Дивіться Матильду безкоштовно

Батьки повинні це знати це фільм про сюрреалістичне сімейне фільм 1996 року, заснований на книзі Роальда Даля. Він включає багато мультфільму. Діти, які зневажають злого директора, вкладаються в “чокі”, темну шафу, вистелену нігтями і зламані ..

Дивіться Матильду безкоштовно

Дивіться світ з дитячого погляду з Матильдою, сучасною казкою, яка поєднує весільний гумор з магічним посланням кохання. місіс. . Але за допомогою відважного найкращого друга та чудового вчителя Матильда виявляє, що їй не потрібно злитися, щоб навіть розійтися.

Комедія 1996 1 год 38 хв iTunes
У головних ролях Мара Вілсон, Денні Девіто, Емет Девідтц
Режисер Денні Девіто

Причепи

Акторський склад і екіпаж

Мара Вілсон Матильда Вормвуд
Денні Девіто Гаррі Вормвуд
Embeth Davidtz Jennifer Honey
Rhea Perlman Zinnia Wormwood
Pam Ferris Agatha TrunchBull

Про

Дивіться світ з дитячого погляду з Матильдою, сучасною казкою, яка поєднує весільний гумор з магічним посланням кохання. місіс. Мара Вілсон “Слубфайр” зіграв як Матильду, супер-розумна дівчинка, яка нахабно неправильно зрозуміла її батьки (Денні Девіто та Рея Перлман), її брат, і директор зла школа. Але за допомогою відважного найкращого друга та чудового вчителя Матильда виявляє, що їй не потрібно злитися, щоб навіть розійтися.

Неперевершений темний фентезійний дорогоцінний камінь є інтенсивним, іноді страшним.

• Середній 7.6
  • Відгуки 25
  • Свіжий 23
  • Гнилий 2

Інформація

Студія Matilda Productions (Tristar) Жанрна комедія, випущена 1996 р. Час роботи 1 год 38 хв. Регіон походження США

Мови

.1, AAC) Субтитри англійська (CC)

Доступність

Закриті підписи (CC) дивляться на субтитри наявною мовою з додаванням відповідної інформації про недіалог.

Матильда

Рецензенти на здорові глузди включають письменників, редакторів та експертів з розвитку дитини. Вони навчаються створювати якісні поради щодо батьків на основі найкращих практик розвитку дитини.

Фільм PG 1996 102 хвилини

Зображення плакатів Матильда

Поговоріть зі своїми дітьми про… читати далі

Багато або трохи?

.

Хоча рішення Матильди відстоювати тих

Позитивні моделі для наслідування

Коли батьки Матильди не нехтують нею (LEAV

Мультфільм насильство, майже все воно вчинене

Секс, романтика та нагота немає

Коробка Cheerios на очах. Вм’ятий Будвей

Вживання алкоголю, наркотики та куріння

Дорослі час від часу п’ють пиво.

Батьки повинні знати

Батьки повинні це знати Матильда це фільм про сюрреалістичне сімейне фільм 1996 року, заснований на книзі Роальда Даля. Він включає багато мультфільму. Діти, які зневажають злого директора, вкладаються в “чокі”, темну шафу, вистелену нігтями і зламані ..

Позитивні повідомлення

Хоча рішення Матильди відстоювати тих, хто не може чи не відстоювати себе, є захоплюючим (як і її позитивне ставлення), тут є багато іффіфтів. Фільм є відносним для дітей, які переживають власні зростаючі болі, але фентезійна природа того, як Матильда справляється з її проблемами, не пропонує багатьох реалістичних рішень для молодих глядачів. У фільмі обговорюється, як “більшість ідей походить від наполегливої ​​праці та ретельного планування.Що

Позитивні моделі для наслідування

Коли батьки Матильди не нехтують нею (залишаючи 2-річного віку, наприклад, побігати на себе на велику частину дня), вони її побирають. . Матильда вирішує покарати батьків – але вона також хоробро відстоюється за інших і майже завжди підтримує позитивне ставлення. Матильда – завзятий читач з яскравою уявою – на відміну від батьків та брата, які хочуть весь час дивитися телевізор.

