Перфектен VPN преглед на поверителност

Contents

Освен това в реален случай са проверени перфектни политики за поверителност, когато техните VPN сървъри са били иззети в Ротердам. Както обясниха тук, не са засегнати или компрометирани данни за клиентите (поради никакви регистрационни файлове и сигурна реализация на RAM дискове)).

Перфектен преглед на поверителността 2023: Сигурен, но си струва цената?

Перфектен VPN преглед на поверителност

Перфектната поверителност е базирана в Швейцария VPN услуга, която се грижи за тълпата, фокусирана върху поверителността. Както научихме в този перфектен преглед на поверителността, този VPN предлага някои много стабилни функции за поверителност и сигурност – но той също идва с a Швейцарски ценови етикет. Закупихме абонамент и тествахме този VPN за нашия задълбочен и актуализиран преглед.

При около 9 долара на месец с 2-годишен план големият въпрос е дали перфектната поверителност си струва цената-а също и как се сравнява с други водещи VPN услуги. Докато печели високи оценки в категорията за поверителност и сигурност, открихме няколко недостатъка в нашите тестове.

Така че нека започнем с преглед и след това да се потопим в подробните резултати и анализа на теста.

Уебсайт Перфектно привичие.com
Намиращ се в Швейцария
Трупи Без трупи
Цена $ 8.95/месец.
поддържа електронна поща
Възстановяване 7 дни

Перфектната поверителност е изградила име за себе си като дългогодишен авторитет на VPN пазара.

Това беше първият VPN, който предложи самолежими много-хоп VPN вериги с протокола OpenVPN. Много VPN са последвали преднината си с Multi-Hop VPN, както можем да видим и в нашия Surfshark срещу Nordvpn сравнение. След това, през 2017 г., Perfect Privacy пусна функция, наречена Невромортиране, Кой динамично насочва трафика през множество хмела в VPN мрежата, съответстващ на местоположението на сайта, който посещавате (обяснено повече по -долу).

През 2016 г. перфектната поверителност беше един от първите VPN, които предлагат персонализиран филтър за блокиране на реклами, проследяващи и дори злонамерен софтуер, фишинг и социални медии домейни. Тази функция се нарича TrackStop филтър И надхвърля повечето други VPN рекламни блокери. За пореден път различни VPN следват и перфектната поверителност с тази функция.

Перфектният екип за поверителност е на върха на технологията за поверителност. Те непрекъснато развиват своето Без logs vpn обслужване от 2008 г. и са един от по -утвърдените доставчици в бранша.

Ето основните плюсове и минуси, които намерихме за този перфектен преглед на поверителността.

+ Професионалисти

 • Multi-Hop VPN вериги, до 4 сървъра (самофигурируеми)
 • Нулеви трупи с неограничен Брой връзки
 • Специализирани голо-метални сървъри с пълна поддръжка на IPv6
 • Подкрепа за объркване (Stealth VPN)
 • Персонализирани опции за защитна стена и пристанище
 • TrackStop филтър за блокиране на реклами, проследяващи, злонамерен софтуер и други

– Минуси

 • Скъпо
 • Не работи добре със сайтове за стрийминг, като Netflix и Disney Plus
 • Няма приложение за iOS VPN

Перфектна цена на поверителност и политика за възстановяване

Когато разгледате опциите за ценообразуване, е ясно, че перфектната поверителност е на по -високия край на скалата. Това определено не е най -евтиният VPN, който ще намерите.

Перфектна цена за поверителност VPN цена

През 2019 г. перфектната поверителност леко намали цените си и започна да приема плащания в щатски долари. Най-евтиният план е за двугодишния абонамент на 8 долара.95 на месец. Това наистина е по-скъпо от другите най-високо оценени VPN услуги.

По отношение на цената, перфектната поверителност предлага някои уникални предимства пред повечето други VPN доставчици:

 1. Неограничен – Вашият абонамент ви дава Неограничен брой едновременни връзки и неограничена честотна лента. Това е Основна полза от перфектната поверителност – Повечето VPN услуги ви ограничават между три и шест връзки.
 2. Trackstop – Част от вашия VPN абонамент. Това е персонализирана система за скрининг, която блокира злонамерените домейни, фишинг уебсайтове и реклами, както и домейни на Google и Facebook. Той блокира хиляди опасни домейни на ниво VPN сървър. Това го прави по -сигурни и ефективни отколкото допълнения на браузъра като Ublock Origin.
 3. Multi-Hop + NeuroRouting – С перфектна поверителност можете да създадете a Мулти-хоп каскада от VPN сървъри (до 4), за да ви дам повече поверителност и сигурност. Освен това, перфектната поверителност предлага функцията за невромортиране. Това е функция от страна на сървъра, която динамично насочва целия трафик през многобройни хмели в VPN мрежата. Невромоментирането е много подобно на TOR мрежата.

Забележка: Разгледахме и друг VPN с неограничени връзки в нашия VPN преглед на Surfshark. Въпреки това, за разлика от перфектната поверителност, Surfshark е наистина достъпен на около 3 долара на месец.

Начини на плащане – Можете да платите с PayPal и основни кредитни карти, заедно с Bitcoin и PaymentWall. В предишни години бихте могли да изпратите пари в плик, но изглежда, че тази опция е прекратена. Има доставчици, които все още предлагат това – вижте нашия преглед на OVPN, за да научите повече.

Политика за възстановяване – Перфектната поверителност предлага пълна 7-дневен Гаранция за връщане на пари за всички абонаменти. Няма изключения или скрити клаузи с политиката за възстановяване, както можете да видите в Условията. Повечето VPN, които сме покрили, предлагат по -голям прозорец за възстановяване, като 30 дни. Например, два други VPN с 30-дневен прозорец за възстановяване са NORDVPN и IPVANISH.

Информация и юрисдикция на компанията

За разлика от всички нови VPN, които се наводняват на пазара през последните няколко години, перфектната поверителност предлага Премиум решения за поверителност от 2008 г. Той е базиран в Швейцария и е един от малкото VPN без регистрационни файлове, които са проверени.

Според уебсайта им компанията майка е Vectura DataManagement Limited Company, Базиран в Zug, Швейцария. Както обсъждахме преди, Швейцария е голяма юрисдикция, подходяща за поверителност. Поверителността е гарантирана съгласно Швейцарския федерален Закон за защита на данните (DPA) и Наредбата за защита на федералните данни в Швейцария (DPO). Тази правна рамка предлага допълнителна защита за перфектни клиенти за поверителност и техните данни.

Те също така твърдят, че “техническата изпълнение” част от компанията е базирана в Панама Под името „Webinvest International SA.„Това също е добре, защото Панама е солиден избор за поверителност и не е близък партньор с някакви съюзи за наблюдение. Други VPN също включват в Панама поради законите за личния живот, както разгледахме в прегледа на Nordvpn.

