Ако имате съмнения, ето как да проверите дали вашият nordvpn е законен.

3. Проверете състоянието на вашия VPN сървър

VPN сървърите от време на време могат да изпитат проблеми с времето или свързаността, които могат да ви попречат да се свържете с VPN. За да проверите дали вашият предпочитан VPN сървър работи, можете да опитате да се свържете с друго местоположение на сървъра и да видите дали това разрешава проблема. Например, ако се мъчите да се свържете с VPN сървър във Великобритания, просто опитайте да изключите и след това изберете сървър за връзки в Германия.

Онлайн сигурността започва с щракване.

Бъдете в безопасност с водещия в света VPN

4. Проверете вашия VPN протокол и портове

Промяната на протокола, който използвате, за да се свържете с VPN, може да реши проблемите на свързаността и скоростта. Просто изберете различен протокол във вашето VPN приложение. NORDVPN използва протокола Nordlynx по подразбиране, но има още една страхотна опция – протоколът OpenVPN, който е известен и със своята надеждност – така че опитайте да превключвате към него.

VPN изискват да бъдат отворени конкретни портове, за да могат връзката да работи правилно. Най -често срещаните портове за свързване VPN услуги са порт 500 за UDP и порт 443 за TCP. Ако тези портове са блокирани от вашия интернет доставчик или затворени във вашата мрежа, може да изпитате проблеми с свързаността. Можете да проверите дали необходимите портове са отворени или опитайте да промените настройката на порта си по подразбиране.

За да работи Nordvpn, трябва да бъдат отворени 443 TCP и 1194 UDP портовете. Вашата защитна стена или рутер също трябва да позволи VPN Passhrough. Можете да активирате VPN Passhrough за различни протоколи чрез настройките на вашия рутер. Просто имайте предвид, че nordvpn не предлага пренасочване на пристанища. Приложението блокира всички портове, с изключение на тези, които вашият VPN софтуер трябва да работи. Това ви прави по -безопасни, тъй като отворените пристанища създават много рискове за сигурността.

5. Потърсете VPN софтуерни проблеми

VPN софтуерът, подобно на всеки друг софтуер, може да се срине или да изпитва проблеми и бъгове от време на време. Използване на nordvpn и подозрение, че може да има грешка? Участвайте в нашата програма за Bug Bounty, ако сте готови да разгледате по -отблизо в нея. Ако сте прав за грешката – ние ще възнаградим вашите усилия!

Винаги се уверете. Можете също така да опитате да нулирате или да преинсталирате вашия софтуер, ако проблемът продължи. Помислете за затваряне на някои фонови програми и почистване на вашето дисково пространство.

Вашите VPN настройки също могат да създават проблеми. Можете лесно да ги нулирате по подразбиране, ако подозирате, че нещо не е наред. И редовно проверявайте и инсталирайте актуализации на софтуера на VPN.

6. Проверете блокирането на защитната стена

Защитните стени могат да блокират VPN трафика или. За да проверите дали вашата защитна стена, включително защитната стена на Windows Defender, е причината за блокирането на VPN, опитайте временно да я деактивирате или да добавите изключение за VPN клиента в вашите лични настройки на защитната стена.

7. Рестартирайте вашето VPN приложение

Рестартирането на вашето VPN приложение ще го принуди да осъществи нова връзка с интернет, при условие че връзката е стабилна.

 • Затворете напълно приложението VPN. В зависимост от вашето устройство може да се наложи да го прекарате от екрана или да използвате мениджър на задачи, за да принудите приложението на приложението.
 • Изчакайте няколко секунди, за да позволите на приложението да се изключи напълно.
 • Отворете отново приложението VPN, като докоснете иконата си.
 • След като приложението се отвори отново, опитайте да се свържете с вашия VPN акаунт и да изберете всеки сървър отново, за да видите дали проблемът е решен.

