Robo Shield спам рецензии за блокиране на обаждания

Contents

– Поверителност: Pango е изграден върху поверителност и сигурност на потребителите, следователно приложението никога няма да споделя или продава личния списък за контакти на потребителите.

Robo Shield Spam Blocker

Докато се грижим за вашето управление на абонамента.
Мобилен SDK от QONVERSION.

Ценова интелигентност въз основа на:

приложения агрегирани
Дефинирани цени в приложението
Основни категории

Покупна цена в приложението (абонамент или не повтаряща се)

срещу. Средно за категорията на комуналните услуги, $, по регион

Изградете, анализирайте и отглеждайте абонаменти в приложението

с най -мощния мобилен SDK за абонаменти

Потребителски отзиви за блокер за обаждане на робот SHIELD SPAM

Новото приложение е абсолютно ужасно

Ако изобщо сте оценявали характеристиките на Roboshield преди, това приложение вече не е за вас! Не съм получавал гласова поща от седмици и приложението не работи отвъд „циферблат за пренасочване на обаждания!”Няма как да се върна към гласовата ми поща, която се държи за заложници. Мислех, че е странно, че никой не ми е оставил гласова поща завинаги, но пощенската ми кутия е напълно празна.

Ausbrown, 09 юни, 2023 г

Се нуждае от актуализация на iOS 14

Има няколко проблема с приложението на iOS 14. Основният и най -досаден досега са системните известия, казващи „Robo Shield, поставени от X Location“, което означава, че приложението чете моя клипборд на заден план. Ще им дам полза от съмнението, че сканират телефонните номера да блокират, но все пак това е подозрително, ненужно и досадно. Дори изключих опресняване на фона за приложението в настройките на iOS, но известията продължават да идват по някакъв начин. Да се ​​надяваме, че скоро могат да премахнат това поведение.

Cadenkriese, 31 октомври 2020 г

Дава подробна информация за неизвестни обаждащи се

Досега това приложение е проверило два неизвестни обаждащи се. Robo Shield сега обработва гласови съобщения и може да се остави съобщение. Не съм имал проблеми с функцията на гласовата поща на приложението. Мога да се ровя в детайлите на обаждащия се и тяхното местоположение и тип услуга за обаждащи се, които се използват. Известният спам е етикетиран като такъв. Намирам това за полезно при скрининг за всякакви фалшиви позитиви.

Capandjudy, 01 юни, 2023 г

Наистина не направи нищо

Не разбирам как това приложение има толкова много положителни отзиви. Наскоро спрях да се абонирам за друго приложение, което изведнъж изискваше да блокирам неизвестни номера на обаждащите. Прекъснат съм от поне дузина спам обаждания седмично и дори след задълбочена настройка това приложение не направи нищо, за да ме блокира или предупреди за тези обаждания. Отчитане и блокиране на спам обаждания беше излишно трудоемко: Вместо просто да споделяте номера с приложението, трябва да копирате номера от вашия дневник, отделно отворете приложението, поставете номера в функцията за търсене и след това изпълнете стъпките. Определено не препоръчвам първоначалното платено ниво на това приложение и нямам интерес към тест, управляващ диво скъпата версия.

CGC_87, 06 октомври, 2022 г

Моят робот щит спря да работи и вече не мога да потърся номер.

Не знам защо, но моят робот щит спря да работи. Не мога да споделя номера. Не мога да потърся номер, без да казва да се абонирам, въпреки че вече съм абониран. Това се случва вече два месеца и не съм получил валидна помощ. Получих предложения как да продължа да го презареждам, но това не работи. Много ми хареса, когато работи, но не превключва нещата, които искам да блокирам и продължава да ме насочва към абонамент за Robo Shield. Дори когато се опитвам да се подпиша отново, той казва, че вече съм абониран. Изключително съм разочарован

CGMMATTY, 09 август, 2021 г

Просто не работи

Така че закупих робот щит, вместо да получа едно от безплатните приложения, които очакват да имат значително намаляване на броя на телефонните обаждания и текстове, които получавам. Всъщност получавам толкова много текстове и измами по телефонни обаждания, колкото някога. И ако единственият начин, по който работи тази програма, е от безмилостните ми усилия да запиша и блокирам всяко телефонно обаждане и текст, които получавам, тогава това е просто загуба на моето време, защото новите номера винаги се показват. Тази програма не ми спестява време, че отнема повече време за управление на блокираните телефонни обаждания и текстове и все още не работи.