Насильство та дефіцит

Мультфільмське насильство, майже все це здійснило директор школи знущань. Дівчину підбирають косички і перекидають через паркан. Хлопчик викидається з вікна, як джавалін. Діти, які незадоволяються злом довірителя, вкладають у “чокі”, темну шафу, вистелену нігтями та розбитого скла. Хлопчик змушений їсти цілий гігантський шоколадний торт перед усіма своїми однокласниками; Коли він закінчує, розлючений директор розбиває гігантську тарілку торта на голові. Посилання на самогубство.

Чи знали ви, що можете позначити вміст iffy? Налаштуйте обмеження для насильства та дефіцитності в посібнику з розваг вашого малюка. Почніть близько

Мова

. Також деякі “фальшиві” нецензурні лексики, в якій дорослі вживають м’яко грубі фрази (“собачий слиз!”) Де вони могли б інакше присягнути.

Чи знали ви, що можете позначити вміст iffy? Налаштуйте межі для мови в посібнику з розваг вашого малюка. Почніть близько

Продукція та покупки

Коробка Cheerios на очах. Вм’яті банки Budweiser.

Дорослі час від часу п’ють пиво.

Чи знали ви, що можете позначити вміст iffy? Налаштуйте межі для пиття, наркотиків та куріння у посібнику з розваг у дитині. Почніть близько

Батьки повинні знати

Батьки повинні це знати Матильда це фільм про сюрреалістичне сімейне фільм 1996 року, заснований на книзі Роальда Даля. Він включає багато мультфільму. Діти, які незадоволяються злом довірителя, вкладають у “чокі”, темну шафу, вистелену нігтями та розбитого скла. Дівчину підбирають косички і перекидають через паркан. Хлопчик викидається з вікна, як джавалін. Хлопчик змушений їсти цілий гігантський шоколадний торт перед усіма своїми однокласниками; Коли він закінчує, розлючений директор розбиває гігантську тарілку торта на голові. У сюжетній лінії є посилання на самогубство та одне використання “пекла”, плюс “о боже мій”, який використовується як вигук. Коли батьки Матильди не нехтують нею, вони її б’ють – тому вона вирішує покарати їх. Але вона також виступає за жертв директора. Фільм досліджує теми юнацької незалежності та особистої ідентичності. Щоб залишитися в циклі на більшому подібному фільмі, ви можете зареєструватися на щотижневі електронні листи сімейного фільму.

Де спостерігати

Відео та фотографії

Матильда -трейлер

Матильда
Офіційний трейлер

• Фільм Матильди: Сцена №1
  • Фільм Матильди: Сцена №2
  • Фільм Матильди: Сцена №3
  • Матильда

Відгуки про спільноту

На основі 80 батьківських відгуків

Правда адаптації Dahl

Добре виготовлений, добре виконаний і добре темп, напрямок Девіто – це ідеально підходить у цій адаптації Dahl. Цей фільм розмовляв зі мною особисто, і TrunchBull – дуже страшний герой для дітей. Вона там з дітьми ловець від Чітті Чітті Банг. Дал може зробити лиходія. Неоцінена її родина та пошук доброго вчителя, який любить її, і врешті -решт друзі Матильда нарешті має постріл на щастя, і я все про те, щоб бути в цій подорожі з нею!

2 люди вважали це корисним.

Повідомте про цей огляд

Відмінна книга до адаптації фільму.

Ми з 6-річним віком читали книгу до перегляду фільму. Моя дочка любила кожну книгу Роальда Даля, яку ми прочитали, і я резервую фільми, поки ми не закінчимо книгу. Дорослі персонажі в цій історії-це надзвичайно жахливі люди, але це поширена тема в більшості книг Роальда Даля. Фільм, що зображує цих персонажів, не є нічим не блискучим. Історія підкреслює позитивний вплив, який мають доброту та освіту на дітей, які можуть відчувати себе по -різному чи поза місцем. Вся наша родина насолоджується цим фільмом, сценарієм та акторською майстерністю досить смішні, щоб привернути увагу дорослого навіть після повторного перегляду.

