6 най -добри инструменти за изтегляне на торенти анонимно

Contents

Те са подобни на SeedBox, но не всички от тях могат да се върнат назад. Що се отнася до поверителността, изглежда, че всяка услуга има своя собствена политика за поверителност, така че не забравяйте да използвате правилните.

Торентно анонимно – безопасното и лесен начин

Изображение на мъж, който остава сигурен, докато е онлайн

Torrenting е процесът на изтегляне на битове и парчета файлове от различни източници и комбиниране заедно, за да се формират пълен файл. Тъй като тази услуга позволява повече от един източник да изтегля файлове, тя е доста популярна в целия свят. Въпреки успеха на стрийминг услуги като Netflix и Disney, използването на Torrent клиентски приложения за изтегляне на торенти все още е голямо нещо.

Тон хора използват технология за торент, за да изтеглят големи файлове от интернет безплатно.

В това ръководство ще разгледаме как можете безопасно да изкопаете, като използвате VPN с P2P приложения и приложение за торент.

Какво означава да участваш в безопасно торенция?

За „торент анонимно“ означава да използвате софтуер за мрежова сигурност, подобрихте настройките на сигурността и да използвате различни устройства, за да направите невъзможно аутсайдерът да следва вашата BitTorrent активност.

Тъй като крайната цел е да изтеглите торенти анонимно, трябва да имате неизвестен IP адрес и криптиран трансфер на данни. Криптираният трансфер на данни предпазва никого да вижда вашата уеб дейност.

Как да се торен, без да излагате интернет трафика си

Изображение на мъж, осигуряващ интернет трафика си

Светът на торентите и изтеглянето може да съпътства страничен ефект. Има многобройни правоприлагащи органи, които изглеждат да свалят торент сайтове и да събират данни за хората, които са използвали и добавят към потока за изтегляне.

Докато изтеглянето на Torrents безопасно не е незаконно, хората, които искат да се появят безопасно на торент. Поради това желание за анонимно торент, много торенцери предприемат стъпки, за да прикрият своите данни и поверителност от такива образувания.

Най -добрите методи за гарантиране на интернет трафика на интернет и истинският IP адрес остават частни

Използвайте аномос

Изображение на аномос

За да поддържате нещата прости, трябва да мислите за Anomos като за торент клиент. Това е различно от другите торентни клиенти в смисъл, че използва криптиране от край до край, за да се увери.

Концепцията остава същата, ако вече знаете как да използвате торент. Има връстници и проследяващи, които поддържат нещата да се движат по отношение на изтеглянето и качването на файлове.

За още повече поверителност и сигурност, Anomos също използва маршрута на лука. Това дава на потребителите предимството на използването на две криптирания вместо едно.

Що се отнася до самото приложение, повечето торенцери ще намерят потребителския интерфейс за приятелски настроен и лесен за използване. Най-добрата част от използването на Anomos е, че това е софтуерно приложение с отворен код. Следователно, ако знаете Python, можете да проверите всичко, което клиентът прави на заден план. Също така, това е безплатно.

Anomos също се отличава от останалата част от конкуренцията, като предлага пълна поддръжка за VPN Services. Ще трябва да прочетете малко по -нататък, за да научите повече за това как VPN влизат в игра тук, но засега просто знайте, че изтеглянето с VPN услуги може не само да направи вашите файлови преводи по -безопасни и по -частни, но и по -бързо, ако се свържете с правилния сървър.

Единственият отрицателен, който трябва да споменем тук, е, че Anomos не играе добре .торент файлове, но той работи с .Atorrent файлове. Тъй като няма да намерите популярен торент сайт, който поддържа .формат atorrent, препоръчваме да използвате Anomos, след това изтеглете нормалното .торент файлове от любимия ви сайт за торент и след това използвайте a .торент към .Atorrent конвертор в интернет.

Seedbox

Изображение на семенна кутия

За да поддържате нещата прости, помислете за SeedBox като отдалечен сървър, който помага на потребителите на P2P да свършат нещата. Той използва почти повсеместния протокол BitTorrent, за да помогне на потребителите да изтеглят и качват файлове от популярни източници на торент.

Центровете за данни, разположени по света. Няма нищо, което да спре услугата от предоставяне на физически сървъри за семена, но това не е най -ефективният или най -евтиният начин да се занимавате с нещата.

