Получавайте пакети анонимно

© Copyright 2008-2023 | Pripost b.V. | Всички права запазени | Отчетност на изображението | WebDevelopment от E2O Media

Получаването на поща анонимно е възможно с Pripost

PRIPOST логоPRIPOST логоPRIPOST лого

Една от основните причини за получаване на поща анонимно е да защитите вашите лични данни и адрес. В крайна сметка, в дигиталния свят, в който живеем днес, трябва да оставим личните си данни и да се обръщаме навсякъде и това води до рискове.

Публикувано на 25 юли 2019 г

Какви са рисковете

Да предположим, че купувате красива, скъпа телевизия от онлайн магазин. Попълвате адреса си и те ще ви доставят пакета спретнато на следващия ден. Много удобен! Но да предположим, че сайтът на този магазин не е толкова добре обезопасен и че престъпниците наблюдават и виждат какво ви се доставя … и те също виждат в социалните медии, че сте на почивка и затова не е у дома за момента … това изглежда като като че ли … това изглежда като рядък сценарий, но нищо не може да бъде по -далеч от истината. Все по -често има доклади в новините за измами с лични документи, измама с кредитни карти, фишинг, хакнати уебсайтове и т.н. Последствията могат да бъдат много големи. За съжаление, има много хора, чийто живот е наистина унищожен от катастрофалните последици от интернет измамите.

Получавайте поща анонимноАнонимен пощенски адрес

С пощенски адрес от Pripost създавате повече анонимност за себе си. Вместо да напускате собствения си домашен адрес навсякъде, вече можете да оставите пощенския си адрес. По този начин вашият домашен адрес остава в тайна. Pripost получава вашата поща и вие оставате анонимни. Възможно е дори да въведете псевдоним или измислено име. Докато Pripost е наясно с това име. Разбира се, след това гарантираме, че пощата ви достига до вас. Можем да препращаме или да сканираме поща заедно в голям плик, така че да получавате всичко цифрово.

Pripost никога не споделя вашите лични данни

С пощенски адрес от Pripost можете да получавате поща анонимно, но за нас не можете да бъдете анонимни. За да станете клиент на Pripost, трябва да предоставите някои лични данни. Ние също сме законно задължени да проверим вашата самоличност. Но бъдете сигурни, защото Pripost никога няма да сподели вашите лични данни с трети страни, освен ако няма законово задължение за това. Това е в съответствие с нашите общи условия и правила за поверителност. Сигурността на нашите системи също е много добре в ред и ние оставаме постоянно остри, за да адаптираме това към най -новите разработки.

Известни холандски хора и високорискови професии

Междувременно има все повече известни личности, които имат пощенски адрес в Pripost. Помислете за (бивши) политици, влияещи и художници. Но също така и хората, които практикуват рискова професия, избират нашите услуги от съображения за безопасност. Например адвокати, дипломати, надзорни органи и предприемачи на младежки грижи, които искат да отделят бизнес и частния живот. И има все повече и повече „обикновени“ хора, които стават клиенти. Обикновени хора, които няма какво да крият, но искат уединение и удобство.

Получавайте пакети анонимно

Има няколко причини, поради които някой избира да получава пакети анонимно. Ние разбираме това много добре, защото дори споделянето на вашия адрес носи всякакви рискове.

Speciale Service Voor Webshops

Получавайте пакети анонимно

Често поръчвате продукти онлайн, но не искате да оставяте личния си адрес навсякъде?
Вие придавате голямо значение на личния живот?
Или може би имате рискова професия и търсите ли анонимност?

Има няколко причини, поради които някой избира да получава пакети анонимно. Ние разбираме това много добре, защото дори споделянето на вашия адрес носи всякакви рискове. Priparcel дава възможност да се получат колети анонимно.

След като създадете акаунт в Priparcel, можете да използвате адреса за доставка в Холандия, за да доставите пакетите си.
Можете да поръчате пакетите в собствено (фирмено име) или можете да използвате псевдоним. Можете да добавите един допълнителен псевдоним (като получател) към вашия акаунт в Priparcel. По този начин винаги е ясно, че пакетът принадлежи на вас.

