Най -добрите VPN за iPhone и iPad (да, трябва да използвате такъв)

Contents

В допълнение към iOS, NORDVPN работи на всички най -популярни платформи, включително MacOS 10.15 или по -късно.

VPN – Супер неограничен прокси 4+

Актуализация на 24 юни 2022 г
Повиших рейтинга от 4 до 5 звезди, защото нещо в способността на приложението да остане свързано с вашия VPN, с часове в даден момент, дори когато телефонът влиза и излиза от режим на заспиване, се подобри! Приложението е по -стабилно и остава свързано по -дълго! Много оценявам безплатната рекламна версия и често щракнете върху съответните реклами, за да видя какво се предлага (Съвет на разработчиците: Никога не съм щракнал върху вашите реклами за игри, защото никога не играя игра. Но мога да кажа, че сте увеличавали рекламите без игри и това се оценява.)

Актуализиране на 15 май 2022 г. … Ditto по -долу, но с тази бележка към разработчиците: Защо почти всяка една реклама (с безплатната версия) реклама за приложение за игри. Аз не игра и никога няма да го направя, така че вие ​​вършите лоша работа, като ми продавате всичко, което всъщност може да се интересувам. Със сигурност не всички ваши потребители са деца, които играят на приложения за игри? 9 ноември, 2021 :: С удоволствие препоръчвам този VPN! Просто внимавайте, че има много реклами в безплатната услуга – което всъщност е добре, тъй като връзките обикновено са (но не винаги) стабилни и бързи. PS разработчици: Неудобно е да се наложи да превърна моя iPad във вертикална позиция, за да използвате приложението и ще бъде оценено, ако този недостатък беше фиксиран.

Отговор на разработчиците ,

Благодаря ви за подкрепата. Радваме се, че се наслаждавате на vpn super.

Psychø Wølf, 30.09.2021

Работи известно време

Точно така за първата година или две от мен, използвайки това приложение, то работи добре, но по някаква причина тази година изобщо не работи. Ще се опитам да се свържа със сървър, за да мога да слушам музика на телефона си, докато съм в училище, но вместо това ще изскочи менюто за покупка и когато изляза от менюто за покупка, ще ме изключи от сървъра. Сега се опитах просто да оставя менюто за покупка отворено и да се надява, че ще се свърже, но никога не знам, ако това се случва с някой друг или какво, но просто бих искал да слушам музика в клас, така че моят ПТСР и тревожност не се усъвършенства и За всеки, който мисли, че слушам музика без разрешение на моите учители, те знаят, че слушам музика, не е като да имам ушни пъпки, които се крият зад косата си. Не, всъщност имам слушалки на тази визуална постоянно, така че не ми идваш, казвайки, че не трябва Имайте предвид, че имам ухо по всяко време, за да чуя учителя и имам музикална музика, може би на 3-5 обем. Както и да е достатъчно разтърсване. Просто бих се радвал да оправя това приложение до мястото, където хората, които не плащат или не могат да плащат, все още могат да използват това приложение, това всичко искаме, просто ни оставете да се свържем с вашите сървъри, без да го натискаме в лицата си, за да ни закупи или изключим, ако не го направим покупка. Благодаря за четенето. -Аксил

Отговор на разработчиците ,

Съжаляваме, че знаем, че изпитвате проблеми с връзката. Бихте ли могли да деинсталирате приложението, да рестартирате устройството и да инсталирате отново, след това опитайте да се свържете с всички възможни протоколи и местоположения на сървъра, които да разрешат проблема.

ACEZ100, 07/04/2021

Супер прост и лесен за използване!

Този VPN е за хора като мен за проста безопасна връзка с неизвестно и публично wifi няма други странни и объркващи бутони. Връзката е много бърза и нямам проблем да го използвам. Имах абонамент за друг VPN, но той имаше един недостатък и изпратих имейл на CS линия и те ми казаха, че нищо не е наред с неговата проверка на потребителя. Знам, че не беше моя вина, защото същия проблем, който имах, беше и основният проблем за моето семейство, този проблем беше, когато е свързан и да го използвате или вашето изтегляне на приложение, той ще го загуби, но телефонът ми не можеше да направи нищо по въпроса. Дори и да затворя приложението, то щеше да работи на заден план и то няма да се свърже прясно, докато не се повредих телефона си. Това приложение няма този проблем и аз го тествах също, вижте дали го имах през цялата нощ и не загуби връзка. Така че всеки, който иска обикновен vpn n нищо допълнително с VPN, това е за вас. Препоръчвам му много лесно и просто! О, другото, което това идва с тестер за скорост на WiFi, така че това е плюс, за да видите колко бързо в интернет използвате! Като цяло супер доволен от тази покупка!