8. Поставете отново най -новата версия на вашето VPN приложение

Последната версия на вашето VPN приложение ще е фиксирала всякакви грешки и недостатъци на сигурността, които вредят на неговата производителност. Ето общите стъпки, които можете да следвате, за да инсталирате отново вашето VPN приложение:

 • Деинсталирайте съществуващото приложение VPN от вашето устройство.
 • След като деинсталирате приложението, рестартирайте устройството си, за да сте сигурни, че всички останали данни за приложението са изчистени от паметта на вашето устройство.
 • Изтеглете и инсталирайте най -новата версия на приложението VPN от уебсайта на вашия App Store или доставчик. Изтеглете най -новата версия на NORDVPN.
 • Отворете преинсталираното приложение VPN и влезте във вашия акаунт.
 • Наскоро конфигурирайте VPN настройките според нуждите и опитайте да се свържете с VPN сървъра, за да се уверите, че той работи правилно.

9. Свържете се с обслужване на клиенти

Ако никой от тези методи не помогне, свържете се с поддръжката на клиентите на вашия доставчик и ги информирайте за вашите притеснения. Поддръжката на NORDVPN е достъпна 24/7, така че можете да стигнете до нас навсякъде, по всяко време.

Онлайн сигурността започва с щракване.

Бъдете в безопасност с водещия в света VPN

Защо моят VPN не работи на телефона ми?

Ако вашето VPN приложение не работи на вашето мобилно устройство за Android или iOS, може да не сте предоставили необходимия достъп за приложението.

В повечето приложения всичко, което трябва да направите, е:

 • Отворете менюто за настройки на телефона си.
 • Докоснете опцията „Мрежа и Интернет“.
 • Потърсете секцията „VPN“. Ако не можете да го намерите, използвайте функцията за търсене.
 • Намерете конкретния VPN, който искате да редактирате и докоснете опцията „Настройки“ до него.
 • Променете настройките на VPN според нуждите. След като направите желаните промени, докоснете „Запазване“, за да ги приложите.

Постоянното превключване между мобилни данни и Wi-Fi също може да причини VPN проблеми-вашата VPN връзка може да се разпадне. За да отстраните проблема, опитайте тези VPN съвети за отстраняване на неизправности за устройства с Android или iPhone.

Защо разширението ми VPN браузър не работи?

Разширението на VPN браузър може да не работи според очакванията по няколко причини. Един често срещан проблем е, че разширението може да е несъвместимо с браузъра, който използвате или не може да се поддържа в операционната система, която използвате.

Друга възможност е VPN разширението да не е правилно инсталирано или конфигурирано, което може да доведе до грешки в връзката. Опитайте се да рестартирате или инсталирате отново вашето VPN разширение за Chrome, Firefox, Edge, Opera или друг браузър.

Освен това можете да проверите дали избраният ви VPN доставчик предлага ограничени функции за своите разширения. Можете също да проверите дали имате най -новата версия за разширение на браузъра или настройките на вашия браузър.

Защо моята VPN връзка е толкова бавна?

Въпреки че Premium VPN услугите не забавят значително вашия интернет, понякога може да изпитате капки за скорост, особено с лошо конфигурирани VPN. По -долу са някои съвети как да отстраните вашите VPN проблеми.

1. Проверете тест за скорост

Първо, препоръчваме ви да стартирате тест за скорост, за да видите дали проблемът се крие с бавния ви VPN или вашия интернет доставчик. Проверете разликите между скоростите със и без VPN софтуер.

Вашата скорост на VPN връзка може да се забави поради претоварен VPN сървър. Когато твърде много потребители се свързват със същия сървър, скоростта на връзката на VPN пада. Това е особено вярно за безплатните VPN, които натъпкват твърде много потребители до няколко сървъра. Безплатните VPN също могат да липсват възможности за поддръжка и правилно криптиране, което от своя страна намалява качеството на вашия опит с помощта на VPN.

