PureVPN – Безплатен VPN за Firestick – най -бързият VPN прокси за непрекъснат стрийминг

Когато получим вашия отчет, ще проверим дали прегледът отговаря на нашите указания на общността. Ако не стане, ще го премахнем.

Е чист?

Да. PureVPN не е лош избор за Amazon Fire TV Stick. Базираният в Хонконг доставчик има втората по големина VPN сървърна мрежа. Той може да деблокира повечето стрийминг платформи и лесно да заобиколи голямата защитна стена на Китай. На всичкото отгоре той е много конкурентен ценен.

Ние уверено препоръчваме purevpn за вашата огнена пръчка. Ние обаче не мислим, че това е най -добрият вариант за стрийминг устройството. Как така? Няма начин да се купи анонимно абонамент. Освен това, повечето уникални функции на доставчика не са безплатни.

Професионалисти Минуси
Good Fire TV App App Повечето уникални функции не са безплатни
Работи в Китай Ограничени опции за плащане
Деблокира повечето стрийминг платформи
Масивна сървърна мрежа
Конкурентни цени

Работи ли PureVPN върху Firestick?

Purevpn работи върху Amazon Fire TV Stick. Разбира се, това не трябва да е изненадващо, като се има предвид, че това е високопоставена услуга с милиони абонати. И ако се чудите, то е напълно оборудвано с всичко необходимо, за да се улесни превъзходното VPN изживяване. Доставчикът може да заобиколи георестаниите и да ви държи напълно анонимни, докато го правите.

Защо да използвате PureVPN за Firestick?

Вашата Fire TV Stick е най -доброто устройство за забавление. Може да превърне скучна телевизия в нещо, което можете Разгледайте мрежата, Пазарувайте онлайн, и поточно съдържание с. Следните основни платформи за цифрово стрийминг имат местни приложения на Amazon Fire TV Stick:

Purevpn е Способни да заобикалят геолоците на всички стрийминг платформи споменато по -горе. Използвайки го, ще можете да се докоснете до чужди библиотеки и да гледате съдържание, което иначе не би било достъпно. Ако не друго, това е чудесно за любители на филми и гледачи на гуляй.

Като всички останали VPN, purevpn пази ви в безопасност и анонимен. Той крие вашия IP адрес, като се увери, че хакерите, правителствените монитори и други партии няма. Доставчикът също така предотвратява появата на натрапчиви реклами и злонамерен софтуер да влезе във вашия Amazon Fire Stick.

Повечето VPN забавят скоростите на интернет. Някои доставчици обаче като PureVPN Всъщност може да подобри връзката ви, като ви отведе от газната лента, донесена от местния интернет доставчик. Това каза, моля, имайте предвид, че това не винаги се случва, така че е най -добре да не очаквате.

Едно последно нещо, което чистият може да направи, е предоставяте ви достъп до безплатен интернет в Китай. Дори и да е базиран в контролиран от Китай Хонконг, той може да прескочи голямата защитна стена. Следователно, това прави страхотен спътник за пътуване, особено ако често ходите на места, където интернет е цензуриран.

Как да инсталирате purevpn на Amazon Firestick

Получаването на purevpn на вашата Fire TV Stick не е трудно. Излишно е да казвам, че няколко души може да им е трудно. За щастие представителите на клиентите на доставчика са готови да ви помогнат във всеки момент да забележат. Можете да ги достигнете по имейл или чат.

Ето всички необходими стъпки за инсталиране на Amazon Fire TV Stick:

1. Закупете абонамент PureVPN

Първото нещо, което ще трябва да направите, е да закупите purevpn. За съжаление няма начин да заобиколите това, защото не съществува безплатна пробна версия. Не се притеснявайте обаче, тъй като все още може да опитате доставчика без никакви рискове. Просто купете 1-месечен абонамент, след това поискайте парите си обратно в рамките на 31 дни.

Purevpn е жизнеспособна алтернатива на повечето от своите конкуренти, защото е достъпна. Най -ниската цена на VPN е 3 долара.33 на месец. Като такъв, той е идеален за всеки, който желае да получи повече и да плати по -малко. По -долу има таблица, която разрушава цените на PureVPN:

Purevpn
Дължини на абонамента $ 10.95/месец
1 година ($ 5.82/месец)
2 години ($ 3.33/месец)
Най -висока цена на месец $ 10.95
Най -ниската цена на месец $ 3.33
Една година цена $ 69.95
Специална оферта $ 0.99 за безплатна пробна версия плюс 47% отстъпка за 1-годишен абонамент

2. Изтеглете PureVPN на вашия Firestick

Инсталиране на App Store

Никой друг метод не е по -лесен, по -безопасен и по -бърз от инсталирането на App Store. Всичко, което трябва да направите, е да се насочите към магазина за приложения на вашия Fire TV Stick и да потърсите purevpn. След като намерите приложението на доставчика на VPN, натиснете бутона за изтегляне. Освен това, няма нищо друго.