Най -добрите VPN за iPhone и iPad (да, трябва да използвате такъв)

ZDNET тества най -добрите VPN за вашия iPhone и iPad, за да намерите кои могат да запазят вашите устройства на Apple сигурни и частни.

Чарли-Озборн

Джейсън-Стауфер

Написано от Чарли Осборн, допринасящ писател и Джейсън Стауфър, писател на персонала на август. 25, 2023
Прегледано от Габриела Джордан
Surfshark Vpn
Най -добрият VPN като цяло
Вижте сега Преглед на Surfshark
Най -добрият VPN за скорост
Вижте сега Преглед на Nordvpn
ExpressVpn
Най -добрият VPN за сървърна гама, използваемост
Вижте сега Преглед на ExpressVPN
Ipvanish vpn
Най -добре конфигурируем VPN за iPhone и iPad
Вижте сега Преглед на IPVanish
PROTON VPN
Най -добрият безплатен VPN за iPhone и iPad
Вижте сега Преглед на ProtonVPN

Докато iPhone са склонни да имат отлична свързаност, използването на вашите мобилни данни като гореща точка или по време на пътуване в чужбина може да бъде неефективно или може да доведе до допълнителни такси, наложени от вашия превозвач. Това може да ви остави да се обръщате към местния хотел, летище, училище или кафене Wi-Fi мрежи, за да получите онлайн. Въпреки това, свързването с обществен Wi-Fi на вашия iPhone или iPad е основен риск за сигурността, особено ако пътувате в чужда държава, тъй като няма да се каже кой или какво наблюдава трафика ви.

Препоръчваме да използвате услуга за виртуална частна мрежа (VPN), която работи с вашия iPhone и iPad, за да запазите вашите данни и да сърфирате в безопасност, докато сте в движение. Анализирахме и класирахме най -добрите VPN услуги, които тествахме и проучихме през годините, които предлагат солидни клиенти на iPhone и iPad, добра производителност и са подходящи за лаптопи на MacOS.

Въз основа на нашето обширно тестване, изборът на Zdnet за най -добрия VPN за iPhone и iPad като цяло е Surfshark . Той има лесно за използване приложение, което надеждно се представя добре и страхотна сървърна мрежа и няма да разбие банката, ако се регистрирате за по-дълги планове.

Вижте нашите снимки за още най -добри VPN за iPhone и iPad по -долу, в зависимост от вашите нужди.

Най -добрите VPN услуги за iPhone и iPad от 2023 г

Surfshark Vpn

Най -добрият VPN като цяло

Плюсове минуси

 • Неограничени едновременни връзки
 • Отлично ценообразуване на двугодишни планове
 • Поддържа устройства, работещи с iOS 10.3 или по -високо
 • Бързи времена на свързване
 • Без байпас (разделяне на тунелиране) за приложението iOS

Повече информация

Surfshark VPN функции: Apple App Store Rate: 4.8 Средно, 39K оценки | Едновременни връзки: Неограничен | Kill Switch: Да | Платформи: Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Firetv | Регистриране: Няма, освен данни за фактуриране | Държави: 100+, 3200 сървъра | Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Surfshark VPN е достъпна и надеждна услуга. В нашия преглед на Surfshark не открихме никакви течове на информация и той имаше бързи времена на свързване.

За щастие, компанията не се занимава със сигурността. Той предлага AES-256-GCM, RSA-2048 и перфектно криптиране на тайната напред. Surfshark поддържа устройства, работещи с iOS 10.3 или по -високо. Ако искате защита за машина MacOS, ще ви трябват MacOS 10.15 или по -късно.

Surfshark има солиден масив от функции, включително блокиране на реклами и проследяване, скенер за нарушаване на данни и мулти-хоп връзки (свързване чрез два сървъра). Това, което прави този VPN отличен за потребителите на iPhone и iPad, е неговата удобство за потребителя, неусложнен и бърз процес на връзка и разумна цена, която да съвпада.

