Shadeyou VPN преглед

Contents

Повечето от коментарите бяха до голяма степен положителни, когато много потребители допълват стабилната му производителност.

Shadeyou VPN Review – Най -добрият VPN за 100% анонимност

Shadeyou VPN преглед: Кражбата на идентичност, ограниченията на съдържанието и експозицията на поверителност не са новост в днешната уеб сфера. Именно там идва този преглед на Shadyou VPN.

VPN вече не са избор. Те са необходимост; Не казвам, че само защото това е преглед на VPN Shadeyou, вместо това ще подкрепя твърденията си в следващия раздел.

Нищо в интернет не е наистина частно и ще се учудите колко малко знания всъщност са необходими за дешифриране на информация за вас.

Всички сме попаднали на термина VPN и може дори да го използваме, но широката обществена концепция за VPN и какво всъщност може да направи VPN, са две много различни неща.

Така че преди да ви разкрием фактите и характеристиките, които Shadyou VPN ни предлага, нека разгледаме по -отблизо защо точно може да се нуждаете от Shadeyou VPN!

Защо се нуждаете от Shadeyou VPN?

Има някои причини, поради които може да търсите VPN и защо Shadeyou VPN може да бъде оръжие за избор за вас.

поверителност

Първата и най -важната причина, поради която повечето хора получават помощ от VPN, е да защитят своята поверителност.

Ако сте в интернет и не искате интернет или уеб страницата, на която сте, за да знаете откъде сте, VPN е най -простото и най -доброто решение.

След като инсталирате и наемете VPN за достъп до интернет, вашият истински IP адрес е маскиран с алтернативен IP адрес, предоставен ви от VPN.

И ако истинският ви IP адрес не е разкрит, вашето истинско местоположение и самоличност вече не са изложени.

Достъп до ограничено съдържание

Ако сте от A “не толкова цифрово демократично държава или училище, където не всеки уебсайт е достъпен поради няколко причини, г -н. VPN ще бъде и вашият спасител там.

В много страни са забранени прости уебсайтове като Google и YouTube. Добре за мен, те са също толкова важни, колкото и кислорода, който дишам.

Сега тези уебсайтове са “Географски”Ограничен, което означава, че посетителите от определена държава или град нямат право да ги посещават.

Отново, когато използвате VPN, вашият IP адрес е променен и на практика можете да изберете всяка друга държава по ваш избор, за да се свържете с интернет, следователно отключване на всеки кът и ъгъл на интернет.

Защита срещу хакери и правителство

На просто ниво хакерите могат да пробият във вашата система и да предизвикат хаос, ако получат достъп до истинския ви IP адрес.

Те използват вашия IP адрес и порт, за да се свържат с задна врата на вашата система и следователно да получат достъп до него.

В по -голям мащаб се твърди, че някои правителства се замислят да наблюдават и проследяват дейностите на интернет потребители от тяхната страна или конкретна област.

Но когато използвате VPN, вие избрахте да сте в друга държава и местоположение и затова падате от радара на вашата правителство. Да не говорим, че алтернативният IP адрес не може да се използва за хакване във вашата система от отделни хакери.

Укрепване на връзките на трети страни

Връзки на трети страни като Wi-Fi от магазин за пица или автобусна стойка са една от тях най-уязвимите връзки на планетата.

Те естествено са любимите места за удари за хакери и цифрови крадци, които искат да влязат във вашите мобилни телефони, лаптопи или дори в реалния живот.

Наличието на VPN по време на свързване към необезпечена мрежа ви помага да защитите системата си и прави невъзможно някой да причини всякакъв вид вреда, като същевременно ви позволява да разглеждате интернет без пречки.

Шифрова интернет трафик

Shadeyou VPN не променя само вашия IP адрес, но и криптира вашия интернет трафик с някои от най -силните протоколи за връзка в бранша.

Това действа като допълнителен слой сигурност към вашата интернет връзка. Военният клас 2048-битово криптиране ще отнеме милиарди години дори за най-сложния хардуер за напукване.

Shadeyou VPN преглед

Shadeyou VPN преглед: Подробни функции Insight

Така че точките по -горе трябва да нарисуват ясна картина относно това защо Shadeyou VPN е важен, правилно?

Но това, че е важно и е необходимо, не означава, че трябва да го затворите със затворени очи.

И така, ето ревю на Shadyou VPN за вас, който документираме, след като прекараме значително време с VPN, и да ви кажа, че сравнихме и анализирахме три различни VPN едновременно, и Shadeyou излезе като победител, затова това е Преглед на Shadeyou VPN, който четете, а не от тези други два продукта.

Лесен интерфейс

Първата и най -важна точка, която си струва да бъде спомената в този преглед на Shadyou VPN, е неговият изключително лесен потребителски интерфейс.

Дори и да е първият ви ден с VPN, няма да се налага да ловувате опции и функции. Най -важните бутони и функции са положени точно пред вас.

Shadeyou Vpn

Има прост превключвател за изключване, диаграма на плъзгане за избор на държава и всичко останало. Толкова добре, да, това е приятелски настроен.

Можете дори да изберете протоколите за връзка и порта, както и да получите информация, свързана с вашия акаунт, без да се налага да щракнете върху едно време!

Обширна поддръжка на ОС и устройство

Вторият фактор, който ни примами, беше фактът, че независимо от това кой вид система използваме, като мобилен телефон, таблет, компютър или Mac, Shadeyou VPN универсално поддържа нашите устройства.

Същото важи и за неговата поддръжка на ОС. Това не дискриминира избора ви на операционна система и поддържа повечето основни операционни системи в света, включително:-

Вярвам, че това обобщава всички операционни (и), които се използват по целия свят в голям мащаб.

Въпреки че за съжаление, той не предлага „приложения“ за друга система, с изключение на Windows. За всички други опции (Mac, Android, iOS и т.н.). Потребителят или трябва да използва OpenVPN клиент или вградените настройки, за да се свърже с VPN.

Например на Android, OpenVPN трябва да бъде изтеглен, ако искате да използвате същия протокол. Ако трябва да се свърже L2TP или PPTP, ще трябва да отиде потребител Настройки> Мрежа> VPN (може да варира в зависимост от устройствата) и трябва да въведете подробности за сървъра ръчно.

Въпреки че не е ракетна наука и може да бъде завършено лесно от всеки, използващ подробния “Как да (и)”Предоставено на сайта, просто би било много по -лесно и по -просто, ако имаше местни приложения за платформите.

25+ държави

Най -важната част за всеки VPN, след нейната сигурност и поверителност, е наличието на места, от които да избирате.

Това е един аспект, в който Shadeyou VPN няма да ви разочарова. Това ви позволява да избирате от списък от над 15 държави!

Можете да избирате от някои от най -популярните и цифрово демократични страни на планетата, включително:-

Местоположение на сървъра на Shadeyou VPN

 • САЩ
 • Великобритания
 • Холандия
 • Финландия
 • Германия
 • Украйна
 • Канада
 • Испания
 • Хонг Конг
 • Франция
 • Швеция
 • Русия
 • Румъния
 • Австралия
 • Сингапур

И най -добрата част е, че списъкът не е там, където Shadyou VPN спира! Можете също така да избирате от редица различни „сървъри“ от същите страни, което гарантира, че няма да се налага да се сблъсквате с проблеми с претоварването или скоростта на сървъра, дори ако тази конкретна страна изпитва тежък товар.

Shadeyou е един от малкото VPN в индустрията, който има вариация в своето “Брой налични сървъри”Въз основа на плановете на потребителя. Той позволява само 18 VPN сървъри и 12 места на стандартния си план.

За да отключи и получи достъп до целия списък от 25 сървъра и 15 места, потребителят трябва да получи стандартния план.

3 различни протоколи за връзка

Нуждаем се от различни протоколи за връзка за различни цели. Shadeyou разбирате това и ни кара три различни протокола за връзка, от които да избирате.

Протокол за връзка

OpenVPN е най-сигурният и разширяем протокол за връзка, използван в VPN индустрията, и е напълно отворен източник.

Неограничено използване

Повечето VPN ограничават нашата свързаност след определено количество данни, които се използват. Лимитът може да е месечно, седмично или дори ежедневно.

Няма такава честотна лента или ограничение за трафик с Shadeyou VPN. Можете да използвате Shadeyou VPN колкото желаете, да изтеглите колкото се може повече видеоклипове, данни и други неща.

Shadeyou вярва в пълен контрол и достъп до потребителя, след като сте платили за него. Така че те не се намесват, всъщност изтеглих над 20Gigs видео преди няколко дни и очаквах скоростта ми да бъде ограничена най -малко, но нищо от този вид не се случи.

Така че трябва да кажа, че това тук е пример за съотношение цена / качество.

Военна степен 2048-битово криптиране

Повечето vpns, с които съм кръстосал пътеки, преди да бъдат въведени в Shadeyou VPN използваха 256-битово криптиране. Е, вероятно затова повечето VPN не са го направили дотук, докато този преглед на VPN Shadyou е направил.

Shadeyou предлага 2048-битово криптиране. Техническите характеристики са доста сложни и биха ви объркали само, но не се колебайте да го google.

В най -простите възможни думи това е изключително силно криптиране и е до невъзможно за някого, някой, дори и с правителството. Оценен хардуер за проникване във вашата система или прихващане на вашата онлайн дейност.

Запазване без скорост

Едно от често срещаните погрешни схващания, въртящи се около всеки VPN, е, че VPN забавя вашата интернет връзка. И това е вярно и на повечето VPN.

Но не и Shadeyou. Всъщност това беше една от основните движещи сили зад мен, драскаща този преглед на Shadyou VPN надолу.

Измервах скоростта на сърфиране с Ookla и съм честен; Имаше загуба на скорост. Но след това отново беше в KBS. Значение, ако не бях използвал Ookla, никога не бих забелязал, че съществува.

Така че в реалния свят, където има значение, мога да твърдя, че в сравнение с всички останали VPN, Shadyou е може би един от най-бързите.

Kill Switch

Shadeyou също се похвали с превключвател за убийство. Е, това е усъвършенствана функция, която гарантира, че в нито един момент от вашата интернет свързаност, оставяте ли незащитени незащитени.

Значение, ако по някаква причина VPN връзката спадне, интернет връзката се прекратява автоматично.

Така че, ако разглеждате интернет, можете да сте сигурни, че VPN ви подкрепя!

Защита на изтичането на DNS

Това не е „изключителна“ функция, но не е напълно обичайно и при всеки VPN.

Защитата на изтичането на DNS гарантира, че нито един бит от вашата информация за DNS не се изтече там в мрежата.

Ако не сте сигурни какво означава това, добре, няма да ви обясня това в този преглед на VPN Shadyou; Защото добре е сложно.

Просто знайте, че с Shadeyou сте сигурни.

Планове за ценообразуване на Shadeyou VPN

След като хвърли всички онези изобилие от характеристики при нас, човек би очаквал, че Shadyou може да изгори дупка в джобовете ни.

Ами нека ви кажа, няма да.

Те имат два прости плана:-

 • Стандарт:- $ 25.99/година.
 • Премия:- $ 27.99/година.

Има някои разлики в характеристиките между тях въз основа на цената, която можете да проверите на уебсайта или от екрана по -долу.

Планове за ценообразуване на Shadeyou VPN

начини за плащане

Говорейки за анонимност и уединение, Shadeyou е въоръжен до зъбите, за да ви получи наистина анонимен и частен начин за плащане.

Това казвам, защото приема плащания чрез биткойни! Ами да, така че можете да ги платите и те никога няма да разберат кой сте.

Освен биткойни, той също поддържа:-

 • PayPal
 • Кредитни/дебитни карти
 • Уемони
 • Перфектни пари
 • Ukash
 • Payeer
 • Qiwi

И двойка други методи на плащане.

Без трупи

Спестявах това за последно!

Финалната и най -важната характеристика, която изброявам тук в този преглед на VPN Shadeyou, е фактът, че; Shadeyou не поддържа никакви дневници.

По ирония на съдбата, повечето други VPN, които твърдят, че защитават нашата самоличност, всъщност водят до трупи. Е, Shadeyou не е като „повечето други vpns.”

Няма значение колко страхотен е вашият VPN, ако не ви предостави 100% анонимност, това е по принцип загуба на вашите трудно спечелени пари.

Освен това, той също не иска лична информация на потребителя. Като имена, адрес (регион) и плащането също могат да бъдат обезпечени с помощта на криптовалути. Така че в много рядкото събитие на някои дневници се съхраняват или изтичат, нито VPN, нито която и да е друга страна, така или иначе не могат да получат достъп до самоличността на потребителя.

Така че за мен функциите идват по -късно, анонимността и уединението са това, което поставя първо, а с Shadeyou можете да сте сигурни, че вашата самоличност е също толкова анонимна, колкото може да бъде.

Едновременни връзки

Никое лице или домакинство не е ограничено до едно устройство само днес. Всяко домакинство има 2-3 устройства най-малко, докато някои могат дори да имат половин или пълна дузина.

Именно там броят на разрешените едновременни връзки има значение. Това е броят на устройствата, които могат да използват VPN едновременно в същия акаунт.

Shadeyouvpn има „динамична“ политика за това за разлика от повечето други VPN, с които сме били. Той позволява 3 едновременни връзки на стандартния си план, докато до 5 са ​​разрешени в плана за премиум. Тези числа не са много впечатляващи, но приемливи.

Позволени торент и P2P

Не всички VPN са най -добрите VPN за торент и P2P. Те изискват специални сървъри, при приятелски локации, за да се случи това.

За щастие, Shadeyouvpn е един от тях. Така че можете да получите достъп и да използвате торенти, както и да споделяте файлове и данни директно с други потребители, без да се страхувате от цензура. Неговите функции за техническа сигурност, както и политиката без регистрационни файлове ви идват на помощ в случай на спорове.

Безплатен анонизатор

Освен VPN, компанията предлага и безплатен анонимизатор. Това е безплатна услуга за уеб прокси, която позволява на потребителите да променят своите IP адреси и да попречат на уебсайтовете да ги проследяват.

Над 10 държави са налични. Освен това, това, което потребителят желае да деблокира, може да бъде посочено поотделно, като например като Игри или приложения, уеб страница, hulu/netflix/spotify, видео стрийминг и т.н.

След това има възможност за по -нататъшно персонализиране на анонимизатора. Потребителят може да избере (или да игнорира) адрес на криптиране, да активира/деактивира бисквитки, да премахне скриптове, да криптира страници и т.н.

Shadeyou VPN преглед:- Окончателна присъда

Сяв ли си заслужава?

Е, това струва по -малко от $ 3/месец, независимо с кой план вървите. Все още ни получава всички онези супер напреднали характеристики и все още защитава нашата идентичност.

Shadeyou VPN прави всичко, което ще очаквате от всеки друг VPN там, и все още не струва цяло състояние.

Що се отнася до личния ми опит, бих казал да, си струва всяка стотинка. Но ей, не приемайте думата ми за това, излезте и го изпробвайте, за да бъдете по -добрият съдия.

Shadeyou VPN преглед

Ние сме подкрепени от читателите и може да спечелите комисионна, когато купувате чрез връзки на нашия сайт. Научете повече.

Не се препоръчва
Общ резултат:

Внимание! Shadeyou VPN вече не работи. Но не се притеснявайте – все пак можете да защитите вашата онлайн поверителност и да се насладите на дори по -бързи скорости Nordvpn.

Shadeyou VPN обещава Пълна анонимност и достъп до Съдържание от всяка държава на бюджетна цена.

Но това не е всичко.

На началната си страница те също така твърдят, че предлагат непревземаемо криптиране и сигурни връзки с публични Wi-Fi горещи точки.

С други думи, Shadyou обещава да ви направи неуязвим в интернет.

Но услугата доставя ли това, което твърди на калай?

Или са твърде „евтини“, за да бъдат сигурни?

Какво ще кажете за скоростта и съвместимостта на Netflix?

Е, ще отговарям на тези въпроси и още в този преглед на Shadyou VPN.

Ще очертая и резултатите от него и ще ви уведомя дали препоръчвам услугата или не.

Vpnalert рейтинг: 7.1 от 10 ⭐
По -добра алтернатива: Щракнете тук, за да разберете повече
Юрисдикция: Великобритания
Шифроване: AES 256-битов, RSA 2048-битов, RSA 4096-битов
Сървъри и местоположения: 26 сървъри, 16 държави
Политика за регистриране: Без лог
Чат на живо: Да
Съвместимост на Netflix: Да
P2P & Torrenting: Позволен
Начини на плащане: Paypal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, WebMoney, Bitcoin и много други.
Платформи: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, рутери
Едновременни връзки: 3-5

Преглед на Shadeyou VPN

Уебсайт Shadeyou VPN

Основана през 2016 г., Shadeyou е сравнително млада VPN услуга, която е собственост на LP на Accents Data Accents.

Първоначално компанията е базирана в Украйна, но оттогава се е преместила в Шотландия Великобритания.

Уебсайтът на Shadeyou е добре проектиран и те имат фантастична диаграма на началната си страница, илюстрираща как услугата може да ви запази в безопасност.

Като цяло установих, че сайтът е доста навигационен.

Ето как изглежда началната страница.

Shadeyou осигурява достъп до 26 сървъра в 16 страни, включително стратегически места като САЩ, Великобритания, Русия и Австралия.

Компанията поставя фронта и центъра на сигурността.

Те твърдят, че предлагат 256-битово криптиране на банково ниво, както и RSA 2048-битови и RSA 4096-битови стандарти за криптиране.

Те заявяват това за тяхната услуга:

“100% анонимност … ние не поддържаме дневници на вашата дейност и не искаме вашата лична информация.”

– Shadeyou Vpn

Въпреки че всички тези твърдения са стъпка в правилната посока, не можем да си позволим да ги вземем по номинална стойност.

Преди да разгледаме задълбочен поглед върху Shadeyou VPN, нека да разгледаме бързо основните плюсове и минуси на услугата.

Професионалисти

Минуси

Какви са цените на плановете на Shadyou VPN?

Shadeyou vpn е с ръце един от най -достъпните VPN наоколо.

Те не предлагат два или тригодишни планове, но цената, която плащате за едногодишен пакет, е най-евтиният, който намерих.

В момента доставчикът има два плана за абонамент:

Стандартен план:

 • $ 2.16/месец ($ 25.99 таксувани годишно)
 • $ 2.83/месец ($ 16.98 таксувани на всеки 6 месеца)
 • $ 3.95/месец се таксува всеки месец

Премиум план:

 • $ 2.33/месец ($ 27.99 таксувани годишно)
 • $ 3.50/месец ($ 20.98 таксувани на всеки 6 месеца)
 • $ 7.95/месец се таксува всеки месец

Разликата между двете не е толкова изразена.

Циклите на фактуриране са сходни (1 месец, 6 месеца и 12 месеца) и, с изключение на криптирането на сигурността и броя на едновременните връзки, всички останали характеристики са идентични.

Както обикновено, колкото по -дълго е планът за ценообразуване, толкова повече ще спестите.

Можете да можете да кажете точната цена на вашия абонамент, като превключвате различните опции за ценообразуване на уебсайта на Shadeyou.

В Google Chrome цените ще се променят веднага, за да отразят избрания от вас пакет.

Изглежда обаче, че Mozilla има грешка и като такива потребители на Firefox трябва да изразят предпазливост, преди да се ангажират с всеки план.

Докато стандартният пакет се предлага с RSA 2048-битов шифър, опцията Premium дава на потребителите стабилното RSA 4096-битово криптиране (повече за това по-късно).

С премиум плана можете да покриете и до 5 устройства в GO.

Каква разлика $ 2.00 може да направи!

Ако обаче сте на абонаменти за месец на месец, пакетът Premium ще ви върне около $ 4.00.

Като цяло, ценообразуването е джобно.

Въпреки това бях изкормен да разбера, че пакетите не включват гаранция за връщане на пари.

Ако услугата не работи, можете да поискате възстановяване в рамките на 7 дни, но това е само за това.

От добрата страна те осигуряват a Денонощно безплатно премиум пробен период Позволява ви да опитате услугата безрискова.

Shadeyou приема широк спектър от методи за плащане, включително:

 • PayPal
 • Кредитни карти – Visa, MasterCard, American Express, Discover
 • Перфектни пари
 • WebMoney
 • Qiwi
 • Payeer
 • Биткойн

Начини за плащане

Сигурност – протоколи, криптиране и функции

Никога не знаете кой може да поддържа раздели на вашия интернет трафик.

Може да е някакъв хакер с ястреб на летището, библиотеката или дори в любимото ви кафене.

Може да е всеки, включително надеждния ви интернет доставчик.

За щастие, със стабилен VPN, можете да останете в безопасност и сигурни онлайн.

Shadeyou VPN опакова всички функции за сигурност, които очакваме да очакваме.

Общо той поддържа три протоколи за тунелиране – L2TP, PPTP и OpenVPN.

Можете да изберете различни протоколи

Що се отнася до криптирането, Shadeyou предлага военен клас AES 256-битово криптиране с протокола OpenVPN.

Отвъд борда те използват RSA 2048-битово криптиране, Но премиум потребителите получават надстройка до 4096-битово криптиране.

Всички ли са солидни?

L2TP и OpenVPN са сигурни и надеждни, но не бих препоръчал третата опция – PPTP – за чувствителни задачи.

И докато AES 256-битовата е препоръчителният шифър, RSA 2048-бит и 4096-бит са твърди и трябва да са повече от достатъчни за повечето задачи.

Освен криптиране от най-високо ниво и протоколи, Shadyou е и с DNS течове защита и Интернет убийство.

Още настройки

Политика за поверителност – запазват ли дневници?

Почти всеки един VPN в света твърди, че има политика за нулево лог.

Все пак някои ще регистрират вашите онлайн дейности и ще продължат да продават данните на най -високия участник в търга.

За щастие, Shadeyou не е от тези сенчести VPN.

Те имат проста политика за поверителност и не поддържат нито активност, нито дневници за връзка.

Shadeyou Vpn

Това каза, те признават, че събират лична информация.

И там се крие един от най -големите ми проблеми с този VPN.

Shadeyou споменава, че те може да регистрира лична информация, Но те не си правят труда да уточнят вида информация, която събират.

Така че, въпреки правдоподобната им позиция за регистриране на дейности, Shadyou със сигурност не получавате никакви точки за техните практики за поверителност.

В духа на прозрачността те трябва ясно да заявят какво събират и какво не.

Юрисдикция – 5 очи, 9 очи и 14 очи

Юрисдикцията на вашия доставчик има значително отношение към вашата поверителност.

Shadeyou VPN се намира във Великобритания, който е член на 5 -те очи, 9 очи и 14 очи Шпионски съюзи.

Всеки VPN, който се основава в тези юрисдикции, не е безопасен за използване.

Използвайте такъв VPN и рискувате вашите данни да бъдат разпространени в половината от развития свят.

Като VPN, базиран във Великобритания, за съжаление, Shadyou попада в тази категория.

Списък на сървърите на Shadyou VPN

Сървърната мрежа на Shadeyou се състои от 26 сървъра, разпространени в 16 страни.

Това е доста малък брой.

За разлика от това, първокласните VPN като ExpressVPN и Cyberghost предлагат хиляди сървъри, разпространени в близо сто страни.

Въпреки недостатъците на Shadeyou в тази категория, те са надминали себе си в разпространението на сървърите в стратегически места по света.

Държави

Могат ли потребителите в Китай да използват Shadeyou VPN?

Shadeyou е чудесен инструмент за заобикаляне на цензурата и георестриранията.

Ако обаче се намирате в страна като Китай, където употребата на VPN е спорна, може да искате да стоите далеч.

Това е така, защото услугата не предлага стелт VPN (Забранени сървъри).

Стрийминг – работи ли с Netflix?

Не много отдавна можете да получите достъп до Netflix с почти всеки VPN.

Днес само шепа доставчици могат да деблокират стрийминг услугата.

Netflix е създал някои силни мерки за сигурност и не само блокове, но и черни списъци на всички открити VPN IPS.

С ограничения си брой сървъри и липса на специализирани IP.

Е, греших.

Shadeyou предоставя достъп до Netflix Us.

Освен това работи с други услуги за стрийминг в САЩ като HBO и Hulu.

Но VPN не можеше да заобиколи BBC iPlayer и Netflix UK.

P2P – Добър вариант ли е за торент?

Shadeyou поддържа торенти.

Те обаче го правят само на по -малко от половината (единадесет, за да бъдем точни) на своите сървъри. Местоположенията със съвместими с P2P сървъри включват:

Сигурността е мъдър, очаквам VPN да предложи достатъчно защита, когато е свързан с торент рояк.

Анонимизаторът му е достатъчно здрав, за да гарантира, че вашата самоличност остава скрита от интернет доставчици и авторски права тролове.

Ниският брой на съвместимите P2P сървъри обаче е причина за безпокойство. Макар и добри, скоростта му също не е най -доброто, което можете да намерите за торент.

Ако сте фен на торента, препоръчвам ви да разгледате нашите най -добри VPN за пиратския залив. Доставчиците в списъка също са идеални за други популярни сайтове за торент като YTS.LT, RARBG и 1337x.

Производителност – Тестове за скорост

Въпреки че всеки VPN ще повлияе на вашите скорости в интернет, не е нужно да се примирявате с услуга, която сопва цялата ви честотна лента.

Shadeyou може да не е най -бързият VPN, който някога съм тествал, но установих, че скоростта им е много прилична.

Проведох тестове за скорост на сървърите на САЩ, Великобритания и Русия, за да видя как се е представила услугата.

Резултатите бяха както е посочено в таблицата по -долу.

Местоположение Ping (MS) Изтегляне (MBPS) Качване (MBPS)
НАС 217 41.17 14.48
Великобритания 134 47.42 13.93
Au 291 33.90 19.59
HK 269 36.37 12.23

Базова линия: Ping 21 ms / 49.56 Mbps Изтегляне / 24.71 Mbps Качете

Трябва да отбележите, че онлайн тестовете за скорост не дават пълната картина на представянето на VPN.

Променливи като специфичния сървър, към който се свързвате, разстояние от сървъра и VPN протокола, който сте избрали, могат да повлияят на резултатите от скоростта.

В тестовете за скорост по -горе използвах протокола OpenVPN.

Отстрани също проведох няколко теста, използвайки L2TP и разликата може да бъде по -забележима.

Например, ST. Петербург, Русия сървърът отиде от 25.24 Mbps (-49.04%) на OpenVPN до 40.46 Mbps (18.35%) на L2TP.

Доста някаква разлика!

Течове – IP, DNS и WebRTC тестове

Shadeyou се предлага както с защита на DNS, така и с автоматичен превключвател за убиване, за да ви предпази от всякакви IP и DNS течове.

Не забравяйте, че течовете на връзката могат значително да компрометират вашата анонимност и да изложат вашата онлайн идентичност.

За щастие, Shade You Vpn не изтича вашия IP, DNS или WebRTC информация.

Ето снимката.

ЗАБЕЛЕЖКА: Бях свързан с a Чикаго, Илинойс САЩ сървър При провеждане на теста.

Не бяха открити течове

Съвместимост – Кои устройства го поддържа?

Shadeyou предлага добра съвместимост на устройството за повечето потребители.

Поддържаните платформи включват:

Въпреки това, от всички поддържани устройства, Shadeyou предоставя само роден клиент за Windows.

Търсих инсталация на MAC на техния уебсайт и когато разбрах, че не го предлагат – първото ми усещане беше МРАЗЯ ГО.

За да използвате VPN на която и да е от другите платформи, ще трябва да изтеглите конфигурационен файл и да настроите VPN ръчно.

Що се отнася до клиента на Windows, неговата удобство за потребителя и усъвършенстваните персонализации го правят идеален както за начинаещи, така и за опитни потребители.

Ако обаче сте потребител на Mac, няма да е толкова гладко плаване.

Ненадеждна поддръжка на клиенти

Качеството на поддръжката на клиенти може да направи или прекъсне VPN.

Може би някой трябва да го съобщи на хората в Shadeyou.

Тъй като въпреки рекламата на 24/7 поддръжка, те доставят едно от най -лошите преживявания за обслужване на клиенти.

Те имат чат на живо на своя уебсайт, така че в началото бях оптимист. Опитах го.

Часове по -късно все още чаках отговор.

Продължих да пробвам опцията за имейл и историята не беше по -различна.

Говори много за Shadeyou, ако често задаваните въпроси и базата знания са най -надеждните им възможности за поддръжка.

Общо те предлагат следния избор на поддръжка на клиенти:

Социално доказателство – Коментари на потребителя на Shadeyou VPN

След като тествах и прегледах Shadeyou VPN, влязох в интернет и потърсих други отзиви на потребителите за този VPN.

Повечето от коментарите бяха до голяма степен положителни, когато много потребители допълват стабилната му производителност.

Друго нещо, от което много потребители бяха доволни, беше цената.

Все пак имаше някои отрицателни отзиви, които се въртяха най -вече около съвместимостта на устройството. Както видяхме, Shadeyou има само един местен клиент, така че това е разбираемо. Няколко потребители също се оплакаха от покритието на сървъра и липсата на пари -обратно -Guarantee.

Освен това, потребителите изглеждаха доста доволни.

По -специално един потребител беше бързо да се отбележи, че не е срещал проблеми с производителността след месеци на използване на VPN.

Но това беше през 2017 г. Уведомете ни, ако се сблъскате с някакви проблеми с VPN и съответно ще актуализираме нашия преглед.

Още мнения

Shadeyou е чудесен инструмент за заобикаляне на цензурата и георестриранията.

Ако обаче се намирате в страна като Китай, където употребата на VPN е спорна, може да искате да стоите далеч.

Това е така, защото услугата не предлага стелт VPN (Забранени сървъри).