Преглед 2023 – Плюсове, минуси и резултати от тестовете

Contents

Изчисляваме общата оценка на VPN услугата, като комбинираме оценките на няколко категории за тестване. Всяка категория се претегля, както следва:

Vpn.Преглед на променлив ток 2023: Сигурен VPN, но някои недостатъци

VPN.AC преглед

Vpn.AC не получава много внимание, но този румънски доставчик на VPN предлага страхотни функции на разумна цена – и може да си струва да разгледате вашето разглеждане. В този актуализиран VPN.Преглед на променлив ток, поставяме този VPN под микроскоп, за да видим колко добре се сравнява с най -добрите VPN услуги във всички различни категории.

Това е VPN, който може да се конкурира с големите играчи и той остава достъпен вариант за тези на бюджет. Нека започнем с преглед.

Тази таблица подчертава ключовите факти на VPN.ac.

Уебсайт Vpn.ac
Местоположение Румъния
Цена $ 3.75/месец.
Трупи Без трупи
поддържа електронна поща
Най-добра сделка 62% отстъпка отстъпка

Vpn.Преглед на променлив ток

Vpn.AC е базирана в Румъния VPN услуга с силно криптиране, Сигурни приложения, и голяма производителност. Тяхната мрежа се състои изцяло от посветени голо-метални сървъри със самостоятелно домакин DNS и канали за честотна лента. Vpn.AC също ви предоставя уникални протоколи за криптиране, конфигурации на двоен хоп сървър и защитени прокси браузъри разширения.

Докато Vpn.AC печели високи оценки за сигурността и използваемостта на своите приложения, Открихме и някои недостатъци. По -специално, VPN.ac не работи с повечето стрийминг сайтове. Освен това предлага по -малко усъвършенствани функции за поверителност от другите водещи VPN.

+ Професионалисти

 • Специализирани голо-метални сървъри със самостоятелни криптирани DNS
 • Отлични скорости с много налична честотна лента
 • Конфигурации на сървъра с много хоп (двоен VPN)
 • Функции за объркване с много различни опции за криптиране
 • Сигурни прокси браузъри Разширения
 • Поддръжка на VPN Wireguard

– Минуси

 • Не работи добре за стрийминг
 • По -малко функции от другите водещи VPN
 • Ограничен прозорец за възстановяване (7 дни)

Vpn.Променлива цена и политика за възстановяване

Vpn.AC се предлага около средна по скалата на ценообразуването. Двугодишният план ще ви даде най-добрата сделка, на около 3 долара.75 на месец. Това поставя VPN.AC About armity с nordvpn, който също предлага дисконтирана двугодишна ставка, тъй като ние разгледахме в прегледа на NORDVPN.

По -долу са текущите цени от VPN.Уебсайт за променлив ток.

VPN.AC ЦЕНА ЦЕНА

Като цяло тези цени не са твърде лоши за първокласна VPN услуга със сигурни приложения. Това обаче не е и най -евтиният VPN, който ще намерите на пазара.

Искам да тествам диск VPN.AC, без да се ангажира с дълъг абонамент?

Отстъпка едноседмично изпитание – vpn.AC предлага и опцията за получаване на Отстъпка за едноседмичен пробен абонамент, което включва всички функции и пълна функционалност. Просто отидете на уебсайта и кликнете върху Раздел Често задавани въпроси, Където ще видите връзка в горната част към пробния план. Има и други VPN с безплатна пробна версия, която също можете да помислите.

Начини на плащане – vpn.AC предлага много опции за плащане, включително Анонимни методи за плащане, като биткойн и различни карти за подаръци:

 • PayPal
 • Биткойн и различни алткойни
 • Кредитни карти
 • Алипай
 • 100+ американски карти за подаръци
 • Опции за мобилни/SMS и други ..

Политика за възстановяване – vpn.AC осигурява a 7-дневна гаранция за връщане на пари, които те описват в своите често задавани въпроси, както следва:

Ще възстановите ли поръчката ми, ако не съм доволен от вашата услуга?

Да, абсолютно: Ако не можете да използвате нашата VPN услуга по технически причини или не сте доволни от нея, ние предлагаме 7-дневна политика за пълно възстановяване.

Въпреки това, преди да поискате възстановяване, моля, кажете ни какъв е проблемът, пред който сте изправени. В повечето случаи можем да помогнем и да го разрешим.

Политиката за възстановяване е ясна и не съдържа скрити изключения или клаузи за честотна лента. Те обаче искат да се опитат да решат проблема ви/да ви убедят да останете с тях, преди да ви дадат това възстановяване. В допълнение, повечето други VPN услуги предлагат по -дълъг прозорец за възстановяване. Всъщност, 30-дневна гаранция за връщане на пари изглежда е стандартът сред най -добрите VPN услуги.

Фирмен произход и юрисдикция

Vpn.AC е създаден от екип от Професионалисти по мрежова сигурност в 2012.

История на компанията

VPN.Екипът на AC е прозрачен по отношение на произхода на компанията и тяхната професионална квалификация. От техния уебсайт:

Всеки отделен член на нашия екип има над 14 години опит в ИТ сигурността, предоставяйки одит на сигурността и услуги за тестване на проникване както за публични, така и за частни клиенти, банки и военни институции.

Нашият опит в услугите за одит на Pentesting и Security е главно това, което ни дава предимство за запазването на нашата инфраструктура, защото често изпълнението на инфраструктурата е най -слабата връзка на VPN услуга.

Шифроването/сигурността на данните е нещо, с което сме много запознати, в резултат на това, че сме местен доставчик на някои от най-сигурните търговски криптирани устройства за съхранение, които са в съответствие с изискванията за правителствена и военна употреба (FIPS 140-2 ниво 3, общи критерии EAL, НАТО Infosec и т.н.)

Те също така предоставят данни за контакт и професионални сертификати на компанията майка, NetSec Interactive Solutions, която е базирана в Сибиу, Румъния.

Юрисдикция

Vpn.AC попада в юрисдикцията и законите на Румъния. Румъния изглежда солидна юрисдикция, когато става въпрос за личен живот. Не е член на алианса за наблюдение на 14 очи или близък съюзник на някакви големи режими за шпиониране.

Бидейки в Румъния, VPN.AC също е в състояние да игнорира всички оплаквания на DMCA и да заобиколи проблемите на авторските права в своята мрежа. Vpn.AC е добър вариант, ако имате нужда от безопасен VPN за торент.

Частните данни също са защитени в Румъния, като задържането на данни е официално обявено за противоконституционно от Конституционния съд в Румъния през 2014 г.

Vpn.AC приложения и поддържани платформи

Vpn.AC поддържа много различни устройства и платформи. Те предлагат VPN приложения (клиенти) за Windows, MacOS, iOS, и Android.

Приложение VPN.ac Windows Свързано

Vpn.ac има също клиент на Linux за дистрибуции, базирани на Ubuntu, но това не се актуализира от януари 2020 г. Ако имате нужда от Linux VPN, препоръчваме ви да проверите опциите в нашето ръководство за най -добрите VPN за Linux.)

Можете да изтеглите най -новия софтуер директно от уебсайта и също така да видите ръководствата за инсталиране:

VPN.ac преглед поддържа операционни системи

Ще влезем в подробности за клиентите на Windows, MacOS и Android по -долу.

Едновременни връзки

Vpn.AC позволява до 12 едновременни връзки на абонамент. Това е Доста над 5 или 6 връзки, които повечето VPN поддържа. Има обаче улов. В рамките на тази обща граница от 12 едновременни връзки можете да имате до 6 връзки, които използват протокола Wireguard, и общо 6 връзки, които използват или OpenVPN или IPSEC.

Забележка: Има няколко VPN, които ви позволяват неограничен брой едновременни връзки (и не поставяйте ограничения за това колко връзки могат да използват определен протокол по всяко време). Вижте нашия преглед на Surfshark, ако искате да тръгнете по този маршрут.

Знание – Можете да намерите много подробни ръководства в VPN.база от знания за променлив ток, занимаваща се с различни теми:

 • OpenVPN, IPSEC/L2TP, IKEV2, WIREGUARD и PPTP Протоколи за криптиране
 • Ръководства за инсталиране на рутер
 • Защита на прокси и SOCKS5 прокси настройка
 • Съвети за онлайн поверителност
 • Ръководства за отстраняване на неизправности
 • Интеграция на Wireguard

Ако се интересувате да използвате VPN на рутер, VPN.AC е приличен избор. Можете да изтеглите конфигурационните файлове за вашия рутер в областта на члена. В момента VPN.AC не е интегриран с рутера Vilfo, но Можете лесно да импортирате конфигурационните файлове OpenVPN по този и други модели.

Vpn.Опции за криптиране на променлив ток

Vpn.AC предлага множество опции за криптиране. Това ви позволява да изберете най -добрата сила на криптиране в зависимост от това колко поверителност и сигурност търсите, като същевременно оптимизирате ефективността.

Протоколът за криптиране по подразбиране е OpenVPN ECC (Криптография на елиптична крива). Това осигурява добра комбинация от скорост и сигурност. VPN.Уебсайтът на AC допълнително обяснява техните различни VPN протоколи и опции за криптиране:

 • Pptp: 128-битова MPPE (имайте предвид, че самият протокол е нарушен, така че криптирането е почти безполезно само по себе си)
 • L2TP/ipsec: 256-битов AES и RSA-2048 (с максимално криптиране на якостта, активирано при ръчна настройка или с нашия софтуер)
 • OpenVPN 128-битов bf: 128-битов BF-CBC за канала за данни, RSA 2048 за клавиши и SHA1 HMAC (за предпочитане да се използва само на устройства, които в момента не поддържат AES/персонализирани настройки OpenVPN, E.g. Синология NAS)
 • OpenVPN 128-битов AES: 128-битов AES-CBC за канала за данни, RSA 4096 за клавиши и SHA256 HMAC
 • OpenVPN 256-битов: 256-битов AES-CBC за канала за данни, RSA 4096 за клавиши и SHA512 HMAC
 • OpenVPN ECC: 128-битов AES-CBC за канала за данни, елиптична крива, използвайки крива SECP256K1 за клавиши и SHA512 HMAC
 • Openvpn xor: 128-битов AES-CBC за канала за данни, RSA 4096 за клавиши и SHA512 HMAC

Vpn.AC също сега поддържа VPN протокола Wireguard. За съжаление, Wireguard не е вграден във VPN.Клиенти на променлив ток. Това означава, че използването на Wireguard с VPN.AC ще вземе някаква настройка и може да бъде тромав. Ако искаш Използвайте Wireguard лесно с VPN приложенията, Препоръчваме да отидете с Nordvpn тук.

