Най -добрият VPN Netflix през 2023 г

Contents

✔ Искате прост интерфейс: ExpressVPN има изключително прост и удобен за потребителя интерфейс. Ако не сте технологични, това е за вас.

Най -добрите VPN за Netflix през 2023 г .: Тествани и доказани, че работят

Търси VPN за достъп до международните библиотеки на Netflix? Тествахме и прегледахме пет страхотни VPN, които все още работят безпроблемно с Netflix, деблокирайки всичко – от Netflix USA до Netflix Japan.

От: Томаш Мазовски Актуализирано: 7 септември 2023 г

От 15 000 заглавия, налични в глобалната библиотека на Netflix, само около 7000 са достъпни на всеки даден пазар. Това означава, че за средния потребител на Netflix повече от половината от филмите и сериите в каталога не са достъпни и не могат да бъдат поточни. За щастие, има просто решение за отключване на тези скрити заглавия: Използвайте VPN, за да промените виртуалното си местоположение и деблокиране до библиотеки на Netflix от цял ​​свят.

Докато повечето VPN приложения не успяват да работят с Netflix, все още има някои, които могат да свършат работата. Тествахме повечето VPN на пазара и прегледахме топ 5 доставчици, които последователно деблокират Netflix през 2023 г. Присъединете се към нас, тъй като покриваме всичко, което трябва да знаете за използването на VPN за Netflix, предоставяйки стъпка по стъпка инструкции и подчертаване на ключови фактори, които трябва да вземете предвид при избора на VPN.

Бързо обобщение: Най -добрите VPN за Netflix в момента (септември 2023 г.)

Нямат време да прочетат цялата статия? Ето бързо обобщение на нашите препоръчани VPN за стрийминг на Netflix.

Вземете ExpressVPN 30-дневна гаранция за връщане на пари

 • #2 Този бърз, надежден и достъпен VPN за Netflix деблокира почти толкова библиотеки, колкото ExpressVPN. Силно препоръчително като алтернатива, подходяща за бюджета. Посетете Surfshark
 • #3 Солидна трета в нашия тест. NORDVPN постига добър баланс между цената, скоростта и броя на деблокираните каталози на Netflix. Посетете nordvpn
 • #4 Друг евтин VPN, който работи добре с Netflix. Той отключва 25 допълнителни библиотеки, но за съжаление, по -големите европейски каталози остават блокирани. Посетете privatevpn
 • #5 Cyberghost е опция за портфейл с лесно за използване приложение. Той деблокира шестте най -големи и най -важни библиотеки на Netflix, което го прави добър избор за начинаещи. Посетете Cyberghost
 • Какво да търсите в Netflix VPN

  Повечето VPN доставчици нямат ресурси и решителност, необходими за заобикаляне на забраната на Netflix за VPN, така че когато избирате VPN за Netflix, има важни характеристики и фактори, които трябва да вземете предвид. Ето списъка с критерии, които използвахме в нашите тестове:

  • Съвместимост с Netflix. Може да звучи очевидно, но най -важното изискване за VPN на Netflix е, че доставчикът успява да си проправи път около забраната на Netflix VPN. Това е критичен фактор, който дисквалифицира по -голямата част от VPN, включително почти всички безплатни.
  • Да можем да деблокираме Netflix Us + другите основни библиотеки. Колкото повече сървъри има VPN, толкова повече опции трябва да получите достъп до различни библиотеки на Netflix. Като минимум VPN трябва да може да деблокира най -големите каталози на Netflix, които включват САЩ, Великобритания, Япония, Германия и Франция. Освен това искате VPN, който има сървъри, които са оптимизирани за стрийминг и могат да се справят с много едновременни потребители.
  • Сигурност. VPN също трябва да има добра репутация за надеждност и сигурност, без течове на данни или практики на фирмата. Не искате вашият интернет доставчик или някой друг да вижда какво гледате или да се намесите във вашата връзка. Следователно, имате нужда от VPN, който използва силно криптиране, има строга политика без лог и предлага функции като превключвател за убийство и защита от течове.
  • Поддръжка на клиенти. Ако срещнете някакви проблеми или грешки, докато използвате VPN с Netflix (което ще се случва от време на време с всички VPN), искате да можете да получите помощ бързо и лесно. Следователно, имате нужда от VPN, който има отзивчива и знаеща поддръжка на клиенти, която е достъпна 24/7 чрез чат на живо или имейл.
  • Скорост. Стрийминг Netflix изисква бърза и стабилна интернет връзка, особено ако искате да гледате с HD или 4K качество. VPN може да повлияе на вашата скорост чрез добавяне на криптиране и маршрутизиране на режийни разходи, но все пак трябва да може да осигури скорост, които са достатъчни за стрийминг в ултра HD качество (4K). Според Netflix необходимите минимални скорости са 3Mbps за SD (720p), 5Mbps за HD (1080p) и 15Mbps за Ultra HD (4K).
  • Предлагане на безплатна пробна версия или гаранция за връщане на пари. Най-добрите VPN за Netflix са всички платени опции, поради което е от решаващо значение да имате възможност да изпробвате VPN, преди да инвестирате трудно спечелените си пари. В нашия VPN тест ние специално избрахме доставчици, които предлагат или безплатна пробна версия, или гаранция за връщане на пари. По този начин можете да използвате VPN, за да предавате няколко филма и да поискате възстановяване, ако услугата не отговаря на вашите очаквания.

  Опитайте ExpressVPN сега »30-дневна гаранция за връщане на пари.

  Пет страхотни VPN, които деблокират Netflix през 2023 г

  След задълбочено тестване сме съставили списък на топ 5 VPN, които все още могат надеждно да имат достъп до Netflix през 2023 г. Вярваме,.

  1. ExpressVPN: Най -добрият общ VPN за Netflix (Посетете сайта)

  ExpressVPN е най -добрият ни избор поради многобройните си места, скорост, сигурност и надеждност в деблокиране на Netflix. Той има над 3000 сървъра в 94 държави, включително 24 места в САЩ и четири места в Япония.

