PureVPN срещу частен достъп до интернет: Защо PureVPN е по -добра алтернатива

Contents

Моето тестване намери Purevpn да бъде доста ненадежден, който е подробно документиран в прегледа на PureVPN. Ето някои от проблемите, които открих:

PureVPN срещу частен достъп до интернет през 2023 г .: Избягвайте и двете?

Purevpn срещу pia

PureVPN и частният достъп до интернет са и големи VPN доставчици – но или е един добър избор? Това задълбочено сравнение PureVPN срещу PIA ще разкрие ясен победител между двете, като същевременно ще предложи някои Алтернативни VPN, които се представиха много по -добре в нашето тестване.

След като покрием преглед на всеки VPN, ето областите, които ще разгледаме за това ръководство за PIA срещу PureVPN:

 1. Проверка на фона
 2. производителност
 3. Сървърна мрежа
 4. Политика за цена и възстановяване
 5. Характеристика
 6. Поверителност и сигурност
 7. Netflix и стрийминг
 8. Заключение

Така че нека започнем.

Purevpn vs pia фон Проверка

Ще започнем с разглеждането Purevpn.

Корпоративната структура на PureVPN е малко объркваща, но в крайна сметка се управлява от компания, наречена GZ Systems Limited, която е базирана на Британските Вирджински острови (BVI), BVI е една от най -добрите юрисдикции за компания за поверителност.

Докато purevpn изглежда добре на повърхността, тестването и анализът за прегледа PureVPN разкри много проблеми. Тези проблеми включват течове на данни, бавни скорости, счупени функции и проблеми с връзката.

Влошава нещата, преди няколко години PureVPN беше установено, че се регистрира потребители. Въз основа на официалните съдебни записи научихме, че PureVPN си сътрудничи с ФБР (Федералното бюро за разследване), като регистрира потребителски данни и ги предаде на властите, въпреки че компанията твърди, че е VPN с нулеви логи по това време по това време по това време по това време в момента. По -късно те потвърдиха, че това е вярно, след като различни търговски обекти вдигнаха историята – вижте моята статия VPN лъжат за трупи.

Сега нека разгледаме Частен достъп до интернет.

Частният достъп до интернет (PIA) е един от по -старите играчи в VPN индустрията – но много се промени само през последните няколко години. В края на 2019 г. PIA е придобита от Kape, който е бил на Spee Spree и също притежава няколко други VPN услуги. Съвсем наскоро Kape купи ExpressVPN през септември 2021 г.

Докато PIA се представи по -добре при тестване, отколкото purevpn, той все още идва с много забележителни недостатъци. Скоростите бяха посредствени и подобно на PureVPN, частният достъп до интернет не се справя добре със поточно съдържание.

Един от основните недостатъци с частен достъп до интернет е, че е така Базирани в Съединените щати. Това обикновено се счита за лоша юрисдикция за поверителност, тъй като е част от Алианса на петте очи. Освен това, базирана в САЩ, PIA може да бъде принудена да регистрира потребителски данни по всяко време, както видяхме с други базирани в САЩ VPN, като Ipvanish.

Що се отнася до мен, и двата VPN се провалят нашите проверки. PureVPN е шпионирал своите потребители за ФБР, докато PIA е в една от най -лошите юрисдикции за поверителност. Тази категория е вратовръзка, защото и двамата се провалят.

Победител в проверка на фона: Вратовръзка

Изпълнение: PureVPN срещу PIA

Моето тестване намери Purevpn да бъде доста ненадежден, който е подробно документиран в прегледа на PureVPN. Ето някои от проблемите, които открих:

 • Не можаха да се свържат с много от техните VPN сървъри
 • Отпаднали връзки
 • Ненадеждни скорости (понякога добре, но обикновено много бавни)
 • DNS изтича с клиента на Windows VPN

Тези проблеми с надеждността също съвпадат с обратната връзка, която получих от други потребители на PureVPN.

Тестове за скорост

Проведох тестове за скорост и за двата VPN, използвайки интернет връзката с 500 Mbps в американското си тестване.

Ето резултата от един от моите Purevpn Тестове за скорост с a Американски сървър. Най -добрият резултат, който получих, беше скорост на 59 Mbps:

PureVPN срещу частен достъп до интернет

Открих, че purevpn е бавен с всички тествани сървъри, които тествах. Това се подрежда с другите ни тестове в сравнението на Nordvpn срещу PureVPN.

Частен достъп до интернет не беше много по -добре. Тук беше PIA сървърът в САЩ със скорост около 85 Mbps.

Pia срещу purevpn скорост

Въпреки че това е по -бързо от purevpn, все още не е много впечатляващо.

Тествах и сървъри във Великобритания, И за пореден път скоростите не бяха много добри с нито един от тези VPN.

PureVPN сървър във Великобритания: 18 Mbps.

Purevpn по -бавно от PIA

Това е доста лошо. Няколко от VPN, които съм тествал, са обърнали скорости на този тест над 200 Mbps. Със сигурност частният достъп до интернет ще може да се справи по -добре от това.

Е, може би не. Ето резултатите, които получих при свързване към PIA сървър във Великобритания: 10 Mbps.

