Анонимизерни прегледи

Contents

Дата на опит: 17 април 2014 г

Осигурете личната си информация с нашите решения за защита на идентичността

Epik се радва да ви предложи поверителност на Whois чрез Anonymerize Inc. Анонимизиране на вкл. Заменя вашата информация за контакт на WHOIS (име, телефонен номер, име на бизнес и адрес) със собствена информация. Ако някой желае да се свърже с вас, ние просто препращаме всякакви имейли до вас. По този начин все още получавате всички законни известия, свързани с вашия домейн, без да правите личната ви информация публично или да се занимавате с произтичащия от това спам кошмар. Можете да добавите поверителност към всеки домейн във вашия акаунт, който го поддържа безплатно. Просто влезте в акаунта си и щракнете върху иконата под колоната „whois“ вдясно от вашия домейн!

Безплатни, бързи, прости и напълно анонимни.

Общи условия

За да прочетете пълните условия за услугата за поверителност на EPIK, вижте нашите Общи условия за обслужване. Поради отделните политики в регистъра, EPIK не предлага поверителност на WHOI за конкретни TLD разширения, като например .нас и .de.

Докладване на злоупотреба

Ако искате да съобщите за злоупотреба, включваща услугата за поверителност на EPIK, включително авторско право и нарушаване на интелектуалната собственост, свържете се с нашия мениджър на злоупотреби, като изпратите съобщение до [email protected]. Цялата обща поддръжка на клиентите ще се обработва чрез анонимизиране, за повече информация или за да се гарантира, че всички други искания за злоупотреба са разследвани, моля, изпратете доклад за злоупотреба (и) на: Злоупотреба@анонимизиране.com.

Информация за контакт

Адрес: Anonymeize Inc. 30 n. Gould Street, Ste E, Sheridan, WY, 82801, САЩ

 • Телефон: +1 (307) 683-9553
 • Имейл: Свържете се с@анонимност.com
 • Уебсайт: http: // анонимизиране.com

Copyright © 2023 от Anonymyize Inc., Епик компания всички права запазени.

Анонимизерни прегледи

Анонимизатор Universal: Продължава ли с конкуренцията си

Използвам Anonymizer Universal (AU) и предишните му версии от около пет години. Днес, 1/17/16) Случайно сравнявам AU с други продукти. Изглежда, че AU не се появява нито в PCMAG, нито в PCWorld. Това означава ли, че AU не е платил тези медии за реклама? Забелязах, че последният преглед тук беше преди 584 дни. Това означава ли, че потребителите са избягали в друга програма? Ако е така, кой от тях е „уловил“ най -много дефекти?

Дата на опит: 18 януари 2016 г

17 април 2014 г

Надеждна услуга и прост интерфейс

Чух за тази VPN услуга от публикация на Torrentfreak миналия месец и реших, че ще го изстреля. В миналото използвах безплатни VPN (като Hotspot Shield), но исках нещо по -сигурно. Цената беше прехвърляща, но продължителността на времето, в което бяха на пазара, беше привлекателна (близо две десетилетия). Реших, че все още няма да са наоколо, ако са ненадеждни или не защитават потребителските данни. Както и да е, опитах безплатната пробна версия за 2 седмици и ми хареса простият интерфейс. Услугата също е надеждна. Дойдох да очаквам много малко от VPN услуги, така че е хубаво да не бъдете пуснати.

Дата на опит: 17 април 2014 г

7 май 2014 г

Бързо и надеждно

Са доволни от тяхната услуга от първия ден. Никога не е време и скоростта е била над средното ниво. Имах известни затруднения да го настроя на моя рутер, но рутерът ми е някак стар, така че не беше изненадващо. След като първоначално всичко беше настроено, то е било плавно плаване.

Дата на опит: 07 май 2014 г

3 април 2014 г

Се е подобрил през годините, но винаги надежден

След като бях клиент на аноним на толкова години, видях положителните и отрицателните действия, които те поеха годините. Те са сменили продукта си няколко пъти и за съжаление загубих достъп до няколко части от тяхната услуга, на които ми хареса. Те са положителни резултати, че разработват нови аспекти на тяхната услуга, които ми носят функции, които дори не бях наясно, че ми липсва. Тествах няколко от „новите момчета“ в бранша, но все още не съм намерил услуга, която има същото представяне като анонимизатора. Докато ефективността е важна при услуга като тяхната, фактът, че те са били в бизнеса, стига да ми помогнат да се доверя, че моята поверителност е защитена.

Дата на опит: 03 април 2014 г

Реклама
11 март 2014 г

Най -добрият VPN, който някога съм използвал

Страхотна компания и много надеждна. В миналото имаше няколко хълцане, но успях бързо да разреши всичко. Те са били по -дълго от всеки в тази индустрия и през годините съм тествал „новите момчета“, но продължавам да се връщат. Услугата им е малко от по -цената, но наистина получавате това, за което плащате.

Дата на опит: 11 март 2014 г

11 отзиви
22 април 2016 г

Една от малкото страхотни VPN услуги.

