Strongvpn за Windows

Знамето на страната ще се появи със сигнал за зареждане, докато връзката е установена. Можете да докоснете бутона „Отказ“, за да прекратите процеса. Иконата „Отказ“ ще бъде заменена с опцията за „изключване“. The IP адрес, изминалото време, и видимо местоположение ще се появи в горната част на екрана. The карта на света В центъра ще ви покаже къде сте свързани.

StrongVPN – най -бързото разширение на прокси

Разгледайте мрежата без граници със светкавични скорости.

StrongVPN – Най -бързото разширение на прокси е достъпно за инсталиране от уеб магазин Chrome и за изтегляне от тази страница. Той има 15 378 седмично активни потребители Последната версия е 1.1.3 и той е публикуван преди 2 години.

Изтеглете crx файл Изтегляне zip файл Преглед на изходния код
Общо броене на изтеглянето: 52 (Бройте само изтегляния от Chromestats)

Всички налични версии

Можете да намерите текущите и по -старите версии на StrongVPN – най -бързото разширение на прокси тук. Можете да изтеглите архивираните версии или да инспектирате техните изходни кодове.

Като безплатен потребител можете да изтеглите само най -новата версия. Абонирайте се за платената версия на Chromestats за достъп до по -налични версии.

Версия Изтегли Размер Брой за изтегляне Времева марка
1.1.3 Влезте за изтегляне 1.13м 42 2022-02-09
1.1.1 Надстройте абонамента за изтегляне на по -стари файлове 1.13м 5 2020-11-27
1.0.5 Надстройте абонамента за изтегляне на по -стари файлове 1.13м 5 2020-09-13
Как да инсталирате StrongVPN – най -бързото разширение на прокси от CRX файл
Вариант 1: Лесният начин (само за потребителите на Windows)
 1. Изтеглете и стартирайте Allow-Chrome-Stats.reg файл на вашия компютър. Този метод ще ви позволи да инсталирате хромирани разширения директно от хромирани състояния.com с едно щракване. Трябва да направите това само веднъж!
 2. Въведете Chrome: // Рестартирайте в URL лентата, за да рестартирате браузъра, за да влязат в сила промените.
 3. Изтеглете и инсталирайте StrongVPN – най -бързият прокси разширение CRX файл
Вариант 2: Разширен метод
 1. Изтеглете StrongVPN – най -бързият прокси разширение CRX файл
 2. ЗАБЕЛЕЖКА: Понякога браузърът може да блокира изтеглянето / инсталирането на CRX файл извън уеб магазина на Chrome. Ако е така, може да се наложи да използвате вариант 1 или вместо това да изтеглите ZIP файла.
 3. В URL лентата отидете на chrome: // разширения
 4. Активиране режим за програмисти
 5. Плъзнете и пуснете изтегления StrongVPN – най -бързият Proxy Extension CRX файл в Разширения страница
 6. Когато бъдете подканени, щракнете Добавете разширение За да инсталирате StrongVPN – най -бързото разширение на прокси.
Как да инсталирате StrongVPN – най -бързото разширение на прокси от zip файл

Изтеглете и разопаковайте StrongVPN – най -бързият прокси удължителен ZIP файл в директория по ваш избор.

В браузъра Chrome отидете на chrome: // разширения

Активиране режим за програмисти.

 • Кликнете върху Заредете разопаковани бутон.
 • Изберете директорията на с разопакования StrongVPN – най -бързият прокси удължителен ZIP файл от стъпка 1. StrongVPN – най -бързото разширение на прокси вече е инсталиран във вашия браузър.

  Подобни разширения

  Ето някои хромирани разширения, които са подобни на StrongVPN – най -бързото разширение на прокси:

  Strongvpn за Windows

  Strongvpn

  Strongvpn е VPN услуга, която ви позволява Сигурно се свържете с международни сървъри. Strong VPN използва най -високите практики за криптиране, за да се увери, че вашата лична информация се пази в безопасност. Над 950 сървъра в 35 страни и 59 града са на разположение, за да се синхронизирате.

  ExpressVPN, Ipvanish VPN, NORDVPN, частен достъп до Интернет и Surfshark са сред най -добрите налични VPN. Ipvanish, частен достъп до интернет и strongvpn са Базирани в Съединените щати, Докато Express VPN, Nord VPN и Surfshark са на удобни за поверителност места. САЩ имат репутация на това, че не спазват анонимността на потребителите.

  Колко добър е strongvpn?

  Докато StrongVPN е добър VPN, на услугата липсва подробна политика и функции за поверителност. Strongvpn има a Политика за нулево логиране Това не записва вашата онлайн активност и връзки. Вашите данни за влизане и информация за плащане ще бъдат съхранявани. Тъй като StrongVPN е разположен в САЩ, вашите поверителни данни може да са по -достъпни за наблюдение, отколкото в други страни.

  Ще получите AES 256-битово криптиране За да криптирате вашите онлайн действия от външни страни. Освен това можете да избирате от много протоколи за тунели. Strongvpn е сред първите VPN приложения за интегриране на Протокол за тунелиране на Wireguard в софтуера. Протоколът на Wireguard е един от най -бързите и сигурни налични протоколи.

