Purevpn срещу vpn неограничен

Contents

VPN Unlimited:

VPN Unlimited срещу PureVPN 2023: Кой от тях е съотношение цена / качество?

Научете повече

Purevpn

VPN Unlimited предлага страхотни отстъпки за празника, поради които може да предложи поразителни цени. Чрез техния абонаментен план за живота, който е на цена

PureVPN се предлага на редица места и се радва на един от най -високите списъци с местоположение. Може да ви свърже със 141 различни състояния в света. A

 • Лесен за използване
 • Чисти и лични IP адреси
 • Удължен достъп до желано съдържание
 • Предлага се със здрав VPN Kill Switch
 • Той има добавка за пренасочване на порт
 • 256-битово криптиране на AES
 • Бързи скорости
 • Лесен достъп до стрийминг сайтове
 • Сървъри за торент на P2P
 • Лесна настройка на всички основни платформи
 • AES-256 криптиране
 • Съвместим с Android TV
 • 31-дневна гаранция за връщане на пари
 • Поддържа пренасочване на пристанища
 • Базирана в Ню Йорк (Юрисдикция на САЩ)
 • Някои функции не работят с Wireguard

VPN Unlimited е надежден и лесен за използване VPN. Ако сте някой, който търси надежден и лесен за използване VPN, трябва да опитате VPN Unlimited да опитате.

PureVPN е първокласен VPN доставчик, който предлага лесни за използване VPN услуги. Този VPN е лесен за използване и най -подходящ за начинаещи и междинни потребители там.

Един от най -добрите и най -евтините планове

PureVPN е малко скъп и има по -малко възможности за ценообразуване в сравнение с VPN Unlimited.

Поддръжката на клиентите, предлагана от VPN Unlimited, не е толкова надеждна в сравнение с PURVEVPN. Клиентският екип на VPN Unlimited Needs Repoint.

PureVPN предлага надеждна поддръжка на клиенти, което го прави супер лесно за решаване на всякакви проблеми или запитвания в движение.

В публикацията обсъждаме лице между Vpn неограничен срещу purevpn, двете виртуални компании за частна мрежа.

И двата VPN не са пълни заместители един на друг, тъй като са добри в собствения си капацитет. Ще се съсредоточим върху различните аспекти на тези VPN, за да привлечете вниманието ви към връзките помежду си, както и върху разликите.

Това ще ви помогне да разберете как тези VPN се концентрират върху различни аспекти на Услугите, като по този начин ще ви поставят в по -добра позиция да вземете информирано решение.

По -рано корпоративните компании използваха основно услугите на виртуални частни мрежови компании, за да защитят своите данни. Днес обаче VPN са станали необходими за всички с интернет връзка. Надеждна VPN компания трябва да предлага поверителност, както и сигурност на всички мрежи, включително обществени мрежи.

Долен ред:

И VPN Unlimited, и PureVPN предлагат продукти с редица функции, за да защитят данните на клиента си. Тук тези VPN доставчици предлагат 256 битово криптиране и надеждна онлайн сигурност на своите потребители. Защитата на данните от тези VPNS VPN Unlimited и PurVPN се осигурява чрез установяване на силни протоколи за криптиране на данните. Опитайте VPN Unlimited и PureVPN тук.

Двата VPN се радват на специфични силни страни; Например, VPN Unlimited е надежден по отношение на характеристиките и цените, докато PureVPN прави разлика в своите качествени услуги и обхвата, тоест броят на местата, които обслужват.

Съдържание

VPN неограничен срещу purevpn- Преглед

VPN неограничен

VPN Unlimited предлага страхотни отстъпки за празника, поради които може да предложи поразителни цени. Чрез техния абонаментен план за живота, който е на цена от около 500 долара, можете безкрайно да се насладите на техните услуги.