Вижте специалната страница на уебсайта на Priparcel за повече информация и цени.

Priparcel

Въпроси и отговори относно получаването на пакети

Има ли възможност да си взема пощата? Ron 2020-08-27T15: 08: 20+02: 00
Има ли възможност да си взема пощата?

Не, за съжаление това не е възможно. Ние не сме оборудвани за вземане на поща или колети. Това изисква други процедури, които пример не може да улесни.

Pripost обработва пощата чрез сканиране или препращане. Правим това много ефективно и затова разходите за това са почти винаги по -ниски, отколкото ако сами ще вземете пощата. Това също струва време и пари.

Как работи, когато трябва да се плащат задължения за внос? Suzanna 2019-07-13T11: 39: 35+02: 00
Как работи, когато трябва да се плащат задължения за внос?

В момента, в който получим пратка за вас, за която е необходимо плащане, първо ще ви изпратим съобщение с искането за депозиране на размера на пратката във вашия депозит. Ако депозирате пари в рамките на седем дни, ние ще вземем пратката и ще се погрижим за плащането. Ако не платите в рамките на седем дни, пакетът ще бъде отказан и върнат на подателя от превозвача.

Мога ли да получа и пакети? Suzanna 2020-08-27T15: 03: 27+02: 00
Мога ли да получа и пакети?

За да получавате пакети, имате нужда от (безплатен) акаунт в Priparcel. Местоположенията на Pripost са предназначени за поща и нямат възможност да обработват пакети.

Nieuws, съвети и меер

Демо Портаал

Открийте възможностите в демонстрационния портал

Любопитно за това как всъщност работи порталът и какво можете да направите с различните услуги? Можем да си представим това! За да направите това, просто създайте тестов акаунт в нашия демо портал. Опитайте първо удобството, преди да вземете решение да закупите. По този начин знаете какво точно да очаквате.

Публикувано на 8 март 2023 г

KVK Wetwijziging

Нова търговска регулация: Ето как можете да защитите домашния си адрес

Търговската камара е готова за това: Отсега нататък можете да защитите домашния си адрес като самостоятелно зает човек. Така че не искате ли да сте в търговския регистър с домашния си адрес? Това е възможно. Какво се е променило, как работи и какво означава това за вас като независим предприемач, обясняваме в тази статия.

Публикувано на 27 ноември 2022 г

Постадрес Хюрен

Наемете пощенски адрес, защо и как

Все повече и повече хора използват алтернативен пощенски адрес. Но защо е така? Има много причини да се спомене. За удобство правим подразделение в физически лица и компании.

Публикувано на 7 август 2019 г

Bekijk Alle Artikelen

Ben je er klaar voor om jouw postbox aan te vragen?

Het aanvragen van een pripost postbox е в een paar minuten geregeld. Daarna kun je meteen gebruik maken van onze diensten.

Законно

 • Общи условия
 • Декларация за поверителност
 • Изявление на бисквитки
 • Право на оттегляне
 • Процедура за оплаквания
 • Незаконна употреба

Портал за клиенти

 • Сигурно влизане
 • Как работи припорталът
 • Създайте демо акаунт
 • Анулиране на пощенската кутия
 • Whitelabel / Reseller

Други pri-услуги

PRIPOST логоPRIPOST лого PRIPOST лого

Ambachtsweg 85
2641 KW Pijnacker (NL)

Цени 2023

Без ват
Еднократни административни разходи при активиране 25,00 евро
Месечен абонаментен пример 5,95 евро
Изготвяне на споразумение за конфиденциалност (незадължително) (*1) 7,50 евро
Опции за обработка на пощата
Сканиране (на сканиране) (*2) € 0,65
Препращайте поща в национален мащаб (на пратка) 7 02 евро
Препращайте поща в международен план (на пратка) 12 42 евро
Регистрирана поща национал (на пратка) 13 99 евро
Регистрирана поща EUR1 (на пратка) 17 82 евро
Регистрирана поща 2 (на пратка) 19 98 евро
Регистриран свят по пощата (на пратка) 25 70 евро
Други разходи
Получатели> 5 / на месец (на получател) (*3) 1,00 евро
Неправилно или без запис в полето € 0,50
Степента на задържане на пощата (ако е приложимо) (*4) € 0,05
Унищожете оригиналния документ с опция за сканиране (*5) € 0,44