Оптимизиране на VPN.Производителност на променлив ток

Наличието на различни опции за криптиране ви помага да оптимизирате производителността с вашия VPN. Тестването на различни VPN протоколи, криптиране и портове е добра идея, ако сте в област, в която използването на VPN е ограничено.

Четейки един от ръководствата за поверителност на уебсайта, те правят Интересен аргумент за използване на 128-битов шифър над 256-битов шифър С техния софтуер:

OpenVPN 256-битовия AES е вид свръхуил, по-скоро използвайте 128-битовите AES. Не очакваме някой да отиде за AES Cracking, докато има по -слаби връзки във веригата, като например RSA ключовете: как се генерират (добри или лоши ентропии, онлайн/офлайн поколение, ключови съхраняване на сървъри и т.н.). Следователно, AES-128 е много добър избор пред AES-256, който се използва най-вече за маркетингови претенции („По-голям е по-добър“).

Сега ще разгледаме функциите за затъмняване.

Забранение за побеждаване на мрежовите ограничения

Vpn.AC предлага отлична гама от функции за объркване, които ви позволяват да пробиете мрежовите ограничения. Това може да скрие VPN трафик, който може да бъде блокиран, тъй като стандартният HTTPS криптиран трафик. Обусанието обикновено води до малък компромис, но това може да бъде минимално.

Като кратко напомняне, функциите за объркване са необходими за държави като Китай и Саудитска Арабия, които прилагат цензура и строги мрежови ограничения. Разгледахме това и в нашия най -добър VPN за ръководство за ОАЕ, който в момента включва VPN.ac. Друг случай на употреба за обрасването е с работа или Училищни мрежи че Блок VPNS или да прилагат други ограничения. Има и съобщения за Доставчици на интернет услуги намеса в VPN трафик – друга област, в която затъмнението може да помогне.

Използване на объркване с VPN.AC е лесен, тъй като услугата предлага различни VPN протоколи (OpenVPN XOR) и опции за избор на порт, както обясняват на своя сайт:

OpenVPN XOR е подобен на OpenVPN 256-битовия по отношение на ключовата сила и HMAC, тъй като се използват едно и също, това е просто симетричният шифър, който е различен, 128-битовите AES са по-бързи и по-малко интензивни от CPU от AES 256-битов. Препоръчваме да го използвате само когато други типове OpenVPN не работят, например в мрежи, които блокират други връзки, отколкото изходящите през портове 80 и 443. Изпълнение на OpenVPN XOR през порт TCP-443 трябва да предава повечето защитни стени/двигатели за филтриране на уеб.

Прилагането на това в приложението е много лесно, просто изберете Openvpn xor Протокол, след това изберете порт TCP-443, И тогава можете да се свържете с всеки сървър, който искате:

VPN.AC Stealth VPN China

Като допълнителна функция за стелт VPN, VPN.AC също така предоставя състав на сървъри, които обикновено са конфигурирани за Китай или други ограничени страни. Те са обозначени в VPN.AC клиент като “Китай оптимизиран”Сървъри.

Поради тези характеристики, VPN.В момента AC е един от най -добрите VPN за използване в Китай – и всички други ограничени мрежи.

Vpn.AC Secure Proxy за браузърите

Vpn.AC осигурява Сигурни прокси браузъри за браузъри за браузъри Firefox, Chrome и Opera. Те описват предимствата на разширението на браузъра, както следва:

 • Силно криптиране за цялата активност на сърфиране с помощта на TLS (чист HTTPS трафик)
 • Стелт срещу защитната стена/DPI (инспекция на дълбоки пакети): Когато се инспектира с помощта на DPI технологии, връзките, използващи SecureProxy, не задействат сигнали по начина, по който класическият VPN обикновено прави
 • Не е необходимо да тунелирате целия си компютър за компютър през VPN: можете да имате тунела на браузъра трафик през нашите сървъри и целия друг трафик, изпратен чрез обикновената ви връзка между ISP. Можете да го наречете „VPN вътре в браузъра“

Това е чудесна характеристика за хората, които не искат да криптират целия трафик на компютъра си чрез VPN, но търсят сигурно решение за сърфиране с повече поверителност. Обсъждаме други опции за разширение на браузъра в нашето ръководство „Най -добри VPN за Chrome“.

DNS филтриране (блокиране на рекламата)

Още един страхотен VPN.AC функция, която си струва да се спомене, е DNS филтриране. Подобно на други блокиращи рекламни VPN, тази нова функция ще филтрира много лоши неща

 • Реклами
 • Проследяващи
 • Злонамерен и фишинг домейни

Тази функция може да бъде достъпна в областта на настройките на приложението VPN и се нарича Securedns. Функцията е достъпна с приложения Windows, Mac, Linux, Android и iOS.

Multi-Hop VPN конфигурации

Преди сме покрили предимствата на много-хоп VPN. Тази функция добавя по -високо ниво на сигурност и анонимност, като поставя два криптирани сървъра между вас и некриптирания интернет.

Двоен хоп – vpn.В момента AC предлага 30+ Double-Hop VPN Конфигурации на сървъра. Това е голям избор в сравнение с други доставчици. Ето няколко от наличните двойно-хоп сървъри:

Двоен VPN

производителност -С Multi-Hop VPN конфигурации обикновено можете да очаквате намаляване на производителността просто поради повишена латентност (разстоянието, което трафикът ви трябва да измине).

Тествах трансатлантически Конфигурация с двоен хоп от Германия до Канада и получи близо 82 Mbps, което е доста добре.

Двойна VPN скорост с vpn.ac

Като цяло скоростите бяха отлични в цялата сървърна мрежа. Въпреки това, в нашите тестове за скорост за сравнението на NordVPN срещу ProtonVPN, ние също тествахме двойни VPN скорости и установихме, че NordVPN получава около 214 Mbps.

Самосъответстващ мулти-хоп -За тези, които търсят по-високо ниво на анонимност, един чудесен вариант е самоконфигурируема мулти-хоп конфигурация. С други думи, сървърната мрежа и приложенията ви позволяват да създадете своя уникална мулти-хоп каскада. Перфектната поверителност предлага това със своите клиенти на Windows, Linux и MacOS.

Vpn.AC за Windows

Vpn.AC предлага страхотен клиент на Windows, който тествах за този преглед. VPN.Клиентът на AC Windows също ви предоставя достъп до най -различни настройки, които можете да конфигурирате директно в секцията „Разширени“, с VPN протокол и избор на порт в горната част.

VPN.ac Windows App

Като цяло много харесвам новия и актуализиран клиент. Той има страхотно оформление, работи добре и беше много надежден при тестване. Освен това ви дава възможност за светъл или тъмен режим.

Ако имате нужда от VPN за Windows, това е солиден избор. Дори го оценихме като един от най -добрите VPN за Windows.

Vpn.AC за MacOS

Точно както при клиента на Windows по -горе, актуализираният клиент на MacOS също работи добре. По същество той има същото оформление, предпочитания и функции като клиента на Microsoft Windows.

VPN.AC за MacOS

Ако се нуждаете от добър VPN за Mac, VPN.AC ще бъде в краткия списък с препоръки.

VPN.AC MacOS клиентът предоставя всички функции, включително:

 • Конфигурации с двоен хоп
 • Затъмнение
 • Разширена защита на течовете и настройки на защитната стена (Kill Switch)

Изпълнението на многобройни тестове на MacBook Air не идентифицира проблеми с VPN.Клиент на AC Mac.

Vpn.AC на Android

Vpn.AC предлага напълно фугиран клиент на Android, който също тествах за този преглед.

Ето VPN.AC Android клиент:

VPN.AC Android

При тестване на клиента на Android за прегледа всичко работи добре. Не забелязах никакви бъгове, сривове, проблеми с връзката или течове.

Обширни функции за приложението Android – Докато повечето VPN услуги предлагат клиенти на Android, които са донякъде ограничени, VPN.Android клиентът на ACS се зарежда напълно с много страхотни функции.

Дава ви всички опции за криптиране, всички конфигурации на сървъра с двоен хоп и други разширени настройки и предпочитания. Той също така направи нашия списък за Roundup на най -добрите VPN за Android, въпреки че не заема топ позиция.

Vpn.AC на iOS (iPhone и iPad)

Vpn.AC също предлага добро приложение за iOS, което тествахме за този преглед. Той използва вграденото Ikev2 шифър, който се поддържа на местните устройства за iOS. Това предлага добра сигурност, без течове и е много стабилно. Ето VPN.AC IOS приложение, когато се тества с iPhone (иконата VPN в горната част, потвърждава активна връзка):

Можете също да потвърдите функцията на приложението VPN в настройките на iOS. Избирайки „Connect On Demand“, ще получите стабилна връзка, при която всички не-VPN (некриптиран трафик) ще бъдат блокирани и целият интернет ще премине през VPN.

Алтернативна инсталация – Освен използването на VPN.Приложение AC iOS, можете също да конфигурирате ръчно вашето iOS устройство, за да използвате конфигурационните файлове IKEV2 за различни сървъри. Това е решение без приложения.

Прави VPN.AC Запазете дневниците на връзката?

Преди това, VPN.AC ще запази дневниците на връзката за 24 часа. Въпреки това, през 2021 г. те промениха политиката си само да запазят основните дневници на връзката, докато VPN сесията е активна. С други думи, Vpn.AC не запазва дневници на своите потребители, но основните дневници за връзка се генерират (и автоматично се изтриват) с всяка VPN сесия.

Ето точното обяснение на дневниците от VPN.AC уебсайт:

Регистрирате ли/наблюдавате ли моята дейност? Какви дневници запазвате сървърите?

Не, ние не регистрираме/наблюдаваме какъвто и да е вид потребителска дейност като посещавани уеб сайтове, имейли, прехвърлени файлове, незабавни съобщения, DNS заявки и т.н.