Основното предимство на използването на сървъри на Seedbox над други приложения за изтегляне е, че SeedBox дава на потребителите добро количество честотна лента за работа, с което им помага да изтеглят по -бързо.

Високите скорости обикновено означават, че можете да завършите файла си по -бързо и след това да затворите торент клиента за възможно най -малко време. Що се отнася до разстоянието между сървъра на Seedbox и вашата физическа машина, всъщност няма значение. Фактът, че използвате нулева честотна лента, е огромен плюс.

За да сте сигурни, че имате правилната поверителност и сигурност, трябва да изтеглите файлове от интернет с високи скорости, Seedbox помага да скриете оригиналния си IP адрес. Когато това се случи, никой, включително вашия доставчик на интернет услуги, не може да види какво правите в интернет.

Може да знае, че използвате сървъри на Seedbox, но няма да знае каква цел. Това ви дава поверителност, която се е превърнала в привилегия, а не в право в съвременните времена.

Освен това, сървърите на Seedbox обикновено също използват HTTPS връзки. Те позволяват криптиране на вашата връзка и са допълнителен слой защита, като запазва вашия доставчик на интернет услуги и правителствени агенции да проследят вашите дейности и да използват тези данни срещу вас.

Единственият проблем е, че сървърите на Seedbox не са безплатни. Ако искате добра ефективност, тогава ще трябва да плащате около 5 долара на месец. Можете да свалите разходите, като не се регистрирате за мощен или бърз VPS, но това би съсипело процеса на изтегляне за вас. Можете дори да плащате 50 долара на месец за сървъри, които предлагат високи скорости и огромен капацитет за съхранение.

Изтеглете с VPN (виртуална частна мрежа)

Изображение на VPN, свързано със сървър

Когато търсите подход към торент анонимно, VPN е най -добрата ви сигурност срещу нарушаване на авторски права. Чрез настройването на безопасен тунел P2P, той осигурява предаване на информация с защитно криптиране и адекватно ви предпазва от законни неудобства.

Торента с VPN може да ви даде по -бързи скорости на трансфер на данни. Част от горните VPN има сървъри, които са специално проектирани за торент. Освен това, тъй като VPN използват 256-битово криптиране, можете да защитите информационния си обмен от хакери, както и да анонимизирате вашите онлайн дейности, след като се свържете със сървър.

По този начин вашата онлайн личност не е възложена, когато правите рутинните си дейности по споделяне на документи P2P. Така че можете да направите анонимно порой, без да се агонизирате по никакви правни проблеми.

Факт е, че пазарът на VPN е наводнен. За торентите става много трудно да разберат коя VPN услуга ще им помогне да осигурят своите данни и да пазят своята самоличност. Дори сред елитните VPN, които всички предлагат усъвършенствани функции за сигурност, като множество протоколи, много сървъри и криптиране на военни граници, може да стане трудно да се разбере кой от тях ще отговаря на вашите нужди най-добре.

Можете да кликнете тук, за да изрежете всички тези проблеми и да прочетете за най -добрите торентни VPNs.

Всички VPN в този списък идват с гаранции за връщане на пари, така че не е нужно да влагате парите си на линията, докато се регистрирате за някой от тях.

Във всеки случай, какъвто и да е VPN, който в крайна сметка избирате, просто се уверете,. Ако искате поверителност по време на торент, функцията за превключване на убийството е най -важната характеристика на всички тях. Единствената друга функция, която се доближава, са високоскоростните сървъри.

Имате нужда от добри скорости за изтегляне за бързо попълване на файлове чрез торенти, но също така се нуждаете от функция за превключване на убийство, за да скриете истинския си IP адрес от други потребители на торент по всяко време.

Превключвател за убийство ще се увери,. Превключвателят за убиване е жизненоважен при торенция.

С други думи, това гарантира, че дори когато нямате VPN защита, никой не може да разгледа вашите данни или вашата история на онлайн дейности. Така че не забравяйте да поставите функцията за превключване на убийството върху всички останали VPN функции.