Същият план ще ви струва много по -малко по време на празниците, понякога толкова отстъпка като около 39 долара, цена, която обикновено плащате за абонамент за година в повечето VPN. Вероятно това е най -добрата оферта, която можете да получите за абонаментен план за цял живот .

С този план можете да получите неограничена честотна лента, както и пет устройства, които могат да се използват едновременно. Освен това ви позволява да се свържете автоматично с най-добрия сървър.

VPN неограничен преглед

Purevpn

PureVPN се предлага на редица места и се радва на един от най -високите списъци с местоположение. Може да ви свърже със 141 различни състояния в света. След като преминете към IP адреса на което и.

PureVPN предлага различни софтуерни програми на своите клиенти, включително клиенти и приложения. В допълнение, като клиент ще бъдете доволни от скоростта и стабилността на техните услуги.

PureVPN преглед

VPN Unlimited VS PureVPN – Съвместимост на приложенията

Ето сравнението на двата VPN – VPN Unlimited и PureVPN, за да се уверите, че сте добре запознати със силните страни на всеки VPN, преди да вземете своето решение.

Направихме го широко, като взехме предвид различни точки като съвместимост с приложения, тип IP, скорост и производителност, опции за ценообразуване, лекота на използване, поверителност и сигурност, протоколи и т.н.

VPN Unlimited:

Той е съвместим с повечето операционни системи и платформи, включително Windows, Android, Mac, iOS и Linux. Той поддържа използването на до 5 устройства, или можете да закупите не толкова скъпо разширение, за да го използвате на до 15 устройства. Той обаче не поддържа Xbox и рутери.

Purevpn:

Подобно на VPN Unlimited, той също поддържа редица операционни системи като Windows, Mac OS, Android, iOS, Apple TV, Linux и т.н. Освен това ви позволява да се свържете с пет различни устройства от вашия единствен акаунт.

Освен това, за разлика от първия, той също поддържа Xbox и Routers. Друго предимство на purevpn е, че той осигурява виртуален рутер, който позволява на вашия Windows PC да се свързва с до 10 други устройства.

VPN Unlimited vs PureVPN – IP тип

VPN Unlimited:

Можете да получите споделени или динамични IP адреси в VPN Unlimited. Това обаче ви позволява да закупите статичен, личен IP адрес. Можете също да си купите личен сървър, ако искате.

VPN Unlimited IP типове

Purevpn:

С PureVPN можете да получите около 80000 споделени или динамични IP адреси, като същевременно ще изберете статичен IP адрес, ако имате нужда от него.

Скорост, производителност и надеждност

VPN Unlimited:

В момента работи на около 70 места по целия свят, включително Южна Африка, Бразилия, Мексико, Турция и др. С повече от 1000 сървъра. Можете да получите неограничена честотна лента и голяма скорост, макар и не толкова добра, колкото PureVPN.

Не е необходимо да се притеснявате за IP или DNS течовете са само за правни цели, което P2P също е разрешен само със специализираните сървъри.

PureVPN се откроява с 2000 плюс сървъри по целия свят. Той има сървъри в повече от 141, включително азиатски подконтиненти, Африка, Северна Америка, Австралия и други страни. Впечатлява ви не само с броя на местата, но и със скоростта и гладката му производителност.

Когато се абонирате за PureVPN, можете да се насладите на лесно превключване на сървърите, страхотна скорост и неограничена честотна лента. Той също така поддържа P2P споделяне.

Ценова битка: VPN Unlimited срещу PureVPN

VPN Unlimited:

VPN Unlimited ви предлага различни опции за ценообразуване с разнообразни абонаментни периоди. Можете да изберете всеки от плановете – месечен план на $ 9.99, тримесечен план на $ 18.99, Годишен план на $ 59.99 и петгодишен план на $ 119.40.

