Седем начина да скрия моя IP адрес

Contents

И трите работят по различен начин. Потребителите могат да сравняват трите за своите компромиси по отношение на сигурността, разходите и поверителността.

Как да скрия моя IP адрес безплатно през 2023 г .: vpns, прокси и още

Ако се чудите как да скриете вашия IP адрес безплатно, тази статия обяснява седем безплатни метода за скриване на IP адрес. Най -добрият метод е да използвате надежден безплатен VPN, тъй като осигурява поверителност и сигурност, докато той крие вашия IP адрес. Има обаче и други методи, които можете да използвате.

Ключови изводи: Скрийте моя IP адрес безплатно

 • Има различни методи за скриване на вашия IP адрес безплатно, но използването на надежден VPN е най -сигурният и най -добър вариант за защита на вашата поверителност.
 • Други методи могат да ви помогнат да скриете оригиналния си IP, но да не защитите връзката си с помощта на протоколи за криптиране.
 • Ако търсите безплатни VPN опции, помислете за Proton VPN, Windscribe и Tunnelbear. В противен случай, ако сте отворени да инвестирате в онлайн поверителност, ExpressVPN е отлична VPN услуга.

Правителствената цензура, геолокирането и засиленото киберпрестъпност са ключови причини хората да скрият своите IP адреси. Ако се чудите: „Как мога да скрия своя IP адрес безплатно“, можем да помогнем.

В тази статия ще споделим седем метода, за да скрием вашия IP адрес (наричан още IP маскиране) безплатно, заедно с няколко неща, които трябва да знаете предварително. Ще обясним и как можете да проверите дали вашият IP адрес е наистина скрит от различен IP адрес.

Най -добрият метод за скриване на истинския си IP адрес безплатно е да използвате надеждна безплатна услуга VPN (виртуална частна мрежа), като Proton VPN. Въпреки това, можете да получите още по -добри резултати с премиум VPN, като ExpressVPN.

Какво трябва да знам, преди да скрия безплатно IP адреса си?

Докато можете да разглеждате анонимно, когато скриете действителния си IP адрес, има неща, за които трябва да внимавате. Ето какво трябва да знаете, преди да скриете истинския си IP адрес.

 • Безплатните инструменти могат да бъдат опасни: Много безплатни VPN или пълномощници се създават от лоши актьори и вашето устройство може дори да стане уязвимо от атаки на злонамерен софтуер. От решаващо значение е да инсталирате антивирусно решение, за да защитите устройството си, когато използвате безплатен инструмент и да се гарантира, че избраният от вас инструмент е реномиран.
 • Промяната на вашия IP не осигурява вашата мрежа: Дори когато променя вашия IP адрес, безплатен инструмент може или не може да криптира вашата връзка. Без криптиране, хакери, правителството и вашия доставчик на интернет услуги (ISP) могат да пресекат вашата интернет връзка.
 • Някои безплатни инструменти могат да бъдат по -малко ефективни: Използването на прокси може да не ви помогне да получите достъп до уебсайтове с геоблокирани. Това важи и за някои безплатни VPN услуги. Ако се опитвате да скриете вашия IP адрес за достъп до геоблокирано съдържание, това може да бъде проблем. Вие мога Разгледайте този проблем, като изберете правилния VPN инструмент, все пак.
 • Твърде технически: Ако не се смятате за технологични, използването на NAT защитна стена може да звучи плашещо. Нашето ръководство ще гарантира, че можете да внедрите този метод, но може да бъде караница за тези, които не са удобни с мрежовия жаргон. Ако не ви е удобно да се занимавате с настройките на вашия рутер, най -добре е да използвате надежден, безплатен VPN.

Разбирането на тези факти е от решаващо значение за осигуряването на поддържане на сигурността и поверителността на вашето устройство, докато използвате един от методите по -долу, за да придобиете нов IP адрес.

Защо трябва да скрия IP адреса си?

Може да искате да скриете текущия си IP адрес за редица цели. Ето най -честите причини, поради които потребителите могат да искат да скрият оригиналния си IP адрес.