DaveContractor, 12 август 2020 г

Примамка и превключвател

Просто още едно приложение за стръв и превключване „безплатно“!! За D/L все още не е нищо повече за D/L нещо, което да използвате повече пространство �� $ 13/абонамент, за да получите работно приложение �� Колко приложения съм виждал кой прави същото b/s, имам едно, което е добре, и то е „Безплатно“ няма абонамент, за да се наложи, за да използвате приложението, дори ви напомня, че трябва да го актуализирате, за да може да ви помогне да се предпазите от обаждания, другото приложение не ги получава всички, но когато аз 1 -ви D/L “ D It Отидох от 8 обаждания до 0 Можете да добавите номера, за да бъдат блокирани, аз получих истински неспокойно, когато чета условията и политиката, не искам някой да проследява моите обаждания, които са �� ��, казвайки, че е да ви идентифицирам и ние Използвайте информацията, за да направите приложението по -добро ��man, ако можете да прочетете между редовете, за които трябва да бъдете използвани, нямат намерение дори да щракнете върху съгласие с T&P, защото не е безопасно. е като поговорката се казва „Купувачът да бъде изделия“ .

Freebe Gam3R, 21 декември 2019 г

Средно- не е впечатлен от създателите

Нека започнем с факта, че пише 49 дни безплатно, но ви дава само 7 …? Търся специално блокер за обаждания, който блокира всякакъв номер, който се появи като колекционер на сметки. Тази една компания продължава да ми се обажда и те се обаждат от различен номер всеки път, така че не мога да ги блокирам. Това приложение не прави това. Ако можете да идентифицирате името на компанията чрез идентификатор на обаждащия се защо не можете да го блокирате. Следващото ми нещо … Прочетете техните често задавани въпроси на приложението им … неправилният английски ме подтикне. Подобно на „Защо Robo Shield не блокира…“ Вторият е… не е необходимо. И е в множество въпроси. Разбирам, че този преглед не е 100% бизнес професионалист, но не се опитвам да ви продам нищо, аз съм аз?

Georgiablairowens, 28 януари 2023 г

Актуализиране на разрушено приложение. Анулиран абонамент

Това приложение е безполезно за мен сега. Преди сте могли да въвеждате произволен номер, за да потърсите. Сега можете да потърсите само номера, които са се свързали с вас. Много странно да се реже тази способност. Както и да е, загубих моя бизнес 🙂

Якобистеман. 15 юни 2023 г

Няма безплатен план, който е доста глупав.

Всички тези приложения изискват някакви глупости за платен план, които са глупави и безполезни. Разбирам, че вие ​​трябва да печелите пари и всичко останало, но буквално няма безплатен план. Сигурен съм, че дори ако беше добавен безплатен план с ограничени функции, все пак ще има много хора, които купуват платен план, за да получат всички функции. Така че просто не виждам как да направим приложението напълно скрито зад платена стена, освен това, освен това, че компанията изглежда тъпа.Би било невероятно, ако се добави безплатен план с ограничени функции, но се съмнявам, че това ще се случи.

Йосиф Т. Брискод, 04 август, 2020 г

Описание

Използвайте Roboshield AI -захранващ асистент за повикване на: – екранни неизвестни обаждания и получавате само важни; – знайте кой се обажда и защо преди да отговорите на обаждането; – Конфигурирайте кои обаждания могат да бъдат свързани с вас; Функции за блокиране на най-добри разговори: Ние конфигурираме вашия оператор да препраща всички неизвестни обаждания към Roboshield за скрининг. Нашият асистент за обаждане на AI може да вземе телефонни обаждания от името на вашето име и да зададе въпроси, за да идентифицира причината за обаждането. Въз основа на нашите алгоритми ние идентифицираме всяко повикване като: – Проверено: Безопасно обаждане с важно намерение; – непроверен: обадете се с неизвестно намерение, което не е идентифицирано като спам; – спам: вероятно спам обаждане; – Въз основа на категориите за скрининг на разговори, можете да конфигурирате асистент на обаждания, за да изпращате обаждащи се до гласова поща или да се свържете с вас.

Robo Shield спам рецензии за блокиране на обаждания

Robo Shield спам рецензии за блокиране на обаждания

Относно: Спрете да досаждате спам обаждания с приложението за блокиране на повиквания, създадено от най -добрия мобилен телефон
Компания за сигурност – Панго. Гласува „най -иновативната компания за сигурност“ от
Бърза компания, продуктите за мобилна сигурност на Pango са се доверили на над 650
милиони потребители по целия свят.