Компанията ви обещава 7-дневна гаранция за връщане на пари по своя петгодишен план. Той също така ви предлага абонаментен план за цял живот, който можете да получите на дисконтирана цена от около 150 долара с обещание да ви обслужват през следващите 100 години. Това е един от най -добрите и най -евтини планове, достъпни за вас в VPN услуга

VPN неограничено ценообразуване

Purevpn:

Ако искате да се абонирате за PureVPN, получавате три варианта за ценообразуване, които включват едномесечен план на $ 10.95/месец, едногодишен план на $ 5.82/месец и двугодишен план, който ще ви струва 3 долара.33 на месец.

С двугодишния план вие получавате и предоставянето на 31-дневна гаранция за връщане на пари. PureVPN е малко скъп и има по -малко възможности за ценообразуване в сравнение с VPN Unlimited.

PureVPN ценообразуване

VPN Unlimited vs PureVPN-Сигурност и защита

VPN Unlimited:

VPN Unlimited има впечатляващ набор от функции за осигуряване на сигурност и защита на вашите данни. Той осигурява криптиране на данни, защита срещу зловреден софтуер, функция за рекламен блок, предотвратяване на проследяване с допълнителен слой за криптиране и т.н.

Можете също така да си купите добавки, ако искате повишена защита. Можете да платите чрез Bitcoin и да се уверите. Вашите дневници за връзка обаче ще се поддържат.

VPN Unlimited Secure

Purevpn:

Той се предлага с една от най -добрите функции за сигурност с мощно криптиране и NAT защитна стена. В допълнение, тя ви носи функция за защита на Wi-Fi, разделяне на тунели и VPN Kill Switch.

Точно както VPN Unlimited, той поддържа плащане на биткойн, като по този начин ви позволява да избягвате споделянето на вашите чувствителни данни по време на покупката на абонамента.

Също така, вашият дневник за активност няма да се поддържа, въпреки че се съхраняват дневниците на връзките. Pure VPN, също като VPN Unlimited, може да се похвали с 256-битови криптиране на данни, едно от най-добрите криптирания, който се използва от правителствените агенции по целия свят, като цяло.

PureVPN Security

Vpn неограничен срещу purevpn

1. поверителност

VPN Unlimited:

Той има VPN превключвател за убийство, за да ви осигури така необходимата поверителност и да поддържа вашата анонимност. Той се предлага с лесна за разбиране Политиката за поверителност, споменавайки, че мрежата няма да поддържа вашите IP адреси, DNS заявки и дневника на активността.

Подобно на VPN Unlimited, PureVPN също така гарантира, че вашата поверителност се поддържа чрез VPN Kill Switch. Ясно посочващата Политика за поверителност ще ви помогне да разберете функциите за поверителност, предлагани от тях.

2. Лесна употреба и поддръжка

VPN Unlimited:

Освен впечатляващия и лесен за навигация уебсайт, VPN Unlimited е разработил раздел FAQ, за да ви помогне да получите отговор на вашите заявки. Разделът с често задавани въпроси се предлага с опция за търсене, заедно с категоризация, за да направите вашето сърфиране удобно.

Можете също така да се свържете с добре обучения персонал за поддръжка на клиенти чрез формуляра за контакт, имейл или опция за чат на живо. Известно е, че предоставя страхотна поддръжка на клиенти, което е предимство.

Той има лесен, информативен уебсайт, който е лесен за разбиране и навигиране. Освен това ви носи огромна база от знания и удобна секция за често задавани въпроси. Приятелният и професионален персонал на клиентите на компанията ще отговори на вашите запитвания чрез чат на живо или имейл.

VPN неограничен срещу purevpn- протоколи

VPN Unlimited:

Тази VPN компания предоставя два протокола, които включват OpenVPN протокол за Windows и Andriod OS, и IPSEC IKEV1 за iOS и Mac.

Purevpn:

PureVPN ясно се откроява, като доказва почти всички необходими протоколи, включително OpenVPN, SSTP, PPTP, IKEV2 и L2TP/IPSEC.