 • Поверителност: Скриването на вашия IP адрес помага да маскира онлайн действия от кой го прави. Правителството, вашия интернет доставчик, уебсайтовете, които посещавате, и търсачките, които използвате, могат да проследяват вашата онлайн дейност и местоположение, използвайки вашия IP адрес. Промяната на вашия IP адрес гарантира, че проследяването на данни не е свързано към нормалния ви IP адрес.
 • Достъп за блокирано съдържание: Много уебсайтове ограничават съдържанието въз основа на вашето географско местоположение. Например, ако сте в u.K., Ще видите различно съдържание в Netflix от някой, който е в Япония. Много уебсайтове блокират достъпа до напълно въз основа на това къде се намирате.
 • Заобикаля местна защитна стена: Мрежата на вашето училище или на работното място може да има IP-базирани ограничения. В някои случаи можете да ги заобикаляте, като скриете вашия IP адрес. Въпреки това, защитните стени са станали много по -сложни. Най -добрият ви залог за избягването им е да използвате една от най -добрите VPN услуги.

Как мога да разбера дали моят IP адрес е наистина скрит?

Можете да разберете дали вашият IP адрес е наистина скрит с просто търсене в Google. Просто Google „Какъв е моят IP адрес?”И ще видите публичния си IP адрес.

Направете това преди и след като скриете своя IP. Ако IP се е променил, вашият IP адрес е скрит. Ако видите същия IP адрес, тогава VPN или прокси не успяват да скрият вашия IP адрес. Има и други начини да проверите дали имате различен публичен IP адрес, като например използване на командата „ipconfig“ на Windows.

Законно ли е да скрия моя IP адрес?

Да, скриването на вашия IP адрес е законно, освен в няколко тежки цензура страни като Китай и Обединените арабски емирства. Обърнете внимание, че докато скриването на вашия IP адрес е напълно законно в повечето страни, незаконните дейности като изтегляне на пиратско съдържание остават незаконни, дори докато са свързани с VPN.

7 начина да скриете вашия IP адрес безплатно

Можете да скриете вашия IP адрес безплатно, като използвате различни методи. По -долу очертаваме подробно най -добрите.

1. Използвайте безплатен VPN

Надежден безплатен VPN е най -добрият ви залог, когато се опитвате да скриете вашия IP адрес безплатно. Някои търговски VPN доставчици предлагат безплатен план – наречен план „Freemium“ – който може да ви помогне да скриете вашия IP адрес, като ви присвои един от техните споделени IP адреси на техните VPN сървъри.

VPN сървър има пул от споделени IP адреси и когато се свържете, получавате присвояване на случая на случаен принцип. Някои VPN доставчици също предлагат частни опции за IP адрес, така че не е нужно да споделяте IP с други VPN потребители.

Избирането на просто всеки безплатен VPN доставчик може да компрометира поверителността ви, а в някои случаи да зарази устройството си със злонамерен софтуер. Създадохме списък с най -лошите безплатни VPN – Накарайте ви да стоите далеч от тях.

Имаме и списък с най -добрите безплатни VPN и предоставихме някои препоръки по -нататък, включително Proton VPN, Windscribe и Tunnelbear. Изберете един от тези VPN доставчици и трябва да сте добре.

Точният процес на свързване към VPN сървър за промяна на вашия IP адрес се различава леко сред VPN приложенията, но той е основно същото – Инсталирай приложението VPN, Стартиране то и Свържете се със сървър за иницииране на VPN връзка. Ще ви покажем как точно в стъпка по стъпка инструкциите по-долу.

Стъпка по стъпка ръководство: Как да скриете вашия IP адрес с безплатен VPN

Осигуряването на връзката ви с VPN е лесно. Proton VPN има отличен безплатен план, който е защитен и предлага неограничени данни. Ето как да го използвате, за да скриете вашия IP адрес безплатно.

  Регистрирайте се за безплатен VPN и инсталирайте приложението

Регистрирайте се за безплатен VPN, като Proton VPN. Тогава, Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето устройство.

Стартирайте приложението, Влезте в акаунта си и се свържете с VPN сървър. Безплатни потребители на Proton VPN могат да се свържат със сървър в u.С., Холандия и Япония. След като се свържете, вашият истински IP адрес ще бъде скрит. Когато имате достъп до уебсайт, той ще види новия IP адрес, присвоен от VPN вместо истинския ви IP адрес.

2. Използвайте прокси сървър

Прокси сървърът работи подобно на VPN. Вашият трафик се пренасочва чрез посреднически прокси сървър, който ви помага да придобиете IP адреса на този сървър. В известен смисъл VPN също са вид прокси. Съществуват обаче различни разлики между прокси и VPN.