Използвайте антивирусен софтуер

Какво общо има използването на антивирусен продукт с торента на частно? Е, нещото при изтеглянето на торенти от интернет е, че това не винаги е плавен процес. Дори и да сте инвестирали в най -добрия VPN, има за торента и сте взели всички необходими предпазни мерки, все пак можете да се нараните.

Как? Чрез изтегляне на торент файл, който има зловреден софтуер в него. Ако не сте инсталирали добър антивирусен продукт, вашата машина няма да може да се бори срещу вирус. Ако хакер поеме вашата машина, използвайки зловреден софтуер, няма много VPN да направи за това. Освен това атаките за откуп се издигат навсякъде.

Това е важно:

Всичко, което трябва да направите, е да използвате антивирусен продукт в допълнение към VPN, за да се защитите.

Също така, за разлика от VPN, има много добри безплатни антивирусни продукти.

Използвайте прокси сървър

Изображение на човек в качулка, използващ прокси сървър

Прокси сървърите могат да помогнат при скриването на истинския ви IP адрес и могат да скрият вашата дейност от вашия доставчик на интернет услуги. За съжаление, по -голямата част от прокси услугите, независимо дали са безплатни или не, не работят.

Що се отнася до торента, наистина не искате да излагате поверителността си дори на лек риск, защото вашият доставчик на интернет услуги не се нуждае от много насърчение, за да ви шпионира да ви шпионира. Затова препоръчваме да използвате прокси сървър като последна курорт.

Как VPN продължава да е в безопасност в безопасност?

С Bittorrent, връстниците са свързани чрез своите IP адреси, което означава, че всеки клиент на BitTorrent може да види IP места на други хора, които споделят файлове.

Изображение на телефон, изпълняващ VPN

Идеалният метод за заобикаляне е да се използва надежден VPN, който ще позволи алтернативен IP адрес да се покаже като ваш. Това ще ви позволи да гарантирате, че никой не се приближава до действителния ви IP адрес и че вашето Bittorrent движение никога не може да ви бъде последвано.

Можете да откриете вероятно най -енергичните и надеждни VPN за употреба на торент. От решаващо значение е да изберете приличен, тъй като някои VPN не позволяват торент, докато други имат изключителни сървъри, ангажирани с него.

Как да изберете най -добрия VPN за изтегляне на торенти

Изборът на VPN за изтегляне на торент анонимно не е проста задача. Има няколко изисквания, които трябва да търсите, когато избирате VPN изключително за торент. Ето най -императивните:

 • Местоположение: За предпочитане извън u.С. и 5, 9 и 14 очи държави.
 • Политика за регистриране: За предпочитане VPN, който не събира никакви трупи.
 • Скорост: VPN, който е достатъчно бърз за изтегляне на големи файлове.
 • Политика за торент: VPN, който позволява торент.

Хората, използващи VPN за изтегляне на торенти анонимно, могат да прикрият движението си от доставчика на интернет, докато създават допълнителен слой сигурност срещу цифрови престъпници, които се надяват да ги злоупотребяват.

Но VPN харесват Hoxx vpn и Hola Vpn санкционира клиентите и бойкотирането на торента, ограничавайки възможностите си в мрежата през цялото време. Това е причината клиентите, които търсят торент анонимно, трябва да знаят кои VPN ще отговорят на техните нужди и кои няма да.

VPN алтернативи за изтегляне на торенти анонимно

T тук може да има VPN, които могат да ви държат анонимни, докато се изтръпвате. Не боли обаче да знаете, че има повече от една услуга, от която можете да избирате, за да продължите да изтегляте торенти анонимно. Тези услуги не могат да заменят VPN, но могат да служат на мястото на VPN, ако човек не е на разположение за безопасно изтегляне на торенти.

По -голямата част от VPN алтернативите струват премия на месец за изтегляне на торенти анонимно. Въпреки това, в интернет има безплатни безплатни. Ще покрием както платените, така и безплатните алтернативи, за да сме сигурни, че разбирате плюсовете и минусите от всеки тип.

Други опции за изтегляне на торенти анонимно

Ако не искате да плащате за VPN, може да искате да помислите за използването на Tor. TOR е като VPN, който преминава вашата дейност чрез няколко доброволчески „сървъра“, докато разпръсква вашия IP адрес.

TOR е най-подходящ за просто сърфиране и други дейности за трансфер с ниски данни.