APK инсталация

Fire TV Sticks може да стартира Android APK, тъй като операционната им система се основава на Android. Поради това можете да инсталирате Android Cyberghost APK файл на вашия Amazon Fire Stick.

Инсталирането на APK е малко по -сложна от инсталирането на App Store. Изисква се да изтеглите друго приложение, преди да изтеглите самия PureVPN. Освен това методът не е безопасен поради наличието на много фалшиви purevpn apks, които всъщност са домакини на злонамерено съдържание.

Ето как да извършите инсталацията на APK:

 1. От менюто за настройка на вашия огън, отидете на Опции за разработчици Раздел след това активирайте Разрешаване на приложения от неизвестни източници.
 1. В екранната лента за търсене въведете “Изтегляне”.
 1. Инсталирайте приложението, след което го отворете, за да видите дали работи.
 1. Въведете или поставете връзката на Android APK на PureVPN в лентата за търсене на приложението.
 1. Натиснете бутона за изтегляне, след което стартирайте инсталатора. Потвърдете всяка се появяващ се подкана, за да не се натъкнете на неудобства. Вземете го от purevpn.com.

(Не получавате само вашия PureVPN Android APK от случаен уебсайт. Вместо това се свържете с обслужването на клиентите на VPN и поискайте използваем URL адрес. По този.)

 1. Продължете напред и отворете приложението на PureVPN на вашия Amazon Fire Stick. Ако всичко върви гладко, услугата трябва да работи добре.

3. Инсталирайте purevpn

Както вече обсъждахме, инсталацията на APK изисква да потвърдите подкани, които могат да се покажат. За сравнение инсталирането на App Store е много по -удобна. Единственото нещо, което трябва да направите след натискане на бутона за изтегляне, е да изчакате, защото процесът на инсталиране е 100% автоматичен.

Как да използвате purevpn на firestick

VPN приложенията някога са били тромави очила, които са били излишно сложни. За щастие, сега нещата се промениха към по -добро. В днешно време разработчиците се стремят да създават приложения, които са удобни за потребителя, естетически и лесни за навигация.

Прилагането на purevpn е прилично. Въпреки че все още се нуждае от подобрение, определено няма да ви е трудно да го използвате. Просто следвайте тези стъпки, за да направите това:

1. Отворете заявлението за Firestick на PureVPN

Отворете PureVPN на вашия Amazon Fire Stick и влезте, ако не сте го правили преди. След това проучете приложението, за да научите пътя си около него. Можете също да преминете към менюто Настройки и да настроите няколко неща като използвания протокол и функцията за автоматичен превключвател за убиване.

2. Изберете сървър

Мрежата на PureVPN е само джудже от тази на Cyberghost. Състои се от повече от 6500 локации на сървъра по целия свят. Благодарение на размера му никога няма да останете без места, с които да се свържете. Отделно от това, вие също никога няма да се притеснявате да се справите с претоварен сървър.

За да имате най -доброто онлайн изживяване, не забравяйте да се сдвоите със сървър наблизо. Това е така, защото като общо правило, по -близкият VPN сървър е по -добър. Това не засяга скоростта на уеб интернет толкова неблагоприятно, колкото другите сървъри, които са разположени по -далеч.

3. Започнете да разглеждате или стрийминг

След като изберете и се свържете с PureVPN сървър, трябва да сте готови. Продължете напред и започнете да използвате интернет без ограничения. Разгледайте иначе ограничените сайтове и поточно съдържание от библиотеки, които обикновено не биха били в обсега.

Purevpn не се свързва с firestick?

Както всичко, purevpn не е перфектен. Сървърите му понякога се откриват от уебсайтове и в резултат на това получавате блокиране. За щастие, има два начина да смекчите този проблем, когато сте засегнати от него.

Преди всичко, Опитайте да се преместите на сървър в една и съща държава. Това, което прави това, ви позволява да видите съдържанието, което искате 90% от времето. Ако обаче не е така, може и вие Опитайте да се преинсталирате или актуализирате приложението на PureVPN на вашия Amazon Fire TV Stick.

Е чист?

Да. Purevpn на Amazon Fire TV Stick няма да ви остави разочарован. Това ще ви държи далеч от вредата, ще осигури достъп до ограничено съдържание и ще ви позволи да използвате интернет свободно в страни като Китай. Доставчикът също има страхотно приложение за огън. Най -важното е, че е много достъпно.

Препоръчваме PureVPN на ежедневни VPN потребители, които просто искат да имат достъп до съдържание за наблюдение на библиотеки за чуждестранни стрийминг. Ние обаче не препоръчваме услугата на всеки, който приема сериозно сигурността, защото няма начин да плати за нея анонимно. Освен това най-вградените функции за сигурност, които не се предлага безплатно с базов абонамент.