Например, пълномощниците също не криптират връзката ви, както правят VPN, така че въпреки че истинският ви IP адрес ще бъде скрит, данните, които предавате над вашата мрежа.

Всъщност дори истинският ви IP адрес е изложен на риск при използване на прокси, тъй като заявките на вашия уебсайт ще бъдат изпратени на трета страна DNS сървър. Този сървър ще може да регистрира вашия истински IP адрес и ще трябва да се доверите, че няма да съхранява тази информация. Въпреки това, ако искате да използвате прокси сървър, ето как можете да го направите.

Отидете на безплатна прокси услуга, като например прокси за Hidemyass. Въведете уебсайта искате да получите достъп. Ако имате опцията, Изберете сървъра Местоположение съгласно ваше предпочитание. Щракнете върху „Съгласете се и свържете“ бутон.

3. Използвайте Tor: Проектът за маршрутизиране на лука

TOR (проектът за маршрутизиране на лука) ви помага да получите достъп .уебсайтове на лук. TOR мрежата е децентрализирана мрежа от криптирани точки за достъп, които прикриват вашия IP адрес. Тези точки за достъп се наричат ​​„възли.”

Уебсайтът, до който се опитвате да получите достъп, може да видите IP адреса на изхода (или последния възел). Последователността на възлите се променя всеки път, правейки вашата дейност непроследима. TOR обаче обикновено се използва за достъп до дълбоката мрежа. Това не е най -добрият вариант за стрийминг, сърфиране или торент.

Ако все още искате да използвате TOR, ще трябва да изтеглите браузъра Tor. След като браузърът е инсталиран, можете да го използвате като всеки друг браузър. Нито един от уебсайтовете, които посещавате, няма да може да вижда оригиналния ви IP адрес, стига да използвате браузъра TOR.

4. Нулирайте вашия рутер

Често рестартирането на изключване и включване на вашия рутер може да промени вашия IP адрес. Този метод обаче е много ударен или пропуснат. Вероятността за успех с този метод зависи от това колко дълго държите маршрутизатора или модемния изключен.

Ако искате да направите по -драстична стъпка, можете нулиране Вашият рутер. Обикновено има a бутон за рестартиране в задната част на рутера. натиснете и задръжте надолу този бутон, за да нулирате рутера. Когато маршрутизаторът се рестартира след нулирането, ще имате нов IP адрес.

5. Поискайте промяна в IP

Доставчиците на интернет услуги (ISP) често променят вашия IP адрес – те се наричат ​​динамични IP адреси. Ако обаче искате да промените IP адреса си по -бързо, можете да помолите ISP да го промени.

Когато се обадите на вашия ISP, уверете се, че имате под ръка текущия си IP адрес и информация за акаунта. Можете също да поискате a Статичен IP адрес – Те не се променят и струват допълнително.

6. Свържете се с друга мрежа

Всеки път, когато се свързвате с нова интернет мрежа, на вашето устройство се назначава нов IP адрес, освен в случаите, когато използвате статичен IP адрес. Ако вашият IP е бил включен в списъка или е компрометиран по друг начин, просто се свържете с друга мрежа.

Използването на Public WiFi не е най -сигурната опция, освен ако не използвате VPN връзка, така че избягвайте да използвате тези, за да промените IP адреса на вашата мрежа. Можете да се свържете с друга мрежа във вашия дом или офис или да използвате мобилния си телефон като гореща точка.

7. Използвайте Nat защитна стена

Безжични връзки Използвайте защитна стена на NAT (Network Address). NAT защитните стени позволяват на всички устройства, свързани към мрежа, да използват един и същ публичен IP адрес, но различен частен IP адрес на устройство. NAT защитната стена прикрива вашите частни IP адреси, но вашият публичен IP адрес все още се вижда.

Ако искате да проверите дали NAT е включен, ще трябва да разгледате малко във фърмуера на вашия рутер, тъй като всички рутери имат различни интерфейси. Ето общо ръководство за това как да активирате защитната стена на NAT.