Друго приложение за изтегляне на торент анонимно е PeerBlock. Това е защитна стена на работната зона с често освежен пакет от блокирани IP адреси. Тези IP адреси са свързани с мрежи, които се опитват да проследяват вашата дейност в мрежата.

От този момент нататък клиентите трябва да плащат, за да ги поддържат освежени. Неуморно е, че блокираният пакет може да съдържа всеки възможен IP адрес за тролове за авторски права и разрешение за законодателство.

Бъдете нащрек, когато изтегляте торенти

Естествено е бързо да избирате уебсайтове при торент.

Това е важно:

Трябва обаче да прикриете действителния си IP адрес, когато посещавате всички сайтове, идентифицирани с вашите торентни дейности. Това включва сайтове като местни ресторанти, събирания, свързани с торент, филми и т.н.

Много потребители игнорират това и просто се съсредоточават върху прикриването на своя IP адрес при опит да изтеглят торент файлове с висока скорост. Има по -малко информираност за това да го играете безопасно, докато анонимно торент.

Най -лошият VPN при изтегляне на торент файлове

Има няколко причини, които ви принуждават да изберете платен VPN, докато се опитвате да изтеглите торенти анонимно. Тъй.

Безплатни VPN запазват дневници на вашата онлайн дейност и не ви дават пълна анонимност.

Освен това, тези VPN не гарантират бързи скорости за торенцери. Бихте се пазарили на скорост и анонимност, докато изтегляте най -обичаната си кино или телевизионна серия – това може да ви струва извън всякакво съмнение. Следователно безплатните VPN не работят с анонимно торент. Независимо от това, най-добрите платени VPN поддържат целия процес.

Наказания за торент без VPN услуги

В миналото потребителите на BitTorrent са изправени пред предизвикателства. Вероятността за наказание за изтегляне на торент без анонимност е малко висока. В края на 2000 -те са били съдени сайтове за торент за публикуване на пиратско съдържание на техните уебсайтове.

Тези дейности бяха силно осъдени, тъй като имаше чувството, че хората в авторитета тормозят тийнейджъри, които са търсили забавление по интернет. Тези, които изтеглят торенти анонимно, са потенциално на прага на съдебните дела и трябва да бъдат наясно с техните дейности в мрежата.

Тролове за авторски права

Организациите не се кандидатират след самите торенцери. Те дават тази задача на троловете за авторски права. След като намерят някой, който разпространява или изтегля материали, защитени с авторски права, тези тролове на авторски права се приближават до притежателя на авторските права и правните действия се предприемат срещу уебсайтове на Torrent.

Със легален ливъридж и списък с имена, троловете за авторски права след това продължават след торентите по имейл или дори, като отиват от врата до врата и раздават писма за сетълмент. Троловете за авторски права използват сплашване, страх и срам, за да накарат торент потребителите да плащат, без изобщо да отиват в съда.

Обща тактика е да заплашва да съди за над 100 000 долара, но само с молба за 3000 долара или повече в споразумението. Това прави 3000 долара да изглеждат като добра сделка, но отиването в съда е скъпо и рисковано за тях, така че не се поддавайте, ако получавате такова писмо.

Наказания от интернет доставчици

Ако сте чест потребител на изтегляне на торенти, вашият интернет доставчик може да прилага наказания за вас. Тъй като торентът заема много интернет услуги на честотна лента, които искат да спрат, тъй като колкото повече честотна лента използвате, толкова повече разходи нахлуват в интернет доставчика на интернет. Повечето доставчици на интернет услуги дори обслужват известия от притежателите на авторски права, за да забранят уебсайтовете на Torrent. Това води до предоставяне на ливъридж на потребителя да изтегля торенти анонимно.

Заключение

Много хора наемат най -добрите VPN за торент за надграждане на интернет сигурността си с осигуряване на информация.

VPN закотви вашата информация чрез помощта на авангардното криптиране и протоколи.

Ако хакер влезе във вашата система и се опита да стигне до данните, той просто ще види стърчащи парчета код. Това гарантира нивото на сигурност, което VPN предоставя за завършване на процедурата.

Torrenting е прогресивна иновация за обмен на файлове. Този блог обяснява целия механизъм на торент. Следователно торентът е глобален!

