Преглед на Tigervpn

Contents

Tigervpn е среден VPN, който страда от бавни скорости, завишено и липса на напреднали функции, които най -добрите доставчици на VPN предлагат.

Преглед на Tigervpn

В този пълен преглед на Tigervpn виждаме дали последователните скорости на този основен VPN, приличните потребителски интерфейс и способността за достъп до стрийминг сайтове си заслужават цената и липсата на основни функции.

От Самюъл Чапман (редактор)
-Последно актуализирано: 22 февруари 2021-02-22T10: 48: 21+00: 00

Tigervpn е виртуална частна мрежа, базирана в Словакия, предназначена да осигури вашата сърфираща дейност чрез изпиране на филтри на трети страни. Има сладък талисман на тигрите и елегантен потребителски интерфейс, но няма много под капака. В този преглед на Tigervpn ще разгледаме неговите функции, цени, удобство за потребителя, скорост, сигурност и други.

В миналите прегледи на Tigervpn посочихме големи недостатъци в сигурността в системата на Tigervpn. Въпреки че те няма, някои други проблеми продължават. Не е всичко лошо обаче. Скоростта на Tigervpn не е лоша (макар че латентността е проблем) и може да ви вкара в Netflix.

Ако искате истинско качество, опитайте един от тежките нападатели в нашия най -добър списък на VPN. ExpressVPN се класира на върха и можете да видите защо в нашия преглед на ExpressVPN.

Силни и слаби страни

 • Последователни скорости
 • Отключва Netflix, Hulu & Amazon Prime Video
 • Добър запис за поверителност
 • Прост потребителски интерфейс
 • По-задълбочена страница на състоянието на сървъра
 • Почти няма функции
 • Без превключвател за убиване
 • Надценени
 • Бавни пинг
 • Недружелюбен уебсайт

Характеристика

30 % – ужасно

Наборът от функции на Tigervpn практически не съществува. Дори в сравнение с други доставчици на VPN, които целят масовия апел към нетехническите хора, тук има много малко. Прилича повече на прибързано направена добавка, като BitDefender VPN, отколкото самостоятелен продукт.

Очакваме няколко основни опции за всеки VPN, колкото и да е груб. Потребителите трябва да могат да настроят VPN да се отвори при стартиране и свързване на системата, когато той стартира. Tigervpn не ви позволява да правите нито едно от тях.

Няма и превключвател за убийство, което е функция, която считаме за съществена за платена VPN услуга. Можете също така да забравите за разделеното тунелиране, както получавате с purevpn (вижте нашия преглед PureVPN за подробности).

От менюто на настройките на Tigervpn можете да направите точно три неща: Сортирайте сървърния списък по азбучен ред, покажете на любимите си сървъри по подразбиране и изпълнете TCP Override. Въпреки че TCP Override е хубаво – можете да го активирате, за да поддържате по -стабилна връзка при стартиране на протокола OpenVPN – той не компенсира липсата на всичко останало.

Изборът на поддържани платформи също е много ограничен. За работния плот има приложения за Windows и MacOS. На мобилни мобилни изборите ви са iOS и Android. Можете да инсталирате Tigervpn на Linux система и на DD-WRT рутери, но само с корекции на дъците и пункта; Няма да получите никаква поддръжка от приложенията на Tigervpn.

Преглед на функциите на Tigervpn

Ценообразуване

Прекомерното сделки води до много объркване относно цените на Tigervpn. След като разработите в мрежата, можете да намерите някои сравнително добри цени – въпреки че нищо, което се приближава до стойността и гъвкавостта на Windscribe (вижте нашия преглед на Windscribe).

Уебсайтът включва страница със специални промо сделки, която в момента е единственият начин за достъп до шестмесечните и двугодишните планове. Подозираме, че двугодишната сделка е трябвало да бъде отменена; В противен случай няма смисъл двугодишният план да таксува абсолютно същия като тригодишния план само за две трети от стойността.

