Популярната търсачка за торент се офлайн

Contents

Това идва само седмици след закриването на популярния торент хостинг сайт Kickass Torrent. От свалянето си пазарът бързо беше наводнен от различни клонинги, отразявайки базата данни на оригиналния сайт. Тепърва ще се види какви сайтове ще влязат в обувките на Торенц и ще се издигнат до известност като надеждна търсачка за торент.

Търсене на торенти ЕС

binspamdupenotthebestofftopicslownewsdaystalestupid freshfunnyinsightfulerestingmaybe offtopicflamebaittrolledundantoverrated проницателен начин на интерфериране на FunnyNderraited описателен typodupeerror -> 85255067 Story

Популярен сайт за търсачка Bittorrent Torrentz.ЕС мистериозно изчезва (Softpedia.com) 118 -> 118

Публикувано от Beauhd в четвъртък, 04 август 2016 г. @11: 30 ч. От Мистерията-Машина Департамент.

Monkeyzoo пише: Softpedia съобщава, че Torrentz.ЕС, най-големият двигател за мета-търсене в интернет, мистериозно и внезапно затвори. Посетителите на уебсайта виждат просто съобщение, което гласи: „Torrentz беше безплатен, бърз и мощен мета-търсещ двигател, комбиниращ резултатите от десетки търсачки.„Опитвайки се да стартирате търсене или щракнете върху която и да е връзка на сайта, променя това съобщение на“ Torrentz винаги ще ви обича. Сбогом.” Основното .ЕС домейн, както и всички резервни домейни (.Аз, .Ch, и .В), имайте същото съобщение. Причината за изчезването е загадъчна, но има спекулации, че Торенц.Администраторите на ЕС решиха да изтеглят щепсела сами и да избегнат бъдещи правни проблеми след увеличаването на законния натиск върху пиратския залив и арестите, свързани с Kickasstorrents. Не може да се изключи също, че сайтът е бил хакнат.

Свързани връзки

BitTorrent добавя музика, опции за стрийминг на видео с повторно стартиран BitTorrent сега

Федерите изземват домейни на Kickasstorrents и арестуват собственика в Полша

Подаване: Популярен сайт за търсачка Bittorrent Torrentz.ЕС мистериозно изчезва

Едуард Сноудън не е мъртъв въпреки мистериозните туитове, казва Глен Гринуалд

САЩ разкриват обвинения срещу Kickasstorrents, назовават още двама обвиняеми

Тази дискусия е архивирана. Не могат да бъдат публикувани нови коментари.

Популярен сайт за търсачка Bittorrent Torrentz.ЕС мистериозно изчезва повече вход

Популярен сайт за търсачка Bittorrent Torrentz.ЕС мистериозно изчезва

Финият печат: Следните коментари са собственост на всеки, който ги е публикувал. Ние не носим отговорност за тях по никакъв начин.

Първа публикация (Резултат: 4, проницателен)

От Anonymous Coward пише: в четвъртък, 04 август 2016 г. @11: 15:00 ( #52649025)
Предполагам, че всички останали са заети да се опитват да намерят друг двигател? Какво намерихте?

Re: (Резултат: 1)

от анонимен страхливец пише:

А, да, помня дните на старото/ /., Когато не се налага да задавате този въпрос, вече ще има няколко публикувани връзки на алтернативни. R.I.P./ /., липсва ми.

Re: (Резултат: 1)

от анонимен страхливец пише:
Наистина ли? Ако това е вярно, тогава този сайт се е превърнал в по -лош фелт, отколкото е reddit.

Re: (Резултат: 2)

Четене/. ежедневно, обикновено, бих се изненадал, ако нещо е премахнато от постовете. Вие, от друга страна, избрахте да публикувате като променлив ток, премахване на всякаква легитимност от претенцията ви.

Re: (Резултат: 2)

Фактическата точност на иск не се влияе от лицето, което го претендира, нито от начина, по който се предава. – Ac

Това е правилното. Но шансовете, че искът е точен, са по -ниски, когато е направен от някой с нулева достоверност. Това е истинският проблем. Ето пример, който да ви помогне да разберете. Ако Kanye West трябваше да ми подаде ролка тоалетна хартия, на която той е надраскал в собствените си екскременти, поредица от числа, за които той твърди, че са четири хиляди десетици на PI, вероятно не бих му повярвал. Това не означава,

Re: (Резултат: 2)

Е, има прост начин да се докаже всичко това. Връзка към една редактирана публикация, където е очевидно, че е премахната връзка. Ще чакаме.:-)

И има прост метод за опрощаването му. (Резултат: 1)

Назад, когато се появи проблемът с Кат, имаше публикация с връзки. Маркирах го. https: // yro.Slashdot.org/comme. [Slashdot.org] изглежда, че все още има връзки непокътнати.

Re: Първа публикация (резултат: 5, информативна)

От Amimojo (196126) пише: В петък 05 август 2016 г. @03: 37am ( #52649447) Списание за начална страница

Тези дни намирам, че Google е доста добър или DuckDuckgo, ако предпочитате. Понякога също използвам Yahoo Japan или Baidu, защото те изглежда игнорират американските заявки за цензура на DMCA. В Google/DDG опитайте FileType: Magent или Filetype: Torrent. С първия често можете.

Re: Първа публикация (Резултат: 5, смешно)

От LUCM (889690) пише: В петък 05 август 2016 г. @04: 13:00 ( #52649525)

Не намирате ли това нещо торент за малко трудоемко, докато за $ 10/месец можете да получите златно изживяване за изтегляне на EasyNews?

Re: (Резултат: 2)

Намирам за малко трудоемък да плащам за usenet. Вече дори не е септември, FFS.

Re: Първа публикация (резултат: 5, информативна)

От Calydor (739835) пише: В петък 05 август 2016 г. @05: 34am ( #52649701)
Винаги ще бъде септември.

Re: (Резултат: 2)

> Имах някакво изчислително устройство след боговете TI99-4A OH. Щом прочетох това, чух тези двуцветни стартиращи звукови звукови звукови звукови сигнали в главата ми.

Re: (Резултат: 1)

Всеки, който отиде толкова далеч назад, че е изградил и програмирал елф (Cosmac CDP-1801)?
Или ZX-80 (преди S-Sinclair)?

Re: (Резултат: 2)

Или ZX-80 (преди S-Sinclair)?

Опитах се да убедя баща си да ми вземе формата на комплекта за рождения ми ден или нещо подобно, но мисля, че той ми взе планинска палатка. Беше приблизително по същото време.

Re: (Резултат: 1)

Еха. Е, добре е да видите някои привърженици на старото списание “Radio Electronics”!

Re: (Резултат: 2)

Честно казано не можех да си спомня списанието със сигурност. Спомням си, че се спускахме през деня до някаква изложба в NHM или Science Museum, а татко мислеше (Mad Fool!) че получаването на списанието ще ме затвори за пътуването с влак.

Re: (Резултат: 1)

Беше доста готино, когато бях на 17

Re: (Резултат: 2)

Не. Мисля, че септември е направено: Единствената единствена група от нежелани, немити маси, които все още не са го съсипали за всички, са севернокорейците. И никой няма да ги превърне всички наведнъж, така че това да не породи нов септември. Просто не успяхме да прегрупираме отново, тъй като приключи.

Re: Първа публикация (резултат: 5, информативна)

От Amimojo (196126) пише: В петък 05 август 2016 г. @06: 49am ( #52649829) Списание за начална страница

Използвам и Usenet, но намирам торентите са по -добри за някои издания. За съжаление има доста спам на usenet. Тъй. Издаванията се покачват на торент сайтове също много по -бързо. Лично аз предпочитам Astraweb за новини. Подобни цени за месечно, но използвам Payg, защото не бих получил парите си от месечно. Торентите така или иначе не са трудоемки за мен. Написах малък скрипт на GreaseMonkey [Greasyfork.org], който добавя връзки към популярен сайт за телевизионни календари, които отиват директно към сайтове на торент. Трябва да го актуализирам сега Кат и Торенц.ЕС ги няма, така че потърсете актуализация през следващите няколко дни. Не гледайте източника, btw, напълно се срамувам от него.

Re: (Резултат: 1)

Дъх, иначе той не би свързвал хората с него. Самоубийството се продава! (Или този секс е?)

Re: (Резултат: 2)

Коментар е премахнат въз основа на изтриването на потребителския акаунт

Re: (Резултат: 3)

Аз настоявам, че изтеглянията ми идват на златни табели. По този начин, ако изтеглянето е гадно, имам безплатни табели.

Re: (Резултат: 2)

Плащане на пират? Първо бих платил за действителния софтуер/медии, благодаря.

Re: (Резултат: 2)

Коментар е премахнат въз основа на изтриването на потребителския акаунт

Re: (Резултат: 1)

Torrentz може да е мъртъв, но има още една търсачка за торент, Torrentfrog.

Също така, изглежда, че са публикували база данни от всички торенти на Kat: http: // torrentfrog.com/kat_dum. [Torrentfrog.com]

Нуууу! (Резултат: 1)

от анонимен страхливец пише:
Това наистина тъмен ден. RIP Torrentz.

Торент все още ли е нещо? (Резултат: 3, смешно)

От Anonymous Coward пише: в четвъртък 04 август 2016 г. @11: 173 ч. ( #52649055)
2016 г. Торентът е толкова 90 -те.

Re: Торент все още ли е нещо? (Резултат: 5, проницателен)

От Aaron B Lingwood (1288412) пише: В петък 05 август 2016 г. @04: 17:00 ( #52649543)
Торентите не се поддържат от моя доставчик на VPN, сайтовете за стрийминг са.

Това е по -скоро обвинение за недостатъците на доставчика на VPN, който сте избрали. Стриймингът е 1: Много отношения, които са изключително скъпи. За медии: Това може да бъде субсидирано чрез реклама, проследяване или злонамерен софтуер. „Улавяне“ на поток няма да доведе до уникален хеш, така че услуги като покритие на арт арт и подзаглавие ще дадат неоптимални резултати. Файлът също е малко вероятно да бъде компресиран по начин, който увеличава максимално качеството, докато е ефективно, използвайки дисковото пространство и мощността на обработката. За приложения/ОС: Това може да стане неустойчиво за малка компания или да доведе до претоварени и бавни сървъри за голяма компания (т.е. ASUS). Торентите позволяват пиявици (много: 1) и засяване (много: много), което сваля тежестта от хоста, позволява излишък и постига далеч по -големи скорости, отколкото да има една точка, от която да се получат файловете.

Популярна торент търсачка Torrentz.ЕС тръгва офлайн

Torrentz, изключително популярен двигател за мета-търсене, който събра резултати за търсене на торент от различни други търсачки, се изключи без предупреждение или обяснение.

Черупката на сайта остава с текста „Torrentz беше безплатен, бърз и мощен мета-търсещ двигател, комбиниращ резултатите от десетки търсачки.”Когато се опита търсене, сайтът се връща:„ Торенц винаги ще те обича. Сбогом.”

Това идва само седмици след закриването на популярния торент хостинг сайт Kickass Torrent. От свалянето си пазарът бързо беше наводнен от различни клонинги, отразявайки базата данни на оригиналния сайт. Тепърва ще се види какви сайтове ще влязат в обувките на Торенц и ще се издигнат до известност като надеждна търсачка за торент.

Създаден през 2003 г., Торенц има 15.8 милиона уникални посетители през август 2015 г., според ComScore. Той твърди, че индексира близо 32 милиона активни торента чрез 28 основни уебсайтове за пиратство.