Това каза, че определени инструменти не са налични за iOS устройства, което е така в целия борд. Ако искате да използвате инструмента за байпас (функцията за разделяне на тунели на Surfshark) ще трябва да използвате приложението Windows или Android.

Surfshark често управлява промоции, за да примами нови потребители в своите планове. В момента можете да платите 12 долара.95 за месец достъп, 3 долара.99 на месец за едногодишен план или само 2 долара.30 Ако сте щастливи да останете абонат от поне две години. Доставчикът на VPN също се хвърли за два месеца безплатен достъп на 24-месечни планове.

Nordvpn

Най -добрият VPN за скорост

Плюсове минуси

 • Проста, ясна инсталация на приложението
 • Постоянна скорост и производителност
 • Без трупи
 • Без разделен тунел за iOS
 • Скъпи месечни планове

Повече информация

NORDVPN Характеристики: Apple App Store Rate: 4.7 Средно, 6.3K оценки | Едновременни връзки: 6 | Kill Switch: Да | Платформи: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Android TV | Регистриране: Няма, освен данни за фактуриране | Държави: 60 | Сървъри: 5000+ | Гарантирано връщане на парите: 30 дни

NORDVPN е едно от най -популярните VPN предложения в магазина за приложения на iPhone. Инсталирането на NORDVPN на iPhone е прост, безболезнен начин за осигуряване на предвидима ефективност в регионите и услугата е съвместима с iOS 13.0 или по -късно.

Той има много инструменти в допълнение към стандартна VPN услуга. Лукът на NORDVPN над VPN е специална категория NORDVPN сървъри, която дава възможност за възможности на TOR, поддържа споделяне на файл с партньорски файл и ви позволява да се свържете през втори сървър за допълнителен слой защита. Можете също да настроите специален IP адрес за допълнителна такса.

В допълнение към iOS, NORDVPN работи на всички най -популярни платформи, включително MacOS 10.15 или по -късно.

Цените започват от $ 3.79 на месец по двугодишен стандартен план до 14 долара.99 на месец при пълен, един месец абонамент. Новите потребители могат да се абонират за двугодишен план-стандартен, плюс или завършен-и ще получат до 65% отстъпка и три месеца достъп безплатно.

ExpressVpn

Най -добрият VPN за сървърна гама, използваемост

Плюсове минуси

 • Работи на изключително голям брой платформи извън iOS
 • Бързи връзки
 • Много страни, които трябва да се свържат
 • По -скъпо от конкурентите
 • Ограничени до 5 едновременни връзки

Повече информация

ExpressVPN функции: Apple App Store Rate: 4.7 Средно, 279K Оценки | Едновременни връзки: 5 | Kill Switch: Да | Платформи: Mac, Windows, iOS, Android, Chromebook и други | Регистриране: Без дневници за сърфиране, някои дневници на връзката | Държави: 94 | Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Приложението ExpressVPN поддържа iOS обратно към iOS 12. Така че докато вашият iPhone или iPad работи на iOS 12 или по -високо, ще можете да използвате expressVPN. В допълнение към iOS, той поддържа всички основни платформи, включително MacOS X 10.11 и по -горе.

Има разширения на браузъра за Edge, Chrome и Firefox, а VPN за игри също е наличен.

Ако искате най -много варианти за свързване на страните, ExpressVPN има 160 сървъра, разположени в 94 страни. ExpressVPN се нарежда сред най -бързите VPN, така че не трябва да намалява скоростта на връзката ви толкова, колкото средния VPN.

ExpressVPN не поддържа дневници за сърфиране в историята, но той следи някаква информация, като например датите, които свързвате, и местоположението на VPN сървъра, с който се свързвате. Подробностите за това, което е и не е регистрирано, са посочени в политиката за поверителност на ExpressVPN.

Като цяло, ако търсите VPN за задаване и гол с прилична скорост и удобство за потребителя, ExpressVPN е най-добрият ни избор.

Разходите за абонамент започват от $ 9.99 месечно за шест месеца или 12 долара.95 за месец достъп. Като алтернатива, регистрирането за 12-месечен план ще ви даде отстъпка от 49% отстъпка при $ 6.67 месечно и три месеца безплатно. Приложението за iPhone се предлага със 7-дневна безплатна пробна версия.