1 месец
1-месечен план
6 месеца
6-месечен план
50 долара, таксувани на всеки 6 месеца
Една година
1-годишен план
80 долара, таксувани всяка година
2 години
2-годишен план
100 долара, таксувани на всеки 2 години
3 години
3-годишен план
99 долара, таксувани на всеки 3 години

С изключение на едномесечния план, можете да използвате всеки абонамент за tigervpn на пет устройства наведнъж. Всяко ниво на tigervpn предлага неограничена честотна лента и достъп до цялата сървърна мрежа. Плановете за една година и по -горе включват безплатни лицензи за Shimo (VPN клиент за MacOS) и лепкава парола (прочетете нашия лепкав преглед на паролата).

Методите на плащане включват кредитни карти, PayPal, PaymentWall или Bitcoin. Tigervpn предлага тридневна безплатна пробна версия и седемдневен период на връщане на пари за всички абонаменти. Няма безплатен план, така че ако търсите вечно безплатна VPN услуга, вижте нашия списък с най-добрите безплатни VPN услуги вместо това.

Ценообразуването на Tigervpn седи перфектно в средата на пътя. Това не е изключителна сделка, но нито е причина да тичате да крещи. Ако наистина искате да спестите от премиум VPN, частният достъп до интернет е пътят (прочетете нашия преглед на PIA за повече).

Tigervpn Lifetime

Tigervpn предложи накратко доживотен абонамент чрез StackSocial за еднократна цена от 25 долара.99. Независимо от качеството на услугата, това е невероятна сделка. Това обаче беше само еднократен опит за увеличаване на номера на абонамента и нямате достъп до него повече.

Лесна употреба

70 % – прилично

Tigervpn е почти безхарактерен, така че не е трудно да се използва. VPN начинаещите ще имат лесен момент да се ориентират в кратките си, естетически приятни менюта. И все пак все още има някои дизайнерски решения, които бихме могли да направим без.

Уебсайтът на Tigervpn е лозунг. Всяка страница отнема много време за зареждане, а много от тях са крайни краища. Някои са достъпни само ако напуснете уебсайта и ги google. Сладък талисман никога не е нежелан, но след като пробива през същия изскачащ прозорец за четвърти път, започнахме да подозираме, че тигърът ни се подиграва.

В един момент плащането ни беше отказано, тъй като Tigervpn не можеше да определи резултата си за риск. Наказанието на потребителите за провала на приложенията на трети страни не е добър вид.

Клиентното табло е най -лошата част. В Firefox, той е напълно неизползваем, блокиран от изскачащ прозорец, който не можете да затворите. По -добре е на Chrome, но съдържанието на таблото все още периодично не успява да се зареди.

След като излязат от уебсайта и в приложението VPN, нещата се подобряват значително. Tigervpn се отваря от иконата на лентата с инструменти, така че никога не е повече от кликване далеч. Оценяваме, че Tigervpn премахва класическия интерфейс „един гигантски бутон“, премахвайки ненужна пречка за контрол на клиента.

Вместо това списъкът на сървъра е основният прозорец. Превъртането е лесно, а лентата за търсене е бърза и отзивчива. Единственият ни проблем е, че трябва да търсите по имена на града, а не от страни. Може да сте останали да гадаете няколко различни града, преди да намерите такъв, където Tigervpn има сървър, особено ако живеете в Съединените щати.

Що се отнася до страницата със състоянието на сървъра на Tigervpn, това е чудесно, че това съществува, тъй като не всички VPN ви казват как се справят техните сървъри, но не е в клиента – трябва да отидете на уебсайта, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите, за да го намерите. Разбираме, че Tigervpn се страхуваше да претрупа потребителския си интерфейс, но в този случай поне още едно меню би било хубаво.

Не губете надежда: Има някои VPN, които успяват да балансират удобството за потребителя с малко повече дълбочина. Препоръчваме нашите отзиви за Surfshark и Tunnelbear да започне.