Тази правна/корпоративна настройка, плюс силна нулеви трупи Политиката е солидна комбинация за защита на поверителността и данните на клиентите.

Поддържани платформи и VPN приложения

Неограниченият брой връзки, плюс поддръжка за всички различни устройства и платформи, ви позволява да използвате вашия VPN абонамент с всичко (без ограничения или ограничения).

Перфектна поверителност поддържа всички устройства и платформи. Можете да намерите подробни стъпка по стъпка ръководства за инсталиране на техния уебсайт. С всяка платформа ще ви бъдат предоставени различни опции за настройка, което ще ви позволи свободата да използвате VPN по най -добрия начин, за да отговарят на вашите нужди.

Персонализирани приложения – Перфектната поверителност предлага персонализирани приложения за:

Пълна подкрепа -В допълнение към използването на персонализираните клиенти за поверителност (изброени по-горе), можете също да използвате перфектна поверителност с клиенти на трети страни или за много операционни системи:

 • Windows – OpenVPN GUI, вискозитет и роден IPSEC/IKEV2
 • Mac OS – Tunnelblick и Native IPSEC/IKEV2
 • Linux – OpenVPN на Linux терминал
 • Android – OpenVPN Connect App и Native IPSEC/L2TP
 • iOS – App OpenVPN Connect и Native IPSEC/IKEV2

Перфектна поддръжка на VPN за поверителност

Можете също да инсталирате Перфектен VPN софтуер за поверителност на вашия рутер За защита на всяко устройство, което се свързва с вашата мрежа. Тествахме перфектна поверителност на рутера Vilfo. Маршрутизаторът Vilfo се предлага с много VPN услуги, предварително инсталирани, включително перфектна поверителност. Вижте Ръководството за рутер VPN за други опции.

Перфектната поверителност е идеално подходяща за използване на рутер Поради функциите от страна на сървъра можете да активирате (няма нужда от допълнителен софтуер). Това осигурява защита за одеяло за всяко устройство, което се свързва с вашия рутер. Можете също да активирате от страна на сървъра Характеристика от вашия акаунт, който ще бъде приложен към цялата мрежа, като TrackStop и невромортиране.

Перфектна функция за поверителност

Перфектната поверителност основно предлага два различни вида функции. Ще се отнасям към тях като функции на сървъра и функции на приложението.

Функции от страна на сървъра -Всеки път, когато се свържете с VPN мрежата, са активирани три основни функции на сървъра: Trackstop (със седем индивидуални филтри), Невромортиране, и Пренасочване на пристанища.

По -долу ще покрием TrackStop и невромортиране по -долу.

Характеристики на приложението – Перфектната поверителност предлага и много различни функции и настройки, които се контролират от приложението. Ще ги обсъдим в секциите Windows, Mac OS и Android по -долу.

Няма поддръжка на Wireguard

Светът на виртуалните частни мрежи (VPN) бързо се развива и Wireguard се очертава като топ избор. Този протокол има потенциал да осигури на потребителите по -бързи скорости от традиционните VPN, в допълнение към подобрената сигурност и криптиране.

По това време перфектната поверителност не предлага подкрепа за Wireguard. Вместо това те се придържат само към използването на OpenVPN и IPSEC. В нашите тестове за скорост на OpenVPN срещу Wireguard, OpenVPN беше много по -бавен. Следователно, ако скоростта е голямо внимание, трябва да помислите да отидете с VPN, който поддържа Wireguard.

TrackStop филтър

Едно от основните предимства на перфектната поверителност е вградената реклама, проследяването и блокера на злонамерен софтуер, който се нарича Trackstop. Използването на VPN с рекламен блокер е интелигентен избор поради нарастващите опасности от злонамерени реклами и проследяване.

Рекламите вече могат да повлияят на много устройства, дори и да не щракнете върху нищо:

 • Проследяване – Помислете за всяка реклама като за дигитална камера за наблюдение. Тези реклами тихо записват вашата история на сърфиране, натискания на клавиши и изгледи на страници и след това изпращат тези данни на трети страни. Рекламните домейни изграждат огромни количества информация за вашите дейности, за да ви насочат към конкретни реклами въз основа на вашия профил и история.
 • Зловреден софтуер -Онлайн рекламите, които обикновено се хранят в домейни от трети страни, са все по-често срещан вектор за атака за доставка на зловреден софтуер. Например, зловреден софтуер, скрит в пикселите на изображението, може да зарази вашето устройство за секунди, когато уебсайт се зарежда (това дори се случва с основните уебсайтове, включително New York Times и BBC).
 • Данни – Рекламите също са a Огромен дренаж На вашите данни и процесор – забавяне на устройството и изгарянето на вашите данни. Това е особено вярно, тъй като сега много реклами включват видео и/или звук.

Много хора използват рекламни блокери, базирани на браузъра, но това е неефективно и често неефективно. Разширенията на браузъра също могат да бъдат риск от поверителност, тъй като разчитате на разширението, за да анализирате всичките си данни за сърфиране, за да определите какво да блокирате.

Освен досадата и проследяването на опасностите, онлайн рекламите също могат да използват огромно количество честотна лента и мощност на обработка от вашия компютър. Блокирането на реклами (и всички тези други боклуци) може значително подобряване на общата производителност и също Спестете ви пари от мобилни данни.

Можете да активирате следните филтри директно в таблото за членство:

 • Филтър за проследяване и реклама: Блокирайте над 30 000 проследяващи и рекламни домейни
 • Филтър за измами: Блокирайте над 45 000 известни области на злонамерен софтуер и 20 000 фишинг домейни
 • Facebook филтър: Блокирайте домейните във Facebook и техните проследяващи данни
 • Google Filter: блокирайте домейните на Google (над 400 различни домейна)
 • Филтър за социални медии: Блокирайте всички големи домейни в социалните медии
 • Родителски филтър: Блок порнографски, хазартни и насилствени уебсайтове и реклами, които не са подходящи за деца
 • Фалшив филтър за новини: Този филтър блокира списък с уебсайтове и се публикува на GitHub (за който всеки може да допринесе).

TrackStop ще защити всяко устройство, което се свързва с VPN-без да се налага да инсталира отделен софтуер за блокиране на реклами, добавки или разширения на браузъра. Той е прост и мощен.

The Основен недостатък С TrackStop е, че има Няма вариант на белилисти – но можете лесно да превключвате различните настройки на филтъра включени от таблото за управление на члена.

Перфектен мулти-хоп VPN

Една уникална характеристика на перфектната поверителност е опцията „Multi-Hop Cascade“. Можете да използвате тази функция директно в приложението VPN Manager на Windows и Mac OS. Тази функция ви позволява да създавате персонализирани VPN каскади, използвайки до четири Сървъри едновременно.

Всеки последователен хмел отново накрива трафика ви и присвоява нов IP адрес, преди да излезе в обикновения интернет.

Перфектна поверителност VPN сигурност

Въпреки че има и други VPN, които предлагат мулти-хоп VPN каскади, те обикновено са ограничени до Само два сървъра (двоен хоп). Можете да видите това например в нашия преглед на ProtonVPN.

Перфектната поверителност е единственият VPN, който видяхме, който ви позволява Динамично създайте персонализирани VPN каскади директно чрез VPN клиента, добавяне или премахване до четири различни сървъра.

Също така открих, че производителността все още може да бъде доста добра при създаването на верига от сървъри наблизо (тестове за скорост по -долу).

Защо да използвате мулти-хоп VPN каскада?

Дори ако VPN услуга не поддържа дневници и работи усилено за защита на поверителността на потребителите, VPN сървърите все още могат да бъдат наблюдавани (регистрирани) за входящ/изходящ трафик от външни власти, трети страни или може би дори самия център за данни. Това е обяснено по-нататък в Ръководството за Multi-Hop VPN.

VPN каскада ви дава множество слоя криптирана защита срещу тези противници.

За да активирате функцията Multi-Hop с перфектна поверителност, просто изберете опцията Cascading в рамките на настройките и след това изберете колко „хмел“ искате да имате (до 4).

Оттам можете да започнете да избирате различните VPN каскадни сървъри от главния прозорец, един по един. Редът на каскадата ще бъде показан от числата вляво (1-4). Можете също да промените криптираната верига на VPN сървър, без да изпускате връзката си – просто добавете или премахнете сървърите. По -долу използвам VPN каскада с четири сървъра:

Перфектна поверителност Multihop VPN Cascade

Тези усъвършенствани функции за поверителност са малко по -сложни за използване, но предлагат много високо ниво на сигурност и онлайн анонимност за тези, които го искат.

Невромортиране

Каква е функцията за невромортиране на перфектната поверителност?

Невромоментирането е основно a динамична, едновременна, сървърна, мулти-хоп VPN конфигурация. Тази функция ви позволява да използвате цялата VPN сървърна мрежа, за да насочите динамично целия трафик. Тъй като концепцията може да изглежда малко сложна, ще я разградим повече:

 • Динамичен – Вашият интернет трафик е динамично насочен през множество хмела в VPN сървърната мрежа, за да поемете по най -сигурния маршрут. Пътят на маршрутизацията се основава на Tensorflow, софтуер с отворен код за машинно обучение. Вашите данни остават защитени и криптирани в мрежата възможно най -дълго, преди да излезете в обикновения интернет. Като се основава на TensorFlow, мрежата непрекъснато научава най -добрия и сигурен маршрут за даден уебсайт/сървър.
 • Едновременна – Всеки уебсайт/сървър, до който достъпте, ще поеме уникален път. Достъпът до множество различни уебсайтове ще ви даде многобройни, уникални мулти-хоп конфигурации и различни IP адреси на същото време. Всеки различен IP адрес, който излъчвате на уебсайт, ще съответства на последния хоп във веригата на сървъра за даден URL адрес.
 • Страна на сървъра -Тази функция е активирана от страна на сървъра, което означава, когато имате достъп до VPN мрежата, независимо от устройството или приложението, което използвате, невромоутингът ще бъде активен (освен ако не го деактивирате от таблото за членство). Това също означава, че ще работи на всяко устройство – от рутери до Mac OS и Android. И накрая, NeuroRouting работи с OpenVPN (всяка конфигурация), както и IPSEC/IKEV2 (вграден VPN протокол за операционните системи Mac OS и Windows, както и за iOS).

Отново това ще работи с всяко устройство, което използвате с вашия VPN акаунт.

Перфектни прозорци за поверителност VPN

Въпреки че външният вид се чувства малко датиран, перфектният клиент за поверителност е мощен и пълен с функции.

За да оптимизирате скоростта и да се свържете с най -близкия сървър, можете да стартирате a Тест за пинг в реално време и след това класирайте поръчайте сървърите от най -бързия пинг. Ping е важен, ако имате нужда от добър VPN за игри. Широчината в реално време за всеки сървър също се показва точно в приложението.

Ето екранна снимка на клиента на Windows, където съм свързан към Basel, Switzerland Server:

Перфектни прозорци за поверителност

Забележка: Както можете да видите на екрана по -горе, има много налична честотна лента. (Можете да видите честотната лента в реално време, налична на перфектните сървъри за поверителност тук.)

От раздела Настройки можете също да конфигурирате различни Опции за стартиране и функции. Можете да конфигурирате клиента да започне с Windows и да се свържете с определен сървър.

VPN превключвател за убиване

Перфектният клиент за поверителност на Windows предлага Усъвършенствани функции за защита на течовете (Известен също като VPN превключвател за убиване). На изображението по -долу можете да видите, че клиентът на Windows ви дава три нива както за защитата на защитната стена, така и за DNS:

VPN Kill Switch Перфектна поверителност

Повечето VPN предлагат превключвател от ниво 1 или ниво 2. Перфектната поверителност ви дава най-висока защита с превключвател за убиване на ниво 3, който ще блокира целия не-VPN трафик, независимо дали VPN е активен или не. По същество софтуерът прави промяна в защитната стена на Windows, за да само Позволете трафика през VPN.

Тествах превключвателя за убийство широко с клиента на Windows и той блокира целия редовен (не-VPN) трафик, дори когато VPN клиентът беше затворен.

Stealth VPN (объркване)

Перфектната поверителност добави мощен състав от функции на затъмнение, които те наричат ​​като Stealth Vpn.

Забран за прикриване на вашия VPN трафик, който е необходим с ограничени мрежи или всяко място, което не позволява (или обезсърчава) VPN употреба. Това е задължителна функция, ако имате нужда от VPN за Китай или с различни работа или Училищни мрежи които не позволяват VPN.

Stealth Vpn Маскира пакетите, за да изглежда като нормален HTTPS трафик, По този начин прикриване на използването на VPN, като същевременно побеждавате ограниченията и дълбоката проверка на пакетите (DPI).

Перфектни тестове за поверителност MacOS VPN App

По принцип има три различни варианта за използване на перфектна поверителност с Mac OS:

 1. Ipsec/ikev2 -Това е естествената (вградена) Mac OS VPN конфигурация, която предлага проста, стабилна, устойчива на течове настройка.
 2. Клиенти на VPN на трети страни – Те включват Tunnelblick и вискозитет. Основният недостатък на клиентите на трети страни е, че те Не предлагайте никакъв превключвател за убийство.
 3. Mac OS клиент – Клиентът на Mac OS VPN е пуснат и се представи добре при тестване. Той предлага всички функции на клиента, включително много-хоп функционалност, затъмнение и усъвършенствани настройки за защита на течовете.

Ipsec/ikev2 – Първата опция с помощта на шифровия шифър IPSEC/IKEV2 е добра, проста настройка. Предимството на тази опция е, че той интегрира VPN директно с защитната стена на Mac OS. Когато активирате настройката „Свързване при поискване“, получавате 100% устойчив на теч, винаги включен VPN. Всички приложения ще бъдат принудени чрез VPN и ако VPN връзката падне, нищо няма да премине през защитната стена на Mac OS.

Можете да получите стъпка по стъпка инструкции за инсталиране тук. Въпреки че IKEV2 не е толкова силен от шифър за криптиране, колкото OpenVPN, той все още е сигурен, бърз, лек (по-малко интензивен на процесора от OpenVPN) и може да се използва на родно (не се изискват приложения).

Клиенти на трети страни -Два популярни клиенти на трети страни за потребители на Mac OS са Tunnelblick (безплатен) и вискозитет (еднократна такса за лиценз за $ 9). И двата клиенти работят с протокола OpenVPN, а не с опцията IKEV2 по -горе.

Основният недостатък на използването на клиенти на трети страни OpenVPN е, че те Не винаги имайте превключвател за убийство. Това създава изтичане на данни риск Всеки път, когато прекъсвате VPN връзката, например при превключване на сървъри или вашата система, която ще спи/се събужда. Въпреки това, можете да създадете превключвател за убийство с правила за защитна стена или защитна стена/трафик на трета страна, като Little Shitch.

App MacOS VPN -Можете също да опитате перфектния клиент за поверителност Mac OS, който беше пуснат и поддържа всички функции, включително мулти-хоп каскади, объркване и усъвършенствана защита от течове.

MacOS VPN приложение перфектно поверителност

Това е добра VPN услуга за потребители на MacOS, която е много сигурна.

Перфектно приложение за поверителност Android

Има три различни начина за използване на перфектна поверителност с устройства с Android:

 • Вградена IPSEC VPN конфигурация (винаги включена, течова настройка, която установява VPN връзка, когато имате интернет свързаност)
 • Приложения на трети страни OpenVPN
 • Перфектен клиент за поверителност Android (въз основа на клиента на Strongswan VPN)

Тествах Перфектно поверителност Android клиент За този преглед. Той се представи добре, нямаше никакви течове и беше много лесен за настройка и употреба.

По -долу е екранна снимка на нашите тестове с перфектното приложение за поверителност Android VPN:

Перфектна поверителност Android

Забележка: Докато клиентът на Android работи добре, тези, които искат винаги включена VPN конфигурация (превключвател на трети Kill Level), могат да използват вградената конфигурация на IPSEC Android (без приложение).

Ако искате Android VPN с повече функции и опции за избор на протокол, разгледайте нашето ръководство за най -добрия VPN за Android.

Перфектни тестове за поверителност Linux

Перфектната поверителност има хубав клиент на Linux GUI, който работи с Ubuntu. Тествах го на Ubuntu и той работи добре.

Перфектна поверителност Linux

Перфектният клиент за поверителност Linux не предлага всички функции, които получавате с клиентите на Windows и Mac OS, като мулти-хоп функционалност и вградени функции за объркване. Независимо от това, техният уебсайт гласи:

Моля, обърнете внимание, че VPN мениджърът за Linux все още е в процес на разработка и в бъдеще ще бъдат достъпни повече функции.

Ако искате каскаден (multi-hop) връзка, има Подробна инструкцияs за това как да направите това В района на члена. The един и същ отива за настройвам Заблатка на Linux.

Клиентът Linux предлага опции за стартиране, а също така показва статистически данни за честотна лента в реално време. Като цяло това е чудесен вариант за всеки, който иска клиент на GUI Linux, въпреки че е ограничен до Ubuntu дистрибуции. Вижте други VPN на Linux тук.

Перфектни сървъри за поверителност

Когато разгледате перфектната страница на сървъра за поверителност, можете да видите, че мрежата е по -малка от другите водещи VPN. Понастоящем перфектната поверителност предлага сървъри в 26 различни страни.

Качество на сървъра – Перфектната поверителност използва само Специализирани (голи метални) сървъри, Вместо виртуални сървъри, които често се регистрират от центъра за данни (хост на сървъра). Много VPN услуги поддържат огромни мрежи от виртуални сървъри (VPS), което е много по -евтино от използването на специализирани физически сървъри.

Разгледахме и сравнихме много VPN с големи сървърни мрежи. Вижте например нашето сравнение на ExpressVPN срещу NORDVPN, където всеки VPN има голяма глобална мрежа.

Друго важно съображение за скоростта и надеждността на сървъра е Съотношение на потребител-сървър. Можете да видите, че честотната лента в реално време с перфектна уединение е добра, дори и в пиковите пътища.

За да осигурят допълнителни защити за поверителност на клиентите, всички сървъри на Perfect Privacy работят непрекъснато RAM дисков режим. Това е допълнителна мярка за сигурност, която защитава данните на клиентите, ако нещо някога се случи със сървърите. (Виждаме и това с Surfshark и ExpressVPN.)

Ако захранването отива, всички данни няма. Освен това, използването на VPN сървъри на RAM (а не твърди дискове) прави невъзможно съхраняването на никакви данни на сървъра (истинска политика за не-лог)). Това беше много важно, когато техните сървъри бяха иззети в Холандия – но не бяха засегнати данни от клиентите.

Перфектната поверителност е и една от малкото VPN услуги на пазара днес, която предлага пълна поддръжка на IPv6 в тяхната мрежа.

Предимства на перфектната мрежа за поверителност:

 • Висока честотна лента/скорост (гигабитни канали)
 • Пълна поддръжка на IPv6 (получавате както IPv4, така и IPv6 адрес)
 • Отлично съотношение на потребителите-сървър
 • Добър избор на сървър в 26Countries
 • Всички перфектни сървъри на поверителност, работещи в режим на RAM диск (абсолютно няма запазени данни или регистрационни файлове)
 • Мрежата се състои изцяло от специализирани голи метални сървъри (без виртуални сървъри)
 • Най -високото ниво на мрежова сигурност

Можете да прочетете повече за сървърната мрежа тук.

Перфектна скорост на поверителност

За този преглед тествах перфектни скорости на поверителност на a 160 Mbps връзка с помощта на Linux GUI Клиент с 256-битов OpenVPN. (Моето физическо място за тестване беше в Европа.) Като цяло скоростите бяха добри със сървърите, които тествах.

Ето сървър наблизо в Дания: 141 Mbps

Перфектен тест за скорост на поверителност

И сървър в Швеция: 125 Mbps

Перфектен преглед на скоростта на поверителност

И сървър в Лондон, Великобритания: 133 Mbps

Великобритания VPN ускорява перфектната поверителност

Това са добри скорости, ако имате нужда от бързи VPN сървъри във Великобритания. В допълнение към близките сървъри в Европа, тествах и шепа VPN сървъри в САЩ и Канада.

Ето перфектен VPN сървър за поверителност в Маями: 131 Mbps

Перфектни скорости на поверителност САЩ

И VPN сървър в Ню Йорк: 117 Mbps

Перфектно поверителност US Review

Общите скорости с перфектна поверителност бяха много добри на всички VPN сървъри, които тествах.

Скорости с невромортиране или мулти-хоп

Ако използвате функциите за невромортиране или мулти-хоп, трябва да очаквате някои компромиси със скорост. Тъй.

Следователно, ако скоростта на изтегляне е вашият основен приоритет (торентен), тогава не трябва да използвате невромоментиране или функциите за много хоп.

Нулеви регистрационни файлове, нулеви ограничения

Що се отнася до поверителността на клиентите и дневниците, перфектната поверителност е трудна за победа.

Те пазят Абсолютно няма дневници и не прилагайте никакви ограничения на честотната лента или броя на връзките. Те ясно посочват политиката си за регистриране на своя уебсайт:

Няма регистриране на някакви специфични данни или дейност. Не се съхраняват данни. Ние не наблюдаваме, преглеждаме, регистрираме или съхраняваме вашите данни за комуникация/връзка.

На нито един от нашите сървъри не е регистрационни файлове, които биха позволили де-анонимизация.

На страницата „Без дневници“, перфектната поверителност допълнително изяснява:

Перфектната поверителност изгради своята инфраструктура по тази философия: всички наши услуги работят в силно криптирани RAM дискове, така че технически е невъзможно данните да се съхраняват на твърди дискове. Това също означава, че не могат да бъдат възстановени данни, ако мощността е изключена.

Никой не може да ни принуди да регистрираме вашите данни. Ако това беше така, по -скоро бихме прекратили перфектната поверителност, отколкото да запишете вашите данни и да компрометираме вашата поверителност.

Освен това в реален случай са проверени перфектни политики за поверителност, когато техните VPN сървъри са били иззети в Ротердам. Както обясниха тук, не са засегнати или компрометирани данни за клиентите (поради никакви регистрационни файлове и сигурна реализация на RAM дискове)).

Резултати от тестовете за поверителност и сигурност

Проведох перфектните клиенти на VPN за поверителност чрез редица VPN тестове и проверки, които да проуча:

 • IP адрес течове (както IPv4, така и IPv6)
 • DNS течове
 • Убийте защитата на превключвателя
 • Характеристики (функционират ли функциите за поверителност и сигурност работят както се рекламират)

Ето резултатите от теста с приложението VPN Manager на Windows 10. Забележете IPv4, IPv6 и DNS адресите се доставят от VPN сървъра (без трети страни). Без течове:

Перфектен тест за теч на поверителност

Тестовете с перфектния клиент на VPN Manager на Mac OS също не разкриха никакви течове или проблеми.

Понастоящем клиентът на Linux не блокира трафика през защитната стена, когато връзката не е активна, въпреки че се инсталира с пакет за защита от DNS течове. Ако искате да сте 100% сигурни, че няма течове на Linux, перфектната поверителност препоръчва да използвате правила за защитна стена и те имат подробно ръководство за инструкции за това.

Перфектната поверителност също има заповед на канала На неговия уебсайт – вижте тук. Тази страница поддържа хората актуализирани за всички действия на правителството, които могат да повлияят на поверителността на потребителите, като заповеди, съдебни разпореждания, заповеди за GAG или други действия за правоприлагане.

Повечето VPN не предоставят тази информация, тъй като това би било незаконно в Съединените щати и много други страни. Ето още разяснения от техния уебсайт:

Обърнете внимание, че перфектната поверителност е базирана в Швейцария, ние не сме обект на американски закони. Освен това всички перфектни служители за поверителност са разположени в страни, където няма закони, които биха ни попречили да разкрием какъвто и да е инцидент с пълна прозрачност. Тази заповед Canary е чисто в интерес на прозрачността и отчетността.

Това е друга причина защо Юрисдикцията е важна При избора на VPN услуга.

VPN поддръжка

Перфектната поверителност предлага различни канали за поддръжка, а именно имейл, а също и чрез техния форум.

Един недостатък с перфектната поддръжка за поверителност е, че има Без чат на живо опция. В моя опит обаче намерих поддръжка по имейл за бърза и професионална.

Има и потребителски форум, до който можете да получите достъп от техния уебсайт. Най -активната част от форума е на немски език.

Бакшиш: Ако имате проблем, бих препоръчал директно да изпратите имейл на отдела за поддръжка, а не да публикувате въпрос във форумите (за по -бърз отговор).

Е перфектен VPN VPN на стойност високата цена?

Перфектната поверителност е насочена най -вече към тези, които търсят a Високо ниво на сигурност и онлайн анонимност.

Като се имат предвид всички постижения в технологията за наблюдение през годините, много хора търсят по -напреднали решения за поверителност, над и извън основен VPN доставчик. Перфектната поверителност осигурява в областта на напредналата сигурност и анонимността на мулти-хоп VPN вериги, невромоментиране, TrackStop и объркване.

Това се казва, то може да не е най -добрият избор за всички.

Някои хора искат основен VPN за стрийминг Netflix и други услуги. (Вижте най -добрите ръководство за VPN за Netflix за други опции.)

Ако цената е вашата основна грижа, можете да намерите и по -евтини решения, особено с тези VPN купони.

Няма да заобикаля факта, че перфектната поверителност е скъпа VPN услуга (и те не предлагат никакви отстъпки). Независимо от това, перфектната поверителност предлага следната обосновка за техните над средните цени на страницата им с често задавани въпроси:

Перфектната поверителност се разбира като премиум VPN доставчик и по -специално предоставя следните основни характеристики:

 • Всички услуги се изпълняват на специализирани коренни сервъри
 • Сървъри с честотна лента до 1000Mbps
 • Протоколи: OpenVPN, IPSEC, PPTP, SSH2, HTTP- и SOCKS5-PROXIES на всички VPN сървъри
 • 50+ сървъра, разпределени по целия свят
 • Без ограничения на честотната лента
 • Каскадно възможно / мулти-хоп VPN
 • Включена пълна поддръжка
 • Неограничени връзки
 • Удобни потребителски интерфейси/клиенти за много операционни системи
 • Допълнителни усъвършенствани функции: TrackStop, NeuroRouting, Stealth VPN

Когато вземете предвид тези точки, ще стане трудно да се намери сравнително обширна VPN оферта за по -ниска цена.

Перфектен преглед на поверителността Често задавани въпроси – Често задавани въпроси за перфектния VPN за поверителност

Ето няколко важни въпроса за перфектния VPN за поверителност – заедно с отговорите.


Къде се основава на перфектната поверителност?

Перфектният VPN за поверителност е базиран в Швейцария. Това е едно от най -добрите места за VPN. И това е далеч по -добро място за VPN от Съединените щати.


Кой притежава перфектно поверителност VPN?

Компанията майка или перфектната поверителност VPN е Vectura DataManagement Limited Company, Базиран в Zug, Швейцария. Техническата част (инженерна) част от компанията е Webinvest International SA, която е базирана в Панама.


Колко сигурно е перфектно поверителност VPN?

Перфектната поверителност е една от най -добрите VPN услуги, що се отнася до сигурността (поверителност също). Основната система е солидна, с вграден превключвател за убийство и без течове. Добавете в усъвършенствани функции на сървъра като TrackStop и NeuroRouting и Perfect Privacy е един от най-сигурните VPN, налични днес.


Работи с перфектна поверителност в Китай?

Въпреки че не успяхме да тестваме това сами, функцията за стелт VPN на Perfect Privaty трябва да работи в Китай.


Как е обслужването на клиентите на перфектното поверителност?

Не сме имали никакви проблеми с обслужването на клиентите на Perfect Privity. Въпреки това, тъй като за първи път прегледахме перфектната поверителност, потребителите са публикували редица оплаквания за перфектно обслужване на клиентите на поверителност.

Препоръчваме ви да прочетете коментарите по -долу и да решите сами как тези оплаквания влияят на вашето мнение за перфектната поверителност.

Перфектен преглед на поверителността Заключение

След тестване на многобройни VPN услуги през последните няколко години, перфектната поверителност остава Топ VPN за поверителност и сигурност. Откакто за първи път опитах тяхната услуга през 2016 г., аз лично го използвам всеки ден с компютри и мобилни устройства. Функциите на сървъра на TrackStop и NeuroRouting осигуряват максимална защита за всички устройства-независимо дали използвате Android Mobile с IPSEC/L2TP конфигурацията, Mac OS с IKEV2, Windows или Linux.

През последните няколко години тествах много VPN. Перфектната поверителност все още е лидер за поверителност и сигурност. Използвах го ежедневно на компютрите и телефоните си от 2016 г. Функциите на TrackStop и невромоментиране предлагат максимална защита за всички джаджи, включително тези, работещи с Android с настройка на IPSEC/L2TP, Windows, Linux и Mac OS с IKEV2.

Докато функцията за невромортиране показа тази перфектна поверителност беше на върха на технологията за поверителност и сигурност, Но през последната година има малко подобрение в услугата. С масовите технологии за наблюдение и проследяване, които продължават да напредват по целия свят, е важно да се използва VPN, който се развива и остава на преден план в тези развития. Въпреки че това някога е било сила на перфектната поверителност, сега може да искате да разгледате алтернативи, които не са в застой.

Всички планове за абонамент се предлагат със 7-дневна гаранция за връщане на пари.

Алтернативи на перфектната поверителност

Щракнете върху името на VPN по -долу, за да прочетете пълния ни преглед – или вземете отстъпката за най -добрите спестявания. И трите от тези VPN имат 30-дневна гаранция за връщане на пари.

 1. NORDVPN преглед (с a 68% купон за отстъпка)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN преглед
 4. VYPRVPN преглед

Можете също да разгледате нашия преглед на най -добрите VPN услуги за други препоръки.

Ако сте използвали перфектна поверителност, не се колебайте да споделите честния си преглед (добър или лош) по -долу.

Този перфектен VPN преглед на VPN беше за последно актуализиран на 27 януари 2023 г.

За Свен Тейлър

Свен Тейлър е водещ редактор и основател на Restore Privacy, дигитална група за застъпничество за поверителност. Със страст към цифровата поверителност и достъпната информация той създаде възстановителност, за да ви предостави честна, полезна и актуална информация за онлайн поверителност, сигурност и свързани теми.

Взаимодействия на четеца

Коментари

 1. Oldies 14 август 2023 г

Защо бяха премахнати старите коментари? странно и внушително. Относно този VPN, в резултат на това, въпреки всички минуси и гневния преглед, който беше изтрит, продължавам да използвам този VPN. Освен това, отново платени няколко години предварително. Не намерих алтернатива за себе си или по -скоро не можех да заменя този VPN. останалите бяха по -малко подходящи.

 • Свен Тейлър 14 август 2023 г

Коментарите, които бяха на възраст (2+), бяха прочистени в сайта, защото нещата се променят бързо в това пространство и старите коментари обикновено не са от значение за тук и сега.

Лопес Дж. 12 август 2023 г

Здравей Свен,
Оценявайте вашия преглед на PP, бихте ли могли да направите актуализация по него.
Сега PP се премести в Германия, така че искаше вашата мисъл за това.
Също така клиентът на Windows също се е променил, сега е тромаво чудовище на клиент.
Благодаря предварително.

 • Свен Тейлър 12 август 2023 г

Да, ще го направя.

Анонимален 9 август 2023 г

Перфектната поверителност е ужасна. Изобщо не можах да се свържа с интернет. Поисках възстановяване и те не отговарят. Всички трябва да проверите лошите отзиви за доверителния пилот.

Ларс 12 юли 2023 г

Сега PP е базиран в Германия.

Lilyjones 29 декември 2022 г

Здравейте г-н. Свен Тейлър, прочетох другите ви новини, но се чудя за всички страни, включително ЕС и така наречената „швейцарска поверителност“. Причината е, че в моята страна някои „политици“ по телевизията или на избори са арестувани или изложени за поставяне на пари в швейцарски банки. Или някои от престъпните членове правят пукнатини, пиратство, лоши неща, арестувани също в Швейцария. Можете ли да ни кажете защо сте избрали Швейцария? Не страни като Китай, Русия, Исландия. Съмнявам се в поверителността на Швейцария.

 • Lilyjones 29 декември 2022 г

Отговорете отново учтиво. г-н. Sven Taylor, бихте ли отговорили, ако използвате повече от една VPN компания, за да предоставите мулти-хоп услуга (свържете два VPN едновременно), каква е специфичната употреба? . Предполагам, че това е опростена версия на TOR само с два сървъра. Но и двата сървъра се управляват от VPN компания. Така че, ако вторият VPN получи съдебни и полицейски писма, няма ли смисъл да има повече от два VPN? Тъй

Франк 28 ноември 2022 г

Видях някои отзиви за PP, в които се казва, че приложението на Windows е бъги. Това беше и моят опит. С PP Open се опитах да изтегля Nord VPN, а моят компютър се срина. Това беше в кафене Wifi, в случай че има значение. В крайна сметка трябваше да възстановя компютъра тази нощ.

Anon 18 ноември 2022 г

Невро -нещото изглежда интересно, но как се определя кой маршрут е „най -безопасният“? Ако всичко това е интернализирано в мрежата на PP, тогава всичко не е еднакво сигурно? Разбирам, че научава най -бързия маршрут като TOR, но решението за безопасност е объркващо. Жалко е, че те също не приемат парични плащания

Перфектен VPN преглед на поверителност

Перфектната поверителност разполага с превключвател за убийство, торентна на повечето сървъри и разделяне на тунели през до четири различни сървъра.

Цялото ни съдържание е написано от хората, а не роботи. Научете повече

От Aliza Vigderman, старши редактор, индустриален анализатор и Gabe Turner, главен редактор за последно актуализиран на 13 декември 2022 г

Перфектно поверителност VPN - Изображение на продукта

Рейтинг на редакторите:
8.0 /10

Какво харесваме

 • Базирано в Швейцария: Местоположението на компанията означава, че не е част от никакви международни съюзи за наблюдение, ясен добър знак.
 • Без регистрация: Перфектната поверителност няма да следи никоя от вашата дейност, дадено от някакъв солиден VPN.
 • Убийство: Дори ако връзката ви с VPN е загубена, перфектната поверителност ще се увери, че вашите прозорци са убити, защитавайки вашите данни.

Това, което не харесваме

 • Скъпо: Опциите за абонамент на Perfect Privation започват от $ 10, в сравнение с $ 3 от много от най -ниските опции на техните конкуренти.
 • Скорост на Windows: С увеличаване на латентността над 160%, не мога да препоръчам перфектна поверителност на потребителите на Windows.

Долен ред

Чувствахме безгрижно разглеждане в мрежата с перфектна поверителност, която криптира цялата наша дейност в тунел. С Multi-Hop нашите данни всъщност бяха криптирани многократно чрез множество сървъри, увеличавайки нашата сигурност и спокойствие.

Съдържание: Видео преглед за функции Тестване на абонаменти за поддръжка на клиенти Резюме

Когато става въпрос за избор на VPN, за средния потребител на компютъра може да бъде трудно да определи какво е какво. Разбира се, искате VPN, който ще защити вашия уеб трафик, но също така искате VPN, който няма да забави значително вашия интернет. Дните на набиране приключиха, а аз за един не искам да се връщам назад. Какъв е средният потребител да направи?

В този преглед проверявам перфектната поверителност, VPN компания, базирана в Швейцария. Ще прегледам плюсовете и минусите на VPN, информацията за самата компания и функциите на VPN, включително методи за криптиране и интернет протоколи. След това влагам перфектна поверителност на теста, като се уверя, че няма да изтече данни или да забави значително интернет ми. Ще завърша, като обобщя опциите за абонамент на Perfect Privation, поддръжката на клиентите и накрая, мобилното приложение. Имаме много да покрием, така че нека започнем.

Характеристика

Данни за дневника Не
Kill Switch Да
Разделяне на тунели Да
Нетфликс Не
Торента Да *изключва сървърите в u.С. & Франция

Оценка на редактора

Обща класация
 • Базирана в Швейцария извън международните съюзи за наблюдение
 • Строг няма политика за регистриране на данни
 • Разделяне на тунели през до четири различни сървъра

Повече сигурност.Препоръки на ORG

Вижте повече от любимите ни VPN.

Оценка на редактора:

9.7 /10

Оценка на редактора:

9.5 /10

Оценка на редактора:

9.4 /10

Видео преглед

За перфектната поверителност

Перфектната поверителност има 55 сървъра в 23 държави, което не е огромен брой. Излишно е да казвам, че бих се уверил, че перфектната поверителност има сървър във вашата страна, преди да инвестирате! Седалището на компанията е базирана в Швейцария, което е много добро нещо. Защо? Швейцария, известна неутрална по световните дела, не е част от никакви международни съюзи за наблюдение, които биха могли да ги направят законно да предадат данни на клиентите. Тяхната конституция защитава свободата на словото и личния живот, въпреки че 70% от швейцарските граждани са били в полза на референдум, който би позволил на държавата да изследва своите онлайн дейности. Въпреки това, няма съобщения за правителството, което злоупотребява с тяхната власт, а употребата на VPN е напълно законно в Швейцария.

Перфектни функции за поверителност

Сега искам да вляза в актуалния пестелив на самия VPN. Каишка, хора!

Ще перфектен дневник за поверителност моите данни?

Перфектно-провизия-VPN-преглед

Перфектната поверителност не регистрира никакви данни, с изключение на потребителските имена и пароли на потребителите, плюс имейл адресите, които са предоставили с техния акаунт, и датата на изтичане на акаунта. Това, което те няма да запазят, е никаква информация за вашия трафик или VPN дейност, което е важно.

Дали перфектната поверителност има превключвател за убийство?

Перфектно-провизия-VPN-преглед

Перфектната поверителност има превключвател за убийство, наричан също функция за заключване на мрежата. Превключвателят Kill ще се увери, че всичко е „убито“, ако загубите мрежова връзка, което означава,. По този начин ще запазите поверителността си, дори ако VPN се срине по някаква причина.

Какъв вид тунелиране предлага перфектно поверителност?

Разделяне на тунели

Перфектната поверителност предлага разделяне на тунели, което означава, че ще имате достъп до публична и частна мрежа едновременно. Освен това намалява честотната лента, допълнителен бонус.

Невромортиране

Multi-Hop VPN

Нека поговорим за хмел и не, нямам предвид бира. Double-Hop или Multi-Hop VPN основно означава, че вашите данни ще пътуват през два или повече VPN сървъра, преди да се свържат с интернет. Вместо просто да пътувате през VPN сървъра, данните се „каскадират“ чрез множество сървъри. Проблемът само с използването на един сървър е, че хората могат по -лесно да корелират некриптирания трафик с криптирания трафик, сравнявайки данни като времеви марки, количеството прехвърлени данни, IP адрес на VPN сървъра и т.н. С повече слоеве на криптиране данните стават по -трудни за извличане – помислете за това като тунел в тунела, ако това не ви прави твърде клаустрофобични.

Версията на Perfect Privacy на Double-Hop се нарича NeuroRouting. Той използва „изкуствен интелект и алгоритми“, за да определи следващия хмел, създавайки непредсказуеми и постоянно променящи се маршрути за данните. Трябва да кажа, че съм развълнуван от това допълнително ниво на сигурност.

Перфектни алтернативи за поверителност: Ако VPN Perfect Privacy не прави впечатление, вижте други VPN отзиви от Security.org, включително Surfshark, Norton, Cyberghost и Mozilla.

Trackstop

TrackStop на Perfect Privacy не само блокира рекламите, но и предпазва вашия компютър от злонамерен софтуер, фишинг домейни и откуп. TrackStop също така позволява на хората да блокират конкретно съдържание, което може да смята, че е неподходящо, като порнография, насилие или социални медии. Има дори филтър за блокиране на „фалшиви новини“ от ненадеждни сайтове.

И накрая, TrackStop защитава потребителите от пръстови отпечатъци на браузъра. Отпечатъка на браузъра приема информация видима, когато човек използва уебсайт. Може би никога досега не сте мислили за това, но дори и да сте инкогнито, има много информация, достъпна всеки път, когато посещавате уебсайт: вашите типове и версии на браузъра и операционните системи, разделителна способност на екрана, приставки, времеви зони, езици, хардуерни конфигурации и още.

Вярвате или не, само около един на няколко милиона души ще има един и същ пръстов отпечатък на браузъра като вас, така че тази информация може да бъде много полезна за интелигентен хакер. TrackStop предотвратява отпечатъка на браузъра както със, така и без използване на вашия VPN. Изглежда, че са се сетили за всичко и определено се чувствам впечатлен.

Мога ли да използвам Netflix с перфектна поверителност?

Перфектно-провизия-VPN-преглед

Въпреки че самата перфектна поверителност няма никакви ограничения срещу Netflix, независимо дали всъщност ще можете да предавате, това е малко глупост. Netflix непрекъснато актуализира списъка си със забранени VPN IP адреси, така че има много добър шанс да не можете да предавате стрийми.

“Ние не сме класическият стрийминг VPN”, “

каза Кристиан Шмит, член на маркетинговия екип на Perfect Privation. Вместо това, обясни той, перфектната поверителност се фокусира върху поверителността. Нека поговорим повече за криптирането.

Перфектно криптиране на поверителността

VPN криптиране

Шифроването означава превръщането на данните ви в непроницаем код, за да се предпази от нежелани очи. Перфектната поверителност използва AES-256, индустриалният стандарт за криптиране. Всички IP адреси са анонимни и споделени от всички перфектни членове на поверителността, въпреки че понякога може да получите същия IP адрес при повторно свързване. Имайте предвид, че DNS или сървърът за имена на домейни също е анонимен.

Сега нека поговорим за това как перфектната поверителност криптира вашите данни.

Ipsec

Ipsec се използва в комбинация с други методи за криптиране. Той се предлага в два режима – или криптиране на самото съобщение на пакета с данни с транспортен режим или криптиране на целия пакет от данни с режим на тунелиране.

Това е за методите за криптиране.

Перфектни протоколи за поверителност

Интернет протоколите определят как се предават данни чрез мрежа. Това е като различни пътеки, които един поща може да поеме, за да достави пощата. Може би трябва да скочи по ограда по един начин, но отнема по -кратък период от време. Може би един маршрут има страхотна гледка, но отнема малко повече време. Подобно на всички VPN, перфектната поверителност използва различни интернет протоколи, за да се направи възможно най -бързо и сигурно. Нека разгледаме по -отблизо.

Openvpn

Всеки път, когато чуя, че VPN използва OpenVPN за софтуера си, въздишам облекчение. Това е така, защото OpenVPN е най -сигурният VPN софтуер, известен със способността си да заобикаля защитни стени. Той е свързан с тълпата от общността и се коригира постоянно, за да се избегне подправяне от агенции за наблюдение. С други думи, OpenVPN определено е чудесна основа за перфектна поверителност!

SSH2 тунел

Сигурната обвивка създава както тунела, така и криптирането, което ще позволи на потребителите да прехвърлят информация. Докато SSH не криптира самите данни, той създава тунела, през който ще преминат данните. SSH2 е по -сигурна версия на оригиналния SSH, така че със сигурност зависи от индустриалните стандарти.

Прокси за калмари

Не ме питайте защо се наричат ​​прокси на калмари, но прокси на калмарите ускоряват уеб сървърите чрез кеширане или съхраняване, многократни заявки, плюс уеб, DNS и други търсения в мрежата. С две думи, проксито на калмарите помагат да се намали честотната лента, която използвате, подобрявайки скоростта на вашата мрежа.

Sock25 прокси

Socket25 стои за гнезда версия 25. Това е, което ще ви даде нов IP адрес, когато се свържете с VPN и какво отвежда вашите данни от едно място на друго. Имайте предвид, че Sock25 всъщност не криптира данните, а само достъпът до сървъра. И така, макар да е бърз протокол, той не е най -сигурният – затова перфектната поверителност използва допълнително криптиране.

Pptp

Протокол за тунелиране от точка до точка създава тунела, използван за капсулиране на пакета с данни. Отново, това не е най -сигурният метод, но затова се използват вторични протоколи.

Тестване на перфектната поверителност

Сега е време за любимата ми част – всъщност тестване на перфектния VPN за поверителност за скорост и сигурност.

Тест за скорост

Първото нещо, което тествам, е скоростта, по -специално скоростта на изтегляне, скоростта на качване и латентността. Тествам всичките си VPN на два компютъра – MacBook Air и Windows Vivobook от моя апартамент в Бруклин в оптимална мрежа. Нека да видим как се е представила перфектното поверителност.

Изтеглете тестове за скорост

Обикновено нямаме толкова голяма разлика между Mac и компютъра на Windows, но перфектната поверителност е друга история. Въпреки че имаше разлика само за изтегляне от около 26% на моя Mac, разликата беше по -близка до 59% на моя компютър с Windows. Не е толкова страхотно.

Mac
Без VPN 7.18 Mbps
С VPN 9.07 Mbps
Windows
Без VPN 70.13 Mbps
С VPN 28.85 Mbps

Качете тестове за скорост

Въпреки че изглежда, че скоростта на качване отново е по -добра на Mac, ако го погледнете по отношение на процентната разлика между скоростта със и без VPN, перфектната поверителност всъщност се представи по -добре на моя компютър с Windows, с разлика от около 25 % в сравнение с 51% на Mac.

Mac
Без VPN 4.26 Mbps
С VPN 2.08 Mbps
Windows
Без VPN 42.03 Mbps
С VPN 31.56 Mbps

Тестове за скорост на пинг

Последното измерване, което ще направя, е ping или латентност, измерена в милисекунди. На Mac перфектната поверителност всъщност намали латентността ми с около 18%, което е страхотно. За съжаление латентността на прозорците беше увеличена с огромни 161%, което е огромна разлика. Като цяло, перфектната поверителност изпълняваше по-добра скорост на моя Mac, отколкото на моя компютър с Windows.

Mac
Без VPN 40 ms
С VPN 33 ms
Windows
Без VPN 13 ms
С VPN 34 ms

Тест за изтичане на DNS

Тест за изтичане на DNS

DNS, който означава сървър за имена на домейни, е това, което въвеждате, за да стигнете до уебсайт, като Security.org, например. Наистина, DNS означава IP адрес, който всъщност казва на вашия компютър къде да отидете. Ако използвате VPN, искате да сте сигурни, че вашите DNS се съхраняват в криптирания тунел. Перфектната поверителност премина теста без DNS течове!

Тест за изтичане на webrtc

Последното нещо, за което тествам е WebRTC течове. WebRTC позволява на потребителите да комуникират директно помежду си, без да се налага да преминават през междинен сървър. Тя позволява по -бързи скорости при натоварване, споделяне на файлове или видео чат. Това обаче изисква потребителите да познават частните IP адреси на всеки друг, така че е важно да запазят тази информация за D.L. Отново перфектната поверителност нямаше течове на webrtc, така че съм доста доволен!

Оценка на редактора:

8.9 /10