По -безопасен уеб преглед

По -сигурната мрежа е сравнително нова на пазара на VPN, но надеждността му, поддръжката на клиентите и лекотата на използване са втори за никой. По-важното е, че добавката му за „презареждане“ ви дава изключителен достъп до елитен списък на сървърите с турбо, което го прави чудесен избор, ако изтегляте много данни на месец.

По -безопасна мрежа – онлайн защита

По -сигурната мрежа лесно филтрира цялото ви интернет съдържание според вашите нужди!
Контролирайте интернет връзката на вашето устройство и изберете какво да блокирате: реклама, проследяващи, злонамерени сайтове, течове на данни и поверителност, съдържание за възрастни и неподходящо за деца и много други.

Моля обърнете внимание, По -сигурната мрежа е част от причината Security Suite.
Въпреки че предлагаме безплатен пробен период, той е Не е безплатно приложение.

По -сигурната мрежа работи на заден план и ви защитава, докато обикновено използвате устройството си. Той филтрира интернет не само когато използвате браузъра си, но и когато използвате някое от приложенията си на вашето устройство.

Блокиране на реклами и проследяващи данни
С по -безопасна мрежа ще се насладите на безплатно изживяване на рекламата си на вашия браузър и на всичките си любими приложения.
По -сигурната мрежа спира стотици проследяващи данни, работещи на заден план, поддържайки личните ви данни по -безопасни от всякога.
Всичко това се прави от едно единствено приложение.

Защита на вашите близки
С по -сигурната мрежа можете лесно да филтрирате изрично съдържание и да ограничите достъпа до различни често използвани приложения и уебсайтове, което ви позволява да предоставите много по -безопасна цифрова среда за вашите близки.
Използвайте препоръчителни настройки или ръчна конфигурация, така или иначе е супер лесна за използване и конфигуриране.

Осигуряване на вашето устройство
Saffer Web използва най -модерните разузнавателни услуги за заплаха, за да открие и блокира домейни, свързани със злонамерен софтуер, фишинг, откуп и други заплахи.
Докато по -безопасната защита на уеб е активирана, покой се уверете, че ще филтрираме всеки злонамерен агент, който се опитва да навреди на вас или вашето устройство.

По -безопасен уеб преглед

По -сигурната мрежа е сравнително нова на пазара на VPN, но надеждността му, поддръжката на клиентите и лекотата на използване са втори за никой. По-важното е, че добавката му за „презареждане“ ви дава изключителен достъп до елитен списък на сървърите с турбо, което го прави чудесен избор, ако изтегляте много данни на месец.

професионалисти

  • Сървъри с презареждане
  • Няма капачки за скорост или честотна лента
  • Поддържа повечето операционни системи

Минуси

  • Ограничени глобални сървъри
  • Някои регистриране на данни.

По -безопасна мрежа сравнете всички

Характеристика

Saffer Web има солиден списък с функции и е проектиран да работи оптимално веднага извън кутията.

Освен че подкрепя повечето основни протоколи за сигурност (OpenVPN, PPTP и IKEV2), той също поддържа повечето софтуерни платформи, включително PlayStation, Xbox и, необичайно, BlackBerry.

Най-забележителната функция на Saffer Web обаче е добавката му „Supercharged Locations“. Това ви дава достъп до ексклузивни сървъри. Тъй като достъпът до тези сървъри е ограничен, вие сте гарантирани бързи скорости на мълния.

За съжаление, докато вашата интернет дейност няма да бъде наблюдавана, Условията и условията на уебсайта посочват, че има някои регистриране на данни, което може да е проблем, ако сте фини за вашата онлайн поверителност.

Броят на местоположенията на сървъра също е доста нисък в сравнение с конкуренцията: 400 сървъра в 27 държави по света.

Скорост

По -сигурната мрежа е доста бърза и надеждна веднага от кутията. Освен това няма честотна лента или капачки за скорост, което означава, че производителността на вашата връзка няма да се повлияе, независимо колко тежка е вашата употреба.

По -съществено е, че можете да получите „добавяне на места за презареждане“. Това предоставя достъп до ексклузивен списък със супер-бързи сървъри и е идеално, ако направите много изтегляния и се нуждаете от тях, за да завършат бързо.

Гъвкавост

По -сигурната уеб поддържа повечето основни операционни системи на пазара, включително Xbox, PlayStation, Apple TV и BlackBerry.

Това ви дава много гъвкавост, тъй като можете да накарате по -сигурната мрежа да работи на практика на всяко устройство. Това каза, че може да се наложи да направите някои усъвършенствани ощипвания, за да го стартирате и да работите на някои устройства.

Също така не е възможно да получите свой собствен специален IP адрес.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиентите на Saffer Web е отлична.

Можете да се свържете, като отворите билет за поддръжка по имейл.

Като алтернатива можете да говорите с представител за поддръжка на клиенти в реално време чрез чат на живо, който е на разположение 24 часа на ден.

Уебсайтът също има изчерпателна база от знания с информация за настройването на вашия VPN, оправянето му за оптимално изпълнение и адресиране на всички най -често срещани проблеми, които може да срещнете.

Отговорите са много подробни и написани на прост английски, който е лесен за разбиране.

По -безопасна мрежа сравнете всички