Скорост

Скоростта на изтегляне и качване на Tigervpn е най -вече страхотна. Без значение какви местоположения на сървъра избрахме, скоростта на качването едва ли се размахва, което го прави отличен VPN за видео чат. От друга страна, тя губи някои точки поради незначителни несъответствия и посредствен запис на латентността.

Преглед на Tigervpn

Основана през 2011 г., Tigervpn е услуга със седалище в Словакия. През 2016 г. тя беше възобновена, с куп промени и подобрения в услугата. Новите приложения, нов уебсайт и по-доброто реализация на криптиране дадоха на Tigervpn много необходим фейслифт. Сега, четири години по -късно, VPN все още успешно привлича клиентска база. И така, тази услуга предоставя надеждна услуга, която си струва да се инвестира?

Като цяло VPN изглежда адекватен за нуждите на повечето хора. Има приложения за всички платформи и осигурява надеждно криптиране. Въпреки това, той запазва някои дневници на връзката и има сравнително малко напреднали функции в сравнение с много от най -големите му конкуренти. Също така изглежда малко бавно в сравнение с други услуги в ценовия си диапазон – и няма поддръжка на чат на живо.

Нашият резултат 4.1/5 ЦЕНА $ 4.16 – $ 11.99 Едновременни връзки 2 Местоположение на сървъра 42 Юрисдикция Slovakia Proprivacy.com Speedtest (средно) 26 Mbps Посетете tigervpn

Алтернативен избор за вас

Проприваственост.com Резултат 9.6 от 10
Проприваственост.com Резултат 9.4 от 10
Проприваственост.com Резултат 8.6 от 10

Характеристика

Tigervpn оперира от словашки столица, Братислава. Словакия е страхотна държава, от която VPN работи, защото Словашкият конституционен съд по -рано постанови, че масовото наблюдение на гражданите е противоконституционно. Tigervpn е добре закръглена VPN със следните премиум функции:

 • 63 места на сървъра в 43 държави
 • 5 Едновременни връзки – за годишни абонати (две връзки, ако плащате месечно)
 • Без дневници за използване
 • Приложения за Windows, Mac, iOS и Android
 • OpenVPN, IPSEC L2TP и PPTP Опции за криптиране
 • SHIMO VPN Manager Software (безплатен само с годишния план)
 • Абонамент за лепкави пароли (безплатен само с годишния план)
 • Неограничени данни и скорост
 • 500 MB безплатна пробна версия
 • Поддръжка на базата на билети

Прави ли Tigervpn Netflix?

За разлика от много VPN, които правят достъпа до каталога на Netflix US по свой приоритет, Tigervpn осигурява достъп само до три международни каталога на Netflix – и САЩ не са един от тях.

Това е жалко, защото американският каталог има повече заглавия за стрийми. От плюс, Tigervpn ще работи с испанските, италианските и бразилските каталози на Netflix, което може да представлява интерес за някои потребители.

Скорост и производителност

Проведохме всички тестове за скорост от място в Централна Европа и тествахме сървъри пет пъти, за да установим средно. Средната ни скорост без VPN, регистрирана на знака от 70 Mbps в деня на нашите тестове. Сървърите на немски, американски източно крайбрежие и Великобритания бяха тествани с помощта на инструмент за онлайн тестване (TestMy.нета).

Немският сървър се представи най -добре, осигурявайки средна скорост на изтегляне от 32 Mbps. И сървърите във Великобритания, и САЩ са средно около 15 Mbps, като Обединеното кралство е малко по -бързо (вероятно поради близостта си).

Всички сървъри се представиха достатъчно добре, за да се предават в HD. Въпреки това, спад от 40 до 50 Mbps е доста масивен и хората с по -бавна интернет връзка, за да започнат, могат да установят, че са оставени да не могат да се предават без буфериране.

Скоростите на качване останаха доста стабилни и отпаднаха само с малко количество в сравнение с основния ми тест. В допълнение, не открих IP течове, DNS течове или течове на WebRTC при тестване на Tiger VPN, което е страхотна новина.