Частен достъп до интернет срещу purevpn

В първия тест частният достъп до интернет беше доста бавен, но значително по -бърз от purevpn. Във втория тест PureVPN беше изключително бавен, но все пак по -бърз от частния достъп до интернет. В резултат на това не мога да кажа, че един от тези VPN е по -бърз от другия. Всичко, което мога да кажа, е, че и двете са много бавни и се изпълняват от други водещи VPN.

Например, тук е най -добрият резултат на теста за скорост на NORDVPN в САЩ: 445 Mbps

Nordvpn смазва PIA в тестове за скорост

Да, Nordvpn беше наистина повече от 5 пъти по -бърз от частния достъп до интернет На този тест. Това също не е флук. Ако проверите сравнението Nordvpn срещу PIA, ще видите, че NordVPN масово превъзхожда PIA на всички места, които тествахме.

Нещата са още по -лоши, когато гледаме връзките с Обединеното кралство. Сравнете 18 Mbps на PureVPN с резултата на Surfshark от: 330 Mbps.

Surfshark скорости във Великобритания

Surfshark беше повече от 18 пъти по -бърз от чистия Когато се свързваме от нашата лаборатория с Обединеното кралство. Това също не е Fluke, както можете да видите в нашето сравнение на Surfshark срещу PureVPN, където Surfshark смаза purevpn във всеки тест за скорост.

Няма как да го заобиколите. И двете PureVPN и частният достъп до интернет са бавни VPN.

Победител в изпълнението: Вратовръзка

Сървърна мрежа: PureVPN срещу PIA

Purevpn Работи усилено, за да подчертае голямата си сървърна мрежа, но мрежата страда от различни проблеми с връзката, които наблюдавах при тестване за моя PureVPN преглед. Подозирам, че това може да се дължи на претоварените им сървъри-но няма начин да се знае със сигурност, защото те не предоставят страница на състоянието на сървъра със честотна лента в реално време в реално време.

Освен това има много малко информация за качеството на сървърите – друг относно фактора. Често пъти VPN ще използват евтини виртуални сървъри или нискокачествени (евтини) физически сървъри вместо скъпи специални премиум сървъри. Виртуалните сървъри обикновено се регистрират от хоста на сървъра, така че това създава опасения за поверителност.

Частен достъп до интернет има по -малка сървърна мрежа с по -малко места от purevpn. По -голямата част от сървърите на PIA се намират в Съединените щати. Наскоро те започнаха да използват по -виртуални местоположения на сървъра, който има както плюсове, така и минуси.

Забележка: Освен всичко друго, виртуалните сървъри позволяват на VPN да има IP адреси, които съответстват на местоположенията, където те не могат или не могат да инсталират физически сървъри. Има няколко други VPN, използващи виртуални места, както обсъдихме в сравнението на ExpressVPN срещу Surfshark.

Както при purevpn, открих, че е невъзможно да получа подробности относно качеството на сървърите, които използват. Много VPN са претърпели различни одити за сигурност, каквито виждаме в сравнението на NORDVPN и TunnelBear. Въпреки това, с PIA и PureVPN, не сме виждали никакви одити за сигурност на сървъра.

Въпреки че бих искал да имам повече информация за сървърната мрежа на всяка компания, въз основа на информацията, която имам сега, трябва да дам кимване на PIA.

Сървърна мрежа: Частен достъп до интернет

Политика за цена и възстановяване: По -добър е PureVPN или PIA?

Много хора търсят да спестят пари от VPN. И така, кой от тези две излиза с по -добра цена?

Purevpn не предлага безплатна версия на техния VPN или дори безплатна пробна версия. Но той предлага едноседмично изпитание за $ 0.99 Както можете да видите по -долу:

PureVPN отстъпка изпитание

Това изглежда много, докато не погледнете внимателно финия отпечатък. Увеличавах този фин отпечатък за всички вас, които четете това сравнение на телефона си:

PureVPN Fine Print

Освен ако не анулирате изпитанието преди да изтече седмицата, PureVPN автоматично ще ви запише в 12-месечен абонамент за $ 69.95. Това е $ 5.83 на месец, много висока цена за 12-месечен абонамент. Това ги поставя в близост до ExpressVPN, една от най -добрите (и най -скъпите) VPN услуги на пазара. Вижте нашето ExpressVPN срещу PureVPN сравнение, за да видите колко по -добре е expressVPN.

Тази сделка изглежда още по -лоша, когато погледнете текущите цени на PureVPN:

Purevpn срещу pia

$ 5.83 на месец е близо, за да удвои текущото им 12-месечно абонаментно ценообразуване. С ниските си 12-месечни и 5-годишни абонаментни цени PureVPN се вписва в нашето определение за евтин VPN. Всъщност, $ 1.33 на месец Цената на 5-годишен абонамент е една от най-ниските цени, които някога сме виждали.

Частен достъп до интернет Също така има три ценови нива, като 3-годишната (+3 месеца безплатна) е най-добрата опция.

PIA срещу PureVPN цени

Въпреки че най -добрата цена на PIA все още е много по -висока от най -добрата цена на PureVPN, 2 долара.03 на месец все още е много агресивна цена и поставя частен достъп до интернет в евтината VPN категория.

Забележка: Ако търсите VPN сделки, можете също да разгледате страницата с купони VPN. Една от най -добрите оферти в момента е с купона Nordvpn, който намалява цените до само 3 долара.30 на месец с двугодишния план. В момента NORDVPN е един от най-високо класираните VPN тук на възстановяване на поверителността.

