SecureVPN преглед

Contents

Premium пакетът на SecureVPN има ограничен избор от сървъри, които може да не са достатъчни за потребителите, които искат повече опции в своята VPN услуга. Безплатната версия има налични само пет сървъра, като два са разположени в САЩ и по един във Великобритания, Германия и Италия на родния си клиент.

SecureVPN Review 2023: Преди да купите, заслужава ли си?

SecureVPN твърди, че е най -доброто решение за поверителност онлайн, обещавайки да деблокира уебсайтове и VoIP услуги, да осигури всякакви WiFi гореща точка и да защитава потребителските данни. Няколко нямах търпение да разбера дали този новодошъл е изпълнил тези обещания и даде на потребителите онлайн сигурността. Така че аз старателно тествах SecureVPN, за да видя дали това е добър избор сред всички налични опции.

Бях впечатлен от скоростта на VPN, торентните възможности и Netflix Access. Дружеството обаче регистрира някаква потребителска информация, която може да бъде принудена да споделя с правителствените органи при поискване. Опцията с ограничен протокол също не е много привлекателна, а единствената налична опция за плащане е PayPal. На всичкото отгоре, тежката липса на поддръжка на клиенти и изключително кратката секция за често задавани въпроси са разочароващи.

SecureVPN предоставя безплатна версия За всеки, който желае да изпробва услугата му. Освен това на новите потребители получават възможност да тестват платената версия, която се предлага със 7-дневна политика за възстановяване. Ако услугата не впечатли, можете лесно да преминете към някой от тези VPN доставчици от най-високо ниво.

Нямате време? Ето еднократно резюме

 • Деблокира някои сайтове за стрийминг. Работи с Netflix, но няма достъп до Amazon Prime Video, Hulu, BBC Iplayer, Disney+и HBO Max. Вижте моя опит за стрийминг.
 • Добри скорости на връзка. Всички сървъри ви дават добри скорости, които са идеални за стрийминг и торент. Резултати от тестовете за скок към скорост.
 • Минимални опции на сървъра. Броят на наличните SecureVPN сървъри зависи от приложението, което използвате. Прочетете повече за сървърите на SecureVPN.
 • Лесни за използване местни приложения. Успях да изтегля и използвам SecureVPN на 5 от моите устройства едновременно. Вижте на кои устройства SecureVPN работи.
 • Подкрепата не съществува. Въпреки че твърдя, че е наличен денонощно, имейлите ми бяха посрещнати без отговор. Прочетете повече за това тук.
 • Надценени за това, което получавате. Обхватът на предоставяните услуги не съответства на стойността на парите. Вижте всички опции за ценообразуване тук.

SecureVPN деблокира Netflix (но няма достъп до Amazon Prime Video, Hulu, BBC Iplayer, Disney+и HBO Max)

Макар че SecureVPN успешно деблокира Netflix Us, не успя да работи върху друга услуга за стрийминг.

Netflix: Неблокиран

По време на моите тестове той успя да деблокира моя акаунт в САЩ Netflix на 3 -те американски сървъра, предлагани от SecureVPN. Щом се свързах с Netflix, гледах Проникване и Безбожен Без да изпитвам време за изоставане. Често не съм в състояние да получа достъп до акаунта си, защото Netflix не признава, че моят IP адрес идва от САЩ. В тези случаи или ако изпитвате други технически проблеми, SecureVPN може да бъде полезен.

Екранна снимка на SecureVPN деблокиране на Netflix

Моят опит в стрийминг на Netflix беше гладък и изобщо не изпитвах изоставания

Amazon Prime Video, Hulu, BBC Iplayer, Disney+и HBO Max: Блокиран

SecureVPN не е надежден за деблокиране на Amazon Prime Video, Hulu, BBC Iplayer, Disney+и HBO Max.

Въпреки успеха си в Unblocking Us Netflix, SecureVPN не работи с Amazon Prime Video, а моите 4 до 5 опита бяха пълен провал. Всеки път имаше съобщение за грешка.

„Вашето устройство е свързано с интернет, използвайки VPN или прокси услуга. Моля, деактивирайте го и опитайте отново.”