Въпреки това, моля, не забравяйте, че не съм тествал за IPv6 течове, защото по това време нямам връзка с IPv6. Това може да означава, че трябва да деактивирате IPv6 ръчно, ако имате този тип връзка у дома, тъй като IPv6 е известно, че причинява проблеми за много VPN.

Ценообразуване и планове

24 месеца
12 месеца
6 месеца
1 месец

Tigervpn е сравним с повечето други премиум VPN, когато става въпрос за неговите опции за абонамент. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че клиентите, които избират да плащат ежегодно, се възнаграждават най -много – защото получават достъп до Shimo VPN Manager (на стойност 50 долара на година) и безплатен лепкав акаунт (мениджър на пароли) като част от пакета. Тези функции не са достъпни нито с плановете за един месец, нито с 3 години.

Освен това, потенциалните абонати могат да избират между един месец, 12-месечен или 36-месечен договор. Едномесечният договор струва огромни $ 11.99, това е доста скъпо, когато вземете предвид факта, че този план предоставя само две едновременни връзки към VPN.

За щастие, доставчикът предлага отстъпки на потребителите, желаещи да се ангажират за по -дълъг период от време. Годишният план струва еквивалент на 6 долара.67 на месец, платени в една вноска от 79 долара.99. Това все още се чувства малко скъпо в сравнение с конкурентни услуги като Surfshark – което струва само 4 долара.98 на месец по годишния план.

Единствената спестяваща благодат е, че годишният план идва с споменатите по -горе екстри и може да се използва на до 5 устройства едновременно. Това може да ви се люлее, ако всъщност се нуждаете от мениджър на пароли. Въпреки това, когато става въпрос за клиента на Shimo VPN, наистина бихме очаквали всички потребители да получат достъп до премиум персонализиран VPN клиент на тези разходи, отричайки необходимостта от Shimo напълно (правите с други VPN).

Тригодишният план намалява значително цената до само 2 долара.75 на месец. Това е много по -добра ценова точка, но ви оставя да се ангажирате с тази услуга за неподвижно дълъг период от време, което по принцип ни оставя студено от камък поради нашето разбиране за това колко по -добри конкурентни услуги са.

От плюс е налична 7-дневна гаранция за връщане на пари. Това ще ви позволи поне да тествате VPN, за да видите как работи и винаги можете да си върнете парите, ако не сте доволни. Опциите за плащане включват кредитни и дебитни карти, PayPal, платежна стена и биткойн.

Поверителност и сигурност

OpenVPN е протоколът по подразбиране. Това предлага най -голяма сигурност за потребителите и е нашият предпочитан протокол за криптиране, който е страхотен. Tigervpn също така дава възможност на потребителите да преминат към L2TP, което е друг защитен протокол. Въпреки това, обикновено препоръчваме да се насочите далеч от PPTP, което, макар и налично, вече не се счита за сигурно за целите на поверителността.

Политиката за поверителност на Tigervpn повдига няколко вежди, като се има предвид позицията на Словакия относно задържането на данни

Tigervpn реализира индустрията стандарт AES-256-CBC криптиране с протокола OpenVPN, зададен по подразбиране. Той също така твърди, че го прилага с RSA 4096 и Sha512 за ръкостискането и удостоверяването. Това е стабилно Openvpn Изпълнение.

За съжаление обаче, tigervpn Не поддържа перфектна секретност напред, което бихме очаквали всички VPN да поддържат в днешно време. Това създава някои въпроси около сигурността на протокола, което може да притеснява най -сигурността на сигурността.

Когато става въпрос за политиката за поверителност, Tigervpn ясно заявява, че не се съхраняват регистрационни файлове за използване. Някои подробности за връзката, включително времеви марки и честотна лента, са „временно съхранявани“. Като се има предвид, че Словакия няма задължителни закони за задържане на данни, това е разочароващо, защото VPN може да избере да запази нищо. Като цяло обаче тези видове трупи няма да са проблем за по -голямата част от хората.

