Изтеглянето на Forest Torrent (V1.10)

Поставен в гората Aokigahara, място в реалния живот в Япония, където хората отиват да прекратят живота си. На този фон млада американка идва в търсене на сестра си близначка, която мистериозно е изчезнала.

Гората

The Forest (2016) Изтегляне

Изтеглете гледайте сега

Изберете качество на филма

Гората

2016

Действие / ужас / мистерия / трилър

Критици на Rotten Tomatoes - Rotten

10% томатометър · 138 отзиви

Аудитория на Rotten Tomatoes - разлята

22% аудитория · 10k оценки

4.8/10 10 44969 · 45K

Паранормална дейност: The Ghost Dimension (2015) Изтегляне The Boy (2016) Изтегляне Другата страна на вратата (2016) изтегляне The Darkness (2016) Изтегляне

Зареждане на видео, моля изчакайте.

Изберете Качество на часовника:

Моля, активирайте вашия VPN при изтегляне на торенти

Ако сте торенти без VPN, вашият интернет доставчик може да види, че сте торенти и може да прехвърлите връзката си и да бъдете глобени с правни действия!

The Forest (2016) Изтегляне

The Forest (2016) Изтегляне

The Forest (2016) Изтегляне

Родителски водач

Зареждане, моля изчакайте

Кратко описание

Поставен в гората Aokigahara, място в реалния живот в Япония, където хората отиват да прекратят живота си. На този фон млада американка идва в търсене на сестра си близначка, която мистериозно е изчезнала.

Качено от: Freeman
30 март 2016 г. в 18:00 ч

Режисьор

Топ актьорски състав

Снимка на Натали Дормер

Натали Дормер като Сара / Джес Прайс

Снимка на Тейлър Кини

Снимка на Стефани Вогт

Стефани Вогт като Валери

Eoin macken снимка

Технически спецификации

720p.Blu 1080p.Blu
Английски 2.0
1 час 33 мин
Английски 2.0
1 час 33 мин

Рецензии на филми

Прегледано от Zbigniew_krycsiwiki 3 /10

Това е трудно заглавие за преглед, защото не съм напълно сигурен, че съм гледал нищо

Целият този филм е просто настройки за неща, които никога не се случват, и шепа наистина куца и напълно предсказуеми, скачащи плаши.

Сюжетът започва в светкавица, докато Сара пътува до Япония, в търсене на изчезналата си сестра Джес, която изчезна в район, известен със самоубийства, и се казва, че е преследван от отмъстителните духове на загиналите там. Накратко сме въведени. съпруг? Гадже? Не е ясно. Който и да е кървавият ад, той наистина е там само за привидно договорно задължителния завъртане на завъртане. Той е предимно ненужен за сюжета и може да бъде редактиран от филма, а отсъствието му няма да бъде забелязано.

След пристигането си в Япония, ние сме запознати с Роб и историята не може да реши дали той е надежден или убиец. Интересен обрат на две трети във филма сякаш го представя като някак отговорен за смъртта на сестра си, но тогава изглежда несигурно в себе си, независимо дали е убиец или ако това е неспокойното духове в гората, опитвайки се да я подмами. Малко се прави с това и е жалко, защото това е най -интересната част от филма.

Странна (макар и не толкова страховита, колкото филмът иска тя да бъде) ученичка или я следва в гората, или е на няколко крачки пред нея, примамвайки по -далеч от пресечената пътека, по -дълбоко в гората, а не защото има Всяко отношение към сюжета, но само защото това е нещо, което се случва.

Няколко ненужни и явно очевидни, отново се случват плаши, а не по някаква истинска причина, те се случват само защото.

Съдейки по неговите кредитни кредити, тримата писатели („Ник Антоска и Сара Корнуел и Бен Кетай“) всички работеха по сценария отделно, независимо един от друг, тъй като всички имена са разделени от думата “и”. Ако бяха сътрудничили заедно, имената им щяха да бъдат свързани с амперсанд (&), съгласно разпоредбите на гилдията на писателя. Това е странна ситуация, не мога да се сетя за друго заглавие с писателите, кредитирани по този начин. Може би затова филмът се чувства толкова разединен и странно структуриран и не прави много с изненадващо добрия си актьорски състав и компетентна кинематография?