Опитах се да деблокирам акаунта си в Hulu, използвайки различни сървъри и в различни периоди, но за съжаление не можах да получа достъп до любимите си предавания и филми

„Изглежда, че използвате анонимен прокси или VPN. Ще трябва да го деактивирате, за да гледате Hulu. Код на грешка в Hulu: P-EDU101.”

SecureVPN предлага едно място на сървъра във Великобритания, но няма достъп до BBC iPlayer. Въпреки използването на IP адрес на Обединеното кралство, предоставен от SecureVPN, съобщение за георестора се появява по време на тестване.

SecureVPN ми позволи да вляза в моя акаунт в Disney+, но това беше всичко, което можех да направя. Бях многократно посрещнах с празен екран, след като влязох.

Всички тестове, за да се определи дали VPN може да деблокира HBO Max, също са неуспешни. HBO Max, подобно на много други стрийминг търговски обекти, има блокираща функция, която идентифицира и блокира общи VPN IP протоколи. Следователно, ако се опитате да получите достъп до HBO Max чрез SecureVPN, вероятно ще срещнете грешки.

Фактът, че този доставчик може да получи достъп до Netflix по всяко време, е отлично нещо, но като цяло резултатите от стрийминг са били под средното ниво. От друга страна, ExpressVPN може надеждно да деблокира всички споменати по -горе канали . ExpressVPN е тестван на различни сайтове за стрийминг и е доказано, че е изключително надежден. Ако Netflix US е единственият ви стремеж, обаче, SecureVPN ще работи.

Скорост

SecureVPN доставя прилични скорости във всички сървъри

Изпитах бързи локални връзки, но значително забавяне на връзките на по-дълги разстояния. Също така, резултатите от скоростта, които получих от места по -далеч от мен, също не бяха толкова лоши. Скоростта на изтегляне беше по -добра от скоростта на качване, но обаче. Като цяло, SecureVPN предлага прилични скорости на свързване, подходящи за торент, стрийминг и сърфиране.

Резултати от тестовете за скорост

Видях само 6% спад на скоростта при една и съща връзка с основна скорост на връзка от 30Mbps, което е доста добре. От моя дом в САЩ тествах средните и максимални скорости на VPN сървъри във Великобритания, САЩ, Италия и Германия, за да ви дам точно представяне на представянето на VPN.

Средна скорост на изтегляне от 16.9Mbps и максимална скорост на изтегляне от 28.2Mbps поставя SecureVPN над много VPN на пазара. Това също го прави добър избор за HD стрийминг.

Екранна снимка на тестовете за скорост, докато използвате SecureVPN

Проведох много скоростни тестове в различни сървърни места, включително САЩ, Великобритания, Италия и Германия

Спадът на скоростта е само 6% в Съединените щати, което е доста положително, като се има предвид колко са пренаселени сървърите в тази област. В светлината на положителните резултати, които получих на американския сървър, реших да тествам сървър на Обединеното кралство поради популярността на BBC iPlayer. Резултатът, който получих на сървъра на Обединеното кралство, беше добър въпреки значителен спад от резултата, който получих на американския сървър. Забелязах спад от почти 48% в скоростта на връзката ми. Този спад все пак беше достатъчен за стрийминг, игри или торент без никакви проблеми.

И накрая, се свързах със сървъри в Германия и Италия в опит да постигна по -добри резултати този път. За съжаление, тя не се получи по предназначение, тъй като скоростта спадна още повече. Получих най -ниските резултати, докато използвах италианския сървър, тъй като връзката ми спадна с 66%.

Като цяло резултатите бяха доста прилични. Най -големият проблем беше забавянето на скоростта на качване, което беше понижено средно 84%, докато беше свързано със SecureVPN. Скоростта на изтегляне намалява средно само с около 40%.

