Recenze blokátoru volání Robo Shield

– Ochrana osobních údajů: Pango je postaveno na soukromí a zabezpečení uživatele, proto aplikace nikdy nebude sdílet ani prodávat osobní kontaktní seznam uživatelů.

Blokátor volání robo štít

Zatímco se staráme o vaše řízení předplatného.
Mobile SDK od Qonversion.

Cenová inteligence na základě:

Aplikace agregované
Definované ceny v aplikaci
Hlavní kategorie

Kupní cena v aplikaci (předplatné nebo nedinomorné)

vs. průměr pro kategorii nástrojů, $, podle regionu

Stavět, analyzovat a pěstovat předplatné v aplikaci

s nejvýkonnější mobilní SDK pro předplatné

Uživatelské recenze pro blokátor volání volání Robo Shield

Nová aplikace je naprosto hrozná

Pokud jste už vůbec ocenili funkce Roboshieldu, tato aplikace již není pro vás! Za týdny jsem neobdržel hlasovou schránku a aplikace nefunguje za „vytáčení pro předávání hovorů!„Neexistuje způsob, jak se ani vrátit k mé hlasové schránce, která je držena jako rukojmí. Myslel jsem, že je divné, nikdo mi nezanechal hlasovou schránku navždy, ale moje poštovní schránka je zcela prázdná.

Ausbrown, 9. června 2023

Potřebuje aktualizaci iOS 14

Na iOS 14 existuje několik problémů s aplikací. Hlavním a nejvíce nepříjemnějším je systémová oznámení, která říkají „Robo Shield vložené před X“, což znamená, že aplikace čte mou schránku na pozadí. Dám jim výhodu pochybností, že skenují telefonní čísla, ale přesto je to podezřelé, zbytečné a otravné. Dokonce jsem vypnul pozadí Obnovení pro aplikaci v nastavení iOS, ale oznámení jsem nějak přichází. Doufejme, že toto chování brzy mohou odstranit.

Cadenkriese, 31. října 2020

Poskytuje podrobné informace o neznámých volajících

Tato aplikace zatím promítla dva neznámé volající. Robo Shield nyní zpracovává hlasové schránky a může být ponechána zpráva. Neměl jsem žádné problémy s funkcí hlasové schránky aplikace. Dokážu se kopat do detailů volajícího a jejich umístění a typu volajícího služby, která se používá. Známý spam je označen jako takový. Považuji to za užitečné při screeningu pro jakékoli falešné pozitivy.

Capandjudy, 1. června 2023

Opravdu nic neudělal

Nechápu, jak má tato aplikace tolik pozitivních recenzí. Nedávno jsem přestal přihlásit k odběru jiné aplikace, která najednou vyžadovala, abych zablokoval neznámá čísla volajícího (krátkozraké, protože mnoho důležitých volajících jednoduše zavěsí, než aby poskytovalo své informace) k dosažení základní funkce, které používám roky. Přerušuji mě nejméně tucet volání spamu týdně a dokonce po důkladném nastavení mě tato aplikace nic neblokovala nebo varovala na tyto hovory. Hlášení a blokování volání spamu bylo zbytečně pracné: spíše než jednoduše sdílení čísla s aplikací musíte zkopírovat číslo z protokolu, samostatně otevřít aplikaci, vložit číslo do funkce vyhledávání a poté dokončit kroky. Rozhodně nedoporučuji počáteční placenou úroveň této aplikace a nemám žádný zájem na testování řídit divoce drahou verzi.

CGC_87, 6. října, 2022

Můj Robo Shield přestal fungovat a já už nemohu hledat číslo.

Nevím proč, ale můj Robo Shield přestal fungovat. Číslo nemohu sdílet. Nemohu se podívat na číslo, aniž bych to řekl, abych se přihlásil k odběru, i když jsem již přihlášen k odběru. To se děje už dva měsíce a já jsem nedostal žádnou platnou pomoc. Dostal jsem návrhy, jak to znovu načíst, ale to nefunguje. Moc se mi to líbilo, když to fungovalo, ale nepřepíná to, co chci blokovat, a neustále mě odkazuje zpět na přihlášení k odběru Robo Shield. I když se pokusím znovu předplatit, říká, že jsem již přihlášen. Jsem nesmírně frustrovaný

Cgmmatty, 9. srpna 2021

Prostě to nefunguje

Takže jsem si koupil Robo Shield místo toho, abych získal jednu z bezplatných aplikací, které očekávají, že bude mít významné snížení počtu podvodných telefonních hovorů a textů, které dostávám. Ve skutečnosti dostávám tolik textů a podvodů, kolik jsem kdy udělal. A pokud jediný způsob, jak tento program funguje z mého neúnavného úsilí zaznamenat a blokovat každý telefonní hovor a text, který dostávám, je to jen ztráta času, protože se vždy objevují nová čísla. Tento program mi nezachrání čas, vyžaduje to více času správa blokovaných telefonních hovorů a textů a stále to nefunguje.