Тип 192.168.1.1 или 192.168.0.1 в адресната лента на вашия браузър и натиснете “Влезте” ключ. Това ще ви помогне да получите достъп до фърмуера на рутера. Влезте, използвайки идентификационните данни, предоставени от производителя на рутера. Погледнете в съответните раздели като WAN настройки, за да търсите защитната стена на NAT. Активиране опцията, запазете и излезте от фърмуера на рутера.

3 -те най -добри безплатни VPN за скриване на вашия IP адрес

Безплатните VPN доставчици са най -добрият ви залог за скриване на вашия IP адрес без цена. Те обаче имат ограничения, включително ограничени месечни данни и ограничени местоположения на сървъра. Ако откриете, че имате нужда от първокласен VPN, погледнете най-добрия ни VPN списък-ExpressVPN е най-добрият VPN на пазара и се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на пари, която можете да използвате като безплатна пробна версия.

В противен случай, ако сте добре с ограниченията, ето най -добрите VPN, които предлагат надежден безплатен план.

1. PROTON VPN

 • Защита на изтичането на DNS
 • Неограничени безплатни данни
 • Бързи сървъри
 • Безплатен план само в 3 държави

Proton VPN е най-добрият безплатен VPN, тъй като е бърз, сигурен, предлага неограничени данни и има строга политика за не-логи. Той също така деблокира повечето уебсайтове с геоблокиране и стрийминг платформи, включително Netflix и Amazon Prime Video.

Всички DNS заявки, направени през вашето устройство, след като сте свързани към Proton VPN сървър, се разрешават от частните DNS сървъри на Proton VPN. Никоя трета страна не може да получи достъп до вашите DNS заявки, като прави вашата онлайн активност анонимна. Прочетете повече за Proton VPN в нашия изчерпателен преглед на Proton VPN.

Седем начина да скрия моя IP адрес

Трудно е да бъдеш анонимен в интернет. Потребителите, които сърфират в мрежата, се наблюдават голяма част от трафика си и записани благодарение на своя IP адрес, който е уникален идентификатор, присвоен на всяко устройство онлайн. Въпреки това, скриването на вашия IP може да ви помогне да върнете вашата анонимност, сигурност и поверителност онлайн. В тази статия ще обясним как да скриете вашия IP адрес – и как да го направите безплатно.

Защо да скрия моя IP адрес?

Въпреки че скриването на вашия IP адрес не е необходимо, има редица законни причини, поради които може да искате да промените вашия IP адрес.

 • Сигурност. Може да използвате необезпечена връзка и не искате да рискувате да изложете личната си информация.
 • поверителност. Просто казано, може да не искате вашата активност или навици да се проследяват – независимо дали е от някой друг в една и съща мрежа, от рекламодатели и компании или от правителството.
 • Достъпност. Ако посещавате училище или работите за компания, която ограничава или филтрира уеб съдържание за потребителите на WiFi, скриването на вашия IP адрес може да помогне да изберете тези досадни ограничения. Освен това може да искате да получите достъп до съдържание, което е достъпно само за хората в определени области или страни.

Всички тези причини нямат нищо общо с незаконната дейност и всичко свързано със защитата на себе си и вашата онлайн дейност.

Използвайте частен браузър, като TOR, за да скриете вашия IP адрес

Как да скрия моя IP адрес

Няма нито един перфектен начин да скриете вашия IP адрес. Потребителите, които искат да го направят, имат няколко опции. Трите най -добри начина за промяна на вашия IP адрес са чрез:

 • Използване на VPN
 • Използване на прокси сървър
 • Свързване с вашия доставчик на интернет услуги

И трите работят по различен начин. Потребителите могат да сравняват трите за своите компромиси по отношение на сигурността, разходите и поверителността.

Използвайте VPN

Най -добрият начин да скриете истинския си IP адрес е използването на виртуална частна мрежа или VPN. Той работи като посредник между вашата мрежа и вашето устройство и помага да се прикрие вашия IP адрес. Той криптира връзката ви с помощта на техники за сигурно тунелиране, защитавайки всички онлайн преводи на данни, докато те преминават между вашето устройство и вашата крайна дестинация. Информацията преминава от вашето устройство до сървъра на вашия VPN доставчик, а след това от сървъра на вашия доставчик до крайната дестинация. Въпреки че не ви дава постоянен нов IP адрес, скриването на вашия IP с този метод по същество предлага същите предимства.

VPNS сигурно скрийте вашия IP адрес, защото заместват действителния ви IP адрес с „виртуален“, предоставен от VPN. Когато се свържете с интернет, независимо дали чрез браузър или приложение, никой не може да види вашия IP адрес освен вашия VPN доставчик. Въпреки че не е невъзможно да се открият, VPN е трудно да се открият, което означава, че вероятно никой онлайн няма да знае, че криете вашия IP.

Тъй. Изборът на нискокачествена VPN услуга побеждава цялата цел на VPN. Ето защо безплатните VPN услуги са ненадеждни и не трябва да се вярват. Въпреки че VPN, които си струва да се използват, не са безплатни, те предлагат безброй предимства на потребителя, включително да скрият своя IP.

Използвайте прокси сървър

Прокси сървърът е нещо като VPN: той може да маскира вашия IP адрес и да промени местоположението на вашия IP адрес. Прокситата обаче не са толкова здрави, колкото VPN, когато става въпрос за скриване на вашия IP адрес. Те крият вашия IP адрес, като го заменят с различен IP адрес, преди уеб трафикът ви да стигне до местоназначението му. Прокситата са по същество шлюзове между клиент и останалата част от интернет.

Прокситата осигуряват поверителност и степен на анонимност, въпреки че са открити много прокси сървъри. Те не криптират трафика ви или не крият вашия IP, докато той пътува до сървъра, но те маскират вашия IP от останалата част от интернет. Ако имате прокси и искате да видите дали той може да бъде открит, използвайте инструмент за проверка на прокси, за да анализирате връзката си.

Свържете се с вашия интернет доставчик

Друга опция за скриване на вашия IP адрес е да се свържете с вашия доставчик на интернет услуги (ISP) и да поискате нов IP. Това гарантира, че всеки трафик или дейност, свързани с предишния ви IP, не е свързан с новия ви IP. Ако обаче продължите същите онлайн навици и поддържате същия онлайн отпечатък, тогава е вероятно уебсайтовете да могат да вземат факта, че все още сте същия потребител.

За да промените IP чрез вашия ISP, свържете се с тях с информацията за вашия акаунт и текущия IP адрес. Много интернет услуги използват динамични IP адресни системи, което води до периодично промяна на IP адресите. Ако обаче искате да поискате статичен IP адрес – този, който остава същият, освен ако ръчно се променя – вероятно ще трябва да платите.

Как да скрия моя IP онлайн безплатно

Въпреки че платената VPN или прокси услуга е най -добрият и сигурен начин да скриете вашия IP, понякога тези просто не се вписват в бюджет. Ако искате да скриете вашия IP адрес, но не можете да си купите прокси или VPN, опитайте да скриете своя IP безплатно от:

 • Използване на TOR или подобни анонимни браузъри
 • Свързване към друга мрежа
 • Използване на публичен WiFi
 • Изключване на вашия модем

Научете повече за всеки метод по -долу, ако искате да скриете вашия IP адрес безплатно.

Използвайте TOR или подобни браузъри

TOR е мрежа за безплатна употреба, която прикрива вашата идентичност онлайн чрез три слоя криптиране. Проектът за рутер на лук първоначално е създаден, за да се увери, че потребителите имат пълна анонимност онлайн и се опитват да направят това, като предотвратяват проследяването на реклами и се уверяват, че потребителите не оставят никакви онлайн пръстови отпечатъци, когато използват браузъра си TOR. Като доброволен проект той е напълно безплатен за всички потребители и той крие вашия IP, като отскочи връзката ви от стотици релейни сървъри, разположени в цялата мрежа. Това е по същество уебсайт, който крие вашия IP, тъй като не съхранява вашите данни и ви позволява да разглеждате свободно.

Въпреки това, с TOR, вие компрометирате скоростта за поверителност. Множество слоеве на криптиране на TOR причиняват забавяне на връзката. Това може да си струва някои да скрият своя IP безплатно, но имайте предвид скоростта на Tor, когато обмисляте вашите опции.

Свържете се с друга мрежа

Въпреки че звучи просто, свързването с друга мрежа променя вашия външен или публичен, IP адрес. Впоследствие той също променя вътрешния или частен IP на вашето устройство, тъй като това е присвоено от мрежа. Ако искате да скриете вашия IP адрес – IP, което вашето устройство има, когато сърфирате у дома или на работа – опитайте да се свържете с друга мрежа.

Използвайте публичен wifi

По същия начин, ако искате да промените вашия IP адрес, използването на публични WiFi мрежи ще присвои на вашето устройство различен IP, тъй като това е нова мрежа. Бъдете предпазливи; Използването на безплатен или публичен WiFi незащитен може да бъде рисковано, тъй като ви отваря заплахи за киберпрестъпления и кражба на информация в цялата мрежа. Ако използвате безплатен wifi, уверете се, че го правите безопасно.

Изключете вашия модем

Може би най -простият начин да получите нов IP адрес и да скриете вашата онлайн идентичност е чрез изключване на вашия модем. Когато загубите връзката си с вашия интернет доставчик – което се случва, когато изключите вашия модем – вашият IP може да бъде преназначен. Когато се свържете отново, ако предишният ви IP е преназначен, ще ви бъде назначен нов IP адрес.

Този метод не винаги работи, но колкото по -дълго оставяте модема си да е изключен, толкова по -голяма е вероятността да успеете. Изключете модема си за петнадесет минути най -малко най -малко.

Избор на най -добрия метод за скриване на IP

Отново няма един перфектен начин да скриете вашия IP адрес. Методът, който сте избрали, ще зависи от вашите приоритети. Цената, сигурността, скоростта, постоянството и надеждността са всички фактори, които трябва да се вземат предвид.

Ако е в рамките на вашия бюджет обаче, най -добрият начин да скриете вашия IP адрес е с VPN. Това е най -надеждното и сигурно и като цяло използването на VPN не влияе значително на скоростта или производителността на вашето устройство. Въпреки това, безплатните VPN и безплатните пълномощници са опасни; Ако обсъждате получаване на безплатен VPN, препоръчваме да използвате един от другите безплатни методи, за да скриете вашия IP вместо това.

Често задавани въпроси

Как мога да скрия IP адреса си онлайн?

Трите най -добри начина да скриете вашия IP адрес са да:

 • Използвайте VPN
 • Използвайте прокси сървър
 • Свържете се с вашия доставчик на интернет услуги

И трите работят по различен начин. Потребителите могат да сравняват трите за своите компромиси по отношение на сигурността, разходите и поверителността.

Какво е моят IP?

Можете да посетите началната страница на сайта, за да намерите моя публичен IP, както IPv4, така и IPv6, ако бъде открит.

Незаконно ли е да скрия моя IP адрес?

Не, не е незаконно да скриете вашия IP адрес. Докато не правите нищо незаконно онлайн, скриването на вашия IP е напълно добре. Много потребители крият своите IPS за повишена поверителност, по -добра сигурност или по -голяма анонимност.

Използвайте защитени браузъри, за да скриете вашия IP адрес

Има ли браузър, който крие IP адресите?

Има многобройни браузъри за поверителност, които предлагат защита на поверителността като блокиране на бисквитки, уеб активност и IP адреси. Браузъри за поверителност, които маскират вашия IP адрес, включват браузър Avast, Opera и Epic Privacy.

Как да скрия IP напълно?

Най -успешният начин да скриете вашия IP е чрез VPN. Виртуалните частни мрежи осигуряват последователно укриване, когато сърфирате в мрежата, без караницата да се свържете с вашия интернет доставчик или да се налага ръчно да променяте вашия IP всеки път, когато отидете онлайн.

Мога ли да скрия IP адреса си без VPN?

Има много начини да скриете вашия IP дори без VPN. Опитайте прокси, браузъра TOR или изключване на вашия модем.

Може ли да се проследи скрит IP адрес?

Не, не може да се проследи скрит IP адрес. Използването на защитен метод, като VPN или прокси, предпазва вашия IP и интернет трафик от проследяване или проследяване от всяка друга трета страна.

Имайте предвид обаче, че вашата онлайн активност не е напълно изчезнала – тя е само под различен IP адрес. Ако продължите да посещавате едни и същи уебсайтове, изпълнявайте едни и същи задачи и по друг начин действайте една и съща онлайн, вашият цифров отпечатък ще остане същият. Възможно е уебсайт или браузър да осъзнае, че сте един и същ потребител по този начин, въпреки че те все още не могат да проследят скрития ви IP.

 • Не продавайте моята лична информация
 • Променете съгласието