YouTube

Нетфликс

Хулу

Коди

ESPN

YouTube

BBC iplayer

SecureVpn Средна оценка на топ 10 VPN
Изтеглете намаляване на скоростта 55% (Великобритания) 11% (Великобритания)
Намаляване на скоростта на качване Na (fra) 16% (FRA)
Време за пинг до Google.com 41ms 24ms
Средно време за свързване (секунди) 6ms 11ms
Деблокира успешен за

Защо повечето тестове за скорост са безсмислени и как правилно тестваме скоростите на VPN

Скоростта определя колко бързо се качва съдържание, така че ако торентен или стрийминг, искате скоростта да е донякъде идентична с обикновената ви скорост на интернет. Тъй като VPN криптира вашите данни, обикновено отнема малко повече време, за да изпращате вашите данни напред и назад, което може да забави връзката ви. Ако обаче вашият ISP умишлено забави връзката ви (известен също като дроселиране), VPN може да увеличи скоростта ви в интернет. Тестването на VPN е донякъде безсмислено, защото новите сървъри изскачат и влияят на скоростта. Скоростта ви също може да се различава според вашето местоположение, така че тестът ви за скорост може да не съвпада с нашия. След като казах това, тествахме скоростта на много места, за да ви предоставим средната стойност.

Сървъри

Мрежа на сървъра – Малък списък на сървъра за платен VPN

Premium пакетът на SecureVPN има ограничен избор от сървъри, които може да не са достатъчни за потребителите, които искат повече опции в своята VPN услуга. Безплатната версия има налични само пет сървъра, като два са разположени в САЩ и по един във Великобритания, Германия и Италия на родния си клиент.

Въпреки това, SecureVPN предлага и iPsec протоколни файлове, които можете ръчно да конфигурирате да разширите опциите на вашия сървър извън избора по подразбиране. С тази опция, Можете да получите достъп до допълнителни локации на сървъра като Русия, Бразилия или Южна Африка, както и до допълнителен сървър, базиран на САЩ – Привличане на общия брой алтернативни сървъри, предлагани чрез безплатния му план до 9!

Екранна снимка на SecureVpn

Безплатната версия на SecureVPN има ограничен брой налични сървъри

Ако търсите повече опции на сървъра, Cyberghost е вашият най -добър избор с над 9 600 сървъра в повече от 91 страни по света. За разлика от SecureVPN, неговата обширна мрежа осигурява превъзходно решение за всички ваши нужди за поверителност.

Сигурност-криптиране на военно ниво

Въпреки че е тиха за това на своя уебсайт, основните функции за сигурност на SecureVPN са адекватни за защита на вашата самоличност.

Предлаганите функции за сигурност включват:

 • Криптиране на военни клас -SecureVPN използва 256-битово криптиране на AES, което е най-сигурният стандарт за криптиране в момента.
 • Ipsec и openvpn – SecureVPN услугата използва както IPSEC, така и OpenVPN протоколи. Трябва да се отбележи, че услугата не изрично рекламира одобрението си на OpenVPN, добре известен протокол, признат за своите изключителни мерки за сигурност, персонализирани конфигурации и ефективни функции за оптимизация на скоростта.
 • Kill Switch -SecureVPN се предлага и с вграден превключвател за убийство. С автоматично активирана функция можете да бъдете сигурни, че вашата поверителност и сигурност ще бъдат защитени, дори ако VPN връзката падне. Потребителите на торент несъмнено ще се възползват от това.

Екранна снимка на резултатите от теста за изтичане, докато използвате SecureVPN

Действителният ми IP адрес беше скрит, когато се свързах със сървъра SecureVPN в САЩ

Въпреки че SecureVPN не изброява защитата на изтичането на DNS като функция, по време на моя тест няма DNS или WebRTC течове. Проведох своите тестове както на моя лаптоп, така и на мобилното си устройство, и двете от които VPN минаваше.

Поверителност – противоречи на политиката за регистриране

Докато SecureVPN твърди, че предоставя сигурно и частно онлайн изживяване, неговите практики за събиране на данни предполагат друго. В допълнение към информацията за плащанията, тя също така събира лична информация като вашето име, домашен адрес, имейл адрес, потребителски акаунт и технически идентификатори.

Техническите идентификатори се отнасят до информация, която може да се използва за уникално идентифициране на вашето устройство или мрежова връзка, като например вашия IP адрес, тип устройство, операционна система, тип браузър и версия. Тези идентификатори могат да се използват за проследяване на вашите онлайн дейности и могат да се използват за съпоставяне на вашата дейност в множество уебсайтове и услуги. Това е доста загрижено за всеки, който дава приоритет на поверителността и анонимността онлайн.