2 люди вважали це корисним.

Яка історія?

З моменту, коли вона народилася, Матильда Вормвуд (Мара Вілсон) не могла відрізнятися від своєї родини. Її батько (Денні Девіто) – недобросовісний продавець автомобілів, а її мати (Рея Перлман) – це нінні, яка щодня проводить, граючи в Бінго. Матильда вчиться піклуватися про себе, і вона неймовірно розумна. Коли її батько нарешті дозволяє їй ходити до школи, це мрія для Матильди. Її спітки провисають лише трохи, коли вона виявляє, що головна, міс Транчбулл (Пам Ферріс), відкрито ненавидить усіх дітей. На щастя, вчитель Матильди, міс Мед (Embeth Davidtz), визнає виняткові здібності Матильди (які включають деякі телекінетичні сили) і стає її вірним другом.

Це якесь добре?

Наш огляд:
    Батьки кажуть
    Діти кажуть (119):

. Однак для дітей молодших, Матильда Може виховати хворобливі думки. Матильда здатна звільнити себе від сім’ї, яка ретельно обурена, але діти в реальному житті повинні навчитися налагодити зв’язок з оточуючими людьми і не шукати способів тікати. Це важкий урок, але більшість дітей приймуть, що це перебільшена фантазія. Насправді перебільшення – це те, що робить його так весело. Як і зірка, і режисер, Девіто зберігає диявольське відчуття веселощів, що відзначає більшість його фільмів. Хоча він насправді не зняв фільм для дітей (принаймні, не молодший), він знає, як звернутися до та представити перспективу дитини. Однак потенційно страшні сцени, такі як міс Транчбулл, що крутить дівчину біля її косичок, можуть бути занадто великими для чутливих дітей.

Є мало людей, які іноді не відчувають себе недооціненими, неправильно використаними та неправильно зрозумілими. Підлітки особливо схильні до таких почуттів, як вони стикаються з навколишнім світом. Це почуття, які цей фільм визнає і стикається. Молода Матильда має угоду з родиною, яка не може почати розуміти, наскільки вона особлива. І все -таки вона ніколи не дозволяє цьому довго збирати її, завжди роблячи найкращу будь -яку ситуацію, в якій вона перебуває.

Поговоріть зі своїми дітьми про .

• Сім’ї можуть говорити про фільми на основі книг. Після того, як побачив Матильда, Вам цікаво прочитати книгу? Або читання книги змусило вас цікавити фільм? Що робить фільм “добрим” або “поганим” адаптацією книги?
    • ? А як щодо інших персонажів?
    • Як ви думаєте, що це загальне повідомлення про читання фільму? Про перегляд телебачення?

Деталі фільму

• У театрах: 2 серпня 1996 року
    • : 7 червня 2005 року
    • Кадати: Danny Devito, Embeth Davidtz, Mara Wilson
    • Директор
    • Інформація про включення: Жіночі актори
    • Студія: Columbia Tristar
    • Жанр: Сім’я та діти
    • Теми: Магія та фантазія, книжкові герої
    • Пробігти
    • Рейтинг MPAA: PG
    • Пояснення MPAA: Елементи перебільшеної підлості та глузування, а також для легкої мови
    • Останнє оновлення: 9 червня 2023 року

Інформація про включення, що працює

Ми щось пропустили на різноманітність?

Дослідження показують зв’язок між здоровою самооцінкою дітей та позитивними портретами в ЗМІ. Ось чому ми додали до наших оглядів новий розділ “різноманітні представлення”, які будуть виконуватись на постійній основі. Ви можете допомогти нам допомогти дітям, запропонувавши оновлення різноманітності.

Запропонуйте оновлення

Ваша конфіденційність для нас важлива. Ми не поділимося цим коментарем без вашого дозволу. Якщо ви вирішили надати електронну адресу, вона буде використана лише для зв’язку з вами щодо вашого коментаря. Дивіться нашу Політику конфіденційності .