За тези, които се чудят за торентен, Tigervpn позволява споделянето на файлове и има оптимизирани сървъри за него. Този VPN позволява P2P торент на повечето сървъри, въпреки че те искат да се въздържат от тази дейност на техните американски сървъри, което отново поражда някои опасения около неговите практики за регистриране.

Като цяло, Tigervpn използва доста прилично криптиране, въпреки че все още не достига нивата на сигурността, които получавате с ExpressVPN, например.

Окончателни мисли

Tigervpn е среден VPN, който страда от бавни скорости, завишено и липса на напреднали функции, които най -добрите доставчици на VPN предлагат.

Тригодишен абонамент прави цената на услугата по-справедлива. Но, откриваме, че адски дълго време да се абонираме за услуга, която е Липсва в почти всяка област от неговата услуга. Много VPN предоставят услугата си на подобна цена с двугодишен абонамент, който ви дава възможност да пазарувате отново по-рано, ако искате.

Наистина, криптирането е доста прилично и VPN работи добре на всички популярни платформи. Освен това има добре грижа за клиентите, ако нямате нищо против липсата на 24/7 поддръжка на чат на живо. Въпреки.

Единствената спасителна благодат по отношение на стрийминг е, че Tigervpn успешно деблокира iplayer извън Обединеното кралство по време на писането. Въпреки това, дневниците на връзката и липсата на порой в САЩ причини опасения, които в зависимост от вашия модел на лична заплаха може да са достатъчни, за да искате да пазарувате другаде.

И накрая, бавните скорости са достатъчни, за да потънат последния пирон в ковчега и макар да няма нищо катастрофално в тази услуга, факт е, че тя много липсва в сравнение с конкурентите си. Всички взети под внимание, трябва да заключим, че е така По -добре да потърсите другаде.

2 Потребителски отзиви

Адз Лий

На 2022-12-08 08:40:02.
Общ резултат: 1

Tigervpn не обезсърчава стотици клиенти, които са платили за абонаментни сделки за цял живот, всички абонаменти са били анулирани с нулево предупреждение или обяснение. Не надежден.

Джак

На 2021-08-17 19:43:42.
Общ резултат: 1

Tigervpn е смърт и вече не работи, програмата и приложението не работят, изобщо няма помощ, чатът не работи, имейл адресът не работи и това е от края на 2020 г

www.tigervpn.com прегледи

Само там собствено приложение за Windows Tigervpn вече не работи за съжаление, но с OpenVPN Windows приложение просто изтеглете конфигурационния файл от вашия акаунт в Tigervpn 🙂 Работи без прекъсване.

Дата на опит: 26 март 2022 г

Реклама

Нашият доклад за прозрачност за 2022 г. е кацнал

6 януари 2022 г

Животният акаунт не работи и няма поддръжка

Имах акаунт в „Lifetime“, но той вече не работи на трите ми Mac. Щракнете върху иконата на приложението и нищо не се случва. В уебсайта няма имейл или обслужване на клиенти, така че е невъзможно да се получи помощ.

Дата на опит: 06 януари 2022 г

5 май 2021 г

Да се ​​избегне!

Започна добра стойност на парите.

Купих абонамент за цял живот. Скоростите бяха наред, но честите прекъсвания и без убийство. Срещу еднократна такса беше разумно.

Услугата ми вече е спряна без предварително предупреждение и поддръжка на клиенти, просто ме игнорирайте.

Дата на опит: 05 май 2021 г

4 август 2020 г

Много лош опит. Неограничен лиценз не е неограничен.

Купих лиценз за цял живот преди няколко години и от една седмица вече не мога да използвам акаунта си, че нямам активен лиценз.

Свързах се с тяхната поддръжка от Love Chat/ Email, но разбира се няма отговор.

Никога няма да се върна и да споделя на моя приятел в социалните медии много лошото ми преживяване.

Дата на опит: 04 август 2020 г

29 юли, 2020 г

Моят абонамент за живота беше отменен ..

Абонаментът ми за живота беше отменен без предизвестие след 4 години. Обслужването на клиенти няма да отговори. Беше добре, докато продължи, но очевидно те не следват споразумението си за обслужване. Това е нещо, което изглежда нещо важно, когато говорим за VPN доставчик.

Дата на опит: 29 юли 2020 г

Реклама
18 август 2020 г

Донесох абонамент за живот и ..

Донесох абонамент за Lifetime и след като го донесох, забелязах, че не мога да се свържа и се свързах с тях, и той ме информира, че tigervpn е блокиран в моята страна. Трябва ли да купя vpn, за да отключа Tigervpn в моята страна?
Както и да.
Късмет

Дата на опит: 18 август 2020 г

10 юни 2021 г

Tigervpn е изоставен софтуер, но OpenVPN работи

Tigervpn е изоставяне. Моят абонамент за живота работи все още, но не и приложението.
Влезте в уебсайта работи.

OpenVPN работи.
Изтеглете OpenVPN

Влезте в Tigervpn и отидете на Ръчна настройка, за да намерите вашето потребителско име/парола и OpenVPN конфигурационни файлове.

Дата на опит: 10 юни 2021 г

15 септември 2020 г

Абонаментът за „Lifetime“ е само 4 години.

Подобно на много други, които преглеждат Tigervpn, промоционалният ми абонамент за „доживотен“ беше наскоро анулиран (не знам точния ден, в който е изтекъл, защото никога не казаха дума). Отидох и надникнах в условията на службата им и те тихо се подхлъзнаха в клауза, определяща „живота“ като „не по -късно от 4 години“. Не си спомням, че видях това определение, когато първоначално прочетох условията. Правенето на промяна като тази без уведомяване на потребителите е доста сенчесто.

Дата на опит: 15 септември 2020 г

8 декември 2020 г

Софтуери и грешки в сървъра – без поддръжка

От няколко години имам абонамент за цял живот и той все още изглежда активен. Услугата обаче е отрязана няколко пъти през годините. За първи път беше май 2020 г., когато техният софтуер съобщи „Шифроването между вашето устройство и нашата мрежа е спряло.”. Поисках поддръжка на 28 май, използвайки техния чат и когато го разгледах днес, моето съобщение беше „преди 27W. Все още не е видян “. Успях да възстановя услугата чрез преинсталиране. Сега е 8 декември и софтуерът съобщава, че има проблем и да опитате отново по -късно. (Забравям точната формулировка). Опитах се да деинсталирам и преинсталирам софтуера Tigervpn и инсталацията отчита „Грешка 1500 Друга инсталация е в ход“. Опитах да рестартирам, почиствах регистъра и т.н. без успех. TIGERVPN Support CHAT съобщава, че “ще се върнем онлайн утре”.

Дата на опит: 08 декември 2020 г

Реклама
30 юни 2020 г

Tiger VPN е кон!

Tiger VPN има много лошо, ако не и обслужването на клиентите. От седмици нямам отговор от чат и имейл за обслужване на клиенти. Гаранцията за отмяна на 7 дни не е гаранция за отмяна, тъй. Моля, бъдете наясно с това и не правете същата грешка като мен.

Дата на опит: 30 юни 2020 г

5 септември 2020 г

Нулева подкрепа, краде парите ви.

Подобно на много скорошни коментари, наскоро бях отпаднал от абонамента си за живота, който надградих до (след имейл по имейл, който предполага, че го правя срещу такса за еднократно надграждане)). Не беше дадена причина, само че акаунтът ми е изтекъл. Не успях да достигна до обслужване на клиенти и платих още месец, като реших, че ще го обърнат, след като проблемът бъде решен. Измина повече от месец и не съм чувал нищо, след много, много имейли и заявки за чат. Сякаш са се отказали от лицето на земята. Това е може би най -лошото обслужване на клиентите, с което съм срещал. В този момент те по същество са откраднали парите, които платих за доживотната сметка.

Дата на опит: 05 септември 2020 г

12 декември 2019 г

Имам Tiger VPN след ..

Получих Tiger VPN след препоръка. Не работи с геолокиране в Германия. Повдигнах този проблем с тях и те игнорираха моите съобщения. искам си парите обратно. Изтеглих друг VPN и той перфектно работи, така че е проблем с Tiger VPN.

Дата на опит: 12 декември 2019 г

38 отзиви
13 януари 2022 г

Сметката на живота изглежда е спряла

Сметката на живота изглежда е спряла. Няма отговор от tigervpn. Няма начин да се свържете с тях. Ужасна компания

Дата на опит: 13 януари 2022 г

Реклама
25 август 2021 г

Приложението не работи. Няма поддръжка на клиенти.

Купих абонамент за „доживотен“ преди няколко години. Приложението вече не работи на Windows или Android. Поддръжката на клиентите не съществува. Пазете се от купувача!

Дата на опит: 25 август 2021 г

Актуализирано 26 август 2015 г

Страхотна сделка, страхотно обслужване

$ 29 за абонамент за VPN за цял живот с висока честотна лента, разрешен P2P и сървър на Амстердам? Продаден. Съвместимостта е добра, особено с iOS по пътя през следващия месец. Правила на Tigervpn!

Редактиране: Света крава. Вярно на думата им, тяхната честотна лента е незабрана. В момента дърпа около 5 мегабайта секунда и тяхната мрежа не нарушава потта.

Дата на опит: 25 август 2015 г

27 юли, 2020 г

Абонаментът за „Lifetime“ беше отменен ..

Абонаментът за „Lifetime“ беше отменен без никакво известие, дори и имейл. Подкрепата изобщо не отговаря, но изглежда чете съобщенията.

Дата на опит: 27 юли 2020 г

Актуализирано 1 декември 2020 г

Друг абонамент за цял живот не ..

Друг абонамент за цял живот, който не е удостоен. Съмнявам се, че се интересуват. Ще се опитам да обърна добрите отзиви, които съм оставил в миналото. Те дори ни накараха всички да публикуваме много промоции за тях, karma points, изглежда иронично сега..

Дата на опит: 31 октомври 2020 г

Реклама
29 август 2015 г

Бързи, лесни за конфигуриране, удобна, добра сделка

Tigervpn предоставя бърз VPN, който е лесен за конфигуриране на голямо разнообразие от платформи. Не е блокиран от (например) Starbucks и не блокира типове трафик, които иначе могат да бъдат проблематични при други VPN. Те имат няколко сървъра в голям брой страни. По време. Хубав ресурс е на разположение.

Дата на опит: 29 август 2015 г

24 отзиви
20 септември 2020 г

Добре, за да се оспори скорошните рецензии за живота ми ..

Добре, за да се оспори скорошните отзиви, абонаментът за живот все още работи. Това беше от 2016 г., така че да очакваше да приключи скоро. Когато VPN е свързан, работи страхотно. Освен това е лесен за извличане на отворения PLI и вмъкнете във VPN рутер като Nighthawk Netgear, който притежавам. Наздраве

Дата на опит: 20 септември 2020 г

25 март 2020 г

Съществуващото обслужване на клиентите, абонамент за „доживот“ изтече

Купих този продукт на абонамент за цял живот през 2016 г. Мистериозно спря да работи точно четири години по -късно и всичките ми опити да се свържа с поддръжката се провалиха. Все още мога да вляза в акаунта си, но трябва да купя друг абонамент.

Оценявам, че абонаментът за цял живот е неустойчив бизнес модел, но да отрежете всички ваши клиенти, които го платиха и след това ги игнорирайте, не е точно голямо обслужване на клиентите.

Бих предложил вместо това да отидете с реномиран VPN доставчик, който предлага действителна поддръжка на клиенти, а не модел на абонамент за примамка и превключване.

Дата на опит: 25 март 2020 г