PureVPN протоколи

Vpn неограничен срещу purevpn-

1. Използване на Netflix и торент

VPN Unlimited:

Ако използвате VPN Unlimited, не можете да предавате съдържанието на Netflix, въпреки че сървърът на компанията, базиран на САЩ. Дори другите сайтове за развлечения също пречат на VPN неограничени потребители да го използват. В допълнение, като VPN Unlimited клиент, можете да излязате от пет от техните сървъри, които са американско-калифорния, Румъния, Люксембург, Франция и Канада-Онтарио.

Тя може да деблокира библиотеката на Netflix в САЩ и може да ви позволи да предавате чуждо съдържание. Въпреки това, скоростта на поточно предаване може да бъде засегната. Освен това, като клиент на PureVPN, можете да излязате на всичките им P2P сървъри.

2. Използваемост в Китай и ограничени страни

VPN Unlimited:

До него може да се получи достъп в Китай, като по този начин позволява на потребителите да се насладят на YouTube, Facebook, Twitter и да. Китайските потребители имат достъп до шест места на VPN Unlimited, включително САЩ, Хонконг, Сингапур, Канада и Германия. Той е достъпен и в определени ограничени страни като Мароко, Саудитска Арабия и Египет.

Той е базиран извън Хонконг; По този начин е много по -лесно да се заобиколи китайското правителствено наблюдение с тайни IP адреси. Китайските потребители на PureVPN могат да имат достъп до всички свои сървъри без никакви ограничения. Точно както VPN Unlimited, дори PureVPN е достъпен от другите страни с ограничен.

Прегледи на клиенти

Ето отзивите на клиентите и на двете:

VPN неограничени отзиви

VPN неограничени отзиви за клиенти

PureVPN отзиви

PureVPN отзиви за клиенти

Често задавани въпроси на VPN Unlimited срещу PureVPN

Може ли VPN Unlimited да се доверява?

По-голямата част от времето, използването на VPN неограничен е безрискова дейност. Могат да се повдигнат малко въпроси относно надеждността на техните технологии за криптиране и тунелиране на AES-256. От друга страна, този доставчик на услуги не е най -добрият, когато става въпрос за защита на поверителността на потребителите.

Е чист vpn?

PureVPN е виртуална частна мрежа (VPN), която предлага светкавични връзки и има изключително благоприятни оценки на потребителите. Тъй като осигурява стабилно криптиране на данни, изобилие от безопасни протоколи и възможности за гладко торентно и стрийминг, това е отлична опция за виртуална частна мрежа (VPN) за гледане на видео.

Колко бързо е vpn неограничен?

VPN Unlimited Netflix Най -големият недостатък, от друга страна, е, че скоростите бяха доста скромни, както беше споменато преди (около 4 Mbps Speed ​​Speed). Изглежда, че има само един сървър, който е съвместим с Netflix, което е друг недостатък на услугата.

бързи връзки

 • PureVPN срещу IPVANISH сравнение подробно
 • Най -добрият VPN за Португалия: (плюсове и минуси)
 • Най -добрите евтини VPN в Испания (плюсове и минуси)
 • ExpressVPN Review: Ако наистина използвате техните услуги?
 • PureVPN срещу ExpressVPN Сравнение: Кой е по -добър? (73% отстъпка)

Заключение: VPN Unlimited срещу PureVPN 2023

И двата VPN са страхотни по отношение на производителността, защитата и надеждността. Докато PureVPN се откроява в броя на местата и сървърите си, VPN Unlimited се наслаждава на страхотен абонаментен план с абонамент за доживотния абонамент. В допълнение, VPN Unlimited има предимство пред конкурента в лекотата на използване и поддръжка на клиенти.

Когато се абонирате за purevpn и инсталирате файла, след като се съгласите с Общите условия, можете да изберете или Connect или Stream. Въпреки това, VPN Unlimited ще ви позволи да изберете местоположението на сървъра, като ви предостави списък с препоръчани сървъри.

С повишена поддръжка на потребителите, по -добри опции за ценообразуване и при NAR защита и функции за сигурност, VPN Unlimited е нашата препоръка.

Да се ​​надяваме, че това сравнение между VPN Unlimited срещу PureVPN 2023 ви помогна при избора на правилния доставчик на VPN услуги според вашето местоположение и изисквания.

Норберт Акин

Този автор е проверен в Bloggersideas.com

Със забележителните 14+ години в бизнеса с квалификации за финанси, технологии и информационни технологии – Norbert Akin е уважавано име като не само авторитет, но и награден блогър за технологичния напредък. Чрез безмилостните си изследвания на най -добрите технологични продукти, индустрията за киберсигурност и технологии, която отива зад нея – тя успя да придобие представа за овластяване на потребителите, като им предостави всичко, от което се нуждаят под един покрив; Помощ на хората да продължат чрез образованието около популярните инструменти, използвани за създаване на успешни рамки! Нещо повече, Норберт придава основни неща за киберсигурност от своята несравнима техническа проницателност на международни събития по целия свят.

Съвпадение на партньорството: В пълна прозрачност – някои от връзките на нашия уебсайт са партньорски връзки, ако ги използвате, за да направите покупка, ние ще спечелим комисионна без допълнителни разходи за вас (няма каквото и да е!).

Purevpn срещу vpn неограничен

Що се отнася до избора между две от най -популярните виртуални частни мрежи (VPN) на пазара, PureVPN и VPN Unlimited, много потребители се чудят кой е най -добрият вариант. В тази статия ще разгледаме и двете услуги, ще сравним техните характеристики и в крайна сметка ще предоставим присъда, върху която от тях е по -добрият избор.

PureVPN е утвърден VPN доставчик, който се занимава с бизнес от 2006 г. Той предлага силно сигурни връзки чрез криптираните си протоколи, а неговата мрежа включва повече от 6500 сървъра, разположени в 140 страни. Услугата предлага и специализирани IPS, разделяне на тунелиране, превключвател за убийство в Интернет и до 10 едновременни връзки. Освен това, PureVPN предлага разнообразни функции като NAT защитна стена и Ad-Blocker и осигурява поддръжка за широк спектър от устройства и операционни системи, което го прави чудесен избор за потребителите, които искат да свържат цялата си домашна мрежа.

VPN Unlimited, от друга страна, е относително новодошъл на VPN сцената. Основана е през 2013 г. и предлага широка гама от функции, включително криптиране на военни клас, неограничена честотна лента и до 10 едновременни връзки. Освен това VPN Unlimited предоставя защитен DNS за защита на вашата поверителност и предлага поддръжка за различни устройства и операционни системи.

Що се отнася до ценообразуването, PureVPN предлага три различни плана-месечно, годишно и двугодишно-с цените, които варират от 10 долара.95 на месец до $ 2.88 на месец. VPN Unlimited предлага и три плана-месечни, едногодишни и тригодишни-с цените, които варират от 9 долара.99 на месец до $ 2.78 на месец.

По отношение на производителността, PureVPN изглежда предлага по -добри скорости от VPN Unlimited, въпреки че последният все още е повече от способен да достави прилична скорост на връзка. Освен това и двете услуги предлагат стабилни функции за сигурност, което ги прави и страхотен избор за тези, които искат да останат в безопасност, докато разглеждат мрежата.

Що се отнася до обслужването на клиентите, както PureVPN, така и VPN Unlimited оферта 24/7 поддръжка на чат на живо, въпреки че PureVPN предлага и система за билети и телефонна поддръжка.

В крайна сметка изборът между PureVPN и VPN Unlimited се свежда до лични предпочитания. И двете предлагат здрави функции за сигурност, страхотна скорост на връзка и отлично обслужване на клиентите. Ако обаче търсите най -добрата стойност за парите си, тогава PureVPN е по -добрият вариант.