Davecontractor, 12. srpna 2020

Návnada a přepínač

Jen další návnada a přepněte aplikaci „zdarma“!! D/l Zatím není nic víc, aby d/l něco využilo více prostoru �� $ 13/předplatné, abyste získali pracovní aplikaci �� Kolik aplikací jsem viděl, kdo dělá stejné b/s, mám ten, který je v pořádku, a je to je „Zdarma“ Žádné předplatné, které musíte udělat, aby používal aplikaci, vám dokonce připomíná, že ji musíte aktualizovat, aby vám pomohlo udržet v bezpečí před voláními druhou aplikaci, které je všechny nedostane, ale když jsem 1. d/l ‘ D to jsem šel z 8 hovorů na 0, můžete přidat čísla, aby byla zablokována tato. Použijte informace, abyste pomohli zlepšit aplikaci ��Man, pokud si můžete přečíst mezi řádky, na které je třeba použít, nemáte v úmyslu ani kliknout na souhlas s T&P, protože to není bezpečné, držím se své aplikace, nemám tohle toto, nemám toto toto nemám. je jako přísloví jde „kupující být Ware“ .

Freebe Gam3r, 21. prosince 2019

Průměr- na tvůrce není ohromen

Začněme tím, že to říká 49 dní zdarma, ale dává vám jen 7….? Hledám konkrétně blokátor hovorů, který blokuje libovolné číslo, které přijde jako sběratel účtů. Tato společnost mě stále volá a pokaždé volají z jiného čísla, takže je nemohu zablokovat. Tato aplikace to nedělá. Pokud můžete identifikovat název společnosti od ID volajícího, proč to nemůžete blokovat. Moje další věc … Přečtěte si jejich časté dotazy v jejich aplikaci … Nesprávná angličtina mě nutí. Jako „Proč Robo Shield neblokuje…“ Druhá je… není nutná. A je to ve více otázkách. Chápu, že tato recenze není 100% obchodní profesionál, ale nesnažím se vám nic prodat?

Georgiablairowens, 28. ledna 2023

Aktualizovaná aplikace. Zrušené předplatné

Tato aplikace je pro mě teď bezcenná. Bývali jste schopni zadat libovolný počet a vyhledat. Nyní můžete vyhledat pouze čísla, která vás kontaktovala. Velmi zvláštní snížit tuto schopnost. Každopádně ztratil můj biz 🙂

Jacobistheman. 15. června 2023

Neexistuje žádný plán zdarma, což je docela hloupé.

Všechny tyto aplikace vyžadují nějaké svinstvo placeného plánu, které jsou hloupé a zbytečné. Chápu, že jste museli vydělat peníze a všechny, ale doslova není vůbec žádný plán volného. Jsem si jistý, že i kdyby byl přidán bezplatný plán s omezenými funkcemi, stále by bylo spousta lidí, kteří si koupí placený plán, aby získali všechny funkce. Takže prostě nechápu, jak udělat aplikaci úplně skryté za paywallem, kromě toho, že společnost vypadá hloupě.Bylo by úžasné, kdyby byl přidán bezplatný plán s omezenými funkcemi, ale pochybuji, že se to stane.

Joseph T. Briscod, 4. srpna 2020

Popis

Použijte Asistent Call Assistant Ai -poháněného Roboshieldem na: – Screen neznámé hovory a přijímat pouze důležité; – vědět, kdo volá a proč před odpovědí na hovor; – Nakonfigurujte, která volání lze připojit k vám; Funkce blokování volání: Nakonfigurujeme váš dopravce tak, aby předal všechny neznámé hovory na Roboshield pro screening. Náš AI Call Assistant může za své jméno vyzvednout telefonní hovory a položit otázky, aby identifikovali důvod hovoru. Na základě našich algoritmů identifikujeme každé volání jako: – ověřené: bezpečné volání s důležitým záměrem; – neověřené: Zavolejte s neznámým záměrem, který nebyl identifikován jako spam; – Spam: Pravděpodobně volání spamu; – Na základě kategorií screeningu hovorů můžete nakonfigurovat asistent volání tak, aby volající poslal do hlasové schránky nebo se s vámi spojil.

Recenze blokátoru volání Robo Shield

Recenze blokátoru volání Robo Shield

O: Zastavte otravné volání spamu pomocí aplikace blokování hovorů vytvořenou špičkovým mobilem
Bezpečnostní společnost – Pango. Hlasoval „nejinovativnější bezpečnostní společnost“
Fast Company, mobilní bezpečnostní produkty Pango věřilo více než 650
milion uživatelů po celém světě.

