Най -добрите сайтове за търсачки за торент, за да намерите някакъв торент

Това търсачка Utorrent Вдъхновено ли е „Google“. Сайтът на търсачката Toorgle е доста лек и по този начин е способен да се зареди дори при по -бавни връзки. И това не означава, резултати. Интересното е, че когато търсите торент файлове, използвайки този сайт за търсене на торент, ще можете да сортирате резултата от търсенето по дата и уместност. Ето защо той успя да бъде изброен в най -добрия търсачка Utorrent.

Топ 10 най -добри безплатни сайтове за търсачки Torrent 2023

Някога е имал проблем да намери нещо онлайн безплатно? Чудех се къде всички ваши приятели изтеглят всички тези безплатни игри, филми и аниме? Имаме списъка с най -добрите търсачки за торент, който да се набор от 2022 г.

Преди да започнем, трябва да ви предупредя. Ние не оправдаваме пиратското и безплатното изтегляне на торент, ако го направите, вие го правите на свой собствен риск. Има много причини да използвате торент сайтове за изтегляне на различни неща. Някои от тях са скъпи. Други са недостъпни в страната, в която живеете, а някои от тях, като някои филми, сте пропуснали, защото сте имали натоварена седмица или семеен проблем, който сте имали, трябва да разрешите.

Някои от страните нямат никакви закони, които забраняват безплатното торент, закупувайки много цифрови артикули, излишни. Всяка причина, която имате, винаги има множество опции за най -добрата ви търсачка за торент, а ние имаме топ 10 списък с тях. С тези сайтове за порой, вие сте сигурни, че не пропускате нищо, ако изглеждате достатъчно трудно. Тези сайтове за порой също са най -сигурните там, така че не е нужно да се притеснявате за вируси и злонамерен софтуер, когато сърфирате в интернет за любимия си сериал най -новият епизод!

Топ 10 БЕЗПЛАТНИ сайтове за порой от 2022 г! Безплатни филми, игри и сериали Изтегляне с помощта на тези сайтове!

Навигация на съдържанието

1. Torrentz2

Torrentz2

Torrentz2 е един от най -добрите търсачки за торент там. Скоростта на изтегляне на този софтуер, сдвоена с популярността и хубавото оформление, правят този торент двигател уникалния сайт в моя списък. Torrentz2 е двигателят с мета-търсене, който комбинира търсения от други двигатели, което го прави най-универсалният торент сайт там.

Опцията за търсене от други торентни двигателни площадки, използващи този, е най -удобният вариант, който съм виждал множество пъти, но Torrentz2 приема тази опция до момента, в който няма нужда да се притеснявате да търсите чрез други търсачки Torrent! Ако нещо е онлайн, ще го намерите!

Torrentz2 Pors:

  • Надеждна търсачка
  • Лесно търсене на множество сайтове
  • Прилична скорост на изтегляне

Най -добрите сайтове за търсачки за торент, за да намерите някакъв торент

Търсачка за торент

В редовен живот, когато търсите нещо, обмисляте да използвате обикновен уеб браузър като Google Chrome, Microsoft Bing, Mozilla Firefox и Safari и т.н. Но какво ще стане, ако искате да потърсите торентни файлове? Е, за това се нуждаете от специализиран инструмент, като търсачка за торент.

Търсачка за торент, е категория торентни сайтове, които не хостват торентни файлове; По -скоро същото предоставя платформа за потребителите да намерят торенти от любимите си торентни сайтове. По принцип, в разгара на нарастващия правен контрол на фирмите за правоприлагане поради нарушаване на авторски права, много сайтове на торент се превърнаха в търсачка за торенти, за да предоставят просто начин хората да търсят торенти. Ето защо, можете просто да използвате търсачките Torrent и да се потопите в милиони торентни файлове удобно, за да намерите този, от който се нуждаете.

Въпреки това, тъй като има много търсачки, достъпни онлайн за торенти, ние излязохме с този блог, за да ви помогнем да намерите най -добрите търсачки за торенти. Така че, нека да започнем да четем за 10-те най-добри търсачки за торент за решаването на това, което човек ви подхожда най-много!

Двигатели за намиране на торент през 2023 г

С. Не. Торент сайт URL адреси Статус Месечни активни потребители Рекламна досада
1. Solidtorrents https: // solidtorrents.мрежа/ Работа 264 000 1
2. Torrentseeker https: // torrentseeker.com/ Работа 282 000 1
3. VEEBLE http: // veoble.com/торент/ Работа 126,050 1
4. Торент Рай https: // torrent-paradise.ml/ Работа 51 000 2
5. Снежител https: // snowfl.com/ Работа 388,00 2
6. Xtorx https: // www.Xtorx.com/ Работа 237 000 2
7. Академични торенти https: // academictorrents.com/ Работа 237 000 2
8. Torrentz4 https: // torrentz4.връзка/ Работа 1 000 000 2
9. AIO търсене https: // www.aiosearch.com/ Работа 1 000 000 3
10. Toorgle https: // www.Toorgle.com/ Работа 234 700 6
[Опровержение: Написахме този блог за информационни цели и не подкрепяме, използвайки тези изброени търсачки за изтегляне на материали „Авторско право и лицензирани“. По -скоро ви предлагаме, моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от „пиратство на авторското право“, преди да изтеглите такъв материал без разрешение.]

