Avaa sisältöä jasuojaa itsiyksisityisellä vpn: llä

Et ehkä tee mitään Väärää tai Laitonta, Joten Saatat Kysyä “Miksi Käyttää vpn: ää?”. UKKOMME, Että Yksisityisyys na Perusoikeus – Emme Koskaan Säilytä Tietoja. Yksisityisen VPN: n Käyttö tarjoaa suojaa ja turvallisuutta yksisityisille tiedoillesi.

Palvelinsijainnit

Privatevpn-Palvelu na Saatavilla Monissa Eri Maissa, ML. Iso-Britannia, Yhdysvallat Ja Kanada. Privatevpn: n yli 200 Palvelinsijaintia 63 Eri Maassa Tarjoavat Mahdollisuuden yksisityisyyteen Ja Suojaan, Olitpa Kotona Tai Maailmalla.

Voit Ottaa Yhteyttä Mihin Tahansa Palvelinsijiintiin Ja vaihtaa Sijaintia Milloin Tahansa. Huomaathan, Että Joissakin Maissa (Kuten Kiinassa) Voit Muodostaa Yhteyden Ainoastaan ​​L2tp VPN: llä, Sillä Valtion Palomuuri estää muuntyyppiset yhteydet falveluummeme.

Avaa Sisältöä Ja
Suojaa itsie
Yksisityisellä Vpn: llä

Privatevpn aktivováno v aplikaci

Nopeimmin kasvava yksisityinen vpn maailmanlaajuisesti. Pysy Yksisityisenä Ja Nauti Koko Internetristä Salamannopeudeudela Turvallisimman Ja Edullisimman Vpn-Palveluntarjoajan avulla.

Logo TrustPilot Hodnocení 5 hvězdiček4.9 / 5

Avaa Maantieteellisesti Rajoitettu Media

Videoiden suoratoistosta sosiaalisiin verkostoihin, Henkilökohtainen vpn toimii Missä Tahansa.

Ole Havaitsematon

VPN: n Tietoturvatoiminnot, Joissa na Sotilaallisen Luokan Salaus, Suojaavat Sinuut Hallituksilta JA Hakkerilta.

Maksiminopeudet Helppoon Selaamiseen

Ei enää puskurointia tai pitkiä odotusaikoja, nopeimmalla vpn: llämme ja tehostetuilla yhteyksillämme.

Helppo Yksisityisen VPN: n lataus 1-klikkauksella

Vapauta Internet Marně 60 Sekunnissa Käyttämällä Vpn: Ää Verkossa, Olitpa Sitten Tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai reitittimellä – Macilla, Windowsilla, ios: llä, anddroidilla tai linuxilla. Parhaat vpn-sovelluksemme antavat sinun sunffata rajoituksetta Ilman koodausta tai monimutkaista anennusta. Lataa marné Sovellus ja yhdistä.

Yksisityisyys ei ole koskaan ollut näin nopeaa

VPN: Illämme Olet Suojattuna Sotilaallisen Luokan 2048-Bittisellä Salauksella, Joka na Turvallisin Ja Nopein Yhteydenmuoto. Tämä Tarkoittaa, että voit Suoratoistaa Hd-Videoita, Selata Webiä Ja Ladata Sisältöä salamannopeudela, použití nopeammin kuin ei-vpn-yhteydet.

Tarjoamme Premium-Tason Kotimaista Tukea

Ostaessasi Vpn-Palveluita Privatevpn: N Kautta, Sinua Kohdellaan Kuin Perheenjäsentä. Privatevpn ei ole marně Vpn-Verkosto, vaan todellisten Ihmisten muodostama yhteisöö. Alan Huippuluokan Tukitiimimme na Aina Valmiina Auttamaan. Et puhu satunnaiselle virtuaaliaVustajalle, vaan keskestelet suoraan omien kehittäjiemme kanssa ongelmiesiemisemiseksi nopeasti ja pomoc. Voit Kesskustella Suoraan Käyttämällä vihreää chat-kuplaa oikeassa alakulmassa tai käyttää lähetysslomaketta.

Valitse 63 Privatevpn-Sijainnista. Ja Kasvamme Edelleen!

Yli 200 Palvelimellamme 63 Maassa voit pomocsti yhdistää riippumatta sijainnistasi ja nauttia rajittomista nopeuksista Millä tahansa turVallisella palvelimella palvelimella palvelimella.

Amerika

Asie Pacifik

Evropa, Afrika a Střední východ

Valitse oikea vpn-palvelu juuri sinulle!

Tutustu Mahtaviin Tarjouksiimme Ja Vpn-Hintoihimme JA valitse sinulle sopiva suunnitelma! Valitse marně Alla Olevasta Suunnitelmasta, Rekisteröidy, Lataa Vpn-Palvelut Ja Aloita Yhdellä Klikkaukselsel.

Tallenna 17%
1 Kuukausi

10.39 eur Kuukaudessa (10.39 EUR LasKUTETAAN JOKA KUUKAUSI).

Nejoblíbenější

Suosituin

Tallenna 85%
12 Kuukautta 36 Kuukautta

2.08 eur Kuukaudessa (75.00 EUR Laskutetaan 12 Kuukauden Välein 36 Kuukaudeden Kuluttua) Hanki 36 Kuukaudeden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin takuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuauuuuuuuuuuuuuuustili.

Tallenna 50%
3 Kuukautta

6.20 eur Kuukaudessa (18.59 EUR Laskutetaan 3 Kuukauden Välein) Hanki 3 Kuukaudeden Paketti 30 Päivän Rahat Takaisin Takuuu.

Mocný

Mikä Tekee Privatevpn: Stä niin Tehokkaan?

Nulová protokolování dat -Käytäntö

Ruotsalaiset yksisitysyysslakimme Tarkoittavat, että liikennetietoja ei dollenneta ja niitä voida takavarikoida hallitusten toimesta toimesta. Emme Tiedä Mitä Teet Verkossa.

Rajaton Kaistaleveys Ja Nopeus

Joten et Koskaan Kohtaa puskurointivideoita, hitaita latauksia tai aikakatkaisuja, joita esiintyy muiden Palveluntarjoajien reitityspäysten yhteydessä.

Ilmainen Etäapu Ja Asennus

Ongelmia Palvelumme Kanssa Tai Tarvitsetko Apua? Älä Huoli, Autamme Sinua Etänä Ilmaiseksi.

10 Samanaikaista yhteyttä

Olemme ainoa vpn-palveluntarjoaja, joka voi yhdistä jopa 10 eri laitetta samanaikaisesti, kaikkiin ainutlaatuisiin ip-osoitteisiin.

Předávání portů

Tarjoamme Vähintään Yhden Avoimen Portin Palvelussamme, Mikä On Tärkeää Torrentien Lataamiseen.

2048 Bittinen Salaus AES-256: LLA

Korkein Mahdollinen Salaus Tällä Markkinoilla, Jota Käyttävät Jopa Hallititusten armeijat.

Sopisiko yksisityinen vpn sinulle?

Mikä na VPN? VPN eli virtuaalinen yksityisverkko suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, sijaintiasi ja IP-osoitettasi internet-palveluntarjoajaltasi (ISP) sekä kaikilta vilpillisiltä kybervakoilijoilta, jotka pyrkivät keräämään suojaamatonta tietoa verkossa tapahtuvaa kyberrikollisuutta varten.

ISP:t eivät ainoastaan ​​myy keräämäänsä tietoa toiminnastasi, vaan ne voidaan hakkeroida ja jos hallitus esittää heille haasteen, ne ovat lain mukaan velvoitettuja jakamaan kaiken heidän tallentamansa tiedon toiminnastasi. Siihen Sisältyy:

  • Sovellustietosi Ja Ostoksesi
  • OSOITEESI JA NYKYINEN SIJAINTISI
  • Lähettämäsi Ja Vastaanottamasi Kuvat JA Tiedostot
  • Koko Selaushistoriasi
  • Kirjautumistietosi Sosiaaliseen Mediaan, Pankkitileihin, Paypal: Iin Ja Muihin
  • Yksisityiset Sähköpostisi, WhatsApp + Kaikki Sisältö
  • Katsomasi Kuvat Ja Lataamasi Torrentit Ja videoioden suoratoisto

Privatevpn

Et ehkä tee mitään Väärää tai Laitonta, Joten Saatat Kysyä “Miksi Käyttää vpn: ää?”. UKKOMME, Että Yksisityisyys na Perusoikeus – Emme Koskaan Säilytä Tietoja. Yksisityisen VPN: n Käyttö tarjoaa suojaa ja turvallisuutta yksisityisille tiedoillesi.

Asiakkaamme Antavat Meille 5 Tähteä

Privatevpn on Trustpilotin #1 VPN-Palvelu. 99.98% Käyttöaika. Nopea nopeus. Ei Ihme, Että Käyttäjämme Pysyvät Privatevpn: n Asiakkaina Vuosia, Vaikka Ovat Kokeilleet Muita Palveluntarjoajia!