Новини

 • Еволюцията на производството в дигитален свят на 22 септември 2023 г
 • Основни компоненти на успешна стратегия за локализация 22 септември 2023 г
 • Тъмната страна на свързаността: Загрижеността за поверителността в света на Интернет на нещата 22 септември 2023 г
 • Изложено: Пресечната точка на личния живот и социалните медии в днешната цифрова епоха на 21 септември 2023 г
 • Пукнатини в кристалната топка: главоблъсканието на поверителността и анализа на големи данни 20 септември 2023 г

6 най -добри инструменти за изтегляне на торенти анонимно

Най -добрите анонимни торентни инструменти

Сериозните любители на споделянето на файлове знаят значението на поверителност докато торент. Тъй.

И има редица инструменти, които могат да направят това за вас. И още повече това претенции за, или са били рекламирани на интернет форуми като полезни.

Тази статия ще уреди аргумента веднъж завинаги. Кои инструменти всъщност полезно, И кои не са.

Ключови изводи (най -добър инструмент?)

Докато повечето от тези инструменти и методи предлагат някои полза, VPN е ясният победител. Висококачественият прокси за чорапи също е прилична опция за архивиране. Seedboxes са единственият друг претендент, но те са твърде скъпи и сложни за случайния потребител.

Най -добри опции:

 1. Нестранна VPN услуга:Pia, nordvpn или ipvanish
 2. Прокси за безбожни чорапи: Всички по -горе vpns включват и чорапи
 3. Seedbox (скъпо, но мощно)
 4. I2P (или TOR) – Бавен, но безплатен

По -голямата част от торенцерите, които вече са направили скока на анонимността, използват нашия препоръчан метод №1 – VPN. За предпочитане, който не е логиращ като nordvpn или ipvanish.

Но продължете напред, прочетете пълното ръководство, преди да решите. В крайна сметка вероятно ще решите, че спокойствието си струва поне 6 долара на месец (средната цена на годишния абонамент за VPN).

#1 – Използвайте виртуална частна мрежа (VPN)

VPN е най -лесният, най -надежден и най -сигурен метод за скриване на торентната си дейност от любопитни очи. Първоначално използван за сигурни корпоративни и военни комуникации, VPN технологията вече се превръща в стандартен инструмент за сигурност на потребителите (подобно на антивирусния софтуер).

С качествен VPN доставчик можете:

 • Криптирайте 100% от интернет трафика си с нечупливо 256-битово криптиране
 • Пазете вашия интернет доставчик от това да видите какви уебсайтове посещавате, файлове, които изтегляте или видеоклипове, които стриймирате
 • Деблокови сайтове, които са ограничени във вашата страна (или локална мрежа)

И най -хубавото е, че сега има повече от 10 VPN доставчици които изобщо не поддържат дневници. Те дори не записват на какъв IP адрес сте били назначени или сървър, към който сте свързани. Когато вземете предвид, че вашият интернет доставчик регистрира всички видове неща за онлайн дейността си, това е огромен скок в личния живот.

Как да го настроите

Използването на VPN е невероятно лесно. Просто се абонирайте за торент VPN, изтеглете техния софтуер, влезте и щракнете върху Connect. Криптирането и превключването на IP-адреса се случват автоматично зад кулисите. Просто отворете Utorrent и изтеглете в съдържанието на сърцето си!

Няма да е необходимо да правите промени във вашия торент клиент и VPN ще работят с всеки Клиент (Vuze, Utorrent, Qbittorrent, вие го наречете).

 • VPN протокол – Wireguard е по -нов протокол и чудесна комбинация от скорост и сигурност. OpenVPN е най -добрият резерв, ако вашият доставчик няма Wireguard.
 • Сила на криптиране – Ако доставчикът има регулируемо криптиране, 128-битовите AE ще ви дадат по-бързи скорости от 256-битови и все още са доста сигурни.
 • Убийство – Ще искате да активирате тази функция за сигурност, ако вашият VPN я предложи (повечето го правят). Убийникът пречи на некриптирания трафик (или вашия IP адрес) да изтича публично, ако връзката падне.

Плюсове минуси

VPN плюсове

VPN Cons

Препоръчителни VPN доставчици

Когато торентирате, винаги трябва да използвате VPN, който не пази трупи. Това включва не само регистрационни файлове за активност, но и дневници за свързване на метаданни, които често включват IP-адреси и времеви марки.

По -долу ще намерите нашите най -добри снимки. Това са три от най -добрите VPN за торент. И всички те са нулеви-лог. Всъщност PIA е доказал своята политика за регистриране в съда. Два пъти.

1

30-дневна политика за възстановяване

2

45-дневна политика за възстановяване

3

30-дневна политика за възстановяване

#2 – прокси за чорапи

Какво прави проксито на чорапите:

 • Тунел на торент трафик през отдалечен сървър
 • Скрийте истинския си IP адрес от връстници и проследяващи.

Какво не прави:

 • Шифроване (обикновено)
 • Защита всичко Вашият (не-торен) трафик

Чорапи Proxies са вторият най -популярен вариант за поверителност на торент. Проксите имат няколко предимства пред VPN, по -специално: Скорост, и Еднократна настройка. . Но има и недостатъци, като липса на криптиране и проблеми с обработката на магнитни връзки с някои услуги.

Използвайте чорапи. Не http – Повечето от „безплатните“ прокси, изброени в интернет, са HTTP/HTTPS Proxies. Повечето клиенти на торент ви позволяват да конфигурирате HTTP прокси връзки, но те го правят Нищо За увреждане на торент. Прехвърлянето на партньорски лица Използвайте UDP, а не HTTP, така че да сте истински IP адрес, все пак ще се виждате с помощта на прокси само за HTTP. Научете повече за разликите.

Чорапи прокси (V5 е текущ стандарт) са известни като ниско ниво прокси. Това е хубаво нещо, което означава, че те могат да се справят с почти всеки вид трафик, включително торент трансфери.

Най -добрите чорапи прокси услуги

Както при VPN, ще искате услуга за прокси, ако планирате да я използвате за BitTorrent. Има няколко самостоятелни услуги, но огромното мнозинство е собственост на удобни за торент VPN доставчици.

Всъщност няколко VPN всъщност включват обслужване на чорапи с всички абонаменти. Като цяло, това са услугата, която препоръчваме, защото получавате всичко за същата цена като абонамент само за чорапи.

Най-добрите услуги за чорапи с нулев лог:

 1. Nordvpn: Включва прокси w/ vpn (места за множество чорапи)
 2. Частен достъп до интернет: Proxy + VPN (1 чорапи Местоположение)
 3. Ipvanish: Proxy + VPN (1 чорапи Местоположение)
 4. Torguard: Прокси продаван отделно (4 места)

Как да го настроите

За разлика от VPN, който обикновено се предлага със собственото си приложение, проксито трябва да бъде ръчно конфигуриран във вашия торент клиент. Не всички клиенти на торент поддържат прокси връзки, но 4 -те най -популярни клиенти на работния плот правят.

Торент клиенти, които поддържат пълномощници:

 • Utorrent/BitTorrent (версия на работния плот)
 • Vuze/Biglybt (настолна версия)
 • Qbittorrent
 • Потоп
 • Flud (Android)
 • ttorrent (android)

Забележка: Няма уеб-базирани торентни клиенти директно не поддържат прокси за чорапи. Това включва неща като Utorrent Web, WebTorrent и Brave.

Настройки на прокси

Нашето ръководство за настройка на Torrent Proxy има пълни инструкции стъпка по стъпка за най-популярните доставчици на чорапи и клиенти на торент.

#3 – I2P

I2P не се използва толкова често от потребители на торент, за простия факт, че е бавен. Скорост максимум около 100kb/s (да, четете това право). Но по отношение на личния живот е страхотно.

Помислете за i2p като tor. Това е многопластов криптиран прокси, но те всъщност искат вашия торент трафик в тяхната мрежа.

Предимства на I2P:

 • Скрийте вашия IP адрес
 • Анонимизиран трафик, смесен с други sers
 • Силно криптиране
 • Мулти-хоп IP превключване
 • Безплатно е!

Недостатъци:

Как да използвам I2P за торенти

I2P е малко по -сложен от настройването на прокси за чорапи или дори tor. Но има няколко полезни инструктивни видеоклипа, специално за Bittorrent.

Но най-лесният маршрут е да използвате торент клиент с вградена I2P поддръжка. Например, Vuze има I2P плъгин, който го прави невероятно лесен за ставане и работа.

#4 – Seedbox

Цена: $ 20-$ 100/месец

Seedbox е като специална машина за торен, но в облака. Получавате супер бързи скорости на връзка, разпределение на висока честотна лента и уеб интерфейс, за да изтеглите файловете директно на вашия компютър.

Seedboxes са свръхколични за всички, освен най -хардкор от потребителите на Bittorrent, но след като го опитате, няма да се върнете към обикновен торент клиент.

Как да изтеглите торенти анонимно и да скриете вашия IP адрес?

Торент Изтегляне Анонимен

Мрежата BitTorrent все още е мястото за много хора по целия свят. Като се има предвид гигантският му размер, можете да намерите почти всичко, което търсите. Но може би вече знаете, че вашата дейност не е скрита, когато изтегляте торенти на устройството си. Ето защо може да търсите начини да изтеглите торенти анонимно.

Express-VPN-Torrent

Ако искате да знаете повече за BitTorrent, можете да прочетете нашето подробно ръководство за това как работи торентът и технологията, която го захранва.

Няма отричане на факта, че изтеглянията на торент не са безопасни като преди. Дори и да изтегляте законно съдържание като операционни системи с отворен код Linux, правителствените агенции непрекъснато ви наблюдават в някои страни. Много офиси и училища също блокират торент сайтове и торент трафик. Това става още по-разочароващо, когато се опитвате да вземете някои легални неща с помощта на този P2P носител за споделяне на файлове.

В тази статия ще обясним как да торент безопасно и анонимизиране на вашите торентни изтегляния. По този начин няма да се притеснявате за всеки среден човек или вашия ISP, който ще ви следи, тъй като действителният ви IP адрес ще бъде скрит.

Как да изтеглите торенти анонимно?

Най -добрият начин за изтегляне на торенти анонимно е да използвате VPN. Има няколко предимства от използването на VPN, освен да бъде анонимен. Можете да го използвате за достъп до уеб услуги и уебсайтове, които не са достъпни във вашия регион. Те също могат да ви помогнат да получите достъп до ресурси на компанията, да заобикаля цензурата и т.н.

1. Използване на VPN за изтегляне на торенти анонимно

Един лесен начин да се запазите невидимо е да изтеглите торенти с VPN. Виртуална частна мрежова услуга маршрутира трафика през неговите сървъри чрез създаване на криптиран виртуален тунел. По този начин, IP адресът, който всеки среден човек би видял, ще бъде от VPN сървъра, а не на вашия действителен IP адрес.

Само в случай, че не знаете как работи виртуалната частна мрежа (VPNS), можете да прочетете нашата подробна статия за същата.

VPN сървърна настройка работи

Когато използвате VPN, процесът на криптиране се осъществява, преди вашите данни да бъдат предадени на вашия ISP. Но защо VPN не е толкова популярен? Защо VPN услугите не се използват от всички около нас? Действителната причина може да бъде хората нямат много представа за плюсовете и минусите на VPN услугите. Има още няколко митове за VPN услуги, които трябва да бъдат разрушени.

2. Използвайте пълномощници за анонимни торенти

Има и някои добри прокси услуги, като SmartProxy, BTGuard или Hidemyass, които ви позволяват да скриете своя IP адрес от обществеността. Работи с всички основни клиенти на Bittorrent. Моля, обърнете внимание, че ако продължавате със софтуера Proxy, няма да се възползвате от криптиране. Също така, прокси анонимизира трафика на едно приложение. Можете да прочетете подробно за разликите в друга статия.

Ние също сме съставили списък с прокси торенти, така че го разгледайте. След като настроите своя VPN или прокси, можете да посетите сайтове като DNSLEAK, за да тествате дали вашият DNS изтича. Чрез посещение на сайтове като Ipleak.нето, можете допълнително да потвърдите вашата поверителност.

3. Seedbox

Seedbox е специален високоскоростен сървър за изтегляне на торент, който се използва изключително за торент трансфери. Предимството му е да има висока скорост на изтегляне чрез бърза HTTP връзка, докато крие вашия IP адрес. Те могат ефективно да скрият вашите IP адреси, но това не означава, че винаги са анонимни.

4. Cloud Torrent Downloaders

Cloud Torrent Downloaders са услуги на трети страни, които позволяват на потребителите да изтеглят торенти от сървърите си. Някои от най -добрите примери биха били услуги като FileStream, Premiumize, Bitport и Cloudload. По отношение на използваемостта, техният интерфейс е лесен за използване и удобен за начинаещи.

Те са подобни на SeedBox, но не всички от тях могат да се върнат назад. Що се отнася до поверителността, изглежда, че всяка услуга има своя собствена политика за поверителност, така че не забравяйте да използвате правилните.

5. Usenet

Usenet е един от най -личните начини за споделяне на файлове от първите дни на интернет. Единственото му ограничение е, че високоскоростните сървъри на USENET не са безплатни и трябва да бъдат достъпни чрез платен абонамент. Бързото решение би било използването на услуга, която има безплатна пробна версия, като EasyNews.

Най -добрите VPN за анонимни торента

Курирахме някои от най -добрите VPN услуги, които можете да използвате за изтегляне на торенти анонимно. Частен достъп до интернет, ExpressVPN, Ipvanish, Nordvpn и Surfshark са някои от добрите VPN услуги, които можете да изпробвате. Има и други опции за безплатна употреба, ако искате.

Express-VPN-Torrent

Използването на VPN за торент също ще ви позволи да изтегляте торенти в мрежата на вашето училище или организация. Те обикновено блокират трафика на BitTorrent в тяхната мрежа, което в днешно време е обичайна гледка.

Ако използвате браузъра Tor за анонимен торент?

Общият отговор е не. Този метод редовно се споделя онлайн за сигурно торентно и скриване на вашия IP използва уеб браузъра TOR. Но много често хората се опитват да конфигурират своите BitTorrent приложения като Utorrent или Vuze, за да проксият трафикът си чрез TOR и в крайна сметка приканва неприятности. Много клиенти игнорират вашите ръчни настройки за прокси, тъй като използват UDP за разговори със сървърите, но Tor Socks Proxy поддържа само TCP.

Има и други начини, използвайки кой партньор може да научи истинския ви IP адрес. Освен това, ако вашата BitTorrent комуникация не е криптирана, релето на изхода на TOR може да наблюдава и вашия трафик. Дори проектът на TOR съветва да не използва TOR за BitTorrenting поради тези проблеми със сигурността.

Отделно от тази друга причина да не използвате Tor за торент е, че той няма да ви даде добри скорости за изтегляне, като се има предвид как работи мрежата на TOR.

Намерихте ли тази статия за ползите от анонимизирането на полезни изтегляния на торент? Не забравяйте да споделите мнението си.

Express-VPN-Torrent

често задавани въпроси

Как да разбера дали моят VPN или торент прокси крие моя IP-адрес?

Когато използвате VPN или прокси, ви е назначен торент IP, който можете да проверите, за да видите дали вашият IP адрес е скрит или не. За да потвърдите поверителността си, можете да проверите торент IP, като отидете на сайтове като Ipleak.мрежа, dnsleak или ipmagnet.

Мога ли да ме хванат заварен без VPN?

Вашата дейност може да бъде открита от притежателите на авторски права, когато използвате торент без VPN. Те правят това, като участват в торента и виждат кой друг също е там. След това тези притежатели на авторски права могат да се свържат с вашия интернет доставчик, които от своя страна ви изпращат предупреждение.

Може ли ISP блок торент?

Да, повечето доставчици на интернет услуги могат да ви блокират от торента. Те правят това, за да се предпазят от известия за DMCA, адвокати за авторски права и спазват законите срещу торент. Ето защо е силно препоръчително да се използва VPN.

Може ли моят ISP да блокира моя VPN?

Да, вашият доставчик на интернет услуги може да блокира достъпа до VPN, като блокира IP адресите, свързани с него или чрез деактивиране на комуникационни портове. Можете да разрешите това, като просто преминете към друг сървър, порт или протокол.

Съосновател на Fossbytes и амбициозен предприемач, който следи внимателно отворен код, технологични гиганти и сигурност.
Свържете се с него, като изпратите имейл – [имейл защитен]