  1. Přehled
  2. Výhody
  3. uživatelské recenze
  4. Plány cen
  5. Je to bezpečné?
  6. Je to legitimní?
  7. Nejde to
  8. Vydání zprávy

O blokátoru volání na Spam Robo Shield

Co je blokátor volání SHIELD SHIELD?

Robo Shield je aplikace blokující hovor vytvořená společností Pango, nejlepší mobilní bezpečnostní společnost. Aplikace je navržena tak, aby zastavila otravné volání spamu a chránila uživatele před podvodnými hovory. Aplikaci bylo důvěryhodně více než 650 milionů uživatelů po celém světě a byla volena „nejinovativnější bezpečnostní společnost“ společností Fast Company.

Funkce

– Blokování vlastního hovoru: Uživatelé mohou vytvořit vlastní blocklisty z jejich osobních kontaktů nebo podle kategorií volajících, jako je spam, podvod, politické, telemarketers atd.

– Ochrana a identifikace podvodů: Aplikace poskytuje přístup k databázi nedůvěryhodných čísel k identifikaci a blokování nežádoucích hovorů.

– Aktuální ochrana hovoru: Databáze je aktualizována každých 6 minut, aby uživatelům poskytla nejpřesnější informace a nejlepší ochranu hovoru.

– Ochrana osobních údajů: Pango je postaveno na soukromí a zabezpečení uživatele, proto aplikace nikdy nebude sdílet ani prodávat osobní kontaktní seznam uživatelů.

– Vyhledávání obráceného čísla: Uživatelé mohou vyhledávat libovolné číslo a okamžitě vědět, zda byly kontaktovány podvodníky, spammery, telemarketery atd.

– Předplatné: Aplikace nabízí měsíční předplatné za 2 $.99/měsíc, který zahrnuje prémiový přístup k VPN Shieldu Hotspot.

– Automatická obnova: Předplatné se automaticky obnoví 24 hodin před uplynutím a platba bude účtována na účet iTunes používaný v době nákupu.

– Zrušení: Uživatelé musí zrušit své předplatné 24 hodin před vypršením předplatného, ​​nebo budou účtovány další měsíc.

Celkově je Robo Shield efektivní aplikace pro blokování hovorů, která uživatelům poskytuje přizpůsobitelné možnosti blokování hovorů, ochranu podvodů a aktuální ochranu hovoru. Aplikace také upřednostňuje soukromí uživatele a nabízí předplatné, které zahrnuje prémiový přístup k VPN SHIELD HOTSPOT SHIELD.

Celkové hodnocení spokojenosti uživatelů

Negativní zkušenost
Pozitivní zkušenost

Klíčové výhody blokátoru volání volání Robo Shield

– Opravuje obrovský problém při získávání spamových volání

– Výrazně sníží počet volání robo

– Umožňuje uživatelům odpovědět na neznámá volání bez obav z toho, že se jedná o scammer

– Předplatné Roboshield Premium je k dispozici

15 Recenze blokátoru blokátoru volání Robo Shield

3.1 z 5

Přestaňte pracovní zákaznický servis se nezabývají

V současné době jsem předplatitelem společnosti Roboshield Premium. Měl jsem nějaké problémy a musel jsem restartovat telefon. Když mě najednou Roboshield Premium vyrazilo. Odeslal jsem své informace o RoboshieldspamcallBlocker, ale RoboshieldspamcallBlocker uvádí, že musím mít předplatné, takže jdu na obnovení nákupu, nic se nestane, pak se snažím upgradovat, ale Apple mě upozorňuje, že už jsem předplatitelem. Už jsem to věděl, takže kontaktuji zákaznickou podporu. Požádají o potvrzení, které posílám, ale tvrdí, že to není nejnovější potvrzení a chtějí, abych se ověřil. Posílám jim zprávu od Apple, že jsem současný předplatitel a nedokážu znovu odeslat něco, co už dostávám. Ani to nepřijmou.
Stále uvádějí, že o mém účtu neexistuje žádný záznam. Poslední výměnu, požádali o další potvrzení, za který jsem se pokusil poslat, ale teď nemohu přidat přílohy. Zákaznický servis se nepokusil žádným způsobem pomoci. Měl jsem přes 60 blokovaných hovorů na systém, ale všechno je ztraceno, protože se nemůžu dostat do svého účtu. Apple konečně navrhl, abych našel novou aplikaci, která ve skutečnosti funguje, takže to budu dělat. Obchodní praxe je hrozná, pokud narazíte na problém. Nezajímají se o pomoc zákazníkovi, ale nemají problém vzít si peníze, zatímco nemohou najít váš účet. Haha.