Ерик е съосновател на Vpnonline. Той е запален потребител на VPN от 2012 г. Той е тествал всички основни доставчици на VPN и споделя своите открития на този уебсайт. Следвайте Ерик във Facebook.

PureVPN – Безплатен VPN за Firestick – най -бързият VPN прокси за непрекъснат стрийминг

С PureVPN можете да се насладите на най -бързото изживяване на стрийминг, докато оставате сигурни и частни онлайн.

Известен независим одитор, KPMG, сертифицира PureVPN като нулеви лог, което ни прави лидер в индустрията, надежден от 3 милиона + потребители по целия свят.

Получете достъп до 6500+ бързи и сигурни сървъри на над 96 места и предайте любимите си филми и предавания отвсякъде, по всяко време.

Свържете се с PureVPN на до 10 устройства наведнъж, само с един акаунт . Това означава, че можете да предавате, да разглеждате и да останете защитени на всичките си устройства едновременно!

Можете лесно да изберете приложенията, които искате да добавите или изключите от сигурната VPN връзка, като използвате функцията за разделяне на тунели на PureVPN.

Уверете се, че вашите данни се предават сигурно по интернет, като се свържете с PureVPN, който предлага най -съвременното криптиране на изкуството.

PureVPN ви предлага широка гама от VPN протоколи, оптимизирани за скорост, сигурност и стабилност, според вашите нужди.

Свържете се с прокси протокола на PureVPN в приложението, за да получите най-бързата скорост за поточно предаване без буфер. Ние сме първият доставчик на VPN услуги, който въвежда прокси в приложението, за да предостави на нашите потребители най -доброто изживяване.

PureVPN също така поддържа най -високо оценената и най -поисканата „протокол на Wireguard“ в индустрията, който е оптимизиран за висока скорост и сигурност.

PureVPN говори на до 12 различни езика, като ви позволява лесно да се наслаждавате на приложението на родния си език.

Вземете пълно спокойствие с purevpn. Нашият екип за поддръжка е достъпен 24/7, за да ви помогне с заявки или проблеми в Центъра за чат, имейл и поддръжка на живо.

Какво можете да очаквате в приложението?
– Лесен за изтегляне и влизане
– Лесен за използване интерфейс
– 24/7 поддръжка за чат за незабавни решения

Изтеглете PureVPN, за да останете сигурни, частни и да се насладите на любимото си съдържание на всяко устройство

Технически подробности

Размер: 69.8MB
Версия: 8.45.263
Разработен от: GZ Systems Limited (Политика за поверителност)
Разрешения за кандидатстване: (Помогнете ми да разбера какво означават разрешения)

 • Достъп до информация за мрежите
 • Достъп до информация за Wi-Fi мрежи
 • Въведете Wi-Fi режим на мултиад
 • Променете състоянието на свързаността Wi-Fi
 • Foreground_service
 • Отворете мрежовите гнезда
 • Query_all_packages
 • Уведомете, че операционната система е приключила за зареждане
 • Достъп до функцията за вибрация
 • PowerManager WakeLocks, за да предпази процесора от сън или екран от затъмняване
 • Позволява изпращане на заявки за таксуване в приложението и управление на транзакции за таксуване в приложението
 • Позволява приложение да получава съобщения чрез Google Cloud Messaging
 • Получавайте съобщение чрез Amazon Device
 • com.Google.Android.GMS.разрешение.Ad_id

Минимална операционна система: Android 5.1
Приблизително време за изтегляне: повече от 5 минути

Прегледи на клиенти

3.5 от 5 звезди
3.5 от 5
5 691 Глобални оценки

Прегледи на клиенти, включително рейтингите на продуктовите звезди помагат на клиентите да научат повече за продукта и да решат дали това е подходящият продукт за тях. За да изчислим общата оценка на звездата и процентното разбиване от звезда, не използваме обикновена средна стойност. Вместо това нашата система разглежда неща като наскоро и дали рецензентът е купил артикула в Amazon. Той също анализира прегледи, за да се провери надеждността. Научете повече как прегледите на клиентите работят в Amazon

Клиент на Amazon
5.0 от 5 звезди
Изображения в този преглед

Отзиви с изображения

Изображение на клиента

Изображение на клиента

Изображение на клиента

Изпратете отчет

Няколко общи причини клиентите отчитат отзиви:

 • Тормоз, нецензурничество
 • Спам, реклама, промоции
 • Дадени в замяна на пари, отстъпки

Когато получим вашия отчет, ще проверим дали прегледът отговаря на нашите указания на общността. Ако не стане, ще го премахнем.