* Всички споменати цени са изключени от 21% ДДС

 1. Pripost гарантира поверителност на частните данни и документи. Ние не споделяме информация с трети страни по никакъв начин (освен ако съдебно разпореждане или съмнение не ни задължи да го направим). Въпреки това, декларация за поверителност е необходима за някои от нашите клиенти във веригата на отговорност. Имаме и адвокати, администратори и брокери като клиенти, които от своя страна имат секретност към своите клиенти. Когато обработваме пощата им, те се нуждаят от изявление на хартия. Ето защо тази опция се предлага на нашите клиенти. Обаче е ненужно за физически лица и компании, които не се нуждаят от това във веригата на отговорност.
 2. Максимум 20 страници на плик се фактурират, повече страници на плик са безплатни.
 3. Броят на адресатите (имената на компании и / или лица), за които искате да получавате поща, е неограничен. Три допълнителни имена (в допълнение към притежателя на пощенската кутия и евентуално името на компанията) са включени безплатно. За допълнителни имена, в допълнение към тези, включени в абонамента, ще бъдете таксувани 1,00 евро на име на месец.
 4. Разходите за съхранение могат да се таксуват по два начина. Когато сте препратили поща при поискване и с сканиране, когато не сте определили предварително какво да правите с оригиналните документи. И в двата случая, след 30 дни, споменатата сума на ден на артикул ще бъде таксувана.
 5. Ако опцията „Отворете цялата поща и сканиране и унищожете оригиналите веднага“, е избрана при настройване на пощенската кутия, тогава раздробяването е безплатно. В случай.

EUR1: Белгия, Дания (без. Фарьорски острови и Гренландия), Германия, Франция, (вкл. Корсика и Монако), Италия (без. Сан Марино и Ватикана), Люксембург, Австрия, Испания (вкл. Балеарски острови, без. Канарски острови), Обединеното кралство (без. Гибралтар и Каналските острови), Швеция.
EUR2: Всички останали страни в Европа (без. Русия).
Свят: Всички останали страни (вкл. Русия)

© Copyright 2008-2023 | Pripost b.V. | Всички права запазени | Отчетност на изображението | WebDevelopment от E2O Media

PRIPOST логоPRIPOST лого PRIPOST лого

Пощенска кутия

 • Какво е пощенска кутия?
 • Как работи нашата пощенска кутия?
 • Пощенски адреси
 • Бизнес и частен
 • Адрес на COC
 • Повече поверителност

Пощенски услуги

Тарифи

За нас

Портал за клиенти

 • Сигурно влизане
 • Как работи припорталът
 • Whitelabel / Reseller

Оценката на www.PRIPOST.EU/ в WebShop Trustmark отзивите е 8.8/10 въз основа на 95 отзива.
Beheer Cookie Toestemming

wij gebruiken technologieën zoals бисквитки om informatie над uw adriaat op te slaan en/of te raadplegen. Ние doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde adrealenties te tonen. Врата в Te Stemmen Met Deze Technologieën Kunnen Wij Gegevens Zoals Surfgedrag of Unieke Id’s Op Deze Site Verwerken. Als u geen toestemming geeft of uw toestemming intreekt, kan dit een nadelige inled hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.

Functioneel functioneel винаги активен

De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.

Voorkeuren Voorkeuren

De technische opslag of toegang е noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.

Statistieken Statistieken

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw доставчик на интернет услуги, на aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet wordene gebruikt om je te identificererererererererereren.

Маркетинг маркетинг

De technische opslag of toegang е om om om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, от уебсайта на om de gebruiker op een of over verschillende te volgen voor soortgelijke маркетинг.