1. Solidtorrents

USP на тази Bitorrent търсачка: Подробни визуализации, опростен потребителски интерфейс, разширени опции за търсене и огромен брой торентни уебсайтове

Доста нов в списъка на търсачка Utorrent Сайтове, Solidtorrents е DHT търсачка, която показва над 23 милиона торент файла в много категории. Всъщност, в SolidTorrents можете да създадете акаунт и да изпратите свои собствени торенти на индекса SolidTorrents, за да запазите или отбележите любимите си торенти. Освен това, със своите усъвършенствани опции за търсене, потребителите могат лесно да се разменят през множество връзки въз основа на резултатите от търсенето им, за да намерят най -подходящите от всички. И на всичкото отгоре най -много ви интересува, е, че той може да търси две различни заявки заедно, като разделя и двете, използвайки оператора „|“ (тръба).

2. Torrentseeker

USP на тази Bitorrent търсачка: Визуализации на резултата, разчита на търсене в Google и разрешават търсения над 100 торент уебсайта

Torrentseeker е друга здрава търсачка за торент, която се откроява! Той използва търсачката на Google, за да изтегли безброй файлове на торенти и връзки с магнит (които активират опциите за споделяне на файлове за партньорски файл) от повече от 100 сайта на торента на торента. По принцип, за да използвате търсачката TorrentSeeker, всичко, което трябва да направите, е да въведете името на съдържанието или файла на Torrent, които искате да изтеглите, и ще видите нейните впечатляващи резултати от търсенето. Освен това, според твърдението на Torrent Seeker, той актуализира своята база данни често с всички най-нови сайтове за прокси, торенти и езикови източници и т.н.

3. VEEBLE

USP на тази Bitorrent търсачка: Изобилие от филтри, обхваща текущите популярни източници на P2P и се изпълняват от персонализираното търсене на Google

Друг огромен фаворит сред феновете на торент е никой друг, освен търсачката на Veoble. Това е така, защото тази търсачка има много надеждни функции за сглобяване на торент. Всъщност Veoble набира популярност сред потребителите не само заради своята тема „Dark-Background“, но и за това, че има три отделни раздела в най-горната си навигационна лента. От тези три раздела можете първо да изберете „Начало“ за нормални търсения, второ, можете да изберете „изображения“ за търсене на изображения и трето, можете да изберете „Torrent“ за търсене на дузина торентни сайтове, които самият Veoble индексира.

Добавяйки се по -нататък, тази търсачка използва персонализираното търсене в Google, за да генерира своя резултат, където можете да включите, както и да изключите отделните торентни сайтове и дори да сортирате заявките за търсене, тъй като най -голямата сила на Veebl е, че предлага полезни начини (като език ), за да филтрирате резултата от търсенето на Veoble.

4. Торент Рай

USP на тази Bitorrent търсачка: Автоматично изтегляне, впечатляваща филтрация на резултатите от търсенето и невероятно прост потребителски интерфейс

За разлика от много други търсачки Torrent, интересното е, че повече от 1 милион от индексираните файлове на торент Paradise, особено броят на семената и пиявицата, винаги са актуални. Тази търсачка има най -невероятния потребителски интерфейс, който улеснява потребителите да сърфират през началната си страница и да намерят най -любимите си торентни файлове от резултатите от търсенето на сайта на сайта. Е, торентният рай също ви спестява време и усилия, защото, ако решите да търсите торенти, използвайки торент рая, той ви позволява да изтеглите същото директно от началната си страница. Това означава, че няма да ви се налага да посещавате индивидуални резултати от търсенето за целите на изтеглянето. На всичкото отгоре той включва и страница, наречена „Гласувайте и дарете“, където можете лесно да изберете новите функции, които искате да видите на сайта, и ако желаете, можете да финансирате същото.

5. Снежител

USP на тази Bitorrent търсачка: Персонализирани филтри, много бързи и лесни за използване интерфейс

Въпреки че е един от най -простите търсачки, Snowfl е различен от другите сайтове, тъй като има минимални функции на интерфейс и нощен режим, за да утеши очите на потребителите. По този начин, като има по -малко елементи и досадни реклами на сайта, той представя изброяването на различни файлове за изтегляне на торент от сайтове като Pirate Bay, RARBG, Kickass и много други по доста по -прост начин. Всъщност той също ви позволява да сортирате резултата си от търсенето според пиявиците, размера, възрастта и семената, тъй като той представя всеки резултат от търсенето с тези пълни подробности. По този начин, тази търсачка прави процеса на изтегляне толкова лесен, че просто трябва да натиснете наличните сини връзки, за да изтеглите безопасно любимите си торентни файлове в един ход! Заедно с това си струва да се спомене, че има ”.Lony Link ‘към Snowfl, който ви позволява да получите достъп до тази търсачка, дори когато сърфирате в мрежата на TOR.