Ние обаче запазваме някои дневници за връзка (към нашата VPN услуга) за целите на сигурността и поддръжката. Те се съхраняват за времето, докато сесията е активна и се отстранява малко след изключване.

Поддържането на тези трупи също ни помага да идентифицираме потенциални атаки срещу нашата услуга, като груба сила и дори някои вектори на MITM атака.

Като цяло това не е твърде за мен според мен. Те очевидно са честни и прозрачни по отношение на своите политики, обясняват нуждата си от дневници, както и как Данните се изтриват автоматично Когато VPN сесията приключи.

Ако откриете тези политики относно.

Vpn.Мрежа за променлив си сървър

Vpn.Сървърната мрежа на AC е както сигурна, така и бърза, с ясен акцент върху качеството на сървъра (специализирани голи метални сървъри).

Един от най -големите проблеми, засягащи скоростта, е броят на хората, които използват VPN сървъра в даден момент. Много VPNS препродаждат услугите си, което води до задръствания, бавни скорости и отпаднали връзки.

Можете да видите, че това не е така с VPN.AC, като разгледате статистиката на честотната лента на сървърната мрежа в реално време (вижте състоянието на възлите в горната част на уебсайта). Използване и тестване на VPN.AC през годините винаги съм намирал честотната лента и представянето за добри.

VPN.ac възли статус

Няма виртуални частни сървъри (VPS) – Друг важен аспект при изследване на VPN сървъри е дали те използват виртуални частни сървъри (VPS) или специализирани (голи метални) сървъри за своите VPN възли. Тук е VPN.Обяснение на сървъра на AC:

Използваме специални сървъри на нашите VPN възли, състоящи се най -вече от мощни E3 и E5 Xeons с хардуерно AES крипто ускорение. Изпълнението на VPN шлюзове на VPS/облачни случаи е риск за сигурността. Освен това, пускането на VPN възли на специализиран хардуер може да бъде като 10x или дори 20 пъти по -скъпо от работата на виртуални сървъри, следователно причината, поради която не рекламираме „стотици“ места, но се фокусираме върху по -малко, където сигурността се извършва правилно и на правилното и на правилното и правилното и правилното и на правилното и на това, че сигурността се извършва правилно и на правилното и захранването и на правилното и за сигурността и на това сигурността и на сигурността и на това сигурността и The Security и The Security и The Капацитетът на честотната лента е достатъчен, за да се осигури бързо и надеждно обслужване.

Няма измислени места на сървъра – Тествах и редица VPN.AC сървъри, за да проверят истинските им места. Всеки сървър, който тествах, проверих.

Ако има недостатък на VPN.Мрежа за променлив си сървър, тя е размер. Докато VPN услуги като NORDVPN имат сървъри в над 60 страни, VPN.AC ги има само в 21 страни (32, ако използвате техния SecureProxy). Ако имате нужда от достъп до съдържание в много различни страни или в „по-малко популярни“ страни, VPN.AC може да не е подходящ за вас. В такъв случай вижте страницата на сървъра им, за да видите дали са изброени страните, от които се нуждаете.

Прави VPN.AC работи добре с Netflix и стрийминг?

Въпреки че не го рекламират, VPN.AC прави Работете с American Netflix На някои сървъри – но може да се наложи да поискате поддръжка кои сървъри да използвате. С казаното, има и други VPN, които да използвате с Netflix, които поддържат многобройни регионални библиотеки на Netflix по целия свят.

Използване на VPN.AC с други стрийминг услуги

Vpn.AC не е най -добрият избор за стрийминг. Техният фокус е върху сигурността и поверителността. Това не е VPN за Disney Plus, BBC Iplayer, Hulu или други услуги, просто защото често се блокира от тези уебсайтове.

Също, Vpn.AC не предлага много поддръжка за стрийминг устройства като игрални конзоли или телевизионни системи. Междувременно водещите VPN услуги като ExpressVPN и NORDVPN поддържат такива устройства. Vpn.AC също не е VPN за Firestick, тъй като няма специализирано приложение.

Vpn.Резултати от тестовете за скорост на променлив ток

Проведох всички тестове за скорост с VPN.AC с помощта на 160 Mbps Ethernet връзка с VPN.AC MacOS клиент, използващ протокола OpenVPN. Общите тестове за скорост бяха доста добри.

Първо беше сървър наблизо във Франкфурт, Германия: 131 Mbps

VPN.ac преглед на скоростта

Определено не е лошо, но и не е невероятно. Проведох няколко други теста с близкия VPN.AC сървъри и резултатите бяха последователни.

Това е резултатът за VPN сървър във Финландия, над 122 Mbps

VPN.AC тестове за скорост в Европа

С близките сървъри в Европа, VPN.AC ми даде доста последователни скорости около 120 до 130 Mbps. Не е страхотно, но и не ужасно.

Тестове за скорост на сървъра на дълги разстояния

След това тествах VPN.AC сървъри в Северна Америка. Отново скоростите бяха прилични, но не изключителни.

Първо беше сървър в Ню Йорк, приключи 107 Mbps

VPN.ac американски тестове за скорост

Не е лошо, но получих по -бързи скорости с други VPN.

Следваше сървър в Чикаго, точно под 54 Mbps

VPN.AC скорости в USA Review

Отново това не е страхотно. Vpn.AC изостава от други водещи VPN в категорията на скоростта. Други сървъри, които тествах в САЩ и Канада, предлагаха подобни резултати, между 70 и 100 Mbps.

Заключение на VPN.скорост и производителност на променлив ток

Vpn.AC предлага постоянни скорости, но Това със сигурност не е Най -бързият VPN, който сме тествали.

Ако получаването на максимални скорости е важно за вас, бих препоръчал да използвате Nordvpn с протокол Wireguard.

За сравнение, по -долу използвам Nordvpn с телената охрана протокол на американски сървър и за получаване на 445 Mbps:

Vpn.ac скорост срещу nordvpn

Тези тестове бяха проведени от нашата лаборатория в САЩ, която има по -висока скорост на връзка. Все пак можете да видите голяма разлика в производителността.

Поверителност и сигурност с VPN.ac

Тествах клиентите на Windows, MacOS и Android, използвайки основните VPN тестови процедури, за да идентифицирам проблеми или течове. Vpn.AC премина с летящи цветове.

По -долу са някои тестове със сървър в Норвегия. Забележете, моите DNS заявки се прибират от три различни защитени сървъра в VPN.Мрежата на AC. IPv4 адресът съвпада със сървъра, IPv6 е блокиран и има Без течове да бъде намерен:

VPN.AC Поверителност и сигурност

Както можете да видите от тези резултати от теста, VPN.AC предлага висококачествени приложения, които са сигурни и ще защитят вашата поверителност.

Защита на изтичането на DNS

Vpn.AC върши чудесна работа за гарантиране,. От техния уебсайт:

Ние защитаваме DNS заявките от отвличане и отвличане на MITM, подслушване. Имаме свои собствени, частни резолюции на DNS извън САЩ и Великобритания. Всички DNS заявки, изпратени от потребители на VPN, се препращат от нашите VPN сървъри на частните разделители, чрез криптирани тунели.

Използваме уникален и умен начин за преодоляване на този риск [от мониторинг на DNS Resolver на 3 -та страна, като стартираме услуга за генератор на заявки на всеки DNS Resolver. По -конкретно, ние генерираме над 10 милиона DNS заявки към съществуващи домейни всеки ден. Тези заявки се генерират на случаен принцип с висока скорост и се смесват с DNS заявки на нашите клиенти. По принцип ние генерираме „шум“ и на практика е невъзможно да съответстваме на DNS заявките на потребителя в рамките на „потопа“ от заявки, изпратени от нас на DNS Root сървъри директно. Следователно, ако 3 -та страна някога ще подслушва нашите DNS разделители, това ще бъде напълно неефективно.

Вниманието към въпроси като качеството на сървъра и осигуряването на DNS заявки оказва голямо влияние върху вашата поверителност и сигурност. Използването на частни DNS Resolvers е нещо, което сега правят повечето водещи VPN, включително лидери в индустрията като NordVPN и Surfshark.

Уебсайт и поддръжка (без поддръжка на чат на живо)

VPN.Уебсайтът на AC е информативен и лесен. Включва:

 • Полезна VPN информация
 • Съвети за поверителност и сигурност
 • Страница за състоянието на сървъра
 • Подробни уроци за настройка за различни устройства и платформи

Поддръжка по имейл

Екипът за поддръжка също е първокласен въз основа на всичките ми взаимодействия с тях. Те не възлагат поддръжка и не се справят вътрешно със собствения си професионален персонал. Има обаче един недостатък: няма поддръжка на чат на живо.

Поддръжка за преглед на VPN.AC

Поддръжката се обработва чрез билети (имейл) и времето за отговор беше бързо с всичките ми запитвания (под 24 часа). Ако искате достъп до 24/7 поддръжка на чат на живо, помислете за някои алтернативи като NORDVPN, както и ExpressVPN или Surfshark.

Vpn.AC често задавани въпроси (често задавани въпроси)

Ето някои често задавани въпроси за VPN.AC:


Е VPN.AC безопасно?

Vpn.AC е безопасен за употреба. Тя е сигурна и румънското правителство не налага никакво задържане на данни или други тежки изисквания на VPN услуги.


Прави VPN.Работа с променлив ток за стрийминг?

Въз основа на нашето тестване, VPN.AC не работи много добре за стрийминг.


Прави VPN.Променлив ток за торент?

Vpn.AC е добър VPN за торент. Тя е сигурна и румънската му юрисдикция не е засегната от закони за авторското право като DMCA.


Прави VPN.Работа в Китай в Китай?

Vpn.AC работи за Китай благодарение на техните специални сървъри, оптимизирани в Китай.

Vpn.Заключение за преглед на променлив ток

Vpn.AC, скрит скъпоценен камък на VPN пазара, не е широко известен, поради до голяма степен на неговите минимални маркетингови усилия. Но това е усъвършенствана VPN услуга, изградена в специална премиум сървърна мрежа, която осигурява както сигурност, така и производителност.