Съжалявам, че не можахме да заредим отзива
Благодарим Ви за обратната връзка

Извинете, имаше грешка

Моля, опитайте отново по-късно.
Сортиране на прегледи по най -добри отзиви

Най -добри отзиви от Съединените щати

В момента имаше рецензии за филтриране на проблеми. Моля, опитайте отново по-късно.

Прегледано в Съединените щати на 24 декември 2018 г

VPN работи добре за iPhone. Въпреки. Прекарах ½ до 1 час в два отделни чата, за да накарам приложението да работи правилно върху Firestick. Изпратих екранни снимки на всяка страница на настройките до лицето за обслужване на клиенти на purevpn. Бях информиран, че скоро ще излезе „ново“ приложение. Услугата има 31 -дневна гаранция за връщане на парите. Ако новото приложение не е достъпно и работи правилно за Firestick до средата на януари, ще отменя за възстановяване. Отново работи чудесно на iPhone, но ужасно буфериране за Firestick.

5 души намериха това полезно
Изпращане на обратна връзка.
Благодарим Ви за обратната връзка.
Извинете, не успяхме да запишем вашия вот. Моля, опитайте отново
Карлос Алфаро
Прегледано в Съединените щати на 17 декември 2020 г

Това е добра VPN услуга. Единственият ми проблем е, че поради това, че сте VPN, както се казва, трябва да се свържете с това приложение и тогава трафикът ще премине през него; Ако нямате много бърза и много надеждна скорост/връзка в Интернет, ще има буфериране. Не успях да гледам HBO Max в Мексико поради това, приложението ще изостава много на всеки друг секунди, което се случи само с Max, Netflix, YouTube и Hulu, бяха добре, в крайна сметка преминах към Unlocator, за да гледам Макс поради изоставането. Много лесен за използване, но пазете се от скоростта на интернет.

2 души намериха това полезно
Изпращане на обратна връзка.
Благодарим Ви за обратната връзка.
Извинете, не успяхме да запишем вашия вот. Моля, опитайте отново
Частно моля
Прегледано в Съединените щати на 7 септември 2020 г

* * Purevpn наистина се прецака лошо. Те ни държаха безмилостно да ни преследват с реклама често като известия в съобщения на очевидно имейли с бойлер. Един пробив колко зрелищни и необходими биха могли да бъдат техните.
По този начин, purevpn може дори да се счита от много ИТ глупаци като на прага на спама, за да е възможно дори откуп, след като изпитанието приключи.
Ако не беше техният лош избор на следните препоръки на някаква ужасна рекламна агенция (която считам за доста бедна и определено би стреляла с пулс), установихме, че PureVPN е
Добре – по време на изпитание. И все пак, като повечето VPN приложения може да има забележимо забавяне на скоростта и капацитета на интернет до устройството.
При оценката на разнообразие многото VPN / прокси услуги вече са налични,
Един от нашите критерии е да позволим на пробния период да приключи, за да видим последващите приложения, които често се предлагат да ви задържат, за да станете действително платен клиент. Забелязваме твърде често компании, които прекаляват с агресивните си проследявания, всички често ще ви бомбардират с безмилостни плюс продажби и/или други кампании в бъдеще от вътрешността, за която сте ги платили или друго безскрупулно използване на вашите данни , Информация за контакт.
Нашето намерение да оценяваме различни приложения е да намерим такава, която е най -бързата, най -изчерпателна услуга, която е много надеждна, но все пак достъпна за закупуване Инсталиране на услугата, която избираме на 25+ устройства.

По време на изпитанието си PureVPN всъщност беше един от нашите водещи избори за закупуване на 25+ абонамента за тяхната услуга.
* Жалко – PureVPN безмилостни последващи действия след изпитанието им беше причината за нас
Да не купувате purevpn.
Всъщност единственият начин, по който се надяваме да ги накараме да спрат, беше напълно деинсталиране на purevpn.
>

Моля обърнете внимание:
Това е независима оценка и преглед. Което, отнема значително време и енергия за провеждане и представяне.
Моите лични възгледи се изразяват от пряк опит на този продукт с надеждата, от които другите могат да се възползват или избягват възможни клопки на такива.
Не съм получил компенсация за този преглед, както първоначално е написано и публикувано.
Не съм запознат с лична история, която може да имам с този разработчик, компания или друг, свързан по някакъв начин с тях, нито с техните конкуренти. Още повече, че нямам вендета срещу тях или каквото и да било вдъхновение за лична печалба от такива.
Моите извинения трябва ли някакви пера да се разрошават. Не съм голям почитател на политическата коректност, издухваш нечие „магаре“ или добавяне на захарно покритие.
Да, аз наричам пика пика.
Ако похвалите наистина са спечелени, тя е подходящо дадена.
Надявам се, че моите възгледи ще бъдат конструктивно използвани от всички за подобряване на бъдещите продукти и иновации, заедно с изпълняващите потребители действителни желания и нужди.