Ipvanish vpn

Най -добре конфигурируем VPN за iPhone и iPad

Плюсове минуси

 • Неограничени връзки
 • Силно конфигурируемо приложение
 • Ценовите скокове след сделки за регистрация завършват

Повече информация

IPVANISH VPN функции: Apple App Store Rate: 4.5 средни, 94K оценки | Едновременни връзки: Неограничен | Kill Switch: Да | Платформи: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Android TV, FireTV и Kodi | Регистриране: Няма, освен данни за фактуриране | Сървъри: 2000+ | Места: 75 | Гарантирано връщане на парите: 30 дни

На пръв поглед ipvanish vpn може да изглежда като обща VPN услуга, но има повече от среща с окото. Ipvanish има дълбочина и изобилие от настройки на конфигурацията за тези, които искат да контролират почти всеки аспект от тяхната VPN връзка.

Ipvanish vpn има много протоколи, така че винаги ще знаете какво да очаквате, независимо от това, с което се свързвате. Приложението има изобилие от опции за конфигурация и има богат набор от опции за избор на сървър. Услугата също е самостоятелно одитирана за сигурност.

IPVanish поддържа устройства обратно към iOS 14, а клиентите за macOS са достъпни от 10.11/10.12 и по -късно. Установихме, че ipvanish е впечатляващо бърз. Въпреки това, не можеше да скрие, че се свързвам чрез VPN, което може да бъде проблем в страни, в които интернет свързаността и дейностите се наблюдават на ниво щата или ISP. Това каза, че трансферите на данни на IPVanish бяха сигурни и осигуриха добро потребителско изживяване.

Ipvanish е отличен вариант за iOS и Mac устройства. Можете да се регистрирате за двугодишен план за 2 долара.99 на месец или годишен абонамент за $ 3.33 на месец. Като алтернатива, ако не искате да се регистрирате за дългия път, можете да платите 11 долара.99 за месец достъп.

PROTON VPN

Най -добрият безплатен VPN за iPhone и iPad

Плюсове минуси

 • Няма капачка за данни
 • Солидно приложение за iOS
 • Функции за сигурност от най-високо ниво
 • Разрешена само една връзка
 • Само три държави с безплатни сървъри
 • Без поддръжка на чат на живо

Повече информация

Функции за протонен VPN iOS: Apple App Store Rate: 4.6 Средно, 21k оценки | Едновременни връзки: 1 | Kill Switch: Да | Регистриране: Няма | Обслужване на клиенти: Често задавани въпроси, имейл | Ограничение на данните: Няма | Държави: 3 | Безплатни сървъри: 100+ | (Платени планове: 1 900 сървъра в 65+ държави)

Proton VPN има отлична платена услуга, която се нарежда като един от най -бързите VPN и най -добрите VPN като цяло.

Като цяло препоръчваме ви да избягвате безплатни VPN по няколко причини. Има потенциално сериозни опасения за сигурността с безплатните доставчици на VPN. Как тези компании имат пари за изграждане и поддържане на сигурен продукт? Вероятно те не го правят. Безплатна VPN услуга може дори да спечели пари, продавайки вашите данни, което побеждава целта на използването на VPN за защита на вашата самоличност, дейности и друга информация.

Protonvpn изисква iOS 14.0 или по -късно.

Единствената ситуация, при която използването на безплатен VPN не би било задължително да дойде с опасенията за сигурността, е когато това е безплатна версия на реномирана платена услуга, както при Proton VPN. Въпреки че са ограничени до три държави и приблизително 100 сървъра, съществуват някои допълнителни безплатни функции от Proton Mail, Calendar и Drive.

Ако обаче се интересувате от приемането на платената версия на Proton VPN, можете да се регистрирате за 24-месечен VPN плюс план на $ 4.99 на месец или Proton Unlimited за 9 долара.99 на месец. (Докато ProtonVPN е швейцарска компания, можете да извършвате плащания в щатски долари).

Кой е най -добрият VPN за iPhone и iPad?

Считаме Surfshark за най -добрия VPN за iPhone и iPad и това е един от най -популярните VPN за Apple устройства като цяло, с добри оценки на клиентите. Surfshark има лесно за използване приложение, което надеждно се представя добре и страхотна сървърна мрежа.