Победител в цената: Purevpn

Политики за възстановяване

PureVPN Политика за възстановяване -PureVPN предоставя 31-дневна гаранция за връщане на пари. Но както открих в прегледа на PureVPN, те правят много трудно действително да поискат възстановяване на възстановяване. Вместо това те се опитват да ви принудят чрез безкрайно отстраняване на неизправности.

Частна политика за възстановяване на достъп до интернет -PIA предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари с няколко изключения за различни платежни процесори. За съжаление видяхме няколко коментара, в които потребителите твърдят, че PIA просто отказа да възстанови парите си, което ни оставя да се чудим колко е безопасно да разчитаме на гаранцията си за връщане на парите.

Не съм доволен от нито една от политиките за възстановяване на средства на компанията. Ще го нарека вратовръзка, защото Политиките за възстановяване на възстановяването на PureVPN и PIA имат значителни проблеми.

Победител в политиките за възстановяване: Вратовръзка

PureVPN има по -добри цени от частния достъп до интернет и не харесваме нито една политика за възстановяване на VPN. PureVPN печели цялостната категория.

Победител в политиките за цени и възстановяване на суми: Purevpn

Характеристики: PureVPN срещу PIA

Purevpn отправя много големи твърдения относно техните характеристики, особено техните функции за поверителност и сигурност. Но тестването разкри много от техните „функции“ не работят правилно. По -долу е пример. Имам активиран превключвател за убийство, за да блокирам всякакви VPN течове, но все пак получавам изтичане на DNS с purevpn:

Purevpn dns изтича

PureVPN предлага много функции, но много от тях просто не работят добре. Приложенията са бъги и бавни, а услугата дори не може да деблокира популярните уебсайтове за стрийминг.

PureVPN приложения

Едно положително за purevpn е, че те са надградили своите стари, тромави VPN приложения. Ето как изглежда новото приложение на Windows Desktop:

PureVPN Windows Desktop App

Този нов облик е подобен на този на Nordvpn, поне ако игнорирате интерактивната карта, която NordVPN използва:

Nordvpn windows срещу purevpn

Докато новият дизайн е голямо подобрение спрямо стария дизайн, той все още ми се струва малко незавършен. Какво мислиш?

PureVPN предлага и статични IP адреси. В някои случаи VPN със статичен IP може да бъде полезен, но той също идва с добавена цена.

Частен достъп до интернет е основен VPN с минимални функции, но функциите изглежда работят добре. Основните им характеристики/настройки са VPN рекламен блокер, наречен PIA Mace, превключвател за убийство и защита от течове IPv6.

Приложенията PIA VPN са доста модерно изглеждащи, като приложението на работния плот изглежда много като мобилното им приложение, когато е в срутената му версия:

PIA VPN приложения тест

На изображението по -долу можете да видите превключвателя за убийство, функциите на PIA Mace и разширеното приложение за настолни компютри:

PIA срещу PureVPN Kill Switch

В сравнение с purevpn, PIA има по -малко функции, но те работят правилно.

Функции победител: Частен достъп до интернет

Поверителност и сигурност: PureVPN срещу PIA

Purevpn Има няколко проблеми с поверителността и сигурността. Това са проблемите, които бяха идентифицирани чрез тестване в прегледа:

 • DNS течове
 • Убийте превключвателя, който не блокира трафика

Като цяло не считаме това за много сигурен VPN.

Частен достъп до интернет по -добре по отношение на поверителността и сигурността.

Тук тествам клиента на PIA Windows за течове (не бяха открити течове):

PIA срещу PureVPN Security

Основният недостатък на PIA обаче по отношение на поверителността е юрисдикция. Базираното в Съединените щати представлява риск за данните и поверителността на клиентите. За VPN, разположени в добра юрисдикция за поверителност, вижте доклада Nordvpn срещу ExpressVPN, като и двата VPN са добри опции.

Въпреки че е в юрисдикцията на САЩ (лошо място за поверителност на компанията за поверителност), над целия частен интернет достъп осигурява малко по -добра поверителност и сигурност.

Победител в поверителност и сигурност: Pia.

PIA срещу PureVPN Netflix и стрийминг

за жалост, Нито чистият, нито PIA не са добър избор за стрийминг като цяло и по -специално Netflix.

Дори и да намерите PureVPN сървър, който да деблокира Netflix, изпитах постоянни проблеми с връзката и бавни скорости на стрийминг. Тези проблеми с ефективността правят PureVPN лош избор за Netflix или всякакъв вид стрийминг.

Частният достъп до интернет също не е най -добрият VPN за Netflix. Най -големият ми проблем тук беше, че аз се блокирам, когато се опитах да се свържа с Netflix. Вместо видеото, което търсех, щях да видя нещо подобно:

PIA срещу PureVPN Netflix

В допълнение към Netflix, открихме и PIA да бъде блокиран с BBC iPlayer. В момента има само три VPN, които работят с BBC iPlayer последователно.

Най -общо казано, не считам нито един от тези VPN за много добри за стрийминг. Въпреки това, поне purevpn преминава в Netflix, въпреки че имаше проблеми с буферирането.