  IKEV2, IPSEC, L2TP, OPENVPN и SSTP Налични ли са други VPN протоколи. Strongvpn ви дава Неограничена честотна лента За да разглеждате, изпращате, поточно и торент съдържание. Всички сървъри са оптимизирани P2P. Превключвател за убийство се предлага като допълнителен слой безопасност.

  Работи ли StrongVPN с Netflix?

  Силният VPN може да не е най -добрата услуга за стрийминг, въпреки че все още можете деблок Нетфликс U.С. и Хулу, заедно с други популярни сайтове за стрийминг. Можете да се свържете с 12 устройства до strongvpn едновременно. Голям брой едновременни връзки към силните VPN сървъри могат да причинят бавни скоростите на натоварване.

  Бързите скорости са важни за потребителите, които ценят стрийминг и торент. Неструктурираната Политика за поверителност може да накара Torrenters да преразгледа използването на strongvpn. Защита на изтичането на DNS и IP адреса са включени. Strongvpn има собствена DNS: strongdns. Докато вашите DNS и IP адреси са скрити, StrongVPN не доставя функции, свързани с защитата на течовете.

  Е силен VPN безплатен?

  Безплатните VPN представляват рискове за поверителност, защото вашите лични данни често са регистрирани да продават на трети страни. Силният VPN не е безплатен или евтин. Можете да получите или Годишен или месечен абонамент план. Всеки от пакетите включва същото количество MB в Облачна услуга за съхранение: SugarSync. Услугата за сигурно съхранение ще гарантира, че вашата съхранена информация е криптирана.

  StrongVPN не предлага безплатни изпитания, за да ви позволи да опитате продукта. The гарантирано връщане на парите е достъпен само когато купувате годишния план. Ако получите месечен абонамент, тогава не можете да се насладите на гаранция за връщане на пари.

  Strongvpn е Съвместим с много устройства: компютри, лаптопи, рутери, смартфони, смарт телевизори, таблети и т.н. Можете да изтеглите StrongVPN на Amazon Fire TV & Kindle, Android, Apple iOS & Mac, Google Chrome OS, Kodi, Linux и Microsoft Windows операционни системи.

  Как да използвам strongvpn?

  The Минимално проектиран Потребителският интерфейс е гол. Докато приложението е лесно за използване, може да се наложи да свикнете с потребителското изживяване. В потребителския интерфейс ще се появят два основни бутона. Можете да кликнете върху първия бутон, за да получите a Списък на наличните сървъри. Опцията по подразбиране е зададена като „най -доброто налично“.

  Списъкът на сървъра не включва много информация. Можете да видите страната и града само за всеки сървър, заедно със снимка на знамената. „Любим“ опция не е на разположение, за да ви позволи да организирате предпочитаните от вас сървъри. Лентата за търсене в горната част на прозореца ще ви позволи да въведете ключови думи, за да намерите дестинация.

  Бутонът със стрелка в долния ляв ъгъл ще опресни списъка. Можете да натиснете бутона „Запазване“, след като щракнете върху предпочитаната от вас страна и град. Ще бъдете върнати на началния екран, след като изберете вашия сървър. Градът и страната ще бъдат написани на първия бутон. Можете да натиснете бутона „Свързване“, за да се свържете към сървъра.

  Знамето на страната ще се появи със сигнал за зареждане, докато връзката е установена. Можете да докоснете бутона „Отказ“, за да прекратите процеса. Иконата „Отказ“ ще бъде заменена с опцията за „изключване“. The IP адрес, изминалото време, и видимо местоположение ще се появи в горната част на екрана. The карта на света В центъра ще ви покаже къде сте свързани.

  Можете да отворите настройките, като натиснете бутона GEAR. Първият раздел ви позволява да изберете предпочитания от вас език, който да използвате: английски, испански и т.н. Можете да активирате или деактивирате известията в лентата на задачите на работния плот. StrongVPN може да се стартира, когато стартирате вашия компютър. The Kill Switch Бутонът е в долната част на екрана. Можете да включите и изключите превключвателя.

  Разделът „Протокол“ изброява всички протоколи, които можете да изберете да използвате. Всеки протокол има a Кратко описание За да ви помогнем да решите най -добрия вариант. Можете да завъртите само един протокол наведнъж. Разделът „Информация“ има информация за вашия акаунт: потребителско име и парола. Освен това можете да видите вашия идентификационен номер на ОС и версия.

  Прост, но сигурен VPN

  StrongVPN е основна VPN програма, която криптира вашата интернет връзка с един от международните сървъри. Ще получите неограничена поверителност и при двете Частни и публични Wi-Fi мрежи. Представителите на клиентите са достъпни 24/7 на уебсайта чрез чат на живо или по имейл.

  Какво ново?

  Вашите „настройки за актуализиране“ са достъпни в раздела „Актуализация“ в Настройки. Падащото меню ще ви позволи да изберете кога да Провери за актуализации. Освен това можете да натиснете бутона „Проверете за актуализации“. Разработчиците пускат нови актуализации на софтуера на a редовно За всички платформи.

  • Кръстосана форма
  • Тонове протоколи
  • Синхронизиране до 12 устройства
  • AES 256-битово криптиране
  • Облачна услуга за съхранение