  1. Преглед
  2. Ползи
  3. Потребителски прегледи
  4. Планове за ценообразуване
  5. Безопасно ли е?
  6. Законно ли е?
  7. Не работи
  8. Проблем с доклада

За блокера за обаждане на Robo Shield Spam Call

Какво е robo shield спам блокиране на обаждания?

Robo Shield е приложение за блокиране на обаждания, създадено от Pango, топ мобилна компания за сигурност. Приложението е предназначено да спре досадни спам обаждания и да предпазва потребителите от измама за измама. Приложението е било доверено от над 650 милиона потребители по целия свят и е избран за „най -иновативната компания за сигурност“ от Fast Company.

Характеристика

– Блокиране на персонализирани обаждания: Потребителите могат да създават персонализирани блокхисти от личните си контакти или по категории обаждащи се като спам, измама, политически, телемаркети и т.н.

– Защита и идентификация на измами: Приложението осигурява достъп до база данни с ненадеждни номера за идентифициране и блокиране на нежелани обаждания.

– Актуална защита на повикванията: Базата данни се актуализира на всеки 6 минути, за да предостави на потребителите най-точната информация и най-добрата защита на обажданията.

– Поверителност: Pango е изграден върху поверителност и сигурност на потребителите, следователно приложението никога няма да споделя или продава личния списък за контакти на потребителите.

– Търсене на обратен номер: Потребителите могат да търсят произволно число и незабавно да знаят дали са се свързвали с измамници, спамери, телемаркети и т.н.

– Абонамент: Приложението предлага месечен абонамент за $ 2.99/месец, който включва премиум достъп до Hotspot Shield VPN.

– Автоматично подновяване: Абонаментът автоматично ще поднови 24 часа преди изтичане и плащането ще бъде начислено на акаунта на iTunes, използван по време на покупката.

– Анулиране: Потребителите трябва да анулират абонамента си 24 часа преди изтичането на абонаментния период или ще бъдат таксувани за още месец.

Като цяло, Robo Shield е ефективно приложение за блокиране на повиквания, което предоставя на потребителите персонализирани опции за блокиране на повиквания, защита на измамите и актуална защита на повикванията. Приложението също дава приоритет на поверителността на потребителите и предлага абонамент, който включва премиум достъп до Hotspot Shield VPN.

Обща оценка на удовлетвореността на потребителите

Отрицателен опит
Положителен опит

Основни предимства на блокера за разговори на Robo Shield Spam

– Отстранява огромния проблем с получаването на спам обаждания

– Намалява значително броя на обажданията на робота

– Позволява на потребителите да отговарят на неизвестни обаждания, без да се страхуват да не са измамник

– Абонамент за премия Roboshield е наличен

15 отзиви за блокиране на обаждания на Robo Shield Shield

3.1 от 5

Престанете да работите обслужване на клиенти няма да се обърнете към адреса

В момента съм абонат на Roboshield Premium. Имах някои проблеми и трябваше да рестартирам телефона си. Когато изведнъж Roboshield Premium ме изби. Поставих отново информацията си за Roboshieldspamcallblocker, но roboshieldspamcallblocker заявява, че трябва да имам абонамент, така че да отида да възстановя покупката, нищо не се случва, след което се опитвам да надстроя, но Apple ме уведомява, че вече съм абонат. Вече знаех това, затова се свързвам с поддръжката на клиенти. Те искат разписка, която изпращам, но твърдят, че това не е най -новата разписка и искам друг начин да проверя. Изпращам им съобщението от Apple, че съм настоящ абонат и не мога да се подпиша на нещо, което вече получавам. Те също няма да приемат това.
Те продължават да заявяват, че няма данни за моята сметка, но аз плащам за нея. Последната замяна те поискаха друга разписка, за която се опитах да изпратя, но сега не мога да добавя прикачени файлове. Обслужването на клиенти не се е опитало да помогне по никакъв начин. Имах над 60 блокирани обаждания по системата, но всичко се губи, тъй като не мога да вляза в акаунта си. Apple най -накрая ми предложи да намеря ново приложение, което всъщност работи, така че това ще правя. Бизнес практиката е ужасна, ако срещнете проблем. Те не се интересуват да помагат на клиента, но нямат проблем да вземете парите си, докато не можете да намерите акаунта си. Хаха.