Има ли уебсайтове, които изброяват нови издания на филми за торент

Contents

Тя е свалена много пъти от американските власти. Ето защо собственикът и модераторите на Kickass Torrents продължават да променят разширението на торентите на Kickass много пъти или името на домейна също се променя много пъти в миналото. Той е блокиран от няколко държави и доставчици на интернет доставчици.

15 най -добри сайтове за торент за филми за изтегляне на филмови торенти

Сайтовете на филмовите торенти винаги са били любимите източници на всички да получат всякакъв вид медийни файлове, филми, песни, PDF, електронни книги, софтуер и какво ли още не. Но тъй като наскоро са затворени много най -добри сайтове за торен за филми, много хора се чудят на най -добрите уебсайтове за торент на филма, които все още работят през 2022 г.

Така че нека да продължим по -нататък, за да проверим кои най -добри уебсайтове на филми за торент все още са активни, за да служат на всякакви медии на любителите на Torrents.

Преди да започнем с нашия топ 10 списък на най -добрите сайтове за торент за филми, позволете ми да посоча, че използването на торентни сайтове е незаконно в някои страни. И използването на такива уебсайтове за изтегляни филми се счита за нарушение на закона.

Така че, ако принадлежите към всякакви такива страни, в които са забранени сайтовете за торен за филми, тогава ви се предлага да получите достъп до уебсайтовете по -долу на свой риск. И не забравяйте да скриете вашия IP, за да останете в безопасност от капан за отдаване на незаконни дейности. В тази бележка нека започнем със списъка.

15 най -добри сайтове за торент за филми за 2022 г

Име Уебсайт Преглед
Пиратският залив https: // thepiratebay.org/ Прочетете преглед
Extratorrent https: // extratorrent.cd/ Прочетете преглед
Rarbg https: // rarbg.е/торенти.php Прочетете преглед
Yts.Ag https: // yts.am/ Прочетете преглед
EZTV.Ag https: // eztv.Ag/ Прочетете преглед
Торенц https: // torrentz.io/ Прочетете преглед
TorrentDownloads https: // www.TorrentDownloads.аз/ Прочетете преглед
Торенти.аз https: // торенти.аз/ Прочетете преглед
1337x https: // 1337x.да се/ Прочетете преглед
Zooqle https: // Zooqle.com/ Прочетете преглед
Торлок https: // www.Торлок.com/ Прочетете преглед
Limetorrents.cc https: // www.Limetorrents.информация/ Прочетете преглед
Kickass торенти https: // katcr.co/ Прочетете преглед
Katmoviehd.ЕС https: // katmoviehd.ЕС/ Прочетете преглед
MovieZadication https: // moviezaddiction.информация/ Прочетете преглед

1. Пиратският залив

Пиратският залив

Пиратският залив е най -добрият филм за разтопяващи се сайтове за всички времена. И това е моят виден източник на получаване на торентни файлове, когато се нуждая от изтегляне на някакъв последен филм, музика или всякакви медии по този въпрос. Pirate Bay е най -популярният уебсайт за индексиране на торент в света, който има най -голямата библиотека от торент от всички други сайтове за торент в интернет.

Причината, която прави сайтовете на Pirate Bay The King of Torrents, е нейният елегантен интерфейс, бърза обработка и голямата му база данни с торент файлове.

Pirate Bay се предлага на 35 езика, което го прави най -добрият вариант за торент за почти всички хора в света. С елегантния интерфейс, елегантен дизайн и голяма колекция от торентни неща, Pirate Bay е оглавил списъка ми с най -добрите сайтове за торент на филма. И продължи да остава любимият ми за всички времена.

2. Extratorrent

Extratorrent

С голяма база данни с филми, песни, игри и софтуер, Extratorrent е следващият голям играч в света на торента. Всъщност Extratorrent е един от първите ми торент уебсайтове, на които попаднах. Extratorrent стартира през 2006 г. И от 12 -те дълги години уебсайтът обслужва безплатно любителите на торента.

Интерфейсът на ExtraTorrent е интуитивен и наистина е лесно да се разглеждате през любимите си филми, телевизионни предавания, музика и други торентни файлове на уебсайта. Нещото, което най -много ми харесва в Extratorrent, е изброяването на топ 10 торента от текущото време в различни категории като филми, телевизия, предавания, музика, игри, аниме и т.н. На самата начална страница.