2. Превключете на различен VPN сървър

Както бе споменато по -горе, производителността на VPN сървъра може да се различава в зависимост от близостта на потребителя и натоварването на сървъра. Опитайте да се свържете с VPN сървър, който е по -близо до физическото ви местоположение и е по -малко зает.

Приложението NORDVPN не се отваря

Ако имате инсталирано приложението NORDVPN, но не можете да го стартирате, опитайте следното, за да отстраните проблема:

 1. Инсталирайте най -новата версия на NORDVPN. Имаме удобен урок за това как да деинсталираме приложението NORDVPN от вашето устройство. Това ръководство ви помага да инсталирате нова версия.
 2. Проверете тавата за приложения (на устройства Windows, тя обикновено се намира в долния десен ъгъл на екрана), тъй като приложението може вече да работи там.
 3. Опитайте да нулирате приложението NORDVPN.
 4. Ако използвате антивирусен софтуер, добавете изключения за приложението NORDVPN.
 5. Рестартирайте компютъра си.

Свързани статии

 • Настройване на рутер с nordvpn
 • Инсталиране и използване на nordvpn на Debian, Ubuntu, Raspberry Pi, Elementary OS и Linux Mint
 • Как да конфигурирате вашия ASUS рутер, работещ с оригинален фърмуер (ASUSWRT)
 • Свързване от държава с интернет ограничения

© Copyright 2023 Всички права запазени самообслужване от

Не мога да вляза в NORDVPN? Ето как да го поправите

NORDVPN няма да се свърже

Вашите надеждни VPN експерти

Има няколко причини, поради които може да не успеете да влезете във вашия NORDVPN акаунт или клиент. Може би сте забравили потребителското си име или парола, може би двуфакторното удостоверяване ви създава проблеми или може би има проблем с връзката.

Каквато и да е причината, ние ще ви помогнем да се върнете и да работите за нула време.

Съдържание:

 • NORDVPN потребителско име и парола не работят
 • Проблеми с двуфакторното удостоверяване с NORDVPN
 • Проблеми с връзката, когато се опитвате да влезете в NORDVPN
 • Временно блокиран IP адрес от NORDVPN
 • Изтекъл или анулиран абонамент за NORDVPN
 • Заключение

NORDVPN потребителско име и парола не работят

Ако имате проблеми с влизането в акаунта си в Nord, не се притеснявайте – не сте сами. Много потребители на NORDVPN са отчетели този проблем.

Има няколко възможни причини, поради които може да не успеете да влезете. Може би сте въвели неправилно потребителското си име или парола.

Или може би NORDVPN изпитва проблем със своите сървъри. Каквато и да е причината, има няколко неща, които можете да опитате да влезете в акаунта си.

Първо, Уверете се, че правилно въвеждате вашето потребителско име и парола. Ако все още имате проблеми, опитайте да нулирате паролата си.

Ако това не работи, свържете се с поддръжката на клиенти на NORDVPN за помощ.

Все още Не мога да вляза в NORDVPN?

Не се притеснявайте – има няколко неща, които можете да опитате.

Проблеми с двуфакторното удостоверяване с NORDVPN

Ако сте като много хора, използвате VPN услуга, за да защитите онлайн дейността си от любопитни очи.

Но какво се случва, когато не можете да влезете във вашия VPN?

Това може да бъде разочароващо преживяване, особено ако не сте сигурни какво причинява проблема. Има няколко възможни причини, поради които може да не успеете да влезете в NORDVPN.

Една от възможностите е да не използвате правилните идентификационни данни за вход. Уверете се, че използвате правилното потребителско име и парола за вашия акаунт.

Друга възможност е вашата акаунтът е заключен поради подозрителна активност. Ако случаят е такъв, ще трябва да се свържете с поддръжката на клиенти на NORDVPN, за да разрешите проблема.

Трябва да се чете ли nordvpn работи на компютър? Ето какво трябва да знаете

И накрая, е възможно да има проблем със сървърите на Nordvpn. Ако не можете да се свържете със сървър, опитайте се да се свържете с друг.

Ако все още имате проблеми, може да се наложи да се свържете с поддръжката на клиенти на NORDVPN за помощ.

Проблеми с връзката, когато се опитвате да влезете в NORDVPN

Има няколко възможни причини, поради които може да не успеете да се свържете. Една от възможностите е вашият nordvpn акаунт е изтекъл.

Ако случаят е такъв, ще трябва да подновите абонамента си. Друга възможност е вашите идентификационни данни за вход на NORDVPN да са неправилни.

Уверете се, че използвате правилното потребителско име и парола. Ако все още имате проблеми, опитайте да се свържете с поддръжката на клиентите на NORDVPN.

Те трябва да могат да ви помогнат да отстраните проблема и да ви върнат назад.

Временно блокиран IP адрес от NORDVPN

Ако четете това, вероятно е, защото сте били временно блокирани от влизане в Nordvpn. Това може да се случи по редица причини, но най -често това е така, защото твърде много хора се опитват да влязат от същия IP адрес или защото имате проблеми с свързаността.

Не се притеснявайте обаче, че това обикновено е само временна грешка и трябва да можете да влезете отново в рамките на няколко часа.

Междувременно ето няколко неща, които можете да направите:

 • Опитайте да влезете от друго устройство или местоположение.
 • Изчакайте няколко часа и опитайте отново.
 • Свържете се с поддръжката на клиенти на NORDVPN за помощ

Надяваме се, че тази статия е била полезна за връщането ви онлайн.

Изтекъл или анулиран абонамент за NORDVPN

Може да има редица причини, поради които абонаментът ви може да е изтекъл или да бъде отменен, и ние сме тук, за да ви помогнем да отстраните проблема.

Първо, уверете се, че използвате правилните идентификационни данни за вход. Ако не сте сигурни в потребителското си име или парола, винаги можете да ги нулирате, като щракнете върху „Забравена парола?”

Връзка на страницата за вход. Ако все още имате проблеми с влизането, е възможно абонаментът ви да е изтекъл или да бъде отменен.

Трябва да прочетете как да активирате или деактивирате Nordlynx?

За да проверите състоянието на вашия акаунт, просто посетете уебсайта на NORDVPN и кликнете в раздела „Моят акаунт“. Оттам трябва да можете да видите дали абонаментът ви все още е активен.

Ако абонаментът ви е изтекъл или е отменен, не се притеснявайте – винаги можете да го подновите, като щракнете върху бутона „Понижаване сега“ на страницата „Моят акаунт“. Като алтернатива можете също да се свържете с поддръжката на клиенти на NORDVPN за помощ.

В обобщение: Ако имате проблеми с влизането в NORDVPN, уверете се, че използвате правилните идентификационни данни и че абонаментът ви все още е активен.

Заключение

Току -що ви показахме как да коригирате най -често срещаните проблеми с влизането и грешките на връзките чрез отстраняване на проблеми и друг тип проблеми с връзката.

Независимо дали сте забравили вашето потребителско име или парола, имате проблеми с двуфакторното удостоверяване или изпитвате проблеми с връзката, можем да ви помогнем да върнете и да работите за нула време.

Ако търсите VPN доставчик, който предлага всички функции, от които се нуждаете, не търсете повече от Nordvpn. Със своята авангардна технология и широк спектър от сървъри, NORDVPN е идеален за всеки, който иска да бъде сигурен онлайн.

Предишна статия Steam препоръчва повишаване на цените по целия свят в отговор на злоупотреба
Следващата статия работи ли Hulu с Nordvpn? Ето какво трябва да знаете

Дан е технологичен репортер от Сан Хосе, Калифорния, който в момента живее точно в сърцето на Силиконовата долина. Извишен около технологията, той открива интереси в различни джаджи и компаниите, които ги правят от години. Когато не блоговете за технологиите, той може да бъде намерен за лов на музика, раздробява склоновете в Южното езеро или бие ястие за приятели в кухнята.