Победител в стрийминг: Purevpn

Заключение: PIA печели през 2022 г. (но помислете за алтернативите)

Това сравнение доведе до малко необичаен резултат. Частният достъп до интернет тясно спечели това състезание, както можете да видите в този кратък резюме на победителя във всяка категория на това сравнение:

 1. Проверка на фона – вратовръзка
 2. Изпълнение – вратовръзка
 3. Сървърна мрежа – частен достъп до интернет
 4. Цена – PureVpn
 5. Характеристики – частен достъп до интернет
 6. Поверителност и сигурност – частен достъп до интернет
 7. Netflix и стрийминг – purevpn

Това беше едно от най -близките ни състезания досега. Частният достъп до интернет спечели три категории. Pure VPN спечели 2 категории. И имахме две връзки. Частен достъп до интернет Победителят в този PureVPN срещу Private Internet Access Comparison. За да научите повече за частния достъп до интернет, можете да разгледате моя преглед на PIA.

Но както видяхме по време на нашето тестване, и двата VPN имат някои доста големи проблеми. Наистина не можем да препоръчаме нито един от тях. Вместо, Нашата препоръка е:

Помислете за алтернативи

Ако сте отворени за алтернативи, със сигурност има някои по -добри опции на пазара, които се представиха по -добре при тестване. За пълно описание и сравнение на най -добрите VPN препоръки вижте моя доклад за най -добрите VPN услуги.

Най -добри алтернативи до purevpn и pia:

Щракнете върху името на VPN по -долу, за да прочетете пълния ни преглед – или вземете отстъпката за най -добрите спестявания. И трите от тези VPN имат 30-дневна гаранция за връщане на пари.

 1. NORDVPN преглед (с a 68% отстъпка купон)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN преглед
 4. VYPRVPN преглед

Това сравнение на PIA срещу PureVPN е последно актуализирано на 27 юли 2023 г.

За Свен Тейлър

Свен Тейлър е водещ редактор и основател на Restore Privacy, дигитална група за застъпничество за поверителност. Със страст към цифровата поверителност и достъпната информация той създаде възстановителност, за да ви предостави честна, полезна и актуална информация за онлайн поверителност, сигурност и свързани теми.

Взаимодействия на четеца

Оставете коментар Отменете отговора

Възстановяване на контролния списък за поверителност

 1. Сигурен браузър: Модифициран firefox или смел
 2. Vpn: NORDVPN [68% отстъпка от купон] или сърфиране
 3. Рекламен блокер: Ublock Origin или AdGuard
 4. Сигурен имейл: Protonmail или startmail
 5. Сигурен пратеник: Сигнал или трима
 6. Частна търсачка: Метаджър или смел
 7. Мениджър на парола: Nordpass или bitwarden

относно

Възстановяването на опростеността е дигитална група за застъпничество за поверителност, ангажирана да помага на хората да останат в безопасност и да бъдат сигурни онлайн. Можете да подкрепите този проект чрез дарения, закупуване на артикули чрез нашите връзки (можем да спечелим комисионна без допълнителни разходи за вас) и споделяне на тази информация с други. Вижте нашите Мисия тук.

PureVPN срещу частен достъп до интернет: Защо PureVPN е по -добра алтернатива?

PureVPN срещу частен достъп до интернет

Пригответе се за електрифициращ VPN показване: PureVPN срещу частен достъп до интернет. Тези две тежки тежести носят своите уникални силни страни на ринга, като се борят за светлината на прожекторите в света на цифровата поверителност и онлайн сигурността.

С потребностите на потребителя се развиват, е време да се разсече различните предложения на PureVPN и Private Internet Access. Това сравнение на главата има за цел да ви насочи към услугата VPN, която се привежда в съответствие с вашите изисквания.

Оценка (TrustPilot)

Квантово резистентно криптиране

Няма политика на дневници

VPN протоколи

Стрийминг услуги

Едновременни връзки

PureVPN срещу частен достъп до интернет – скорост

Основна скорост: 1 Gbps

Purevpn Частен достъп до интернет
Средна скорост на изтегляне 251 Mbps 269 ​​Mbps
Средна скорост на качване 224 Mbps 242 Mbps

Проведохме нашия тест за скорост, използвайки най-модерния протокол за Wireguard, като се свържехме със сървъри в САЩ, Великобритания и Канада и измервайки скоростта на изтегляне и качване както на VPN доставчици.

По отношение на скоростта на изтегляне, частният достъп до интернет демонстрира средно 269 Mbps, докато PureVPN се държи стабилно със средно 251 Mbps. Що се отнася до скоростта на качване, частният достъп до Интернет регистрира средно 242 Mbps, докато PureVPN достави средно 224 Mbps.

Кой оглавява тази категория? Частен достъп до интернет

PureVPN срещу частен достъп до интернет – Местоположение на сървъра

Purevpn Частен достъп до интернет
Сървъри 6 500+ Неразкрит
Държави 70 84

PureVPN стои силен с 6500+ сървъри в 70 страни по целия свят, предлагайки на потребителите огромен избор от глобални виртуални местоположения за ненадминат достъп до съдържание и превъзходни скорости на сърфиране.

Частният достъп до интернет предлага сървъри във впечатляващи 84 страни. Въпреки че точният брой остава неразкрит, техният ангажимент за доставяне на огромна мрежа гарантира, че потребителите могат да се насладят на надеждни и сигурни връзки.

Кой оглавява тази категория? Purevpn

PureVPN срещу частен достъп до интернет – сигурност

Purevpn Частен достъп до интернет
Използва се криптиране AES 256-битов AES 256-битов
Избор на протокол OpenVPN, IKEV2, Wireguard, IPSEC OpenVPN, Wireguard, IPSEC
Частен DNS Да Да
Базирани на RAM сървъри Не Да
Квантово устойчив Да Не

PureVPN може да се похвали със стабилни мерки за сигурност, използвайки AES 256-битово криптиране на данните на потребителите. Това ви позволява да избирате от разнообразна гама от протоколи, включително OpenVPN, IKEV2, Wireguard и IPSEC. Докато PureVPN използва собствена мрежа от DNS сървъри, той не предоставя базирани на RAM сървъри. VPN услугата обаче е квантово-безопасно!

Частният достъп до интернет предлага 256-битово криптиране за защита на потребителските данни от потенциални заплахи. Потребителите могат да избират от OpenVPN, Wireguard и IPSEC като тяхна желана опция за протокол. С частна DNS мрежа и използването на базирани на RAM сървъри, тя свежда до минимум риска от излагане на данни.

Кой оглавява тази категория? Това е вратовръзка

PureVPN срещу частен достъп до интернет – поверителност

Purevpn Частен достъп до интернет
База на работа Британски Вирджински острови Съединени щати
Одитирана политика без лог Да Да
Винаги например Да Не

PureVPN е със седалище на Британските Вирджински острови, като гарантира благоприятна среда за поверителност. Следва политика на kpmg-адвокатска политика, потвърждавайки, че не запазва регистрационните файлове за активността на потребителите. Това, което отличава purevpn, е неговото прилагане на винаги включен механизъм за одит, осигуряващ допълнителен слой на прозрачност и отчетност.

Частният достъп до Интернет работи от САЩ, част от Алианса на петте очи, който поражда опасения за поверителност на някои потребители. Въпреки това, PIA поддържа политика на Deloitte-Logs, като уверява потребителите, че техните онлайн дейности не се наблюдават или съхраняват.

Кой оглавява тази категория? Purevpn

PureVPN срещу частен достъп до интернет – деблокиране

Purevpn Частен достъп до интернет
Нетфликс Да Да
Хулу Да Не
Макс Да Да
BBC iplayer Да Не
Дисни+ Да Да

PureVPN може да се похвали с впечатляващи възможности за деблокиране, като гарантира безпроблемен достъп до популярни стрийминг услуги като Netflix, Hulu, HBO Max, BBC Iplayer и Disney+. С широк спектър от поддържани платформи, PureVPN позволява на потребителите да се наслаждават на любимото си съдържание без никакви георестрирания.

Частният достъп до интернет блести в отключване на Netflix и Disney+, предоставяйки на потребителите достъп до разнообразна гама от предавания и филми. Докато PIA не деблокира Hulu или BBC iPlayer, съвместимостта му с Max предлага отлична опция за стрийминг ентусиасти.

Кой оглавява тази категория? Purevpn

PureVPN срещу частен достъп до интернет – ценообразуване

Purevpn Частен достъп до интернет
Месечно Стандарт (10 долара.95), плюс (15 долара.95), Макс (19 долара.95) $ 11.95
Една година Стандарт ($ 3.75/месец), плюс ($ 5.82/месец), макс ($ 7.49/месец) $ 3.33/месец
2-годишна Стандарт ($ 2.29/месец), плюс ($ 3.33), Макс ($ 4.99/месец)

PureVPN следва структура на ценообразуване, базирана на нивото. Нивата са категоризирани като стандартни, плюс и макс, като имат различни характеристики и нива на ценообразуване. Потребителите могат да избират от месечни, 1-годишни и 2-годишни планове във всяко ниво.

Структурата на ценообразуването на частния достъп до интернет е доста проста, предлагаща месечни и 1-годишни планове за избор. Въпреки че няма 2-годишен план, той предоставя 3-годишен план като алтернатива.

Кой оглавява тази категория? Purevpn

PureVPN срещу частен достъп до интернет – функции

Purevpn Частен достъп до интернет
Kill Switch Да Да
Разделяне на тунели Да Да
Затъмнение Да Да
Защита на изтичането на DNS Да Да
Защита на изтичането на IPv6 Да Да
Специален IP Да Да
Пренасочване на пристанища Да Не

PureVPN предлага впечатляващи функции като 20 Gbps сървъри, съвместимост с TOR над VPN и WebRTC защита от теч (само при разширения на браузъра). Освен това, PureVPN предоставя и гама от пакетирани продукти като мениджър на пароли (PureKeep), криптиптър на файлове (Pureencrypt) и одитор за поверителност (PurePrivacy), които могат да бъдат закупени заедно с VPN услугата.

Частният достъп до интернет предоставя функции като Multi-Hop за добавяне на допълнителен слой криптиране и боздуган, който е блокер за реклама, проследяване и злонамерен софтуер. Освен това ви дава достъп до антивирус, който сканира, премахва и унищожава вируси от вашата система за допълнителна цена.