Тествам VPN услуги през последните три години. Много сайтове, които преглеждат този тип услуги, се плащат за реклама, следователно не можете да се доверите на някои от тях. Най -важният проблем при VPN услугата е сигурността! Тествам сигурността на Услугите както за портовете на вашия компютър, така и за криптиране. Разбира се, всички искаме бърза връзка и това може да има със сигурността. Тествам VPN услуги през последните три години. Много сайтове, които преглеждат този тип услуги, се плащат за реклама, следователно не можете да се доверите на някои от тях. Най -важният проблем при VPN услугата е сигурността! Тествам сигурността на Услугите както за портовете на вашия компютър, така и за криптиране. Разбира се, всички искаме бърза връзка и това може да има със сигурността. Тествам VPN услуги през последните три години. Много сайтове, които преглеждат този тип услуги, се плащат за реклама, следователно не можете да се доверите на някои от тях. Най -важният проблем при VPN услугата е сигурността! Тествам сигурността на Услугите както за портовете на вашия компютър, така и за криптиране. Разбира се, всички искаме бърза връзка и това може да има със сигурността.Анонимизаторът е една от малкото компании, която предлага всички. Трябва да кажа, че искам VPN услугите да предлагат поддръжка на телефон. Разбира се. След като казах това, тествам VPN услугите през последните три години. Много сайтове, които преглеждат този тип услуги, се плащат за реклама, следователно не можете да се доверите на някои от тях. Най -важният проблем при VPN услугата е сигурността! Тествам сигурността на Услугите както за портовете на вашия компютър, така и за криптиране. Разбира се, всички искаме бърза връзка и това може да има със сигурността. Анонимизаторът е една от малкото компании, която предлага всички. Трябва да кажа, че искам VPN услугите да предлагат поддръжка на телефон. Разбира се. Като каза това, анонимизаторът предлага бърз отговор на своите клиенти. Не получавам абсолютно нищо за никой от моите отзиви. предлага бърз отговор на своите клиенти. Не получавам абсолютно нищо за никой от моите отзиви. е една от малкото компании, която предлага всички. Трябва да кажа, че искам VPN услугите да предлагат поддръжка на телефон. Разбира се. Като каза това, анонимизаторът предлага бърз отговор на своите клиенти. Не получавам абсолютно нищо за никой от моите отзиви. е една от малкото компании, която предлага всички. Трябва да кажа, че искам VPN услугите да предлагат поддръжка на телефон. Разбира се. Като каза това, анонимизаторът предлага бърз отговор на своите клиенти. Не получавам абсолютно нищо за никой от моите отзиви.

Дата на опит: 22 април 2016 г

28 февруари 2016 г

Добро обслужване, добра цена

Servixe е около по -дълъг от повечето и се оказа надежден.

Дата на опит: 28 февруари 2016 г

14 юли 2014 г

Добра услуга добра цена

Беше наоколо от дълго време.

Дата на опит: 14 юли 2014 г

Реклама

Това ли е вашата компания?

Иск.

Активността на компанията вижте всички

Няма история на искане за отзиви

Хората преглеждат собствената си инициатива

Нашият доклад за прозрачност за 2022 г. е кацнал

Това ли е вашата компания?

Иск.

Реклама

Контакт

Категории

 • Доставчик на интернет услуги
 • VPN услуга

Преживяването на TrustPilot

Ние сме отворени за всички

Всеки може да напише преглед на TrustPilot. Хората, които пишат отзиви, имат собственост да ги редактират или изтрият по всяко време и те ще бъдат показани, докато акаунтът е активен.

Ние подкрепяме проверените отзиви

Компаниите могат да поискат отзиви чрез автоматични покани. Етикетирани проверени, те са за истински преживявания.

Научете повече за други видове отзиви.

Ние се борим с фалшиви отзиви

Използваме специализирани хора и умни технологии, за да защитим нашата платформа. Разберете как се борим с фалшивите отзиви.

Насърчаваме конструктивна обратна връзка

Проверяваме компаниите и рецензенти

Проверката може да помогне да се гарантира, че истинските хора пишат отзиви за реални компании.

Ние се застъпваме срещу пристрастията

Това противоречи на нашите насоки да предлагаме стимули за прегледи. Ние също така гарантираме, че всички отзиви са публикувани без умереност.

Изберете държава

Съединени щати

 • Данмарк
 • Österreich
 • Швайз
 • Deutschland
 • Австралия
 • Канада
 • Великобритания
 • Ирландия
 • Нова Зеландия
 • Съединени щати
 • Еспаня
 • Суми
 • Belgique België
 • Франция
 • Италия
 • 日本
 • Норж
 • Холандия
 • Полска
 • Бразилия
 • Португалия
 • Sverige

относно

Общност

Фирми

 • Business Trustpilot
 • Продукти
 • Планове и цени
 • Бизнес вход
 • Блог за бизнес

Следвай ни в

 • Законно
 • Политика за поверителност
 • Правила и условия
 • Насоки за рецензенти
 • Статус на системата
 • Съвременното изявление за робство