Перфектно поверителност VPN преглед: бърз, таен, антикварен

Перфектната поверителност казва, че използва безсилни RAM сървъри, което е доста често за VPN услуги в наши дни и почти става предпоставка за заинтересованите от поверителността.

Perfect Pivacy VPN защитава вашата поверителност

Перфектна поверителност

Перфектната поверителност се ангажира с поверителността и анонимността на своите клиенти от 2008 г. насам и е един от повечето сигурни VPN доставчици в световен мащаб от началото. Защитата на вашата поверителност е основната ни грижа – следователно ние не записваме активността на потребителите.

Можете свободно да избирате между всички наши бързи VPN сървъри. Те са разположени по целия свят, включително популярни места като Швеция, Русия, Исландия, Хонконг и Холандия. Повечето от нашите сървъри имат IPv6 адреси и честотна лента до 1000 Mbps.

Ние се доверяваме на софтуера с отворен код и разработваме вътрешните си решения за поверителност без трети страни. За криптиране използваме доказани и безопасни индустриални стандарти като OpenVPN (AES 256 BIT) и IPSEC, които са използваеми във всички стандартни операционни системи.

Нашият екип от разработчици непрекъснато изследва новите технологии за интегриране на полезни функции като невромоментиране и проследяване в нашата VPN услуга, които обслужват комфорта и сигурността. Също така, ние редовно провеждаме одити вътрешно и външно, за да открием възможни пропуски в сигурността и да информираме други VPN доставчици за тях, за да направим интернет по -сигурен за всички.

Освен това, ние ви предоставяме защитен VPN клиентски софтуер, персонализиран за перфектна поверителност, достъпен за няколко операционни системи.

Нашата заповед на Canary извлечение винаги ще ви казва, че ние действаме независимо.

Вашите предимства с перфектна поверителност

Без регистрация/досие
За всички ваши устройства
Каскадиране на множество VPN сървъри
Конфигурируеми пренасочвания на порта
Няма лимит на трафика
До 10.000 Mbps честотна лента
Лесно използваем клиентски софтуер
Поддръжка чрез имейл, форум и TeamViewer
Бързо Превключете между OpenVPN и IPSEC/IKEV2
IPv6 поддръжка
TrackStop ™
Stealth VPN технология
NeuroRouting ™
7 дни гаранция за връщане на парите

Вижте нашите цени и подробности »

Перфектно поверителност VPN преглед: бърз, таен, антикварен

PerfectPrivacyhero

Перфектната поверителност няма най -добре изглеждащия интерфейс, но предлага някаква полезна информация. Няма твърд ограничение за броя на устройствата, които можете да използвате едновременно, но ще платите повече, отколкото бихте направили с други услуги. Имаме и някои притеснения, че лидерите на тази компания предпочитат да останат анонимни.

Най -добрите цени днес: перфектна поверителност

Vectura Datamanagement Ltd.
Сравнение на цените от над 24 000 магазина по целия свят
Сравнение на цените от задния пазар

Перфектна поверителност накратко:

  • P2P Разрешено: Да (с изключение на u.С. и Франция сървъри)
  • Местоположение на бизнеса: Швеция, Панама и Латвия
  • Брой сървъри: 58
  • Брой места на страната: 25
  • Разходи: $ 120/година
  • VPN протокол: OpenVPN (по подразбиране)/IKEV2
  • Криптиране на данни: AES-256-CBC/AES-256-GCM
  • Удостоверяване на данни: Sha-512/sha-512
  • Криптиране на ръкостискане: TLSV1.2 (Първа опция)/PRF SHA-512

Някои VPN са изградени за потребители, които искат информация, и това е, което перфектната поверителност има за цел да достави. Виждали сме VPN услуги, които предлагат още повече информация, но перфектната поверителност предлага някои ключови бита данни отпред за всяко местоположение на сървъра.

ЗАБЕЛЕЖКА: Този преглед е част от най -добрия ни VPNS Roundup. Отидете там за подробности относно конкурентните продукти и как ги тествахме.

Функции и услуги

След като влезете в перфектна поверителност, вие се сблъскате с дълъг списък от местоположения на сървъра от City – 38 Общо в 25 страни. Всяко местоположение на сървъра изброява страната, града и наличната честотна лента на всеки сървър по подразбиране. Има и колона за пинг, която можете да активирате, като щракнете върху Ping сървъри Бутон в долната част на прозореца. Създаденото стъкло до всеки сървър ще покаже вашия дневник на връзката, когато е свързан към определен сървър.

Перфектен прозорец за свойства на поверителност със списък на местоположенията на сървъра

Наличният индикатор за честотна лента е особено полезен. Много други VPN услуги предлагат тази функция, но обикновено се показва като процент. Перфектната поверителност, за сравнение, ви показва колко мегабити са безплатни на всеки сървър. Например при това писане 921MB се използват на Чикагския сървър, от 1000MB; и 1511 от 2 000MB са използвани на сървър във Франкфурт.

За да се свържете, щракнете върху иконата на щепсела в крайния десен ъгъл на сървъра, към който искате да се свържете.

Въпреки че перфектната поверителност е доста ясна, интерфейсът е много датиращ и утилитарен. Дългият списък, сивият фон, малкият текст и големите бутони в долната част на прозореца се добавят към много стара школа. Това може да е добре за тези, които просто искат да кликнат върху бутон и. Това каза, че след като го закачите, приложението е доста лесно за използване.

Областта на настройките на Perfect Privacy предлага много функции, които можете да настроите. Когато за първи път влезте, имате възможност да използвате протокола OpenVPN или IKEV2/IPSEC. По подразбиране перфектната поверителност избира OpenVPN, а областта на настройките полезно включва кратко обяснение за предимствата и недостатъците на всеки протокол.

Перфектната поверителност има някои от ключовите опции, които повечето VPN оферти, включително възможността да започнете с Windows и Auto-Connect при стартиране. Нито една от тези две опции не е избрана по подразбиране, което е голям плюс в нашата книга.

Компанията също има функция, наречена NeuroRouting, която използва машинно обучение въз основа на библиотеката на Tensorflow, за да измисли най -доброто маршрутизиране, за да ви доведе до вашите уебсайтове и услуги по по -сигурен начин. Ако например искате да видите уебсайт в Англия, NeuroRouting ще насочи трафика ви към сървър на Обединеното кралство в мрежата на VPN, преди да ударите отворения интернет, независимо в коя държава официално се свързвате с. Тази функция може да причини проблеми, ако скоростта е вашата основна грижа. Невромоментирането е изключено по подразбиране, но може да бъде активирано в таблото за управление на вашия акаунт на перфектния уебсайт за поверителност.

Разширените потребители ще искат да погледнат под Настройки> Каскадиране и стелт. Тук можете да активирате възможността за създаване на мулти-хоп връзка с помощта на OpenVPN. Можете да започнете с американски сървър, например и след това да скочите на британски. Перфектната поверителност позволява до четири хмела – i.E. Четири различни сървъра, преди да ударите отворения интернет.

Перфектна поверителност

Перфектната поверителност е скъпа от $ 120 за една година в сравнение с други услуги, много от които са достъпни в половината от това. Тези цени са наравно с услуги като ExpressVPN и NORDVPN. За разлика от повечето VPN, обаче, перфектната поверителност няма твърда граница за броя на устройствата, с които можете да се свържете с VPN наведнъж, стига устройствата да са собственост на вас. Освен това има солидна скорост, гореспоменатия мулти-хоп и добра защита на поверителността.

Перфектната поверителност поддържа приложения за Windows, Android и MacOS. Няма приложение за iOS, но можете да настроите VPN с помощта на вградената VPN конфигурация на вашия iPhone или iPad.

производителност

В нашите тестове перфектната поверителност се справи много добре. Като цяло тя запази близо 44 процента от основната скорост, използвайки IKEV2/IPSEC. Това е изключителен резултат, който поставя перфектната поверителност сред петте най -бързи VPN, които сме тествали. Скоростите бяха доста добри на всички места, включително сървъри в Азия и Австралия. Ако имате нужда от скорост, използвайте IKEV2/IPSEC сървърите на Perfect Privacy и трябва да бъдете доволни.

Поверителност, анонимност и доверие

За да се регистрирате за перфектна поверителност, от които се изисква да предоставите потребителско име и имейл адрес. Това прави доста лесно да остане анонимен, тъй като няма изискване за истинско име. Перфектната поверителност приема кредитни карти (чрез плащане), PayPal и Bitcoin и Bitcoincash чрез BitPay.

Попитах компанията за имената на неговото ръководство, но молбата ми беше отказана. Компанията е официално регистрирана в Швейцария като Vectura Datamanagement Ltd.

Перфектната поверителност казва, че използва безсилни RAM сървъри, което е доста често за VPN услуги в наши дни и почти става предпоставка за заинтересованите от поверителността.

Що се отнася до обещанията му за поверителност, перфектната поверителност казва, че не регистрира нито едно от данните за сърфиране или активността на вашия акаунт. Това обаче записва „общото натоварване на отделните сървъри.„Ето как можете да видите колко честотна лента е достъпна на всеки сървър.

Заключение

Перфектната поверителност е добра услуга въз основа на производителността. Той има страхотна скорост, добро криптиране и уважи нуждите на потребителите. Политиката за поверителност казва всички правилни неща, но без да се знае кой точно е начело, е трудно да има пълно доверие. Освен това е скъпо. Червата с добри скорости и мулти-хоп VPN, цените му са конкурентни с най-добрите VPN за скорост и функции.

Бележка на редактора: Тъй. Всякакви промени в текста или нашата окончателна присъда за преглед ще бъдат отбелязани в горната част на тази статия.