И ако искате да търсите конкретни торентни файлове от базата данни Extratorrent, има голямо поле за търсене в горната част на началната страница, което можете да използвате, за да търсите желаното от вас съдържание.

3. Rarbg

Rarbg

RARBG е друг най -добър уебсайт за торент на филма, който получава над 300 000 посетители на ден. RARBG улеснява споделянето на партньорски файл с помощта на протокола BitTorrent. И предлага почти всички видове торентни файлове, включително филми, музика, софтуер и т.н.

Интерфейсът на RARBG е доста идентичен с други торентни сайтове и не е много по -различен от другите сайтове по отношение на интерфейса. Когато посещавате горната връзка, ще видите доста кокетна страница за търсене на торент с черно -синя комбинация от цветове. И ще има някакъв предложен торент над големия бутон за търсене.Там можете да потърсите желания торент файл

Така че безспорно, Rarbg е един от най -добрите сайтове за торент на филма, които трябва да посетите, за да търсите любимите си торентни неща.

4. Yts.Ag

Yts.ag

Yts.Ag е още едно популярно име и един от най -добрите сайтове за торент на филма в списъка. Както всеки друг торент сайт, наличен в интернет, YTS.AG също предлага почти всички видове филмови файлове в 720p, 1080p и 3D качество.

Yts.Ag има ясен интерфейс. И уебсайтът изглежда доста спретнат, за да сърфира наоколо. А филмите, налични на YTS, са в ниско размер, но с високо качество. Въпреки че, YTS може да няма толкова голяма база данни, колкото другите топ играчи в бранша. Но съм сигурен, че няма да оставите уебсайта с празни ръце, след като посетите YTS.

5. EZTV.Ag

Eztv.ag

Търсите ли торент уебсайт, посветен на телевизионните торенти?? Ако отговорът ви е да, тогава EZTV.Ag е този за вас. Това е официален уебсайт на телевизионния торент, който има голяма колекция от телевизионни сериали и файлове, от които да избирате.

EZTV.AG е популярен уебсайт, който получава милиони потребители всеки месец и не се различава от другите най -добри уебсайтове за торент, когато става въпрос за скорост, обработка и интерфейс. Така че няма смисъл да описвате как можете да търсите любимите си телевизионни предавания на уебсайта, тъй като вече го знаете чрез други уебсайтове.

6. Торенц

Торенц

За разлика от други Torrent уебсайтове в списъка, Torrentz е основно мета-търсене на двигател с торент файлове, който разкрива резултата от почти всички най-добри сайтове за торенти в списъка. И така, накратко, Torrentz е един такъв сайт за торент, който е комбинациите от десетки други най -добри уебсайтове на торент.

Торенц се споменава като Torrentz2.IO Mirror и има над 309756 активни торента, индексирани в момента на уебсайта. Така че накратко Torrentz е надежден уебсайт, който трябва да опитате, ако искате да проучите още опции за торент на филма. Или за да бъдем точни, ако искате да проучите десетки опции за торент на една платформа.

7. TorrentDownloads

TorrentDownloads

TorrentDownloads е отличен сайт за торент, който предлага да търси и изтегля филми от всякакъв вид. Интерфейсът на уебсайта е страхотен и дава вибрациите на надеждна платформа. За разлика от други евтини уебсайтове на торент, TorrentDownloads не идва с тромави реклами по цялата страница и това е основната причина, която ме прави като TorrentDownloads повече.

TorrentDownloads има невероятна колекция от торенти, които да прегледа. И началната страница е добре категоризирана в различни секции като музика, телевизионни предавания, филми, игри и т.н., което прави наистина лесно да се ориентира през уебсайта.

8. Торенти.аз

Torrents.me

Торенти.Аз съм още един голям играч в света на торентите. И е изключително популярно сред любителите на филма. Уебсайтът има голяма база данни с филми. И той комбинира предимно резултатите от Torrentseeker, Zoogle и Torrentz2.

Най -доброто нещо за уебсайта, който го отличава от останалите уебсайтове на торент, е Analytics на тенденциите за търсене. Разглеждайки тенденциозния порой от текущото време, ще имате идеята какво да гледате. И ако вече имате своя списък за наблюдение, тогава можете да го изкопаете от базата данни на уебсайта, като направите просто търсене от лентата за търсене.