Кой оглавява тази категория? Purevpn

PureVPN срещу частен достъп до интернет – съвместимост

Purevpn Частен достъп до интернет
Налични приложения MacOS, iOS, Android, Windows, Linux, Huawei, Android TV, Fire Stick MacOS, iOS, Android, Windows, Linux, Android TV, Fire Stick
Разширение на браузъра Хром, firefox, ръб Хром, firefox, ръб
Мулти-логини 10 Неограничен

PureVPN е съвместим с MacOS, iOS, Android, Windows, Linux, MacOS, iOS, Android, Windows, Linux, Huawei, Android TV и Fire Stick. Той също така осигурява разширения на браузъра за Chrome, Firefox и Edge. Поддържайки до 10 едновременни мулти-логини, PureVPN позволява на потребителите да свързват няколко устройства едновременно.

Частният достъп до интернет поддържа MacOS, iOS, Android, Windows, Linux, Android TV и Fire Stick. Ако се интересувате от разширения на браузъра, PIA покрива Chrome, Firefox и Edge. За разлика от purevpn, той предлага неограничени вход с един акаунт.

Кой оглавява тази категория? Частен достъп до интернет

PureVPN срещу частен достъп до интернет – поддръжка на клиенти

Purevpn Частен достъп до интернет
Чат на живо Да Да
електронна поща Да Да
Знание Да Да
Поддръжка в приложението Да Не

PureVPN предлага здрава поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо, имейл и база знания. Потребителите могат удобно да търсят помощ от приложението, като улесняват разрешаването на всякакви заявки или притеснения, които могат да имат.

Частният достъп до интернет предлага страхотна поддръжка на клиенти чрез канали като чат на живо, имейл и база знания. Липсва й обаче поддръжка в приложението, което дава на потребителите допълнително средство за търсене на помощ и бързо разрешаване на проблеми.

Кой оглавява тази категория? Purevpn

PureVPN срещу частен достъп до интернет – кой VPN е по -добър?

Purevpn Частен достъп до интернет
Ценообразуване 1 -ви 2 -ри
Скорост 2 -ри 1 -ви
Местоположения на сървъра 1 -ви 2 -ри
Сигурност 1 -ва (вратовръзка) 1 -ва (вратовръзка)
поверителност 1 -ви 2 -ри
Деблокиране 1 -ви 2 -ри
Характеристика 1 -ви 2 -ри
Съвместимост 2 -ри 1 -ви
Поддръжка на клиенти 1 -ви 2 -ри

PureVPN надминава частния достъп до интернет в повечето от категориите, осигурявайки първо място в битката. От друга страна, PIA заема второ място след прилично изпълнение, като се отличава в области като съвместимост, скорост и сигурност по -специално.

18 септември 2023 г

Hunain Muhammad е влияещ на киберсигурността и технологиите, който обича да предоставя уникална перспектива за най -новите тенденции и тяхното въздействие върху дигиталната ера.

Присъединете се към 600k+ абонати за бюлетин

Блог страничен банер

Най -добрата алтернатива за кибергост през 2023 г

Най -добрата алтернатива за кибергост през 2023 г

Публикувано на 22 септември 2023 г

Трябва ли винаги да използвам VPN? Да! Ето защо

Трябва ли винаги да използвам VPN? Да! Ето защо

Публикувано на 22 септември 2023 г

Най -добрият VPN DuckDuckgo през 2023 г

Най -добрият VPN DuckDuckgo през 2023 г

Публикувано на 22 септември 2023 г

Присъединете се към 3 милиона+ потребители, за да приемат свободата на интернет

Регистрация за PureVPN, за да получите пълна онлайн сигурност и поверителност със скрит IP адрес и криптиран интернет трафик.

 • Mac Vpn
 • Windows VPN
 • Linux Vpn
 • iPhone VPN
 • Huawei Vpn
 • Android VPN
 • VPN хромирано разширение
 • VPN Firefox Extension
 • VPN разширение на ръба
 • Android TV VPN
 • Firestick TV VPN
 • Apple TV VPN
 • Специален IP VPN
 • Пренасочване на пристанища
 • Какво е моят IP
 • Тест за изтичане на DNS
 • Тест за изтичане на IPv6
 • Тест за изтичане на webrtc
 • Помощен център
 • VPN ръководства за настройка
 • Свържете се с нас
 • VPN партньорска програма
 • Отстъпка за студент
 • Семеен план
 • Puredome
 • Разработчици (API)
 • White Label Vpn
 • Програма на VPN за препродажба

google_store

app_store

© 2007 – 2023 PureVPN Всички права запазени PureVPN, Марка на GZ Systems Limited Intershore Chambers P.O Каре 4342, Road Town, Tortola, Британски Вирджински острови

Регистрация на компанията №: 2039934

 • Политика за поверителност
 • Политика за възстановяване
 • Партньорска политика
 • Условия за използване
 • Sitemap

Използваме бисквитки на 1 -ва и трета страна на нашия уебсайт, за да ви осигурим най -подходящото преживяване, като помним вашите предпочитания и повтаряме посещения. Кликнете върху „Приемете всички“, вие се съгласявате с използването на всички бисквитки. Можете обаче да посетите „Настройки на бисквитките“, за да предоставите контролирано съгласие.

Управление на съгласието

Преглед на поверителността

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри опита си, докато се движите през уебсайта. От тях бисквитките, които се категоризират при необходимост, се съхраняват във вашия браузър, тъй като са от съществено значение за работата на основните функции на уебсайта. Използваме и бисквитки на трети страни, които ни помагат да анализираме и разберем как използвате този уебсайт. Тези бисквитки ще се съхраняват във вашия браузър само с вашето съгласие. Вие също имате възможност да се откажете от тези бисквитки. Но да се откажете от някои от тези бисквитки може да повлияе на вашето преживяване на сърфиране.