  Trustscore 4.7 | 20,077 отзиви

  Отблюдава Netflix: Повечето страни. ExpressVPN не публикува официален списък, но в нашите тестове всички най -големи страни от Netflix бяха деблокирани и повечето от по -малките.

  Цена: от 6.67 USD на месец (щракнете тук, за да получите 3 допълнителни месеца безплатно на 12-месечен план)
  Гарантирано връщане на парите: 30 дни
  Брой едновременни устройства: 5 устройства
  Поддържани платформи: iOS, Android, Windows, MacOS, Linux, Amazon Fire, Android TV, Roku, Chromecast, разширения на браузъра (Chrome, Firefox, Edge)
  Също така работи с: HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, BBC Iplayer, Appletv+, ESPN+, ITV Player, Showtime, Sky Go, Discovery+

  Опитайте ExpressVPN сега »30-дневна гаранция за връщане на пари.

  ExpressVPN е име, което често чувате, когато се появи темата за деблокиране на Netflix с VPN и по основателна причина. Те са една от най-големите и известни VPN компании в света, като се гордеят с над 4 милиона абонати. От създаването си през 2009 г. те са имали достатъчно време да разширят мрежата си от поддържани места и да усъвършенстват техническите аспекти на тяхната услуга.

  В повечето отзиви, които ще намерите онлайн, ExpressVPN последователно се споменава като един от най -добрите избори, като страхотен (ако не и най -добрият) VPN за Netflix и за видео стрийминг като цяло като цяло. Това се оказа вярно и за нас. Установихме, че това е най -надеждният VPN за стрийминг на Netflix – където други VPN приложения понякога не успяват да деблокират определена библиотека на страната, ExpressVPN свърши работата без никакви проблеми.

  Основното предимство, което ExpressVPN има над други VPN, е големият му брой налични сървъри. С над 3 000 сървъра, от които да избирате в 94 страни, ако един от тях бъде блокиран от Netflix, можете просто да се свържете с друг сървър на едно и също място и да продължите да стрийминг.

  Приложението може да бъде изтеглено за повечето устройства и то работи по лесен, минималистичен начин: изберете сървър в страна по ваш вкус, щракнете върху Connect, отидете в Netflix и започнете да стрийминг. За устройства, които не могат да инсталират VPN, като някои смарт телевизионни платформи и конзоли, те имат нещо, наречено MediaStreamer DNS. Вие настроите това директно във вашия рутер и след като го направите, ви позволява да предавате американски Netflix.

  ExpressVPN ви позволява да използвате VPN на 5 устройства едновременно. Това означава, че можете да го настроите на множество устройства и да споделяте VPN лесно с вашия съпруг, деца или приятели.

  Според нас, ExpressVPN е премиум опцията, която трябва да използвате, ако искате надеждно да имате достъп до почти всичко, което е налично в International Netflix. Цената им е само малко по -висока от другите VPN услуги, но те също имат най -наличните места на сървъра, с най -високи скорости и най -добрата надеждност, когато става въпрос за деблокиране на Netflix, което е от значение в крайна сметка.

  ExpressVPN се предлага с гаранция за връщане на пари, че нека опитате VPN през 30 дни и да получите пълно възстановяване, ако не сте доволни.

  Изборът на редактора – най -добрият VPN за Netflix Premium VPN, който деблокира почти всички международни каталози на Netflix Високо надежден, едва ли някога се блокира Ексклузивна оферта: 3 допълнителни безплатни месеца за потребители на Flixboss

  2. Surfshark: Най-добрият бюджетен VPN за Netflix (Посетете сайта)

  Много способен VPN за Netflix, осигуряващ страхотна стойност на парите. Surfshark деблокира над 30 библиотеки на Netflix на силно конкурентна цена.

  Trustscore 4.5 | 19 961 отзиви

  Отблюдава Netflix: Австралия, Австрия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Хонконг, Индия, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Полша, Сингапур, Южна Корея, Испания, Швеция, Турция, Обединеното кралство, Съединените щати, САЩ

  Surfshark е практически пригоден за тези, които използват своя VPN предимно за стрийминг и заедно с ExpressVPN, VPN, който използваме за стрийминг на Netflix.

  Започвайки само от $ 2.30 на месец (с 2-годишен план), Surfshark е един от най-достъпните VPN за деблокиране на Netflix. За тази цена Surfshark отключва над 20 библиотеки на Netflix, включително всички основни каталози, както и много от по -малките, осигурявайки достъп до огромна колекция от допълнителни филми и телевизионни предавания. Той предлага най -голям брой каталози на Netflix сред тестваните VPN доставчици, с изключение на малко по -скъпата алтернатива, ExpressVPN.

  В сравнение с по -евтиния си конкурент PrivateVPN, който деблокира 25 държави от Netflix, Surfshark се откроява, като включва достъп до по -големите европейски каталози на Netflix, включително Германия, Франция, Италия и Испания. Това е значително предимство за Surfshark, тъй като е по -вероятно да искате да гледате съдържание, достъпно в Netflix Германия – най -голямата библиотека на Netflix по целия свят – отколкото във виетнамската версия на Netflix.

  Той използва протокол, базиран на Wireguard, който доставя високи скорости с ниска латентност. По време на нашите тестове по -голямата част от обещаните библиотеки бяха деблокирани без никакви проблеми и скоростите винаги бяха достатъчно добри, за да ни пуснат стрийм в 4K без буфериране или изоставане. Едната страна, в която преживяхме случайни проблеми, беше Канада – така че да деблокира канадски Netflix, ExpressVPN ще бъде по -добър избор, тъй като приложението и сървърите им винаги работеха за нас там.

  Приложенията на родния клиент са достъпни за изтегляне за всички операционни системи и има разширение на браузъра за Chrome, Firefox и Edge. Приложенията са сравними с другите VPN услуги в това колко лесно да се използват – Значение: Влезте, представяте се със списък на сървъри, щракнете върху този, който ви интересува, и приложението ще се свърже.