9. 1337x

1337x

1337x е един от най -добрите сайтове за торент за филми и е доста популярен сред торент изродите. Подобно на други най-добри филмови сайтове за торент в списъка, 1337x също поддържа споделяне на партньорски файл. И предлага всички видове проверени торенти, включително филми, музика, игри, софтуер и други.

Всъщност 1337x има всичко, което го прави виден вариант на торент. И мога да се обзаложа, че ще харесате уебсайта веднага щом посетите него. От красив елегантен дизайн до усъвършенствания интерфейс, огромна гама от торент файлове до невероятната колекция от филми, музика, софтуер, игри и т.н., 1337x има всичко, което го прави да се откроява от тълпата.

10. Zooqle

Zooqle

Последният, но не на последно място, Zooqle е следващият уебсайт на торент, който го е направил в списъка. Zoogle има колекция от над 3 милиона проверени торента и това е основната причина за неговата популярност.

След спирането на торентите на Kickass, Zoogle се очертава като един от най -добрите сайтове за торент на филма. И става все по -популярно за времето. Въпреки това, вие изисквате да се регистрирате на уебсайта, за да изтеглите желания торент файл. И по тази причина аз изброих този уебсайт в последния.

11. Торлок

Torlock може да бъде следващият ви избор да получите най -новите и топ филмови торенти. Torlock има 49 милиона проверени торента сега. Освен филми, тук можете да получите торентни връзки на телевизия, игри, музика, софтуер, аниме, електронни книги, аудибук, изображения, възрастни и други.

Torlock разполага с чист и удобен за потребителя интерфейс. Едно от най -добрите неща за сайта за филми Torlock Torrent е, че те плащат 1 долар на потребителите му за намиране на фалшиви торенти. Това показва колко ги интересува качеството. И затова е известен като недобросъвестен сайт за торент.

Това не е най -старият уебсайт за торент, но поемане на водеща в торентна игра и става първият избор на потребителите.

Torlock има секции за свежи и топ 100. Под Fresh Section ще намерите всички торентни файлове, които се добавят наскоро и под топ 100, топ 100 торента, тъй като името предполага.

12. Limetorrents.cc

Limetorrents.CC е един от най -старите уебсайтове за торент на филми. Limetorrents.CC ви предоставя съоръжение да изтегляте торенти от различни типове съдържание, включително филми, игри, музика, телевизионни предавания, аниме и други от 2009 г. Limetorrents е забранен във Франция и Австралия.

Потребителският интерфейс на LimetOrrents е много приятелски настроен и добре организиран. Можете да намерите желания филм торент връзки тук много лесно. Базата данни с лиморати е много огромна, има 9+ милиона торента, а най -вече торентите са законни.

Ако LimetOrrents е свален или блокиран във вашата страна, можете да опитате по -долу огледални връзки.

Огледални връзки на лиморати:

 • https: // www.Limetorrents.Азия/
 • https: // www.Limetorrents.зона/

13. Kickass торенти

Kickass Torrents е много по -стар и популярен сайт за торент на филма като Limetorrents.cc. Той стартира през 2008 г. Според Wikipedia, това е бил най -посещаваният уебсайт на Torrent през ноември 2014 г.

Тя е свалена много пъти от американските власти. Ето защо собственикът и модераторите на Kickass Torrents продължават да променят разширението на торентите на Kickass много пъти или името на домейна също се променя много пъти в миналото. Той е блокиран от няколко държави и доставчици на интернет доставчици.

Регистрацията не е задължителна. Той ви позволява да изтегляте от стари до най -нови филмови торенти, приложения, телевизия, аниме, музика, игра, xxx, книги и много други видове торенти. Добре организиран и сърфиращ опит е страхотен. Базата данни на Kickass Torrents е в изобилие. Следователно, той спомена в списъка на уебсайтове за торент на филма.

Kickass Torrents огледални сайтове:

 • https: // kat.SX/
 • https: // kat.am/
 • http: // kickasstorrent.cr/

14. Katmoviehd.ЕС

Katmoviehd.EU ви позволява да изтеглите холивудски филми, телевизионни предавания, аниме, WWE, Wrestling, UFC и 18+ филми за възрастни. Можете да използвате полето за търсене и категория за Brose Torrent файлове.

Той поддържа актуализирана своята база данни с торент файл с нови файлове. По този начин можете да намерите повечето най -нови издадени филми, които изтеглят връзки тук.

За да изтеглите торент файл в Katmoviehd.EU, щракнете върху миниатюра и затворете прозореца, който се отваря след щракване и след това щракнете отново на миниатюра.

Сега тя носи страницата на резултатите с връзки и снимки на екрана. Сега щракнете върху бутона за изпращане за проверка на човека, след като щракнете, ще видите пълна страница и бутон „Двойно щракнете, за да генерирате връзка“ в горната част на страницата. Сега щракнете два пъти върху това и ще видите бутон в долната част „Отидете да изтеглите връзка“. След щракване върху това ще стигнете до финалната страница, която ще ви покаже, че изтегляте връзки. Понякога процесът може да варира.

Като цяло това е добър уебсайт за торент на филма. Ако не сте доволни от филмовите торентни сайтове, можете да опитате за това. В случай, че не ви харесва това, преминете към следващия.

15. MovieZadication

MovieZadication ви позволява да изтегляте Боливуд, Холивуд и Регионални филми. Освен филми, можете да изтеглите и популярни телевизионни предавания.

При първото кликване рекламите могат да се отворят или могат да ви изпратят в нов раздел, който трябва да затворите и да се върнете, за да резултатите, където ще намерите цялата информация относно филмите заедно с връзките за изтегляне.

Ако намерите любимата си връзка с филма, счупена, тогава можете да кажете на администратора, като пуснете коментар. Той ще се радва да добави съгласно вашето изискване.

Отделно от тези 13, има няколко други филмови торента сайта, които са достатъчно добри и предлага прилична колекция от торент файлове, които да търсят от другата страна на. Някои от тях са по -долу.

 • https: // yourbittorrent.com/
 • http: // torrentsgroup.com/
 • https: // www.ettv.телевизор/
 • https: // torrentgalaxy.org/
 • http: // www.Toorgle.com/
 • https: // www.Seedpeer.аз/
 • https: // www.Cinisearch.GA/
 • https: // isohunts.да се/
 • https: // www.Torrentfunk.com/
 • https: // www2.01Torrent.мрежа/
 • https: // www.Limetorrents.информация/
 • https: // yourbittorrent.com/
 • https: // www.TorrentDownload.ch/
 • https: // www.Skytorrents.хаха/
 • https: // bobtor.com/
 • https: // pirateiro.com/
 • https: // nyaa.si/

Други езици филми за торент уебсайтове:

 • http: // 7tor.org/
 • https: // arenabg.com/
 • https: // rutracker.org/форум/индекс.php

Забележка: Тази статия е единствено за образователната цел. В близкото минало изтеглянето на филми от Torrents е обявено за незаконно. И ние също не насърчаваме пиратството.

Ръчно подбрани неща за вас:

 • 15 безплатни приложения за филми за Android
 • 12 приложения като Popcorn Time
 • 10 приложения като Showbox, които любителите на филма не могат да пропуснат
 • 10 неблокирани музикални сайта в училища, колежи, работни места
 • 10 музикални приложения, които не се нуждаят от wifi

Заключение:

С внезапното изключване на много топ филми, много потребители бяха оставени във въпроси, за които сайтовете за торент на филма все още са онлайн и могат да се разчитат. Така че, за да облекча работата си на изследвания, съставих горния списък на някои стари и най -нови филмови торенти, които са активни и днес днес.

С някои нови издания от списъка на най -добрите филми Torrent Websites 2019, има някои стари големи риби, които са успели да оцелеят в забраната на правителството. И от всички подобни уебсайтове, любимите ми за всички времена остават еднакви i.E. Пиратският залив. И се надявам и горният списък да ви помогне да се натъкнете на някои най -добри филмови сайтове за торент през 2019 г.

Списък с филми на Torrents

Reddit и неговите партньори използват бисквитки и подобни технологии, за да ви осигурят по -добро изживяване.

Приемайки всички бисквитки, вие се съгласявате с използването на бисквитки за доставяне и поддържане на нашите услуги и сайт, подобряване на качеството на Reddit, персонализиране на Reddit съдържание и реклама и измерване на ефективността на рекламата.

Отхвърляйки несъществени бисквитки, Reddit все още може да използва определени бисквитки, за да гарантира правилната функционалност на нашата платформа.

За повече информация, моля, вижте нашето известие за бисквитки и нашата Политика за поверителност .

[Актуализирано] Топ 10 сайтове за торент 2023 за безопасно изтегляне на филмов торент

BitTorrent е протокол, включващ практиката на споделяне на файлове на партньорски файл, използван за разпространение на големи обеми от данни по интернет. За разлика от традиционното изтегляне на файлове, той има по -бърза скорост на изтегляне поради повече Leechers. Това доведе до скок в сайтовете за изтегляне на Bittorrent и торент клиенти в Интернет. Те са добри места за изтегляне на филми Торент, музикален торент, софтуер и т.н. Които обаче са най -добрите торентни сайтове? Ето актуализиран списък на топ 10 филмови сайтове за торент 2021, където можете да изтеглите най -новите филми Torrent безопасно, както и музика, приложения, игри и други. Този списък е направен с оглед на популярността, ранг на трафика, качество на торент файлове и други фактори.

Безопасно ли е и законно да изтегляте филми и други файлове от торент сайтове?

Можете да изтеглите безплатно всякакви торенти, но торент сайтове могат да ви изложат на риск да бъдете глобени и дори в затвора. Изтеглянето на филми, музика и други са незаконни. Това противоречи на законите за авторското право в много страни и региони. Ако искате да притежавате висококачествени филмови файлове, силно препоръчваме да купувате или наемете филмови DVD и след това безплатни DVD на RIP на MP4, AVI, MOV и други популярни медийни формати и устройства Приемливи формати. Много страни и региони легализираха DVD разкъсване за лична и честна употреба.

Безплатно сваляне За победа 7 или по -нова версия
Безплатно сваляне За Mac OS X 10.6 или по -късно

ЗАБЕЛЕЖКА: Торент сайтове винаги идват и си отиват без предупреждение. Те може да са свалени по всяко време. Ще актуализираме състоянията им възможно най -скоро.

[Актуализирано] Списък на сайтовете на Торен филмов торент през 2023 г

Име на сайта на торент

Интернет адрес

Алекса ранг

Коментари

The Pirate Bay (в момента офлайн)

Isohunt.до (в момента офлайн)

1. The Pirate Bay – В момента офлайн

Pirate Bay е най -популярният сайт за изтегляне на торент за изтегляне на филми за потребители на Bittorrent. Веднъж се спусна заради правни проблеми и блокади на ISP. Въпреки това, той се възражда с милиард прегледи на страница на месец.

• Торент файлове: музика, видеоклипове (включително филми торенти), софтуер, игри и други.
• Характеристики: Той предоставя изчерпателни ресурси, които могат да бъдат намерени без усилие. Потребителите на торент могат да задават език, както им харесва. Но скоростта на изтегляне може да е нейният недостатък.
Свързани публикации: The Pirate Bay Down || Алтернативите на пиратския залив || Деблокирайте пиратския залив

2. Kickasstorrents

Този топ торент сайт е създаден през 2009 г. Както по -горе споменатият филмов торент сайт TPB, той също някога е срещал проблеми с домейни и блокади. Но в днешно време все още продължава с изненадващи изгледи на страници.

• Торент файлове: филми, музика без загуби, телевизионни предавания, игри, приложения, аниме, книги и т.н.
• Характеристики: Това, което прави Kickasstorrents специална, е системата за коментари и обратна връзка. Потребителите предлагат своите препоръки и предупреждения, след като наблюдават качеството на торентите.
Свързани публикации: Unblock Kickasstorrents || Fix Kickasstorrents затвори

Забележка: Предишни домейни като Kat.CR, Kickasstorrents.com, Kickass.до, Кат.pH, кастатичен.com и thekat.Телевизията е свалена. Сега можете да отидете в един от огледалните сайтове kickasstorrents.до, katcr.до, kickasstorrents.Cr, Kickasstorrent.Cr, Kat.съм или Алтернативи на Kickasstorrents.

3. Torrentz – недостъпно сега

Torrentz е безплатен двигател за мета-търсене. За разлика от други сайтове за топ торент, той индексира торент файлове, като най -новите филмови торенти от различни сайтове. Според официалното изявление, тя може да индекс 47 247 956 активни торенти от 166 896 339 страници на 25 домейна. Въпреки това, сега не може да се използва за индексиране на филмовите торенти. Можете да отворите уебсайта, но нищо не се случва всеки път, когато въведете ключови думи в полето за търсене.

4. Extratorrent – Extratorrent с всички огледала се офлайн за постоянно през 2017 г

Extratorrent също беше веднъж популярен торент сайт. Той спечели голям брой потребители. Благодарение на добре организирани категории, потребителите на торент лесно биха могли да търсят това, което искат.

• Torrents файлове: филми, телевизия, музика, софтуер, игри, аниме, книги, снимки, мобилни телефони и т.н.
• Характеристики: Много от торентните файлове са от надеждни и проверени качващи. Този сайт предлага огромно количество информация, представена с всеки видеоклип, включени екранни снимки, които бяха полезни при преценка на качеството на видео и изтегляне на филми Torrent.

5. Yts.Ag

Yts.Ag е истинският YTS домейн за нова група Yify. На този филм Torrent Torrent сайт за изтегляне можете да разглеждате и изтегляте филми на Yify с отлични 720p, 1080p и 3D качество, всички в най -малкия размер на файла.

• Торент файлове: филми.

6. Rarbg

BARBG е бързо развиващ се филм за торент на филма. И заедно с Isohunt, това е друг уебсайт на торент, който не е блокиран във Великобритания.

• Торент файлове: филми, XXX (18+), телевизионни предавания, игри, музика, софтуер и т.н.

7. Торент изтегляния

Torrent Downloads е нов запис в Топ 10 Списък на сайтове на торента от 2023 г. От този сайт можете да изтеглите Guardians of the Galaxy Vol.2, Beauty and the Beast, както и други горещи холивудски филми, за да се забавлявате да се забавлявате по време на Covid-19 Self-Quarantine. Сега той има 706 184 филмови торента в 25 подкатегории.

• Торент файлове: филми, аниме, телевизионни предавания, музика, игри, софтуер и други.

8. торент – надолу

Torrenthound също беше добър сайт за торент на филма. Беше чисто и нямаше да достави изскачащ прозорец, когато натиснете линк. Но този сайт не идва с категории, като филми, телевизионни предавания. Тя поставя различни видове торентни файлове заедно. За да разберете Target Movie Torrent, трябваше да се възползвате от лентата за търсене. В момента http: // www.торент.com/ е надолу, но се спекулира да се върне в близко бъдеще.

• Торент файлове: филми, игри, музика, приложения, телевизионни предавания.

9. Isohunt.до – в момента офлайн

Isohunt е известна търсачка за торент P2P. Тук потребителите могат да филтрират торентите по категория и по състояние (проверено или не).

• Torrents файлове: филми, музика, игри, софтуер, аниме, сериали и телевизионни предавания, книги и т.н.
• Характеристики: Torrent файловете често се актуализират и бързи скорост на изтегляне.

10. Bitsnoop – надолу в началото на 2017 г

Това беше един от най -големите индекси на Bittorrent, претендиращ за индекс на десет милиона торенти по време на писането. Когато търсите торент, бързо ще бъдете представени с голям списък с проверени торенти. Той обаче реши да се затвори в началото на тази година и да предаде своите данни на колегата Torrent Search Engine Zooqle.

• Торент файлове: филми, телевизия, аудио, игри, софтуер и други.

11. 1337x

1337x Изтегляне на филми за торент става популярен след затварянето на Kickasstorrents. Той предлага тонове изтегляния на торент, качени от специална група качващи. 1337x обаче е блокиран в много страни като в, AU и FR. Но можете да опитате различни огледални сайтове като 1337x.е или 1337x.съм.

• Торент файлове: филми, телевизионни предавания, игри, музика, приложения, аниме, документи, XXX и т.н.
• Характеристики: Сайтът съдържа тонове торентни файлове и магнитни връзки.

Безплатен RIP DVD филм на MP4, вместо да изтегля филм Torrent

Незаконно е да изтегляте филмови торенти. Торент сайтове лесно се блокират. Препоръчвам ви да предавате филм чрез Amazon Prime Video, Hulu, Netflix и т.н. Или купувайте филми на DVD и копирайте DVD -та на iPhone, iPad, мобилни телефони, HDTVS. За да разкъсате DVD към общи медийни формати за възпроизвеждане на мобилни телефони и HDTV, трябва да държите професионален DVD Ripper в ръка. Трудна задача обаче е да изберете безплатен, но полезен DVD Ripper от множество приложения за разкъсване на DVD. Елементите, които трябва да се вземат предвид, включват DVD декриптиране способност, поддържани изходни профили, DVD скорост на разкъсване, качество на изхода, когато търсите DVD Ripper. Когато е сдвоен с тези фактори, Winx DVD Ripper е най -добрият избор.

Winx DVD Ripper – Безплатно RIP Закупено/препродадено/заемно DVD -та безопасно

 1. 1. Защити за копиране на DVD
 2. 2. RIP DVD -та към MP4, WMV, MOV, MPEG и т.н.
 3. 3. RIP DVD -та към iPhone, iPod, Apple TV, Sony и други устройства с Android

Етап 1. Изтеглете и инсталирайте Winx DVD Ripper Windows или Mac Edition на вашия компютър и след това го стартирайте и добавете DVD източник, като щракнете върху “DVD диск”, или “папка”.

Стъпка 2. Изберете изходен профил. Ще забележите, че има много изходни профили за компютър, Mac и устройства. За да изтръгнете DVD до MP4, можете да изберете „to mp4“.

Стъпка 3. Задайте параметрите на видео аудио. Това е незадължителна стъпка, предимно подходяща за напреднали потребители. Можете да пропуснете това и да преминете директно към стъпка 4.

Стъпка 4. Посочете папката за местоназначение и щракнете върху „Изпълни“, за да започнете да разкъсвате DVD до MP4.

Въпреки че топ 10 торент сайтове от 2023 г. ви позволяват да изтегляте филми Torrent, вие и/или вашият компютър може да изпаднете в неприятности по невнимание. Няма абсолютно безопасни сайтове за торент на филма. Ако искате да се наслаждавате на филми по всяко време и навсякъде, професионален DVD Ripper е най-добрият и безопасен начин да изтръгнете DVD-та към висококачествени цифрови файлове, поддържани от популярни устройства.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази публикация предоставя само решения за извършване на изтегляне на филми и разкъсване на DVD за лична нетърговска цел. Също така ви предлага да се позовавате на законите за авторското право във вашата страна, преди да го направите, тъй като всяко преразпределение без одобрение на собствениците на авторски права може да наруши законите за авторското право.

Други полезни ръководства за инструкции

Как да изберете най -бързия торент с най -доброто съотношение на сеялка/Лийчър

Torrent Seeders vs Leechers: Как да изберете най -бързия торент файл с най -доброто съотношение на сеялка/Лийч и да ускорите филма Torrent Download. Научете какви са пиявици и сеялки тук.

Най -добрите 12 1080p филмови сайтове

Най -добрите 12 1080p филмови сайтове, за да изтеглите най -новите HD 1080p/720p филми безплатно за офлайн гледане, вкл. Нови HD холивудски/боливудски филми на английски/хинди/тамил и т.н.

Топ 10 безплатни сайтове за изтегляне на Blu-ray

Колекция от топ 10 безплатни сайтове за изтегляне на филми за Blu-ray е показана тук, за да ви помогне безплатно изтегляне 1080p HD или 3D Blu-ray филми за офлайн гледане у дома.

Най -добрите 12 1080p филмови сайтове

Най -добрите 12 1080p филмови сайтове, за да изтеглите пълни 1080p HD филми безплатно за компютър, таблет, iPhone, Android Mobiles.

ЗА АВТОРА

Автор-Джак Уат

Джак Уат Икона в Twitter

Джак Уат е търсен редактор в Digiarty. Той е отговорен за дигиталния и мултимедийния свят, предоставяйки окончателно видео и аудио, свързани с софтуерни рецензии, просветляващи ръководства и натрапчив анализ. Като фен на Apple, Джак Уат също носи опита си на повече читатели и се фокусира върху писането на екосистемата на Apple като цяло.

Начало> How-Tos> Торент сайтове за филми

Digiarty Software е водещ доставчик на мултимедиен софтуер, доставяйки лесни за използване и иновативни мултимедийни решения на потребителите по целия свят.

Продукт

 • Winx DVD Ripper
 • Winx Video Converter
 • Winx DVD копие
 • Winx Mediatrans

Съвети и трикове

 • Съвети за архивиране на DVD
 • Ръководства за копиране на DVD
 • Изгаряйте DVD
 • Преобразуване на видео
 • Трансфер на данни
 • Съвети и речник