Винаги активиран

Необходимите бисквитки са абсолютно от съществено значение, за да може уебсайтът да функционира правилно. Тези бисквитки осигуряват основни функции и функции за сигурност на уебсайта, анонимно.

Бисквитка Продължителност Описание
__stripe_mid Една година Тази бисквитка е зададена от шлюза за плащане на Stripe. Тази бисквитка се използва за активиране на плащане на уебсайта, без да се съхранява информация за патент на сървър.
__stripe_sid 30 минути Тази бисквитка е зададена от шлюза за плащане на Stripe. Тази бисквитка се използва за активиране на плащане на уебсайта, без да се съхранява информация за патент на сървър.
Афилиален идентификатор 3 месеца Партньорска бисквитка
Cookielawinfo-Checbox-Analytics 11 месеца Тази бисквитка е зададена от плъгин за съгласие на бисквитки GDPR. Бисквитката се използва за съхраняване на потребителското съгласие за бисквитките в категорията „Аналитика“.
Cookielawinfo-Cecbox-функционален 11 месеца Бисквитката е зададена от съгласието на бисквитките на GDPR за записване на съгласието на потребителя за бисквитките в категорията „Функционална“.
Cookielawinfo-Checbox-други 11 месеца Тази бисквитка е зададена от плъгин за съгласие на бисквитки GDPR. Бисквитката се използва за съхраняване на потребителското съгласие за бисквитките в категорията “други.
Cookielawinfo-Checkbox-Necessary 11 месеца Тази бисквитка е зададена от плъгин за съгласие на бисквитки GDPR. Бисквитките се използват за съхраняване на потребителското съгласие за бисквитките в категорията „Необходимо“.
Cookielawinfo-Checkbox-Performance 11 месеца Тази бисквитка е зададена от плъгин за съгласие на бисквитки GDPR. Бисквитката се използва за съхраняване на потребителското съгласие за бисквитките в категорията „Производителност“.
Данни 1 3 месеца
Данни 2 3 месеца Данни 2
Jsessionid сесия Използва се от сайтове, написани на JSP. Бисквитки за сесиране на платформата с общо предназначение, които се използват за поддържане на състоянието на потребителите в рамките на заявките на страницата.
Phpsessid сесия Тази бисквитка е родом от PHP приложения. Бисквитката се използва за съхраняване и идентифициране на уникалния идентификационен номер на сесията на потребителите с цел управление на потребителската сесия на уебсайта. Бисквитката е бисквитки за сесия и се изтрива, когато всички прозорци на браузъра са затворени.
woocommerce_cart_hash сесия Тази бисквитка е зададена от WooCommerce. Бисквитката помага на WooCommerce да определи кога съдържанието/данните се променя.
Xsrf-token сесия Бисквитката е зададена от платформата за изграждане на уебсайтове на Wix на уебсайта на Wix. Бисквитката се използва за целите на сигурността.

функционални

Функционалните бисквитки помагат за изпълнение на определени функционалности като споделяне на съдържанието на уебсайта на платформи за социални медии, събиране на обратна връзка и други функции на трети страни.

Бисквитка Продължителност Описание
__lc_cid 2 години Това е основна бисквитка, за да функционира правилно полето за чат на уебсайта.
__lc_cst 2 години Тази бисквитка се използва за уебсайта на кутията за чат на живо, за да функционира правилно.
__lc2_cid 2 години Тази бисквитка се използва за активиране на функцията за чат-кутия на живо на живо. Използва се за повторно свързване на клиента с последния агент, с който клиентът е разговарял.
__lc2_cst 2 години Тази бисквитка е необходима, за да активира уебсайта на функцията за чат на живо на живо. Използва се за разграничаване на различни потребители, използвайки чат на живо в различно време, което е да се свърже отново последния агент, с когото клиентът е разговарял.
__oauth_redirect_detector Тази бисквитка се използва за разпознаване на посетителите, използващи чат на живо в различно време, за да оптимизира функционалността на чат-кутия.
Афилиален идентификатор 3 месеца Партньорска бисквитка
Данни 1 3 месеца
Данни 2 3 месеца Данни 2
pll_language Една година Тази бисквитка е зададена от Polylang Plugin за уебсайтове с захранване на WordPress. Бисквитката съхранява езиковия код на последната разгледана страница.

производителност

Бисквитките за производителност се използват за разбиране и анализ на ключовите индекси на ефективността на уебсайта, които помагат за предоставянето на по -добро потребителско изживяване за посетителите.

Аналитичните бисквитки се използват, за да се разбере как посетителите взаимодействат с уебсайта. Тези бисквитки помагат да се предоставят информация за показателите Броят на посетителите, процента на отпадане, източника на трафик и т.н.

Rakuten Advertising е компания на трети страни, която използва бисквитки на уебсайта, можете да видите тяхната политика за поверителност на този адрес: https: // rakutenadvertising.com/правни ноти/услуги-privacy-policy/

Бисквитка Продължителност Описание
_ga 2 години Тази бисквитка е инсталирана от Google Analytics. Бисквитката се използва за изчисляване на посетители, сесия, данни за кампанията и проследяване на използването на сайта за отчета за анализи на сайта. Бисквитките съхраняват информацията анонимно и присвояват произволно генериран номер за идентифициране на уникални посетители.
_ga_j2rwqbt0p2 2 години Тази бисквитка е инсталирана от Google Analytics.
_gat_gtag_ua_12584548_1 1 минута Тази бисквитка е зададена от Google и се използва за разграничаване на потребителите.
_gat_ua-12584548-1 1 минута Това е бисквитка тип тип, зададена от Google Analytics, където елементът на модела на името съдържа уникалния номер на самоличност на акаунта или уебсайта, към който се отнася. Изглежда, че това е вариация на бисквитката _GAT, която се използва за ограничаване на количеството данни, записани от уебсайтовете с голям обем на трафика.
_gcl_au 3 месеца Тази бисквитка се използва от Google Analytics за разбиране на взаимодействието на потребителите с уебсайта.
_gid 1 ден Тази бисквитка е инсталирана от Google Analytics. Бисквитката се използва за съхраняване на информация за това как посетителите използват уебсайт и помагат за създаването на доклад за анализи за това как се справя уебсайтът. Събраните данни, включително броя на посетителите, източника, откъдето са дошли, и страниците, които са били в анонимна форма.
_hjabsolutesessionInprogress 30 минути Няма налично описание.
_hjfirsteseen 30 минути Това е зададено от Hotjar за идентифициране на първата сесия на нов потребител. Той съхранява истинска/невярна стойност, което показва дали това е първият път, когато Hotjar видя този потребител. Използва се чрез запис на филтри за идентифициране на нови потребителски сесии.
_hjid Една година Тази бисквитка е зададена от hotjar. Тази бисквитка е зададена, когато клиентът за първи път се приземи на страница със скрипта Hotjar. Използва се за продължаване на случайния потребителски идентификатор, уникален за този сайт в браузъра. Това гарантира, че поведението при последващи посещения на същия сайт ще бъде приписано на един и същ потребителски идентификатор.
_hjincludedInpageViewSample 2 минути Няма налично описание.
_hjincludedInsessionsamesample 2 минути Няма налично описание.
_hjtldtest сесия Няма налично описание.
Papvisitorid Една година Тази бисквитка е зададена от Post Affiliate Pro.Тази бисквитка се използва за съхраняване на идентификационния номер на посетителите, което помага за проследяване на филиала.

Реклама

Рекламните бисквитки се използват за предоставяне на посетители подходящи реклами и маркетингови кампании. Тези бисквитки проследяват посетители в уебсайтове и събират информация за предоставяне на персонализирани реклами.

Бисквитка Продължителност Описание
_fbp 3 месеца Тази бисквитка е зададена от Facebook за доставка на реклама, когато са във Facebook или цифрова платформа, захранвана от реклама във Facebook, след като посети този уебсайт.
fr 3 месеца Бисквитката е зададена от Facebook, за да покаже съответните реклами на потребителите и да измерва и подобри рекламите. Бисквитката също проследява поведението на потребителя в мрежата на сайтове, които имат Facebook Pixel или Facebook Social Plugin.
Ide 1 година 24 дни Използва се от Google DoubleClick и съхранява информация за това как потребителят използва уебсайта и всяка друга реклама, преди да посети уебсайта. Това се използва за представяне на потребители на реклами, които са от значение за тях според потребителския профил.
Nid 6 месеца Тази бисквитка се използва за профил въз основа на интереса на потребителя и показва персонализирани реклами към потребителите.
test_cookie 15 минути Тази бисквитка е зададена от DoubleClick.нета. Целта на бисквитката е да определи дали браузърът на потребителя поддържа бисквитки.
Посетител_info1_live 5 месеца 27 дни Тази бисквитка е зададена от YouTube. Използва се за проследяване на информацията на вградените видеоклипове в YouTube на уебсайт.
Ysc сесия Тези бисквитки са зададени от YouTube и се използват за проследяване на изгледите на вградени видеоклипове.

Други без категоризирани бисквитки са тези, които се анализират и все още не са класифицирани в категория.

Бисквитка Продължителност Описание
_app_session 1 месец Няма налично описание.
_dc_gtm_ua-12584548-1 1 минута няма описание
_gfpc сесия Няма налично описание.
71cfb2288d832330cf35a9f9060f8d69 сесия няма описание
cli_bypass 3 месеца няма описание
Съгласие 16 години 6 месеца 13 дни 18 часа няма описание
GTM-сесия-старт 2 часа Няма налично описание.
изокод 1 месец Няма налично описание.
L-K26WU 1 ден няма описание
L-kvha4 1 ден няма описание
m 2 години Няма налично описание.
Newvisitorid 3 месеца няма описание
собственик_token 1 ден Няма налично описание.
PP-K26WU Един час няма описание
Pp-kvha4 Един час няма описание
RL-K26WU 1 ден няма описание
Rl-kvha4 1 ден няма описание
Wisepops 2 години Няма налично описание.
wisepops_session сесия Няма налично описание.
wisepops_visits 2 години Няма налично описание.
woocommerce_items_in_cart сесия Няма налично описание.
WP_WOOCOMMERCE_SESSION_1B44BA63FBC929B5C862FC58A81DBB22 2 дни няма описание
YT-ремотирани устройства никога Няма налично описание.
YT-Remote-Device-ID никога Няма налично описание.