И това вероятно е 6000 -ият филм през последните пет години, който завършва с герой, който се нахвърля на екрана в последната секунда, в най -предсказуемия, над употребяван обрат/ скок, завършващ в кинематографичната история.

Прегледано от Snoopystyle 4 /10

по -скоро скучен

Сара Прайс (Натали Дормер) получава обаждане от японската полиция за сестра си близначка Джес. Тя беше видяна да влиза в гората Аокигахара, където повечето хора отиват да се самоубият. Сара отива в търсене на сестра си близначка. Тя се сприятелява от писателя Ейдън и с Мичи като водач, те влизат в гората.

Харесвам сушито на живи скариди и го намерих странно забавно, като Кроненберг. Личинките са по -често срещан ужас на тялото. Иначе всички моменти на ужасите са смешно нежни и невъобразими. Най -големият грях на филма е, че е доста скучен. Нищо от тях не е страшно. Твърде често това е мечта. Пейсингът е бавен. Това е много дрън.

Прегледано от leofwine_draca 5/10

Натали Дормер е най -доброто нещо за този среден филм на ужасите

Гората е друг ужас/трилър, който се занимава със зловещата обстановка на гората Аокигахара в Япония. Споменатата гора се сгуши в подножието на планината Фуджи и е известна в Япония, че е място, където самоубийствата отиват да умрат. Преди това беше обект на два филма, гробови Хелоуин и море от дървета.

За съжаление, в ръцете на неопитен режисьор, гората е много среден филм на ужасите. Това е твърде опитомен и предвидим, за да се плаши наистина всички, освен най -новак на зрителите. Сюжетът е бавен, а актьорският състав е ограничен само до няколко лица, така че малко се случва. Някои от атмосферата не са лоши и създателите на филма вършат добра работа, за да направят местоположението да изглежда автентично, въпреки че, разбира се. Най -хубавото е надеждният Натали Дормер, която инвестира преднината си с дълбочина и харизма, които може би липсват на друга актриса.

Преглед на гората

Тъй. Изградете, изследвайте, оцелейте в този ужасяващ симулатор на ужасите за оцеляване от първо лице.Ключови алфа функции. Влезте в жив, дишащ свят, където всяко дърво и растение могат да бъдат нарязани. Отдолу разгледайте огромна мрежа от пещери и подземни езера. Нарежете дървета, за да построите лагер или да започнете огън, за да се затопли. Почистване на храната, за да не се гладувате. Изградете малък приют или голяма крепост от страна на океана.

Инструкциите за торент на гората

  1. Щракнете върху бутона за изтегляне по -долу и ще бъдете попитани дали искате да отворите торента. Изберете Да и оставете изтеглянето да започне. Ако нямате торент приложение, щракнете тук, за да изтеглите Utorrent.
  2. След като гората бъде изтеглена, щракнете с десния бутон върху торента и изберете „Отворете папката, съдържаща папка“.
  3. Кликнете двукратно в папката Forest, извлечете ZIP файла, с Winrar и стартирайте приложението „theforest“.
  4. Стартирайте играта, забавлявайте се и играйте. Ако срещнете някакви проблеми, стартирайте играта като администратор и не забравяйте да актуализирате вашите видео драйвери и да инсталирате DirectX, който можете да стигнете до тук.

Изтеглянето на Forest Torrent

Щракнете върху бутона Изтегляне на торент по -долу, за да стартирате безплатното ви изтегляне на гората. Това е публичната алфа 0.55b версия на играта. Не забравяйте да стартирате играта като администратор.

горският торент

Трябва да имате инсталиран DirectX, за да избегнете DLL грешки. Натиснете тук за да свалите!

Забележете : Не забравяйте да сте деактивирали антивирусния си, а не да правите резултати в играта, която инсталирате, за да се срине и да не отворите. Всички файлове за изтегляне на този сайт са 100% чисти, независимо от това, което Norton, AVG, McAfee и т.н

Системни изисквания

  • ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА: Windows 7
  • Процесор: Intel Dual-Core 2.4 GHz
  • Памет: 4 GB RAM
  • Графика: NVIDIA GEFORCE 8800GT
  • DirectX: Версия 9.0
  • Съхранение: 5 GB налично пространство