Въпреки че VPN.AC може да не е име на домакинство, тази качествена услуга може да бъде идеално подходяща за вашите нужди. Щракнете върху бутона по-долу и изберете двугодишния план, за да получите огромна отстъпка от месечната ставка. Всичките им абонаменти са подкрепени от 7-дневна гаранция за връщане на пари. Компанията предлага и едноседмично изпитание само за 2 долара.

Алтернативи на VPN.ac

Щракнете върху името на VPN по -долу, за да прочетете пълния ни преглед – или вземете отстъпката за най -добрите спестявания. Всички те предлагат отлично представяне и 30-дневна гаранция за връщане на пари.

 1. NORDVPN преглед (с a 68% купон за отстъпка)
 2. Surfshark Review
 3. ExpressVPN преглед

Най -добрият ни VPN списък има други препоръки. И ако искате да видите колко добре VPN.AC се подрежда срещу други VPN, вижте нашата страница VPN отзиви. Някои от другите ни популярни отзиви включват:

 • Преглед на Avast VPN
 • IPVANISH преглед
 • Преглед на Cyberghost
 • Преглед на частен интернет
 • Преглед на Shotspot Shield

Ако сте използвали VPN.AC, не се колебайте да споделите честния си преглед (добър или лош) по -долу.

Този VPN.Прегледът на AC беше последно актуализиран на 8 юли 2023 г, с нова информация.

За Свен Тейлър

Свен Тейлър е водещ редактор и основател на Restore Privacy, дигитална група за застъпничество за поверителност. Със страст към цифровата поверителност и достъпната информация той създаде възстановителност, за да ви предостави честна, полезна и актуална информация за онлайн поверителност, сигурност и свързани теми.

Взаимодействия на четеца

Коментари

 1. Д -р. Shahid Ullah 16 септември 2023 г

Просто купувам VPN в продължение на 2 години, разписка №: 7CJ28481D55292208, но не получих имейл за потребителско име и passward, изглежда, че имейлите ми са грешни, имейлите ми са: [email protected], но в системата Gmail ”G” е голям. Така че любезно заменете имейла ми и ми изпратете допълнителен процес. Благодаря

Анатолия Смрънф 23 януари 2023 г

Използвам на Android (Calyxos), Win7 и Win10. Android работи безупречно. Win7 и 10 приложения обаче са сериозно недостатъчни. Ако всичко, което правите, е да влезете, за да спечелите и да се свържете със сървъра по подразбиране, той работи добре. Ако искате първоначално да промените сървъра или да направите повече от една промяна на сървъра след първоначално влизане, той не работи. Или ще ви каже, че сте влезли, което бърза проверка на техния собствен инструмент за проверка на IP показва, че не сте или сте влезли в сървър, но е блокиран изцяло. Друг трик, който прави, е, когато компютърът има загуба на мощност и автоматично рестартира, той ще ви позволи да влезете, но след това няма достъп до Интернет (подобно на по -горе). Промяната на друг сървър или дори изключването на приложението и след това рестартиране няма ефект. Използвах други по -масови VPN, които имат приложения за работа, така че знам, че не е Win7 или 10 (въпреки факта, че MS не е скъпоценен камък). Безсилието не си заслужава. Ще намерите нова VPN услуга следващия месец, когато абонаментът ми за 1 година е изтекъл.

 • Бил 31 януари 2023 г

Звучи така, сякаш сте объркали вашия драйвер за докосване на OpenVPN, което е нещо често, когато стартирате множество VPN и всеки от тях, който го отменя със собствените си. Тук работи абсолютно добре (спечелете 10 и спечелете 11). Също така, win7? Сериозно … отървете се от това.

26 ноември 14, 2022 г

В момента Linux GUI се предлага в Beta 2.0 Версия и доколкото ми е известно, е постоянно, тъй като в началото на 2020 г. беше въведена в началото на 2020 г.

Джак 14 май 2022 г

Отлично обслужване, аз съм клиент повече от 7 години. Въпреки че актуализациите на приложения са бавни, но работят абсолютно безупречно. Стабилността е по -важна от актуализациите с висока честота според мен. Все още имах твърде много проблеми с приложенията, актуализирани всяка седмица, въвеждайки нови бъгове, в крайна сметка ме принуждаваше да се въртя, докато не се оправят, така че предпочитам да използвам нещо, което е солидно и доказано, че работя. Както се казва в добрата стара поговорка: „Ако не се е счупило, не го поправяйте“

Тарас 9 април 2022 г

1. Анонимните методи за онлайн плащане са авиационни на VPN.ac.
2. Самостоятелни и няма 3-та партита.
3. „Няма регистриране на дейности или мониторинг на интернет дейността. Не се съхраняват дори обикновени linux демони на Linux, на VPN сървъри.”
4. „No 3-та страна проследява услуги на уеб сайт (Google Analytics, проследяване на маяци,„ като “бутони и т.н.“ Проверих го .. и те не използват проследяващи и реклами на кръстосани сайтове, нито един! Уебсайтовете на някои от доставчиците на VPN използват 5, 8, а понякога 20 проследяващи и реклами на кръстосани сайтове и в същото време се кълнат, че ще защитят вашата поверителност))) страхотни!

Боб 6 февруари 2022 г

До преди седмица бях клиент на VPN.AC за 7 години. Ето моите наблюдения на техните минуси. 1. Липса на актуализации Не съм сигурен в Windows или iOS, но приложенията им за Android и Mac са доста рядко актуализирани (говорим години, особено за Mac). Приложението им за Mac има някои пикселирани графики и когато наскоро бяха разпитани, те казаха, че нямат незабавни планове да го оптимизират за силиций M1 (който вече беше излязъл за една година в този момент). Техният остарял уебсайт не е видял актуализация от деня, в който подписах през 2015 г., което, когато е съчетано с липсата на актуализации на приложението, показва цялостен летаргичен или незаинтересован начин на мислене. Те дори не могат да се притесняват да актуализират изображенията на приложението си в магазина за игра, които показват по -старата естетика, която датира от години (същата естетика, показана в този преглед, по някаква причина). Кой знае дали този начин на мислене се предава на това, което е наистина важно – усилията, които полагат в поддържането и подобряването на личния живот и сигурността, предлагани чрез тяхната услуга. Те също не са добавили нови сървъри към своята сравнително малка мрежа от години. 2. Wireguard не е вграден поне не върху техните приложения за Android или Mac и на пръв поглед няма планове да го включите. Да, лесно е да го настроите ръчно чрез официалния клиент на Wireguard, но много други доставчици на VPN вече го поддържат родно. Vpn.AC имаха достатъчно време да направя същото (което повтаря първата ми точка). Също така, не се споменава дали или как се справят с присъщата слабост на поверителността на Wireguard (поне не че съм виждал). Дори IKEV2 не е вграден. Единственият протокол, предлаган в техните приложения за Android и Mac, е OpenVPN. 3. Честото намаляване на връзката Това започна да се случва само през последните няколко месеца и само докато използва OpenVPN (UDP или TCP). 4. Липсваща скорост в по-голямата си част, никога не съм имал проблем със скоростта на услугата им. Въпреки това, в последно време както DL, така и UL скоростите започнаха да намаляват значително, докато бяха свързани със сървъра на моя град (който едва ли никога не надхвърля 5% натоварване), независимо от използвания протокол. През изминалата седмица тествах два други основни платени VPN-и двете предлагат 90-100% скоростта на моята основна връзка на сървъра на моя град. 4. Поддръжка на клиентите в липсата на предпоставка за това, че не разчитате на скриптирана поддръжка на чат на живо, а по-скоро билети, на които се отговаря незабавно от техниците, които поддържат услугата, са страхотни-обаче изпълнението е недостатъчно. Признавам, че през 7 -те години бях клиент, трябваше да се свържа само с тях няколко пъти. За по -голямата част от този старт те (винаги един и същи човек) биха отговорили по толкова полезен и информативен начин, че няма да се наложи да поставя допълнителни въпроси след първоначалния. Въпреки това, наскоро те започнаха да отговарят с кратки (един ред) отговори, които или само частично отговориха на въпроса ми/разрешиха въпроса ми, или изобщо не (което отново взех като летаргия/незаинтересованост). Последната ми комуникация с тях беше учтиво проследяване по заявка за възстановяване, която направих малко след подновяването за друг мандат. Не получих отговор, освен последващо потвърждение за възстановяване от PayPal, и незабавно инвалидиране на моите данни за вход за VPN.Портал на клиента на променлив ток. Тъй като техническите и запитвания за фактуриране трябва да бъдат подадени чрез тяхната система за билети (която може да бъде достъпна само в портала на клиента), как бих последвал, ако има проблем при получаването на възстановяването на възстановяването? Да, получих това, което исках, но установих, че тази практика е някак груба и несъвместима с „доброто“ обслужване на клиентите. Представям си, ни по всяко време ‘линия.

Vpn.Преглед на променлив ток 2023 – Плюсове, минуси и резултати от тестовете

Vpn.ac

Днес ще разгледаме един от по-малко известните VPN. В този VPN.AC преглед Ще научите плюсовете и минусите на тази солидна VPN услуга. Не много VPN доставчици дават по -добри резултати от VPN.ac.

За съжаление, едно нещо, което научихме от години, опитвайки се да прегледаме VPN услуги, е, че никоя услуга не е перфектна. Vpn.AC има някои слабости, които биха могли да го дисквалифицират в очите ви, въпреки очевидните си силни страни. Ще изложим и доброто, и лошото В този VPN.Преглед на променлив ток, за да ви помогне да решите дали трябва да бъде в краткия ви списък.

Ако нямате време (или търпение), трябва да знаете, че бяхме впечатлени от VPN.ac. В повечето области може Състезавайте се с най -добрите VPN на пазара. И това прави на цена, която няма да развали бюджета ви (това е един от най -добрите евтини VPN).

Така че сега нека започнем с бърз преглед.

Vpn.Преглед на променлив ток

Vpn.AC е VPN услуга със седалище в Румъния. Не е много добре известно, но трябва да бъде. Услугата дава на потребителите силно криптиране и голяма производителност. Тяхната VPN сървърна мрежа се състои изцяло от посветени голо-метални сървъри и 1GB+ канали за данни. С други думи, техният сървър хардуер е бърз и оптимизиран за потребители на VPN.