6. Xtorx

USP на тази Bitorrent търсачка: Търсачка на високо ниво, много бърза, търси достоверни и надеждни архиви на торент

За да намерите всички ваши любими торенти, Xtrox е друга популярна търсачка, която си струва да се обмисли! Твърди, че е Най-бързият търсачка за торент В света и защо не, в края на краищата той генерира много възможности за избор заедно с краткото им описание веднага щом приключите с въвеждането на заявка. Въпреки че, за съжаление, няма възможен начин да ги филтрирате, но същото не е необходимо на Xtrox, тъй като всеки от резултатите от търсенето ще бъде връзка към секциите за търсене на други популярни хранилища на торент. И там броят на пиявиците, семената и размера е на разположение за улесняване на процеса на подбор. По този начин, използвайки Xtrox, можете лесно да получите конкретен торент от много източници.

7. Академични торенти

USP на тази Bitorrent търсачка: Съдържащи академични лекции и документи, нишов торент сайт и огромна база данни

Един от най-добрите търсачки за ресурси за анализ на данни е не друг, освен „академични торенти.”Индексира милиони (i.E., Около 65 TB) от академични данни, които се засяват най -вече от професионалисти, университетски преподаватели и изследователи и т.н. По този начин тази търсачка за ниша торент има за цел да помогне на общността, свързана с технологиите, да съхранява почти всички данни, които използват за изследователски цели. По принцип, за да получите какви академични данни искате, потърсете, като напишете името на автора, конкретното заглавие на хартията или набора от данни в неговата лента за търсене, тъй като ви позволява да разглеждате документи, курсове, набори от данни и колекции от хиляди хранилища на разположение. Е, по този начин търсачката „Академични торенти“ доказва, че торентите също могат да бъдат „полезни и полезни“, когато става въпрос за споделяне на знания.

8. Torrentz4

USP на тази Bitorrent търсачка: Много торенти, бърз торент проследяване и мощна лента за търсене

Това е наследник на Търсачка Torrentz2 2020, който беше затворен преди малко. Търсачка Torrentz4 е един от най -модерните и анонимни търсачки, който предлага повече от 60 милиона файла на Utorrent Медийни ресурси, особено филми за по -бързо изтегляне на всички редовни потребители на Torrentz2. По този начин, сред многото търсачката Torrentz4 също е известна като „Търсачка за филми utorrent.„Е, като се има предвид същото, няма чудно защо Torrentseeker е наслада за много потребители на торент.

9. AIO търсене

USP на тази Bitorrent търсачка: Удобен за потребителя интерфейс; Ултрамохватния двигател; Широк спектър от търсене; Разширение на браузъра

На следващо място, в списъка е „AIO търсачка“, тъй като от всичко това е може би най -привлекателният визуално. Торент ентусиастите обичат да го използват, защото предлага много възможности за намиране и намиране на торентите, които човек търси! Например, той ви позволява ръчно да изберете сайтовете за изтегляне на торент по ваш избор, където можете да търсите всеки конкретен торент файл. Заедно с това, неговите опции за падане до „лентата за търсене“ ви позволяват да изберете любимите си торенти въз основа на техните субтитри, език, видеоклипове и изображения и т.н. И не само това, ако искате, можете също да влезете в AIO търсачката с акаунт в Google или можете да създадете нов, където можете да запазите всичките си любими торенти. Като цяло търсачката AIO определено е ефективна опция, която можете да помислите за удовлетворяване на различните ви нужди за забавление.

10. Toorgle

USP на тази Bitorrent търсачка: Търсене на над 450+ торент архиви или хранилища, захранвани от персонализираното търсене и интеграция на Google с Mozilla Firefox

Това търсачка Utorrent Вдъхновено ли е „Google“. Сайтът на търсачката Toorgle е доста лек и по този начин е способен да се зареди дори при по -бавни връзки. И това не означава, резултати. Интересното е, че когато търсите торент файлове, използвайки този сайт за търсене на торент, ще можете да сортирате резултата от търсенето по дата и уместност. Ето защо той успя да бъде изброен в най -добрия търсачка Utorrent.

Това е! Тези са 10 най-добри (Безплатно) търсачки Torrent че можете да помислите, че си струва да използвате търсене и изтегляне (правни) торентни файлове на всички ваши любими медийни ресурси.

Може също да се интересувате от: