Фантастичната четворка

Ако сте торенти без VPN, вашият интернет доставчик може да види, че сте торенти и може да прехвърлите връзката си и да бъдете глобени с правни действия!

404 Грешка – Не е намерена

Градският глас на Берлин – Влезте и открийте Берлин! Новини, събития, концерти, партита, куриози, начин на живот и много други! Намерете града! Слушайте Берлин!

➲ Отказ от отговорност

Всяко нарушение на авторските права, което може да присъства на Radioberliner.com уебсайтът е напълно неволно и всеки нарушаващ файл или информация ще бъде премахнат при проста заявка от първоначалния собственик.

➲ Контакт

[email protected] или използвайте нашата страница за контакти!

Фантастичната четворка

Фантастична четворка (2015) Изтегляне

Изтеглете гледайте сега

Изберете качество на филма

Фантастичната четворка

2015

Екшън / приключение / драма / Sci-Fi

Критици на Rotten Tomatoes - Rotten

9% томатометър · 263 отзиви

Аудитория на Rotten Tomatoes - разлята

18% аудитория · 100k оценки

4.3/10 10 173013 · 173K

Фантастична четворка: Rise of the Silver Surfer (2007) Изтегляне Фантастична четворка (2005) Изтегляне Мисия: Невъзможно - Rogue Nation (2015) Изтегляне Ant-Man (2015) Изтегляне

Зареждане на видео, моля изчакайте.

Изберете Качество на часовника:

Моля, активирайте вашия VPN при изтегляне на торенти

Ако сте торенти без VPN, вашият интернет доставчик може да види, че сте торенти и може да прехвърлите връзката си и да бъдете глобени с правни действия!

Фантастична четворка (2015) Изтегляне

Фантастична четворка (2015) Изтегляне

Фантастична четворка (2015) Изтегляне

Родителски водач

Зареждане, моля изчакайте

Кратко описание

Четирима млади външни лица се телепортират до опасна вселена, която променя физическата им форма по шокиращи начини. Животът им е безвъзвратно подтикнат, екипът трябва да се научи да използва плашещите си нови способности и да работи заедно, за да спаси Земята от бивш приятел, превърнал се в враг.

Качено от: Freeman
11 ноември 2015 г. в 16:38

Режисьор

Джош Транк Снимка

Топ актьорски състав

Кейт Мара Снимка

Кейт Мара като Сю Буря

Майлс Телър Снимка

Майлс Телър като Рийд Ричардс

Снимка на Джейми Бел

Джейми Бел като Бен Грим / нещото

Снимка на Майкъл Б. Джордан

Майкъл Б. Йордания като Джони Сторм

Технически спецификации

720p.Blu 1080p.Blu
Английски 2.0
1 час 40 мин
Английски 2.0
1 час 40 мин

Рецензии на филми

Прегледано от Alsexgal 3/10

Наистина ужасно рестартиране на серията супергерои.

. за първото семейство на Marvel Comics. Много от сюжетните линии и герои са превключени „за съвременна чувствителност“. Тийнейджърският гений Рийд Ричардс (Майлс Телър) и неговият приятел от гимназията Бен Грим (Джейми Бел) изграждат работещ междуизмерен транспортер на материя, който естествено ги привежда на вниманието на д-р. Франклин Буря (Reg E. Кати) и неговият супер-научен екип, които се опитват да направят същото, но в по-голям мащаб.

Рийд е въведен в изследователския екип, присъединявайки се към осиновителната дъщеря на Storm Sue (Кейт Мара) и сина с гореща глава Джони (Майкъл Б. Йордания), както и мрачен гений Виктор Фон Дум (Тоби Кебел). Рийд, Бен, Джони и Виктор използват транспортера, за да пътуват до другото измерение, където нещата се объркват, Виктор се губи, а останалите се връщат променени (Сю се променя и след завръщането на останалите). Оттук историята се влошава наистина бързо, тъй като правителството ги отвежда в плен, а някои продължават в бягство, а други се бият с армията.

Достатъчно е да се каже, че толкова лошо, колкото предишната адаптация на филма мина, това е много по -лошо и не успява да получи нито един аспект на историята или героите правилно или дори прави интересен или завладяващ филм за тези, които не знаят Историята на комиксите. Това се разпадна силно в касата и плановете за серия бяха за щастие бракувани. Също с участието на Тим Блейк Нелсън. Режисиран от Джош Транк, въпреки. От 20th Century Fox.

Прегледано от / 10
Прегледано от leofwine_draca 3/10

Доста жалко

Някъде прочетох, че тази версия на Fantastic Four – идваща гореща по петите на двете вноски от 2000 -те години – е направена само така, че 20th Century Fox да запази правата върху франчайзинга. Каквато и да. Нов нов актьорски актьори заема основните роли, а три от тях са много добри, но не е така тук. Кейт Мара има толкова малко да направи, че изглежда отегчена от всичко това, докато Джейми Бел има още по -малко време на екрана. Toby Kebbell е прекрасен актьор (просто гледайте обувките на Dead Man, ако не ми вярвате), но пропиля като друг лош човек. Тази история за дълги произход продължава и продължава и с скучни експерименти в лаборатория за почти цялото време. Това е безсмислено, детски и пълната противоположност на това, което Marvel успяват да направят с франчайза си на Avengers в момента.