Хвърлете самостоятелно домакин DNS и защитени VPN приложения, заедно с прокси за разширение на браузъра и имате изработката на услуга с висока производителност. Ще видите и някои нечести протоколи за криптиране и няколко специализирани типа сървъри. И техните VPN приложения също са страхотни, както можете да видите по -долу.

VPNAC тест

Но както съм казвал толкова много пъти преди, никой VPN не е перфектен. Едно нещо, което не ми харесва, е този VPN.ac не работи добре за стрийминг. Ако стриймингът е важен за вас, препоръчвам ви да спрете тук и да преминете към нашето ръководство за най -добрите поточни vpns вместо това.

Друг потенциален проблем е, че VPN.AC липсва много от усъвършенстваната поверителност, която виждаме с други VPN, като NordVPN и Surfshark. Ще искате да балансирате плюсовете и минусите внимателно, преди да решите на VPN.ac. За да ви помогне да започнете, ето резюме на плюсовете и минусите.

+ Професионалисти

 • Поддръжка на Wireguard с предупреждение
 • Множество опции за криптиране за оптимизирана производителност
 • Бързи, посветени сървъри с частен DNS
 • Multi-Hop (Double VPN) и объркани сървъри
 • Сигурни прокси браузъри Разширения
 • Многобройни опции за плащане

– Минуси

 • Ограничена поддръжка на стрийминг
 • Ограничен набор от функции
 • Малка сървърна мрежа
 • Кратка политика за възстановяване

Поддръжка на Wireguard с предупреждение

Vpn.AC има добавена поддръжка за VPN протокола Wireguard. Това е сигурен, бърз VPN протокол, изграден около съвременните техники за криптиране. В нашето тестване на различни VPN установихме, че VPN с Wireguard са склонни да бъдат по -бързи от тези, които използват други VPN протоколи. Можете да видите това например в нашето сравнение на Nordvpn срещу ExpressVPN.

Сигурен съм, че VPN.AC ще даде подобни резултати. Но има проблем. VPN.AC VPN приложенията все още не поддържат Wireguard. Да използвате Wireguard с VPN.ac, който трябва да Инсталирайте приложение за трета страна Wireguard И направете много ръчна конфигурация. Според мен това обезсилва предимството на поддръжката на Wireguard в мрежата за всеки, който иска бързо и просто решение.

Ако искате предимствата на скоростта и сигурността на Wireguard, предлагам да потърсите другаде. Помислете за VPN с пълна поддръжка на Wireguard, вградена в VPN приложенията, като например с NORDVPN и SurfShark.

Множество опции за криптиране за оптимизирана производителност

Vpn.AC предлага много по -широк спектър от опции за криптиране от повечето доставчици на VPN. Това е истинско предимство, ако искате възможността да персонализирате сигурността, поверителността и ефективността на VPN за вашите конкретни обстоятелства.

По подразбиране VPN.AC използва OpenVPN ECC (Криптография на елиптична крива) Протокол за криптиране. Този протокол ви дава VPN връзка с добър баланс на скоростта и сигурността. В повечето случаи тази опция трябва да ви подхожда добре. Но ако имате някои специализирани нужди или просто харесвате да се занимавате, са налични и следните опции за криптиране:

 • Pptp
 • L2TP/ipsec
 • OpenVPN 128-битов bf
 • OpenVPN 128-битов AES
 • OpenVPN 256-битов
 • OpenVPN ECC
 • Openvpn xor

В интерес на преместването на този VPN.Преглед на променлив ток, няма да навлизам в подробности за всеки от тези протоколи за криптиране. Ако се интересувате, ще можете да намерите повече информация за тях в VPN.Уебсайт за променлив ток.

Една точка е особено забележителна. Vpn.AC използва 128-битово криптиране на AE, докато повечето качествени VPN използват 256-битови AES. Ето да се заемем защо използването на 128-битово вместо 256-битово е не само приемливо, но всъщност по-високо от използването на 256-битово криптиране на AES.

OpenVPN 256-битовия AES е вид свръхуил, по-скоро използвайте 128-битовите AES. Не очакваме някой да отиде за AES Cracking, докато има по -слаби връзки във веригата, като например RSA ключовете: как се генерират (добри или лоши ентропии, онлайн/офлайн поколение, ключови съхраняване на сървъри и т.н.). Следователно, AES-128 е много добър избор пред AES-256, който се използва най-вече за маркетингови претенции („По-голям е по-добър“).

И както отбелязахме по -горе, VPN.AC поддържа протокола Wireguard, но той все още не е интегриран в техните приложения. След като това се случи, тази VPN услуга ще стане още по -интересна за онези от вас, които искат подробен контрол върху това как функционира вашия VPN.

Бързи, посветени сървъри с частен DNS

Вместо да се състезават за размера на тяхната мрежа, VPN.AC подчертава Качество на техния сървър хардуер. Както компанията казва:

Използваме специални сървъри на нашите VPN възли, състоящи се най -вече от мощни E3 и E5 Xeons с хардуерно AES крипто ускорение. Изпълнението на VPN шлюзове на VPS/облачни случаи е риск за сигурността. Освен това, пускането на VPN възли на специализиран хардуер може да бъде като 10x или дори 20 пъти по -скъпо от работата на виртуални сървъри, следователно причината, поради която не рекламираме „стотици“ места, но се фокусираме върху по -малко, където сигурността се извършва правилно и на правилното и на правилното и правилното и правилното и на правилното и на това, че сигурността се извършва правилно и на правилното и захранването и на правилното и за сигурността и на това сигурността и на сигурността и на това сигурността и The Security и The Security и The Капацитетът на честотната лента е достатъчен, за да се осигури бързо и надеждно обслужване.

Докато скоростта на VPN сървърите и мрежовите връзки е голямо влияние върху скоростта на VPN, още по -голямо притеснение е зареждането на сървъра. Тоест колко хора използват даден сървър и колко честотна лента консумират.

Когато натоварването на сървър е твърде високо, производителността му се влошава, което води до по -бавна производителност на VPN, дори отпаднаха връзки. Vpn.AC избягва този вид проблем и можете да потвърдите това за себе си. Удари Състояние на VPN възли връзка в горната част на уебсайта им, за да видите статистиката в реално време за всеки VPN сървър в мрежата. Никога не съм виждал претоварени сървъри, когато проверявам тази страница.

Чрез пускане на собствени специализирани (голи метални) сървъри, VPN.AC също елиминира друга потенциална пречка за скоростта. Въпреки че е много по -евтино да се управлява VPN сървъри като виртуални машини (VMS), това може да бъде риск за сигурността. Изпълнението на сървърите на виртуални машини може да доведе до по -бавна производителност, ако физическият сървър хостинг на VM е претоварен, независимо от състоянието на виртуалния сървър.

Ако искате VPN с огромна мрежа, можете да помислите за Surfshark или ExpressVPN или дори NORDVPN по този въпрос.

Vpn.AC и DNS

Обикновено вашият компютър ще бъде конфигуриран към предпочитания DNS сървър на вашия доставчик на интернет. Всеки път, когато въведете адрес във вашия уеб браузър, той трябва да направи DNS заявка за конвертиране на адреса, който може да бъде въведен в компютърно-четен адрес. Проблемът е, че вашият интернет доставчик (и евентуално други заети органи) може да види вашите DNS заявки, ако отидат в DNS по подразбиране на ISP по подразбиране. От това те могат да разберат кои уебсайтове посещавате.

Vpn.AC има Самостоятелно хоствани криптирани DNS сървъри. Ако оставите VPN да се свърже с тези сървъри, никой, дори и вашият интернет доставчик няма да може да види кои страници посещавате. Това е определен бонус за поверителност, който обикновено се вижда в най -добрите VPN.

Vpn.AC познава един друг наистина добър DNS трик. Това е един от малкото VPN, който използва DNS филтриране. Наречени Securedns, тази функция ще филтрира много лоши неща, които иначе биха могли да предизвикат хаос на вашите устройства. По -конкретно, Securedns ще филтрират следните видове проблеми:

 • Реклами
 • Проследяващи
 • Злонамерен и фишинг домейни

Това е основно функция за блокиране на VPN реклама и е умно за използване. В момента Securedns е достъпен с приложенията Windows, Mac, Linux, Android и iOS.

Multi-Hop (Double VPN) и объркани сървъри

Чудите се какви са Heck Multi-Hop (Double VPN) сървъри и объркани сървъри? Няма проблем. Мулти-хоп сървърите ви дават по-голяма сигурност и анонимност от нормалната VPN връзка. Как? Чрез изпращане на вашите данни чрез Два криптирани VPN сървъра вместо само един. Vpn.AC извиква двойната си VPN конфигурация Двоен хоп.

Vpn.в момента AC предлага за 22 Double-Hop VPN Конфигурации на сървъра. Повечето VPN изобщо не предлагат конфигурации с двоен хоп. Дори тези, които обикновено предлагат шепа конфигурации. За пореден път, VPN.AC свърши чудесна работа да даде на своите потребители повече възможности от конкуренцията. Ето някои от сървърите с двоен хоп, от които можете да избирате:

VPN.ac Double-VPN опции

Многостранните VPN конфигурации обикновено са по-бавни от стандартните VPN връзки. Не само вашите данни трябва да пътуват по-далеч, отколкото в конфигурация с един хоп, но и криптиране и декриптиране на вашите данни два пъти добавя закъснения.

Например, когато тествах a Конфигурация с двоен хоп от Германия до Канада. Това е с часовник с почти 82 Mbps, което бих считал за разумно добро за двойна VPN конфигурация.

VPNAC Преглед Double VPN

Vpn.AC също предлага a Самосъответстващ мулти-хоп. Можете сами да го конфигурирате, за да дадете на трафика на съобщенията си уникален път през интернет за още по -анонимност и сигурност.

Забран VPN сървъри

Затъмнените сървъри могат да направят вашия интернет трафик да изглежда като стандартен HTTPS криптиран трафик. Това затруднява или невъзможно за интернет цензорите да блокират трафика ви, без да блокират всичко Интернет трафик. Необходимо е объркване в държави че цензурират и контролират интернет трафика в рамките на техните граници. Китай и Саудитска Арабия са две такива страни, но има няколко други, като Русия и различни арабски държави.