Най -добрият VPN за iPhone и iPad Начална цена Kill Switch Оценка на магазина за приложения на Apple Едновременни връзки
ExpressVpn $ 6.67+ на месец Да 4.7 5
Surfshark Vpn $ 3.29+ на месец Да 4.8 Неограничен
Nordvpn $ 3.79+ на месец Да 4.7 6
Ipvanish vpn $ 2.99+ на месец Да 4.5 Неограничен
Proton Free VPN Безплатно с ограничени услуги или $ 4.99 на месец Да 4.6 1

Кое е подходящият iPhone и iPad VPN за вас?

Изберете този VPN за iPhone и iPad.

Ако искаш.

Топ VPN, който може да направи почти всичко и за достъпна цена. Surfshark се представя добре в тестове за скорост, спечелени солидни отзиви за клиенти и има лесен за използване мобилен интерфейс.

Стабилен избор за iOS. Установих, че експресията на връзките обикновено са надеждни и бързи, въпреки че понякога трябва да превключвате сървъри, ако връзките на таблицата паднат . Mobile VPN е прост, удобен за потребителя и се предлага с различни опции на сървъра. Можете също така да се възползвате от 7-дневна безплатна пробна версия.

Солиден, богата на характеристики VPN. Скоростта на NordVPN е впечатляваща, но цената за този надежден, сигурен VPN на по -кратки планове може да бъде изключен за някои.

Изключително гъвкав VPN. IPVanish предлага редица настройки за сигурност и свързаност, от които да избирате, въпреки че ако искате да се възползвате изцяло от различни протоколи, ще искате някои технически знания.

Безплатен VPN. Този швейцарски VPN доставчик приема сериозно сигурността и макар че безплатната версия е ограничена, тя все още е отличен избор.

Въпреки че имаме собствени мнения относно най -добрия VPN за iPhone и iPad, вашите лични предпочитания и вашата ситуация също ще се отнасят към решението. Ако имате нужда от VPN за повече от пет или шест устройства, ще искате да дадете приоритет на VPN услуги с неограничени връзки, като IPVanish или Surfshark. Но ако скоростта е най -важна, тогава ще искате да разгледате nordvpn или expressvpn.

Хубавото на селекциите за най-добрия VPN за списъка с iPhone и iPad е, че всички имат 30-дневна гаранция за връщане на пари. Месец трябва да ви даде достатъчно време да тествате някой от тези VPN, вижте кои функции обичате и вземете решение въз основа на вашия личен опит.

Как избрахме тези iPhone и iPad vpns?

Много доставчици, препоръчани в този списък, са били обект на задълбочено тестване и прегледи от членове на нашия екип на ZDNET. Говорихме за други VPN от години, разговаряхме с тяхното управление и техните потребители и развихме като цяло благоприятно впечатление.

Zdnet тества VPN услуги от множество места, но не можем да тестваме от всички места. Всеки дом, всяка общност, всеки местен интернет доставчик и всяка нация има различна инфраструктура. От съществено значение е след като изберете, вие тествате за всичките си вероятни профили за използване и само след това вземете решение да запазите услугата или да поискате гарантирана възстановяване на пари.

Тези VPN също имат солидни гаранции за връщане на пари и не бихме ги препоръчали друго.

Ако изпитвате забавяне на трафика, проверете не само вашия VPN, но и вашата Wi-Fi връзка между вашето устройство и вашия рутер или точка за достъп. Понякога проблемите с свързаността започват от източника, а в други случаи превключването на избрания от вас VPN сървър може да е достатъчно, за да разреши проблеми с скоростта или капки за свързаност.

Анализирахме най -добрите VPN за iPhone и iPad по -долу, използвайки следните критерии, които бяха най -важни за това да ви помогнем да вземете информирано решение:

 • Производителност: Нашите най -добри VPN трябва да имат минимално ниво на производителност. В края на краищата, няма смисъл да използвате VPN, докато стриймирате, ако връзката ви непрекъснато пада или изостава, което я прави непоносима.
 • Едновременни връзки: Много VPN ограничават колко устройства можете да се свържете с услуга едновременно. Ако имате телефон, таблет, лаптоп, десктоп и евентуално дори смарт телевизор, който искате да се свържете с VPN, ще ви трябва услуга, която позволява поне 5 едновременни връзки.
 • Сигурност: Няма смисъл да се използват VPN, освен ако техните протоколи за сигурност и нивата на криптиране не са на драскотина. Ние също така гарантирахме, че екипът за разработка зад всеки препоръчан VPN се грижи за подобряване на сигурността във времето и кръпка отчете грешки.
 • Kill Switch: Превключвателят за убийство ви пречи да имате незащитена връзка и е важна функция за VPN да има, тъй като той защитава чрез предотвратяване на връщане към Wi-Fi връзка по подразбиране, ако вашата интернет връзка неочаквано отпадна.
 • Геоблоки и стрийминг: Знаем, че VPN могат да бъдат ключови за достъп до местно съдържание и услуги, докато сте далеч от дома. Ние гарантирахме, че нашите основни препоръки се представят добре, когато става въпрос за тези фактори и е малко вероятно да забави връзката ви, докато стриймирате.
 • Платформи: Какви системи и устройства можете да стартирате VPN? Нашите препоръки за iPhone и iPad VPN, естествено, трябва да стартират лесни за използване и интуитивни мобилни приложения.
 • Държави и сървъри: В колко различни страни има VPN сървъри? Това може да включва физически и виртуални сървъри и дали има достатъчно или не – поне 50 или повече – за осигуряване на разнообразие.
 • Пробна дължина и цена: Всеки VPN, който препоръчваме, има солидна гаранция за връщане на пари.

Как да настроя VPN на моя iPhone?

Настройването на VPN на вашия iPhone е доста просто. Изисква се да изтеглите едно от приложенията, споменати в нашия списък в магазина за приложения. След като създадете вход и сте започнали абонамента си, вие сте готови да се свържете сигурно!

Имам ли нужда от VPN, ако просто използвам данните на моя оператор?

Може би. Това зависи от това колко се доверявате на вашия превозвач. По-добре е да се крие. Като цяло, все още се препоръчва да използвате VPN, независимо от вида на достъпа до интернет, който сте използвали.

Не е ли iCloud+ Private Relay VPN? Защо имам нужда от друг VPN?

Apple iCloud+ Private Relay е характеристика на iCloud+. Ако купите някакво iCloud памет, ще получите функциите iCloud+. Но докато частното реле може да скрие вашия имейл адрес и местоположение, това го прави само когато използвате Safari. Ако използвате Chrome (или някакви приложения, които използват интернет директно), нямате късмет. Услугата не е налична и във всички страни.

Той също се показва като прокси сървър. Освен това не можете да промените или скриете местоположението си, както можете с пълен VPN. Частното реле е характеристика на iCloud+. VPN е пълно решение за сигурност.

Свободен е VPN, който си струва да опитате?

Безплатен VPN за iPhone или iPad не винаги си струва да опитате. Добрият VPN е от съществено значение при използване на обществени Wi-Fi горещи точки, но свързването с местен хотел, летище или кафене Wi-Fi точка за достъп до вашия iPhone или iPad е риск, особено когато пътувате в чужбина. Използването на реномирана VPN услуга е най -добрият начин за защита на вашата поверителност и сигурност.

Кой е най -добрият VPN за пътуване?

VPN са важни за установяване на сигурни връзки, когато в чужбина. Независимо дали работите от друга държава или просто искате да предавате любимото си телевизионно предаване, съставихме списък с най -добрите VPN за пътуване.

Кой е най -добрият VPN като цяло за различни операционни системи?

Може да искате VPN, който работи най -добре с iOS екосистемата или друга операционна система. Ако сте на лов за други надеждни варианти, ние също създадохме ръководство за най -добрите VPN услуги от 2023 г. с обяснител на безплатни VPN и дали те си заслужават или не или не.

Има ли алтернативни iPhone и iPad VPN, които си заслужават да се обмислят?

Освен нашите препоръки за най -добрите VPN за iPhone и iPad, други услуги могат да свършат работата. Ето няколко алтернативни варианта, които са сигурни и реномирани:

Най -добра алтернатива за достъпност

Частен достъп до интернет – $ 2.03 на месец, три месеца безплатно

Бюджетна опция за дългосрочен VPN за 2 долара за $ 2.03 на месец с три месеца безплатно.

Безплатен VPN от безплатен VPN .org ™ 4+

Този VPN е много различен от всяко друго налично приложение. Най -очевидният нагоре на този VPN е, че той е безплатен, което може да даде на потенциалните въпроси на потребителите за това колко полезен би могъл да бъде този VPN, да бъде безплатен и всичко. Тези предразсъдъци бързо се свалят след отваряне на приложението. Потребителят е посрещнат с прекрасен урок за това как да използвате VPN. Този VPN използва много уникална система, в която можете да гледате реклами за VPN време. Това честно казано е революционна идея, тъй като създателят (ите) не получават пари от хората, които купуват приложението (защото е безплатно), но те все още получават приходи от реклама. Аз лично нямам представа колко е скъпо да стартирам VPN, но да се надяваме, че създателят (ите) получава достатъчно пари от реклами, за да запази това приложение безплатно. Можете също така да получите платена версия, в която получавате неограничено време на VPN, без реклами и рекламен блокер, всички в един пакет. Единственият ми недостатък на този сайт е, че нямате никакви индикации, че е активен. И когато влезете обратно в приложението, той казва, че се свързва отново, нещо, което съм сигурен, че е визуален проблем, който създателят (ите) може да се поправи в сърдечен ритъм. В противен случай и изключителен VPN, по -добър от всеки друг безплатен VPN.

Отговор на разработчиците ,

Наистина сме щастливи да разберем, че се наслаждавате на приложението. Благодарим ви за рейтинг на топ звездата и за пениса на мислите си

Не е необходим фалшив преглед, 27.05.2022

Бъдете всички, завършете всички VPN

Не съм оценил приложение за повече от десетилетие, което бих се осмелил да кажа; И не мисля,. Това приложение обаче е напълно съвършенство и наистина е чудесен модел за това как трябва да изглежда безплатно приложение за жизненоважно приложение. Що се отнася до VPN решение, това беше направено от нас, уморени от платени стени, особено когато достъпен достъп е толкова разпространен, а по -ниските нива все още гледат реклами, които генерират приходи отгоре на премията, които плащате за достъп до дадена услуга. След като приключите с разглеждането на реклами за разпределението на времето, от което се нуждаете, няма повече реклами. Те ви карат да гледате на премиум офертата им и да я заобиколите за основната версия, подхранвана от реклама всеки път, когато се свържете, но това е малка цена за толкова голямо изплащане. Ако рекламата няма да се зареди или се спре, все пак получавате кредит за нея. Не получавате време за преобръщане – затова гледайте реклами на стъпките, които предлагат, тъй като те не издават VPN време на равни стъпки на реклама, която гледате, така че не е изгодно да опитате и да гледате една реклама в слота за 24 часа (мислейки, че сте ‘ ще получа 2 часа след първия). Винаги се свързва, има много места, от които да избирате, не забавя връзката (значително) много често и абсолютно означава безплатно по начина да не изисква покупка на приложение в приложението. Kudos разработчици, това заслужава по -висока оценка от сегашните 4.6 IMHO.

Отговор на разработчиците ,

Наистина сме щастливи да разберем, че харесвате приложението. Благодарим ви за най -високата оценка на звездата и такъв обещаващ преглед. Това означава много за нас.

Aezlinn, 27.09.2021

Страхотен!

Въпреки че може да направи моя wifi бавен на моменти (както всички VPN правят от време на време, особено след като не плащам точно за най -доброто качество), това е единственото приложение на VPN, на което всъщност се доверявам и нямам проблеми с. Виждам други да казват, че получават 50 реклами, когато трябва да са 12 за 24 часа, звучи така, сякаш са малко свръхдраматични или не осъзнават, че след първите дванадесет реклами трябва да щракнете от това екран. Да не говорим – 12 реклами за 24 часа безплатна VPN услуга, която включва да можете свободно да променяте местоположението си? Почти мислите, че е измама, но разбира се; Не е така. Това е буквално един от най -добрите VPN, без да се използва там, според мен. И проблемът с WiFi също не е проблем, забелязах, че напоследък работи още по -бързо, докато го използвам, което ме кара да вярвам, че са отделили време да редактират и подреждат този проблем. Идеално е, ако търсите бързо решение, за да промените вашия IP. Също така, не ви хакнат, когато го използвате само защото wifi е бавен. Преди някой да каже това отново, наистина трябва да проучите как работят VPN, защото всеки друг VPN, който използвам, прави точно същото нещо всеки път за известно време.