Трябва. Това означава, че това, което правите онлайн, може да не е напълно частно или безопасно, така че е важно да бъдете внимателни, когато използвате техните услуги.

Екранна снимка на политиката за поверителност на SecureVPN

Политиката за поверителност на SecureVPN показва, че значителна част от вашата информация се съхранява

освен това, Фактът, че компанията е базирана в Америка, е особено притеснителна, тъй като страната е член на Алианса за наблюдение на 5 очи. Първоначално съставен от само 5 държави, Алиансът сега включва 14 официално признати държави и множество неофициални. Членовете на този съюз работят заедно за събиране и споделяне на разузнаване по цели. Това повдига въпроси относно поверителността на данните на потребителите SecureVPN.

Ако цените вашата поверителност, може да си струва да проучите алтернативни VPN доставчици. Мога да споделя от личен опит, който ExpressVPN е силен претендент по отношение на мерките за поверителност . Той работи в удобна за поверителност юрисдикция и поддържа проверена политика за нулеви логи, която е претърпяла одити на трети страни.

Торентиране – P2P активността е разрешена на Premium Plan

Безплатният план на SecureVPN не поддържа споделяне на P2P файлове и ще трябва да надстроите до премиум абонамента за достъп до тази функция. Въпреки ограничения избор на сървър, който може да не е оптимален за торентен, струва си да се подчертае, че SecureVPN предлага похвална скорост. Освен това VPN осигурява изключителни мерки за сигурност, което го прави надежден избор за тези, които участват в торент.

Имайте предвид, че Политиката за поверителност на доставчика не гарантира използване без дневник, И тя действа в рамките на юрисдикция, в която липсва адекватна защита на поверителността. Искам да подчертая, че моят екип и аз силно обезкуражаваме незаконните торентни дейности. Затова е препоръчително да проверите законите във вашата страна, за да се гарантира, че ще се съобразите с тях.

Работи ли SecureVPN в Китай? Не!

SecureVPN не се твърди, че е използваем в Китай от потребителите и компанията не споменава за това на своя уебсайт. Въпреки че не можах да тествам VPN поради местоположението си, се обърнах към екипа за поддръжка на клиенти, за да се поинтересувам за неговата функционалност в Китай, но за съжаление не получих отговор. Независимо от това, заслужава да се отбележи, че SecureVPN не притежава никакви инструменти за объркване, което го прави ненадежден избор за използване в страни като Китай.

Ако планирате да пътувате до Китай и да се нуждаете от VPN за достъп до предпочитаните от вас предавания и програми от вашата родина, предлагам да използвате експресвпн. Доказано е, че ExpressVPN работи в Китай .

SecureVPN преглед

Малък, прост, с безплатен план. И така, какво е уловката?

Публикувано на 27 юни 2020 г

Нов герой

(Изображение: © SecureVPN)

Техрадарна присъда

Немощен безплатен план и нелепо завишено търговски продукт от некомпетентен доставчик, който не заслужава вашето време, доверие или пари.

Професионалисти

 • + Ограничен безплатен план
 • + Лесен за използване
 • + Прилични скорости
 • + Unblocks BBC iplayer

Минуси

 • – Уебсайтът цифров сертификат е изтекъл
 • – Ужасно приложение на Windows
 • – Безполезна подкрепа
 • – Малка мрежа и без функции

Защо можете да се доверите на Techradar

Прекарваме часове в тестване на всеки продукт или услуга, която преглеждаме, така че можете да сте сигурни, че купувате най -доброто. Научете повече за това как тестваме.

SecureVPN е базиран в САЩ VPN доставчик, който се откроява от тълпата по няколко начина. И това би било чудесно, освен че повечето от тях са лоши.

Удивително е, че първият се появи, преди дори да успеем да получим достъп до уебсайта, като нашият браузър предупреждава, че е „несигурен“ – сертификатът на сайта е изтекъл 5 дни по -рано. Ако компанията може да пропусне нещо толкова очевидно като това, как някой може да му се довери, за да запази останалата част от системите си поддържани и сигурни?

Безплатният план на компанията обобщава голяма част от това, всичко самостоятелно. „Безплатното“ винаги е плюс, но планът има някои основни ограничения, включително максимум 20 минути на сесия, 1000MB трансфер на данни на месец и позволява само едно устройство да бъде свързано наведнъж.

 • Искам да опитате securevpn? Вижте уебсайта тук

Планът за търговска премия отпада всички тези граници и добавя поддръжка за P2P и до пет едновременни връзки.

Техническата поддръжка може да бъде проблем, тъй като почти няма съдържание на уебсайта, което да ви помогне да се настроите или отстранявате проблеми. Сайтът е непоследователен и през часовете за поддръжка, с първа страница, която казва, че е налична 24-7, но друга страница казва, че е само 9:00 – 17:00 EST EST. (Така или иначе, видяхме няколко потребителски доклада, които говорят за това, че не получават отговори за поддръжка на заявки.)

Разгледайте уебсайта и ще забележите, че SecureVPN не споменава ясно колко места има, което ни се стори странно, тъй като това е основна точка за продажба на всяка услуга.

По -късно открихме възможна причина за тази неяснота; Безплатният план има само 4 места в Германия, Италия, Обединеното кралство и САЩ. И дори да платите за надграждане, все още получавате само две: Бразилия и Южна Африка. Ако те са всичко, от което се нуждаете, това не е проблем, но повечето доставчици ви дават много повече избор. NORDVPN предлага 59 държави, например, ExpressVPN има 94, скрива повече от 190.

Цените са по -трудни за намиране, отколкото очаквахме. Направихме надстройка на клиента на Windows и се отвори уеб страница, която показваше цената като „$ / месец“ и „$ / година“ – няма цифри. Плащането се приема чрез PayPal само на уебсайта и когато щракнахме към сайта PayPal, ние също не видяхме цена там, там,.

Изберете връзката за ценообразуване на уебсайта и тя показва сравнително ниска месечна ставка от 7 долара.99, падайки на по -скъпи $ 5.83. Регистрирането за частен достъп до интернет струва средно $ 2.85 за първия годишен срок (който включва два месеца безплатно) и е $ 3.33 След това, за това, което изглежда като далеч по -способна услуга.

Поверителност и регистриране

Политиката за поверителност на SecureVPN е освежаващо кратка с едва 500 думи и повечето от тях са рутината „Ние правим всичко възможно, за да ви защитим, но не можем да направим предупрежденията на 100% гаранции“.

Съдържанието на политиката не е толкова успокояващо. Има ясно изявление, че компанията „не събира и не регистрира трафик или използване на своя VPN“, но тя събира външния и вътрешния IPS за всяка услуга връзка. Що се отнася до нас, това е използването на VPN.

Друга клауза казва: „Можем да събираме и разкриваме лична информация, включително вашите данни за използване, на правителствените органи или агенции. по тяхно искане или съгласно. Правен процес, ако има добросъвестно вярване, че [това] се изисква от закона.„С други думи, те не е задължително да чакат съдебната заповед да предаде данни: Ако агенцията поиска и SecureVPN смята, че имат добър случай, това е достатъчно.

Също така забелязахме странност в клауза г) на ограниченията за лиценз на софтуера на SecureVPN, които казват, че не трябва да „променяте или адаптирате софтуера SecureVPN, обединявате софтуера SecureVPN в друга програма или създавате производни произведения въз основа на софтуера на Hotspot Shield.’Hotspot Shield? Бърза проверка онлайн разкри политика за поверителност на Hotspot Shield с идентичен текст. Можем само да се досетим как е възникнало това, но ако някоя от политиката е била копирана и предавана от друг доставчик, тогава това не ни вдъхновява да се доверяваме на това, което казва.

Приложения

SecureVPN предоставя приложения за Windows, iOS, Android и Mac. Поддръжката на OpenVPN предполага, че може да успеете да го настроите с друг софтуер и устройства, но в уебсайта няма нищо.

Инсталирането на безплатния клиент на Windows беше лесно и използването на това не беше трудно: Изберете Германия, Италия, Великобритания или САЩ, щракнете върху Свързване, за да се защитим, щракнете отново, когато сме готови.

Няма нито една настройка, която да се оферира, няма усъвършенствани функции, които да се изследва, изобщо нищо. SecureVPN не изглежда много заинтересован от версията си на Windows; Неговият изпълним файл не е актуализиран от 2015 г. Уебсайтът няма подробности за това, което се случва под капака, но ние открихме, че е свързан чрез OpenVPN.

Приложението за Android на SecureVPN изглежда по -модерно, но безплатната версия все още има само четири места, няма настройки, имате същите лимити на данни от 1 GB на месец и има и реклами. (Приложението на Windows може да е основно, но е без реклами.)

Ако тази много основна услуга работи за вас, на теория сте в състояние да надстроите до платения план с щракване.

Опитахме това с приложението Windows и бързо изпаднахме в проблеми. SecureVPN нямаше проблем да ни насочи към PayPal и да вземем парите си, но PayPal не успя да ни изпрати обратно в SecureVPN, така че в крайна сметка затворихме раздела.

Разписката PayPal пристигна в рамките на секунди, но ние не чухме нищо от SecureVPN. На уебсайта няма чат на живо, няма имейл адрес, а само уеб формуляр, така че ние използвахме това, за да изпратим правно основание, предоставяйки собствен имейл адрес и идентификационен номер на транзакция PayPal.

На следващия ден, без отговор, изпратихме имейл, обясняващ проблема на адреса за поддръжка в магазина за приложения.

Този път, няколко часа по -късно, пристигна отговор с молба за нашата платформа и тип устройство. Отговорихме веднага, но останахме в очакване на още 36 часа, докато точно нищо не се случи.

Редовният клиент вероятно ще се откаже в този момент, може би ще отмени абонамента си PayPal или ще изпрати гневен имейл с искане за парите си.

Ние обаче сме обучени професионалисти, така че нямаше да позволим на жалко обслужване на клиентите да ни попречи; Не когато има работа, която трябва да се свърши. Инсталирахме приложението Android и продължихме с прегледа.

производителност

SecureVPN твърди, че ви позволява да „разглеждате всичко, от което се нуждаете“ без никакви ограничения “, но това не беше нашият опит. Въпреки че имахме известен успех с BBC iPlayer (дори с безплатния план) и лесни цели като нас YouTube, не успяхме да ни предадем съдържание на Netflix, Amazon Prime Video или Disney+.

Приложението SecureVPN предоставя опция за добавяне до 4 допълнителни устройства към вашия план. Може ли това да ни позволи да работим нашата обикновена система за Windows 10, зачудихме се, с пълния план?

Не, инструкциите не работиха. Нашето предположение е, че приложението на Windows е остаряло и по същество счупено, но SecureVPN или не е забелязал, или не се интересува и е оставил изтеглянето на разположение. (Не казва много за неговата компетентност, но ако една компания дори не забелязва, когато собственият му уебсайт цифров сертификат изтече, вероятно не бива да се изненадваме.)

Опитахме скорост на тестване на безплатната версия на Windows и това се оказа изненадващо способно на 60-65Mbps на нашата тестова линия 75Mbps. Независимо дали ще поддържа, че скоростта с течение на времето е по -малко сигурна – безплатните VPN често се преуморяват в пиковите моменти – но ние бяхме щастливи само да намерим аспект на SecureVPN, който не беше боклук.

Завършихме прегледа с нашите редовни тестове за теч и резултатите не бяха голяма изненада. По-актуалното приложение за Android премина без затруднения, но умореното приложение на Old Windows имаше значително изтичане на DNS (още една причина да не го използвате.)

Окончателна присъда

Ограниченият безплатен план на SecureVPN е по -бърз и малко по -способен, отколкото очаквахме, но тежките ограничения, пълната некомпетентност, счупеният уебсайт обещава и общата липса на функции правят невъзможно да се препоръча. Ако опитате безплатния план, не го използвайте за нещо дори леко важно и никога, никога, никога не давайте на сигурността си доверието или парите си.

 • Изтъкнахме и най -добрия VPN