  Surfshark Windows - Netflix Australia

  Ако искате да използвате Surfshark на платформа, където приложението не е достъпно (някои смарт телевизори, Apple TV или конзола), можете или да настроите VPN директно във вашия рутер или да използвате функция, наречена „Smart DNS“. Конфигурацията с последната е малко по -сложна, тъй като трябва да промените вашите DNS сървъри, но след като приключи, ви позволява да получите достъп до American Netflix и куп други американски стрийминг услуги, без да използвате никакви приложения изобщо. Други региони за съжаление не се подкрепят по това време, но се надяваме, че ще бъдат добавени в бъдеще.

  Едно последно нещо, което много ни хареса, което помага да се направи Surfshark един от най -добрите VPN за Netflix, е, че ви позволява да използвате VPN на неограничено количество едновременни устройства. Други компании обикновено ограничават това до между 5 и 10 екрана. Това е наистина полезна функция, ако имате голямо семейство, което всички имат множество устройства или ако искате да споделите VPN с приятели.

  Като цяло, Surfshark осигурява страхотна стойност на парите, когато става дума за деблокиране на филми и телевизионни предавания онлайн и, като, като се има предвид броят на библиотеките, които успява да деблокира, го прави най -добрият ни бюджетен избор за стрийминг на Netflix.

  Предлага се с гаранция за връщане на пари, която ви позволява да го изпробвате за 30 дни и да получите пълно възстановяване, ако не сте доволни.

  Цена: от 2.30 USD на месец (щракнете тук, за да видите текущата сделка)
  Гарантирано връщане на парите: 30 дни. Ако не сте доволни през това време, можете да поискате възстановяване, няма зададени въпроси.
  Брой едновременни устройства: Неограничен
  Поддържани платформи: iOS, Android, Mac, Windows, Linux, Amazon Fire TV, Android TV, разширения на браузъра за Chrome, Firefox и Edge
  Също така работи с: Disney+, Amazon Prime Video, Hulu, Dazn, BBC Iplayer, ITV, Hotstar, Yle Areena и много други.

  Страхотен VPN за Netflix – Unblocks 30 Международни библиотеки на Netflix Неограничени едновременни устройства

  3. NORDVPN: Опция за средна цена, която ви дава малко от всичко (посетете сайта)

  Тази добре известна и надеждна VPN компания е солиден избор за стрийминг на Netflix. Започвайки от 3.49 USD на месец тя деблокира 14 региона на Netflix.

  Trustscore 4.3 | 25 665 отзиви

  Отблюдава Netflix: Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Хонконг, Израел, Италия, Япония, Мексико, Полша, Румъния, Сингапур, Словакия, Южна Африка, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство, Словакия, Южна Африка, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство , Съединени щати

  Гигант в VPN индустрията, Nordvpn е една от най-известните VPN компании и тази, която често виждате свързани с деблокиране на Netflix. Те изграждат инфраструктурата си от 2012 г., което означава, че разполагат с голям екип за поддръжка на клиенти и хиляди сървъри, предлагани в 60 страни, осигуряващи големи скорости и висока надеждност.

  В нашите тестове установихме, че 14 държави от Netflix са били подкрепени със скорост достатъчно високи за 4K стрийминг. Имаше добра комбинация от деблокирани региони, като повечето от страните с големи библиотеки на Netflix ви осигуряват достъп до малко от всичко по отношение на съдържанието. Както при всички VPN, имаше моменти, когато сървърът, който бяхме избрали, беше блокиран, но бърза промяна в друг сървър или държава обикновено разрешава това. NORDVPN също се оказа доста добър в деблокирането на по -малки, местни стрийминг услуги.

  Цената е малко по -скъпа от нашия бюджет Pick Surfshark, което го прави чудесен вариант, ако поточвате Netflix, но също така имате нужда от VPN за други цели благодарение на неговата скорост, надеждност и способности в деблокиране на други стрийминг услуги.

  NORDVPN предлага гаранция за връщане на пари, която ви позволява да опитате за 30 дни и да получите пълно възстановяване, ако не сте доволни.

  Цена: от 3.49 USD на месец (щракнете тук, за да видите текущата сделка)
  Гарантирано връщане на парите: 30 дни
  Брой едновременни устройства: 6 устройства
  Поддържани платформи: Android, iOS, Mac, Windows, Linux, Amazon Fire, Android TV, разширения на браузъра (Chrome, Firefox, Edge)
  Също така работи с: Hulu, Prime Video, Disney Plus, Dazn, BBC Iplayer

  Деблокира 14 библиотеки на Netflix Надежден с отлична поддръжка на клиенти Спестете 67% от 2-годишен план, използвайки нашата връзка

  4. PrivateVPN: Много евтин VPN, който ни отблясва Netflix (Посетете сайта)

  Евтин VPN, който работи с Netflix и деблокира 25 допълнителни библиотеки на Netflix. Той не успява да деблокира нито един от европейските каталози, но ние го включваме в този списък благодарение на ниската си цена.

  Trustscore 4.9 | 2,593 отзиви

  Отблюдава Netflix:

  PrivateVPN е шведска компания, която предлага VPN с голяма скорост и фокус върху високата поверителност и анонимност. Благодарение на шведското законодателство те не се изисква да спестят дневници на трафика, което прави това привлекателна опция, ако се интересувате от подобни неща.

  По отношение на цената те са най -евтините от VPN, които тествахме с Netflix, като в същото време ви дават достъп до 25 поддържани региона на Netflix. Този номер е страхотен и включва American Netflix, японски Netflix и UK Netflix, но е важно да се отбележи, че нито един от каталозите на ЕС не е включен. Ако искате да гледате немски или френски Netflix, бихме препоръчали вместо това ExpressVPN или Surfshark. Ако сте доволни от списъка със страните, тук имате VPN, който деблокира един тон заглавия само за няколко долара на месец. Палци нагоре за това!

  Подобно на останалите доставчици, PrivateVPN предлагат 30-дневна гаранция за връщане на пари (или 100 GB, прехвърлени, което е на първо място).

  Цена: от 2.00 USD на месец (щракнете тук, за да видите текущата сделка)
  Гарантирано връщане на парите: 30 дни
  Брой едновременни устройства: 10 устройства
  Поддържани платформи: Windows, iOS, Android, MacOS, Amazon Fire TV
  Също така работи с: Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, Dazn, BBC, HBO, Fox, CBS, Ustvnow, ESPN, NBC Sports

  Деблокира 25 библиотеки Най -евтиният VPN, който работи с Netflix Спестете 85% от 3 -годишен план

  5. Cyberghost: Евтин, удобен за потребителя VPN, който деблокира основните библиотеки на Netflix (посетете сайта)

  Страхотен бюджетен вариант с просто и удобно за потребителя приложение. Той успешно деблокира основните библиотеки на Netflix, но не осигурява достъп до допълнителни, ограничавайки възможността за предаване на съдържание от различни страни, ако настоящият сървър бъде блокиран.

  Trustscore 4.3 | 17,443 отзиви

  Отблюдава Netflix: Бразилия, Дания, Франция, Германия, Индия, Италия, Сингапур, Швеция, Турция, Обединеното кралство, Съединените щати

  И накрая, Cyberghost. Този VPN е фокусиран главно върху висока анонимност/поверителност (оттук и името), но също така работи много добре за стрийминг на Netflix.

  Cyberghost поддържа шест региона на Netflix: Netflix USA, Великобритания, Германия, Италия, Франция и Япония, което първоначално може да звучи като лоша сделка в сравнение с другите опции в този тест, но не забравяйте: Тези шест са най -големите страни от Netflix, които най -вероятно съдържат да съдържат страни от Netflix нещо, което бихте се заинтересували да гледате. За повечето смъртни това ще е достатъчно, но ако искате да гледате по -екзотичен аромат на Netflix, ще трябва да отидете с друго приложение.

  Недостатък на поддържането само на основните библиотеки е, че понякога Netflix временно успява да открие VPN и да блокира техните сървъри от достъп. С VPN, който има работещи сървъри в повече страни (като ExpressVPN или Surfshark), можете да потърсите филма тук на този сайт, вижте в кои други страни се предава и работи около блока, като се свържете през един от тях. Не получавате тази гъвкавост с Cyberghost.

  Цената за месечен абонамент е един от най -ниските от групата, започваща от малко над 2 USD и те предлагат дължини на абонамента до 3 години. Това е хубаво, ако сте мързеливи като нас и не искате да напомняте за подновяване на абонаментите всяка година.

  Друга причина, която харесваме Cyberghost VPN и го включихме в нашия списък, е заради страхотното му приложение. Приложението се предлага с раздел, наречен “За стрийминг” където всички оптимизирани с стрийминг сървъри са отделени. Там ви позволява да филтрирате списъка директно от Netflix или други стрийминг услуги. Това е страхотна функция, която бихме искали други VPN да приложат, тъй като ви помага да намерите работещ сървър по -бързо и също така се вдъхновявате да проверявате други стрийминг услуги, за които не сте знаели, че съществуват.

  Смятаме, че Cyberghost е интересен VPN, който добре ще отговаря на някои хора. Това не е първият ни избор, когато става въпрос за стрийминг на Netflix (за това, вижте ExpressVPN или Surfshark), но благодарение на ниската цена и лесното за използване приложение просто успява да го направи в нашия списък.

  Цена: от 2.15 USD на месец (щракнете тук, за да видите текущата сделка)
  Гарантирано връщане на парите: 45 дни
  Брой едновременни устройства: 7 устройства
  Поддържани платформи: iOS, Android, Windows, MacOS, Linux, Amazon Fire, Android TV, разширения на браузъра (Chrome, Firefox)
  Също така работи с: HBO, BBC IPlayer, NBC, CBS, Channel 4, ZDF, Fox, RTL, Rai Play, Hulu, ESPN+, Disney+, Amazon Prime Video

  Отблюдава основните библиотеки на Netflix Много удобно за потребителя приложение 45 дни гаранция за връщане на парите

  Стъпка по стъпка: Как да деблокирам Netflix с помощта на VPN

  1. Започнете, като се регистрирате за VPN услуга

  ExpressVPN, който деблокира най -много библиотеките на Netflix в нашия тест, в момента има фантастична оферта. Като се регистрирате чрез нашата връзка, можете да се насладите на допълнителни 3 месеца безплатно.

  Опитайте ExpressVPN сега »30-дневна гаранция за връщане на пари.

  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, телефон или таблет.

  3. След инсталирането на приложението, отворете го и влезте.

  С ExpressVPN просто копирате кода за активиране от техния сайт в първия екран в приложението. След като влезете, щракнете върху страната, от която искате да сърфирате – ако искате да гледате American Netflix, ще изберете САЩ. Натиснете “Connect” и вашата мрежова връзка ще бъде променена, целият ви интернет трафик вече ще бъде пренасочен чрез сървър в избраната от вас страна, която сте избрали.

  4. Стартирайте Netflix.

  Изборът на филми и телевизионни предавания сега трябва да съответства на страната, която сте избрали в VPN. Ако виждате само Netflix Originals и нищо друго, сървърът в момента е блокиран. В този случай затворете Netflix, изберете друг сървър в една и съща държава и опитайте отново.

  5. Готово!

  Това е – деблокирахте Netflix. Вече можете да получите достъп и да предавате филми от международните библиотеки на Netflix. Ако искате да знаете какво се предлага в различна версия на Netflix, можете да намерите това точно тук на този сайт – превключете страните, използвайки иконата на знамето, която виждате в горната лента на менюто. На всяка страница, показваща повече подробности за конкретен филм или шоу, ние изброяваме библиотеките на страната на Netflix, заглавието е достъпно в.

  Защо се нуждаете от VPN, за да деблокирате Netflix?

  VPN или виртуална частна мрежа установява сигурна, криптирана връзка между вашето устройство и интернет. По -просто казано, когато използвате VPN, вашият интернет трафик се отхвърля през отдалечен сървър в друга държава, което го прави, сякаш имате достъп до интернет от друго местоположение. Например, ако сте в Съединените щати и се свържете с VPN сървър в Обединеното кралство, Netflix ще си помисли, че се намирате в Обединеното кралство и ще ви представи библиотеката на филмите и предаванията, достъпни там. Това ви позволява да заобиколите георестаниите на Netflix (и много други стрийминг услуги) и достъпа до съдържание, които иначе биха били недостъпни във вашия регион.

  Но не става въпрос само за промяна на вашето виртуално местоположение. Добрият VPN може също да криптира вашия интернет трафик, защитавайки данните ви за сърфиране от любопитни очи и гарантиране, че вашите онлайн дейности остават частни и сигурни.

  Опитайте ExpressVPN сега »30-дневна гаранция за връщане на пари.

  Неща, които трябва да имате предвид, когато стриймирате Netflix с VPN

  Горният тест трябва да даде доста добър преглед на най -добрите VPN на Netflix и където се крият основните им разлики. Има обаче няколко неща, които е добре да се знаят.

  • Не цялото съдържание в Netflix ще бъде достъпно с аудио или субтитри, с които сте свикнали от версията на местната държава. В зависимост от вашите езикови умения това може да бъде или никакъв проблем, малко неудобство или огромно главоболие. Опитайте да гледате аниме на японски Netflix без субтитри, например, е доста трудно да следвате сюжета, ако не се случи да говорите японски.
  • Понякога, когато имате достъп до Netflix с вашия VPN, ще откриете, че не можете да предавате нищо в библиотеката на страната, което сте избрали и получавате страховитата „изглежда, че използвате прокси“ -Error. За съжаление това е неизбежно поради това как Netflix блокира IP диапазоните, открити като собственост на VPN компании. Това, което трябва да направите, когато това се случи, е или да опитате друг сървър в една и съща държава, много държави разполагат с множество сървъри, или ако това не работи, за да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти в VPN, който може да ви помогне Накарайте го да работи.
  • Това е доста стандартна практика в индустрията VPN, за да осигурите пробен период от най -малко 30 дни, което означава, че можете да тествате безплатно на риска от услугата и да получите пълно възстановяване, ако не сте доволни през това време. Ако един VPN доставчик не работи за това, което искате да направите, не се чувствайте зле от анулирането и опитайте друг.

  Опитайте ExpressVPN сега »30-дневна гаранция за връщане на пари.

  Мога ли да използвам безплатен VPN за Netflix?

  Има много безплатни VPN, но повечето от тях не работят с Netflix. Има двойка, която “вид работа” (за която можете да прочетете повече тук), но това не е идеално решение. Netflix агресивно блокира сървърите и IP номера, принадлежащи на VPN компании, а само някои доставчици разполагат с финансовите ресурси, за да поддържат. Много безплатни VPN също имат по -бавни скорости или ограничения за количеството данни, които можете да прехвърлите, което също ги прави неподходящи за стрийминг на видео.

  И така, какво правите, ако просто искате да видите как работи, преди да извършите трудно спечелените си пари? Както споменахме по -горе, е възможно да опитате всички наши препоръчани VPN безплатно през поне 30 дни. Услугите, които сме тествали в това ръководство.

  VPN за избягване – те не работят добре с Netflix

  Препоръчваме ви да избягвате следните VPN, ако се отнасяте сериозно към деблокиране на Netflix. Те или изобщо не работят, не работят надеждно, са твърде бавни или не деблокират достатъчно каталози.

  • Скривалище
  • Kaspersky Vpn
  • Тунела
  • Ipvanish
  • Перфектна поверителност
  • Norton Secure VPN
  • Частен интернет достъп (PIA)
  • Purevpn
  • Torguard
  • Mozilla Vpn
  • Vyprvpn
  • Strongvpn
  • Шиф.аз

  Заключение

  Надяваме се, че това ръководство може да ви помогне да намерите добър VPN за деблокиране на Netflix – Това е лесен начин да извлечете много повече от абонамента си за Netflix. Използването на VPN значително увеличава броя на филмите и показва, че можете да предавате, така че ако сте като нас и гледате много Netflix, това е не-мозък.

  И накрая, ако се регистрирате за VPN, използвайки някоя от връзките в тази статия, ще получим малка комисионна за продажбата и ще ви помогне да подкрепите този сайт – благодаря!

  Опитайте ExpressVPN сега »30-дневна гаранция за връщане на пари.

  Най -добрият VPN Netflix през 2023 г

  Най -добрият VPN Netflix на лаптоп

  Използването на най -добрия VPN Netflix е супер прост начин за достъп до цялото съдържание, което сайтът за стрийминг може да предложи. Netflix показва различно съдържание в различни региони и без най-добрия VPN да променя местоположението ви, повечето от него ще бъдат извън границите, независимо къде се намирате. Повечето VPN обаче не могат да получат достъп до това ограничено съдържание.

  За да направя процеса на избор на VPN за Netflix Simple, моят екип от експерти и аз тествахме десетки доставчици, за да включат списъка с най -добрите 5 VPN на Netflix. В моите отзиви тествам всеки аспект на VPN в реални условия-и един от най-важните от тях е стриймингът на производителността.

  Продължете да четете, за да разберете VPN, които ще ви преведат до любимото ви съдържание. Но ако имате нужда от бърз отговор, това са 3 -те, които според мен ще отговарят на огромното мнозинство от потребителите:

  1. NORDVPN – най -добрият VPN Netflix днес
  Nordvpn е просто най -добрата услуга, когато става въпрос за деблокиране на Netflix. Той удобно има достъп до международното съдържание на Geo от почти навсякъде по света. Удоволствие за пуристите за поверителност, Nordvpn предлага и много полезни ръководства и 24/7 приятелска поддръжка.

  От страхотни скорости за гладко стрийминг до водещите в класа функции за поверителност и сигурност, NORDVPN има всичко това-но ако не сте сигурни, че ще ви подхожда, има 30-дневна гаранция за връщане на пари, за да можете да опитате, преди да извършите ангажиране.

  2. Surfshark – Евтини с отлични функции за стрийминг
  Surfshark е една от най -бързите услуги на пазара и с неограничени едновременни връзки и достъп до почти всяка стрийминг платформа на част от цената на други VPN, стойността на парите на Surfshark е непобедима.

  Той е съвместим с тонове устройства, включително игрови конзоли и телевизори, а също така не прави компромиси, когато става дума за лична поверителност. Изпробвайте го без риск със своята 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  3. ExpressVPN – отличен вариант на премиум
  ExpressVPN е VPN с най-висок рейтинг на поверителност за стрийминг на Netflix. Той деблокира широк спектър от библиотеки на Netflix, а резултатите са последователни. Отличното му криптиране означава,.

  Той има сървъри на повече места, отколкото съперници NORDVPN и SurfShark и е най -добрият избор за глобален достъп. И, разбира се, има 30-дневна гаранция за връщане на пари, в случай че промените решението си.

  Нашият експерт списък на 5 -те най -добри VPN на Netflix от 2023 г

  1. Nordvpn

  Най -добрият наличен VPN Netflix

  Отблюдава Netflix: Да (САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Япония) | Други услуги неблокирани: Amazon Prime Video, BBC Iplayer, Disney+, Itvx, Hulu | Достъпно на: Windows, Mac, iOS, Android, Linux (CLI), рутери и други | Брой сървъри / места: 5 000+ / 60+ | 24/7 Suppoort на клиента: Да | Едновременни връзки: 6

  NORDVPN 2 година
  Nordvpn 1 година
  NORDVPN 1 месец
  Добри скорости
  Голямо, надеждно име
  Поддържани тонове места
  Деблокира тонове други поточни сайтове
  Мобилните приложения са малко суетни
  Абонирайте се, ако:

  ✔ Искате достъп до предавания на Netflix от цял ​​свят: Nordvpn може да деблокира почти всяка библиотека на Netflix, която бихте искали, включително трудно японско съдържание.

  ✔ Искате VPN All-in-One: Nordvpn е бърз, надежден и предлага повече от достатъчно функции за поверителност, което го прави добре закръглена подбор.

  ✔ Предпочитате да гледате Netflix по телевизията: NORDVPN е съвместим с Apple TV и Roku TV, сред няколко други устройства.

  ❌ Искате неограничени едновременни връзки: NORDVPN поддържа максимум 6 едновременни връзки. Въпреки че това може да е достатъчно за повечето потребители, преминете към Surfshark, ако искате неограничени връзки.

  Най -вече използвате Netflix на телефона си: Макар и да не е обезпокоително, приложенията на Nordvpn Android и iOS за мобилни телефони са малко трудни за използване в сравнение с версията му на работния плот.

  Долен ред: ⭐⭐⭐⭐⭐

  Nordvpn е най -добрият VPN Netflix, който сме тествали. С достъпа до почти всяка библиотека по света, съвместимост с всички видове устройства, както и бързи и надеждни връзки, NORDVPN е лесният избор тук. Опитайте сами със своята 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  NORDVPN е може би най-известният VPN на пазара и, той е доста непобедим, когато става въпрос за деблокиране на Netflix. В неотдавнашното ми тестване за нашия NORDVPN преглед, доставчикът се оказа постоянно и надеждно способен да деблокира почти каквато и да е библиотека на Netflix, която хвърляме в нея. Тествах страни като САЩ, Великобритания, Австралия, Канада и Япония и тя деблокира партидата, без да нарушава потта.

  Аз също не се сблъсках с никакви проблеми, деблокирам други популярни стрийминг платформи, включително BBC Iplayer, YouTube, Amazon Prime Video, ITVX, All4, 9Now и 10Play.

  NORDVPN не е толкова бърз, колкото Surfshark, но неговите пикови скорости от над 820 Mbps все още са много впечатляващи и можете удобно да предавате Netflix в HD или 4K без изоставане или буфериране.

  На фронта на поверителността Nord също е абсолютен работен кон. Ще получите две реализации на неговия превключвател за убийство-които ви пазят в редкия случай на изпускане на вашата VPN връзка-заедно с стандартната индустрия за криптиране, Super-Secure Nordlynx Protocol и напълно одитирана политика за нулеви логинг.

  Наред със собствената си частна DNS за заобикаляне на базирана на DNS интернет цензура с повишена поверителност и сигурност, NordVPN може да се похвали с двойна VPN (мулти-хоп) функция, което означава, че вашите данни се прехвърлят чрез два VPN сървъра вместо един, криптиране на вашите данни два пъти.

  Интерфейсът на мобилното приложение може да бъде малко сложен, тъй като стилът му на карта може да затрудни намирането и избора на сървър с малък екран. Въпреки това, приложението Android разполага с конвенционален списък със собствени поръчки при премахване, така че няма от какво да се притеснявате дали сте потребител на Android VPN.

  За да не забравяте, винаги можете да получите помощ от 24/7 съоръжение на NORD на живо и има няколко качествени урока, в случай че сте заседнали някъде.

  Ако сте след VPN на Netflix, който ви позволява достъп до почти цялата глобална библиотека на Netflix, без да жертвате функционалност или скорост, Nordvpn, с неговите деблокирани възможности, частни DNS и политика за без лог, е перфектен избор. Плюс това, при вероятността да не се получи, имате 30-дневна гаранция за връщане на пари, за да ви защити.

  Плъзнете, за да превъртите хоризонтално

  Резултати от тестовете на NORDVPN

  Особеност Коментари Оценка
  Дизайн Забавен дизайн, но не е най -интуитивният ⭐⭐⭐⭐
  Лесна употреба Като цяло лесен за използване, но интерфейсът, подобен на карта ⭐⭐⭐⭐
  производителност Някои от най -високите скорости за стрийминг на Netflix ⭐⭐⭐⭐⭐
  Деблокиране Unblocks Netflix и всяко друго приложение за стрийминг на повечето места ⭐⭐⭐⭐⭐
  Сигурност и поверителност Проверена политика за без лог и най-високото криптиране с функции като вграден антивирус ⭐⭐⭐⭐⭐
  Поддръжка на клиенти 24/7 експертна помощ на разположение ⭐⭐⭐⭐⭐
  Цена Осигурява широка стойност за цената ⭐⭐⭐⭐

  Днешните най -добри сделки с NORDVPN

  NORDVPN 2 година

  Nordvpn 1 година

  NORDVPN 1 месец

  2. Surfshark

  Най -добрият евтин VPN Netflix

  Отблюдава Netflix: Да (САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Япония) | Други услуги неблокирани: Amazon Prime Video, BBC Iplayer, YouTube, Hulu | Поточни устройства: Android, iOS, Amazon Fire, Apple TV, Chromecast, Roku, PlayStation, Xbox | 24/7 Suppoort на клиента: Да | Едновременни връзки: Неограничен

  +3 месеца безплатно
  Surfshark 24 месеца
  Surfshark 12 месеца
  Surfshark 1 месец
  Фантастична цена
  Просто оформление на приложения
  Непобедими скорости
  Добра гама от деблокирани места
  Други имат по -добра подкрепа
  Абонирайте се, ако:

  ✔ Искате VPN за цялото ви семейство: Surfshark е сред малкото най -добри VPN, които предлагат неограничени едновременни връзки.

  ✔ Имате нужда от скорост: Surfshark е най -бързият доставчик, който съм тествал. Със скорости над 950Mbps получавате гладко и без забавяне изживяване на стрийминг.

  ✔ Искате най -добрата сделка за VPNS: Surfshark спорно предлага най -добрата комбинация от функции и цена на пазара.

  ❌ Искате мощен превключвател за убийство: Превключвателят за убийство на SurfShark потенциално може да изтече под екстремно налягане, което не е така при nordvpn или expressVPN.

  ❌ Вие сте потребител на Windows: Потребителите на Windows пропускат няколко функции на този VPN като 7-дневен пробен и няколко актуализации-но наистина това не е много проблем.

  Долен ред: ⭐⭐⭐⭐½

  Surfshark Предлага перфектната комбинация от функции от висок клас, ниски цени и разбира се страхотни резултати с Netflix-това е много жизнеспособна алтернатива на NORDVPN. Вие сте подкрепени от 30-дневна гаранция за връщане на пари, така че при малко вероятния сценарий, че не е за вас, няма да губите.

  Surfshark е страхотен VPN за Netflix и с изключителните си пикови скорости до 950Mbps – най -бързият VPN, който съм тествал – и неизменни деблокирани възможности, не е трудно да се види защо. В моя преглед на Surfshark установих, че той ефективно деблокира не само САЩ и Великобритания, но и нишови места като Япония, Канада и Австралия, равен на невероятното представяне на NORDVPN.

  Една от най -добрите части на Surfshark е нейната неограничена политика за едновременни връзки. Можете да стартирате Netflix на толкова устройства, колкото харесвате и да споделяте вашия VPN акаунт с приятелите и семейството си.

  Отвъд Netflix, Surfshark има достъп до гео-ограничено съдържание на BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+ и много други, когато ви изчерпите предаванията на Netflix, за да гледате. Със сървърите в 100 страни, Surfshark добавя към цялостното изживяване на стрийминг, като ефективно блокира изскачащите прозорци на бисквитките, рекламите и някои злонамерен софтуер за подобрена поверителност и по-малко смущения при гледане на съдържание.

  Surfshark е имал напълно одитирани сървърите си, което носи спокойствие. Политиката за без лог гарантира, че VPN не записва вашите данни, времеви марки за връзка или други онлайн дейности. Въпреки това е малко разочароващо, че превключвателят на Kill не е толкова силен в приложението Windows. В нашето тестване успяхме да го изтече – въпреки че това е невероятно малко вероятно някога да се случи в реалния свят.

  Точно като NORDVPN, той предлага излъскани приложения на огромна гама от устройства като Apple TV, Roku и дори отлично приложение за VPN Fire Stick VPN. Така че, ако търсите евтин VPN, който е полезен за стрийминг и също е сигурен, бърз и лесен за използване, Surfshark отписва всички тези кутии.

  Като цяло, Surfshark е чудесен вариант за надеждните си скорости на връзка, множество местоположения на сървъра и удобен за потребителя интерфейс. Плюс това, със своите достъпни планове за ценообразуване и 30-дневна гаранция за връщане на пари, можете да го изпробвате безрискови и да се уверите сами защо се счита за един от най-добрите VPN на Netflix на пазара.

  Плъзнете, за да превъртите хоризонтално

  Резултати от тестовете за сърфиране

  Особеност Коментари Оценка
  Дизайн Готин и интуитивен дизайн, идеален за начинаещи ⭐⭐⭐⭐⭐
  Лесна употреба Лесен за използване, не е необходим опит ⭐⭐⭐⭐⭐
  производителност Най -бързият доставчик, който съм тествал ⭐⭐⭐⭐⭐
  Деблокиране Деблокира повечето платформи за стрийминг на съдържание без усилие ⭐⭐⭐⭐⭐
  Сигурност и поверителност Силно криптиране за безопасно стрийминг, но превключвателят за убиване се нуждае от няколко ощипвания ⭐⭐⭐⭐
  Поддръжка на клиенти 24/7 надеждна помощ за поддръжка на клиенти, но навигацията не е най -лесната ⭐⭐⭐⭐
  Цена Един от най -добрите бюджетни VPN ⭐⭐⭐⭐⭐

  Днешните сделки за най -добрите сърф на Surfshark
  +3 месеца безплатно

  Surfshark 24 месеца

  Surfshark 12 месеца

  Surfshark 1 месец

  3. ExpressVpn

  Най -добрият VPN за поверителност също е добър за Netflix

  Отблюдава Netflix: Да (САЩ, Великобритания, Австралия, Япония) | Други услуги неблокирани: Amazon Prime Video, BBC Iplayer, YouTube, Hulu | Поточни устройства: Android, iOS, Amazon Fire, Apple TV, Chromecast, Roku, PlayStation, Xbox | 24/7 Suppoort на клиента: Да | Едновременни връзки: 8

  +3 месеца безплатно
  ExpressVPN 12 месеца
  ExpressVPN 6 месеца
  ExpressVPN 1 месец
  Поддържани натоварвания от поточни устройства
  Отблюдава много други стрийминг платформи
  Супер лесен за използване
  Добри скорости на връзка
  По -висока цена от конкурентите за подобна ефективност на Netflix
  Абонирайте се, ако:

  ✔ Вашият основен приоритет е поверителността и сигурността: ExpressVPN осигурява множество слоеве защита на поверителността с функции като мениджър на заплахи и блокери за реклами и злонамерен софтуер, а с доказана политика без лог, това е най-добрата опция за поверителност там.

  ✔ Ти си k-драма или азиатски фен на съдържанието: ExpressVPN има 26 сървъра само в Азиатско-Тихоокеанските страни, което е много по-високо от повечето VPN

  ✔ Искате прост интерфейс: ExpressVPN има изключително прост и удобен за потребителя интерфейс. Ако не сте технологични, това е за вас.

  Вие сте на бюджет: ExpressVPN е малко от скъпата страна, но си струва цената. За най -добрите избори за изгодни сделки помислете за сърф или PIA.

  Искате напълно изречен пакет за поверителност: Въпреки че са една от най-сигурните VPN услуги на пазара, други доставчици като NORDVPN предлагат добавки като антивирус.

  Долен ред: ⭐⭐⭐⭐½

  ExpressVpn е чудесен за хора или малки семейства, които търсят сигурен и стабилен VPN за деблокиране на Netflix. Той е с първокласна цена, но получавате най-добрия доставчик за начинаещи с 24/7 отзивчива поддръжка на клиенти, широка сървърна мрежа и може би най-добре закръглените пари за сигурност могат да купят. Тествайте го с 30-дневна гаранция за връщане на пари.

  ExpressVPN е безспорно едно от най -известните имена, когато става въпрос за VPN услуги, и макар да е незначително от NordVPN и Surfshark като VPN Netflix, все още е солиден избор. В последния ми кръг от тестове за моя преглед на ExpressVPN, той деблокира съдържанието на Netflix на повечето сървъри от САЩ, Великобритания, Япония и Австралия – просто пропускаше няколко по -малки места, на които Nordvpn и Surfshark могат да имат достъп.

  Ако обичате да предавате Netflix на редица устройства, приложенията на ExpressVPN са достъпни на огромно количество технологии, от PC VPN, Mac VPN, Android и дори рутери и смарт телевизори. И без значение къде използвате VPN, получавате доста последователни резултати. Също така, това е супер лесно да се разбере минималистичният и прост интерфейс във всички версии.

  Най-силният костюм на ExpressVPN е неговите функции за сигурност, включително интуитивен превключвател за убийство и криптиране на данни на ниво предприятие. Той има уникален инструмент за MediaStreamer, който ви позволява да получите достъп до блокирано съдържание на устройства, които не поддържат родно VPN връзки с по -голяма гъвкавост от всеки обикновен DNS.

  С над 3200 сървъра в 94 различни страни ще получите достъп до широк спектър от места на Netflix, включително тонове от Азиатско-Тихоокеанските страни. NORDVPN има 5000+ сървъра, но само в 60 страни. Така че, ако търсите VPN за глобален достъп, ExpressVPN е идеален избор.

  Въпреки че не е най -бързият доставчик в сравнение с Surfshark и NordVPN, ExpressVPN все още е 20 пъти по -бърз от това, което ще ви е необходимо за стрийминг на Netflix в 4K.

  ExpressVPN също се обърна към едно от нашите ключови оплаквания. Преди това той предлагаше само 5 едновременни връзки, което беше една от най -строгите в индустрията. Сега обаче това е надвишено на 8, което го прави по -щедър от nordvpn. Въпреки това, все още не е съвсем безплатно и лесно като сърф или PIA, които са неограничени.

  Прост начин за заобикаляне на тези ограничения е да настроите Router VPN. Express е най -добрият ни избор за това и дори предлага поръчан рутер, Aircove, който се предлага в Amazon.

  ExpressVPN е топ избор за деблокиране на Netflix и с одитирана политика за не-лог, собствени функции за сигурност като мениджъра на заплахи и голям ангажимент за поверителност на потребителите, това е отличен избор за всеки, който иска да защити онлайн дейностите си и да получи достъп до съдържанието на гео-ограничен съдържание.

  Плъзнете, за да превъртите хоризонтално

  Резултати от тестовете за експресия

  Особеност Коментари Оценка
  Дизайн Минималистичен и чист дизайн ⭐⭐⭐⭐⭐
  Лесна употреба Най-подходящ за начинаещи, но и много конфигурируем за повече технологични потребители ⭐⭐⭐⭐⭐
  производителност Не най -бързият, но все пак повече от адекватно за стрийминг в HD и 4K ⭐⭐⭐⭐
  Деблокиране Деблокира един тон места на Netflix, но пропуска в няколко ниши библиотеки ⭐⭐⭐⭐
  Сигурност и поверителност Конфитюр, опаковани с множество функции за сигурност ⭐⭐⭐⭐⭐
  Поддръжка на клиенти Налични приятелски професионалисти 24/7 за помощ ⭐⭐⭐⭐⭐
  Цена Не сред най -евтините VPN, но си струва всяка стотинка ⭐⭐⭐