За съжаление, мнозина работа или Училищни мрежи също се опитайте Блок VPNS и контролирайте достъпа до интернет. Дори сме чували слухове за Доставчиците на интернет услуги, които се намесват в трафика на VPN. Във всяка от тези ситуации използването на объркан сървър може да бъде единственият начин за пробиване на смущения.

Vpn.AC предлага опции по отношение на VPN протоколите и портовете, които ще използва, когато става въпрос за объркване. Както обясняват на своя сайт, например:

OpenVPN XOR е подобен на OpenVPN 256-битовия по отношение на ключовата сила и HMAC, тъй като се използват едно и също, това е просто симетричният шифър, който е различен, 128-битовите AES са по-бързи и по-малко интензивни от CPU от AES 256-битов. Препоръчваме да го използвате само когато други типове OpenVPN не работят, например в мрежи, които блокират други връзки, отколкото изходящите през портове 80 и 443. Изпълнение на OpenVPN XOR през порт TCP-443 трябва да предава повечето защитни стени/двигатели за филтриране на уеб.

VPN.Приложенията за променливOpenvpn xor, Например), след това изберете порт (TCP-443, Може би) и тогава можете да се свържете с всеки сървър, който искате:

VPN.AC Stealth VPN China

За да направите нещата още по -прости, когато се нуждаете от заклинание за страни като Китай, VPN.AC ви дава достъп до набор от сървъри, предварително конфигурирани за Китай и подобни репресивни страни. Активирайте тази опция и ще видите алтернативен списък на сървъри, обозначени с префикса, „Китайци потребители“.

Забележка: Използването на объркани сървъри вероятно ще намали производителността на мрежата. И има само ограничен брой на разположение на затъмнени сървъри. Затова използвайте тази функция само когато наистина имате нужда от нея.

Сигурни прокси браузъри Разширения

По време на този преглед, VPN.AC осигуряват защитени прокси разширения на браузъра към три браузъра: Firefox, Chrome и Opera. Разширение на браузъра като този защитава само трафика, който тече през браузърите. Ето някои от предимствата, както са посочени в VPN.AC уебсайт:

 • Силно криптиране за цялата активност на сърфиране с помощта на TLS (чист HTTPS трафик)
 • Stealth срещу защитната стена/DPI (инспекция на дълбоки пакети): Когато се инспектира с помощта на DPI технологии, връзките, използващи SecureProxy, не задействат сигнали като класически VPN обикновено правят обикновено да правят
 • Не е необходимо да тунелирате целия си компютър за компютър през VPN: можете да накарате браузъра да тунелира трафика през нашите сървъри и целия друг трафик, изпратен чрез обикновената ви ISP връзка. Можете да го наречете „VPN вътре в браузъра“

VPNAC Secure Proxy Extension Browsers

Това е чудесно хибридно решение на проблема с поверителността на Интернет. С него можете да защитите желаните от вас елементи, като използвате прокси и достъп до интернет чрез браузъра си, докато маршрутирате друг трафик извън VPN за максимална скорост и удобство.

Vpn.AC корпоративен произход и юрисдикция

Vpn.AC е едно от старите момчета от VPN бизнеса. Компанията е построена от екип от Професионалисти по мрежова сигурност и стартиран в 2012. Персоналът на VPN.AC има много силни технически идентификационни данни, идентификационни данни, които са пряко свързани с изграждането на силна услуга за абонамент за VPN. Ето как те описват своя опит и квалификация:

Всеки отделен член на нашия екип има над 14 години опит в ИТ сигурността, предоставяйки одит на сигурността и услуги за тестване на проникване както за публични, така и за частни клиенти, банки и военни институции.

Нашият опит в услугите за одит на Pentesting и Security е главно това, което ни дава предимство за запазването на нашата инфраструктура, защото често изпълнението на инфраструктурата е най -слабата връзка на VPN услуга.

Компанията майка на VPN.AC е NetSec Interactive Solutions, която е базирана в Сибиу, Румъния. За щастие, Румъния е солидна, провистична юрисдикция. Страната няма връзки с алианса за наблюдение на 5 очи или други основни съюзи за наблюдение.

Допълнителен бонус е, че Румъния защитава поверителността на данните и VPN.AC не се вижда на тежките закони на DMCA на САЩ и не е длъжен да почете международните проблеми с авторските права. Задължителното задържане на данни беше обявено за противоконституционно от Конституционния съд в Румъния през 2014 г. Независимо дали подкрепяте закона за DMCA и авторското право или не, фактът, че VPN.AC не е обвързан от тях го прави добър вариант, ако искате да направите много торента.

Забележка: Ако сте големи в порой, ще искате да разгледате нашето ръководство за най -добрите VPN за торент.

Vpn.AC приложения и поддържани платформи

Vpn.AC предоставя VPN приложения за повечето основни операционни системи и устройства. Те включват Windows, Mac OS, iOS и Android. Те имаха бета на приложение за базирани на Ubuntu Linux дистрибуции известно време назад. Но това не е достъпно сега и не съм сигурен какъв е неговият статус.

Изтеглете най -новите версии на приложенията директно от уебсайта. Можете също да видите ръководствата за инсталиране там, както можете да видите по -долу:

vpn.ac приложения

В следващите раздели преглеждаме приложенията на Windows, Mac OS, iOS и Android.

Vpn.Приложение AC Mac OS

Vpn.AC свърши добра работа с техните приложения. Ето приложението Mac OS. Интерфейсите във всичките им приложения сега са почти идентични, което е много удобно за тези от нас, които разчитат на различни устройства, свързани с интернет.

Vpn.ac Mac

Бих сложил VPN.AC в моя кратък списък на Mac OS VPN, които трябва да обмисля. Той предлага всички ключови функции, които искате в VPN, включително:

 • Затъмнени сървъри
 • Множество конфигурации с двоен хоп сървър
 • Превключвател за убиване
 • Конфигурация на защитата на течовете и конфигурацията на защитните стени

Тествахме приложението Mac OS на MacBook Air и то работеше перфектно. Забелязахме нулеви проблеми през целия период на тестване.

Vpn.AC Windows App

Тествахме VPN.Приложението на AC Windows на машина с Windows 10. Както при приложението MAC OS, ние изобщо не на повърхността по време на тестване.

Изборът на разширената секция на приложението Windows ви дава достъп до добър набор от полезни опции, включително VPN протокол, Порт, Потребители на Китай, и много други.

vpn.ac за Windows

Намирам VPN.Приложенията за променлив ток да изглеждат добре, както и функционални и надеждни. Възможността за превключване между светлинния режим и тъмния режим също е приятно докосване. Що се отнася до настолните приложения, VPN.AC е сравнимо с други водещи VPN.

Vpn.AC Android приложение

Дадохме VPN.AC мобилни приложения също добра тренировка. Приложението Android работеше безупречно, без сривове, течове или други проблеми. Той не само функционира като настолните приложения, но и като тях:

vpn.ac за Android

Нещо, което особено харесвам в приложението Android, е, че има повече функции от повечето VPN Android приложения. Получавате всички същите функции, както предлагат настолните приложения. Това означава опции за криптиране, затъмнени и двойно-хоп сървъри и други разширени функции. Очаквам VPN.AC ще го направи на нашето ръководство за най -добрите VPN за Android, след като стигнем до създаването на такъв.

Vpn.Приложение AC iOS (iPhone и iPad)

VPN.Приложението AC iOS също е качествен продукт, въпреки че се различава донякъде от приложението Android. По -конкретно, приложението iOS използва Ikev2 шифър, вграден в iOS устройства за криптиране. Както бихте очаквали за iOS продукт, резултатът е стабилно приложение с добра сигурност и без течове.

Докато ви предлагам да отидете с VPN.AC iOS приложение, вие имате възможност да Конфигурирайте вашето iOS устройство ръчно. Vpn.AC предоставя конфигурационни файлове IKEV2 за няколко от техните сървъри, което означава, че можете да използвате този VPN, без да инсталирате официалното приложение на вашето iOS устройство.

Забележка: Все пак ще трябва да имате активен VPN.AC абонамент за използване на услугата, независимо дали инсталирате приложението iOS или не.

Как vpn.AC обработва дневници за използване и дневници за връзка

Vpn.ac не поддържа никакви дневници за използване, Период. До миналата година (2021 г.) VPN.AC запазени дневници за връзка за 24 часа. Но сега тяхната политика е да поддържат основни дневници за връзка само докато текущата VPN сесия е активна. Щом приключи сесията ви, тези основни дневници за връзка се изтриват автоматично от системата.

С други думи, Vpn.AC не запазва дневници на своите потребители, но основните дневници за връзка се генерират (и автоматично се изтриват) с всяка VPN сесия. Но защо да взема думата ми за това? Ето какво казва самата компания.

Можете да прочетете за политиките за не-логи във VPN.Уебсайтът на AC тук.

VPN.Мрежа за променлив си сървър

VPN.Мрежата на AC Server е друг плюс. Мрежата е бърза и сигурна, изградена на специализирани голи метални сървъри. Въз основа само на хардуера им, VPN.Може да се очаква променлив ток да постигне отлично представяне.

Но има и друг фактор, който влияе върху производителността на VPN, която хората често не успяват да вземат предвид. Това е натоварването, поставено на сървърите. Тъй.

Vpn.AC предоставя достатъчно сървъри, за да предпази сървърната им мрежа да не се стресира. Можете да видите статистиката в реално време, като щракнете върху Състояние на възлите Връзка в горната част на VPN.AC уеб страници. Винаги съм намирал сървърите да имат адекватна налична честотна лента и тяхното изпълнение да бъде много добро.

Както отбелязах по -рано, VPN.AC използва специални (голи метални) сървъри в VPN мрежата, а не виртуални частни сървъри (VPS). Обосновката им за това е добра:

Използваме специални сървъри на нашите VPN възли, състоящи се най -вече от мощни E3 и E5 Xeons с хардуерно AES крипто ускорение. Изпълнението на VPN шлюзове на VPS/облачни случаи е риск за сигурността. Освен това, пускането на VPN възли на специализиран хардуер може да бъде като 10x или дори 20 пъти по -скъпо от работата на виртуални сървъри, следователно причината, поради която не рекламираме „стотици“ места, но се фокусираме върху по -малко, където сигурността се извършва правилно и на правилното и на правилното и правилното и правилното и на правилното и на това, че сигурността се извършва правилно и на правилното и захранването и на правилното и за сигурността и на това сигурността и на сигурността и на това сигурността и The Security и The Security и The Капацитетът на честотната лента е достатъчен, за да се осигури бързо и надеждно обслужване.

Vpn.AC, Netflix и стрийминг

Основният фокус на VPN.AC осигурява сигурни, частни VPN връзки. Работата с Netflix и други поточни медийни услуги е по -нисък приоритет.

Това каза, vpn.AC прави Работете с American Netflix На някои сървъри. Кои сървъри? Добър въпрос. Ако не можете да влезете на локалния сървър на Netflix с вашето устройство, ще искате да се свържете с поддръжката, за да разберете кои сървъри в момента препоръчват за нас Netflix.

Въпреки че вероятно ще можете да се свържете с нас Netflix с VPN.ac ще имате по-малък късмет, ако искате да се свържете с други стрийминг услуги или с потоци от съдържание, които не са в САЩ. Не мога да препоръчам VPN.AC за стрийминг на BBC iPlayer, Disney Plus, Hulu или подобни услуги след VPN.изглежда, че AC често е блокиран от тези уебсайтове.

И ако искате прост VPN за Firestick със специално приложение в магазина на Amazon, ще трябва да потърсите другаде. Въпреки това, винаги можете да заредите VPN.AC на Firestick с помощта на приложението Android APK.

Дори и да можете да получите достъп до желаното от вас съдържание, с VPN.ac вие сте ограничени във видовете устройства, на които можете да покажете този поток. Състезатели като NordVPN и ExpressVPN поддържат редица игри за игри, смарт телевизори, Firestick и други устройства. Vpn.AC не поддържа никакви системи като тези.

Vpn.Резултати от тестовете за скорост на променлив ток

Нашата европейска лаборатория управлява пълен набор от VPN.Тестове за скорост на променлив ток при 160 Mbps Ethernet връзка. Тестовото приложение беше VPN.Приложение AC Mac OS, изпълняващ протокола OpenVPN. Резултатите от теста бяха добри, но не изключителни. Ето някои представителни резултати:

Германия

Vpn.AC сървър във Франкфурт, Германия на 131 Mbps:

Финландия

Vpn.AC сървър в Хелзинки, Финландия, на 122 Mbps:

И двата сървъра са сравнително близки до нашата лаборатория. Всички наши тестове на локации на европейски сървър се обърнаха по подобни резултати от тестовете за скорост. Сега нека разгледаме как VPN.AC се справи с някои трансатлантически връзки.

Ню Йорк, САЩ

Vpn.AC сървър в Ню Йорк на 107 Mbps:

VPN.ac NY тестове за скорост

Чикаго, САЩ

Vpn.AC сървър в Чикаго, при 54 Mbps:

Тези резултати не са особено впечатляващи. За съжаление те са представителни за резултатите, които получихме за други трансатлантически връзки. Ако максималната скорост на връзка е приоритет за вас, може да искате да разгледате нашия преглед на Nordvpn. Там ще видите някои наистина впечатляващи тестове за скорост.

Vpn.Поверителност и сигурност на променлив ток

Докато vpn.AC не е толкова бърз, колкото може да желаете, той е изключително сигурен VPN. Изпълнихме тестове за теч, използвайки приложенията на Windows, Mac OS и Android. Всички приложения преминаха тези тестове с летящи цветове. Не е открит теч или друг проблем. Ето пример за резултатите от теста, които получихме:

VPN.AC Предприятие и сигурност

Можете да бъдете уверени, че висококачественият VPN.Приложенията за променлив ток са сигурни и ще защитят вашата поверителност.

Област, в която някои VPN услуги падат, е в защитата на вашите DNS заявки. Те използват по подразбиране DNS връзка, конфигурирана на вашето устройство. Проблемът е, че тези DNS връзки не са криптирани и често се наблюдават от доставчиците на интернет услуги за проследяване на уебсайтовете, които посещавате.

Vpn.AC ви защитава, като използвате собствените си защитени DNS разделители. Те имат много интересен подход, както описват по -долу.

Ние защитаваме DNS заявките от отвличане и отвличане на MITM, подслушване. Имаме свои собствени, частни резолюции на DNS извън САЩ и Великобритания. Всички DNS заявки, изпратени от потребители на VPN, се препращат от нашите VPN сървъри на частните разделители, чрез криптирани тунели.

Използваме уникален и умен начин за преодоляване на този риск [от мониторинг на DNS Resolver на 3 -та страна], като стартираме услуга за генератор на заявки на всеки DNS Resolver. По -конкретно, ние генерираме над 10 милиона DNS заявки към съществуващи домейни всеки ден. Тези заявки се генерират на случаен принцип с висока скорост и се смесват с DNS заявки на нашите клиенти. По принцип ние генерираме „шум“ и на практика е невъзможно да съответстваме на DNS заявките на потребителя в рамките на „потопа“ от заявки, изпратени от нас на DNS Root сървъри директно. Следователно, ако 3 -та страна някога ще подслушва нашите DNS разделители, това ще бъде напълно неефективно.

Вашите DNS заявки ще бъдат защитени с VPN.ac.

VPN.Уебсайт и поддръжка на променлив ток

VPN.Уебсайтът на AC предоставя ресурси, които биха могли да ви позволят да разрешавате проблеми, без да взаимодействате с екипа за поддръжка. Включва:

 • Инструкции за настройка на VPN.AC на поддържани устройства
 • Общи съвети за поверителност и сигурност
 • Страница за състоянието на сървъра

Първо ще искате да се консултирате с тази информация, ако имате проблем. Това е така, защото компанията не предоставя поддръжка на чат на живо. Всички взаимодействия за поддръжка са чрез билети за поддръжка по имейл. Екипът за поддръжка във VPN.AC е професионален и знаещ. Те също реагират бързо (обикновено в рамките на 24 часа).

Въпреки това, най -добрите конкуренти предлагат 24/7 поддръжка на чат на живо, правейки тази една област, в която VPN.AC лошо изостава от лидерите.

Vpn.Цена и възстановяване на променлив ток

Що се отнася до ценообразуването, VPN.AC е в средата на опаковката. Двугодишният им план е най-добрата сделка, която в момента е 90 долара, което работи до $ 3.75 на месец. Ето текущите публикувани цени:

VPN.AC Ценообразуване

Едновременни връзки

Изненадващо, броят на едновременните връзки на устройството VPN.Поддържането на променлив ток зависи от избраните от вас VPN протоколи. Ако използвате Openvpn, Както направихме в този преглед, ви е разрешено шест едновременни връзки. Ако обаче използвате Wireguard VPN протокол, можете да имате само три едновременни връзки.

Отстъпка едноседмично изпитание

Vpn.AC сега предлага a Отстъпка за едноседмичен пробен абонамент. Въпреки че това не е пълен „безплатен пробен VPN“ (както видяхме в нашето доверие.Преглед на зоната), това е евтин начин за тестване на VPN за кратко време.

Това изпитване е напълно функционално, с включени всички функции. За да го намерите, щракнете върху ЧЗВ Раздел на уебсайта. В горната част на страницата ще намерите линк към пробния план.

Начини на плащане

Vpn.AC поддържа доста опции за плащане, включително „Анонимни“ методи за плащане, като биткойн и карти за подаръци:

 • PayPal
 • Биткойн и различни алткойни
 • Кредитни карти
 • Алипай
 • 100+ американски карти за подаръци
 • Опции за мобилни/SMS

Политика за възстановяване

Vpn.AC осигурява a 7-дневна гаранция за връщане на пари. Самата гаранция е освежаващо проста:

7 дни гаранция за връщане на парите: Ще възстановим вашата поръчка, ако не можете да използвате нашата услуга или ако не сте доволни от нея.

Всичко това е добре и добре, но с техните основни конкуренти, които предлагат 30-дневни гаранции за връщане на парите, това е друга област, в която VPN.AC изостава зад лидерите.

Vpn.AC често задавани въпроси

Ето някои често срещани въпроси, които срещаме, когато говорим или пишем за VPN.ac.

Прави VPN.AC поддръжка на Wireguard?

Vpn.AC поддържа VPN протокол Wireguard. И в случая с други VPN, вариращи VPN, вариращи от NORDVPN до VYPRVPN, използването на Wireguard води до впечатляващо увеличение на скоростта. В момента обаче трябва ръчно да конфигурирате всичко, за да използвате Wireguard.

Прави VPN.Работа в Китай в Китай?

Въпреки че не успяхме да го тестваме сами, докладите са, че VPN.AC работи в Китай. В интерес на истината, те имат набор от объркани VPN сървъри, които са проектирани да работят добре там. В VPN клиента потърсете Китай оптимизиран Сървъри за най -добра сигурност, ако се окажете, че имате нужда от VPN в Китай.

Може VPN.AC Unblock Netflix?

Докато компанията не го подчертава, VPN.AC има някои сървъри, които Работете с нас Netflix. Въпреки това може да се наложи да поставите заявка за поддръжка, за да разберете кои сървъри в момента работят с библиотеката на American Netflix.

Ако стриймингът Netflix е важен за вас, препоръчваме ви да разгледате нашето ръководство за най -добрите VPN за Netflix. Отвъд отличната скорост и качество на стрийминг с нас Netflix, победителите в това ръководство могат да ви дадат достъп до библиотеките на Netflix по цялата планета.

Е VPN.ac добър стрийминг VPN?

Vpn.AC има ограничена способност да ни стриймира съдържанието на Netflix. Отвъд това няма да имате много късмет. Фокусът с VPN.AC е на осигуряване на бързо, сигурно и частно VPN изживяване, а не стрийминг на видео. Можете да намерите всичко, което трябва да знаете за някои от най -добрите стрийминг VPN доставчици в бизнеса, ако разгледате нашето ръководство за най -добрите VPN за стрийминг.

Има VPN.AC е одитиран?

Vpn.AC не е имал никакви одити на трети страни, които можем да намерим. Компанията обаче е персонал от специалисти по ИТ сигурността. Те имат огромен опит в правенето на одити за сигурност и тестване на проникване в къщата. Въпреки че все още бихме искали да ги видим да получат одит от външна услуга, фактът, че техният персонал са експерти по сигурността, ни кара да се чувстваме малко по -добре в настоящата ситуация.

Vpn.Заключение за преглед на променлив ток

В зависимост от вашите специфични нужди, VPN.AC може да бъде точно VPN услугата, от която се нуждаете. Цената е разумна, а техните приложения, сигурност и поверителност са отлични.

От друга страна, услугата не е изключително бърза, а поддръжката му за Netflix и други стрийминг услуги е ограничена.

Ще искате внимателно да помислите колко добре VPN.AC съвпада с вашите специфични нужди, преди да инвестирате в абонамент.

Алтернативи на VPN.ac

Vpn.AC не е за всички. За щастие, те са само един VPN доставчик сред много. Ето някои, които прегледахме наскоро:

 • Atlas VPN Review
 • ExpressVPN преглед
 • IPVANISH преглед
 • NORDVPN преглед
 • OVPN преглед
 • Surfshark VPN преглед
 • Torguard VPN Review
 • Доверие.Преглед на зоната
 • VYPRVPN преглед

Ако сте по -заинтересовани да намерите топ VPN бързо, отколкото да правите много четене, може да искате да преминете точно към нашето ръководство за най -добрите VPN услуги от 2023 г.

Този VPN.Прегледът на AC беше последно актуализиран на 15 февруари 2023 г.

За Том Арнесън

Том започна SecurityTech.org, за да помогне на редовни хора в пътуването си да останат сигурни и безопасни онлайн. Том блогва от първите дни на WordPress (над 20 години!) и се счита за експерт в областта на цифровата поверителност и уеб дизайн. Когато той не тества софтуер и пие много кафе, Том вероятно се занимава със стара лодка.

Vpn.Преглед на променлив ток

Изображение на заглавката на настолното приложение vpn.ac

Callum Tennent наблюдава как тестваме и преглеждаме VPN услугите. Той е член на IAPP, а неговите VPN съвети са представени във Forbes и Интернет обществото.

Проведени от факти от Саймън Милиано Допълнителни тестове от Alyx Morley

Нашата присъда

Обща класация:
7.73 7.7/10
Как се изчислява това? Близо

Изчисляваме общата оценка на VPN услугата, като комбинираме оценките на няколко категории за тестване. Всяка категория се претегля, както следва:

 • Политика за поверителност и регистриране: 20%
 • Скорост: 20%
 • Сигурност и технически характеристики: 15%
 • Стрийминг: 15%
 • Лесна употреба: 10%
 • Торент: 5%
 • Местоположение на сървъра: 5%
 • Заобикаляйки уеб цензурата: 5%
 • Поддръжка на клиенти: 5%

Vpn.AC е бърз, частен и дори работи в Китай. Той има добра политика за поверителност и сигурна сървърна мрежа, която работи добре за торент и деблокиране на международни стрийминг услуги. Vpn.AC не е перфектен, но е безопасен и достъпен VPN с някои полезни разширени функции.

Класиран #17 от 55 VPN

Vpn.Оценки на категорията на променлив ток

 • Стрийминг

Vpn.Променливи плюсове и минуси

Професионалисти

 • Отлични функции за поверителност и сигурност
 • Отблясък на Китай с инструменти за подразбиране
 • Качествени, сигурни сървъри
 • Политика за разумна поверителност
 • Бързи скорости
 • Добър за стрийминг и торент

Минуси

 • Само 26 държави от списъка на сървъра
 • Подкрепата се нуждае от подобрение
 • Торента на неоптимизирани сървъри е бавно

Защо да се доверяваме на нашия преглед?

Прекарахме хиляди часове в тестване и преглед на 55 VPN услуги, използвайки нашия безпристрастен процес на преглед, за да ви препоръчаме най -добрият VPN софтуер.

Ето някои от нашите ключови статистически данни за тестване на VPN:

Общи часове на тестване 30 000+
Седмични тестове за скорост 3000+
Прегледани VPN услуги 55
Тествани платформи за стрийминг ежедневно 12
Извършват тестове за изтичане на IP & DNS 9 500+
Колко сме похарчили за тестване 25 000 долара+

Vpn.AC е много конкурентен VPN в почти всяко отношение, заслужаващ вашето внимание, дори когато се изправи срещу някои от най -големите имена в бранша.

Това е по -евтино отколкото голям брой от VPN, които оценяваме по -високо от него, и той е по -бърз от много от тях – неговите 94Mbps скорости за изтегляне На местните връзки са изключително впечатляващи.

Ние се доверяваме на неговата политика за регистриране, също, така че трябва да се чувствате сигурни, като оставяте VPN.AC боравий с вашите чувствителни данни. Въпреки че първоначално може да регистрира повече данни, отколкото бихме препоръчали, той го изтрива веднага след приключване на сесията. Румънската му юрисдикция също е до голяма степен здрава.

Отличен избор както за стрийминг, така и за торент, плюс способността да се бие цензурата в страни като Китай, означава, че VPN.AC вероятно ще отговори на вашите нужди, независимо за какво искате VPN.

Единствените ни реални критики са запазени за нейната политика за възстановяване и поддръжка на клиенти. Политиката за възстановяване се нуждае от разясняване на неговите специфики и ние наистина искаме да видим VPN.AC реализиране на чат на живо.

Влизаме във всичко това с много по -големи подробности в прегледа по -долу – прочетете на първо място вижте най -важните данни, които записахме по време на тестване на VPN.Ac.

Vpn.Данни от ключови променливи

Добавете към сравнение

Капачка на данни Неограничен
Скорост на сваляне 94Mbps
Политика за регистриране Някои потребителски регистрации
Изтичане на данни Не
Юрисдикция Румъния
Сървъри 117
IP адреси 117+
Държави със сървъри 26
САЩ Netflix Да
Торента Неограничен
Едновременни връзки 12
Работи в Китай Да
поддържа Поддръжка по имейл чрез онлайн билет
Най -евтината цена $ 3.75 над 24 месеца
Гарантирано връщане на парите 7-дневна гаранция за връщане на пари
Официален уебсайт Vpn.ac

Политика за поверителност и регистриране

Временно идентифицируеми данни

Оценка на политиката за поверителност и регистриране
Как се изчислява това? Близо

Анализираме и дисектираме Политиката за регистриране и поверителност на услугата VPN. VPN никога не трябва да регистрира и съхранява:

 • Вашият истински IP адрес
 • Свързване на времевите марки
 • DNS заявки

Централата извън 14 очи или юрисдикции на ЕС също са за предпочитане.

Vpn.AC регистрира оригиналния ви публичен IP адрес, времевите марки за сесия и прехвърлената ви обща честотна лента. Важното е, че тази информация се съхранява само за продължителността на вашата сесия. Това прави политиката за регистриране малко по -приемлива, но все пак не е най -доброто. Искаме да видим VPN.AC Комисия одит на трети страни, за да докаже своите данни за изтриване след всяка сесия. Румънската му юрисдикция също е безопасна.

Класиран #24 от 55 VPN за политика за поверителност и регистриране

Тип данни Регистриран от VPN.Ac
Активност за сърфиране Не
Информация за устройството Не
DNS заявки Не
Индивидуална употреба на честотната лента Да
Индивидуални времеви марки за връзка Да
интернет доставчик Не
Брой едновременни връзки Не
Произхождащ IP адрес Да
Информация за профила Не
VPN сървър IP Не
Местоположение на VPN сървър Не
Дата на последната връзка Не

Можете да прочетете VPN.Пълната политика за поверителност на AC на неговия уебсайт.

Vpn.AC е включен в Румъния, собственост на компания, наречена NetSec Interactive Solutions. Той дори изброява пълния си адрес на своя уебсайт и страницата на профила в LinkedIn: 76 Calea Dumbravii Street, 550399, Sibiu, Румъния.

Румъния е солиден избор на основа за VPN. Докато се намира в рамките на ЕС, Задържането на данни се счита за незаконно от румънските съдилища.

Когато румънското правителство въведе Директивата за задържане на данни от 2006 г., през 2009 г. Конституционният съд на Румъния (CCR) заяви, че тези закони са противоконституционно нарушение на правата на румънските граждани на личния живот на личния живот.

В резултат на това Румъния е единствената държава от ЕС, която успешно изхвърли законите за задържане на данни на ЕС.

Политика за регистриране

Ето всичко, което VPN.AC регистрационни файлове на своите потребители:

 • Произхождащ IP адрес
 • Стартиране и крайно време на VPN връзки
 • Количеството прехвърлени данни

въпреки това, Тези дневници се изтриват “След като сесията бъде прекратена.“Това е, което трансформира VPN.Политиката за поверителност на AC от ужасен в тази, която е прилична.

За да се получи някоя от тези данни от хакери, те ще трябва да бъдат физически в същата стая или да бъдат свързани към същата мрежа като сървъра, към който сте свързани, докато използвате услугата. Това е изключително малко вероятно да се случи някога.

Все още препоръчваме потребителите, които са в съзнание за поверителност, да търсят други опции, тъй като има много по-безопасни опции, като PIA и PrivateVPN. Тези алтернативи всъщност са доказани VPN без лог.

Скорост

По -бавни международни скорости

Оценка на скоростта
Как се изчислява това? Близо

Изчисляваме оценката на скоростта на VPN, използвайки нашите скорости за изтегляне, скорост на качване и измервания на Ping (Latency).

Редовно тестваме местните и международни скорости на VPN, използвайки специална 100Mbps интернет връзка в Ню Йорк, САЩ.

Въз основа на нашите тестове за скорост 2023 г., VPN.Международната скорост на AC се подобри, но все още не се конкурира с най -добрите VPN като Hotspot Shield или IPVanish. Видяхме разочароваща средна загуба на скорост от 23% при международни връзки. Въпреки това, VPN.Местните скорости на изтегляне на AC са страхотни, достигайки до 94Mbps на нашата 100Mbps интернет връзка.

Класиран #38 от 55 VPN за скорост

Ето скоростите, които записахме по време на използване на VPN.AC на базова връзка от 100Mbps: